Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alene hjemme i ferien 2.

(Alene hjemme i ferien)

Karakter: 4.6/13
Visninger: 13319

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Lige for at få tankerne på plads:
Jeg var alene hjemme, mens mine forældre var på en tre ugers ferie i langbortistan. Naboen Ole havde lovet at se lidt efter mig, mens de var væk - og jeg skal love for, at han tog opgaven alvorligt. Allerede første dag alene, havde han grebet mig splitter nøgen med en butplug i røven og vildt spillende på min pik. Jeg havde indvilliget i, at lystre ham i et og alt, og havde allerede smagt hans pik og var blevet gennemkneppet af hans pik - det var vildt og jeg nød hvert sekund.

Nå tilbage til oplevelsen.
Iført et par alt for små boksershorts og en stumpet T-shirt gik jeg ud til Oles bil, jeg lagde mærke til at gardinet ovre hos fru Nielsen blafrede lidt, og jeg er næsten sikker på, at jeg så hendes ansigt bag ruden.
Nå, ind i bilen, Ole kom lige efter, han havde et par boksershorts og en T-shirt på, men i modsætning til min påklædning, passede de ham fint.
Vi kørte en god times tid, og kom til en større by, hvor jeg ikke kendte nogen. Ole kørte ind i et parkeringshus, og gennede mig ud af bilen. Her stod jeg, næsten nøgen, syntes jeg, midt på en smal gade, hvor folk slentrede af sted. Vi skulle heldigvis ikke så langt, før Ole gik ind af en dør til en forrentning, hvor de solgte al mulig sexlegetøj.
Ole hilste på ekspedienten, som lige kiggede en ekstra gang på mig, hvorefter vi gik gennem butikken ned i kælderen, hvor der var dunkel belysning og en små borde. Der var en del mennesker derinde, og vi satte os i en bås, hvor vi havde det lidt for os selv, samtidig med at vi kunne se det meste af rummet.
En lækker pige kom og tog mod bestilling, jeg fik en cola, og Ole bestilte en øl og en dobbelt vodka, til ham selv. Da vi havde fået serveret, hældte Ole vodkaen i mit glas, det smagte dejligt.
Der var ikke gået ret lang tid, før jeg kunne mærke virkningen af vodkaen. Servitricen kom hen og sludrede lidt med Ole, og da der ikke var særligt travlt, satte hun sig ned på bænken ved siden af mig. Hun placerede hånden - ligesom lidt tilfældigt - på mit lår, og jeg kunne mærke, at min pik ikke var uberørt af situationen. Hun aede mig stille og roligt på låret, og jeg kunne ikke lade være med at stirre på hendes lår, som kun blev dækket af et lille skørt. Du må gerne mærke efter, sagde Ole, som kunne se, at jeg var ved at sprænges af liderlighed, da hun smilede indbydende, førte jeg hånden op under skørtet - stor var min forbavselse, da jeg opdagede, at det ikke var en pige, men en mand.
Han havde ikke trusser på, så der var fri adgang til en lækker stiv pik. Ole kunne se, at jeg havde nået ?målet? og spurgte, om jeg var forbavset, det kunne han da bestemt se på mit ansigt, og han sad bare og smålo. Skal du ikke kigge rigtigt efter, spurgte han, og snart lå jeg på knæ underbordet, og kiggede på en flot hårløs pik og et par lækre glatbarberede nosser. ?Servitricen? rykkede lidt frem på sædet, og jeg begyndte at slikke hans lækre nosser. Jeg kunne se at prespermen langsom kom ud af pikspidsen, og jeg kunne ikke lade være med at slikke dråberne i mig. Samtidig kunne jeg mærke Oles hånd på mine balder. Min pik stod stiv op ad min mave, så der var ikke plads i shortsene, det betød åbenbart ikke så meget, for Ole trak shortsene helt af mig. Kom her, sagde han, læg dig op på bordet, snart lå jeg på bordet, og ?
servitricen? proppede sin pik ind i munden på mig, mens jeg kunne mærke at min pik blev suttet - da jeg skævede nedad, kunne jeg se at det var en mand, jeg ikke kendte, som var i fuld gang med at sluge hele min pik. Det var helt vildt, en fremmed pik i munden og en fremmed, der suttede på min pik. Der gik ikke lang tid, før jeg skød en ladning sperm ind i den fremmede mund, han slugte det hele, slikkede min pik ren, og begyndte at slikke mit røvhul, pludselig fik jeg en ordentlig ladning sperm i munde, jeg sank det bedste jeg kunne, alligevel var der en del, der sev ud af mundvigen på mig. ?Servitricen? slikkede mit ansigt rent, og samtidig kunne jeg mærke at der var en pik på vej op i min numse. Det var en helt