Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe Kap 20

(Egon i knibe)

Karakter: 0/0
Visninger: 1083

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt og Aldersforskel
I cykelkælderen igen
Personer:
Egon Ejnar og Peter, pedellens to drenge og endelig Frede.
16-10-2021

Ja, så er vi tilbage til historien om Egon, du har måske læst alle de 19 kapitler om Egons oplevelser både på skolen derhjemme og ikke mindst på cykelturen i Sverige sammen med sin bedste ven og bollekammerat Benny. Den historie endte jo med, at Egon faldt i hænderne på en mand i campingvogn på campingpladsen i Ystad. Han og fire kumpaner eksperimenterede med at gøre store drenge til sekslystne bæster ved at spanke deres røvhuller, gennemkneppe dem og malke deres nosser tomme gang på gang.

Virkede det? Måske var det endnu ikke videnskabeligt bevist, selv om der var to læger med i gruppen, men i hvert fald virkede det sådan, at ikke mindst Egon, men også Benny efter at de havde hvilet ud i en uge derhjemme, savnede noget større i røven end hinandens drengepikke. Egon savnede det mest, dels fordi det kun var ham, der havde fået den sidste behandling i campingvognen, dels fordi han havde en noget større pik end Benny, så Benny blev lidt bedre fyldt end Egon!

Hver gang, han tænkte på den fisketur, som manden fra campingvognen havde talt om, kløede hans røv, og pikken dunkede, men hvad kunne han gøre? Bare vente og håbe, eller kunne han på en eller anden måde få kontakt til unge lærer Mortensen?

Han vidste ikke hvor han boede, men så kom han i tanker om, at pedellen måske vidste det, han havde jo været med, da Mortensen kneppede ham efter gymnastiktimen. Men han kunne da ikke sådan uden videre gå ned i kælderen på skolen og banke på hos pedellen, og spørge om Mortensens adresse, men Peter, den yngste af pedellens to drenge, han måtte kunne hjælpe ham, han vidste al ting?
*********
Hej Egon, lød pludselig Peters stemme, og Egon for sammen, for han havde ikke set ham komme op fra cykelkælderen.

Hvad fanden mand, savner du skolen så meget, at du ikke kan vente de fjorten dage,.

Øh, sagde Egon, øh, jeg tænkte, at du måske kunne hjælpe mig.

Hjælpe dig, med hvad mon, er det med den her fyr, grinede han og tog Egon i skridtet. Hvad fanden mand, den står jo, er det bare det, du mangler hjælp til, så er jeg helt klar, og så klemte han om den nu endnu stivere stang.

Egon trak sig lidt tilbage, øh næh, jeg ville spørge dig, om du måske vidste, hvor lærer Mortensen bor?

Nåh, sådan, grinede Peter, det er Mortensens svaber, du længes efter, hva?

Næh, øh, han havde lovet noget med en fi…. Øh nej, jeg mener, jeg ville have ham til at hjælpe mig med noget matematik.

Hold da kæft mand, hvor er du dårlig til at lyve. Nå men jeg ved ikke hvor Mortensen bor, men jeg skal prøve at finde ud af det – han havde allerede noget af en plan næsten parat i hovedet – kom igen i aften kl. syv, så har jeg nok fundet ud af det. (selvfølgelig havde han det, for han vidste udmærket godt, hvor Mortensen boede, men klokken syv var hans storebror Ejnar kommet hjem fra arbejde, og han var en del af planen).
*********
Hej, jeg er her nede, hørte Egon, og han så, at Peter stak hovedet ud af døren til cykelkælderen.

Kom herned! Og så var hans hoved forsvundet ind og døren stod åben.

Egon havde noget blandede erindringer om den cykelkælder, sin cykel havde han aldrig haft dernede, han boede for tæt på til at få cykeltilladelse. Han kiggede sig lidt nervøst omkring, men da alt var roligt, gik han derned. Kælderen var naturligvis næsten tom, kun pedelfamiliens cykler stod der, men så var der også de bukke til bordpladerne ved festlige lejligheder, som Egon huskede kun så alt for godt. To af dem stod midt på gulvet, og de var forsynet med et tæppe, som var viklet flere gange om de to øverste brædder. Han standsede op og stirrede på den opstilling, hvis formål han ikke var i tvivl om.

