Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 2.

Karakter: 4.7/9
Visninger: 10363

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge
Kapitel 2.: Træning.


Der lå jeg så, stønnende og pustende, forvirret og alligevel vild med, hvad der var sket for mig. Jeg havde suttet pik på en fyr! Og jeg var blevet liderlig af det. Jeg så op på Gary og studerede hans nøgne krop, mens han stadig knælede over mig. På trods af min nyligge voldsomme orgasme, følte jeg en kilden i pikken. Han lænede sig tilbage på knæ mellem mine ben.

”Hvad sagde jeg? Jeg vidste, du ville kunne lide det,” sagde han. “Du kom helt vanvittigt, knægt, og så er du ved at blive hård igen. Du er en liderlig lille unge. Jeg har din sperm over hele ryggen. Du skal slikke det af.”

”Hva?”, Jeg kunne ikke tro han ville bede mig om at gøre det.

“Slik din sperm af mig. Du har smagt min, nu må du se, hvordan din er i sammenligning. Og når du har fedtet mig ind i din sperm, så skal du også fjerne den igen. Og det skal være NU!” beordrede han.

Han vendte sig, så han vendte ryggen mod mig. Jeg rejste mig langsomt op og kiggede på spermen, der drev ned fra skuldrene til røven. Jeg tøvede.

”Kom i gang, slik det af inden det tørrer. Nu!”

Jeg bøjede mig frem og begyndte at slikke den klæbrige sperm af fra skuldrene. Det smagte anderledes end hans, måske fordi det var blandet med hans sved. Jeg fortsatte ned ad ryggen. Da jeg nåede kløften på hans røv, stoppede jeg.

“Nå, hvad venter du på? Slik den sperm af røven.” Han rejste sig op på knæene, så hans røv nu var lige ud for mit ansigt. En stor klat gled hen over hans højre balle. En anden strøm var på vej ned i hans revne.

“Også der,” beordrede han og rakte bagud og spredte de store baller. Hans revne var hårløs som resten af ham.

“Gary, jeg tror ikke …,” begyndte jeg.

“Jeg spurgte ikke om, hvad du tror eller vil, jeg sagde GØR DET!” kommanderede han højere.

Jeg lænede mig mere frem og begyndte at slikke ved toppen af revnen og gik længere og længere nedad. Jeg kom nærmere og nærmere til hans hul. Jeg var rystet ved tanken om, at jeg var ved at slikke en fyr i røven. Jeg begyndte at trække mig baglæns. Han rakte bagud og greb fat om mit hoved.

“Bliv så færdig med det. Hele vejen ned til nosserne.”

Modstræbende vendte jeg tilbage til arbejdet, og min tunge cirklede om hans lysebrune hul. Der holdt han mit hoved fast.

“Sørg for at det hul bliver godt rent. Ikke noget sjusk der.”

Jeg fortsatte med at slikke, også selv om der ikke var mere sperm tilbage. Jeg lod tungen løbe rundt om hans hul flere gange og op og ned over det. Til sidst virkede det, som om han var tilfreds, og han gav slip på mit hoved. Han vendte sig om og stod foran mig der på sofaen. Min pik var næsten helt hård og smurt ind i sperm og med en ny dråbe precum på spidsen. Også han var hård igen.

“Du er faktisk også en rigtig god røvslikker, knægt. Du er ved at opdage en hel række nye færdigheder. Og så har du tændt mig igen.”

Jeg var ved at blive nervøs igen. Jeg havde suttet en pik. Jeg havde slikket en røv. Hvad mere kunne der ske? Jeg behøvede tid og ro til at tænke over det.

“Hej, hør, jeg må hellere gå nu.”

“Hvorfor det? Det regner stadigvæk, og dine shorts er I tørretumbleren. Slap bare af. På den anden side ser det også ud til, at du har et problem der ned.” Min pik gned igen mod maven. Han tog fat i den og klemte om hovedet.

“Åh,” bad jeg med tårer I øjnene, “please, få mig nu ikke til at gøre mere.”

“Og hvad kunne du forestille dig, at jeg ville få dig til?”

“Jeg ved ikke … sutte dig af igen, eller …”

“Eller hvad? Hvad mere har du drømt om?”

“Det kunne være, at du … nej, glem det.”

Han rakte hånden frem og klemte om min ene vorte. Han vred den hårdt.

“At jeg ville hvad?”

“At du ville prøve på at … du ved …”

“Hvad?” Han vred endnu hårdere.

“Gøre noget med min … min røv.”

