Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lasse del 17

(Lasse)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 4225

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 17.: Lasse og fotofyren, del 1.

Med i denne del af Lasse er:
Fotofyren Christian som I kender fra bøssebanden og Lars, som var den mindst i banden, og så har vi Thomas, Kristian, Mads og til sidst jo Lasse.

Kap 1. Victor.

Der var gået tre uger, siden Lasse havde været sammen med nogen, for Thomas, som gik i samme klasse som Lasse, havde travlt med den nye dreng Victor. Lasse havde også siddet meget i timerne og kigget over på ham, for han så ret godt ud syntes Lasse. Kristian, som også gik i samme klasse, var stadig meget forelsket i Lasse. Men Lasse var ikke helt parat til at ha’ en kæreste, så længe hans mor ikke vidste, at han var bøsse. Mads, som også havde været forelsket i Lasse, havde fået en anden kæreste. Det var en, der var et par år ældre end ham selv. Han hed Nicolaj og gik i 1.g inde i Odense, og Mads var næsten altid sammen med ham, så Lasse så ikke ret meget til Mads.

Men Lasse havde andre ting i hovedet. For nogle dage siden havde han fået en sms-besked en aften, han lå og så en film. Det var fra fotofyren, som skrev, at han kom i weekenden, og han havde en ven med, som savnede ham. Så var det da godt, at det var fredag, og Lasse havde snart fri fra skole.

Da det ringede ud, kom Thomas hen til Lasse og satte sig ved siden af ham.

- Ved du, hvad jeg har set?, sagde Thomas med et stort smil i hele hovedet.

Lasse rystede på hovedet og lagde sin danskbog ned i tasken.

- Der jeg havde været på toilettet her i dansktimen og kom tilbage, så jeg hen på Victor, som sad med hovedet ned i sin bog, og jeg kunne se, han havde en bule i bukserne.

- Så du tro, han sidder og tænker på noget frækt, sagde Lasse og rejste sig.

- Synes du ikke, han ser godt ud, hviskede Thomas, da han rejste sig op.

- Jo, han ser bedre ud end dig, Thomas, grinede Lasse og skubbede til ham og løb.

Thomas løb efter Lasse ud på gangen, hvor Victor stod og snakkede med en pige fra klassen. Thomas og Lasse stod lidt derfra.

- Vi ses om en time, sagde Victor og gik forbi Lasse og Thomas.

Lasse og Thomas kiggede efter ham, og havde mest øjnene på hans numse.

- Kan i så få øjnene højere op, sagde Kristian, da han kom ud fra klassen.

- Han har bare en god røv, sagde Thomas.’

- Den vil jeg godt se uden bukser på, sagde Lasse.

- Han skal hjem til Matilde, sagde Kristian og tog sin jakke, som hang på gangen.

- Han har da været sammen med hende hele ugen her, sagde Lasse og tog også sin jakke.

De tre begyndte at gå ud til deres cykler, og ved cyklerne stod Mads med en lidt større person. Det var en fra 10. klasse. Han gav Mads noget og cyklede så.

- Nu skal du huske, du har en kæreste, Mads, sagde Thomas, da de tre var kommet hen til ham.

- Så I tror, at jeg skal mødes med ham, som lige var her, sagde Mads og kiggede på det foldede papir, som han så stak i lommen.

- Må vi se, hvad der står på dette papir, du fik af ham? sagde Kristian.

- Næ, sagde Mads og prøvede at komme hen til sin cykel.

Thomas tog fat i hans arme og Kristian tog papiret op af hans lomme, foldede det ud og begyndte at læse det inde i sig selv.

- Hvad står der? spurgte Lasse og skubbede til Kristian.

- Der står … at han skal være ved skurvognen ved klubben i aften kl. 20. Hilsen Per.

- Hvad skal du med ham Per, spurgte Thomas, som havde sluppet Mads igen.

Mads stod og kiggede ned i jorden og så rundt på de andre tre, hvor han så rakte ud efter papiret.

- Hvis du vil ha det igen, så skal du fortælle, hvad du skal med ham Per i skurvognen, sagde Kristian.

