Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 5

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.8/5
Visninger: 4835

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 5.: Kameraet, del 1.

20 minutter senere var alle 8. klasser til fest, næsten alle. Der var nogle der skulle noget andet, andre måtte ikke, og nogen turde ikke komme til fest. Og en af dem var Martin. Han var lige nu sammen med Michael og Lars, som gik i 7. klasse, og Michael og Lars, Kaspers halvlillebror, skal sove sammen.

Mads og Kasper sad i et hjørne og snakkede om det, der skete hjemme hos Nick, mens Mikkel og Nick var ude og danse med nogle piger.

Har du det stadig på kameraet, det med mig og Nick, spurgte Kasper?
Ja, og jeg har det med, sagde Mads.
Hvad har du? sagde Kasper helt chokket. Hvad skal du bruge det til, her til festen?
Det ligger på en disk, som er i kameraet, sagde Mads.
Det vil sige, at der ikke er bånd i dit kamera.
Nej, det er et digitalkamera, sagde Mads og klappede Kasper på låret. Du kan være helt rolig, det kommer ikke i andres hænder.
Det håber jeg helle ikke det gør, sagde Kasper lidt lettet.

Hjemme hos Martin var Michael kommet sammen med Lars. Michael og Lars skulle sove sammen. Og Lars havde overført billedet til sin mobil igen, det hvor Kasper har stiv pik, som han allerede havde vist Michael, emden de kom hen til Martin.

Martin, nu skal du se et billede af Larses storebror, sagde Michael.

Lars fandt billedet af Kasper, og gav Martin sin mobil, så han kunne se billedet af Kasper med stiv pik på badeværelset.

Låse i aldrig døren derhjemme? spurgte Martin, da han havde set billedet.
Jo. Jeg skulle tisse og tager i døren, og der var ikke låst. Og da jeg så åbnede døren, står han og spiller pik i brusekabinen, sagde Lars og tog mobilen igen.
Spiller han tit pik på badeværelset? spurgte Martin nysgerrigt.
Det skulle man tro, sagde Michael og satte sig i sengen.
Måske, sagde Lars. Jeg hører tit han spiller pik, når han er gået i seng.
Det gør jeg da også, sagde Martin. Det gør alle drenge, og hvis en dreng siger, han ikke gør det, så lyver han.

Ved festen var de fire, Mads og Mikkel, Kasper og Nick samlet ved et bord, hvor de får øje på Karim. Han står sammen med nogle af hans venner, som han har taget med, også nogle indvandrere, de var i hvert fald mørk i huden.

Vi måtte ikke tage nogen venner med, sagde Nick. Hvorfor må Karim?
Lad ham nu ha sine venner, sagde Mikkel, som var lidt forelsket i Karim. Vi har også vores venner med, se jer om bordet her, og Mikkel kiggede rundt på de andre tre.

Karim får øje på de fire og går hen til dem med sine to venner.

Hej, her sidder i nok og hygger jer, sagde Karim.
Må I får øl? spurgte Kasper.
Ja, hvorfor skulle vi ikke det, sagde Karim og kiggede på Kasper.
Jeg troede bare, du var muslim, og de må jo ikke drikke øl!
Nej. Men jeg er ikke muslim, jeg er kristen, eller hvad nu man tror på, sagde Karim og satte sig ned sammen med sine to venner.
Hvad hedder I to så, spurgte Mikkel, som sad ved siden af en af Karims venner.
Det er Ali, han er 18, og så har vi Mehmed som er 15 år, som jeg selv er.

Mads gav Karim og hans venner en øl, mens han spurgte, hvor han kom fra, inden han kom til skolen her. Karim begyndte at fortælle, hvor han sidst havde gået i skole, og at han havde boet i Danmark hele sit liv, og det var hans forældre, der var flygtet fra Irak for 16 år siden.

Mens de sad og snakkede, kom Jonas hen til dem. Jonas var også en af Mikkel, Mads, Kasper og Nicks venner. Men det, der var forskellen på dem og ham var, at han var sprunget ud som bøsse. Det gjorde han, da han gik i 7. klasse. Mikkel havde også set meget op til Jonas, men efter han havde spillet pik med Mads, var han faldet for ham i stedet for, men Jonas havde også en kæreste den gang, og Mikkel var ikke parat til at springe ud som bøsse, og det er han helle ikke endnu.

Her sidder alle mine venner, sagde Jonas, som var lidt fuld. Har i tre ikke fået lidt for meget sol, og Jonas grinede.
I skal ikke tage jer af ham, sagde Mikkel.
Der skal mere til, sagde Karim og kiggede på Mikkel med et glimt i øjet.

Mikkel kiggede hurtigt væk. Det var, som om Karim var ude på noget, tænkte han. Måske var han også ligesom ham og de andre tre, en som kunne lide sit eget køn. Men Mikkel kom hurtigt væk fra det igen, da Mads skubbede til ham.

Mikkel kom lige med, sagde Mads og rejste sig.

Mikkel rejste sig og gik med Mads, og da de kom lidt væk fra bordet, hviskede Mads i Mikkels øre:

Jeg har lyst til at sutte dig, hvad siger du til, at vi går en tur på toilettet?

Mikkel nikkede og så forsvandt de to ud på gangen og gik ovenpå, for der var nogle toilette, som de ikke måtte bruge, for de skulle bruge deres egen, som hørte til deres gang. Men der var ingen lærer af se, så Mads og Mikkel tog chancen og smuttede op af trapperne.

Inde ved bordet spurgte Karim, hvad Mads og Mikkel skulle.

Det ved jeg ikke, svarede Kasper og gik over for at snakke med en fra klassen. Nick sad og snakkede med Ali, som sad og fortalte om en, der hed Lasse.

