Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Foramaden

Karakter: 5.0/2
Visninger: 1777

Af: Littledude.

Læs flere noveller af:
» Littledude.

Skriv til:
» Littledude
Tags: Urin, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Første gang
Hej jeg hedder Mikkel. Jeg er lige fyldt 18 år. Jeg er i lære som mure i et mellemstort firma. Jeg er lille og spinkel af statur og bliver ofte drillet af de ældre svende.
At være lærling i mit firma betyder at det er mig der bliver og ryder op når de andre er skredet hjem fra pladsen. Der er som regel ikke nogen skidt ting, for det betyder også at jeg har skurvognen for mig selv når de er gået. Jeg kan tage et dejlig varmt bad før jeg skrider hjem til min lejlighed.

Den fredag var ingen undtagelse, de skred alle sammen kl. 13 og overlod oprydningen til mig, fuck dem siger jeg bare, det var vådt og koldt og jeg ville bare gerne i bad og så hjem og holde weekend. Godt gennemblødt er jeg endelig blevet færdig og jeg kan se frem til et varmt bad. Med beslutsomme skridt nærmer jeg mig skurvognen, det er lidt mærkeligt for der er lys, sidste mand plejer at slukke når de går, altså før mig. Jeg åbner døren, jeg kan høre vandet løbe i brusekabinen – fuck, nu havde jeg lige set frem til at komme i bad. I skuret er der et forholdsvist langt bord, så langt som det nu kan være i en skurvogn og på hver side en bænk med plads til en fem mand hvis de sidder tæt. Jeg stopper og kigger hen på en bunke tøj som ligger på den ene bænk, i toppen af bunken ligger en jockstrap, en af de her underdrenge som amerikanske fodboldspiller bruger, tror jeg nok. Den ser lidt snavset ud, sådan nusset, ejermanden har ikke haft rene hænder når han har taget den af og på eller hvad han nu har gjort, måske har han også dryppet lidt urin i den, det er i hvert fald en gul plet i den ene side. Men hvis er det? Der brude kun være mig nu. Bukserne ser store ud, altså ikke til en tyk person, men en med lange ben. Åhhh nej, ikke ham. Min formand. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide ham, snarer tværtimod, men jeg har ikke lyst til at han skal være her når jeg skal være nøgen og i bad.

Min formand, Christian, er næsten to meter høj og en ordentligt klipper med overarme som jeg har lår. Han er altid solbrændt også om vinteren, sikker at at gå ude og så suge solen til sig, selv når den er sparsom. Om sommeren har jeg tit set ham enten i en tanktop eller i bar overkrop, det har givet stof til mange fantasier når jeg kom hjem efter en arbejdsdag. Han er behåret på brystet, og hele vejen ned til buksekanten som er det eneste jeg har set, og så har han hår på ryggen. Jeg har tit drømt om at jeg lå på ryggen og med ham ovenpå. Jeg vil kunne mærke hvordan hårene på han bryst kærtegner mit egne nøgne og bare bryst og jeg kan køre mine hænder igennem han manke på ryggen. Men alt det er bare fantasier.

Jeg skynder mig at tage mit våde tøj af og smide det i en pose ind i mit skab, det rene tøj ligger jeg klar på bænke overfor. Jeg stivner da jeg høre forhænget til brusekabinen blive hevet til side. I et snuptag får jeg viklet et håndklæde omkring livet.

”Hej Mikkel” siger Christian, da han træder ud af kabinen.
Jeg kigger ned i gulvet og får fremstammet et hej tilbage.

