Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Legekamerater

Karakter: 4.3/4
Visninger: 6996

Af: MikkiKbh.

Læs flere noveller af:
» MikkiKbh.

Skriv til:
» MikkiKbh
Aftenen var kommet, hvor jeg skulle hen og besøge Jens. Det var nu vist nok ved at være et halvt års tid siden, vi sidst havde været sammen for at lege.
Jens var en rigtig fræk fyr jeg havde mødt for 4-5 år siden første gang. Allerede den første gang havde været rigtig fræk og dejlig, og det var så blevet til nogle gange. Hver gang havde været superskønt.
Mens jeg gik op af trappen til, hvor han boede, kunne jeg mærke liderligheden i mig. Allerede flere dage før havde jeg været spændt og superliderlig ved tanken. Og nu skulle det være igen. Det var rigtig fedt.
Jens åbnede døren hurtigt, da jeg ringede på, og jeg gik ind. Vi snakkede lidt om løst og fast. Han fortalte han lige havde været i bad og havde nået at smide olielagen på sengen.
Han satte sig så på kanten af den store oppustelig seng, som vi også havde leget i, sidst jeg besøgte ham.
Han sad der med en rød t-shirt og et par sorte shorts. Ellers ikke andet. Min liderlig der i forvejen var vokset på vej op til ham, blev endnu større. Jeg glædede mig helt vildt til det der skulle ske.
Jens spurgte om jeg havde taget shorts med, som vi havde talt om. Jeg fik fisket et par sorte adidas op af tasken. Han spurgte om han skulle tage dem på nu. Fedt, fik jeg hvisket.
Han rejste sig og tog fat i kanten af sine shorts og trak dem ned af benene.
-nu skal vi jo huske hvad vi har aftalt, sagde han lidt drillende mens han sparkede sine shorts helt af. – Nemlig at vi skal trække det så langt vi kan, inden vi spermer”.
-Hehe, grinede jeg. – Bliver sgu spændende.
Jeg rakte Jens mine adidasshorts, som han trak på.
-De ser fede ud, sagde jeg. – Specielt også med det lille hul jeg har klippet nede i skridtet på de shorts.
Jens kørte hånden ned til skridtet og mærkede efter med fingrene. Så smilede han drillende.
Jeg skyndte mig at få smidt mit tøj. Jeg havde et par hvide Adidas shorts inden under bukserne, som jeg havde taget på i stedet for underbukserne, inden jeg tog hen til ham. Jeg kunne mærke jeg havde fået en halvfed på.
-Skal jeg snart trække dem af dig, sagde Jens.
-Ja, fuck ja, svarede jeg.
Jens rykkede sig ind på sengen, da jeg satte mig. Han trak sin T-shirt af, så han nu bare sad med shorts på.
Pludselig rakte han ud efter flasken med olie, skruede hætten af og hældte en ordentlig sjat ned i sine shorts. Langsomt kunne jeg se olien gøre dem våde i skridtet. Det så bare for frækt ud.
Så lænede han sig tilbage.
Jeg begyndte at kæle ham op ad benene i lange strygende bevægelser. Kælede hans lægge og videre op til lårene. Han spredte benene lidt, så jeg kunne kæle hans inderlår også. Noget af olien fra hans shorts var løbet ned over hans lår.
Min hånd kørte op under hans buksegab. Jeg mærkede hans glatte nosser et sted derinde i hans shorts og det føltes skønt. Det rykkede lidt i ham, da jeg kælede hans nosser blidt. Han spredte benene lidt mere, og gled så helt tilbage så han lå ned.
Hans nosser var fuldstændig smurt til i olie. De var helt glatte og varme. Jeg mærkede, hvordan min pik voksede i mine shorts.
Pludselig mærkede jeg han tog fat i mine shorts. Langsomt begyndte han at trække dem af. Da de var gledet ned over lårene, sprang min pik ud. Jens blev ved at trække, indtil de var kommet helt af.
Jeg kørte hånden længere op i hans shorts og mærkede hans dejlige pik, der var blevet stiv. Også den var helt smurt til i olie. Jeg tog fat om hans stang og begyndte at onanere den i langsomt tempo. Jens stønnede svagt. Så mærkede jeg han tog fat om min pik, som han begyndte at småspille.
