Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mange pikke

Karakter: 5.0/5
Visninger: 8311

Af: Sbi.

Læs flere noveller af:
» Sbi.

Skriv til:
» Sbi
Nogle af de samme personer fra “Opaf Bilen”, optræder i denne historie.

Peter havde skrevet et par mails de sidste måneder, med diverse tilbud som jeg alle havde sagt nej til. Jeg kunne blive enormt liderlig af tanken om min sidste tur sammen med Peter og hans venner, men samtidig også lidt flov.

Endnu en mail kom fra Peter. ”Hejsa, hvad siger du til at lege lidt på fredag kl. 19, du kender jo drengene”. Nå ja, hvis det er de samme igen går det vel nok, tænkte jeg, og tanken gjorde mig helt liderlig. Jeg skrev tilbage, at det var helt okay, og jeg ville komme på den aftalte adresse.

Fredagen kom og jeg var meget spændt på aftenen. Jeg ankom til den aftalte adresse, ringede på dørtelefonen hvor der stod David & Jannik. Der gik et kort øjeblik og Peter’s stemme kom i dørtelefonen ”ja”. ”Hejsa det er mig” fik jeg fremstammet, ”kom bare op det er anden sal til højre”. Jeg skyndte mig op af trappen, Peter stod i døren med sit velkendte smil og gav mig et hurtigt knus. Jeg kom ind i en lille entre, hvor døren indtil stuen var lukket. Peter lukkede døren bag mig. ”Jeg er her sammen med et par af mine venner, de fleste af dem kender du” sagde Peter med et smil og gav mig et klem i ballen. ”Vi har mødtes et par gange før, og vi vil gerne give dig en speciel velkomst. Så nu tager du alt tøjet af, og tager det her blindfold på” Jeg var alt for nervøs til at sige ham imod, så jeg skyndte mig at gøre hvad der blev sagt. Han rørte lidt ved min pik mens jeg tog tøjet af, og det havde en øjeblikkelig effekt, den blev straks stiv. ”Okay” sagde han ”bare slap af”. Jeg kunne hører han åbnede døren, og jeg blev ført ind i et andet rum, uden at kunne se noget som helst. Ca. 10 skridt frem, så blev jeg vendt om og bedt om at sætte mig ned, hvilket jeg gjorde. Jeg sad på noget der virkede som en solid stol med et slags fletsæde. Peter stod på den ene side, og nu kom endnu et par mandehænder på den anden side. Begge rykkede mig fremover og jeg fik bundet hænderne til stolebenene, så jeg sad lettere foroverbøjet. ”Sådan” sagde Peter højt, ”som jeg sagde før, har vi altså denne lille klub, hvor vi mødes af og til” Jeg kunne nu høre flere mande stemmer hviske, jeg er ikke vandt til at blive bundet, og var efterhånden lettere febrilsk. ”Den sidst ankommende, er altid den der står for pik rengøring før og efter vi hygger os” fortsatte Peter. ”Og så har vi en lille velkomstgave til dig senere”. Jeg anede ikke hvad jeg skulle tænke, jeg kunne høre nogle skridt nærme sig, det spændte i hele min krop. Pludselig kunne jeg dufte en pik, den var ikke renvasket, men det blev den hurtigt i min mund, fyren havde også et par meget længe og store hænge nosser som jeg også slikkede. Jeg havde ikke meget kontrol eftersom mine hænder var bundet, så fyren mundkneppede mig i lange dybe stød. Jeg kunne mærke hans muskler strammes, og forventede en ladning sperm i min mund, men han trak sig ud lige inden. Han havde kun lige trukket sig ud, da næste pik kom ind i min mund, jeg suttede som besat og mit spyt sejlede ned på mine lår. Det samme gentog sig, fyren trak sig lige inden han kom. Næste pik blev kørt rundt i hovedet af mig, så jeg kunne dufte gammel urin, nakkeost og presperm, det satte sig i klumper rundt om min næse og rundt om munden, noget af det kunne jeg dog nå med tungen, det smagte perfekt.

