Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine forældre skulle på ferie del 4

(Mine forældre skulle på ferie)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 4968

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Personer, vi har mødt indtil nu

Mig selv, Jens, 16 år på ferie alene i sommerhus, nabo til Ole.
Ole 45 år
Bent 16 år
Erik 14 år
Lars, 48 år, far til Bent og Erik
Posten 32 år

Jeg havde nu været "alene" i sommerhuset nogle dage - det vil sige, jeg havde hele tiden været inde hos Ole, og en helt ny verden var åbnet for mig.
At sutte pik, blive kneppet i røven, kneppe en anden, få klemmer i brystvorterne, få smæk smage sperm blandet med røvsaft - det var bare helt vildt - jeg gik og var konstant liderlig - og vi gik næsten hele tiden uden tøj på, så det var ikke til at skjule, at hormonerne boblede i den unge krop.

Da posten var gået, sludrede Ole og jeg lidt om hvordan det havde været, og vi genopfriskede lige oplevelsen ved at se den video, Ole havde taget, og navnlig der, hvor jeg sidder overskrævs på postens hoved, og han lapper sperm og mine røvsafter i mig, er rigtig lækkert.
Bent havde spurgt, om ikke jeg kiggede over til dem en dag - og da Ole skulle nogle ærinder i byen, besluttede jeg at det måtte være nu.
Jeg tog et par gymnastikshorts på, det var et par hvide shorts, hvor jeg havde klippet inder foret ud, så man kunne se min pik igennem, hvis man kiggede lidt efter.
Bent og Erik bor i et dejligt sommerhus ikke så lagt fra Oles, deres mor er på ferie i Frankrig, så de er alene hjemme sammen med deres far - Lars, som lå i haven i badeshorts, da jeg kom. Lars dyrker en del motion, og har en harmonisk solbrændt krop.
Hej, det må være dig, der er Jens, sagde han - kom du bare inden for, vil du have noget at drikke? Spurgte han. Jeg ville da gerne have en sodavand, og da Lars rejste sig for at hente sodavanden, kunne jeg se, at hans badeshorts var lige så frække som mine, hvide og uden inderbuks. Bent og Ole er lige i byen, men det varer nok ikke så længe får de er hjemme igen, så slå du dig bare ned.
Jeg lå henslængt i en liggestol, og kunne ikke lade være med at stirre på Lars skridt, det var en meget stor bule, jeg kunne se, og ingen tvivl, han havde en halvstivert.
Det begyndte at dunke i min pik, og jeg kunne mærke at lidt presperm piblede ud af min pik wauw en flot pik, han har.
Vi sad og sludrede lidt, da vi hørte at Bent og Erik kom cyklende. Hej, sagde Erik, nå du er kommet, det var dejligt. Du har hilst på vores far, kan jeg se, I nyder nok rigtig solen. Jeg kunne se at både Bent og Erik også kun havde et par vide gymnastikshorts på, og de svedte meget, så deres bukser var meget fugtige, hvilket bevirkede at man tydeligt kunne se deres pikke igennem.
Har du fået noget at drikke spurgte Bent, det kunne jeg jo kun bekræfte, og drengene slog sig ned på et tæppe på græsplænen, de lå så de kunne se lige op i skridtet på såvel deres far som på mig.
Jeg kunne se, at de stirrede skiftevis på den ene og den anden, og Lars fik en stadig stivere pik. Det var en ordentlig krabat, jeg kunne næste ikke få øjnene fra den.
Erik kiggede på hans fars pik, og pludselig rejste han sig, og satte sig på skødet af Lars. Har du savnet os, spurgte han, samtidig med at han placerede sin røv lige oven på den mega stive pik. Hov, hov pas nu lige på, vi har gæster, sagde Lars, ja, men Jens er god nok, sagde Erik, vi har leget sammen ovre hos Ole.
Jeg kunne se at Lars næsten ikke kunne sidde stille, han var blevet meget rød i hovedet og og han los sine hænder glide frem og tilbage på drengens lår.
