Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Saftig mandesex i sommerhuset - del 1

Karakter: 0/0
Visninger: 1176

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Gamle, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Trekant, Første gang og Biseksuel
Jeg er en frisk fyr på 53 år, som først for nylig er blevet introduceret til sex mellem mænd. Jeg elsker sex med kvinder og har nydt det i mange år, men har altså nu fået øjnene op for, hvor lækkert det kan være, at have sex med andre mænd.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst ;-) Send mig en mail, hvis du er nysgerrig eller bare vil skrive sammen.

Her er historien om mine første oplevelser med lækker mandesex.

Min kone skulle 14 dage til Sydamerika, og da jeg havde noget ferie til gode, pakkede jeg mit fiskegrej og lånte et sommerhus på nordkysten af Sjælland. Jeg ankom til huset lørdag formiddag. Fik lige hilst på naboerne, som var et ægtepar omkring de 60 år. Flinke mennesker med glimt i øjnene. Efter en iskold øl fik jeg fiskegrejet frem og hoppede i mine waders og gik noge dejlige timer i vandet med solen i nakken. Fiskeriet var super fint, og jeg endte med at tage et par pæne havørreder med hjem. Jeg var blevet iskold af at vade i det kolde vand. Det var tords alt kun midt i marts. Så jeg besluttede mig på hjemvejen for, at jeg ville tænde den store sauna, som var i sommerhuset. Da jeg kom til huset, mødte jeg igen ægteparret fra nabohuset. Jeg havde mere end rigeligt i de to fisk, så jeg bød dem på hvidvinsdampet ørred til aftensmad senere og fik sagt, at jeg lige skulle have varmen i saunaen. Erik og Hanne så på hinanden, og Hanne spurgte, som de måtte slutte sig til mig i saunaen. Deres egen sauna var under reparation. Jeg ville kun sætte pris på lidt ekstra selskab, så jeg sagde straks ja, og vi aftalte at mødes hos mig en lille times tid senere, så jeg lige kunne nå at forberede aftensmaden og få tændt godt op i saunaen.

En time senere kom de over iklædt badekåber og med to flasker hvidvin, som vi kunne nyde i saunaen og til fisken. De gik ind i saunaen, mens jeg lige skulle ud af tøjet, så jeg fik mine badebukser på og hoppede i den badekåbe, jeg også havde pakket til turen.

Vi skålede og sludrede om løst og fast. De var utroligt lette at tale med, og der var en skøn stemning i saunaen, som var blevet godt varm. Hanne rejste sig, åbnede kåben og tog den af og lagde den, så hun havde den at sidde på. Til min store overraskelse var hun splitternøgen indenunder. Og sikke en fantastisk flot, moden kvinde. En bred, men rund og glat røv, en lille topmave og de skønneste tunge bryster med store mørke brystvorter. Over hende mis var der en lille trimmet dusk. Hun var tydeligvis optaget af sin krop. Jeg kunne ikke lade være med at glo. Hold kæft en dejlig kvinde. Erik tog også sin kåbe af. Han var også nøgen, og underligt nok fandt jeg også ham ganske lækker at se på. Jeg havde aldrig tænkt på andre mænds nøgenhed på den måde.

Jeg var lidt beklemt ved, at jeg havde badebukser på indenunder, men da vi ikke havde fået vinen med ind i saunaen, undskyldte jeg mig og gik ud i køkkenet. På vejen nåede jeg at få mine badebukser af, så vi var på lige fod i saunaen. Da jeg kom tilbage sad de og kyssede hinanden dybt, vådt og krævende. De grinede lidt til mig og kyssede bare videre. Det var sgu en lidt spøjs situation, men jeg benyttede mig af det til at smide kåben, og så var jeg også nøgen.

Hanne rejste sig. Hun ville ud og skylles unden den kolde bruser. På vejen strejfede hun mit bryst med en lille udstrakt finger. Hun grinede frækt til mig og gik ud.

