Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Male-Tour

Karakter: 4.5/4
Visninger: 5326

Af: Jack.

Læs flere noveller af:
» Jack.

Skriv til:
» Jack
Man må jo holde sig i form, sagde vi til hinanden og stønnede om kap. Bo, Eric og jeg var denne gang mødtes hos Bo til vores ugentlige 10 kilometer løbetur og nu stod vi os pustede ud. Da vi ikke længere lød som om lungerne var ved at hoppe ud af halsen, gik vi ind gennem bryggerset og smed vores våde tøj på gulvet. Vi havde ikke nogen hæmninger overfor hinanden og vi fulgtes også ud i badet hvor vi skiftedes til at bruge bruseren.

Da jeg var færdig viklede jeg håndklædet om livet og lænede mig med skuldren op ad væggen, mens jeg talte med Eric. Jeg mærkede Bo nærme sig bag mig.
Bo trak min håndklæde af og afdækkede min røv. Han lagde sig på knæ og skilte mine balder og afslørede min stramme stjerneformede åbning . Jeg mærkede noget varm og fugtigt og vidste hvad han nu ville gøre. Han spiddede mig på sin tunge og sendte ilninger op og ned ad min rygrad, som hurtigt fik min pik til at rejse sig og vippe op og ned i lystig forventning. Dette var himlen. Jeg havde ikke deltaget en trekant i meget lang tid.

Eric sank ned foran mig, ned mod min pik. Han stak sin tunge frem og slikkede sæddråberne fra spidsen af min pik.

Han tog mit opsvulmede lilla hoved ind i munden. Langsomt sugende centimeter for centimeter indtil samtlige 18 centimeter var forsvundet langt ned i hans hals. Han bevægede langsomt og ophidsende hovedet op og ned og fra side til side. Bag mig tog Bo først den ene af mine tunge kugler i munden og masserede den med sin tunge og var nu i gang med den anden og bragte mig nærmere højdepunktet. Så lod han tungen glide op mellem mine ben og op mod mit røvhul. Pirringen var næsten for meget. Jeg var lige ved at sprøjte min varme ladning i Erics mund. Hans tunge snoede sig rundt om lemmet og sugede den helt ned i halsen. Kildrende fornemmelser begyndte at bevæge sig fra roden af min pik og krøb længere og længere frem.

"Pas på, jeg kommer snart" stønnede jeg. "Hører du ?"

Eric tog min pik ud af munden og vendte sig om så hans nøgne røv strittede lige i vejret og inviterede mig indenfor. Hurtigt og hårdt stak jeg min tykke pik op i hans vidtåbne hul. Jeg greb ham om hofterne og kørte hurtigt frem og tilbage. Nogle få stød var nok til at jeg mærkede hvordan det pressede på for alvor.

" Det kommer nu" gispede jeg. Lige i det øjeblik da mine nosser trak sig sammen for at sende sit hede indhold op i det snævre hul rejste Bo sig. Skilte mine balder og jog i eet langt smerteligt, men skønt stød sin tykke pik op i mig. Det fik mit lem til at svulme endnu mere op og sende sit første sprøjt afsted. Bo trak sig tilbage inden han påny pumpede sin pik op i mig med stor kraft og fik mig til at sprøjte endnu en gang.

"Unnngh, åååårrgh, aaaarrrgh! " stønnede jeg eksatisk mens han pulede mig..

" Knep mig, Røvpul mig !!!!" I skreg ordene ud mens jeg sendte en kæmpeladning op i Eric. Jeg var i ekstase og sendte ikke mindre end 7-8 varme sædskud dybt op i ham. Jeg greb fat om hans pik og begyndte at spille den af. Den var allerede stiv som en jernstang. Men han ville ikke nøjes med det. Han ville mere.

Jeg trak mig ud af ham og han rejste sig så han stod foran mig, med sin dirrende og smukke pik lige mod mit ansigt. Den var på størrelsen med min egen bortset fra lidt tyndere. Men jeg vidste fra tidligere at han forstod at bruge den. Han pressede den mod mit ansigt og jeg åbnede hurtigt munden og suttede grådigt.

