Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengefødselsdag – Kapitel 1 runde sut

Karakter: 0/0
Visninger: 2452

Af: Stivstikkeren.

Læs flere noveller af:
» Stivstikkeren.

Skriv til:
» Stivstikkeren
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel, Skolesex, Incest, Første gang og Gangbang
Hvad sker der, når en passiv sexsulten DILF holder drengefødselsdag for en flok 14-årige hormonfyldte drenge?

Kapitel 1 - runde sut

Jeg er en mand på 39 år og enlig far til en dreng på snart 14 år. Vi bor alene i et lille hus lidt uden for en større provinsby. Jeg er skolelærer i den lokale folkeskole, hvor min søn også går, og alt i alt har vi et stille, roligt og godt liv. Eller havde. Da alting er ændret nu.

Efter at have været alene i mange år, var det efterhånden så som så med mit sexliv. Det hændte at jeg gik i byen og tog en mand med hjem, når Nikolai, min søn, var på weekend hos sin mor. Men noget regelmæssigt sexliv havde jeg ikke haft i mange år, og efterhånden kunne jeg mærke, at jeg blev mere og mere trængende efter pik, som dagene gik. Det var efterhånden også nogle måneder siden, at jeg sidst var i byen.

Så nu havde jeg besluttet mig for at invitere nogle af gutterne over i en af weekenderne så vi kunne drikke os pløre fulde og gå i byen. Jeg er en flot mand, om træner og er velholdt, så jeg har ikke svært ved at score i byen, så jeg glædede mig til en tur ud med drengene og forhåbentlig en masse hed sex med en dejlig mand.

Men først skulle jeg dog lige have klaret min søns 14-års fødselsdag. Han havde inviteret alle drengene fra klassen, så jeg var i fuld gang med forberedelserne, hvilket vil sige bage boller, kage o.l. til 13 sultne drenge i voksealderen. Det vil være synd at sige, at jeg glædede mig, for det skulle ærligt bare overstås. Jeg ville være alene om det hele (som sædveneligt) for der var ingen hjælp at hente hos Nikolais mor. Min egen familie boede langt væk, så der var heller intet netværk til at støtte op.

Men jeg var jo vant til at klare den. Vi havde trods alt været alene i snart 8 år, og disse børnefødselsdage plejede jo egentlig at være ganske sjove og hyggelige – så længe der blot er masser af sodavand, slik og kage, var ungerne jo fint tilfredse, og de kunne så men fint underholde sig selv.

Endelig oprandt dagen. En fredag. Nikolai havde de andre drenge med hjem direkte fra skole, og jeg havde gjort alt klar. Jeg følte mig på toppen og i overskud. Glædede mig til dagen efter, hvor jeg skulle i byen med gutterne, men i dag, ville jeg være den perfekte far, Ham som sørgede for, at alle fik hvad de kunne spise og drikke, og som var glad og underholdende.

Jeg lagde mærke til, at et par af drengene gjorde store øjne da de så mig i mit tætsiddende tøj, der ikke overladte noget til fantasien. Jeg smilede for mig selv. Nå ja, de var jo nok ved at komme i den alder, hvor hormonerne flyver rundt, og nogle af drengene begynder at interessere sig for det mandlige kønsorgan. Og måske var mit tøjvalg lidt udfordrende. Man kunne tydeligt se min velformede røv og den bule jeg bar rundt på, samt fornemme min veltrænede torso.

Jeg slog det hen, og servicerede de unge mennesker.

”Må jeg mede om lidt mere kakaomælk”.

”Er der mere lagkage” og ”Vil du hælde noget sodavand og til mig?”.

Jeg for frem og tilbage for at fylde op i glas og tallerkner. Synes da aldrig tidligere at drengene havde været så krævende? Særligt to til tre drenge var ekstra krævende. Pludselig gik det op for mig, at de tre drenge simpelthen nød at se på min krop.

