Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Landbrugsmedhjælperen - del 2

Karakter: 6.0/1
Visninger: 1141

Af: Littledude.

Læs flere noveller af:
» Littledude.

Skriv til:
» Littledude
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Første gang
Landbrugsmedhjælperen – del 2

Der er mørkt i huset da jeg forsøgt lister mig med af trappen, et par af trinene knirker – pokkers tænker jeg. Jeg kigger over mod ladebygningen hvor Anders har sin lejlighed, jeg kan se der er lidt lys. Jeg er spændt men også møg nervøs på samme tid, jeg kan ikke beslutte mig for om jeg skal stoppe eller forsætte, men mine ben har truffet en beslutning – fremad.

Stille går jeg op ad trappen og banker forsigtigt på døren til hans lejlighed. Jeg for et chok da Anders åbner døren. Han står med et håndklæde om livet og hans hår er vådt efter et nydeligt bad. Dråber af vand læber ned ad hans nøgne bryst, han ser dejlig ud. Dråben fortsætter ned af hans mave før den rammer kanten af håndklædet. Jeg slikker mig om munden. Jeg kigger op på Anders som er en del højere end jeg, han smiler kækt som om han kan læse mine tanker og tænker præcist det samme. Han åbner sine arme som en invitation og jeg følger villigt min krops om hans omfavnelse. Jeg står i hans muskuløse favn og lægger mit hoved på hans bryst, det er dejligt at mærke hans hår, men også at mærke hans åndedræt. Mine hænder søger ned mod fronten af hans håndklæde og jeg løsner det, det falder på gulvet og en Adonis står nu foran mig.
Desperat for mere falder jeg på knæ og tager hans halvstive lem i munden. Han smager dejligt, præcist som i eftermiddag. Som kalven i eftermiddags sutter jeg løs mens hans pik vokser i min mund. Uden at jeg lægger mærker til det lægger han sine store hænder omkring mit hoved og begynder at rokke frem og tilbage, bløde dybe stød, millimeter for millimeter arbejder han sin stor pik ned i min hals. Han holder mig fast og lukker for luften, det gør ikke noget jeg er så liderlig at jeg næsten ikke ænser det, bare at hans pik kører fem og tilbage i min mund. Jeg klynker som en lille hundehvalp, fuck jeg har det godt lige nu.

- Dejlig. Hvisker Anders.
- Du har en dejlig villig mund. Siger han mens han endnu engang køre pikken i bund.

Med et trækker han sig ud, helt ud og sprøjter en kæmpe ladning sperm ud over mit ansigt, fantastisk. Jeg er så tæt på at komme selv, er lige ved at sprænges.

Anders lægger hænderne ind i mine armhuler og løfter mig op og med tungen lapper han sin egen sæd i sig, indimellem kysser han mig og deler dermed sine mandige safter. Jeg gnider min krop og særligt min pik mod hans krop for at nå mit klimaks.

- Ikke endnu. Siger han
- Men, men, men. Piver jeg
- Jeg vil også komme. Fortsætter jeg.

Han løfter mig op og beder mig lægge mine ben om livet på ham mens han fortsætter regnen af kys på mit ansigt.
Jeg har det så dejligt selvom jeg bare gerne vil komme, men nærheden og varmen fra hans krop er fuldstændig fantastisk, som narko man ikke kan få nok af, mer og mer må jeg have af ham og hans krop. En dejlig varme breder sig i min mave og ud, en helt ny fornemmelse, mit hjerte banker som en gal og jeg bliver ør. Anders lægger mig ned på sengen, så forsigtigt som var jeg en fjer, kyssene forsætter ufortrødent, hans mund og hans tunge finder ofte min og jeg elsker hvert sekund af hans tunges elskov, aldrig har jeg været så højt oppe mit hoved er som fyldt med helium, jeg kan knap tænke en rationel tanke, jeg er i den 7. himmel.

Anders ligger sig ved siden sf mig og kæler for min krop, på er tidspunkt trækker han mig igen ovenpå sig, han lægger den den ene arm om livet på mig og presse min krop ned mod hans for at forhindre at jeg gider mig mod ham. Den anden hånd bruger han til at kæle for min røv, stille og roligt. Hans mund er dog ikke i ro, kys og slik fortsætter. Han bider mig let i øret og jeg stønner højlydt. Pludselig mærker jeg noget vådt og køligt mod min revne, Anders har hældt en rigelig mængde glidecreme ud over min revne. Hans langemand går nu i gang med at køre op og ned i røvsprækken, hver gang han når hullet presser han lidt på for at komme ind, han stønner dybt så jeg mærker at det rumler i hans bryst. En finger glider ind, så to og til sidste tre, det spænder og gør ind imellem ondt, men når han rammer min valnød, sukker jeg af vellyst, fuck hvor er han god til at elske mig, som et kostbart instrument spiller han stille og roligt på min krop. Han lægger sin stive pik op mellem min baller og gnider nu sin pik i revnen. Jeg forsøger at rette mig lidt op for at presse mere bagud, men hans arm holder mig fast han har kontrollen og jeg protesterer ikke.

- Er du klar til næste omgang spørger han hæst.
- Ja. Får jeg pippet, lidt nervøst.
- Så kom op og sæt dig på min pik. Siger Anders liderligt.
- Men jeg har altså ikke noget gummi
- Det er ok. Siger jeg. Jeg har aldrig haft sex med nogen andre.

Andres smiler bare til mig. Han tager fat om mine hofter og guider mit hul hen til sit pikhovede.

