Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mads og Mikkel del 2

(Mads og Mikkel)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 5333

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kap 2.: Nick.

Mads og Mikkel stod ude på badeværelset. De havde lige været i bad, og stod nu og snakkede om Nick. Nick var kommet hen til Mikkel, han havde lånt et computerspil af Kasper, som var ude og købe tøj sammen med sin mor. Da Nick var kommet hen til Mikkels hus, havde han stået og banket på, men der var ingen, der åbnede for ham, så han gik bare ind. Da han kom op til Mikkels værelse, så han Mads og Mikkel nøgne og de lå oven på hinanden. Så han skyndte sig ud, og da Nick gik hjemad, skrev han en sms-besked.

Hvad gør vi med ham Nick, sagde Mikkel, som var bange for, at han skulle sige det på skolen.

Vi må tage over til ham, når vi er kommet i tøjet igen, sagde Mads og tørrede sig på ryggen.

Mikkel gik ind på sit værelse efterfulgt af Mads, som ikke kunne lade Mikkels røv være. På værelset tog de deres tøj på, og gik ned i køkkenet og tog en mad, inden de gik over til Nick.
Mikkel var lidt nervøs over at skulle over til Nick, for de vidste ikke, hvordan han reagerede, når de kom hen til ham. Mads tog det stille og roligt, som om han vidste, hvad der skulle gøres. Det vidste Mads også, han havde en klemme på Nick, en som Nick sikkert havde glemt. Da de satte sig ved køkkenbordet for at spise deres mad, tog Mads sin mobil frem og fandt et billede, som han viste til Mikkel.

Det troede jeg ikke om Nick, sagde Mikkel og smilede.

Nu behøves du ikke at være nervøs, han siger ikke noget til nogen, sagde Mads og stak sin mobil i lommen igen.

De to drenge, Mads og Mikkel, fik spist deres mad, og gik så hen til Nick.

Da de kom hen til Nick, kom Nicks mor ud af døren.

Nick er indenfor, han er lige kommet, sagde hun og gik hen til bilen. Lav nu ikke ulykker!

Nej nej, sagde Mikkel, hvor han og Mads gik ind.

Nick sad i køkkenet, da de kom ind fik han store øjne, da han så Mads og Mikkel.

Hvad vil I her, spurgte han. I to bøsser kan godt gå igen.

Hvis der nogen, der er bøsse her, så er der tre til stede, sagde Mads og tog sin mobil frem. Kan du huske det blad, du havde på værelset, som jeg fandt, da vi sov sammen for nogle uger siden?

Nick kiggede ned i bordet. Han fik røde kinder og sagde men med meget lav stemme:

Hvis det er det bøsseblad, jeg havde, så er det smidt ud for længst, og Nick kiggede op på Mads.

Det kan godt være, du har smidt det ud, men jeg har bevis på, at du har haft sådan et blad, sagde Mads og viste det billede, som Mikkel så hjemme i køkkenet.

Nick så billedet og vidste ikke, hvad han skulle svare på det. Han tog en tår af sit glas cola og kiggede over på Mikkel, som stod i døråbningen til køkkenet.

Hvis du siger noget til nogen om Mikkel og mig, så skal jeg sørge for, at alle i skolen kommer til at vide, hvad du ligger og kigger i, sagde Mads.

Jeg skal nok lade være med at sige det til nogen, sagde Nick med en lav stemme, men spurgte så. Var det sjovt at sutte pik på hinanden?

Mads og Mikkel stod lidt og kiggede på hinanden, hvor de så kiggede på Nick.

Har du lyst til at prøve, hvordan det er at få suttet pik? sagde Mads.
Hvis du vil prøve, så synes jeg, du skulle, sagde Mikkel, for det er så dejligt!

Kom Nick, lad os går ind på dit værelse, så du kan prøve, hvor dejligt det er at får suttet pik, sagde Mads og gjorde tegn til Nick om at går ind på værelset.

Nick tog sit glas cola og gik med Mads, og Mikkel fulgte lige efter Nick med ind på hans værelse. Her bad Mads Nick om at tage sine bukser af, og det fik Nick til at blive kanon rød i hovedet. Han stod og tøvede lidt, inden han begyndte at knappe sine bukser op.
Mads og Mikkel fik større øjne, da Nick stod i underbukser. Der var noget af en bule i underbukserne.