Igen måtte jeg smile for mig selv. Det var selvfølgelig de mest fremmelige og frække af drengene, som havde et godt øje til mig, og havde set fidusen. På det tidspunkt mente jeg, at nu havde de fået stille den værste sult, så jeg sagde, at de måtte klare sig selv for resten, og gik derefter ud i køkkenet for at rydde lidt op.

Derudefra kunne jeg lytte til deres snak og grin. Et par af dem havde fået mørke stemmer, og de fleste var i overgang.

Jeg gik forbi dem på vej ud i bryggerset, hvor jeg hørte en af de træ kække drenge sige ”WOW Nikolais far er godt nok lækker! Han er en rigtig DILF”, hvorefter en af de andre der havde givet mig flere blik sagde, at han sgu godt kunne tage mig.

Da alle drengene havde placeret sig i dagligstuen, og tændt for TV’et for at spille videospil, ryddede jeg af bordet imens. Ud af øjenkrogen kunne jeg se, at de tre drenge fulgte mig, når de troede jeg ikke så det. De lavede fagter og grinede. Ingen af de andre lagde vist mærke til noget. Jeg så en af drengene tog sig til skidtet og lavede onanibevægelser.

Meget mod min vilje begyndte det at gå i pikken på mig. Jeg smilte lidt af mig selv. Herregud, det var da sødt, og også lidt frækt, at jeg kunne pirre de her unge bøssedrenge med min modne mandekrop.

Jeg besluttede at jeg ville give dem lidt mere underholdning. Da det var varmt i vejret kunne jeg nemt undskylde et tog skift. Jeg tog nogle korte og meget tætsiddende shorts på, og tog en sommerlig løst hængende skjorte på, som jeg lod stå meget åbent. Bare tanken om at skulle vise mig frem for disse unge drenge fik mit lem i bevægelse, og mine nipples blev stive som en i helvede.

Hed i kinderne gik jeg ind til dem, med snack skåle og med ny sodavand. Jeg gjorde meget ud af at bukke mig ned når jeg satte tingene, så de tre frække drenge rigtig kunne se min røv, hvorefter de blot blev stille og jeg næsten kunne hører savl løbe fra deres mundvige.

Jeg vimsede rundt og vrikkede godt med røven, og efterhånden lagde de andre drenge mærke til det, og jeg kunne mærke at de også blev opkørt og meget tavse. Jeg standsede mit gøremål.
”Hvad så drenge, jeg synes I er blevet lidt trætte... eller hvad? Gider I ikke spille mere?”.

Intet svar.

Jeg stod lige ud foran Christian og Rasmus, der var to af de frække drenge, der havde nedstirret mig hele eftermiddagen, og smilede frækt til dem.

”Jeg synes I kigger sådan på mig?”, smilede jeg.
”Du er hot!” flere fniste og så forlegne ud.

Jeg smilede flirtende. ”Tak – I er da vidst nogle frækkerter” og blinkede skælmsk til dem.

Det gik op for mig, at jeg helt ubevidst havde placeret mig midt mellem dem, og stod og vidste mine attributter godt frem. Min pik var blevet godt hård.

Jeg fik øjenkontakt med en Christian, der smilede sjofelt til mig. Så jeg begyndte med et provokerende blik, at knappe skjorten helt op, og tage den af. Flere af drengene kom med små udbrud. Det summede og brændte mellem i min pik, og mine røv begyndte at kilde så dejlig forventningsfuldt.

NEJ STOP skreg min indre stemme, og da det gik op for mig, hvad jeg lige havde gjort, rakte jeg fnisende ned efter skjorten, der var landet på gulvet, for at tage den på, og skjule min krop for de nysgerrige drengeøjne.

”Hey Niks far! Vi vil se mere” og flere opmuntrende udbrud fulgte.