Ja, grinede Peter, da han så Egons reaktion, vi bruger cykelkælderen her i sommerferien til vores eget træningslokale. Vi hjælper forskellige fyre til at finde ud af, hvor godt de kan lide at få pik i røven, og så kommer vi også selv i bedre form. På den måde, grinede han, bliver alle glade. Du skulle egentlig have et diplom, for du var den første til at få åbnet røven hernede, har jeg hørt.

Øh, stammede Egon, hvis pik pressede voldsomt mod stoffet i bukserneved den snak og erindringen om hans første pik, øh, det var det med adressen, har du fundet den.

Jo, det har jeg måske, men det koster noget.

Koster, hvad mener du?

Du troede vel ikke, at en så stor tjeneste varhelt gratis.

Jamen, jamen, stammede Egon, jeg har brugt alle mine penge i Sverige.

Nå så du har været i Sverige, fandt du nogle store pikke derovre? Jeg har hørt noget om, at nogle fyrer, der kalder sig raggere kører rundt og samler små drenge op og laver deres røvhuller om til kusser, der ikke kan få pik nok resten af livet, mødte du nogen af dem, grinede han.


Øh, det, stammede Egon, hvad vidste ham Peter? Han var godt nok kendt for at vide alt, men det her? Øh, ja, jeg mener, det kommer ikke dig ved.

Nå, det gjorde I altså, for du havde Benny med, ikke?

Det, det …. Var …., det var den adresse.

Klart, smilede Peter, men først betalingen. Ned på knæ og tag min pik ud og giv den en ordentlig suttetur.

Hvad, hvad mener du?

Er du dum eller hvad, du ved da for fanden, hvad en suttetur betyder, det har du jo prøvet mange gange før. Altså kom i gang, ellers bliver der ingen fisketur.

Fisketur?

Ja, fisketur, sagde du ikke her i eftermiddag, at du skulle på fisketur med Mortensen? Fisketur! Min bare røv, eller det bliver nok snarere din bare røv, grinede han, kom så i gang, ellers vanker der ingen adresse og ingen fisketur.

Fisketur, havde han sagt noget om en fisketur? Det kunne han ikke huske, men det havde han måske.

Han var på vej ned på knæene.

Nej, sagde Peter, tag hellere dine bukser af, så kan du hvile knæene på dem.

Det var jo ret fornuftigt, for, det kunne godt blive ret hårdt for knæene på den rå cement, så Egon spændte Livremmen op og lagde bukserne på gulvet.

Det er nok også bedst, at du tager de underbukser af, ellers bliver de bare alt for våde af al den sovs, du lukker ud af pikken, og det havde han så ret i, for der var allerede en våd plet i dem. Han trak dem ned, og hans pik sprang op og klaskede mod maven.

Nå, grinede Peter, fyren her glæder sig nok, men det er ikke den, der bliver suttet, se så at komme i gang.

Det gjorde Egon så, både fordi han var ret vild efter at få den adresse, og så også fordi, han ehentlig gerne ville se og sutte Peters pik.

Da de var kommet godt i gang på den måde, gik døren op. Egon lå med ryggen til døren, og kunne ikke se , hvem det var, men det blev han hurtigt klar over, da han hørte deres stemmer. Det var Ejnar og Frede.

Nå, her går det lystigt for sig, sagde frede, ham Egon føler sig nok helt hjemme hernede.

Egon ville trække sig væk fra Peters pik, men han holdt godt fast om Egons hoved, og pressede samtidig pikken i til roden.

Dejligt syn, grinede Ejnar,det er nok noget ham Egon kan lide, men jeg ved sagde nu Frede, at han holder mest af det, når han også har en pik i røven, så lad os lige få ham her hen over træningsbukken.