”Jeg skulle lige have et bad før jeg skal hjem, det plejer jeg ellers ikke” siger Christian mens jeg hastigt hopper ind i under bruseren. Jeg skynder mig langsomt, i håb om at han er væk når jeg er færdig. Da jeg har stået derinde i hvad der føles som en evighed, slukker jeg endelig for vandet, tager min håndklæde og vikler det rundt om livet. Jeg træder ud af brusekabinen og må konstatere at jeg ikke er så heldig at Christian er gået. Han sidder der stadigvæk. Jeg skynder mig hen til mit skab kun for at konstatere at mit rene tøj ligger på bænken over for Christian. Shit tænker jeg, hvad gør jeg nu? Jeg kigger ud mellem de der ventilationsåbninger der er øverst i min skab låge. Fuck mig, fuck mig, han sidder i en ny jockstrap og intet andet. Han sidder med benene på hver sin side af bænken så der er fuldt udsyn til hans bule. De går op for mig at min egen pik er begyndt at røre på sig, og jeg går næsten i panik for mine rene underbukser ligger henne på bænken, og dem får jeg dem på uden at skulle smide tøjet foran Christian så han kan se min halsstive pik.
Jeg står som forstenet og aner ikke hvad jeg skal gøre da pludselig høre hans stemme bag mig,:“ er der noget i vejen Mikkel?”

Han lægger en arm omkring mit bryst og lægger sin mund hen til mit øre.
“Jeg håber det er ok at jeg holder om dig Mikkel. Jeg har så tit kigget på dig men du er så indelukket”.

Jeg ved ikke hvad jeg skal svare så det kun til et stilfærdigt: “undskyld.”

“Du skal ikke sige undskyld Mikkel. Jeg ville bare sådan ønske du ville tale med mig” hvisker Christian i mit øre.

Hans hånd med hans hårde hud køre op og ned af mit bryst. Min pik er nu så stiv at han næsten ikke kan undgå at bemærke det.

“Jeg skal også til at komme hjem” siger idioten jeg. Der står jeg uden tøj på, kun med et håndklæde om livet og ned ståpik mens manden jeg har drømt om så længe, står og kæler for mit bryst.

”Ikke endnu” hvisker Christian mens han presser sine læber mod min hals og kysser mig. Fuck hvis han laver mærker vil de andre stille spørgsmål. Hans tunge slikker mig bag øret.

”kom med” siger han stadig med armen omkring mit bryst mens han tækker mig baglænd væk fra mit skab.
”Du skal sige stop nu Mikkel, hvis jeg ikke må lege med dig. For om et øjeblik kan jeg ikke stoppe mig selv”. Han presser sit underliv mod min ryg og jeg kan tydeligt mærke at jeg ikke er den eneste der er påvirke at situationen. En ordentlig bule presser mod mig.

”Spred dine ben så du kan sidde med dem på hver sin side af bænken”
Lige som du gjorde før tænker jeg, men Christian ved jo ikke at jeg netop har set ham sidde sådan, så jeg holder min mund og gør som han siger. Han trækker mig så langt tilbage at jeg ville sidde på skødet af ham hvis han sad med samlede ben og nu kan jeg mærke han bule mod min røv. Shit, hvad nu; tænker jeg.

”Skal jeg stoppe?” spørger han.
”Nej” hvisker jeg tilbage.

Christian lægger en hånd under min hage og bøjer mit hoved bagover og med han mund og hans tunge kærtegner han min hals og mit øre. Han kysser, bider blidt og slikker op og med at halsen mens han hvisker søde ting i mit øre om hvordan han længe har ville elske med mig, kysse mig, kæle for min drengede krop.

”Også mig” hvisker jeg forsigtigt tilbage for at lade ham vide at han ikke er alene om lysten til at være sammen.

Christian smiler bare. Hans hånd bevæger sig fra mit bryst ned af min mave til kanten af håndklædet som slet ikke kan skjule min ståpik. Som et andet cirkustelt stå det lige op i luften. Christian tager hånden ind under håndklædet og tager fat om min pik. Åh stønner jeg, mens han stille og roligt køre hånden op og ned at mit stive lem. Klem lidt mere og det gør han. Jeg begynder at skyde underlivet op for at kneppe mig selv i hans hånd.