Det var s pirrende og ophidsende, at stå her foran de unge drenge, som ligefrem tiggede mig om, at vise dem min 40-årrige krop frem for dem. Min selvtillid nød også godt af det. Unge mennesker nu om stunder er jo så kritiske med udseendet, så at en hel flok teenagedrenge gerne vil se på mig, en moden mand, en far, var smigrende.

Mit indre var i konflikt. Det var så liderligt, men samtidig så forkert. Jeg kunne miste mit job og mit liv, vis jeg fortsatte. Men det var min liderlighed, der vandt, da jeg bed hovedet af al skam, og atter træk min skjorte væk og begyndte at åbne mine tætsiddende shorts.

”YEAHH” lød det straks, g således opmuntret fortsatte jeg med at tage mine shorts af. Da jeg ville trække mine boxeshorts af stoppe jeg. Der gik grænsen. Jeg lo rødmende, og ville trække mit tøj på igen, da jeg pludselig opdagede, at Rasmus sad med sin pik i hånden, og spillede den af til syne af mig. Han sad med et frækt smil om munden og hans pik så meget hård ud. Ved siden af ham sad Christian, som også var i gang med at trække sine boxers ned, og også hans pik var stenhård og svuppede op mod hans mave, da han fik trukket boxerne ned over den.

Jeg gispede højt, ved synet, og kunne slet ikke få øjnene fra de to frække drenge, for ikke at tale om deres stive liderlige pikke. Næsten som i trance, fik jeg mig bevæget hen mod dem. De saf begge i den ene side af vores store hjørnesofa, og næsten pr. automatik, lagde jeg mig på knæ foran Christian som sad yderst, lænede mig frem, og nærmede min mund mod hans pik. Jeg glemte alt om tid og sted, og skænkede ikke en tanke, at min søn sad e sted i stuen, og nu kunne se sin far opfører sig som en tæve i løbetid, og fuldstændig skamløst. Det var næsten som i slowmotion, og det eneste jeg havde øje for, var den frække liderlige unge pik, som nu sad og spillede lige for øjnene af mig.

Efterhånden som min mund kom nærmere pikken, stoppede han sine bevægelser. I stedet trak han forhuden helt tilbage, så det røde opsvulmede pikhoved var helt blottet. Det var som om, at han instinktivt vidste, at jeg ikke ville kunne gøre andet, end at tage hans pik ind i min varme og sultne mund.

Og det gjorde jeg. Åbnede munden og fugtede mine læber med tungen, inden jeg lod det omslutte det følsomme hoved, alt imens min tunge legede med strengen under hovedet. Uhhmmm stønnede jeg, og begyndte at køre munden op og ned over skaftet. Det var vidunderligt, at mærke den hårde pik glide ind og ud mellem mine løber, og der gik ikke længe før han stønnede og den salte smag af sperm fyldte min mund, og jeg sugede på pikken, for at få hver en dråbe med.

Knapt havde jeg fået slugt det sidste af Christians sæd, før Rasmus bad mig om at sutte ham også. Jeg skulle ikke overtales. På mine knæ kravlede jeg lidt til siden, og lå nu lige foran Rasmus, som sad klar med en pik som var usædvanligt stor for hans alder. Han havde spillet den et stykke tid, og den var godt våd af presperm. Mit mundvand begyndte at løbe og hans pik blev slikket og suttet som var det en lækker is. Jeg kunne slet ikke få nok af den lækre smag af sperm og min mund og tunge arbejdede på højtryk, for at få den sprængklare pik til at sprøjte. Og endelig. Med et højlydt støn stødte han pikken dybt i min mund, idet han tømte alle de frække piksafter ned i halsen på mig.

Jeg slugte så meget jeg kunne og da jeg trak hovedet op igen og pikken svuppede ud, kunne jeg straks se, at sidemanden sad klar med en lille, men meget stiv pik.
Og sådan fortsatte jeg min tur på knæ, foran flokken af liderlige 14-årige, hvis begejstrede pikke sultent og grådigt tømtes for sperm.