Det var en skøn følelse. Jeg nød at mærke hans olieglatte stang og nød for voldsomt, hvordan han onanerede mig samtidig. Det gav en kriblende følelse og jeg mærkede, hvordan jeg præspermede nu. Jeg begyndte at onanere ham lidt hurtigere og kunne høre en svag smaskende lyd fra hans olieglatte pik. Lyden gjorde mig endnu mere liderlig. Og da Jens samtidig begyndte at onanere min pik hurtigere, kunne jeg mærke jeg skulle passe på.
Inden jeg nåede at reagere, mærkede jeg at Jens havde hældt noget olie på min pik med den anden hånd.
Følelsen var ubeskrivelig dejlig, og hans lidt hurtigere bevægelse med hånden fik den kildrende fornemmelse til at vokse. Jeg kunne mærke udløsningen nærme sig.
-Åh Jens, stønnede jeg. Jeg lagde en hånd på hans, så han holdt hånden stille. En varmende bølge gik fra min pik og videre op i kroppen. Jeg var så liderlig som man kunne blive.
Da udløsningsfornemmelsen forsvandt igen, begyndte Jens at onanere min pik igen så langsomt, så jeg bare kunne nyde det.
Mens jeg stadig spillede hans pik blidt inde i hans shorts, kælede jeg hans lår med den anden hånd. Jeg nød for vildt at kæle ham og mærke hans frække pik samtidig.
-Skal du snart nyde mine shorts også?, sagde Jens. Jeg nikkede bare. Jeg var så liderlig, så jeg ikke kunne sige noget.
Jens satte sig op på knæ, mens jeg lagde mig på ryggen. Så kravlede han hen over mine hofter og satte sig overskrævs over mig, stadig siddende på knæene.
-Tror du hullet er stort nok? spurgte han og smilede.
Han tog olieflasken og hældte olie ned over min pik. Det rendte videre ned over mine lår også. Han trak ud sine shorts og hældte en god sjat ned i dem også.
-Er du klar? sagde han lidt drillende. Så tog han fat om min pik og jeg mærkede mit pikhoved smutte ind i det hul der var klippet i hans shorts, mens han langsomt sænkede sig ned over min pik.
Følelsen var ubeskrivelig og himmelsk skøn. Min olieglatte pik gled hen over hans nosser, der nu var godt våde og glatte. Jens bevægede underlivet lidt frem og tilbage, så mit pikhoved gned imod hans nosser.
Jeg kunne bare stønne og nyde følelsen, og Jens gjorde det samme. Jeg lagde hænderne på hans lår og kælede ham imens.
Så gled han helt ned, så min pik smuttede helt op i hans shorts. Jeg kunne mærke min pik gnide sig op imod hans glatte stang.
-Åh, det er for dejligt det her, Jens, stønnede jeg og skød underlivet frem og tilbage, så min pik gned rytmisk mod hans.
Jens sad med lukkede øjne og nød det. Jeg havde så meget lyst til at kysse ham. I stedet kørte jeg hænderne kælende op og ned af hans lår.
Jens begyndte at vride frem og tilbage med underlivet i takt med mine bevægelser. Det var fuldkommen nydelse det her. Jeg kunne ikke andet end nyde, hvordan min pik gned mod hans nosser og frække pik. Op og ned i forskellige bevægelser og rytme.
Jeg glædede mig til, at jeg på et tidspunkt kunne trække hans shorts helt af, så jeg kunne nyde ham helt nøgen, men samtidig nød jeg også det vi gjorde nu. Det var for dejligt.
Jeg så op på Jens. Han sad med lukkede øjne og hans mund stod lidt åben mens han stønnede. Synet og hans bevægelser fik min udløsning til at nærme sig igen. Men Jens kom mig i forkøbet.
-Åhr, jeg er ved at komme, sagde han. – Stop lidt!
Han holdt op med at bevæge sit underliv. Vores pikke lå tæt mod hinanden inde i hans shorts, godt smattet til i olie. Jeg kælede hans ben imens vi holdt en lille pause. Da vores udløsningstrang forsvandt, begyndte han at gnide underlivet imod mit igen. Nydelsen steg med det samme. Jeg begyndte at kæle hans brystvorter.
Det nederste af hans shorts var efterhånden vædet helt til i olie, og jeg mærkede dem mod mine lår, når han kørte underlivet helt ned, så min pik gled helt op i hans shorts.
-Det er for dejligt det her Jens, stønnede jeg. Jens smilede, lænede sig lidt tilbage og vrikkede med røven, så mit pikhoved gned imod hans glatte nosser. Jeg så måne og stjerner i nydelse.