- Nu styrer du showet, tag det stille og roligt. Det kommer nok til at gøre lidt ondt selvom jeg har prøvet at udvide dig så meget jeg kan.
- Ok. Svare jeg spagfærdigt

Han tager et fast greb om sin pik og peget den lige op i luften. Jeg sætter mig på hug så mit røvhul er lige over hans pik og langsomt sænker jeg mig ned til jeg rammer hovedet. Forsigtigt prøver jeg at presse mig ned over hans pikhovede, fuck det gør ondt, det river og svier. Anders tager et fast greb om mine lår og holde mig stille.

- Rolig nu. Siger han.
- Du skal lige vende dig til min pik.

Jeg løfter mig igen for et øjeblik inden jeg igen prøver at få hans hoved indenfor. Det lykkedes men jeg må holde mig i ro, Anders stønner og det ophidser mig voldsomt. Jeg tager en bid mere af hans pik ind i min varme røvhule og bliver mere og mere opstemt. Det gør heller ikke så ondt mere.

- Op igen, siger Anders men han griber tuben med glidecreme. Han pøser en god del creme ud over pikken og jeg kan nu glide let og elegant ned over hans stive stav.

Fuck hvor er det dejligt. Jeg vrider mig rundt på hans pik mens jeg, men Anderses hjælp rider mig selv på hans lanse. Anders ælter mine baller nærmest brutalt imens han hjælper mig med at komme op og ned. Jeg stønner højlydt, piver og tikker om at han skal give mig mere pik.
Med et hopper jeg af hans pik, jeg smider mig om på maven og siger til Anders at han skal kneppe mig. Jeg løfter min røv en smule i en invitation. Det er nok til at Anders lægger sig fladt ovenpå mig, presser sin krop mod min, hans pik ligger stiv og strunk mellem mine baller hvor han køre den af.

- Tror aldrig jeg har mødt nogen så dejlig som dig, hvisker han i mit øre.

Jeg skubber røven bagud for at øge friktionen.

- Knep mig igen, klynker jeg.
- Grådige lille tæve, siger han med et smil i stemmen mens han retter sig lidt op for igen at kunne pege pikken mod mit hul.

Med et huk støder han pikken i bund i mit ventende hul.

- Fuuuuuck ja, hyler jeg, giv mig den hårdt.

Som en anden han-kanin banker Anders nu sin pik ind og ud af mit røvhul. Fuck hvor er det dejligt, at mærke hans pik, hans store maskuline krop som dækker min som et tæppe af muskler, aldrig i mit liv har jeg følt sådan, en ubestemmelig varme breder sig i kroppen – forelskelse? Nej det er noget pjat, jeg har jo lige mødt Anders og hvad med min onkel og hans vandrende hænder? Nej helt sikkert ikke forelskelse.

- Jeg koooooooommmmer, råber Anders og banker pikken i bund en sidste gang hvor han tømmer sin piksaft i min kanal.

Samtidig tømmer jeg mine nosser ud på lagnet i et hyl.
Anders falder sammen ovenpå mig med et uff! Tung og dejligt – lidt for tung.

- Øhhh Anders, får jeg fremstammet tom for luft. Kunne du flytte dig lidt?

Han glider lidt til siden og ligger nu ved siden af mig og kæler for min ryg. Han starter ved min nakke og som en blid massage ælter han sig vej ned til mine baller som han kæler ekstra for men de store næver. Blide kys rammer samtidig den ene side af mit ansigt som er vendt mod ham.

- Du er dejlig, gentager han, så dejlig. Jeg vil gerne beholde dig, fortsætter han, nu søvndrukken.

- En dag, fortsætter han, så vil jeg have en gård og en til at hjælpe mig med at drive den.

Han er næsten drømmende da han siger det sidste.

- Jeg har lidt penge du godt må få. Siger jeg med et smil, glad træt og tilfreds.
- Hvorfor det? Spørger Anders
- Hvis du vil beholde mig er det vel kun fair at jeg også betaler til gården.

Anders smiler endnu mere.

- Som jeg sagde, du er dejlig, sige Anders med lukkede øjne.

Kort tid efter kan jeg høre han snorker også jeg er helt færdig at udmattelse, mine øjne lukker sig i og drømmene om Andres og en gård følger min ind i drømmeland.

Jeg vågner meget tidligt næste morgen med Anders’ store arm om min krop og hans pik mellem mine baller. Han trækker stadig vejret tungt. Forsigtigt frigør jeg mig fra hans greb selvom han forsøger at stramme grebet om mig.
Jeg kravler ned til hans pik og begynder at sutte på den. Anders vågner op til dåd og han lægger nu hænderne på hver sin side at mit hoved for at holde det intet jerngreb mens han morgenknepper min villige mund. Fuck hvor er han brutal, af og til holder han sin pik helt i bund så jeg ikke kan få luft for at trække sig ud og give mig plads til at trække vejret, kun for så igen at banke pikken i bund igen. Min egen hånd er i gang med at file min morgenstivert i samme takt som Anders knepper min mund
Der går da heller ikke længe for han sprøjter sin morgensperm ud i min mund og jeg samtidig kommer ud over hans ben og på hans lagen.

- Du skal vist ordne vasketøj i dag, siger han med et smil.
- Øhhh, jeg ved ikke hvordan, siger jeg genert.
- Jeg skal nok vise dig hvordan, hvisker Anders mens han trækker mig op og giver mig et morgenlys.
- Jeg må jo have nogen ril at tage sig af mig hvis vi skal bo på en gård sammen, siger han med et grin og et klap i røven.
- Op med dig. Jeg skal i gang og du må heller komme tilbage til huset før de vågner.
Kommentar