tredje mand, som var i gang, det så helt vildt ud, for samtidig var Ole i gang med at kneppe ham, som før slikkede på min pik. Det begyndte at rykke i min pik igen, og da jeg mærkede at den fremmede kom oppe i min røv, var det lige før, jeg selv sprøjtede. Jeg kunne se - og høre - at Ole havde tømt sin pik op i den fremmedes røv, og da han trak pikken ud, kom han hen, og forlangte, at jeg skulle slikke ham ren, det var lidt mærkeligt, at smage sperm og røvsaft blandet, men jeg kunne mærke på min pik, at den godt kunne lide situationen. Da Oles pik var ren, kom den fremmede hen, skrævede over mit hoved og holdt røvhullet lige over min mund, slik, sagde Ole, og snart slikkede jeg et røvhul, som langsomt åbnede sig, og sperm og røvsaft væltede ned i munden på mig, det smagte dejligt, og jeg stak tungen så lagt op i hans røv som jeg kunne, og lappede det hele i mig.
Nu skulle vi til og af sted igen, og Ole gav de forskellige et knus, og jeg blev overgramset af flere forskellige, der alle pressede deres pikke imod min røv - som nu havde bukser på igen, men min pik var så stiv som nogensinde, jeg havde fået den lirket ned i det ene bukseben - det hjalp ikke et meget, for det første gjorde det ondt (den ville opad) og for det andet stak den ud af buksebenet.
Ude på gaden, stod der en de mænd, som da de så mig piftede og kom med tilbud om både det ene og det andet, men Ole førte mig sikkert hen til hans bil, og snart var vi på vej hjemad igen. Ole spurgte, om hvordan jeg havde syntes om dagen, og jeg måtte indrømme, at det havde været en underlig men også helt vildt dejlig dag. Godt min dreng, sagde han, slå du nu sædet tilbage, og hvil dig mens vi kører hjem.
Jeg blundede hurtigt hen, og drømte om pik, sperm og røvsaft, jeg vågnede ved at jeg kunne mærke, at det dunkede i min pik, jeg havde svært ved ikke at spille pikken af, men jeg havde jo fået besked på, at det måtte jeg kun, når jeg fik lov. Jeg syntes alligevel det var flovt at spørge om lov, så jeg sad bare og gav mig lidt. Nå, er du vågen spurgte Ole, det var godt, for jeg trænger til at få suttet min pik, samtidig lettede han lidt på røven og trak shortsene ned på lårene, frem sprang hans flotte pik, og jeg begyndte med det samme at snuse og slikke på hans pik og nosser, den smagte lidt af aftenens udskejelser, det var spændende, og jeg kunne ikke lade være med at bore næsen ind i hans bløde nosser - himmelsk for det duftede dejligt. Jeg begyndte så at sutte på hans pik, og det virkede som om, han aldrig ville sprøjte, Ole sagde, at når han havde fået et par udløsninger, kunne hans pik stå stiv meget, meget længe uden at han sprøjtede - så jeg skulle bare slikke lige så stille - det gjorde jeg, mens vi kørte det sidste stykke hjem.
Vel hjemme hos Ole, tændte han lyset på et værelse, som lå ud mod vejen, kom her sagde han, og trak tøjet af mig, her stod jeg i bar figur med den stiveste pik op ad maven og uden gardiner for vinduet. Så satte Ole sig på et bord, og trak bukserne ned, sut så på min pik, jeg suttede det bedste jeg havde lært, men snart byttede vi plads, jeg sad på bordet og ole sad på en stol og suttede og slikkede på min pik og på mine nosser. Jeg skævede ud ad vinduet, og kunne se, at fru Nielsen lige overfor stod halvt gemt af gardinet og gloede over på os. Der gik ikke lang tid, før jeg sprøjtede helt vildt i Oles mund, og derefter blev jag lagt over hans knæ, hvor han begyndte at klappe mig i numsen, først var det ganske let, men efterhånden slog han til, jeg hylede op, men jo mere jeg hylede, jo hårdere slog Ole, efterhånden begyndte en underlig varm fornemmelse at brede sig i min krop, og jeg kunne mærke at min pik begyndte at reagere, så den pressede ned mos Oles lår. Nå, du nyder det nok, sagde Ole, og begyndte at smøre noget kreme på mine ildrøde ømme baller, det var lækkert, og da han så cirklede omkring mit røvhul, var det lige før jeg havde sprøjtet igen.
Smut du nu ind i seng, sagde Ole, i morgen kommer fru Nielsen og skal gøre rent, så skal du være frisk og udhvilet til at hjælpe hende. Jeg var noget spændt på morgendagen, og anede ikke hvordan jeg skulle klare dagen.

- det får vi måske at vide en anden gang.

Med venlig hilsen - bijens
Kommentar