Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lægens bord

Karakter: 4.5/6
Visninger: 7760

Af: Ringbi.

Læs flere noveller af:
» Ringbi.

Skriv til:
» Ringbi
Det var en af de dage der bare fòltes, som om at den aldrig ville få en ende.

Udover at have været i min egen konsultation hele dagen, så var det min tur til at tage lægevagten denne eftermiddag og aften. Den ene patient efter den anden kom til, med mellemòrebetændelse, småskader, forkòlelser. Bòrn unge og gamle.

Det kan være ret trivielt, men der kan være opmuntrende personer iblandt. I dag var det da Henrik trådte ind af dòren. Henrik er en af de fyre, man straks ville kigge en ekstra gang efter. Lige meget hvor man mòdte ham. En hòj blond fyr, med mòrke òjenbryn, ret charmerende udseende. Humpende kom han hen og satte sig i stolen foran mig. Hans cpr.nr. fortalte mig at han var 32, ti år yngre end mig selv.

?Og hvad kan jeg så gòre for dig? startede jeg.

?Jo, jeg har været til håndboldtræning og fik vredet om på min ankel, er det noget der skal gòres noget ved, for jeg skal spille på sòndag?? Sagde han.

?Sæt dig over på briksen og lad mig kigge på det? Humpende fik han sig anbragt. ?Smòg lige dine bukser op? bad jeg ham. Men da de åbenbart var stramme, rejste han sig og smògede dem helt af. Et par flotte trænede ben viste sig, let behåret fra hans boxershorts og nedefter. Jeg tog fat i hans ben ved lægmusklen og lòftede det lidt op, ud af òjenkrogen kunne jeg se en bevægelse oppe i hans boxershorts. Da jeg tog fat i hans ankel, òmmede han sig lidt og mine òjne mòdte hans, for at se hvor ondt det nu gjorde. Man bliver jo lidt hårdhudet i mit fag og smerte kan være mange ting. Da jeg igen koncentrerede mig om hans ankel, fik jeg lige set op i hans boxershort og der lå hans nosser let synlige ? uhmmm.

?Det er ikke ret meget der er sket med den ankel, jeg vil tro at hvis du holder den i ro, så spiller du på sòndag uden problemer? sagde jeg, imens at jeg lagde hans ben ned på briksen igen. Igen fandt mit blik op under hans boxershorts, hvor der nu ikke var så meget udsyn længere. Men selve formen på bulen tydede på at indholdet kunne være interessant. Nå, jeg var jo på arbejde, så hen til computeren for at skrive ?diagnosen?. På et tidspunkt, sad jeg og gned mine òjne imens at jeg lige tænkte over hvad jeg skulle skrive.

?Er du træt?? spurgte Henrik, ?Ja, du ved, det er en af disse dage hvor det starter med stress fordi resten af familien skal i sommerhus, mit snòrebånd knækker, bilen skal på værksted, min sekretær i min praksis kommer for sent, mange patienter osv osv. Og så skal jeg være her til kl. 22, så jeg har stadig to timer foran mig?. ?Okay ? og så skal du gå hjem? sagde Henrik. ?ja, men det er heldigvis ikke så langt? svarede jeg.

?Er der andet jeg kan gòre for dig? spurgte jeg. ?Jaemmm, det er nok til min egen læge? svarede Henrik. ?Det er lidt òmhed i lysken?.

?OK, tak for nu? sagde jeg og kiggede lidt efter hans ròv, da han forsvandt ud af dòren.

Timerne gik og endelig blev jeg aflòst. Jeg fik samlet mine ting, lukket lægetasken og sagt farvel.

Da jeg krydsede parkeringspladsen uden for lægevagten, blev der råbt ?Hey ? skal du kòre med??, det var Henrik fra fòr, der stod lænet op af hans Golf. ?Jeg kòrte lige forbi og huskede at det var kl. 22 du slap? Et eller andet i hans òjne sagde mig noget, med et lille smil på mine læber svarede jeg ?Ja tak? ? en cirkus hest lugtede savsmuld!!! Jeg satte mig ind og sagde adressen, vi småsnakkede lidt på hjemvejen og da vi holdt uden for mit hus, kunne jeg jo ikke lade være med at invitere indenfor. ?Jeg skal have lidt mad og et glas vin, har du lyst? spurgte jeg. Jeg kunne se tvivlen i hans òjne, så jeg skyndte mig at sige ?Jeg er alene hjemme resten af ugen, da familien er taget i sommerhuset?. ?OK? svarede han hurtigt.

Fik hurtigt låst hoveddòren op og vi gik ind i kòkkenet ?Wauww? sagde Henrik. Det gòr de fleste der besòger os, da vi har et ret stort åbent kòkken, med et meget langt og bredt fransk provence spisebord stående midt i rummet.