Du er, da noget uartig, sagde Lars til Erik, hvis ikke du opfører dig ordentligt, ved du jo hvad der sker, hvis du er uartig.
Jeg kunne se, at Erik nev i faderens brystvorter, som stod stive ud i luften - nå, sagde Lars, så er du også selv ude om det. Han smed Erik hen over knæene og trak hans bukser af ham, så hans bare ende struttede lige i vejret.
Bent havde rejst sig, og jeg kunne se at hans pik stod stiv og strunk i bukserne. Kom her hen Jens sagde han, du skal da have det hele med. Jeg skyndte mig hen til Lars og Erik, og jeg kunne se at Lars kørte hånden rundt på Eriks baller. Pludselig begyndte han at smække hårdt først 10 gange på den ene balle og så 1o gange på den anden - Erik klynkede, men jeg kunne se at hans pik dryppede med presperm. Er du så ordentlig, spurgte Lars, Erik sagde ikke noget - nå, jamen så må du jo føle, sagde Lars, og begyndte at smække på drengens inderlår. Erik var knald rød på enden og på lårene. Hvad, skal du plette mine bukser, sagde Lars - kan du så gøre rent efter dig. Erik rejste sig op, og begyndte at slikke på Lars bukser lige over pikken.
Bent, kan du lige give din bror 10 klask på hver balle, og Erik du tager nu mine bukser af, så du kan gøre min pik helt ren. Erik skyndte sig at hive faderens bukser ned, og slikkede nu Lars nosser og pik det bedste han havde lært. Bent begyndte at slå, og jeg kunne se, at Erik blev mere og mere liderlig. Jeg selv var ved at sprænges af lider, min pik kunne næsten ikke være i mine shorts mere.
Nu smed Bent også bukserne, og gjorde tegn til, at jeg bare skulle følge efter. Jeg var vildt ophidset og skyndte mig at flå bukserne af. Du kommer til at hjælpe din bror, sagde Lars, og jeg skal love for, at Bent straks kastede sig ned og så slikkede og suttede begge drengene, det bedste de havde lært.
Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre, men Lars opfordrede mig til at tage drengene hårdt bagi, og tage fat i deres nosser, og hive alt hvad jeg kunne bagud.
Jeg tog fat, og hev, det bedste jeg havde lært, samtidig tog Lars fat i drengenes hår, så de ikke kunne rykke bagud. Det var helt vildt - jeg kunne se, at det ikke ville vare længe før Lars leverede en ordentlig ladning, det rykkede voldsomt i hans stive pik. Erik tog faderens pik ind i munden og suttede kraftigt på den. Lars udstødte et brøl, og jag kunne se at han pumpede den ene ladning ud i Eriks mund efter den anden. Spermen sev ud af mundvigene på Erik, og Bent skyndte sig at slikke det hele i sig.
Jeg kunne ikke holde mig længere, jeg borede min pik op i Bents røv, og kunne mærke, hvor dejligt det strammede omkring min pik. Bent vred sig helt vildt under mig, og jeg fyrede en ordentlig ladning af oppe i ham. Erik kastede sig ned på ryggen og Bent satte sig overskrævs over hans ansigt. Jeg kunne se at min sperm blandet med Bents røvsaft flød ned i Eriks mund. Erik lappede det hele i sig.
Nå, sagde Lars, mon ikke vi nu trænger til et brusebad. Vi myldrede ind i deres badeværelse og blev spulet godt, Lars stod lige foran mig, og jeg kunne se at hans pik igen var halvstiv. Jeg kunne ikke lade være med at røre ved den, den var dejlig varm, og jeg knælede ned, og suttede stille og roligt på den. Rolig nu, sagde Lars, lad os lige få lidt at spise.
Vi gik nu alle sammen ud i køkkenet, ingen af os havde taget tøj på igen. Vi smurte noget mad, og satte os ud i solen igen. Vi sad alle sammen med en halvstivert nu, Lars spurgte mig om, hvad jeg mente om deres aktivitet her i hjemmet. Jeg kunne jo kun svare, at jeg syntes det var helt vildt dejligt, og at jag havde nydt det hele. Erik sad underligt uroligt på stolen, hans røv var stadig meget rød, så den var godt øm.