Med et stopper han. “Rejs dig op,” siger han kommanderende og jeg adlyder – selvfølgelig. Christian lægger sig ned på bænken, stadig med benene spredte så han kan holdt balancen, han er også for bred til bare at ligge på den.
“Vend dig om og sæt dig på mit ansigt.” Beordre han og igen før som der bliver sagt, hvorfor sige nej.
Det første jeg mærker er hans skæg mod mine baller og jeg begraver mine hænder i han behåring på hans bryst for at holde balancen. Så begynder han at kysse rundt på mine baller. Fuck hvor er det dejligt. Han bider også lidt. Pludselig spreder han mine baller og kysser mit røvhul. Jaaaaaa! Klynker jeg. “Igen.” Denne gang adlyder han og kysser mit røvhul en gang til. Jeg er i himmelen. Han begynder at slikke min revne, fra toppen hele vejen ned til mine kugler. Han undgår med vilje mit hul hvergang. Men strengen fra mine nosser til mit hul er nu også rart, og bare at mærke Christians tunge gør mig vild. “Kør dig selv frem og tilbage henover mit ansigt.” Siger han. Og som den artige dreng jeg nu er, tager jeg fat, spreder mine baller og køre min røv frem og tilbage.
“Christian slik mit røvhul,” siger jeg efter et stykke tid. “Spørg pænt, “ lyder svaret. “Please be om at du slikker mit hul.”
“Når du nu beder så pænt,” griner han. Og spreder mine baller endnu engang og så går hans tunge ellers i gang med at danse tango mod mit røvhul. Jeg er i himmerige. Fuck hvor er det dejligt. Christian presser sin tunge op i mit hul og jeg piver og klynker af fryd. Aldrig har jeg oplevet noget så dejligt jeg er i ekstase og vil bare have mere, have hans tunge dybere op i mig.

Jeg læner mig frem og begraver mit ansigt i han bule. Der er en gevaldig våd plet af presperm. Hmmm jeg er åbenbart ikke den eneste der er liderlig, tænker jeg med et smil. Jeg begynder at kysse og slikke på pletten, , det smager dejlig. Jeg prøver at suge safterne ud af stoffet hver en dråbe. Jeg stikker en hånd ind i hans jockstrap og griber fat om hans pik. Fuck hvor er den stor og tyk, præcist som jeg har drømt. Han er stoppet med at slikke mig i røven.

“Sut mig pik knægt,” siger han.
“Hov hov, spørg pænt,” svare jeg tilbage. Hævnen er sød tænker hej med et smil. Klask siger det og han store næve lander på min ene balle.
“Sut mig knægt,” “be’ om” kommer det efter et kort øjeblik.
“Når du nu spørger så pænt, for at bruge dine egen ord,” griner jeg mens jeg hiver hans pik ud af side på hans jockstrap. Er du gal han er våd. Han pikhoved nærmes driver med presperm, jeg er desperat for at smage. Jeg stikker tungen ud og slikker hans pikrevne. Det gibber i ham og jeg gør det igen og igen mens prespermen fosser ud af hans pikrevne. Jeg har aldrig set noget presperme så meget men jeg elsker det.
Så lukket jeg læberne om hans store champignon formede pikhoved og suger. Jeg mærker hans næve på mit hoved hvor han forsøger at presse mit hoved ned over sin pik. Jeg hoster, og trækker hovedet væk.

“Undskyld,” siger jeg.
“Det er ok,” siger Christian.
“Jeg, øh, har ikke så meget erfaring med sex,” siger jeg rødmende.

Christian kigger undrende på mig.
“Det er da ikke rigtigt. En flot fyr som dig må da haft en masse tilbud”

Stadig rødmende svare jeg; “ ikke rigtigt”

“ stop” , siger Christian “kom herop og lad mig kysse dig, det andet når vi nok.”
Jeg vender mig om og lægger mig på hans bryst og kysset ham på munden. Han lægger sin hånd bag mit hoved og siger jeg skal åbne munden. Så stikker han sin tunge ind i min mund og jeg møder han med min. Vi snaver rigtig vildt mens hans hænder ælter mine baller.
“Hvor mange har du været sammen med?” Spørger han.