Det var liderligt at blive bollet i røven og have hans pik i munden samtidig. Bo stønnede og gispede bag mig. Han kneppede mig godt og grundigt. Han trak sig meget langsomt ud af mig for så at støde hurtigt ind igen. Jeg lå på gulvet med en tyk pik i min røv og en jernhård pik i min mund, rystende af liderlighed mens en form for orgasme ramte mig, da spidsen af hans pik ramte min prostata.
Eric kneppede min mund, da jeg ikke længere havde kræfter til at bruge tungen. Hans lavthængende nosser daskede mod min hage hver gang han stødte pik ind i min halsåbning.

"Jeg kommer. Jeg kommer!" Både Bo og Eric udstødte råbet på samme tid og hvor utroligt det måske lyder, var jeg selv ved at komme endnu en gang.

"AAAAAARRRRRGGGGHHHH!!!!" Vi skreg alle som een . Eric sendte sit første sprøjt ned i min hals. Jeg mærkede en vidunderlig varme da Bo samtidig løsnede sin ladning i min hul. Min pik vippede og rystede og var faretruende nær ved at sende et sprøjt ud over gulvet. Mere sæd fra Eric skød ind i min mund og ned i min hals. Jeg slugte det hele uden een dråbe gik til spilde, mens Bo sendt sit femte og sidste sprøjt op i mig.
Eric trak sig ud af min mund mens Bo gled langsomt ud af mit udblokkede hul. Mens jeg lå på gulvet, gispende efter vejret, sivende hans sæd ud af mit røvhul og bredte sig på gulvet under mig.

Langsomt lå vi på badeværelsesgulvet og sundede os mens vi kom til kræfter.

Bo rejste sig lidt efter og stillede sig endnu en gang ind under bruseren. Mens han sendte sæbeskum ud til alle sider begyndte han at skråle en sang. Det er bestemt ikke det han skal vælge som levebrød og vi forsøgte at få ham til at holde kæft.

"Hvis du ikke selv stopper det skråleri må vi gøre det for dig", truede vi.

"Og hvordan skulle det så gå til", grinede han flabet og skrålede videre.

I næste nu rejste Eric og jeg os og greb fat i ham. Mens vi småsloges pjaskede vandet ud over det hele og vi forsøgte at holde hans hoved ind under bruseren. Hans pik begyndte at rejse sig og daskede mod os. Jeg greb fat om den og holdt fast mens Eric holdt ham for munden.

"Nåh, holder du kæft eller hvad ?" spøgte vi.

Han mumlede blot og forsøgte at synge videre. Jeg sank i knæ og proppede hans pik i munden. Måske kunne det få ham på andre tanker. Han stivnede mere og mere og blev hurtigt jernhård af min tunges behandling. Eric flyttede hånden og grinede.

"Det hjalp sgu". Måske skulle jeg også lige synge lidt.

Bo gled langsomt ned ad væggen og jeg fulgte med. Til sidste lagde han sig helt ned på gulvet , mens Eric lukkede for vandet. Bo begyndte at stønne tungt mens jeg suttede på hans tykke pikhoved. Jeg lod den glide så langt ned i munden som jeg kunne tage den og begyndte så at bolle hans pik med min mund mens jeg samtidig lod en finger glide ned og lege med hans røvhul. Han stønnede højere og løftede hofterne. Mens jeg slubrede løs på hans pik lod jeg min finger glide indenfor. Lidt stramt i starten, men så slappede han mere af. Jeg kørte fingeren frem og tilbage mens han liderligt bevægede hofterne frem og tilbage og gled op og ned over min finger. Jeg stak prøvende endnu en finger ind i ham. Han lagde hænderne ned på mit hoved og forsøgte at bore pikken længere ind i halsen på mig. "Aahh...jeg kommer snart.." stønnede han . Jeg pressede mit hoved længere ned over hans pik mens han vred sig under mig og stønnede vildt. Det begyndte at rykke i hans pik igen og hele hans krop blev spændt mens jeg suttede hårdt på hans pik og bollede ham med mine fingre.