- Jeg vil smage din dejlige pik nu, Jens, stønnede jeg. – Men du skal være helt nøgen, når jeg skal sutte den.
Jens løftede sig, så min pik gled ud af hullet i hans shorts. Den var fuldstændig smattet til i olie.
Jeg satte mig op og tog fat i hans våde shorts. Så trak jeg dem ned af hans lår og smed dem til side. Jeg nød synet af, at han lå helt nøgen på ryggen. Hans pik og nosser var endnu mere sjasket til i olie. Et totalt skønt syn. Forhuden var gledet tilbage på hans pik og afslørede et helt vådt pikhoved.
Jeg tog fat om hans ben, spredte dem og satte dem på hver side af mig, mens jeg lænede mig tilbage, så han havde en fod på hver side af mig. Så tog jeg olieflasken, smurte mine fødder godt ind i olie og tog hans pik imellem mine fødder.
Jens lagde sig tilbage og nød, hvordan jeg langsomt begyndte at massere hans pik med fødderne. Al olien fik dem til at glide let og hurtigt op og ned af hans stang. Det var dejligt bare at gøre det på ham. Jeg nød synet af ham som han lå der på ryggen med lukkede øjne og det var skønt at høre den smaskende lyd som olie og pik skabte i en skøn forening.
Jeg løftede hans ene ben op, kælede hans fod lidt og begyndte så at køre tungen ind mellem hans tæer. Jeg borede tungen ind imellem tæerne på ham og slikkede, sugede og suttede. Imens nød jeg hans hårde pik, der bare gled frem og tilbage, mens jeg onanerede ham med fødderne.
Jens vred sig og stønnede højt nu. Jeg skiftevis sugede og slikkede mellem hans tæer mens jeg kældede ham op og ned ad benet.
-Jeg spermer snart, stønnede han højt og løftede hovedet.
Hans pikhoved var sjaskvådt og spændt. Jeg lod hans pik glide væk fra mine fødder, kastede mig ned på maven, mens jeg bøjede hans ben helt tilbage mod hans hoved, så hans røv nu lå imod mig. Så begyndte jeg at køre tungen ind mellem hans balder og slikkede hans røv vildt og heftigt. Imens kælede jeg hans lår og kørte hænderne op af hans løftede ben.
Jens stønnede vildt mens han nød min behandling.
Jeg kælede og slikkede hans røv mens jeg mærkede, hvordan jeg præspermede for fuld styrke. Min liderlighed sled i min pik, som efterhånden bankede efter en udløsning.
Jens lå med hovedet kastet tilbage og stønnede gennem en halvåben mund. Jeg kørte tungen om bag hans nosser i kildrende bevægelser, inden jeg igen og igen slikkede hans røv med gnidende tunge.
-Jeg vil ha’ dit sperm nu, stønnede jeg og vendte mig i sengen. Jens tog fat om min hamrende pik og det svimlede for mig, da jeg mærkede han lod den glide ind i sin mund. Han begyndte at bevæge læberne frem og tilbage i hurtig rytme. Jeg kunne mærke, jeg ikke kunne holde mig længe på den måde. Det var for dejligt.
Jeg tog om hans drivvåde pik og lod den glide ind i munden, helt ned til roden. Uhm, den smagte skønt. Jeg begyndte at tungegnide hans våde pikhoved og spillede samtidig stangen. Samtidig begyndte jeg at kæle hans glatbarberede nosser.
Jens begyndte skiftevis at suge og sutte min spændte pik. Nu mærkede jeg udløsningen komme.
Det rykkede i Jens underliv. Han udstødte en langtrukkent jamrende lyd, og jeg mærkede hans varme sperm skyde ud af hans pik inde i min mund, mens han bevægede sin underkrop frem og tilbage.
Nu spermede jeg også. Jens fortsatte med at sutte, og jeg var nærmest ved at besvime. Det svimlede for mig, mens jeg mærkede min sperm komme. Han havde hele tiden kælet mine nosser, men nu forstærkedes hans kælen af min udløsning. Jeg så måne og stjerner.
Jeg fortsatte samtidig med at suge Jens spermende pik. Tog den helt ned til roden og sugede og suttede den fuldstændig tom.
Vi lå og kælede lidt bagefter. Jeg vendte mig og kyssede ham, mens jeg allerede glædede mig til, at vi skulle mødes for at lege igen.
Kommentar