“Én” hvisker jeg forlegent. “Det var en kammerat fra skolen som jeg suttede den af på. Han smuttede dog så snart han var kommet og siden talte han ikke til mig.”

“Har du prøvet anal?”
“Ikke med en mand,” svare jeg. “Men dildoer, gulerødder, en agurk og mine fingre. “

Christian gør store øjne. “Du skal få lov til at fingerkneppe dig selv en dag mens jeg kigger på” siger Christian mens hans pik giver et vip. Det tænder ham åbenbart tænker jeg.

“Jeg kan godt sutte dig,” siger jeg. “ jeg skal bare lige slappe af i svælget. Jeg har øvet mig på mine dildoer, men ikke så stor.”

Nu er det Christians tur til at set forlegen ud.
“Hvad?” Spørger jeg

“Øhhh” stammer han

“Hvad er det? Det kan vel ikke være dårligere end st jeg er jomfru.”

“Stop med at sige det. Jeg er glad for at jeg bliver den første.”
“Men, øhhh, jeg har aldrig haft en kæreste.”

Jeg må have set noget forbavset ud, for han forsætter; “jeg er ikke jomfru, langt fra, jeg har haft min andel af mænd. Men det er som om at når de har prøvet min pik, så er det videre. Farvel og tak.” Et øjeblik ser han ked ud af det.

“Jeg vil gerne have mere end din pik,” indrømmer jeg. “Jeg har kigget på dig tit ude på pladserne, men aldrig rigtig haft mod til at sige noget.”

“Kunne du tænke dig en date en dag,” spørger han håbe fuldt. “Med mig? Jeg ved godt jeg er meget ældre end dig men måske?”

“Jeg er ligeglad med din alder, men hvor gammel er du – og ja tak til en date – mange dates faktisk. Men tror du vi kunne gøre det en anden god gang? “

Han griner; “har du travlt?”
“Fuck ja! Jeg er ved st eksplodere”

Nu griner han rigtigt. “Ja ja knægt. Så ned med dig”

Jeg kysser mig vej med mod hans skridt og nyder hvert kys. Han hår kilder mod mine læber og min næse. Det føles dejligt. Jeg kan ikke forstille mig at kysse nogen andre som ikke har samme hårpragt. Jeg når min distinstion mellem hans ben og lukker min spinkle hånd om han stadig stive pik, og endnu engang tager jeg den i munden. Stille og roligt arbejder jeg mig op og ned af hans stive skaft, når det bliver for meget trækker jeg hovedet tilbage for stille og roligt at vende mit svælg til udvidelsen. Da jeg endelig når roden kan jeg høre et suk fra Christian.
“Åh, det er godt Mikkel. Jeg har sådan lyst til dig.”

“Hvis jeg sætter mig på bænken vil du så prøve at kneppe min mund.” Spørger jeg ham. “Bare stille og roligt i starten. Men læg dine hænder på mit hoved og knep min mund – be’ om.”

Christian rejser sig op og stiller sig foran mig. “Det bliver nok ikke så meget, for så kommer jeg.”

“Må jeg få den i munden. Jeg vil så gerne smage din sperm.”

“Hvis du fortsætter med at tale sådan så kommer vi slet ikke i gang.”

Han lægger sit pikhoved på mine læber og tager fat om min hage. “ Åben munden Mikkel.” Og jeg gør som han beder om.
Præcist som da jeg selv legede så køre han sin pik lige så stille og roligt frem og tilbage, en lille bid af gangen. Lige til jeg bliver grebet af liderlighed og lægger hænderne på hans baller og presser hans pik i bund i halsen på mig selv. Jeg trækker han pik ud og kigger op. “Du må godt kneppe min mund nu, helt i bund.”
Nu lægger han en hånd på hvert sin side af mit hoved og så køre han ellers sin pik i bund i kæften på mig helt ned til roden så jeg kan snuse til han pikhår, så næsten helt ud igen og så at banke den i bund igen. Hans nossehår kilder på min hage når han når i bund.