Jeg tror jeg suttede 7-8 pikke på den måde inklusiv Peter’s, kunne hører det var ham på hans stønnen, alle dog uden at komme i munden på mig. Jeg kunne hører lidt stønnen og suttelyde rundt omkring i lokalet, så fyrene måtte være begyndt at hygge sig med hinanden. Endelig blev mine bånd løst op, min pik var totalt stiv, men det gjorde godt, at strække ryggen igen. Det var Peter der bandt mig op, kunne jeg høre på stemmen, ”det klarede du da fint” sagde han. Han strammede mit blidfold igen, ”kom lige her” fortsatte han. Jeg blev ledt nogle få skridt om bag stolen. ”Læg dig ned her” sagde en anden stemme, jeg lagde mig ned på et koldt gulv. Jeg fik et par puder i nakken, så jeg halvt sad op, og mine hænder blev igen bundet til stolen, men denne gang til siderne af sædet, så jeg lå under stolen, jeg kunne mærke at sædet var blevet fjernet. ”Sådan” sagde den anden stemme, ”nu skal vi se om du er god til at slikke røv, du kan starte med min”. Jeg kunne mærke noget varmt over mit hoved, og kunne høre der var en der satte sig tilrette centimeter over mit ansigt. ”Slik” sagde stemmen og rykkede mig et par centimeter op i håret. Min næse var direkte op i hans røvhul, min pik bankede af liderlighed. Jeg skiftedes til at slikke og snuse ind gennem næsen, og brugte en masse spyt så jeg blev plaskvåd af røvsafter og spyt i ansigtet. Manden stønnede voldsomt, og lod mig også slikke hans nosser. Nu er det min tur lød det fra en anden person, og jeg fik en ny røv ned i hovedet, denne gang var røvhullet dog fyldt med sperm som jeg slikkede i mig. Det gav et helt sæt i mig, for pludselig var der en der begyndte at slikke min pik. Jeg slikkede flere røvhuller med sperm og røvsaft, svedige og de lugtede dejligt. Jeg blev ikke suttet længere, men jeg kunne ikke mere, min sperm sprøjtede ud af mig, og det dunkede voldsomt i pikken. ”Okay så slipper du” hørte jeg Peters stemme. Han tog blidfoldet af, jeg kneb øjnene sammen, selvom der var dæmpet lys og gardinerne var trukket for. ”Kom herhen Thomas” sagde Peter i barsk tone. En ganske ung fyr på en 16-17 år kom hen til Peter, hans hænder var bundet på ryggen og hans baller helt røde af slag. ”Slik straks det griseri op” sagde Peter, Thomas kastede sig ned ved siden af mig og slikkede min sperm op, og sluttede af med at slikke min pik ren, og derefter give mig et tungekys.

Mine bånd blev løsnet og jeg kunne nu se at det var en ret stor stue i moderne indretning. Der var en stor vinkelsofa hvor der lå adskillige fyre og bollede, slikkede og suttede. ”Kom med op i sofaen” sagde Peter mildt. Jeg gik langsomt efter ham, han satte sig ned og gjorde tegn til at jeg skulle sutte hans pik. Jeg satte mig ved siden af ham, lænede mig ind over ham og begyndte at sutte hans dejlige pik. Jeg kunne mærke, at mit ene ben blev løftet og en tunge begyndte at slikke mit røvhul, det var virkelig dejligt. Jeg kiggede ned og det var en høj, bredskuldret, lettere buttet fyr midt i 30’erne. Pludselig rejste fyren sig op på knæene og hans pik nærmede sig min røv. ”Det er nok ikke så godt” fik jeg fremstammet, ”jeg er altså ikke sådan til anal”. Fyren grinede bare og begyndte at presse sin pik op i røven af mig. ”Nej for fanden” sagde jeg og begyndte at stritte imod” Men Peter tog et fast greb i mine arme, og sagde samtidig, ”bare slap af mand, så gør det ikke ondt”. Det gjorde virkelig ondt, men jeg forsøgte at slappe af, og stille og roligt gik det ganske godt. Fyren fik nu rigtig spredt mine ben så han kunne komme til. Peter rejste sig og endnu en fyr kom til jeg ikke havde set før, han var først i 60’erne, slank, høj og med en stor slasket pik. Han stak den direkte i munden på mig og lod mig slikke ham ren for røvsaft, hvorfra saften kom ved jeg ikke. Jeg sad nu oven på fyrens pik med ryggen til hans ansigt. Den ny ankommende herre trådte op i sofaen, så hans pik og nosser var lige udfor mit hoved, og han begyndte at mundkeppe mig. Der gik ikke længe inden spermen væltede ud i munden på mig. Jeg slikkede ham ren bagefter. Jeg kunne nu mærke en tunge omkring mine nosser og min pik, det var Thomas der lå og slikkede mine nosser, pik og roden af den pik der bollede mig. Fyren bag mig stønnede højt, hans pik voksede i min røv, og jeg kunne mærke spermen strømme op i mig, Thomas lagde straks sin tunge udfor mit røvhul og slikkede safterne i sig, da pikken fjernede sig fra mit hul.

