Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første negerpik

Karakter: 4.9/9
Visninger: 10383

Af: Rune.

Læs flere noveller af:
» Rune.

Skriv til:
» Rune
Da jeg var 18, rejste jeg alene i Italien og Spanien. På den tur opdagede jeg for alvor, hvor skønt det er at have homosex - og hvor ufattelig mange mænd, der er til det, hvis de får chancen. I Italien havde jeg allerede prøvet at sutte pik på en vildtfremmed mand - det ophidsede og skræmte mig. Alligevel var jeg stadig ret naiv og uskyldig, da jeg.
ugen efter stod på banegården i Madrid med min tunge rygsæk, sulten og træt efter en lang togtur, og uden et sted at sove.
Jeg må have set rådvild ud, for en mand kom hen og tilbød sin hjælp. Han var omkring 40, oprindelig fra Marokko og med meget mørkebrun hud. Han talte engelsk med fed accent. Han bad mig følge med, og jeg tænkte ikke nærmere over det - der var så mange på banegårdene, som kom og falbød hotelværelser. Han tog mig med i undergrundstoget, og undervejs gik det op for mig, at han var frelst og talte om Gud hele tiden. Skidt med det, han virkede ellers flink nok. Det faldt mig ikke ind, at han skulle være ude på noget, heller ikke da det viste sig, at det var hans egen lillebitte lejlighed, han havde taget mig med he til. "Det er min forlovede" sagde han og viste mig et billede, hvor han stod sammen med en sort pige. Godt nok, vi fik noget at spise, og han talte videre om Vorherre... men så lige pludselig sagde han: "Hvor længe har du været homosexuel?" Det gav et sæt i mig, kunne det ligefrem ses på mig, at jeg havde været sammen med en mand. "Homosexualitet er en synd!" sagde han. Jeg stammede, at jeg skam ikke var homosexuel, og at jeg havde en pigekæreste derhjemme, men han gentog bare "Det er en synd, hvor længe har du været en synder?" Hjælp, jeg er havnet samme med en galning tænkte jeg. Så skete der noget helt uventet: Han lagde hånden på mit hvide lår, helt oppe ved kanten af mine shorts. "Du er uartig" sagde han, "du får mig til at synde, det er dig, der får mig til det." Jeg skal nok love for, at jeg fik hjertebanken, men jeg holdt helt op med at sige noget. Han trykkede sin mund mod min i et klodset og tænderknasende kys, mens han gramsede videre på mine lår, og havde sin store sorte næve oppe at røre mig i skridtet uden på fodboldshortsene. Så rejste han sig op og stillede sig med skridtet lige ud for mit ansigt. "You like my dick?" sagde han. "Hvis du rører den, knepper jeg dig - det er dig, der får mig til det!" Hans slidte stramme bukser røbede omridset af hans store stive pik - hold op, hvor var den stor! Han var vist alligevel mere liderlig end gudfrygtig, selv om han bildte sig noget andet ind - så jeg besluttede mig for at være med på legen. Det var mærkeligt at vide, mens jeg rakte min skælvende hånd frem imod ham, at hvis jeg rørte ved bulen i hans bukser, var der ingen vej tilbage, så ville jeg blive røvpulet af hans store negerlem.
Jeg kærtegnede bulen, han stønnede, tilfreds med at have fået mig i garnet, nu slappede han af. Han trak mig op til sig og kyssede mig, helt anderledes end før. Jeg nåede ham til skuldrene og måtte strække mig på tæer for at kysse hans store bløde mund, der nu tog anderledes blidt og frækt imod min tunge. Han trak t-shirten af mig, og jeg nærmest flåede hans skjorte af. Hold kæft, hvor så han godt ud, hvor var det frækt at stå med min kridhvide hud mod hans. Hans store hænder knugede mine små baller, mine hænder løb henover hans korte, stubbede afrohår, hans blik var hårdt og intenst. Han krængede mine shorts af, jeg stod nøgen foran ham med strittende diller. "Den er sød, men den duer ikke til at kneppe - you got no cock to fuck" sagde han. Han nød at ydmyge mig, ligesom han nød at bilde sig selv ind, at det var mig, der lokkede ham i fordærv. Men jeg opdagede, at jeg også nød at blive ydmyget og føle mig som den lille.
Jeg trak jeg hans lynlås ned og hev bukserne af ham - endelig fik jeg hans store knejsende negerpik at se. Tyk og mørkebrun med dunkende blodårer stod den i en lidt skæv bue ud fra kroppen, med et vidunderligt velskabt glat og aflangt pikhoved og behængt med et par store stramme nosser. Der var næsten ingen behåring, kun nogle afrostubbe nede ved roden. Jeg måtte bare have den i munden, jeg måtte bare lade det pikhoved fylde min mund, jeg suttede pik så vellystigt, at han måtte hive mig i håret for at få mig til at holde op. Så vidste jeg, at det øjeblik var kommet, som jeg frygtede og længtes efter, hvor jeg skulle have hans pik op i røven.
Han trak mig hen til den smalle briks, han havde stående. På natbordet lå en Bibel. Men i natbordsskuffen havde han både creme og kondomer. Han rullede et ildrødt kondom på pikken og gav mig en klat creme i røvhullet. Jeg lå fuldstændig slap på maven og ventede - og i det øjeblik kom jeg til at tænke på min kæreste Anne derhjemme, og hvordan hun blev helt slap og varm og bare lå og tog imod min pik, når hun var allermest liderlig. Nu var det mig, der lå her slap og varm, mit røvhul var en kusse, parat til at blive gennempulet. Hvad ville hun sige, hvis hun så mig sådan? I øjeblikket gjorde tanken mig bare endnu mere liderlig.
Som en hunkat i løbetid skød jeg min lille røv op mod hans kneppeklare pik. Han greb fat om roden og førte pikken hen til min ringmuskel - og pressede langsomt pikhovedet indenfor. Med små kneppebevægelser pressede han pikken længere og længere ind, og for hvert stød rykkede det min diller, jeg var så åben og parat, at det nærmest ikke gjorde ondt, til sidst havde han den helt i bund. Så begyndte han at kneppe mig hurtigere og hurtigere, trak pikken næsten helt ud, før den ubesværet gled helt i bund i min udspilede røvkusse, mens hans stærke hænder holdt om mine hofter. Det var en ufatteligt skøn fornemmelse. Jeg hørte mig selv stønne og klynke højt, og mærkede sæden sive ud af min pik i en langstrakt orgasme, helt anderledes end noget, jeg før havde prøvet. Nu var det hans tur til at få orgasme, han stødte hårdt og hurtigt, mit røvhul klemte sammen om pikken, han udstødte et brøl, og jeg mærkede, at spermen sprøjtede ud af ham. Hans store brune krop lagde sig tungt ovenpå mig. Lidt efter trak han kondomet af og hældte sæden ud over mit ansigt. "Hvor var det fedt at synde med dig," sagde jeg og slikkede nogle dråber i mig.
Kommentar