Mens jeg slikkede på Bo´s endnu stive pik kan jeg mærke at Erics fingre har fundet mit røvhul og han begynder at massere det blidt.
Jeg drejede min røv lidt mod ham og han tog den anden hånd op og spredte mine baller. Så lænede han sig frem og jeg mærkede da hans tunge fandt vej til mit sædfyldte hul og han begyndte at slikke det meget blidt. Jeg skubbede røven mod hans hoved mens jeg fortsatte med at sutte på Bo´s pik. Eric slikkede ned mod mine nosser som hængte spændte imellem mine ben. Så rakte han hånden frem og tog min pik i hånden og gned på den mens han igen borede sin tunge langt op i mig, til jeg gispede af fryd.
Hans tunge drev mig til vanvid og jeg ville mærke noget endnu større.

"Giv mig pik", stønnede jeg og vrikkede med hofterne. "Bor din store dejlige pik op mig" bad jeg og i løbet af få sekunder havde Eric stillet sig bag mig og jeg mærkede presset fra hans pik mod min våde ringmuskel. Langsomt banede den sig vej ind i mig, mens jeg stønnede og pressede min mund ned over Bo´s tykke stav. I en langsom bevægelse sank Eric helt til bunds i mig mens han stønnede højlydt.

Jeg nød det et kort øjeblik, men fik så en ny ide. Jeg rakte hånden bagud og skubbede til Eric, der gled ud af mig og kikkede lidt uforstående på mig. Hurtigt gled jeg rundt så Bo og jeg i stedet for dannede en 69ér hvor jeg lå på knæene over Bo. Igen lukkede min mund sig om hans pik. Med en grådig lyd greb Bo fat om mine hofter og slugte min egen pik helt til roden. Jeg løftede hovedet, greb fat om pikken foran mig og gned på den."Kom så igen", sagde jeg og kikkede på Eric, " Giv mig den langt op bagi"

Da Eric påny stillede sig bag mig, mærkede jeg Bo flytte hænder ned til mine baller og spredte dem. Igen mærkede jeg tyngden mod min ringmuskel og slappede af. Milimeter efter milimeter gled ind i mig. Mit hul blev langsomt mere og mere udspilet, mens den tykke pik gled op. Et kort øjeblik gled den lidt ud igen, for så atter at glide uendeligt liderligt og langsomt op i min allerede sædfyldte kanal. Længere og længere og dybere og dybere gled pikken op i mig, til den stod begravet i sin fulde længde og jeg mærkede Eric´s mave støde mod mine balder. Jeg følte mig fyldt helt op af hans liderlige pik, der dirrede af lyst mens jeg strammede omkring den og forsøgte at malke den for dens saft.

Jeg borede ansigtet nedad og slugte Bo´s pik. Det store pikhoved pressede sig mod min drøbel. Mine næsebor vibrerede mens jeg kæmpede for at få luft, mens Eric begyndte at kneppe mig med lange bløde stød. Hver gang han stødte pikken i bund, pressede han mig mod Bo´s store pik, der gled langt ned i min hals og næsten truede med at kvæle mig.
Jeg borede to fingre op i ham og kneppede ham mens jeg suttede og slikkede det bedste jeg formåede.

"Åhhrr mmhh.." stønnede han og vred sig under mig. Og så med ét begyndte det at rykke kraftigt i hans pik og hans røvhul lukkede sig stramt omkring mine fingre. "Jahhh...jeg kommer !!!!,brølede Bo og stødte pikken mod mig og i næste nu mærkede jeg et kraftigt sprøjt fra hans pik og min mund blev fyldt med hans varme salte sperm.
Igen og igen sprøjtede han og jeg åbnede munden og mærkede hvordan sæden sprøjtede mig langt op i ganen og dryppede ud af munden på mig mens det løb i en lind strøm ned over hans dirrende pik. Han sank tilbage på ryggen og lå stille og pustende mens jeg fortsatte med at sutte forsigtigt på hans pik. Det gav et sæt i ham når jeg kom til at strejfe pikhovedet for hårdt med tungen. Jeg trak forsigtigt fingrene ud af hans røv og masserede langsomt hans hul mens jeg slikkede færdigt.