Jeg kravlede af bollefyren, og var netop ved at overveje hvad mit næste træk skulle være. Men så kom Morten væltende, ham vidste jeg hvem var fra min tur ”Opaf Bilen”, sidste suttetur med Peter og hans venner. ”kom med mig din forbandede pik og røvslikker” sagde han i en hård tone. Han hev mig af sted gennem en spisestue og ud på et toilet. ”Sæt dig ned, ja sådan der” sagde han. Jeg sad med ryggen til toilettet, og nakken bukket bagover, så den hvilede på toiletbrættet. Morten lod mig slikke hans røv, mens han spillede pik med den ene hånd, og holdt mit hoved fast i den ønskede position med den anden. Han tog et halvt skridt tilbage og spermede mig i hovedet fra 20-30 centimeters afstand, store kaskader væltede ud. Jeg havde munden åben, men det var ikke meget der kom ind, det meste hang i ansigtet af mig. Derefter puttede han sin pik i munden af mig og lod den sutte ren, jeg nussede hans nosser samtidig. Han stod ret stille, og jeg kunne pludselig smage perler af urin, han begyndte stille og roligt at pisse mig i munden. Jeg har ellers aldrig rigtig prøvet at drikke urin før, men jeg drak løs af Mortens, der var et par gode mundfulde. Derefter brugte Morten fingrene til at samle sin sperm op fra mit ansigt op putte det ind i min mund, jeg slugte det begærligt. ”Kunne du li’ det” sagde Morten, ”ja, mange tak” fik jeg sagt. Morten gik igen, jeg fik rejst mig op, skyllet munden i lidt vand, tænkte på at vaske ansigtet der stadig var klisteret af sperm, røvsaft, urin og nakkeost. Jeg kørte mine fingre rundt i ansigtet og slikkede på dem, og blev enig med mig selv om at vente lidt med at vaske mig. Min pik var meget stiv, og jeg ville have mere sperm.

Jeg gik ind i stuen, hvor flere af fyrene var i gang med at kneppe. Jeg så Peter var i gang med at kneppe en lidt yngre fyr i røven, fyren stod op og støttede hænderne på sofaens armlæn. Han så ud til at have en dejlig pik der stod lige ud i luften. Jeg gik hen satte mig under ham med ryggen op imod sofaens armlæn, og lod hans pik komme ind i min mund. Nu blev han bollet bagfra, og kunne samtidig mundkneppe mig. Prespermen sejlede ud af fyren, og som forventet gik der ikke længe inden jeg havde munden fyldt med sperm, jeg suttede ham ren og han flyttede sig hurtigt. Nu kom Peter, hev mig op. Jeg blev lagt ned på sofaen på ryggen, mit hoved blev derefter rykket udover kanten af sædet og bøjet helt tilbage. Peter satte sig på knæ foran mit hoved der var bøjet bagover, og begyndte at mundkneppe mig, jeg kunne smage den anden fyrs røvsafter hvilket gjorde mig endnu mere liderlig. Det var en god stilling for Peter, der virkelig kunne presse hans pik helt ned i min åbne hals, inden længe blev min mund fyldt med dejlig sperm, det løb ned fra mine mundvige. Peter blev suttet ren og rejste sig derefter, jeg var ved at eksploderer af liderlighed. I samme øjeblik bølgede den lidt ældre fyr der havde mundbollet mig tidligere. Han kom oppe i unge Thomas’s røv. De andre fyre så ud til at sidde og slappe af. Den ældre herre trak sig ud af Thomas’s røv og lod ham slikke sin pik ren. Jeg var hurtig henne bag Thomas, og stødte pikken op i hans allerede udspilede og meget fedtede røvhul, alle havde vist kneppet ham en eller flere gange. Der gik kun et halvt minut, så kom jeg oppe i hans røv i lange stød, spermen væltede ud af mig, og op i hans røv. Jeg trak mig langsomt ud og lod Thomas slikke min pik ren, jeg kunne se han stadig var enormt stiv, men jeg orkede ikke mere. ”nej, nej det går sgu’ ikke” kom det fra Morten, der hurtigt kom op af sofaen, efterfulgt af Kurt samt en lidt ældre herre. Læg dig ned – du må sgu’ lige gøre det færdig” kom det igen fra Morten. ”Jamen jeg......” kom det fra mig, men jeg blev hurtigt lagt ned bagover. ”Thomas, kom herhen og lad ham her slikke dig ren” lød det fra en af de andre fyre. Jeg fik armene holdt over hovedet af den ene, den anden holdt mine ben, og Morten satte et knæ på min brystkasse. Thomas kom hen og stillede sig over mig. Min egen og alle de andres sperm var allerede begyndt at løbe ud af røven på ham og ned i ansigtet på mig. Det virkede på min pik der begyndte at røre på sig. Thomas satte sig ned på knæ, jeg åbnede munden, Thomas satte røvhullet helt ned til min mund og slappede lidt af i ringmusklen. Spermen væltede ned i munden på mig blandet med Thomas’s røvsaft, jeg drak og slugte alt hvad jeg kunne, men det var udover hele mit ansigt. Thomas begyndte at slikke min halvstive pik igen, vi lå i en 69’er stilling. Morten begyndte at spille på Thomas’s pik der var lige over mit hoved, jeg slikkede ikke på den men pikhovedet var kun få centimeter fra min mund. ”Sådan her malker man en fyr” grinede Morten til de andre fyre. De sad alle sammen i sofaen og kiggede på os mens de små pillede ved deres halvstive pikke. Jeg var totalt liderlig igen. Det spændte i Thomas’s krop, jeg åbnede munden og store kaskader af sperm sprøjtede ned i min mund. Thomas sænkede underlivet lidt så jeg kunne slikke ham ren. Han rejse sig, så nu lå jeg der foran alle mændene i sofaen.

