Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit fødselsdagsknald

Karakter: 3.5/4
Visninger: 6976

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
(Delvist sand historie)

Jeg vil nu fortælle en historie, som minder meget om en af de første gange hvor jeg havde sex med en dreng, ja det er faktisk næsten den samme historie, bortset fra f.eks. navnene og lidt pynt. Håber i kan lide den ;-)

Det var den dag jeg fyldte 18. Det var ikke så mange år siden at jeg var sprunget ud og det var først nogle måneder forinden, at jeg første gang havde turde slippe mine lyster fri for real men en rigtig dreng. Om dagen havde jeg holdt fest med familien og jeg var blevet godt og grundigt fuld, så da jeg kom hjem, måtte jeg tage mig en lur.

Senere på aftenen skulle jeg til en anden fest. Jeg gik til dans og vi skulle have en fest og den måtte jeg bare med til. Jeg var på det tidspunkt blevet temmelig ædru igen, men det tog ikke langt tid at komme op på det samme fulde stadie som tidligere på dagen.

Ved festen var også en dreng fra mit hold, som dansede fantastisk. Anders på 20 år. Han var vildt slank og vildt lækker og jeg var nok en smule lun på i hvert fald på hans sexede krop. Jeg havde skrevet meget med ham over sms vi havde om aftenen udvekslet hede fantasier men jeg snakkede aldrig rigtig med ham når vi var til dans jeg var genert og han var meget populær.

Men alle der har dukket alkohol før, ved jo hvad det giver en mod! Jeg turde dog stadigvæk ikke snakke direkte med ham, men gik med en ven ud foran bygningen, ud i den lune sommernat. Jeg skrev i en sms til ham, at han bare var så sexede når han dansede (og smuk) og at jeg virkelig fik lyst til at kysse ham. Det var nok endnu mere kludret end det, for man er ikke så poetisk anlagt, når alkoholen har lammet fornuften og sanserne.

Hans svar dukkede op og det prikkede i mit hjerte. Verden roterede mere end hvad alkoholen kunne forsage og jeg fik sommerfugle i maven. Han svarede at jeg da bare kunne gør det og at jeg skulle gå om bagved. Jeg råbte til min ven at jeg lige skulle noget (hvor er man dog bare dårlig til at lyve når man er fuld) og han kiggede godt nok underligt efter mig.

Omme på den anden side ventede han Anders den sexede danser fra mit hold. Han stod og smsede med en eller anden. Han kunne næsten ikke stå på sine ben, da han også var meget fuld mere end jeg var. Han sagde at jeg skulle vente og nikkede bagud. To piger fra danseskolen var på vej væk.

Pludselig tog han mig i hånden og førte mig væk. Jeg havde ikke prøvet at blive holdt så kærligt i hånden af en dreng og jeg nærmest smeltede. Nu skulle vi bare hen at kysse troede jeg.

Han førte mig hen til en trappe/sti der gik op til en gammel gymnastiksal. Der var helt mørkt og da der sandsynligvis ikke ville komme nogle forbi på den tid, stoppede han mig der og tog begge mine hænder. Der gik ikke mig mikrosekunder før vores læber mødtes i et heftigt kys og snart legede vores tunger tagfat i et hedt tungekys. Sommerfuglene forsvandt fra min mave og jeg nød hvert eneste øjeblik.

Se, det var alt hvad jeg havde regnet med, men jeg havde ikke turde drømme om det følgende der skete, så det var en fantastisk bonus en vidunderlig gave på min 18 års fødselsdag.

Jeg kunne høre ham pille ved sine bukser og jeg kunne skæmte at hans dejlige, saftige pik sprang ud. Den var vel en 17 til 18 cm. i stiv tilstand. Han førte min hånd hen til den og jeg begyndte at lege med den. Det kunne han ikke udstå meget længe, så han pressede mit ansigt væk fra sin mund og hviskede:
Sut den! Jeg satte mig på knæ og tog den store, stive tiger i munden. Jeg arbejde og suttede det bedste jeg kunne og han stønnede svagt mens han kom med kommentarer som:
Ja! og Det er godt. Hans lignede at han var i ren ekstase ja i hypnose om I vil det. Han nød det til fulde og jeg nød at tilfredsstille min helt og smage hans dejlige pik.

Efter lidt tid skubbede han mig væk og fik mig op at stå. Jeg var så fuld og overrasket, så jeg nærmest var en dukke jeg gjorde hvad min herrer fik mig til. Så han knappede min bukser op og snart efter sprang også min 17 cm. stive pik ud mod hans hoved og blev mødt af hans bløde læber og suttende munde. Det føltes så kort det sut, for det var fantastisk og jeg havde lyst til at skrige af glæde.

Han bag mig så om at lægge mig på alle fire det saftige, grønne græs, der strålede af sommerens solskin. Den var nok to eller tre og natten, så græsset var helt vådt af dug og det føltes frækt at ligge i det våde, kølige græs, i den flotte sommernat. Normalt havde jeg sagt at jeg ikke ville have sex uden kondom, men jeg var ligeglad med alt der og tænkte ikke, så jeg gjorde ingen modstand, da jeg pludselig mærkede noget stift og hårdt presse mod mit hul. Det gjorde pænt ondt, da jeg jo ikke havde prøvet det så mange gange, men bedøvelsen fra alkoholen og hele stemningen fik mig til at ignorere det, så jeg nød det bare. Det var fantastisk bare at få den hamret op i sig, mens vi begge stønnede i kor. Han spinkle fingre havde fat i mine baller og hans hofter hvilede mod dem, når han kom helt i bund.

Efter noget tid, hvor han havde kneppet min utrænede røv og givet mig mere end jeg havde, turde drømme om fra den flotte fyr, trak han sig tilbage og bad mig om at sætte mig om på knæ.

Igen stak han sin stive pik i munden på mig og jeg suttede ham til hans dyrebare væske strømmede ud i min mund. Jeg husker ikke helt hvordan det smagte bare en dejlig smag. Det var jo selvfølgelig nok salt, men jeg husker bare også hans sæd som mere sød end alle andres. Da jeg havde renset hans pik og lyst fik han mig op at stå. Han var så fuld, at hans øjne nærmest sejlede rundt i hovedet på ham. Han kyssede mig en sidste gang og bad mig holde det hemmeligt, inden han trak mig med hen til sten. Han bad mig vente et øjeblik og jeg kunne så hans lille, frække røv vrikke, mens hans forsvandt ud i mørket. Da jeg kom ind igen, var de fleste væk og festen ovre. Min ven spurgte hvor jeg havde været og jeg svarede at jeg havde været ude og gå en tur. Han smilede og rystede på hovedet, hvorefter han gav mig et knus og et kys (han var også fuld og jeg havde kysset ham før). Jeg grinede inde i mig selv ? han skulle bare vide!
Kommentar