Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter konferencen

Karakter: 0/0
Visninger: 2247

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
2. dag på en konference og jeg er TRÆT af deres sags-gylle, så lige så snart kollegerne er lidt halvfulde og travlt optaget af hende den blonde, men ufatteligt uinteressante, salgssupporter fra leverandøren, luffer jeg af.

Jeg trænger til en øl, eller 3, i ro og fred, så jeg begiver mig ind mod byens værtshuskvarter på må og få, for jeg kender ikke Montpelliers værtshuse specielt godt og taler ikke et eneste ord fransk.

På vej ned ad en sidegade passerer jeg et sted, lidt mørk og skummelt, men 90’er rocken falder i min smag, så jeg svinger ind ad døren og finder vej til baren, hvor jeg finder en ledig stol og bestiller en øl.
Bartenderen er stor, bredskuldret og taler engelsk med tyk fransk accent, men han forstår mig og serverer min øl med et smil og en lidt undersøgende øjenkontakt, tydeligt klar over, at jeg ikke er en stamgæst og heller ikke lokal.

Jeg takker ham, tager en slurk af øllen og ser mig omkring, hvilket hurtigt forklarer det lidt undersøgende blik fra bartenderen, for det er helt klart en bøssebar med et klart D/s tema.
Nuvel, jeg er her jo blot for at drikke en øl eller 3, og musikken er god, så mon ikke det går.
Jeg har altid holdt af at betragte mennesker, så her er underholdning til de næste par timer. Der er forbløffende få enlige og ”desperate” … de flest er par eller grupper og det kræver ikke en universitetsgrad at regne ud, hvem der er hvad i de relationer … der er mange flotte outfits og, for en midaldrende mand med en eller anden grad af bi-side, flere ganske pæne unge cross-dressere, et par trans’er og nogle ret kønne twinks.
Som jeg sidder der og ser mig omkring, kan jeg ikke helt undgå, at der er liv i tankerne og at det forplanter sig til de sydlige afdelinger, så da jeg rejser mig for at gå og lade vandet, kan jeg mærke, at min pik er halvstiv.
Jeg finder trappen ned til toiletterne, der er i kælderen og da jeg kommer derned må jeg lige stoppe og se mig omkring.