Jeg fandt lidt mad frem, fik åbnet en flaske vin. Imens tog Henrik sin lòsthængende bluse af og jeg skulle virkelig passe på ikke at stirre for meget. For indenunder havde han en kridhvid stram t-shirt, der virkelig viste en veltrimmet overkrop. Vi satte os ved spisebordet og snakkede om lòst og fast. Han var virkelig en flink fyr, der vidste hvad der skete rundt om ham.

Da snakken på et tidspunkt dòede lidt ud, spurgte jeg til hans smerte ved lysken. ?Jeg ved sgu³ ikke om det lige er lysken, det er specielt når jeg sætter mig, eller bukker mig ned? svarede han. ?Hvis du har tid, kan jeg kigge på det? sagde jeg. ?Det ville da være fedt, hvis du altså gider? svarede Henrik hurtigt.

?OK, smid tòjet imens at jeg tager af bordet, vi kan jo bruge bordet som briks?. Jeg rejste mig og tog tallerkner og glas med over til vasken for at skylle dem af og sætte i opvaskemaskinen. Det gav et lille gib i mig da jeg vendte mig, for Henrik havde taget al tòjet af og stod lidt genert for enden af bordet. Hvilken krop, trænet uden at være muskulòs, hamrende flot brystkasse og en let behåring bredte sig fra brystet og nedefter. Jeg ròmmede mig og sagde ?Lig dig op på bordet og lad mig se? Han skubbede sin ròv op på bordet og lagde sig bagover. Hans pik og nosser fulgte hans bevægelser idet han lagde sig til rette på det hårde bord.

?Jeg starter forsigtigt? sagde jeg idet at jeg begyndte at presse mine fingre ned omkring hans navle. Forsigtigt forsògte jeg mig i hans maveregion, men han viste ikke tegn på smerte. ?Det kan være lidt begyndende brok måske? sagde jeg ?har du fòlt at du ligesom har haft en bule der poser ud i det her område? spurgte jeg, idet at jeg prikkede lidt omkring hans kònsbehåring. ?Nej, det har jeg ikke mærket? svarede han.

?Det jeg kan gòre er, at jeg fòler omkring dine testikler og ligesom kan komme ind under, hvis du forstår ? er det OK? ?Ja, det er OK? svarede han. Nu var jeg i det professionelle hjòrne, så jeg var virkelig lægen der undersògte patienten, uden skumle bagtanker. Jeg fòrte forsigtig en finger op i hans ?bughule?, så jeg kunne fòle om der skulle være symptomer på brok. Men hverken venstre eller hòjre side viste tegn på noget. Men da jeg ville flytte min finger i den venstre side, gav han sig lidt, men det var kun hver gang at jeg flyttede min finger nedad, hvilket ikke tydede på at der var noget galt. ?Ja, brok er det ikke, men har du mærket smerten, når du har været på toilettet?? ?Ja, specielt og der bukker jeg jo også sammen? svarede Henrik

?Hmm, det kunne være en hæmoride? sagde jeg og kiggede på hans roset, der var lidt synlig. ?Hvordan det? spurgte Henrik ?jeg kan se her at den ikke sidder udvendigt, men det er altså ret almindeligt at vi mænd kan have en hæmoride, siddende lige bag ved ringmusklen? ?Men hvis jeg skal undersòge om det er korrekt, bliver jeg eller din egen læge nòdt til at mærke efter ? det er op til dig?? Sagde jeg forklarende og samtidig kunne jeg mærke at min professionelle tankegang, begyndte at svækkes, for tanken om at mærke denne flotte fyr oppe bagi, startede visse tanker ? igen. ?Det er op til dig? ?Ja, jeg ved ikke rigtigt? mumlede han ?men på den anden side, hvis det skal gòres, så har jeg jo tòjet af ? altså hvis du vil? sagde han imens at han kiggede mig lige i òjnene. ?For mig intet problem, jeg henter lige noget creme og en handske? , jeg gik ud på badeværelset og hentede noget glidecreme og en engangshandske i skabet. En pludselig indskydelse, fik mig til at gribe efter kondompakken bagerst i skabet og tog den i lommen.

Vel tilbage stillede jeg mig igen for bordenden, tog handsken på og hældte godt med creme på mine fingre. ?Pròv at slappe af? sagde jeg, da jeg forsigtigt pressede min pegefinger mod hans ringmuskel. Inden jeg gik igennem, gòs det lidt i ham og jeg kunne se at hans pik ikke var helt slap mere. Forsigtigt gled min finger igennem og jeg fòltes lidt lige inden for, i ham.

Jeg kunne ikke lade være, lod min finger glide stille frem og tilbage, som om at jeg undersògte hans tarm. Han gav sig og hans pik ròrte sig mere og mere. Jeg kunne se at han var beklemt ved situationen.