“Jeg er 45 år. Er det for gammelt?” Siger han lige pludseligt mens han trækker sin pik helt ud og sætter sig ned. “Undskyld men jeg skal lige tænke på noget andet ellers komme jeg, og jeg vil gerne lege lidt mere med dig.”

“Du kan komme med mig hjem,” foreslår jeg.
“Jeg har en bedre idé,” siger han “Du kommer med mig hjem, men først når vi er færdige her, for jeg kan ikke køre bil med den her ståpik. Så det skal vi lige have ordnet først. Kom og sæt dig på mit skød.

Jeg gør som han siger, og mens jeg gnider mit ansigt mod hans bryst cirkler hans finger rundt om mit røvhul. Nogle gange presser han sin finger hårdt mod ringen så spændingen brydes. “Er det ok?” Spørger han på et tidspunkt. Jeg er for optaget af liderlighed til at svare, så jeg nøjes med at nikke. “45 er ikke for gammelt til mig,” siger jeg som svar på hans spørgsmål før. Jeg kigger op og bliver mødt med et smil som kunne tænde tusind stjerner. “Det er jeg glad for,” siger han og kysser mig på hovedet. Jeg kigger op og bliver ramt af et lyn. Jeg er forelsket. Jeg er fucking forelsket for første gang i mit liv. I samme sekund presser Christian en finger forbi min ringmuskel og op i min røvkanal. “Jaaaaa!”piver jeg da han rammer min prostata. “Mere. Please meget mere.” “Hvad vil du have?” Spørger Christian mens han driver mig til højder af liderlighed med hans finger i min røv.

“Din pik i min røv og din beskidte jockstrap i kæften på samme tid,” råber jeg men jeg kaster mit hoved bagover. “Jeg fucking kommer omlidt Christian. Giv mig din pik NU!!”

Det er dog ikke hans pik jeg får men en finger mere. Jeg er helt væk ag liderliged og begynder at bevæge mit underliv op og ned på hans fingre og snart rider jeg mig selv. “En til, giv mig en til.” Han gør som jeg beder om og jeg kvitterer ved st pive og klynke. Gnider mit ansigt mod han bryst og køre mine hænder rundt på hans behårede ryg. Jeg elsker det. Samtidig kysser og napper jeg hans hage som tak for han dejlige leg. Han trækker sine fingre ud og lægger sig ned på bænken igen. Han rækker ned og tager fat om sin pik og vipper den lige op i luften. “Sænk dig ned over min pik, skat.” Skat? Det var førte gang jeg havde hørt det. Han får et stort vådt kys som tak. “Skat,” hvisker jeg smilende.

Jeg sætter mig over hans pik og sænker mig langsomt med over hans pikhoved. Selvom han har udvidet mig river der alligevel noget da hoved skal forbi min ringmuskel. Men da først hovedet er inde er resten en leg. Langsomt sænker jeg mig længere og længere ned over hans stive skaft. Christian ligger og stønner mere og mere. Da jeg rammer roden løfter jeg mig langsomt op igen, så ned og op. Nu er det Christians tur til at være i ekstase. Svup så banker jeg hans pik i bund, op og så slam i bund, sådan køre jeg lidt op og med og nyder han dejlige stive pik og det den gør ved mig. Jeg løfter mig op så kun hans hoved er inden for ringmusklen. Så klemmer jeg om hand pikhoved. Christian tager fat om mine hofter og forsøger at presse mig bund men jeg stritter imod. Jeg har kontrollen. Igen glider jeg langsomt ned og op igen og endnu engang da jeg når hoved klemmer jeg med mit røvhul. “Du driver mig til vandvid” Råber Christian og i et snuptag og før jeg kan nå at registrere hvordan, ligger jeg på ryggen på bordet og Christians pik banker i og ud af mig. “Jeg kommer om lidt,” siger han. Han læner sig frem kysse mig og griber samtidig sin beskidte jockstrap. “Her,” siger han. Jeg tager der op til næsen og tager en dyb indånding, jeg næsten kommet bare ved lugten af sved, pis og presperm. Christian har lukket sin hånd om min pik og med hans egen pik hamre ind og ud af mig så river og flår han i min. “Nu,” siger han med hast i stemmen. Han trækker sig ud og stiller sig op ved mit hoved. “Hvor?” Stønner han. “I munden,” svare jeg mens jeg har overtaget min eget pik. To ryk senere og der sejler kaskader af sperm ud i min mund. Jeg forsøger at følge med så jeg kan sluge men er ikke hurtig nok. Så noget af det ryger ud igen. Pyt den klare vi bagefter. I samme øjeblik han er færdig sprøjte min egen pik den største ladning sperm ud jeg nogensinde har været i stand til st producerer.