- Per har nogle venner, som godt kunne tænke sig at prøve og bolle en i rumpen, og Per og jeg har været sammen før. Så han har så fortalt det til sine venner, som også er bøsser, og de vil betale for at bolle mig i numsen, sagde Mads og tog papiret og stak det i lommen. Må jeg gå nu, nu ved I hvad jeg skal.

- Gå du bare, sagde Lasse.

Mads gik og Lasse, Thomas og Kristian gik hen til deres cykler. Mads var kørt, og nu stod kun de tre tilbage ved cyklerne.

- Nå, hvad skal I så i weekenden? spurgte Kristian.

- Jeg skal bare slappe af, sagde Thomas. Og på søndag får vi gæster. Hvad skal du Lasse?

- Jeg skal ikke så meget, jeg skal også bare slappe af, sagde Lasse.

- Så sker der ikke så meget i weekenden, sagde Kristian og tog sig til sin pik. Men så må i ha en god weekend, vi ses jo nok i løbet af weekenden.

Alle tre kørte så hjemad, og mens Lasse kørte hjem, fik han en sms-besked og stoppede op og tog sin mobil op fra lommen. Det var fra fotofyren Christian. Han skrev, at de var hos Lasse om to timer. Efter Lasse havde læst beskeden, kørte han igen, men der gik ikke lang tid, før han fik en besked igen. Det var igen fra Christian, og denne gang var det kun et billede. Da Lasse fik åbnet billedet, var det af en stiv pik uden hår. Christian havde også skrevet, at denne pik har savnet ham og var meget liderlig og glædede sig til at komme ind i dig, skrev Christian.
Lasse fik stivpik. da han så billedet af den stive pik, som han ikke lige kunne genkende. For da han var sammen med dem i sommerferien, havde alle i bøssebanden hår over deres pikke. Pikken på billedet var ikke så stor, så det kunne være Larses, tænkte Lasse, da han cykel det sidste stykke hjem.

Thomas og Kristian var kommet hjem til Thomas, hvor de stod og snakkede ude foran Thomases hus, hvor Thomas hurtigt fik snakken på Victor.

- Synes du ikke Victor ser godt ud, Kristian? sagde Thomas.

- Jo! Og jeg har hørt fra hans lillebror, som går i 5. klasse, at han har nøgenbilleder af mænd på hans computer, sagde Kristian.

Thomas fik store øjne og tog sig til sin pik, som var begyndt at vokse.

- Skal vi ikke lige give ham et besøg? spurgte Thomas.

- Jo, men han skulle over til Matilde, de er ved at planligger en fest til næste weekend, sagde Kristian.

- Jeg havde lige sådan en lyst til at sutte en pik, sagde Thomas og tog sig til sin bule i bukserne.

- Jeg vil da gerne tage trykket, sagde Kristian og tog på Thomases bule.

- Skal vi så ikke tage noget af spise først, for jeg er lidt sulten? sagde Thomas.

Thomas og Kristian satte cyklerne og gik ind til Thomas, hvor de gik i køkkenet for at tage lidt at spise. Lasse var kommet hjem og var gået op på sit værelse, hvor han begyndte at klæde sig af, for han var på vej i bad. Lasse havde lidt kilden i maven, for han glæde sig til Christian kom, og hvem han havde med, som havde savnet ham. Lasse gik ud i bad med stiv pik, som stod lodret i luften. Den var også klar til at møde fotofyren Christian og den hemmelig person, som Lasse tror er Lars.

Kap 2. Første gang i en bil.

Lasse stod og nød det varme vand løbe ned af hans krop, ned over hans stive pik, som nu stod og bankede ind imod hans mave. Han tog hårsæben i hånden og begyndte at vaske sit hår, hvor så sæben løb ned af hans våde drenge krop, ned over hans runde baller. Så førte han sine hænder ned over brystkassen, videre ned over maven, for så til sidst at tage fat i hans stive pik, som fik en tur. Han kørte sine hænder blidt hen over pikhovedet, og tog så fat i pikken og førte forhuden frem og tilbage over det våde pikhoved. Derefter førte han sine hænder om til numsen, hvor han vaskede hullet grundigt, så det kunne være pænt og fint til brug.