“Ja, så, og hvad tænker du så på, at jeg kunne finde på at gøre med din røv?”

“Jeg … jeg tænkte bare, at du måske ville gøre noget, og jeg gør ikke den slags, ved du godt.”

“Tænkte du på, om jeg ville bolle dig I røven? Var det det, du har tænkt på?”

“Jeg ved ikke rigtigt, måske sådan noget. Men, please, lad mig bare gå nu.”

“Kom med oven på.” Han trak min op at stå, og mens han stadig holdt fast om min pik, førte han mig op ad trappen. Vi gik gennem dagligstuen og op ad endnu en trappe til 2. sal og ind i et værelse, som sikkert var et gæsteværelse. Der var en enkelt seng bare med et lagen og en pude. Han førte mig hen til vinduet.

“Fin udsigt, ikke Tim?” sagde han, mens han stadig klemte om min pik.

“Jo, da,” sagde jeg uden at være klar over, hvorfor han havde taget mig derop.

“Læg mærke til, hvordan du kan se lige ned I poolen her fra.” Han lænede sig op ad vinduet lige ved siden af et lille bord. På bordet lå der et kamera med en telelinse. Jeg fik en frygtelig anelse.

“Du så mig her til morgen,” sagde jeg med en begyndende vished om den klemme, jeg var i.

“Hvad mener du, Tim?” spurgte han uskyldigt.

“Du så hvordan jeg onanerede. Det var derfor, du kom ned til poolen.”

“Jah, det var noget af en forestilling, du opførte.”

“Og du tog billeder af mig?”

“Jeg er sikker på, at hvis jeg gjorde, så ville bestyrelsen elske at se dem. De ville elske at se en nøgen livredder gnide pik og sprøjte ud over sig selv. Det vil være et hit til et bestyrelsesmøde. Og jeg er sikker på, at de med glæde også ville sende dem til skolen. Der er især et billede, hvor du har fingrene oppe i røven, et rigtigt pletskud.”

Mit hjerte sank. Nu havde jeg ikke noget valg, bare gøre, hvad han ønskede.

Med en hånd mod mit bryst skubbede han mig først hen til sengen og så ned på ryggen. Han lå på knæ ved fodenden af sengen og spredte mine ben.

“Og du kan lide at lege med dit røvhul, hvad? Hvor længe har du leget med din røv, knægt?”

Jeg vidste, hvad jeg skulle svare. ”Øh,ja, ikke så længe, kun nogle få gange.”

“Hvad har du så gjort?”

”Jeg har stukket min finger ind.”

“Mens du onanerede?”

“Jahh.”

“Hvornår begyndte du med at gøre det?”

“Jeg ved ikke rigtigt. Et par år siden.”

“Hvor var du den første gang, du gjorde det?”

“Øh, I brusebad, tror jeg.”

“Og hvordan skete det?”

“Jeg smurte min finger ind I sæbe og stak den ind i hullet.”

”Og hvordan føltes det?”

“Tjah, OK tror jeg.”

“Sprøjtede du mens du gjorde det?”

“Jahh.”

“Hvor tit har du gjort det siden da?”

“Nogle få gange.”

“Altid I brusebadet?”

“Nej, somme tider I sengen.”

“Hvordan smurte du din finger ind, når du lå I sengen?”

Jeg var så flov over, at komme frem med alt det, men min pik bankede og dryppede ved mindet om at lege med min røv. ”Jeg brugte noget vaseline.”

“Vis mig hvordan.”

“Åh, nej, det kan jeg da ikke.”

“Leg med din røv og gnid din stang.”

“Jeg vil ikke,” snøftede jeg, “please lad mig slippe.”

“Du skal bare vise mig, hvad du allerede har gjort. Jeg beder dig ikke om at gøre noget, du aldrig har gjort før. Jeg har allerede set dig gøre det ude ved poolen, og din pik er helt tydeligt med på ideen. Så gør det nu. Her er lidt hjælp til at gøre det lettere.” Han holdt en dåse med vaseline hen til mig, som havde stået på bordet ved vinduet. Jeg dyppede i den og fik noget på fingrene.

Langsomt rakte jeg ned og følte mellem benene. Mine fingre fandt hullet, gned mod hårene omkring det og pressede mod røvlæberne. Smørelsen på mine fingre smurte indgangen. Langsomt pressede jeg pegefingeren ind i hullet. Jeg gryntede af ubehag.

“Bevæg den lidt rundt derinde. Det er rigtigt, smør det hul.”

