Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kunstneriskafslikning

Karakter: 3.7/3
Visninger: 4918

Af: Sixten.

Læs flere noveller af:
» Sixten.

Skriv til:
» Sixten
Vi er 3 venner, Johannes, Casper og jeg, Sixten, som er meget kunstinteresserede. Faktisk laver vi kunstværker sammen, og vores kunstværker består ofte af grænseoverskridende fotos af flere personer.

I lang tid havde vi holdt os på den "lovlige" måtte, men nu måtte vi altså videre. Vi følte os for sikre i det vi lavede, så nu var det på tide at lave noget, hvor vi ville presse os længere end til grænsen.

Vi havde ført en samtale på Skype, hvor vi havde aftalt, hvad vores næste kunstværk skulle bestå af. Det var en billedeserie, med noget helt andet end vi plejer. Noget med nøgenhed, sex og, som altid, nogle godt gemte budskaber. Mystisk, tænker I nok. ;)

Vi mødtes i vores sædvanlige fotoshooting-rum, et fuldstændigt tomt, hvidt rum, hvor der kun står en hvid sofa, og ligger et sort gulvtæppe ovenpå det hvide på gulvet. Vi gjorde os klar til at billederne skulle tages; vi tog vores tøj af, og bragte det ud af lokalet. Tre nøgne venner, og kunstnere (;D), i et rum.

Vores første billeder bestod af, at der var fuldstændigt mørkt i rummet, hvor der hvert 10. sekund blev taget et billede med blitz, så man kunne se os, selvfølgelig. Men vi satte kameraet op, og indstillede timeren. Derefter begav vi os ud i mørket, og vidste ikke hvad, eller hvem, vi rørte ved, eller hvor vi var. Vi kunne stå ovre i hjørnet af rummet og tro at vi stod ude i midten, vi kunne røre ved én, som vi troede var den anden, og mest af alt, ophævede vi grænser, ved at komme til at røre ved hinanden på andre måder end vi plejer.

Vi gik rundt i 10 sekunder, og da blev billedet taget. Johannes havde fået forvildet en hånd over på mine inderlår, mens Casper stod forvirret 2 meter væk fra os andre. Vi var blændede af blitzen et par sekunder, men det forhindrede os ikke i at gå videre. Lidt efter lidt fik vi fanget hinanden i en klump af kluddermor, halvvejs siddende i sofaen, og halvvejs stående.
Ingen af os sagde noget, det var virkelig tavshedens gode egenskaber. Det var ret tændende, at ligge og rode rundt i mørke, og egentlig ikke være sikker på, hvem var hvem. Denne tanke delte jeg dog også med de andre to, da jeg hurtigt kunne mærke noget varmt, hårdt, og som havde en form som en erigeret penis. Hvad mon det var?

Jeg blev grebet af stemningen, og blodet var allerede strømmet ud i mit vedhæng. Min pik var virkelig stiv, hvis man skal sige det på hverdagsdansk. Én fik fat i den, og jeg var ikke i tvivl om, om jeg fik et blowjob eller ej; svaret på dette spørgsmål var ja.
Der manglede at blive taget to billeder endnu, jeg lå på ryggen på gulvet, men med benene opad sofaen. Jeg fandt i blitzets lys ud af, at det var Johannes' mund, min penis havde fundet sig vej til. Hans krop bøjede mærkeligt, hans hoved lå sidelæns mens han suttede løs på min pik; men hans underliv og ben lå fladt på gulvet, parallelt med mig. Casper fuldendte 69:eren, som i dette tilfælde mere var en slags trekantsafslutning i mørke, og tog Johannes' pik i munden, mens jeg suttede hans.

Det sidste billede blev taget, og dér lå vi, i mørket og suttede hinanden af. Det eneste vi kunne høre var en smule baggrundslarm fra gaden, og så lyde, fra når vores mund slap hinandens pik i små øjeblikke. Og så selvfølgelig, når vi stønnede.

Stønnene blev snart højere og kraftigere, eftersom vi var ved at nå til orgasmen. Vi var ikke første-gangs-blowjob-modtagere-, eller givere, for dén sags skyld, så vi var ret dygtige til det. Johannes havde godt fat om mit pikhoved med sine læber; jeg kunne mærke dem bevæge sig op og ned, men dog stramt om hele min pik. Han tog den også flere gange i halsen. Hans tunge var også et stort nydelses-givelses-materiale i denne sammenhæng. Dens arbejde på og omkring hovedet var fuldstændig perfekt. Bedre bliver et blowjob ikke.

Det var somom vi havde aftalt det, da vi kom. Det var næsten på samme tid, vi hørte hinanden trække vejret tungt. Casper var dog den første der kom. Hans dybe stemme sagde højt flere gange "åh," lige inden jeg fik hans safter at smage. Jeg beholdte det i munden, indtil jeg vidste, at der ikke kom mere. Intet skulle gå til spilde, jo. Jeg sank det i flere mundfulde, ellers ville jeg havde blevet kvalt af den store omgang.
Næste tur var mig, som havde stønnet tungt i et stykke tid nu. Jeg kunne simpelthen mærke, at orgasmen kørte op fra pikken, som Johannes slikkede, og op i min ryg, og sluttede ved mine skuldre. Mine ben føltes tunge, og det samme gjorde min pik, efter den havde forladt en uges sperm i Johannes' mund. Han sank det også.
Tilbage var kun Johannes, som blev suttet af Casper. Jeg rejste mig op og følte mig frem til ham, daskede til hans hoved med min pik. Han var en meget feminin mand, og sådan én, som stønner højt og langvarigt. Han nærmest råbte, man kunne høre at han elskede det. Casper fik hans store omgang herresaft i munden, som han spyttede ud på Johannes' ryg.
Casper trak lige efter mit hoved ned til Johannes' ryg, og sperm, som vi slikkede.
Kommentar