Som sagt så gjort, på et øjeblik lå Egon over tæppet på bukken og havde igen Peters pik i munden.

Hvem skal først, sagde Frede, jeg var den første, der havde hans røv, og det var netop hernede, men jeg ved jo godt, at du også har dyppet snablen i den røv.

Gå du bare først, sagde Ejnar , jeg holder også af at se på, men mon vui ikke hellere må binde de ben, så vi er sikkre på, at han holder røven åben.

Det gjorde de så, selv om Egon strittede imod, han holdt ikke af at være bundet, for så vidste man aldrig – eller var det nu rigtigt, var det ikke netop noget af det, han kunne lide, at man ikke vidste, hvad, der kunne ske?

Og så skete det netop, Frede bav ham nogle hårde slag på begge balder.

Luk så det røvhul op, sagde han, og slog med den ene hånd lige på hullet. Og så en gang til, og så en gang til. Så følte han med fingrene på røvlæberne, og han grinede, da han så, hvordan de vibrerede ved berøringen, og så gav han dem et par slag til.

Ejnar havde imidlertid stået og rodet ved Egons bukser, og nu stod han med livremmen i hånden.

Du husker nok, at mortensen gav ham af spanskrøret lige på røvhullet, både ved eftersidningen, og da han pulede ham over bukken efter gymnastiktimen. Tror du ikke det her bælte er lige så godt, og i hvert fald bedre end den flade hånd, som ikke rigtigt kan komme til for balderne. Peter gør dig lige lidt nyttig, og træk de balder rigtigt fra hinanden.

Egon havde ikke noget at skulle have sagt, for han havde peters pik nede i halsen, så straks efter faldt det første slag, og så et til og et til.

Det må jeg også lige prøve, sagde Frede, og se nu bare, hvordan de røvlæber bevæger sig, jeg tror sgu, de kan lide det, og så gav han det også tre slag, men så var han blevet så liderlig, at han ikke kunne vente længere, og i et langt stød sænkede han sin pik helt ned til klunkerne.

Jeg tror fanme, at det hul er blevet trænet godt derovre i Sverige, så I hvordan det slugte min pik? Der er nok noget om det, I siger, at de har været på besøg hos de der raggere.

Han pulede hårdt og længe, det var helt tydeligt,tog Egon sig i at tænke , at han var kommet i endnu bedre form ved de træningstimer, som Peter havde talt om, at de havde holdt der i kælderen her i sommerferien.

Så er røven din, grinede han til ejnar, og du skal vel også prøve hans røv,Peter, hvis du ellers kan undvære den der sugemaskine. Kun synd, at Ib er på ferie, så ham bøsse Egon må nøjes med os tre.

Det kommer han nok over, grinede Peter, når han er ude at fiske sammen med Mortensen og hans kumpaner.

Hvad siger du, sagde Frede, skal han på fisketur med Mortensen?

Ja, for fanden, det er jo derfor jeg har fået ham lokket her ned i kælderen. Han ville have mig til at finde ud af, hvor Mortensen bor.

Du ved da sgu godt, hvor Mortensen bor, sagde Ejnar, som var godt i gang med de dybe stød, samtidig med, at han flyttede sig lidt fra side til side, så Egons røv fik kneppestang fra alle vinkler – jo, han var også blevet en fuldblods træner.

Ja, grinede Peter, det ved jeg sgu godt, men havde jeg givet ham den her i eftermiddag, var der ikke blevet nogen røv til jer.

Det ligner dig sgu brormand, sagde Ejnar annerkendende, du er en helt pro til at få lokket fyrene herned.

Klokken var over otte nærmest halv ni, da Egon på usikre ben, men med en godt tilfredsstillet røv fuld af sperm, gik op ad kældertrappen, men da hans far, mor og lillesøster var i sommerhus et par dage hos nogle venner, behøvede han ikke at være hjemme til en bestemt tid.

fortsættes
Kommentar