Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 19

(Lasse)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5618

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 19.: Lasse og fotofyren, del 3.

Kap 4. Hængt op.

Lasse var kommet op af står, og Lars var kommet tilbage med posen. Lasse havde store øjne der Christian begyndte at rude i posen, hvor han tager en hue op, hvor der er to huller til øjne. Christian gav Lars huen og et tyndt rebe, hvor han så lagde posen på jorden, og tog fat i sit kamera igen. Imellem tiden har Lars fået huen over hovedet, og holdet rebet i hånden, og Christian begyndte at tage billeder af ham.
Lasse havde regne det ud at han skulle bindes, og at Christian vil tage billeder af det. Lasse havde ikke noget imod at blive bundet, for at er blive bundet før, det var over i den gammel fabrik. Der var Kristian ved at få suttet pik af Thomas, men Kristian vil mere end bare at få den suttet af.

- Må jeg bolle dig, spurgte Kristian.

Thomas rejste sig op og var våde om munden, og gav Kristian et kys, et af de store våde af slagsen.

- Betyder det ja, at jeg må bolle dig, sagde Kristian der de havde fået hovederne fra hinanden igen.

- Det gøre det, sagde Thomas og vendte numsen til Kristian.

Kristian spytte i hånden og fedet sin pik ind, hvor efter han maste den imod Thomases hul, hvor den gik langsomt ind i Thomases varm hul. Der gik ikke lang tid før Kristian havde ødet tempoet, og køret sin stive pik frem og tilbage og helt i bund i Thomas. Der gik helle ikke lang tid før Kristian stønnede, og kom med et brøle der kan kom i Thomases røv, og samtidig fik Kristian øjer på en som stod og kigget.

Lasse var blive bundet på hænderne op over hovedet, hvor så rebet var bundet fast på en gran oven over Lasse. Og mens Lars var ved at binde Lasses fødder sammen, stod Christian og tog billeder af det hele, og han havde fået stivet på igen, det havde de andre to også.

- Hold kæft hvor det ser godt ud, sagde Christian og gik om bage Lasse. Du har bare den dejligste numse i verden, Lasse og tog et par billeder.

Hvor så han bed Lars om at sprede hans runde baller, så han kunne få et par billeder af Lasses dejlig numsehul.

- Det kunne godt trange til en stiv pik, sagde Lars og slap Lasse baller.

- Jeg tror ikke Lasse vil sige nej til at få en pik i numsen, sagde Christian og tog et billede af Lasses ansigt.

Lars tog posen op fra jorden og tog en lille dunke op, det var noget olie som Lars hældet lidt op i sin hånd, hvor han så smurte sin stive pik ind. Han tog den lille dunke med om bag Lasse, hvor han hældet noget ud over Lasses runde baller, hvor han så begyndte at smøre det rundt og mellem Lasses baller.

- Så Lasse, nu skal du får en tur du ikke vil glemme, sagde Lars.

Lars maste sin pik imod Lasses numsehul, og den glid langsomt op i Lasses røv, og der gik ikke lang tid, før Lars havde tempoet godt oppe, og mens gik Christian rundt og tog billeder af det hele.

- Hold op hvor er det bare dejligt, sagde Lars stønnende og kørte pikken helt i bund.

- Det bliver billederne også, de blive kanon gode, dem skal jeg nok få mange penge for, sagde Christian.

Lasse bøjet hovedet op og kigget på Christian, som var gået ned på hug, og tog et billede af Lasses stive pik, som gynge i takt med Lars pumpen i Lasses røv.

- Hvad, vil du sælge de billeder du tager, spurgte Lasse.

- Nej, jeg laver bare sjov, sagde Christian. Jeg vil ikke sælge dem, men ligger dem på min hjemmeside.

- Det gøre du ikke, sagde Lasse nervøs.

Over i den gammel fabrik, havde Kristian og Thomas fange ham, som havde stået og kigget mens Kristian bollet Thomas i røven. Det var en fra 7 klasse, og han hed Andreas. Han var tynd og med kortklippe brunt hård, og så var han solbrændt over hele kroppen, men ikke det hele havde fået sol.

- Kunne du lige det du så, spurgte Thomas som stadig var nøgen.

Det var Kristian også, og de havde begge to halv stive pikke, og de bliv meget hurtige stive der de så Andreas nøgen.

- Jeg har aldrig set to drenge bolle hinanden før, sagde Andreas og tog sig til sin pik.

Kristian og Thomas kunne se at der var en bule i hans shorts, og viste at det Andreas havde set, kunne han lige og se. Så de bed Andreas om at smide hans tøj, så de kunne se hvad han havde at byder på.
Andreas begyndte først at tage sine sko af, han havde ingen strømper på. Men efter skoen, tog han T-shirts’s af, og et solbrunt overkrop kom til synde. Det gav et lille ryg i Kristians og Thomases pik. Andreas tog nu fadt i kanten i sine shorts, vendte sig om, så han stod med røven til dem. Han førte sine shorts langsomt ned over sin runde baller, og frem kom to meget hvid baller. Og der Andreas havde fået sine shorts af, og havde vendt sig om, kunne han se på to pikke bliv meget hurtigt stive.

- Hold der op en dejlig pik du har, Andreas, sagde de begge.