Christian trækker sig væk. “Ikke endnu,” siger jeg. Jeg skal lige gøre dig ren og så slikker jeg ham til han er fin og ren igen. Han dirrer lidt fordi han er følsom efter sin orgasme.

“Du er helt sølet ind.” Siger han med et smil. “Et bad mere?” Hvem vil sige nej til et bad med Christian. Ikke mig. “Tak,” siger han og kysser mig. Han stiger ind i brusekabinen og et kort sekund står jeg og beundre ham. Hans pik ligger nu slap og dovent mellem hans ben og et par kæmpe hænge nosser hænger bagved. Fuck hvor er jeg heldig hvis jeg kan score sådan en fyr.

“Kom her og lad mig vaske dig,” siger Christian. Jeg kravler ind i kabinen til ham. Der er ikke meget plads men det gør ikke noget nu. “Hvad tænkte du på før, da du stod og kiggede,” Spørger han nysgerrigt.
“Jeg kunne godt tænke mig hvis du køre dine klunker rundt i mit ansigt. Lad dem dingle over min mund så jeg kan stikke tungen ud og slikke på dem.”

“Er du sikker på du ikke har mere erfaring?”

“Er du klar over hvor mange fantasier du har lagt krop til,” svare jeg før det får op for mig hvad jeg har sagt.

“Fantasier, det lyder interessant. Var jockstrappen en af dem?”

“Nej,” svarede jeg “jeg vidste først nu st du gik med jockstrap.” Siger jeg kobberrød i hovedet.

“Er der flere fantasier?”

“Kan vi tale om noget andet. Måske vil jeg fortælle hvad jeg ellers har lyst til.” “Alt i øvrigt. Ok næsten alt. Jeg har grænser.”

“Vend dig om, jeg vil prøve noget, du siger bare til hvis det bliver for meget.

Jeg vender mig om og Christian lægger sit lange med slappe lem mellem mine ballet. Et øjeblik efter kan jeg mærke noget varmt og op min ryg og det går op for mig at han pisser mig op af ryggen.
“Er det ok?”

“Det er fint,” svarer jeg. Det tænder mig ikke specielt men det frastøder mig heller ikke.
“Kunne du prøve at pisse direkte på mit hul. Eller vi kunne stå front mod front op pisse på hinanden, hvis du har lyst.”

“Hvad vil du?”spørger han.

“Christian,” siger jeg og vender mig om. Op på tæer og jeg kysser ham. “Hvis det her skal fungere så skal det ikke være hvad jeg har lyst til men hvad vi har lyst til, du også dine ønsker.”

“At du render nøgen rundt på byggepladsen med et skilt, ‘Tilhøre formanden’.” Han griner højt.

Vi bader færdig, får tøjet på igen. Christian dog uden sin jockstrap Da den er lidt fugtig af mit sutteri.

“Skal vi købe noget take-away på vejen hjem?”

