Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 9.: På ferie i Mexico 4

(I skoven del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 1833

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Voldtægt, Analsex og Aldersforskel
Fredagen var i begyndelsen nærmest en gentagelse af onsdagen, det vil sige altså kun i begyndelsen, for fredagen var indkøbsdag, hvor man med bussen skulle rundt til forskellige værksteder og indkøbscentre, og der var frokost undervejs, og da Dicks forældre vidste, at den slags ikke var noget for ham, skulle de først mødes til aftensmaden, og Dick havde hele dagen for sig selv.
Altså det med for sig selv, skulle det vise sig, ikke kom til at holde.

Men det begyndte altså som om onsdagen på bordet i det lille hus, og mens Pablo pulede ham, var José
Kommet ind, og kort efter var hans vorter igen i nærkontakt med den stedlige brændenældes stærke gift.
Og selv om Dick skreg og stønnede, var det tydeligt, at vorterne nød det, de ligesom tiggede om mere gift, og José afsluttede med at gnide spidserne af dem godt ind.

Vi gå svøm, annoncerede Pablo efter Dick også var blevet pulet af José. Vi gå svøm og så spise, kende godt sted.

Da de havde tørret sig og var kommet nøgne ind i huset, havde Dick ikke set anden udvej, end at tage sine våde badeshorts på igen.
Pablo havde rystet på hovedet og rakt ham et par hvide shorts. De så ham ud til at være noget for små, men da han havde fået dem trukket på med besvær, havde det vist sig, at de var ret elastiske. Men snævre var de, og da han havde besvær med at få dem op over pik og nosser,, havde Pablo uden videre stukket en hånd ned i dem, og arrangeret hans pik ned i det venstre ben og klunkerne ned i det andet og trukket dem stramt op. Så havde han følt først ned over den tydelige pik, dernæst omkring klunkerne, og endelig havde han rakt om dag ved, og kontrolleret, at sømmen var gået dybt ind i revnen, så hver af balderne blev vist godt frem.

Der var intet spejl, men da Dick havde kigget ned ad sig, var han blevet forfærdet over, hvor tydeligt, han så konturerne af både pik og nosser, og hvordan pikhovedet var tæt på kanten af det korte ben. Så havde Pablo fisket kameraet op af beredskabstasken og begyndt at tage billeder af Dick, inden han havde fået t-shirten på. Det med at bruge sådan et kamera, var åbenbart noget de alle kunne. Både forfra, fra siden og bagfra, havde han taget billeder, og også nogle nærbilleder af shortsene og deres indhold.

Der havde ikke været ret langt til det lovede spisested, et ret beskedent sted, kun med fire borde, hvoraf de tre var besatte med to eller tre mænd, og kun mænd, vel i alder fra 20 til 60, men det havde Dick svært ved at bedømme.

Alle havde kigget op og på Dick og Pablo da de trådte ind, og da Pablo havde stoppet op og udvekslet nogle bemærkninger med flere af mændene, mens de var på vej til det inderste bord, havde det været tydeligt, hvordan deres blikke imens havde været klistret til det prominente indhold i Dicks shorts, først forsiden og siden bagdelen efterhånden som de kom forbi.

Mens de ventede på maden, havde Pablo taget kameret frem og sad og bladede i billederne fra aftenen før.

Næh og åh, havde han sagt lidt for højt, havde Dick syntes, og ikke mindst, når Pablo ind imellem brugte spanske ord, og så stor dick på sit engelske.

Smagte den ikke lidt mærkeligt, tænkte Dick, da han havde taget den sidste slurk af det glas cola, han havde fået sammen med den halve flaske. Han hældte resten op og smagte på det. Næ, det smagte helt normalt, så der havde nok ikke været noget unormalt. Det var nu ikke helt rigtigt, for han havde ikke set, at kokken, eller hvad han nu var,først havde hældt en skefuld fra en lille flaske i glasset, inden han havde fyldt det med cola og serveret det, og Dick havde været så tørstig, så han hurtigt tømte det.

Mens kokken frittede og di pølser, Pablo havde bestilt, lå og simrede på panden, havde han kigget Pablo over skuldren og ned på de billeder, han sad og bladede i. med et løftet øjenbryn havde han med et skævt smil set på Dick og givet et diskret tegn til mændene ved de andre borde.