Andreas pik var lang og tynd, og så havde han en lille dusk oven over pikken. Og mens Kristian og Thomas stod og kigget på den, mens den vokse sig stiv og stod vandret ud i luften, og de kunne se halvdelen af pikhovedet, og der kom en dråbe presperm frem fra reven.

Over ved Lasse var de gået ind i skuevognen, hvor der lugte af pis, hvor de havde bundet Lasse fast til en stol, og Lars stod foran Lasse, mens Lasse suttet Larses pik, som var ved at springe af liderlighed.

- Jeg kan snart ikke holde mig tilbage, sagde Lars stønnende.

- Så hold en lille pause, for jeg har en idé til hvor vi kan binde Lasse.

Lasse kigget over på Christian og Christian tog et billede af Lasses pik, hvor prespermen var løbe ned af siderne af den, så der Christian tog et billede, skinnede den af blisset fra kameraet.

- Hvor har du tænkt dig det skulle være, spurgte Lars med en pik der stod logret og dunkene op af hans mave.

- Bind Lasse op og følg mig, sagde Christian og tog et billede af Lars.

Over ved Kristian og Thomas i den gammel fabrik, var de begyndt at slikke på hver deres side af Andreases pik, og der kom endnu en dråbe frem i reven, så dråben som sad der for før, bliv større og større, jo mere de slikke på hans pik. Til sidst var dråben for tung til at sidder på pikken, så den rør ned på gulvet.

- Det er noget du kan lige, sagde Thomas og kigget op på Andreases ansigt.

Og efter skubbe han Kristian væk, og tog Andreases pik i munden, og begyndte at suttet den på livet løs. Men der gik ikke lang tid får Kristian ikke kunne vendte mere, så han skubbe Thomas væk fra pikken, og tog så den våde og meget hård pik i munden, og begyndte at suttet. Thomas gik om til hans hvide baller, og begyndte at slikke dem.

Lasse lår nu på motorhjelmen på Christians bil, og Lars var ved at binde ham fast. Mens gik Christian rundt og tog billeder af det, og der Lars havde bundet Lasse fast, begyndte han at suttet Lasses stive pik. Lars havde bundet Lasse sådan at han havde benene spredte, så han kunne stå imellem dem, og der også var frit udsyn til nosserne og noget af numsen.

- Hold op hvor bliver billederne bare super, sagde Christian, som gik rundt med en stiv pik. Nu vil jeg godt snart se noget springvand.

Lars stoppe med at suttet, og begyndte at spille den af på Lasse, og der gik ikke lang tid før, Lasse begyndte at stønne, og vride sin krop.

- JEG KOMMER, ÅHH! OG DET KILDER, råbet Lasse som så fyrer et par lange sprøjt af sted.

De landede på forruden og rasten lavet en sø på maven af Lasse, som Christian bed Lars om at slikke op, mens han tog nogen billeder af det.
Lasse lår helt udmatte på motorhjelmen, og Lars var nu begyndt at spille sin pik af. Og der gik ikke mere end 30 sek., så kom han med et skrig, og ud vældet det med sperm. Et sprøjt rammet i panden på Lasse, så det begyndte at løbe ned mellem øjne, og så videre ned af kinden. Og der Lars var første med at skryde sperm i hovedet på Lasse, begyndte han at slikke Lasse rene for sperm, og Christian fik billeder af det hele.

Over i den gammel fabrik var det lige ved at Andreas var ved at kommer, så Thomas og Kristian bed ham om at spille den af. Og det gjorde Andreas også, og der gik ikke lang tid før han begyndte at laver kneppebevægelse, og hans stønnen bliv også dyber og dyber. Og det endte med et skrig og Andreas træk forhuden så langt tilbage han kunne, og sikke et eller mange må man nok sige. Det var ikke bare et sprøjt Andreas skryd ud af sin stive pik, det var på omkring 10 – 15 sprøjt han skryd ud af pikken. De første par sprøjt flyd nok omkring et par meter ud, og var ved at ramme Kristians ene fod.
Kristian og Thomas stod med store øjne, de havde aldrig set en sperme lige så meget som Lasse. De gik hen til Andreas igen, gik ned på hug foran hans pik, som stadig var meget stiv. De begyndte at slikke den, og Andreas stod stadig og træk efter vejret.

Over ved Lasse og de andre, havde Christian pakke sit kamera ned, og Lars havde bundet Lasse fri igen.

- Lasse sut min pik enden vi køre hjemad, sagde Christian.

Lasse gik ned på knæ og begyndte at suttet, og hvis man spørge hans pik om det var noget han kunne lige og tage billede af, for den var meget våde og sten hård at røre ved. Lasse suttet ikke lang tid , før Christian bed Lasse om at vende numsen til ham, hvor han så begyndte at kneppe Lasses åben hul.

- Åhh, ohh, stønnede Lasse.

Hans hul var lidt ømt efter kneppeturen for tidligere, men det tog Christian sig ikke noget af. Han satte hurtigt tempoet op, og efter et par minutter, skyd han en ladning op i Lasse.

Og der Christian og Lars havde satte Lasse af hjemme, og sagt farvel og på gensyn gik Lasse op på sig værelse, og faldt udmatter om i sengen, og vågner først der hans mor kom ind til ham på værelset.

- Har du haft en god dag, sagde hun.

Lasse kigget søvnig på hende og svaret:

- Ja, det har været en kanon dag, sagde Lasse med et stort smil.
Kommentar