“Kinesisk?” Spørger og hjem. Ja det er jo hans hjem.

“Fint med mig. Og så ringer han og bestiller og får den sædvanlige besked om 10 minutter, selvom det tager 30. Vi hopper ind hans bil og straks lægger han hånden på mit lår som for at signalere ejerskab. Jeg kan lide det. Jeg gør det samme.

45 minutters senere lander vi hjemme hos Christian med favnen fuld af mad.
“Vi du se en film?” Spørger han.

“Porno?” Svare jeg med et smil. Christian ryster på hovedet.

“Det kan vi godt, men jeg tænkte nu på noget andet.”

“Helt fair. Du finder bare noget. Jeg er nem.”

Christian sprutter Cola ud over det hele.
“Nej det er du fandeme ikke. Er du klar over hvor længe jeg har haft øje på dig og ikke en eneste gang har du set min vej.”

“Se nu din trøje.” Siger jeg og begynder at trække trøjen over hans hoved. “Hvad fanden skulle jeg gøre?” sagde jeg mellem små kys. “Jeg kunne have kastet mig nøgen for dine fødder, men du er min chef og jeg var jo ikke sikker på at du ikke ville tæve mig hvis du vidste jeg var homo.”
“Jeg har tænkt og drømt om dig så meget, alt det dejlige vi kunne lave sammen. Hvordan du kunne tage mig og gennem kneppe mig igen og igen.” Mine hænder er nu nået ned til hans bukser.

“Jeg ved ikke om jeg kan igen nu,” siger han.

“Det er ok. En af mine fantasier er at slikke og kysse på din pik mens den er slap. Stikke tungen ind under forhuden og slikke rundt om hovedet.”

Christian griner: “ hvis du fortsætter sådan så er den ikke slap meget længere.

“Løft så kan trække dine bukser af. “
Han parere ordre. “Skal du have nogle nye underbukser, en jockstrap måske?”

Han rejser sig op og tager min hånd.
“Kom du skal have en rundtur.

“Øjeblik,” siger jeg og smider alt tøjet.
“Når du er nøgen skal jeg også være det.” Griner jeg.

Sammen går vi nøgne gennem huset fra rum til rum. Vi ender i soveværelset hvor han trækker en skuffe ud. Her er mit undertøj, han tager et par boxershorts op, men taver dem ikke på.

“Jeg sover i den her side. Siger han “jeg håber du vil sove her?”

“Jeg vil heller sove der.” Siger jeg og peger på hans side af sengen.

“Men der sover jeg jo.” Siger Christian

Jeg ryster på hovedet; “ det sove vi. Mig i dine arme, ikke?”
Det går op for ham hvad jeg mener og han kysser mig. Min pik bliver vækket til live men Christians er stadig halvdoven.

Tilbage i sofaen køre filmen, ikke porno, men noget bilræs og bang bang. Jeg er dog mere interesseret i den skyder som ligger ud for min næsetip. Jeg napper i den, ned af skaftet og i forhuden. Jeg slikker op og ned på skaftet og langsomt bliver den vakt til live.

“Kunne du tænke dig st sætte dig op på sofaryggen på et tidspunkt, så skal jeg slikke dine nosser?”

Jeg må have sagt noget rigtigt for det giver et gip i hans pik.
Da filmen er ved st være færdig er jeg så liderlig. Christian gaber, men det er der råd får. Jeg går ind i soveværelset eller rettere på badeværelset og finder en ubrugt tandbørste i skuffen. Jeg børster tænde og vasker lige mit ansigt, pisser af for natten og går ind i seng. Jeg åbner skuffen i natbordet og bingo det ligger en stor tube glidecreme. Da Christian kommer ind i soveværelset igen ligger jeg med tre fingre oppe i røven på mig selv. Som fra nul til hundrede blev hans pik stiv igen. Fint lille trick st kunne, tænkte jeg.

“Læg dig på ryggen med hovedet næsten ud over kanten.”