Oppe på den anden gang, var Mads og Mikkel kommet hen til toiletterne, men der var låst. Så de gik længere hen af gangen. Der stod en dør åben, og det var ind til et depot, hvor der stod nogle borde og stole. Mads og Mikkel gik derind, lukkede døren, som kunne låse, og så tændte de lyset i depotrummet.

Det er et godt sted at sutte pik, sagde Mads og begyndte at knappe Mikkels bukser op, og lidt efter stod han med Mikkels stive pik i hånden. Din pik er meget hård og varm at røre ved, hviskede Mads i øret på Mikkel.

Mads skubbede Mikkel hen til et bord, som Mikkel satte sig op på, og Mads gik ned på knæ mellem Mikkels ben. Mads lod sin tunge glide op og ned ad Mikkels stive pik, som var ved at få et vådt pikhoved af presperm, som var begyndt at sive ud fra reven.

ÅHH, det er godt, stønnede Mikkel.

Mads tog hele pikken i munden og begyndte at sutte. Mikkel lagde sig bagover på bordet med benene ude over kanten, så Mads var nødt til at rejse sig for at fortsætte med at sutte.

Hold op hvor er det godt, sagde Mikkel stønnende og var begyndt at stønne højere. Jeg kommer, jeg kommer, sagde Mikkel.

Mads stoppede med at sutte. Mikkel nåede lige at rejse sig op og få fat i sin pik, da spermen sprøjtede ud over nogle stole, som stod foran Mikkel.

Du kan bare sprøjte langt, Mikkel, sagde Mads og gav Mikkel et kys på munden.
Det er, når jeg er sammen med dig, sagde Mikkel helt forpustet og smilede til Mads.

Mads knappede sine bukser op og trak dem ned til knæene, og en meget stiv og våd pik kom til syne. Mikkel gik ned i hug, tog om den og begyndte at trække forhuden frem og tilbage hen over det våde pikhoved. Lidt efter lod han sin tunge lege med pikhovedet, lod tungen glide på strengen på undersiden af pikken, så Madses pik gav nogle ryk.

Jeg tror også, jeg snart kommer, sagde Mads. Den dejlige behandling kan man ikke holde til i ret lang tid.

Mikkel tog så Madses pik i munden og suttede, lige til Mads næsten spermede ham i munden. Mikkel fik den ud af munden, begyndte at spille den af på Mads, og der kom også nogle lange sprøjt fra Mads. Mikkel kunne mærke i sin hånd, at hver gang. der kom et sprøjt, gav det et ryk i pikken. De sad og sundede sig lidt, inden de tog deres bukser på igen og gik ned til de andre, som var i fuld gang med festen.
Da Mads kom ind i klasseværelset hvor festen holdtes, kiggede han hen til det bord, de sad ved, da de gik. Der sad kun Nick og Kasper. Karim, Ali og Mehmed var gået.

Når, hvor har I været henne, sagde Nick nysgerrigt, da Mads og Mikkel kom hen til bordet.
Hvor er de andre? spurgte Mads og satte sig.
De er næsten lige gået, sagde Kasper og klappede Mikkel på låret, da han satte sig ned. Hvad har I lavet, I har næsten været væk i en halv time?
Vi var bare en tur oven på, sagde Mikkel og blev afbrudt af Mads.
Er der nogen, der har set mit kamera, det lå i min taske, sagde Mads lidt oprevet.
Kan det være Karin og de andre, der har taget det, sagde Nick og kigget under bordet.
Har I ikke siddet her hele tiden? spurgte Mads.
Jo. Og jeg var bare lige ovre for at snakke med en, sagde Kasper. Nick har siddet her hele tiden.
Jeg sad og snakkede med Ali. Han snakkede om en dreng, der hed Lasse, som nok var bøsse og var vild med sex.
Det er stensikkert dem, der har taget det, sagde Mads. Vi må se, om vi kan finde dem og kameraet, inden de ser, hvad der er på.

Kasper kiggede over på Mads med store øjne.

Det ville ikke være så godt for mig og Nick, sagde Kasper og rejste sig. Hvis det er dem, der har taget det, og Karim ser, hvad der er på det kamera, så siger han det helt sikkert til andre på skolen.

De fire drenge gik rundt på skolen, for at finde de tre indvandredrenge, men de var ikke til at se nogen steder. De var væk. De fire drenge vidste heller ikke, hvor Karim boede, så de kunne ikke tage hjem til ham. Så de gik hen til deres bord igen, hvor Jonas kom hen til dem og satte sig.

Hvad er der sket, spurgte Jonas. I for sådan op lige før?
Vi tror, at Karim og hans venner har taget Madses kamera, som lå i hans taske, sagde Kasper.
Hvis I har brug for hjælp med at tæve dem, så siger I bare til, sagde Jonas. Så skal jeg nok ringe efter min fætter Kim.

Da de havde siddet lidt og snakket, gav Nicks mobil en lyd fra sig. Nick tog den op for at se, hvem han havde fået besked fra, og det var fra Ali, som skrev.

Vi har taget et kamera, og vi har set, hvad der er på det. Hvis I vil ha det igen, så skal Mikkel komme og hente det i morgen, her på skolen. Og kun ham, og hvis der er andre til stede, så beholder vi kameraet, læste Nick op.

Det skal de ikke komme godt fra, sagde Mads surt.
Bare de ikke viser det til nogen, sagde Kasper beklemt.

Kasper var ikke helt parat at springe ud som bøsse, og han var ikke helt sikker på, om han var til drenge, lige nu syntes han, det bare var sjovt og dejligt at være sammen med Nick.

Fortsætter…
Kommentar