Ovre ved Thomas var de begyndt og spise et par rugbrødsmadder, mens de snakkede om Victor og om de nøgen mænd, som hans lillebror havde fortalt Kristian, at Victor skulle ha på sin computer.

- Så er der sikkert en chancer for at få fat i ham, sagde Thomas og tog et bid af sin mad.

- Det kan jo være, det er noget, hans lillebror bare siger, sagde Kristian. Min lillebror kan da også sige noget om mig som ikke lige passer.

- Det kan jeg godt huske, sagde Thomas med mad i munden. Det var noget med, at du havde et pornoblad liggende under sengen, for nogle år siden.

- Det passer ikke, sagde Kristian og kiggede ned i bordet.

- Jeg tro ikke, at din lillebror løj dengang, sagde Thomas og tog Kristian på låret.

Kristian kiggede over på Thomas, bøjede sig hen til ham, og gav ham et kys på munden, hvor så de begyndte at tungekysse. Ovre ved Lasse havde han fået noget tøj på, et par kortebukser og en hvid T-shirts. Han gik ned i køkkenet, hvor han tog sig et par madder, hvor han så fik en besked fra Christian, at de var der om en halv time. Lasse fik hurtigt spist sine madder og gjorde sig klar, lige som hans pik havde været, siden han så billedet af en glatbarberet pik på vej hjem fra skole.

Thomas og Kristian var lige blevet færdige med at spise, og mens de ryddede op siger Kristian:

- Skal vi ikke gå over til Lasse og så være sammen med ham også.

- Vi kan ringe til ham og høre, sagde Thomas og tog sin mobil op af lommen.

- Nej, det kunne være, han ligger og spiller den af, eller er sammen med en, måske Victor, sagde Kristian og skubbede til Thomas.

- Så lad os kommer over til liderlig Lasse, sagde Thomas.

Lasse var gået udenfor at vendte på Christian og den ven, han havde med, en som havde en glat barberet pik, og savnede at være sammen med Lasse. Lasse havde siddet på dørtrinet i ca. 10 minutter, da han hørte en bil, og da den kom op foran huset, kunne Lasse se, at det var ”fotofyren” Christian. Og da Lasse gik ud til bilen, kunne han se på forsædet, at der sad Lars. Han sad kun iført et par shorts. Lars vinkede til Lasse og Lasse vinkede igen, og da bilen holdet, steg Christian ud.

- Hej med dig, din dejlige knægt, sagde Christian med stort smil i hele hovedet.

Christian gav Lasse et stort knus og gav hans røv et par klem, og gav så Lasse et kæmpe kys, mens de stod midt på fortovet. Imens var Lars kommet ud af bilen og var kommet hen til dem. Lars gav også et kram til Lasse og et kys.

- Hold op hvor jeg har savnet dig, Lasse, sagde Lars og hev lidt ud i sine shorts. Se her hvor den er glad for at se dig.

Lasse kigget ned og så Larses stive pik, og lige som på billede var den helt glat. Lasse stak sin hånd ned til den, og køret sin hånd hen over det glatte sted.

- Når, du kan ikke vendte, sagde Christian. Vi kan gå ind i bilen og køre et sted hen. Kende du nogle gode steder, hvor vi kan være uforstyrret? Lasse.

Lasse nikkede og samtidig længere ned af vejen kom Thomas og Kristian om hjørnet. De stoppede op, da de så Lasse stå sammen med to andre fyre.

- Hvem er det, han står sammen med? sagde Kristian.

- Dem kende jeg ikke, sagde Thomas. Men den ene står næsten nøgen, måske er det nogen nye bollevenner, han har fået, grinede Thomas, mens han så Lasse gå ind i bilen.

Thomas og Kristian skyndte sig at gemme sig, så Lasse ikke skulle se dem, når de kørte forbi. Lasse og Lars sad på bagsædet, og Lars var begyndt at massere Lasses pik.

- I kan bare tage den frem og spille den af, sagde Christian og kiggede om til dem.

Lars tog hurtigt sine shorts af, og ud sprang hans pik. Den var rigtigt meget stiv og våd. Lasse tog også sine shorts af. Lars tog fat i den og kørte resten af forhuden ned over hans pikhoved, hvor han så begyndte at suttet blidt på Lasses pik. Lasse tog fat om Larses meget hårde stive pik, begyndte at køre forhuden frem og tilbage over det våde hoved.