Det er ét stort rum, med en ø af vaske i midten omkring en kæmpestor ”søjle” beklædt med spejle.
På de 2 sider er der døre, toiletbåse går jeg ud fra og for enden en hel væg af pissoirs, så jeg går mod et ledigt pissoir ved siden af en ikke så mørkhåret fyr i et par ret hullede jeans og en ærmeløs trøje.
Jeg lyner ned, trækker kalorius frem og begynder at pisse, mens jeg nærmest pr refleks ser til siden, for at se min sidekammerat’s udstyr.
Han har en køn, medium størrelse glat pik og, kan jeg se fordi han har trukket dem ud også, præcis som jeg altid gør, glatte boller.
Han ser først på min pik, derefter op på mit ansigt, hvor han fanger mit blik med et kækt smil og i netop det øjeblik går det op for mig, at jeg har set ham på konferencen tidligere på dagen, i jakkesæt og med et navneskilt fra den arrangerende leverandør.
Der ræser en helt stribe hurtige tanker igennem mit hoved, men hey, jeg er jo bare på bar, for at drikke nogle øl og kender ham i øvrigt ikke, så jeg slapper af og smiler igen.
Han ser sigende på min pik og op på mig igen, ryster sin af, pakker den væk og begiver sig over mod en af toiletbåsene, som han går ind i og skødesløst trækker døren halvvejs til efter sig.
Jeg gør mit ærinde færdig, ryster pikken ekstra grundigt af og går hen og vasker hænder. Egentlig er jeg på vej op, men nysgerrigheden får mig alligevel til at svinge over til den halvlukkede dør ind til den unge fyr. Jeg stopper og ser ind i en dæmpet belyst, men ganske stor, toiletbås, der ud over toilettet indeholder et stort bord med en vask og et meget handy stort rundt møbel, a la en rokokkopude, men 2½ gange så høj.
Inde i rummet står den unge fyr, nu splitternøgen med ryggen til, tydeligvis i gang med at lege med sin pik.
Jeg tager opfordringen, går stille derind og lukker og låser døren bag mig.
Det giver et lille sæt i ham, da han hører døren lukke og han ser mod spejlet over vasken, hvor han får øjenkontakt med mig og smiler … jeg kan se i spejlet at hans pik er helt stiv og at han, ud over en stribe mørke hår over pikken, er dejligt hårløs, med en smuk slank sydeuropæisk krop og den fineste lille bubble butt.
Jeg går hen bag ham og må bøje lidt i knæene for at presse min bule mod hans røv og række omkring ham for at få fat hans pik, som han gladelig lader mig overtage håndteringen af, for han er næppe meget over 165 høj.
Pikken er stiv som et bræt, varm og og smuk … ikke stor, ikke lille, bare en harmonisk mellemstørrelse.
Efter et par strøg på den finder min hånd hans nosser, der allerede er trukket op, men de er bløde, nybarberede og dejlige.
Han vender sig imod mig og ser op på mig med varme brune øjne, mens hans ene hånd finder min højre brystvorte og den anden begynder at kæmpe med mit bæltespænde.
Tydeligt overrasket over piercingen i min brystvorte ser han spørgende på mig, men uden at vente på en reaktion stikker han hånden ind under min skjorte og finder brystvorten med sin lille velplejede bløde hånd.
DET ved han godt hvordan man gør det der, når jeg præcis at tænke, for han vinder over bæltespændet og, på rekord tid, for knappet mine bukser op og får fat i min pik, dog stadigvæk udenpå underbukserne.
Normalt er jeg mest til lige-på leg med andre fyre og kysser sjældent, men lige her, og nu, virker det som det eneste rigtige, at tage styringen, så jeg tager fat om hans kæbe, bøjer mig ned og kysser ham dybt, men krævende.
Jeg kan se i hans øjne, at det var det han ønskede sig, for han føjer mig straks, så da jeg er færdig med kysset, skubber jeg ham ned foran min pik, som han lydigt befrier og straks begynder at kæle og slikke med bred blød tunge.
På et sekund er min pik i fuld størrelse og stivhed, hvilket medfører, at han kun knapt kan nå om skaftet med sin ene hånd og, da han tager den i munden, akkurat kan have hovedet og lidt af skaftet i munden, før jeg rammer hans svælg.
Han lader sig ikke kyse og sutter løs, med en hånd kørende på skaftet og den anden optaget af at kæle for mine boller … det er Himmelsk, men også lidt for godt, så jeg må stoppe ham efter et par minutter, for ikke at komme for tidligt.
Jeg trækker ham op til mig, kysser ham igen og tager fat i hans skønne runde og helt hårløse baller med mine i sammenligning ganske store hænder , hvilket får hans øjne til at lyse op.
Han snor sig fri, får, med næsten magisk fart, fremtryllet et gummi og en lille flaske smørelse og inden jeg når at sige eller gøre noget, har han rullet gummiet på min stive pik, vendt sig rundt og smurt sin indgang, som han delikat byder til, med det ene knæ oppe på den store rokokkepude og røven skudt godt bagud … for første gang siger han noget …” Fuck me daddy … please”
Hvem kan afvise sådan en invitation?
Jeg tager fat om hans hofter, lader pikhovedet hvile kortvarigt mod hans lille fine stjerne og presser så på.
Der sker intet … overhovedet intet, for han er stram og min pik er ikke blandt de aller tyndeste, men inden jeg når at gøre noget, sætter han begge hænder mod væggen bag puden og skubber med et hårdt tryk sin lille fine røv ned over min pik med en lyd, der ikke rigtigt kan beskrives.
Kun hovedet kommer indenfor og hans åbning er stram omkring skaftet … det er det strammeste jeg nogensinde har prøvet.
Han trækker vejret hårdt og hurtigt, det er tydeligvis ikke smertefrit, men han slapper hurtigt af og siger med bævende stemme ”please daddy … just fuck me, it is okay”.
Jeg griber flasken med smørelse fra bort lige ved siden af mig, hælder en god sjat ud over hans røv og min pik, fordeler det ned den ene hånd, tager fat i hans hofter og i en lang bevægelse presser jeg resten af min pik op i ham, til mine nosser slår mod hans og mit skamben hviler mod sprækken mellem hans baller.
Nøj det er godt det her !
Jeg begynder at trække mig ud, blot for igen at støde i bund og langsomt får jeg bygget en rytme op, i takt med, at hans åbning giver lidt mere efter. Han trækker vejret dybt og liderligt og hver gang jeg støder i bund kommer han med et lille klynk.
Hvor længe vi står sådan her ved jeg ikke, men på et tidspunkt får jeg løftet ham op, mens jeg er dybt i ham, og flyttet ham over på bordet ved vasken, nu med front imod mig, så jeg kan lege med hans pik og se ham i øjnene, mens jeg knepper ham med lange seje stød.
Han rækker op og får fat i begge mine brystvorter, som han med stor ekspertise pirrer og niver, hvilket accelererer min vej mod tinderne en hel del og resulterer i, at jeg kan mærke, at nu er der ingen vej tilbage, så jeg sætter tempoet op og knepper ham hårdt og brutalt, til jeg eksploderer i ham med et brøl.

Vi står lidt sådan her, han liggende på bordet og jeg med min langsomt faldende pik oppe i hans stramme røv.
Da jeg kan mærke, at det er tid til at få styr på gummi med mere, trækker jeg mig ud og netop som jeg skal til at tage gummiet af, er han med en lynhurtig bevægelse mellem mine ben, hvor han forsigtigt afmonterer gummiet fra min pik, blot for at rejse sig og, lige foran mig, tømme gummiet ned i sin åbne mund, efterfulgt af et fnisende ”thank you so much daddyy”.
Han synker, går påknæ, sutter min pik ren og fin, før han putter den tilbage i underbukserne og med et blink og et smil gør det tydeligt, at nu må jeg gerne gå, så han lige kan komme i tøjet.
Jeg ordner tøjet, åbner døren, blinker til ham og begiver mig op mod baren, hvor jeg bestiller en ny øl og tager en ordentlig tår … sikke et sted.

Kommentar