Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kapitel 22 weekend i efterårsferien

(Egon i knibe)

Karakter: 0/0
Visninger: 1216

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Det blev alligevel til en fisketur, altså ikke i sommerferien, men den første weekend i efterårsferien. Egon unge lærer Mortensen, Nielsen fra campingvognen i Ystad, og så de tre andre mænd heraf to læger fra eksperiment gruppen den ene ved navn Oluf. Olsen, den anden Adolf ejeren af sommerhuset og endelig den femte mand Allan..

Nielsen var blevet færdig med maskinen, og hankunne ikke vente med at vise den for gtruppen, ja, og med at prøve den på en af drengene i eksperiment gruppen, og da de andre hørte om den var de lige så ivrige.
Altså kom de afsted i den første weekend i efterårsferien, og Egon var med.
Efter aftensmaden var det tid til at afsløre vidunderet.
Mekanismen bestod af et hjul med et håndtag på den ene side og en stang monteret på den anden side. I enden af stangen var der med et hængsel monteret endnu en stang, som lå i en en rille, når Nielsen drejede på hjulet, kørte den stang frem og tilbage. Ser I så, forklarede Nielsen med ikke ringe stolthed, mens han rodede i sin taske. Når man så monterer en dildo i holderen her i enden, sagde han og satte samtidig en lang dildo fast i holderen. Se så bare her, når man drejer på hjulet, så og så drejede han på hjulet, så dildoen gik frem og tilbage. Plaserer man så et røvhul lige ud for hovedet, når det er helt tilbage, så vil det når man drejer trænge gennem røvlæberne og helt dybt ind, og han drejede langsomt for at vise, hvordan dildoen kørte helt frem. Han drejede langsomt videre, og dildoen kørte tilbage til udgangspunktet. Nu er hovedet så igen ude af røvhullet, men kun lige udenfor, og når man så drejer videre, sagde han imens han gjorde det, så trænger det ind igen og går i bund, og så dan går det ud og ind i den hastighed, som man nu selv bestemmer, derfor er det meget bedre, med en manuel maskine, end en med motor, kan I forestille jer, hvordan de røvlæber og ringmusklen vil have det , når det dildohoved har kørt ind og ud i nogen tid. Hvis man skubber maskinen nærmere til røven, så vil hovedet ikke komme helt ud, men til gengæld vil den gå endnu dybere ind.
De klappede alle, undtagen Egon, som sad helt paralyseret og med en dunkende og lækkende pik i bukserne, og det var han nok ikke ene om.
Han tænkte tilbage til den gang, han lå i raggernes kneppe maskine i en halv time, derovre i Sverige, og hvordan han bag efter var blevet dobbelt kneppet af to af raggerne, der lå på gulvet, mens han selv blev hejst op og ned over de to pikke.
Vi er ikke færdige endnu, sagde Nielsen med et saligt smil. Se nu her, når man monterer standenher midt på skiven, så kører dildoen hurtigere frem og tilbage, og så kan man jo for eksempel monterer sådan en dildo, og så fandt han en lidt tykkere frem, det vil sige, det var den egentlig ikke, men den var ned ad skaftet forsynet med nogle kraftige vulster rundt om skaftet og i hele længden. Han drejede hjulet, og dildoen gik en del hurtigere frem og tilbage. Tænk bare, sagde han, hvordan det vil virke på røvlæberne, ja, og længere inde, og så grinede han, og de andre gav højlydte bifald.
Og så er der endnu en indstilling, sagde han og monterede nu stangen emdnu nærmere ved akslen. Her kan man for eksempel monterer sådan en, sagde han, og satte en dildo med et ekstra stort hoved og tilsvarende kraftig krave i holderen. Han fdrejede på hjulet, og dildoen kørte frem og tilbage i god fart, ja, og farten bestemmer man stadig selv, sagde han og drejede lidt hurtigere rundt. Jeg tænker på, hvordan det føles, når det sådan gnider hurtigt frem og tilbage på sædblæren, mon ikke det kan få de sidste
dråber ud,af ham og tørlægge klunkerne for en tid . .
Ja, man kan jo bruge det som man vil og køre hurtigere eller langsommere med hvilken dildo, man vælger, det kommer helt an på, hvordan fyren med røven reagerer, og man skal nok helst være mindst to, så denene holder øje med orgasmerne, våde eller tørre og får det noteret i journalen, men så er der også denne fyr, sagde han og tog en ny dildo frem, en kort og tyk en med et stort hoved. Den kunne jeg forestille mig på den her inderste indstilling, så den kan komme til at køre hurtigt frem og tilbage, og den skal så anbringes sådan, at den lige netop kører ind forbi ringmusklen og så helt ud, så den trækker røvlæberne ud, for lige efter igen presse dem ind og så videre lige forbi ringmusklen. Det er der nogle, der vil elske, grinede han, men for øvrigt mener jeg, at det vil være rigtigst, hvis I alle sammen får prøvet de forskellige muligheder på jer selv, så har I eller skullle jeg sige vi, en meget bedre fornemmelse, af hvordan vi skal behandle fyrene i eksperimentet, grinede han. Hvad med at brude resten af aftenen og måske også natten til de øvelser, jeg melder mig gerne til at være den første, der passer maskinen, så hvem melder sig til at være den første, der lægger røv til, hvad med dig Mortensen, sagde han, da der ikke sådan lige med det samme, var nogen, der meldte sig, og det kunne Mortensen så ikke så godt sige nej til.