Har du nu lært at opføre dig ordentligt, spurgte hans far, Erik grinede, og sagde, at han nok aldrig lærte det rigtigt, i hvert fald ikke så længe han kunne regne med den "straf" han havde fået. Lars smilede til ham og strøg ham over kinden. Jeg tror du trænger til at få leget med dit røvhul. Jeg kunne se at Eriks pik rykkede kraftigt opad, og han blev ildrød i hovedet.
Kom her hen, sagde Lars, læg dig over mit sød. Erik rejste sig og lagde sig hen over skødet på Lars. Lars begyndte at lege med hans røvhul, han spyttede et par gange ned i hullet, og lod så langsom et finger glide op i hullet. Kom herhen, sagde Lars til mig, kom og mærk, hvor stram han er - jeg rejste mig og begyndte at stikke en finger op i røven på Erik, det var lækkert. Hør det er da nogle store brystvorter du har, og jeg fortalte, hvordan jeg havde fået klemmer i dem flere gange om dagen hos Ole, og hvordan både Ole, Bent og Erik havde suttet kraftigt på dem flere gange. Lad mig lige smage engang sagde Lars, og begyndte at nulre mine brystvorter - det gik lige i pikken på mig. Jeg kunne næsten ikke stå stille. Bent, hent lige mit værktøj, sagde Lars, og Bent kom straks efter med en taske, op af tasken tog Lars nogle metalklemmer, som han satte i mine brystvorter - det gjorde rigtigt ondt, men samtidig var det vildt ophidsende. Bent begyndte at kæle for mine nosser, og samtidig jog han en finger op i mit røvhul. Her var vi alle sammen i gang, det eneste, der manglede, var at få gjort noget ved Lars pik, som i mellemtiden var vokset og stod strunk op ad hans mave.
Kom herned og sut lidt på min pik, sagde Lars, og jeg dykkede straks ned og begyndte at snuse til hans stang - uhm, det var lækkert og jeg lod den forsvinde ind i min mund. Nu kunne jeg mærke, at Bent havde skiftet fingeren ud med en stiv pik, og jeg blev pulet godt og grundigt i røven. Det var vildt lækkert, og snart kunne jeg mærke, at han tømte en ordentlig ladning oppe i mig. Kom sagde Lars, nu er du godt våd, så kan du godt tage min pik i røven, jeg skyndte mig at lægge mig på alle fire, man han vendte mig om på ryggen, og løftede mine ben op på hans skuldre, og så lod han pikken langsomt trænge ind, det gjorde først lidt ondt, men da han var kommet igennem lukkemusklen var det rigtig lækkert. Han tog fat i klemmerne i mine brystvorter og begyndte at hive og dreje i dem - det gjorde rigtig ondt, men samtidig var det utroligt liderligt.
Erik dykkede ned, og begyndte at sutte på min pik, og samtidig med at Lars pumpede sperm op i røven på mig, spermede jeg i Eriks mund, samtidig fjernede Lars klemmerne fra mine brystvorter, hvilket bevirkede at der kom en ekstra ladning i munden på Erik.
Nu havde jeg fået to ladninger, og Erik havde lagt sig klar, så jeg skrævede hen over hans ansigt og sænkede røvhullet ned til hans mund. Det fossede ud med sperm og røvsaft, og Erik slikkede det hele i sig, og slikkede mit røvhul helt rent bagefter.
Vi var nu godt trætte alle sammen.

Da jeg kom "hjem" til Ole, fortalte jeg hm om dagens oplevelser, hvilket gav ham en ordentlig stivert, som jeg skyndte mig at tage i munden, så han kom med en ladning dejlig sperm, som jeg slugte begærligt.

Se det var en del af mine oplevelser, da mine forældre var på ferie. Jeg tror historien er slut nu, men har du kommentarer, så send lige en til mig.
Kommentar