Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

19-årigs vilde studenter gang bang

Karakter: 0/0
Visninger: 1434

Af: Patrick69.

Læs flere noveller af:
» Patrick69.

Skriv til:
» Patrick69
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel, Onani, Trekant og Gangbang
Da Mike mødte sin fem år ældre kæreste Patrick på sin 18-års fødselsdag en kold januaraften, var han stadig jomfru, mens Patrick havde brugt flere år på at knalde til højre og venstre og så at sige få løbet hornene af. I begyndelsen var det ikke noget problem, men et års tid inde i forholdet kan de begge tydeligt mærke, at Mike er fuld af konstant liderlighed og hungrer efter at prøve noget mere. En aften i maj fortæller Mike, at han har set flere videoer fra orgier og gangbangs og fantaserer meget om orgier. Så Patrick foreslår, at de prøver at have et åbent forhold, og at han hiver i sine gamle kontakter og får planlagt et studenterorgie til sommer for at fejre Mikes studenterhue. Mike er vild med ideen og meget taknemmelig.

En god måneds tid senere lørdagen efter studentervognskørslen er det så blevet dagen. Patrick har holdt sine kort tæt til kroppen, så Mike ved intet om, hvad han har planlagt. Han er spændt men glæder sig også helt vildt. Mike hjælper ham med at gøre sig klar. Han barberer de få hår han har på kroppen af. Han doucher, vasker sig grundigt og tager godt med parfume på. Patrick rækker ham en jockstrap han har købt til Mike. Den er blå og sidder tæt om den slanke krop, hvor den fint fremhæver de runde baller. Han har også købt et blå butterfly, som han sætter om Mikes nøgne hals. Til sidst sætter han studenterhuen på plads oven på de blonde krøller og spænder remmen om Mikes hage. “Den må jo hellere sidde godt fast i dag” siger han og blinker frækt. Han betragter tilfreds sit “værk”, og da Mike har taget et par bukser og en jakke ud over det sparsomme outfit, tager de med metroen.

Patrick fører Mike gennem centrum til de i en sidegade går ned af en kældertrappe, Mike aldrig før har bemærket. Patrick trykker en kode og de går ind. Mike forventer at komme ind i en cykelkælder, men i stedet er det noget der minder om en blanding mellem en bar og en sexklub. Der er en sexgynge, lædersofaer og meget andet. Hele rummet er oplyst af forskellige LED-lamper der skifter mellem alle regnbuens farver. En muskuløs midaldrende mand med hår på brystet og meget stramme boksershorts med en ordentlig bule kommer dem i møde med et stort smil. Han giver Patrick et stort bjørnekram og kysser Mike på begge kinder. Han dufter af aftershave og en meget maskulin parfume.

“Det her er John. Det er hans kælder. Det er en privat bar for dem der kender koden. John har været så sød at hjælpe med det hele og låne os kælderen. Jeg styrer baren, mens du har det sjovt”.
“Dejligt at møde dig Mike. Og tillykke med huen. Jeg tror, der kommer mange i dag, men kun gode folk jeg kender. Mange af dem kan godt lide at dominere, men det hører jeg fra Patter her, at du godt kan lide” Patrick og John smiler frækt til hinanden. “Du gør det, du har lyst til og kan altid sige fra, ok? Patter er som sagt i baren, og jeg er her også hele tiden. Lad mig tage dit tøj.” Patrick nikker bekræftende, og Mike smider bukser, sko og jakke. John ser sultent på Mike og pifter. Patrick går mod baren og skænker et par shot til dem.

Efter kort tid går døren op, og de første tre kommer ind. Tre unge mænd. Den ene flot og veltrænet og de to andre muskuløse. De smider alle tre tøjet med det samme og kommer over mod Mike og Patrick med deres klokkeværk og flotte, slappe pikke dinglende mellem benene. De krammer Mike og ønsker tillykke med huen.
“Hey Sebastian. Er du stadig klar på body tequila?” spørger Patrick.
“Det kan du bande på” svarer den veltrænede men mindst muskuløse af de tre. Han springer op og lægger sig på baren. Patrick anretter den første bodytequila til Mike og forklarer ham princippet. Mike suger tequilaen op af Sebastians navle, slikker salt og sukker af det varme bløde maveskind og snupper citronen ud af munden på ham med et kys. De jubler alle.
“Hvad øh. Får man så et sut som belønning?” spørger Sebastian og peger på sin pik, som er begyndt at røre på sig. Mike kigger spørgende på Patrick. Det er først i dette øjeblik, at det går op for ham, at han jo skal gøre alle disse ting foran Patrick. Det føles akavet. Men Patrick griner bare.
“Du giver den bare gas.”