Jeg var nu nået frem til Søren, som var min søns bedste kammerat. Han far og jeg var gode venner, og jeg vidste, at han ville banke mig gul og blå, hvis han hørte om denne episode, og mine skamløse handlinger overfor vores sønner og deres kammerater.

Men Sørens sad også med en forventningsfuld og liderlig pik i hånden, og jeg havde slet ikke viljestyrke nok til at stoppe her. Hurtigt omsluttede min mund hans pik, selvom jeg godt var klar over, at min søn sad lige ved siden af, og nu havde frit udsyn til at kunne se sin egen mor sutte pik.

Imens jeg lå der på knæ og suttede pik på min søns bedste kammerat kunne jeg ud af øjenkrogen se min søn knappe sine bukser op og trække dem ned.

”Nej gud nej”, tænkte jeg. Han troede da vel ikke... Han ville vel ikke... Min pik dunkede og min røv brændte af ren og uforfalsket liderlighed ved at ligge her på gulvet – på knæ – og betjene en flok liderlige teenagedrenge med min sultne mund, men dette... Min egen søn... Nej, det var dog for meget. For perverst – for grænseoverskridende, for forkert og ulovligt...
“århhh åhhh åhhrrrr” stønnede Søren, mens han pressede mit hoved helt ned over sin pik, da den begyndte at sperme det lækre unge teenagesperm dybt i svælget på mig. Det sidste jeg så, inden jeg kom helt ned over pikken, var min søns pik, som så ud til at være stenhård, da han trak forhuden tilbage og blottede et stort og rødt pikhoved.

Jeg slugte alt hvad Søren havde at give, og slap først pikken med munden, da den var helt slap og tømt for hver en dråbe sæd. Min pik dryppede af presperm ud i mine boers, og på det tidspunkt var jeg så liderlig, at jeg – uden at tage øjnene fra min søns strittende pik, rykkede 20 – 30 centimeter til siden, så jeg nu sad på knæ lige foran ham.

Jeg kunne ane en spændt stemning i stuen. Som om at de ikke kunne tro det, at en far ville sutte pik på sin egen søn. For helvede: JEG kunne ikke tro det. Hvad fanden havde jeg gang i? Jeg tøvede .. Min søn rakte frem og tog fat i mine brystvorter med begge hænder. Nulrede dem hårdt. Nappede i mine store strittende brystvorter. Og han slap ikke. Rundt omkring mig begyndte hans klassekammerater at komme med opmuntrende tilråb...

“Hold kæft en liderlig DILF” “Ryk ham i patvorterne!” Og det gjorde han. Han blev ved og ved med at klamme og nulre sin fars nipples, der efterhånden var blevet mørkerøde og store. Det var på en gang skamfuldt og det mest ophidsende jeg nogensinde havde oplevet.

Så til sidst overmandede liderligheden mig helt. Hele situationen var ubeskrivelig liderlig på den mest nasty måde. Dér sad jeg .. midt på gulvet mellem en masse liderlige teenagedrenge, hvoraf jeg havde suttet pikken af på 6 af dem allerede. Jeg sad kun iført boxeshorts med en pik, der var klar til at sprænge ud og min egen syn sad og ophidsede mig, ved at lege med mine følsomme niples på den mest vulgære måde. Og samtidig havde jeg direkte udsyn til hans pik som nærmest dirrede og svingede frem og tilbage i takt med hans gramseri på sin fars brystvorter.

Jeg overgav mig. Selvom jeg kunne mærke skammen brænde i mine kinder og jeg udmærket vidste at min næste handling ville overskride alle grænser og der ikke var nogen vej tilbage når først det var sket, lænede jeg mig frem mod min egen søns liderlige pik, fast besluttet på at give ham hans livs første blowjob. Et kort øjeblik stoppede jeg og nød det utroligt frække syn af den hårde drengepik, så lod jeg tungen glide omkring pikhovedet, og hørte et kollektivt gisp af en blandig af chok og anerkendelse, da det gik op for gruppen, at denne her far ikke havde nogen hæmninger. At han / jeg var så liderlig, at jeg ville sutte pik på min egen søn, for at få sperm.