Naturligvis hr. general tænker jeg mens jeg gør som han siger. Han går lidt ned i knæ så hans klunker nu dingler som to julekugler over mit ansigt. Mine fingre har han fjernet fra min røv og bukket mig sammen og erstattet mine finger med hans og køre ind og ud mens jeg slikker og napper i hans dadler. Fuck hvor er det lækkert.

“69” siger jeg stakåndet. “ jeg vil sutte din pik.” Jeg har næsten ikke sagt ordene før min mund er flydt sf stiv pik. Men han slikker og fingerpuler min røv, ja så knepper han min mund. Der går ikke længe før han vender mig om og banker pikken op i mig igen som afhang hans liv af det. Fucking fantastisk. Der går heller ikke længe før han trækker sig ud retter pikken direkte mod mig hul og sprøjter id over mit røvhul og ud over min ryg. Han starter med at samle det sperm sammen som har ramt min revne og hul og køre det op i mig med fingerne.

“Vil du slikke mig ren igen?”
“Altid,” svare jeg.
“Ret dig op på knæ.”
Da jeg står på mine knæ køre han sin pik rundt på min ryg. Rundt i det sperm han lige har sprøjtet ud over mig.
“Vend dig om på ryggen, “ siger han da han åbenbart er færdig.
Jeg vender mig om, men det er ikke rigtigt. “69,” siger han. “Så slikker jeg din pik mens du rengør min. Ok?”

“Mere end ok,” sige jeg med et grin. Og sådan blev det . Jeg endte med at sprøjte en omgang sperm ud i munden på Christian, en omgang som han så spyttede ud.
“Undskyld,” sagde han.
“Det gør ikke noget. Det er ikke alle der kan lide det, hvis du hellere vil kan du spille den af på mig.”

“Jammen, syntes du ikke det er dejligt st få suttet pik?”
“Jo bestemt, men du kan trække dig væk når jeg kommer. Du kan evt. samle noget sammen og fodre mig med mit eget sperm, eller proppe det op i røven på mig som du gjorde med dit eget. Du skal gøre hvad du har lyst til. Nu vil jeg kysse og kæle med dig til jeg falder i søvn.”

Så sådan ente min første dag med formanden. Det var bestem ikke den sidste. Vi har så mange gode stunder sammen. Han kneppede mig engang indover køkkenvasken mens jeg var ved at ordne gryder. Jeg red hans pik mens han spiste morgenmad. Den sjoveste episode var da en af svendene kom ind på hans kontor og spurgte efter mig og Christian sagde at jeg var sat på specialopgave og jeg nok havde munde fuld et stykke tid. Hvis han blot vidste at jeg lå under skrivebordet og suttede den af på Christian.
En gang blev han sur, sådan rigtig sur. Han spurgte om en fantasi og jeg sagde at jeg måske kunne tænke mig to mænd. Det skulle jeg ikke have sagt. Christian deler ikke, som i absolut ikke. Han tog hårdt fat i min nakke, slæbte mig ind i soveværelset og kneppede mig ned i madrassen så jeg forstod at han var den eneste. Fuck hvor var det dejligt. Men jeg havde mærker i nakke en uge efter.

Jeg badede aldrig alene i skurvognen mere, men ofte sammen med Christian. Nogle gange lod han sin snavsede jockstrap ligge i mit skab. Det tænder mig voldsomt, jeg snuser og dufter til den mens jeg onanere og så tager jeg dem på bagefter, det føles fantastisk.

Kort efter flyttede jeg ind hos Christian. Hans side i sengen blev vores og foruden han holdt om mig når vi skulle sove, så vågende jeg ofte op med hans stive pik oppe i min røv fordi han var morgen liderlig.
Kommentar

Navn:Littledude
Dato:12/12 2023
Der er en fejl i titlen. Historien hedder Formanden.
 
Navn:Littledude
Dato:12/12 2023
Der er en fejl i titlen. Historien hedder Formanden.