“Det er godt så langt. Så hvad gjorde du, når du så havde fingeren oppe i hullet?”

“Jeg onanerede.”

“Så gør det.”

Jeg begyndte at gnide min hårde stang med højre hånd. Saften dryppede rask ud af den. Jeg gned precummet op og ned af skaftet mens jeg gned det.

“Sådan skal det være Tim, giv mig et godt show. Hold de ben spredt. Vis mig hvordan du fingerknepper din røv.”

Jeg begyndte at føle, at jeg kunne komme hvad øjeblik, det skulle være ved den stimulering, jeg gav mig selv. Jeg stønnede af de følelser, der gik gennem mig.

“Ja, rigtigt, knægt. Lad mig se den finger gå ind og ud af hullet. Hele vejen. Har du nogen sinde stukket andet op i dit hul?”

“Jah, øhh … jeg … en gang …”

“Og hvad var det?”

Jeg ville ikke sige det. Jeg havde aldrig fortalt det til nogen, men jeg var så varmet op og liderlig på det tidspunkt, så jeg kunne ikke lade være. ”Et stearinlys.” Mit ansigt brændte af skam, men på en eller anden måde følte jeg mig tvunget til at sige det.

“Jeg forstår. Og hvad tænkte du på, mens du arbejdede det lys ind i din røv?”

“Jeg ved ikke … bare … at komme … tror jeg.” Jeg trak vejret tungere mens jeg stadig bearbejdede min pik og røv.

“Tænkte du på, at en eller anden stak sin pik op I dig? På at en eller anden bollede dit snævre hul?”

“Nej … måske … jeg ved det ikke.”

“Hvis pik tænkte du på, Tim? Hvem drømte du om skulle kneppe din røv?”

“Jeg ved … ikke … jeg husker ikke,” stønnede jeg. Jeg så mig selv ligge nøgen i sengen mes jeg arbejdede det indsmurte stearinlys ind og ud af røven. Mens jeg tænkte på …

“Come on. Du husker det. Jeg kan se det på dit ansigt. Du husker helt præcist lige nu, hvordan du ønskede at det var den pik, der var inde i dig. Den pik, som tænder dig, hvis er det?”

“Jeff,” brusede det ud af mig. ”Jeg tænkte på Jeff.” Mine sten var på vej op under pikken. Jeg kunne ikke holde det tilbage ret meget længere.

“Den anden livredder?”, spurgte han. Jeg nikkede. ””Jeg traf ham i går ved poolen. Stor fyr. Han har sikkert en ganske flot pik. Ja, så, du tænkte på, at det var Jeff, der pulede din lille drengenumse, hva? At han stak sin store stang ind i dig. Og hvor tit har du så kneppet dig selv og fantaseret om at det var Jeff, som pulede dig?”

Tårerne trillede ned ad mine kinder mens jeg pustede og stønnede på kanten af et klimaks. ”Jeg … oooh, ved … uh ikke, aaaah!”

“Tøv lige et øjeblik,” sagde han, rejste sig og gik ud på gangen. Jeg hørte ham åbne en skuffe i kommoden derude. Han kom tilbage med et stearinlys i hånden. Jeg fik store øjne, da han stak fingrene i vaselinen og smurte lyset ind.

“Nej, nej, det kan jeg ikke, mens du ser på det. Please tving mig ikke til det.” Jeg tiggede, men hele min krop var for ophidset. Pikken dryppede precum over hele maven, mens jeg fortsatte med at gnide den. Han holdt lyset hen til mig.

“Stik det lys ind, Tim. Som du har gjort det før. Som jeg er sikker på, at du tænkte på at gøre det her til morgen. Vis mig, hvordan du knepper dig selv og tænk på, at Jeffs pik spermer i din røv. Knep dig selv godt og grundigt.”

Jeg tog fingeren ud af hullet og tog lyset fra ham. Det var omkring trekvart tomme i diameter (ca. 2cm) og ni tommer langt (ca. 22cm). Jeg gned den indsmurte ende mod mit hul, mens han så på. Jeg pressede, og det begyndte at glide ind. Det gjorde en smule ondt, men røvhullet var allerede smurt ind og åbnet lidt af min finger, så det var ikke så slemt.

”Træk det ind og ud, knægt. Vis mig, hvor liderlig det gør dig.” Jeg begyndte at pumpe lyset ind og ud. Skønt jeg skammede mig over, hvad jeg gjorde, så tændte det mig voldsomt. Fornemmelsen i røvhullet syntes at forplante sig direkte til pikken. Jeg stønnede af ophidselse. Jeg så, hvordan han gned sin egen pik, mens han kiggede på mig. Den var hård og saftede igen.

