Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengefødselsdag – Kapitel 2 Brugt af min søns klassekammerater

Karakter: 6.0/1
Visninger: 1466

Af: Stivstikkeren.

Læs flere noveller af:
» Stivstikkeren.

Skriv til:
» Stivstikkeren
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Skolesex, Incest, Første gang og Gangbang
Drengefødselsdag kapitel 2 – Brugt af min søns klassekamerater

Jeg var lige blevet færdig med at sutte pik på min søns klassekammerater, der var til fødselsdagsfest hos mig i forbindelse med min søns 14-års fødselsdag. De friske unge drenge måtte være fyldt med hormoner og sperm, for de første drenge jeg havde givet et blowjob, var allerede sive igen, og klar til mere ballade.

Jeg tog en hurtig beslutning og satte mig op på sofabordet. Ryddede det for glad og tallerkner og stillede mig på alle fire med røven strittende mod hjørnesofaen. Nu ville jeg give dem et live sexshow som de aldrig vil glemme, og så kunne de spille deres pikke samt sprøjte ud over mig imens.

Fra frugtskålen på bordet greb jeg en stor banan. Jeg ville vise dem, hvad et mandehul kunne bruges til, og jeg var så liderlig, at jeg bare måtte have noget op i mig.

Drengene gloede mig, da jeg trak mine boxers af og bøjede mig i en position så mine baller skiltes, og der var frit udsyn til min stjerne. Mit røvhul lå i frit skue for en flok liderlige drenge og ikke mindst for min egen søn, der nu kunne sidde og se sin far direkte op i røven. Og dét gjorde han. Nærmest tryllebundet, stirrede han ind mellem mine baller. Jeg stak en hånd derom, og med to fingre stak jeg dem op i mit hungrende hul.

Åhhhh det var så liderligt dette her. At ligge her og skamløst vise mig frem for min egen søn, og hans klassekammerater. Lade dem se mine mest intime steder, Og det stoppede ikke dér.
Langsomt førte jeg bananen ind mellem mine baller og langsomt ind i mit hul. ”Åhhhh” stønnede jeg tilfreds, da jeg pressede den helt ind i mig selv. Så dybt, så kun lige spidsen af enden stak ud. Så begyndte jeg at vride den frem og tilbage, og køre den ind og ud af min røvåbning. Jahhh det var så frækt at ligge der, og lade mig blive over gloet.

En af drengene tog fat om enden på bananen, og begyndte at føre den for mig. Køre den ind og ud. Føerst lidt forsigtigt, men snart mærkede han, at den gled godt i mig, og så begyndte han at kneppe mig med den. Smask, smask, smask lød det, hver gang han stødte den ind i mig. Min ringmuskel klamrede sig til bananen, og snart var den blevet for blød til at kneppe med. Han trak den langsomt ud, og jeg nød hver kildrende sekund, men den gled uf af mig, imens drengene nød det liderlige syn af bananen, som kom godt mast ud af mit sultne røvhul.

”Hold da kæft, så I det? Hans røvhul har most bananen!!!”.

Det var ny ikke noget særligt, men det var tydeligt, at drengene godt kunne forestille sig, hvordan det ville føles for deres pikke, at stikke dem ind i mit varme pulserende indre. Og der gik da heller ikke mere end et par sekunder, før den første stod klar med en kneppeklar og hård pik, og forsøgte at finde åbningen med pikhovedet. Jeg var fuldstændig omtåget af liderlighed, og rakte om efter pikken for at guide den ind mellem mine baller, så den kunne ramme mit hul, som bare ville have mere.

Det flashede kort for mine øjne; FOBUDT OG ULOVLIGT! Men følelsen af et hårdt pikhoved mellem mine baller og mod mit røvhul, fik enhver tvivl til at fordufte, og desuden havde jeg ikke noget valg. Med et enkelt stød blev jeg fyldt op af en lækker hård drengepik.

Jeg stønnede som en gal og det samme gjorde han, da han begyndte at kneppe mig i dybe stød. Jeg mærkede hurtigt, at pikken var lige ved at sperme, og han kneppede hurtigere og hurtigere. Stødte sin pik op i min varme røv. Pludselig kom jeg i tanke om, at min egen søn stod og kiggede på, at hans far blev kneppet. Jeg kiggede rundt og fik øjenkontakt med ham. Han stirrede bare på det liderlige syn af en pik, der igen og igen borede sig op i hans fars våde og åbne hul. Han spillede pik til synet, og da jeg mærkede den første stråle sperm skyde op i mig, kom jeg skrigende uden at have rørt min egen pik. Spermen væltede ud af mig i 5 store skud.

Flere af drengene kom samtidigt med mig, og igen mærkede jeg den velkendte og vidunderlige følelse af sperm som ramte klatvis rundt på min krop, og ikke mindst i mit ansigt og åbne mund.

Pikken i min røv blev trykket ud, hvorefter jeg hurtigt vente mig, og lagde mig på ryggen, inden den næste dreng stod klar til at stikke sin hårde liderlige pik op i mig. Jeg tog fat i mine knæhaser så jeg kunne sprede benene mest muligt, hvorefter den unge knægt borede sin pik op i mig.

ÅÅHHH jeg stønnede vildt og højt, hvilket fik drengen til at kneppe hurtigere og hårde. Hans pik var tynd, men til gengæld lang, og hans stødte helt i bund i mig. Det føltes så lækkert hårdt, i mit efterhånden opsvulmede røvhul. Der gik ikke længe, før han trykkede pikken dybt ind og huggede i mig i små korte bevægelser. Min følsomme røvhulsvæg kunne tydeligt mærke, hvordan pikken nærmest svulmede op, idet sæden skød ud af den. Igen kom jeg, rystende og stønnende, dog med mindre sperm klatter sperm, der landte på min veltrænede mave. I det samme så jeg min søn sprøjte igen, og hans sperm ramte mig i lange stråler ud over mit ansigt.

Det var anden gang han sprøjtede den dag, men blev ikke den sidste.
Kommentar

Navn:Littledude
Dato:04/12 2023
Mmmmm. Prikke over i’et havde været hvis han blev kneppet af signegen søn. Lå på ryggen og blev kneppet med de andre over spermer ham.