Men det er ikke det eneste, jeg har med, sagde Nielsen og gik hen til en anden taske og lagde nogle ting ud på bordet.
Det er ikke noget, jeg selv har lavet, men noget, jeg ved en tilfældighed fik øje på i min faste pornforretning, hvor det var anbragt inde bagved, som I kan se, er det ting, der er lavet af rustfrit stål, og det er meningen, at man når det er på plads de rigtige steder, sætter strøm til af forskellige styrker. Jeg spurgte naturligvis min gode ven ejeren, hvorfor det ikke var ude i butikken, og han sagde, at det var fordi, det var noget helt nyt, som han ikke rigtigt vidste, hvordan fungerede, og han var bange for, at hvis det kom i de forkerte hænder, så kunne resultere i , at en eller anden satte for stærk strøm til, så hans makker eller offer ville få slemme skader af det. Han kendte mig jo godt, og han vidste også, at jeg var med i sådan en eksperimentgruppe, hvor der også var nogle læger, uden at han naturligvis vidste, hvem I er, men han havde så stor tillid til os, så han lånte mig sagerne, så vi kunne afprøve det, og give ham besked tilbage.
Og nu skal I så se, hvad det er, eller måske har I allerede gættet det?
Ja, jeg tror nok, jeg har en ganske god fornemmelse, sagde Oluf Olsen, de der titclamps, giver jo sig selv, og den lange tynde stang er formentlig til at stikke ind i urinrøret, den tykkere er formodentlig til at stikke ind i røven, og de to skeformede klemmer, ser ud til at kunne passe omkring nosserne.
Præcis i prik, sagde Nielsen, og så kan man sætte ledninger til det hele og forbinde dem til denne lille boks, se nu her. Her er tre kontakter, den ene skifter mellem en stadig strøm, den anden vil sende strømmen i stød, og man kan stille på den, hvor hurtige de skal være. , og på den tredje stiller man hvor kraftig strømmen skal være. Jeg ved nu ikke om de tre små batterier i boksen kan sende nogen særlig kraftig strøm, men det kan I jo selv bedømme, når I prøver det, ikke Mortensen smilede han. Hvis det ikke er kraftigt nok, så har jeg et 12 volts batteri med, det skulle i hvert fald kunne gøre det, og ved endnu kraftigere strøm, vil boksen gå i stykker, men det hele er jo heller ikke beregnet til tortur.

Men lad os nu komme i gang, hvis I alle sammen skal prøve det hele, bliver vi ikke færdige her i aften. Så vendte han og alle de fire andre sig til hvor dildoerne lå. I hvilken rækkefølge, vil du prøve dem, Mortensen, smilede han,
De stod nu alle og prøvede de fire dildoer i hånden, mens de lo og spøgte om virkningen, men de blev samtidig enige om, at de hver for sig, kun kunne få tildelt tid til to af dem. De bled også enige om, at de nok alle sammen skulle begynde med den første, Nielsen havde sat i holderen, den alange og tyndeste. Hvilken den næste skulle være, ville de så trække log om, ligesom de ville trække lod om, hvem der skulle være den næste forsøgsperson, og de blev også enige om, at det skulle være Egon, som trak lodderne.