Eric kneppede mig stadig med dejlige bløde bevægelser og langsomt kom Bo igen til live. Han slikkede op og ned af mit jernhårde skaft, inden han tog mig i munden og slugte den helt. Hans mund føltes dejlig varm og våd og jeg begynder at stønne højere. Eric satte langsomt tempoet op og jeg lagde nakken tilbage og nød det mens jeg gispede. Eric trak sig næsten helt ud, for så at støde helt i bund igen. Langsomt gled han igen ud og jeg mærkede hvordan ringmusklen fulgte med og blev trukket tilbage af hans opsvulmede pik. Et kort øjeblik og så.... I een lang bevægelse gled den tykke stav igen den modsatte vej. Fik mit stjerneformede hul til at udvide sig og følge med staven indtil han hamrede den i bund. Bo havde allerede en gang tidligere den dag fyldt mig med sin sperm og nu kunne man næsten høre hvordan mit hul gav små våde lyde fra sig mens Eric kneppede mig med hårde stød, der fik mig til at ryste hver gang han gled i bund.

Jeg fik vrikket min pik ud af Bo´s varme mund og rettede mig lidt op så jeg lå på hænder og knæ. Langsomt begyndte jeg at gynge frem og tilbage og stødte mig på den måde ind mod Erik. Hver eneste del af hans pik blev begravet langt oppe i mig når jeg stødte hårdt imod ham og hans nosser dinglede frem og tilbage og klaskede mod mig mens vi stønnede om kap. Jeg gyngede langt frem og hans pikhoved gled helt ud gennem ringen. Jeg gyngede tilbage, og som et stort liderligt dyr gled hans pik ind i mig igen. Frem og tilbage i et ophidsende tempo mens han bogstaveligt talt røvpulede mig, så mit efterhånden gennemkneppede og tilsølede hul gav sig mere og mere mens det udstødte slubrende lyde hver gang den tykke stav gennemborede det.
Bo lå stadig under mig og synet måtte åbenbart have glædet ham. Jeg kunne se han var begyndt at gnide løs på sin pik. Langsomt stivnede den mens han samtidig slikkede mine nosser som var helt våde at spyt og sæd. Eriks pik svulmede endnu mere op og de liderlige ryk forplantede sig i min egen pik. Erik trak sig lidt ud så han kun lige var gledet indenfor min ringmuskel, da han kom. Med et brøl sendte han en kaskade af varm sperm op i mig. Hans pikhoved svulmede op til en hård knude som spilede mig ud mens sæden strømmede i lange sprøjt ud af ham og ind i min gennemkneppede kanal.
Min krop dirrede af liderlighed mens jeg mærkede den tykke pik glide ud af mig. I næste øjeblik krummede jeg ryggen og udstødte en hul stønnen, da Bo borede sin varme tunge op i mit sædfyldte hul mens han spillede på min pik. Jeg var nu kun sekunder fra at eksplodere da Erik kravlede ned og lagde sig med ansigtet mod mit og greb fat om Bo´s pik.

I næste øjeblik måtte jeg lade stå til og mens jeg næsten skreg højt af fryd, pumpede min pik sit liderlige indhold ud over Bo´s bryst og mave, mens hans tunge kneppede mig. Som i trance lod vi i fællesskab vores tunger glide op og ned af hans pik mens Eric begyndte at pumpe løs på den og der gik ikke lang tid før end Bo måtte overgive sig. Mens han vred sig under os, lod han stå til og sprøjtede sin sæd op i vores ansigter. Erics fingre blev næsten dækket af den varme ladning og han slikkede dem rene mens han lukkede øjnene og nød smagen. I lang tid lå vi blot sunket sammen i en stor klisteret bunke inden vi fik stablet os på benene igen. Så blev bruseren endnu invaderet en gang og mens jeg stod der, begyndte jeg at glæde i mig til vores næste løbetur. Eller skulle man måske finde en meget større motionsklub...?
Kommentar