Mens de spiste havde først den ene, så efterhånden flere af mændene været henne og,snakket med Pablo. Mens de stod der, kunne Dick ikke tage øjnene fradet, der hængte tungt ned i deres ene bukseben. Åbenbart brugte ingen af dem underbukser, for deres blodfyldte eller endda halvhårde køller var enten tydeligt aftegnet i snævre bukseben eller de løftede det løsere stof fremad. De havde jo også bemærket, hvad Dicks øjne var rettet imod,. og inden Dick var færdig med sine pølser, var en af dem gået om bag Dicks stol.

Han havde uden videre grebet om begge Dicks vorter og hvisket:

Gare rolig, bliv siddende og nyd det (engelsk var han ret god til). De her knopper elsker vel ikke kun mexicansk gift, men også at blive klemt lidt hårdt, ikke, og det blev de, og en blitz lynede.

Dick mærkede, hvordan den behandling som sædvanlig gik lige ned i pikken, hvor pikhovedet pressede mod elastikken i trussekanten i et forsøg på at slippe ud, hvilket bare stimulerede hovedet, og piksaften sivede og havde nu gennemblødt stoffet, hvilket gjorde konturerne af hovedet endnu tydeligere.
Så havde han sluppet, men var straks blevet afløst af en anden, han nøjedes ikke med at klemme vorterne, men efter et tilråb, havde han med et hårdt greb i dem, løftet Dick op at stå og ud på gulvet.
Det havde fået de andre mænd, hvoraf nogle havde flyttet lidt om på deres stole, og de to bageste fra vortemandens bord, stod op, til at klappe og råbe. Det fik manden bag Dick til at flytte hænderne længere ned, hvor de greb fat om pik og nosser.

Efter endnu et tilråb fra en af de to bordfæller, pressede manden sig hårdt ind mog Dibk, han mærkede mandens nu helt stive kølle presse sig ind mellem røvballerne, og han følte sig mere og mere omtåget og så liderlig som aldrig før.

Så førte manden den ene hånd ned til pikhovedet og masserede, mens han anden hånd igen fandt op til brystvorterne, som efter tur blev klemt og vredet.

Efter endnu et tilråb, tog manden fat i den stramme shortskant, løftede den, og straks smuttede Dicks pikhoved ud, igen til stor begejstring for tilskuerne. Så slap han elastikkanten, og den klemte fast bag den opsvulmede krave, og safterne dryppede fra det blottede hoved.

Manden nulrede det lidt, men efter endnu et tilråb, slap han det, og tog nu med begge hænder omde hårde, smertende men lystfyldte vorter, og mens han stadig gav stød efter stød mod Dicks røv, hviskede han ham i øret:

Kom så liderlige knægt, skyd din sperm, skyd den uden nogen rører pikken, vis hvordan de her kontakter, og så vred han vorterne ekstra hårdt, vis, hvordan de kan få spermen til at sprøjte.
Og det kunne de under stor begejstring for de forsamlede mænd, og Dicks kamera lynede gang på gang i Pablos hænder.
Så sagde manden, mens han pressede sin stive stang mod Dicks røvspalte, vil du have stor mexicansk pik?

Den nu helt omtågede og liderlige Dick, som mærkede, hvordan hans røvhul kløede, kunne ikke andet end at stønne:

Pik, pik, åh, ja, giv mig din store pik.

Mændene klappede og lo. Stadig med et fast greb om vorterne vendte han Dick om, og bag dem havde kokken eller måske var han ejeren af stedet, åbnet en dør ind til et lille rum, med nogenlunde samme møblement som huset ved stranden, og også her var bordet forsynet med et blødt tæppe.

Så kunne Dick ikke huske mere, før han var kommet nogenlunde til sig selv efter Pablo havde taget ham med ud i vandet, hvor han havde taget de snævre shorts af ham, og trukket den butplug ud, som cafeejeren havde tresset op, inden, de havde hjulpet Dick ned af bordet, så det meste af spermen i hans tarm, kunne løbe ud i havet.

fortsættes
Kommentar