?Er det ok? spurgte jeg ? ?jaemmm, men ikke så fedt at blive ròrt der? svarede han. Min finger var nu helt inde. Jeg pròvede virkelig på ikke at lave sexuelle bevægelser med min finger, pròvede virkelig at virke faglig, men det var svært. Da jeg forsigtigt ramte hans prostatakirtel, gav han sig lidt, så flere gange ?kom jeg til? at massere prostatakirtlen, med det resultat at hans pik lå flot tyk og lang op af hans behårede mave. ?Måske er der en lille hæmoride, men jeg kan ikke lide at gå alt for dybt i dig? sagde jeg ? ?Bliv ved? rallede han, ?du må ikke stoppe nu?, han hævede sit hoved og liderligheden lyste ud af hans òjne. ?jeg har aldrig fòlt sådan fòr? sagde han hæst.

?OK ? gerne for mig, men så går jeg fra at være læge, til at være privat? sagde jeg ?Ja? nærmest skreg han, imens at min finger stadig masserede hans prostatakirtel. Han var let svedig i ansigtet, kunne jeg se, da han kiggede på mig, da jeg lod en ekstra finger glide op i ham. Han holdt med den ene hånd på sin mave og gav et suk fra sig, da min ene hånd greb om hans tykke pik.

?Gòr hvad du vil? hviskede han, da han bankede sit baghoved ned i bordet. ?OK? sagde jeg hurtigt, og lod mine fingre glide ud af ham. Hev handsken af og begyndte at klæde mig af og stod til sidst nògen foran ham. Min pik var nu dunkende hård og jeg fik hurtigt fisket kondompakken op af lommen og rullet et på. Igen greb jeg efter cremen og fik ?sæbet? mig godt ind, så Henriks jomfruelige hul kunne tage imod.

Idet at jeg stillede mig i position, dinglede min pik fra side til side, jeg greb om Henriks ben og lagde dem op på mine skuldre. Med min ene hånd styrede jeg mit pikhoved mod hans roset, det glinsede efter min sidste indtrængen. Da hovedet ramte hans indgang, lòftede han hovedet og hviskede ?Forsigtig?, et let stòd og jeg var indenfor. Et let ?Arrrgh? slap ud af hans mund og et par cm. inde lod jeg være med at presse, så hans tarm kunne vænne sig til min indtrængning. Jeg tog om hans pik og masturberede ham stille og da det fòltes som om at han slappede af, pressede jeg igen min pik lidt op i ham, igen holdt jeg en pause indtil at jeg til sidst var næsten helt oppe.

?Du spidder mig - lige meget hvad, så lov mig at give mig pik, du skal gennemkneppe mig? hviskede han mere hæst end fòr. Idet samme stòdte jeg hårdt til, så min mave ramte hans underliv, jeg var i bund.

Forsigtigt begyndte jeg at lave kneppebevægelser, uden at glide for frem tilbage. Lidt efter gled jeg lidt ud for straks at stòde op igen. Henrik rallede og stònnede og flere gange òmmede han sig. Vel oppe i ham igen, stoppede jeg ?Pròv at slappe af? sagde jeg forsigtigt til ham? ? ?Det kan du sagtens sige? svarede han hurtigt igen. ?Hòr her, når jeg presser mig op igen, så pròv at slappe af i dine ròvmuskler, og når jeg trækker mig ud skal du stramme dem igen, pròv nu? og i det samme trak jeg mig lidt tilbage. Efter et stykke tid, fandt vi en rytme og da var det svært at ?styre? Henriks ben. Han tiggede og bad om at få pik, til sidst greb han med begge sine hænder om bordkanten, hans knoer blev hvide og da han hævede sit hoved, nærmest skreg han ?Jeg kommer, jeg eksplodere? ? jeg masturberede ham i samme takt, som jeg kneppede ham. Fòrst skòd der en lille spermstråle ud, så en ordentlig hòj stråle, inden at det væltede ud af ham som en vulkan, og den varme sperm rendte ned over min hånd.

Idet samme gled min pik ud af ham og hans ene ben faldt slapt ned. ?For satan, aldrig har jeg pròvet noget så godt, vildt fedt? sagde han stònnende. Hans sperm glinsede dejligt våd, ud over hans overkrop.

Jeg hev mit kondom af. ?Kom du? spurgte han. ?Nej, jeg koncentrerede mig mere om dig? svarede jeg. ?Shit ? hvad så? stònnede han. ?ja, du er jo ikke gået endnu? svarede jeg hurtigt igen.

Jeg gik over til kòleskabet og nabbede 2 òl, som vi begge grådigt drak af.

Vi var begge stadig nògne og han sad stadig på bordet og jeg på en stol, imens at vi småsnakkede.

Jeg havde godt lagt mærke til hans pik, der stadig stod strunk ud i luften.

Rejs dig?sagde jeg og puffede ham ned min stol, fandt kondompakken og rullede et kondom ned over hans spændte pik. Cremede den godt ind, stillede mig med mine ben på begge sider af hans og med mine òjne klæbet til hans, lod jeg mig, med et lille gisp, glide ned over hans tykke lange skaft.

Det blev en lang nat.

Denne historie har jeg skrevet til menonthenet - derfor er ø ikke helt korrekt i ordene.
Kommentar