Vi skal huske din velkomst gave sagde Peter smilende, de andre fyre smilede og grinte let til hinanden. ”Kom lige med her” sagde Peter, ”Morten, hjælp mig lige” fortsatte Peter. Jeg blev ledt hen til stolen igen, altså der hvor det hele startede. Mine hænder blev bundet på ryggen og mine ben til stolebenene, pikken stod stiv ud i luften. Peter forsvandt ind i et andet rum og kom tilbage 10 sekunder efter med et glas i hånden. Glasset var et almindeligt vandglas og ¾ fyldet med en tyk flydende hvid og gennemsigtig masse. Peter holdteglasset hen under min næse, der var ingen tvivl, det var et stort glas sperm. Peter fortsatte ” kan du huske du suttede os alle sammen i starten uden vi kom i munden af dig, vi sørgede alle sammen for at sperme i det her glas som har ventet på dig i køleskabet. Det er altså vores alle sammes første store ladning sperm. ”Vil i ikke hjælpe mig” sagde Peter henvendt mod de andre fyre. De kom alle sammen hen og stod omkring mig. Peter satte glasset op til mine læber, og jeg begyndte at drikke, der var virkelig meget sperm. Halvvejs igennem var jeg nødt til at stoppe, trække vejret et par gange, for derefter at drikke resten i små slurke. Min pik var totalt stiv, og jeg var væk i liderlighed. Min tunge kørte rundt i glasset efter de sidste rester, som Peter også skovlede ud med en finger jeg slikkede ren.

Derefter kom alle fyrene hen og fik deres pikke slikket rene, inden de gik hjem, og mens jeg stadig var bundet. Morten, Erling og Kurt kom i munden på mig igen. Thomas fik besked på at sutte mig til en orgasme, så jeg fik spulet hans unge mund endnu engang. Derefter gik jeg ud i brusekabinen, Thomas fulgte efter, vi slikkede hinandens pikke, røve, ansigter, kroppe, de var helt fedtede ind i sperm og røvsaft. Thomas smagte også en del af urin, så nogen havde helt sikkert overpisset ham. Jeg gik ned på knæ og suttede hans pik til han kom igen, slugte hans sæd og suttede ham ren inden vi tog et bad sammen.

Jeg gik hjem med et stort smil på læben og meget ømme kæbemuskler.

Jeg skriver på et engelsk keyboard, så jeg håber ikke der er for mange slåfejl. Håber ellers du kunne lide historien. Du må meget gerne skrive ris eller ros, og eventuelt komme med forslag til en fortsættelse.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:14/06 2012
meget lækker beretning