Mens Patrick klargør næste tequila griber Mike fat om Sebastians pik. Den dunker i hans hånd og vokser. Sebastian er helt hårløs på nosserne, så Mike læner sig ind og begynder at slikke på nosserne og lege med dem med sin tunge, mens han lader forhuden glide frem og tilbage. Flere gæster begynder at ankomme, og en efter en får de bodytequila af Sebastians overkrop, mens Mike begynder at sutte på den nu jernhårde pik.
“Fuck du sutter godt.” stønner Sebastian mellem to bodytequilaer, og Mike begynder virkelig at nyde det. Da alle har fået en tequila kommer Patrick hen og begynder at sutte og slikke på Sebastians pik og nosser sammen med Mike. Det føles virkelig sært men også vildt frækt.

Efter noget tid trækker de to førstankomne mænd Mike væk fra baren og ud på gulvet. Den ene mand tager om Mikes bare baller og presser ham tæt ind til sig, så mandens halvstive pik presses op ad Mikes maveskind. Han begynder at tungekysse Mike lidenskabeligt. Det er heftigt men også sygt frækt, så Mike svarer med glæde igen. Den anden mand presser sig op ad Mike bagfra, så hans halvstive pik glider op imellem Mikes baller. Han kysser, suger og bider i siden af Mikes hals, mens han gnubber sin nu stive pik op og ned mellem ballerne. Manden foran Mike tager om hans skuldre og presser ham ned på knæ, så han sidder med hovedet direkte imellem de to stive pikke. Han griber om de tykke, dunkende skafter og spiller den ene mand af, mens han begynder at sutte den andens pik. Det er en større mundfuld end Patricks, men han tager den så dybt han kan. Han skifter til den anden pik, som er omtrent lige så stor som den første. Han blotter hovedet og ser det glinse af lidt presperm, som han slikker i sig inden han begynder at guffe på den. Det er salt og duften af sved og mandepik tænder Mike og får det til at dunke hårdt i hans egen pik, der presser sig mod stoffet i den stramme jockstrap. Han mærker noget blødt og stift prikke ham i øret. Han trækker hovedet væk og bemærker, at det er en stiv pik der har prikket ham i øret, fordi flere mænd nu har joinet dem. De er nu seks mænd, der står i en tæt cirkel omkring Mike, så der er pikke i alle retninger. De står alle og filer løs på deres stive kæppe mens de ser ned i Mikes blå øjne med deres liderlige blikke. Mike gør sit bedste for at tilfredsstille dem alle og skifte hurtigt mellem dem. De begynder at tage fat om nakken på ham så de alle kan hjælpe til og mundkneppe ham. Flere kommer til kredsen og begynder at presse sig ind og få suttet deres liderlige pikke. Nogle af dem trækker ham helt ind under sig så han kan sutte på deres store nosser og nogle klasker ham i ansigtet og på tungen med deres pikke, mens han ser på dem med sit smukke ansigt og de blå øjne. De stønner mens de kommer med bemærkninger som “Fuck det er godt” og “Åh ja sut mig. Tag den dybt. Ja sådan”. Efter lidt tid begynder en af mændene at stønne lidt højere end de andre. “Åh fuck. Jeg kommer”. En af de andre mænd tager fat oven på Mikes studenterhue og læner hans hoved tilbage, så han kigger direkte op på pikken og manden der spænder alle sine muskler. Mike når lige at se rykket i hans krop og ekstasen i øjnene, inden lange striber af glinsende varm sperm lægger sig over Mikes ansigt og hue. En klokke ringer ovre ved baren. Det er John der står og ringer mens Patrick holder et shot frem. “Første cumshot” råber John. Folk jubler i lokalet og manden der lige er kommet udover Mike får ham til at slikke pikken ren for salte safter, hvorefter han går i baren og tager sit shot. Ringen af stive pikke lukker sig igen om Mike og han fortsætter med stor fornøjelse og en dunkende liderlig pik i sin jockstrap.

FORTSÆTTES…
Kommentar