Du er godt nok liderlig, hvad Nick, stiv pik og kæmpe bule i underbukserne, sagde Mikkel og pegede og grinede.

Der er nok lidt GAY i dig, sagde Mads og grinede med. Tag dem af og lad os se din stive pik.

Mikkel stod og stirrede med store øjne over på Nicks skridt, og da Nick trak sine underbukser ned over den stive pik, sprang den frem og fór op i lodret tilstand med det samme. Nick var stadig meget rød i hele hovedet, han stod og kiggede ned på sin pik, som stod op af hans T-shirts, som Mads bad Nick om at tage af. Der efter tog han sine bukser og underbukser helt af så han nu stod helt nøgen, og Mads og Mikkel stod og så på ham og især på hans meget stive pik.

Læg dig hen i sengen, sagde Mads. Så vi kan komme igang.

Nick gik langsomt hen til sin seng, hvor han lagde sig ned på ryggen, efterfulgt af Mads og Mikkel som satte sig på hver deres side af sengen. Sengen stod sådan med den ene ende mod væggen, så den stod ud i rummet. Mikkel og Mads begyndte at kærtegne Nicks lår, og arbejdede sig op imod hans stive pik, som lå på hans mave, og ud af reven strømme der presperm, så der dannede sig en lille sø i navlen.

Du har godt nok også en stor, eller en lang og tynd pik, Nick, sagde Mikkel og tog fat om den og rettede den lodret op.

Prespermen begyndte at løbe ned ad skafte, og det rykkede noget i Nicks pik, da Mikkel rettede den opad, og der skulle ikke ret meget til, før han kom. Det samme var jo også sket ved Mads og Mikkel, da de tidligere på dagen var sammen på Mikkels værelse, hvor de suttede pik på hinanden for første gang.

Jeg har det helt underligt i kroppen, det summer og kilder i maven, sagde Nick. Og det kilder på en dejlig måde i min pik, når I rører ved den.

Mikkel gav slip på den så den fór ned på maven med et klask, så prespermen stod til alle sidder. Mads tog så fat om den, og førte sit hoved ned til Nicks pik, hvor han lod sin tunge køre rundt på det våde pikhoved. Lidt efter tog han pikken i munden, og mens Mads suttede, var Mikkel begyndt massere hans nosser, som næsten var forsvundet op under pikken, Men Mikkel holdte godt fat om nosseposen, så de ikke skulle forsvinde der op igen.

Hold op, hvor er det vildt fedt, sagde Nick. Jeg havde ikke troet, det var så dejligt at få suttet pik af to drenge, som er bøsser.

Mads stoppede med at sutte og rejste sig, hvor han knappede sine bukser op og tog dem af sammen med underbukserne. Mads havde stiv pik, da han fik bukser og underbukser helt af, hvor han satte sig ned i sengen igen, men denne gang længere op imod Nicks ansigt.

Nu skal du får lov til at smage pik, sagde Mads og lagde det ene ben hen over ham.

Nick havde nu Madses pik lige uden for munden, Mads tog fat i sin stive pik, rettede den ned imod Nicks mund og bad ham om at åbne munden. Nick gjorde, som Mads sagde, Mads førte sin liderlige pik ind i munden på Nick, som begyndte at sutte, så godt han nu kunne.

Imens tog Mikkel sit tøj af og satte sig op i sengen igen, hvor han spredte Nicks ben. Så lagde han sig mellem dem på maven, hvor han skulle rette på sin stive pik, så den lå rigtigt. Mikkel startede med at slikke Nicks nosser, som næsten igen var røget op under pikken. Men lidt efter var de skubbet tilbage i nosseposen igen, hvor Mikkel så tog fat i Nicks pik, som var kanon stiv og meget hård at røre ved.
Mikkel startede med at slikke pikhovedet rent for presperm, men det var svært, for der kom hele tiden nyt frem fra reven. Så Mikkel tog den i munden og begyndte at sutte, og der gik ikke lang tid, før Nick bevægede sit underliv. Men Mikkel skulle passe på, for Nick kunne komme når som helst, så han stoppede ind imellem, hvor han så slikkede hans nosser, som nu igen var forsvundet op under hans pik.

