Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kristian 15 år

Karakter: 4.6/7
Visninger: 16309

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kristian er en af de drenge, som skal vise, at det er ham, der er den største, og han kommer altid med et eller andet dumt eller frækt ord til en, han ikke lige synes om. Og det havde jeg oplever mange gange, når jeg var ude og gå eller skulle hen til nogen, og så hvis Kristian kom forbi, så kom der et eller andet ud af hans mund. Det skal så siges, at jeg er 5 år ældre end Kristian, så der skulle ikke være noget i vejen for at tage fat i ham. Men det var ikke til, når han nu var sammen med to tre venner, og det var altid, når han havde sine venner ved siden, at han var så hård i munden. For jeg havde også oplevet at gå forbi ham, hvor han var alene, hvor han ikke sagde noget til mig, men bare gik forbi mig ude et ord til mig.

Det er også en af de dage jeg vil fortæller om her i denne historie om Kristian, hvor jeg besluttede at gøre noget ved ham, når jeg nu havde den mulighed, når han nu var alene. Jeg besluttede mig til at lege lidt med ham og hans ven, som han altid havde med sig, og du har nok gættet, hvad jeg mener med hans ven, som han altid har med sig.

Jeg ser han er på vej hen til købmanden, så jeg følger med ham men på afstand, så han ikke lægge mærke til, at jeg følger ham. Han går ind til købmanden, og jeg følger også med derind for at se, hvad han nu skal købe.
Han går lidt rundt i butikken, og lidt efter går han over og tager en pose slik og en sodavand, og så går han til kassen og betaler. Lidt efter er han på vej hjem igen.

Men der hjemme var han ikke i så lang tid. For lidt efter var han ude af døren igen, men denne gang havde han en pose med sig. Jeg fulgte igen efter ham og ca. 5 - 10 minuts gå-gang var han ved vores lille skov: Jeg begyndte at tænke på, hvad mon han skulle laver i skoven, og hvad han mon havde i den pose, som han havde med.
Han forsvandt ind i skoven, og jeg løb hen til stien, som han gik ned af. Jeg kunne ikke se ham, og jeg skulle også passe på, at han ikke så, at jeg var fulgt efter ham. Jeg gik langsomt frem, og til sidst kunne jeg lige se hans hoved inde i noget krat. Han kiggede rundt, og jeg dukkede mig, så han ikke skulle se mig. Nu gik jeg på hug hen imod det sted, hvor han var gået ind i krattet. Man kunne ikke se ham fra stien, for det var jo midt i juli, og det hele var vokset ind hinanden og var ret tæt. Lidt efter fandt jeg det sted, hvor Kristian var gået ind i krattet, det var lidt svært at finde det sted. Jeg lagde mig ned på maven og bevægede mig langsomt frem i krattet, så Kristian ikke skulle høre, jeg var på vej ind til ham. Da jeg så kom tæt nok på, kunne jeg se, at han lå næsten nøgen på et tæppe og læste i et blad, som jeg ikke kunne se, hvad var, men i hans lyseblå underbukser var der en lille bule, så jeg kunne gætte mig til, hvad det var for et blad, han kiggede i, og har du også gættet det?
Jeg kunne mærke, at min pik begyndte at vokses nede i mine shorts, og Kristian lagde sig på ryggen og tog benene op og fik sine underbukser af. Da jeg så hans lille drenge numse og hans pik, som stod lige op i vejret, kunne jeg mærke min pik dunke vildt meget, så jeg var også nødt til at rette lidt på min pik, for den var blevet så stiv af at se på Kristians numse og pik. Han begyndte at nulre lidt på den, og så flyttede han hånden, og hans lille drenge pik stod bare og dunkede. Jeg kunne ikke får øjnene væk fra den, og min pik dunkede i takt med mit hjerte, som bare hamrede løs, og jeg kunne ikke ligge stille, men jeg skulle, for ellers så vil Kristian bare opdage mig, og så ville det hele være slut, og det vil jeg ikke ha skulle ske. Så jeg begyndte og tænke på, hvordan jeg kunne komme ind til ham og få lov til at leger lidt med hans numse og det, som sidder foran.

Efter et par minutter lå han på maven, og jeg havde udsyn til hans fine numse, og jeg kunne også se noget af hans små nosser, for han lå med lidt spredte ben.
Nu skal det være, nu har jeg chancen for at lege med ham, han som altid er så stor i munden, når han er sammen med sine venner. Så jeg rejste mig op langsomt, og da jeg så stod der, var synet til hans hvide numse endnu bedre end fra neden. Jeg begyndte at gå, efter at jeg havde set på Kristians numse. Da jeg så begyndte at gå ind imod ham, fik han et chok, så han for op fra tæppet med bladet i hånden, og så kunne jeg se, hvad det var for et blad, han kiggede i. Jeg blev lidt chokket da jeg så, at det var et bøsseblad, han kiggede i, og så gik mine tanker i gang.

Kan man ikke få fred for dig, sagde han og var meget rød i hovedet.
Jeg kiggede bare ned på det blad, han havde dækket sin pik med.
Nå, du er nok til drenge, sagde jeg og pegede på bladet.

Kristian vidste ikke, hvad han skulle sige til mig, han stod bare og kiggede ned i jorden.

Ved dine kammerater, at du er her ude i skoven og kigger i bøsseblad og så helt nøgen?

Han rystede på hovedet og sagde nej.