Så, sagde Adolf, så kan du godt gå ud på toilettet, Mortensen, og gøre dig parat. Lige ved siden af toilettet er der en vandhane med en slange, hvad den kan bruges til, kan du nok gætte, ikke? Smilede han.

Ok, sagde Mortensen idet han vendte sig om, for at de ikke skulle se, at han blev rød i hovedet, og forlod stuen.

Egon havde hele tiden siddet i en af lænestolene og dybt facineret fulgt med i alt, hvad der foregik. Hele tiden havde det dunket i hans pik , og det venstre bukkeseben i de korte spejderbukser, var godt gennemvædet, underbukser havde han som sædvanlig tikke på. Ikke mindst da Nielsen demonstrerede maskinen, havde han lækket ved erindringen om maskinen hos raggerne, men også synet af de forskellige dildoer og snakken om, hvordan de måtte føles, havde været voldsomt ophidsende, og så det med de der rustfrie stål tingerste og det med strømmen, der kunne sendes gennem dem, ja, og kennem røv og pik!

Så kom det, som Egon ikke kunne have drømt om selv i hans vildeste fantasier: Mortensen kom selv på kneppeblokken!

Da unge lærer Mortensen kom ind i stuen, var han dels helt nøgen, dels hang hans betragtelige pik godt blodfyldt og dinglende mellem hans ben,

Nå, grinede Nielsen, det ser ud til, at det her er noget visse legemsdele glæder sig til, kom du her hen og læg dig på ryggen, så skal det ikke vare længe.

Allerede da Mortensen havde lagt sig til rette på tæppet på bordet, var pikken helt stiv. Nielsen tog noget glidekrem og masserede det rundt om det brune og for en kort tid endnu jomfru hul, og til nogle sukkelyde fra Mortensen, førte han også noget ind mellem røvlæberne.

Maskinen og den lange gummipik, som allerede var smurt godt ind, var parart ved indgangen.
Så holder du godt fast om knæhaserne, sagde han, og så ikke noget piveri.
Alle stirrede fascinerede på pikhovedet, som Nielsen nu havde ført hen, så det lige rørte ved røvlæberne, og så skete det!
Nielsen drejede på håndsvinget, og ganske langsomt men ubønhørligt pressede pikhovedet sig vej først gennem læberne og straks derefter gennem ringmusklen.
Mortensen stønnede, og det var tydeligt, at Nielsen trods maskinens hjælt, måtte bruge en del kræfter, men så gled resten af gummipikken forholdsvis let længere ind indtil, den var helt i bund.
Her holdt Nielsen en pause.
Nå Lille Mortensen, grinede han, hvordan føles det så, sådan at have røven fyldt ud for første gang? For det er vel første gang, eller hvad?

Så gu’ er det første gang, stønnede Mortensen, og det føles nærmest som om man havde en stor og hård lort på vej ud.

Nå ja, blandede olav Olsen sig, og det kan jo også føles ganske rart, når sådan en karl er på vej ud.

Så går vi i gang, sagde Nielsen, og drejede videre på hjulet, hvilket som planlagt fik trukket pikken helt ud.
Ja, jublede Nielsen, den fungerer akurart som planlagt. Se nu godt efter og læg også mærke, hvordan det går med Mortesens egen pik, hvor længe går der, inden den eksploderer?

Og så drejede han, og pikken gik ind i bund og helt ud hver gang, og han satte tempoet op.

Alle stirrede på pikken og på røvhullet, der ikke nåede at lukke sig, inden pikken sank ind igen, og Mortensen stønnede, åh, ja, åh, ja, hver gang den gik ind, og hver gang, den gned hen over glædesknoppen derinde.

Kan du mærke, når den gnider prostataen, ville nu den anden læge i eksperimentet, Adolf. Ham der lagde sommerhus til, ja, det var ikke fordi han og alle de andre ikke havde en ganske god idë om hvad der skete, men sådan bare for at sige noget.

Åh, ja, stønnede Mortensen, mens Nielsen igen satte tempoet op, det kan du bande på!

Og så eksploderede han i fem lange sprøjt, hvoraf de to første ramte ham i ansigtet.

Nielsen lod dildoen blive lidt helt inde, så kørte han den ud, og trak maskinen lidt væk.

Åh, stønnede Mortensen, slap taget under knæene og lod benene hænge ned over bordkanten.
Det var som satan! Stønnede han, hvilket fik de andre til at le og klappe.
En af dem rakte ham et håndklæde, så han kunne tørre spermen af ansigt, bryst og mave.