Mads trak sin pik ud af Nicks mund, tog sit ben hen over Nick og satte sig ved side af ham, med Nicks spyt løbende ned af pikken.

Hold op hvor er han god til at sutte, sagde Mads til Mikkel, som stadig lå mellem Nicks ben. Du skulle prøve, Mikkel.

Mikkel rejste sig op fra sengen, Mads flyttede sig længere ned, nærmere Nicks stive pik, hvor han fik øje på en våd plet på Nicks dyne.

Nå, Mikkel, det er ikke bare Nicks pik, der drypper, sagde Mads mens Mikkel var ved at rette sin stive pik ned i munden på Nick.

Mikkel vendte sig bare om og kiggede på Mads, som lagde sig hen over Nicks ben og tog fat i hans meget ophidsede og liderlige pik. Den kunne komme når som helst, og det var også det der skete, da Mads havde hevet forhuden frem og tilbage et par gange.
Mads holdte hans pik sådan, at spermen sprøjtede hen på Mikkels numse, så den løb ned mellem hans baller, og det var ikke lidt sperm, Nick havde i sin pik. Nok omkring 10 lange sprøjt kom der ud af hans liderlige pik, hvor det så begyndte at ebbe ud. I mellemtiden var Nick stoppet med at sutte Mikkels pik, for Nick kunne ikke have den i munden, samtidig med at han skulle stønne.

Hold op hvor det ser kanon frækt ud at se en pik, der sprøjter kanon meget, og så over på en lækker numse, hvor spermen løber ned mellem reven, sagde Mads.

Mads tog Nicks underbukser op fra gulvet og tørrede spermen væk fra Mikkel numse, som så flyttede sig og stod ude på gulvet sammen med Mads og så ned på Nick.

Det var noget af en tur, sagde Nick. Jeg havde ikke troet, det var så godt, og hold op hvor det kildede i tissemanden.

Du sprøjtede også som et springvand, sagde Mads, som stod og hev i sin stive pik.

Ja, og sikken min røv blev sprøjtet til, den er stadig noget fedtet, især mellem ballerne, sagde Mikkel og spredte sine baller.

Lidt efter bad Mads Nick om at lægge sig om på maven, hvor Mads så gik helt hen til sengekanten. Der rettede han sin pik ned imod hans numse, hvor han skød nogle sprøjt ned på ballerne. Da han lige var ved at få de sidste par dråber sperm ud af pikken, kom Mikkel farende hen til ham. Mikkel nåede ikke at få rettet sin pik ned mod Nicks numse, inden han begyndte at sprøjte sin dejlige sperm ud. Det fløj hen over sengen og ramte Madses bukser, som lå på gulvet. Men det lagde Mads ikke mærke til, for han havde øjnene på Mikkels pik, som nu sprøjtede spermen ned på Nicks numse. Da Mikkel ikke kunne få en dråber mere ud af sin stive pik, fandt Mads sin mobil og begyndte at filme Nicks røv, som var godt sprøjtet ind af drengesperm.

Hvad laver du, Mads, spurgte Nick og vendte hovedet om for at se.
Jeg laver bare et bevis mere, for hvis du nu skulle finde på at sige det til nogle, sagde Mads, og var færdig med at filme.

Mikkel tog så Nicks underbukser, som var smurt ind af hans egen sperm, tørrede så Madses og sin egen sperm af Nicks numse. Den var dejlig blød at røre ved, så Mikkel kunne ikke lade være med at røre.
Nick satte sig op, da Mikkel var færdig med at røre og tørre hans numse, og da han så, det var hans underbukser, der blev brugt til at tørre med sagde Nick.

Hvad ville min mor ikke tænke, når hun skal vaske dem, sagde Nick og rejste sig op fra sengen.

Du kan bare gemme dem, så har du et minde om os, sagde Mads og grinede, mens han tog sine underbukser på.

Lidt efter havde Mads og Mikkel fået deres tøj på igen, Nick stod stadig nøgen og hans pik stod halvt stiv ud i luften.

Jeg kom til at sende en sms-besked til Kasper, da jeg gik ovre fra dig Mikkel, sagde Nick da Mads og Mikkel var på vej ud af værelset.

Fortsætter…
Kommentar