”Ja, knægt, det er rigtigt, bliv ved. Du skulle bare vide, hvor vildt, det ser ud, som du ligger der og kepper dig selv og spiller pik. Du er ved at få mig til at komme igen.” Han gik op på siden af sengen og stod ud for mit ansigt. Så kravlede han op på sengen med sin store pik lige over min mund.

“Slik den igen, Tim. Du har gjort mig hård igen med din lille forestilling. Slik min tykke pik.” Jeg rakte tungen ud og slikkede hans pikhoved. Så ned ad skaftet. Jeg fortsatte med at arbejde lyset ind og ud.

“Sut min pik, knægt. Sut mig mens du knepper dig selv.” Jeg tog hans store stang i munden igen, og han begyndte at pumpe den ind og ud. Jeg var tæt på at komme nu. Stimuleringen af mine nosser var ved at bygge op til et crescendo.

”AAAAAH!” råbte jeg, da jeg begyndte at skyde, spermen skød i en bue op i luften og landede på mit ansigt, hals, bryst og mave. Jeg spændte mig op i en bue fra sengen kun hvilende på nakken og fødderne, og jeg rystede og sitrede.

Et øjeblik efter mærkede jeg, at han stivnede og begyndte at skyde I min mund igen. ”Tag det pikslikker! Tag min sperm!” råbte han. Min mund var igen fyldt med sperm, og jeg prøvede at sluge det. Da han var færdig, trak han pikken ud af min mund, de sidste spermdråber dryppede på mit ansigt.

Jeg faldt tilbage på sengen, stønnende og dækket af sperm og sved. Hånden havde jeg stadig på pikken, og lyset var også stadig i røven. Langsomt trak jeg det ud.

“Det var noget af en forestilling, Tim. En fucking forestilling.” Han tog et håndklæde og begyndte at tørre mig af. Jeg lå helt livløs med undtagelse af de kraftige bevægelser af brystkassen, mens jeg fik vejret igen.

“Er du OK?” spurgte han, mens han tørrede den sidste sperm af min krop.

“Joh, det tror jeg,” sagde jeg stille. ”Bare ret flov.”

“Men du fortalte, at du havde været nysgerrig efter, hvordan det var. Så hvad, nu har du prøvet det.”

“Jah, det har jeg jo. Jeg havde bare ikke regnet med, at jeg ville blive så ophidset. Jeg har aldrig mærket det på den måde før.”

“Du mener det med at blive så tændt af at sutte en fyr? At lege med dig selv? At vise mig, hvordan du hakker den af, mens du knepper dig selv med et lys?”

“Jah, øh, det alt sammen. Jeg mener, med Jennie er det også hot og alt det, at bolle hende og sådan. Men det her var anderledes. Jeg mistede fuldstændig kontrollen. Jeg var skræmt. Men det var, som om det tændte mig endnu mere. Jeg forstår det ikke. Jeg tror, jeg behøver noget tid til at finde ud af det. Giv mig mine shorts og lad mig gå.”

”OK, Tim, jeg holder dig ikke som fange. Ikke denne gang. Men du er velkommen tilbage når som helst. Jeg er sikker på, at jeg kan finde på nogle flere oplevelser til dig.”

“Jah, jeg ved ikke, det var bare for voldsomt.”

“Ja, ja, men tænk over det. Jeg er her hele resten af dagen, jeg har noget arbejde, jeg skal have gjort færdigt. Bare drop ind, hvis du får lyst. Eller i morgen eller hvornår det passer dig.”

“Ja, måske, men jeg tror ikke.”

Vi gik nedenunder, og han gik I kælderen og hentede mine shorts fra tumbleren. Jeg trak dem på. Min røv føltes fedtet og øm. Det rykkede I pikken ved tanken.

“Vi ses, Tim.”

“Ja, måske.”

“Åh, jeg tror nu nok.”

Jeg gik ud I regnen og tilbage til omklædningsrummene. Mine joking-sko og trøje var stadig ude ved poolen, drivvåde. Jeg tog dem op og låste døren op til livredderrummet, hvor der stod en feltseng. Jeg satte mig på den og prøvede at få styr på, hvad der var foregået. Jeg lagde mig på sengen og faldt i søvn, det snurrede i pikken af al den aktivitet. Jeg havde meget, jeg skulle have styr på.

Fortsættes.
Kommentar