“Hun kan godt li’ dig”, sagde Erik.

Jeg sagde “Sikke en kvinde, sikke en kvinde. Og sikke, hun kan kysse.”

Erik smilede bare, satte sig over ved siden af mig, tog fat i min hage og drejede mit hoved, og så kyssede han mig. Jeg sad fuldstændig stiv. Havde aldrig kysset en mand eller blot tænkt på det. Men på mærkeligste vis gjorde det mig helt varm indeni, og jeg begyndte at gengælde hans kys. Dybe, inderlige og våde strøg med min tunge imod hans. Jeg havde slet ikke lagt mærke til, at Hanne var kommer tilbage. Men det blev jeg klar over, da jeg mælkede hendes læber omkring min stenhårde pik. Det var så vildt. Hun skubbede min forhud tilbage med læberne og kørte sin våde og bløde tunge omkring pikhovedet, som var helt udspændt. Erik satte sig på bænken over mig og rakte ned og kneb mine brystvorter. Det gjorde mig bare endnu mere liderlig. Vi sad sådan et par minutter. Så rejste Erik sig og stod på den bænk, jeg sad på. Han skrævede hen over mine ben, som Hanne lå imellem, og så havde jeg ellers hans flotte pik og helt glatbarberede nosser lide ud for mit ansigt. Jeg tænke slet ikke over det. Tog bare hans flotte pik i munden og nød den salte smag af præsperm, som løb ud af ham. Min første oplevelse med en anden mands pik nogensinde, og jeg nød det i fulde drag. Der gik ikke lang tid, før det begyndte at rykke i Eriks pik. Jeg tænkte ikke. Jeg suttede bare videre og tog ham en smule ud i munden. Jeg ville have hans sæd i min mund, så jeg kunne smage det, når nu jeg havde taget dette skridt. Erik kom voldsomt. Han spulede min mundhule og tunge til med fræk, varm sperm - og før jeg kunne nå at gøre noget, trak han sin pik ud og bøjede sig ned og kyssede mig dybt. Hanne slap min pik og suttede Erik ren, mens vi kyssede. Spermkys med en mand i min mund! Det havde jeg sgu aldrig troet.

Hanne vendte tilbage til min pik, og nu, hvor jeg kunne koncentrere mig om det, gik der kun få øjeblikke, før jeg kom. Jeg leverer normalt store ladninger, men det her var vildt. Hanne åbnede munden, så det meste af min sperm ramte hendes tunge, men der var også et par streger, der ramte hendes hage og dryppede ned på hendes bryster. Erik lod mig sidde lidt og bukkede sig ned over sin kone og slikkede hendes hage og bryster rene for min sperm.

Vi sad og trak vejret dybt i nogle minutter. Ingen sagde noget. Jeg kom til at tænke på, at Hanne stadig ikke havde fået udløsning, så jeg satte mig på knæ foran hende og spredte hendes ben. Hun havde en dejlig fisse, og hun skød ivrigt sit skød frem mod mig, så jeg kunne komme til. Efter et par minutter sagde hun, at jeg skulle lægge mig på bænken, så vi kunne lægge os i en 69’er. Hun ville have mere sperm, som hun sagde. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Hun var endnu frækkede, for ind imellem rejste hun sig lidt og krævede, at jeg slikkede hendes røvhul. Det havde jeg heller ikke prøvet før, men på en eller anden måde var det bare det mest naturlige og lækre, jeg kunne komme i tanke om. Da hun atter bøjede sig ned over min pik, kom Erik hen bag hende og trænge op i hendes sjaskvåde fisse. Kombinationen af Eriks store pik og min tunge omkring hende klitoris, fik hende hurtigt op over klimaks, og til min store overraskelse var hun en af de kvinder, der sprøjter under orgasmen. Shit, hvor var det frækt at se det og fornemme den frække væske fra hende dryppe ned i mit ansigt og mund. Erik pressede hurtigt sin pik op i hende igen og klaskede hårdt mod hendes røv, som dirrede frækt. Det tog maksimalt 30 sekunder før hun kom igen. Sprøjtet var ikke så stort denne gang, men det var orgasmen. Hun vred sig helt ude af kontrol og kunne slet ikke koncentrere sig om min pik. Erik nåede sit klimaks og sprøjtede sin anden ladning sperm halvt inde i Hanne og halvt i revnen mellem hendes baller. Hun var så våd, at Eriks sperm hurtigt løb ned og ud af hendes skød og direkte ned i min vidtåbne mund. Jeg lappede det hele i mig, mens Hanne genoptog sin behandling af min pik. Jeg sendte en ny ladning sperm ind i hendes mund, og hun var hurtig til at vende sig rundt og sikre sig, at jeg fik min tredje ladning sperm i munden på denne min debutdag som biseksuel.