- Hvad mon de skal? sagde Kristian.

- Vi skal ha fat i ham, når han kommer tilbage, sagde Thomas. Vi skal vide, hvem de to er, og hvad de laver.

- Så må vi lege med os selv, sagde Kristian. Skal vi gå over i den gamle fabrik, Thomas?

- Hold op hvor er det vildt dejligt, sagde Lars. Det har jeg savnet, at få suttet pik af dig, Lasse.

- Du har helle ikke snakkey om andet hele vejen, at du ikke kunne vente, at Lasse skulle suttet din pik, sagde Christian, som kiggede om til dem engang imellem, mens han kørte.

- Jeg har helle ikke spillet pik i fire dag, sagde Lars.

Christian kiggede i bakspejlet og kiggede på Lars og sagde:

- Kan det nu passe, Lars? Du var da sammen med Lasses granfætter i tirsdages, og der fik du da suttet pik, har jeg hørt, sagde Christian.

- Så er det så tre dage, jeg ikke har leget med min pik, sagde Lars.

Lasse suttede på livet løs på Larses stive pik, men ikke ret lang tid mere, for Lars havde taget over og var begyndt at spille den af, mens Lasse lå med hovedet på det ene af Larses lår og kunne se hans nosser langsomt forsvinde, og høre Lars vejtrækning blive dybere.

- Åh, ååhh, hvor er det bare dejligt, stønnede Lars. Og jeg kommer også.

Lasse lå og så på det ene sprøjt komme efter det andet. Det første sprøjt ramte helt op på bilens loft, og det anden fløj over hovedet på Lars, så det ramte bagruden og efter 9 – 10 sprøjt, var Larses mave godt fedtet ind i sperm. Lasse havde kun lige fået lidt på kinden, som han havde slugt i sig.

- Hold kæft hvor var det godt at sperme, sagde Lars helt afslappe.

- Det var da også et springvand, du kom med, sagde Christian, som havde holdt ind til siden. Så er det din tur til at få tage trykket, og Christian begyndte at køre igen.

Men enden Lars begyndte at suttet Lasses pik, som lå og dunkede op af hans mave, bad han Lasse om at slikke spermen væk fra hans mave. Lasse gjorde, hvad Lars sagde, og der gik ikke lang tid, før Larses mave var rene igen. Lasse satte sig op og tog fat i sin pik, han hev forhuden frem og tilbage lidt, og lidt efter overtog Lars med at køre frem og tilbage, hvor han så efter lidt tid begyndte at køre tungen op og ned af siderne af Lasse stive pik, hvor han så til sidst tog den i munden og begyndte at sutte.
Lasse sad bare og nød den dejlige følelse, det var, at får suttet pik, og der gik heller ikke lang tid, før det begyndte at kilde i hans pik. Lasse tog fat i Larses hoved og begyndte at mund-kneppe ham lige til han kom, hvor Lars tog den ud, da Lasse havde sprøjtet ham i munden en gang. Og da han havde fået den ud af munden, kom der et tyndt sprøjt af sperm, det fløj over det ene forsæde, det sæde hvor Christian ikke sad på, og landede nede på gulvet ved sædet.

- Du kan stadig sprøjte langt, sagde Christian, som igen var holdt ind til siden.

Lasse sprøjtede igen og denne gang sprøjtede han over på ryglænet af forsædet, hvor det løb ned af og Lars tog det med en finger og tog det og fingeren i munden.

- Det var noget, der kunne mærkes, sagde Lasse. Og det er også første gang, jeg spermer i en bil.

- Vi må hellere finde et sted, hvor vi kan være uforstyrret, sagde Christian og begyndte at køre. Kendte du et sted Lasse, hvor vi kan være?

Hvad er det for et sted, Lasse vise Christian hen til? Bliver det i den gamle fabrik, der hvor Thomas og Kristian er gået hen? Og får ”fotofyren” Christian taget nogle billeder af Lasse, og hvor mange gange kommer Lasse endnu? Det kan du få svar på i næste del af Lasse og fotofyren.
Kommentar