Nu havde jeg krammet på ham og vidste, hvad jeg ville med ham, for nu var han ikke så stor i munden over for mig.

Du siger ikke noget til dem, vel, sagde han og kiggede på mig.
Jeg kiggede på ham og sagde: Det kunne godt være, at jeg ville, når du nu var sådan over for mig.

Jeg vil gøre alt for dig, bare sige til hvad jeg skal gøre, sagde han bange. For han var bange for at jeg nu skulle sige det til hans kammerater, for så ville han bare blive drillet med at han er til sit eget køn og spiller pik ude i skoven.

Jeg stod, som om jeg tænkte på noget, men jeg vidste godt, hvad jeg ville ha ham til. Men det skulle ligne, at jeg skulle finde på noget, og da jeg havde stået i et lille minut, sagde jeg så: Hvis jeg må sutte din pik, så love jeg, at jeg ikke sige noget til nogen.

Kristian stod lidt men endte med at sige ja til det, jeg spurgte ham om.
Jeg begyndte forsigtigt at masere hans dejlige bløde baller og kunne lugte, at han næsten lige havde været i bad, for hans hår lyste af sæbe. Jeg stod bag ham og kunne se lige ned på hans drengepik, som begyndte at vokse igen med små ryk og endte med at stå lodret op i luften, og den lå næsten op af hans mave.
Jeg gik om på den anden side satte mig ned på knæ og tog fat i hans stive pik. Den var blød at røre ved, og jeg kunne mærke, at den dunkede vildt meget i min hånd. Jeg tog forsigtigt og langsomt hans forhud ned over hans pikhoved, for jeg kunne ikke vide, om det kunne komme over det blålige pikhoved, som kom frem. Hans pikhoved var lidt vådt af presperm, som også fik hans pikhoved til at skinne. Jeg kørte forhuden frem og tilbage et par gange, og derefter tog jeg hans nu stivere pik i munden. Jeg kunne høre på Kristian at det var noget han kunne lide, for han stønnede hver gang, jeg suttede på hans pik. Jeg skiftede mellem at sutte hans pik og slikke hans små drenge nosser, som hang lidt, og hår på pikken kunne man godt sige, han havde, men der var ikke meget af det.

Jeg tog mine shorts og underbukser af, lagde mig ned på tæppet, og sagde til Kristian, at han skulle sutte min pik, som var stiv og meget liderlige. Den lå op af min mave, og da Kristian tog fat i den, gav det et gisp i hele min krop. Det var første gang, at en dreng på 13 rørte min pik og skulle til at sutte den, og det var næsten alt for meget for mig.
Men så kunne vi høre nogen, så vi lå bare og ventede på, at dem fra stien skulle gå forbi, så vi kunne fortsætte med det, vi var i gang med. Så efter et lille stykke tid var de gået og Kristian tog så min pik i munden. Jeg kunne godt mærke, at det var første gang, han skulle sutte pik, men det var dejligt, da han lå der og suttede på min pik, og der løb hele tiden spyt ned af min pik, for han kunne ikke holde på spyttet, imens han suttede.
Da han havde suttet et lille stykke tid, kunne jeg mærke, at jeg var ved at komme, så jeg tog ham væk fra min pik og sagde til ham, at han skulle lægge sig på maven. Det gjorde han og jeg begyndte igen at masere hans dejlige baller. De var bløde at røre ved, og når jeg spredte dem, var der et fint brunt hul imellem de dejlige baller. Jeg spyttede ned så spyttet ramte ned imellem ballerne, og jeg begyndte at smøre spyttet rundt. Jeg masserede forsigtigt hans numsehul, men jeg turde ikke stikke en finger der ind. Jeg spyttede et par gange til og kørte det rundt imellem hans baller, hvor jeg så tog min pik og kørte den imellem hans baller. Og det var en oplevelse, jeg aldrig glemmer, for det var guld værd. Jeg vidste ikke, hvor lang tid jeg gjorde det. Det endte med nogle lange sprøjt, som ramte i håret på Kristian, og på hans ryg var der bare sperm. Jeg havde ikke troede at det ville være så godt.

Nu var det Kristians tur til at få en orgasme, som han ikke ville glemme. Han lå på ryggen og jeg suttede og suttede på hans pik. Og det endte også med, at der kom et skrig fra ham, og jeg stoppede med at sutte. Og så kom han med et sprøjt, som næsten var en meter op i luften. Jeg troede, det var løgn, men det var rigtigt, og efter det sprøjt kom der et til, men ikke så højt op i luften. Han lå bare og stønnede og kunne næsten ikke får vejret. Jeg tog hans pik i munden igen og begyndte at sutte igen. Da jeg begyndte at sutte på hans spermede pik, kunne han ikke ligge stille. Han rullede rundt, så jeg havde svært ved at sutte hans pik, som stadig var meget stiv.

Lad være det kilder, det kilder, sagde han, og lidt efter stoppede jeg også med at sutte hans pik.

Vi lå lidt, og så kiggede jeg på Kristian og sagde: Det må så få dig til at holde op med at være stor i munden over for mig, så ved du jo, hvad der nu vil ske, hvis du ikke holde din mund lukket.

Kristian nikkede bare, og jeg tog mine underbukser og shorts på igen, og så gav jeg et lille slik på hans halvstive pik, inde jeg gik derfra.
Kommentar

Navn:baldur
Dato:19/01 2015
dejlig historie, men mangler ser ikke en 2'er