En øl, en whisky eller en kop kaffe, spurgte Adolf.
Whisky, stønnede Mortensen.
Sjus eller tør?
Tør, tør, stønnede Mortensen, mens han tørrede spermen af.

Adolf rakte ham en dobbelt, det har du fortjent, men jeg tror også vi andre trænger til en efter det syn, smilede han.
Hvad med dig Egon, du må også hellere få en, dare en lille en.

Imens havde Nielsen vasket Dildoen og stod nu med den i hånden.
Lad mig lige låne den, sagde Mortensen. Der nu havde sat sig op. Han holdt den hen til sin nu ikke længere stive, men dog noget blodfyldte pik.
Hvad søren, den er ikke engang hverken så lang eller tyk som min egen, og alligevel var det noget svært ikke at protestere i begyndelsen, og det føltes, som om den mere end fyldte røven ud.

Hvordan tror du så, Egon havde det første gang du gav ham den i røven, var det ikke dengang i gymnastiksalen, hvor du havde Egon over bukken? Spurgte Olav Olsen. Hvad siger du selv Egon, var det ikke slemt den der første gang?

Alle vendte blikket mog Egon, som lige havde taget den første forsigtige mtår af whiskyen og følt den brænde helt ned i maven.

Helt forvirret over, at alles opmærksomhed nu pludselig var rettet mod ham, stammede han: øh, jo, men, og gik så i stå.

Men hvad, sagde Olsen, men hvad, var der noget andet inden? Var det ikke noget med, at Mortensen havde spanskrøret med?

Øh, jo, stammede Egon nu helt rød i hovedet og med en pik, der igen begyndte at dunke og lægge mere saft til den nu betragtelige våde plet i buksebenet, ved tanken om dengang.

Og hvad så fortsatte Olsen, hvad var det, ham der Mortensen havde gjort med det spanskrør, så det ikke var helt så svært at klare hans nonsterpik?

Øh, jo, altså, han havde givet mig nogle slag lige på rø….

Altså lige på røvhullet, ikke?

Jo, det var det.

Så er det godt, at dit røvhul også er varmet godt op, Mortensen, brød nu Nielsen ind, så er det måske klart til den næste dildo. Du ved, det er Egon, der skal trække lod, men kig lige godt på dem, og peg så på den af dem, du nødigst vill have. Og du v ender dig lige om, Egon.

Jah, sagde Mortensen, da han havde studeret dem lidt, ingen af dem ser særlig rare ud, men kan jeg vælge en fra, så må det nok blive den der, og så pegede han på den lille tykke med det store hoved og den kraftige krave, og så lo de alle.

Så kommer du her hen Egon. Kig du også på dem og peg på den, du helst ville vælge til din lærer, og du vender dig lige om, Mortensen.

Så stod Egon og stirrede på dildoerne, og mens pikken nu var hård og pressede buksebenet frem, kunne han nærmest mærke hvordan den enkelte ville virke i røven og ikke mindst på røvhullet. Men den der lille tykke med det store hoved, måtte være den, der var hårdest ved røvlæberne, når den nu, som Nielsen havde sagt, ville køre lige lidt ind og så ud igen, og virke lige så kraftigt på røvlæberne, når den gik ud, og trak dem med sig, som når den pressede dem ind igen. Hvordan mon Mortensen vill have det bag efter, når han i flere dage havde ømme og følsomme røvlæber, ville han som han selv havde det, længes efter en ny tur, eller ville han? Nej, det kunne ikke tænkes om lærer Mortensen, men så alligevel, vill han ønske at få en rigtig mandekølle op?
Alt det for gennem Egons hoved inden han pegede på den lille tykke. Den der, sagde han, og de fire, der så det, lo.

Så vender du dig om, Egon, og jeg flytter rundt på dem, og når jeg siger til, nævner du et tal fra en til tre,og nu må du godt se med, Mortensen.

Så nu, sagde Nielsen, og Egon havde allerede besluttet sig til at sige EN, for han regnede med, at den lille tykke, var flyttet der hen.
Det var den nu ikke, det blev den med de mange vulster, og den skulle nok også kunne varme røvlæberne godt op, og han nærmest længtes efter selv at mærke den vandre ind og ud.

Kommentar