Vi sad atter og sundede os. Erik sagde: “Du har ikke haft sex med mænd før?”

“Nej, jeg har end ikke tænkt tanken. Men det skal ikke være sidste gang. Tænk sig, at jeg bare slugte både din og min egen sperm uden videre - og endda sperm, der havde været inde i dig, Hanne. Det er for vildt. Men tak for den vilde oplevelse.”

Erik grinede lidt smørret. “Du er en meget fræk mand, og det var så dejligt at elske med dig. Der var ingen bagtanker, ingen forberedte strategier, ingen falske forhåbninger. Det var blot lysten, der styrede slagets gang. Virkelig lækkert. Og det kan jo godt være, at vi kunne finde på at invitere os selv på sauna igen her i løbet af den kommende uge, da vores egen ikke er klar endnu.”

Jeg sagde: “I skal være så hjerteligt velkomne. Jeg tror sgu, I netop har skabt en ny biseksuel mand med stor appetit på mere.”

Hanne sagde: “Bare du nu ikke helt mister lysten til sex med kvinder. Jeg vil i hvert fald gerne have mere. Men i morgen bliver det ikke, for de næste to dage er jeg hos nogle veninder i Jylland.”

“Du er en utrolig lækker kvinde. Så du skal blot sige til. Så skal jeg nok gøre mig umage”, sagde jeg.

Erik sagde: “Du har lige haft en fræk debut indenfor mandesex, men der er rigtig meget mere i det univers, som du ikke har stiftet bekendtskab med. Hanne og jeg har givet hinanden frie tøjler til at forfølge vores sexfantasier. Nogle gange leger vi sammen, nogle gange hver for sig. Vi er aldrig hinanden utro med det modsatte køn. Det gør vi kun sammen. Men vi dyrker masser af sex med vores eget køn, hver især. Og faktisk får jeg allerede i morgen besøg af et par gamle venner, som jeg har dyrket masser af lækker mandesex med igennem tiden. Jeg kan jo høre dem, om de har lyst til at møde dig - hvis altså du har lyst. Har du det?”

Jeg tænkte over det i kort tid og sagde: “Jeg havde før i dag ingen ide om, hvor lækkert det kan være, og jeg er tryg ved dig, så hvis du gerne vil have mig med, så er jeg klar på at deltage i legen. Jeg skal dog nok lige have et par fif om, hvad jeg skal gøre inden, så jeg ikke dummer mig.”

Det skal vi nok få styr på, sagde Erik og blinkede til mig.

Det blev en skøn aften med den lækreste dampede ørred, godt med vin og snak om rejser, mad og andre lækkerier. Erik og Hanne gik hjem ved midnatstid. Begge kyssede mig dybt til godnat og Erik kælede lidt for min pik undenpå bukserne, da han sagde. “Få nu sovet - du får brug for al din energi i morgen.”

Jeg sov skønt den nat.

I næste afsnit kan I høre om, hvordan min først erfaring med reel mandesex udspandt sig. Det var en utrolig lækker oplevelse.
Kommentar