Min hånd fandt ned i mine drivvåde boxeshorts og jeg begyndte at spille min egen stenhårde pik af. Aldrig havde jeg været så stiv. Jeg oplevede en lystfølelse som overgik mine vildeste fantasier, da jeg lå der på knæ foran min søn, og pumpede min hånd op og ned af min store stive lem, mens min tunge snoede sig overalt på den lækre glatte pik og de næsten hårløse nosser. Fuck det var frækt at virkelig kunne mærke den bløde hud på pik og nosser, mod min sultne og våde tunge, og tanken om, at det var min egen søn jeg nu lå og slikkede pik på, fik min pik til at skyde kaskader af præsperm ud, men min røv henholdsvis åbnede og lukkede sig i rytmiske trækninger.

Min søn havde lænet sig helt tilbage i sofaen, og spredt benene så jeg rigtig kunne komme til. Jeg kunne mærke på pikken at han var tæt på, så jeg slap pikken med munden og koncentrerede mig en stund om nosserne, som virkelig blev masseret godt igennem af fars frække tunge. Jeg sørgede for at bruge tungen i dens fulde længde, så han virkelig kunne mærke at han blev slikket. Så bevægede jeg mig med små slik og kys op af pikken. Dette fik ham til at rykke og støde op mod mig.

“Nårhh skat vil du gerne have din pik ind i fars mund?” hviskede jeg frækt.

“Ahhgrja”

“uhmmmmhh far vil også gerne sutte din pik, skat”

Og med de ord, tog jeg min egen søns pik ind mellem mine læber og begyndte at sutte og suge min vej ned over den. Længere og længere ind i min frække våde varme mund. Helt til roden, og så dybt så hans pikhovedet kom helt ned i halsen på hans nasty og sexgale mor. Så dybt at jeg kunne nå hans spændte nosser med tungen, og gav dem en fræk omgang tungeleg, alt imens min hals klemte om hans pikhoved og mit mundvand tilsølede både pik og nosser.

Min pik var så hård og liderlig og jeg var tæt på at komme, bare ved tanken om den vilde lystfølelse jeg vidste at jeg gav min søn med min mund og tunge på hans pik og nosser. Pludselig mærkede jeg hans nosser spændte og med ét sendte han sperm i en kraftig stråle ned i svælget på mig.

“Åhhhhh far!” stønnede han , og jeg stønnede også vildt og højt, da min pik dunkede og sendte stråler af sperm ud i mine boxeshorts, samtidig med at jeg slugte min søns varme sæd. Åhhhh det smagte vidunderligt og det perverse i min handling, trak min orgasme i langdrag. Den blev ved og ved, og jeg suttede og sugede på drengens pik, for at få alt den lækre teenagesperm fra hans unge nosser.

“Åhh stop stop” klynkede han, da pikhovedet blev for følsomt for min grådige mund, og endelig slap jeg pikken, dog kun for at kaste mig over hans nosser, som jeg slikkede og suttede helt rene for spermdråber. Jeg kunne simpelthen ikke få nok af min søns vidunderlige sperm.

Da jeg var færdig, og min egen orgasme var klinget af, fortsatte jeg til den næste i rækken, og fik hurtigt mere sperm i munden. Den næste igen, var sprøjteklar allerede da jeg lå foran ham, og sendte store klatter sperm ud over mit ansigt.
Dette fik de sidste af drengene til at komme hen, hvor de stillede sig omkring mig, og spillede deres pikke ud over mig, og hver især sendte masser af liderlig drengesperm ud over min krop, ansigt og en enkelt forsøgte at ramme mig mellem benene, og det lykkedes. En stor våd klat landede foran på mine bogeshorts. Jeg skyndte mig at trække dem ned, og næste sprøjt ramte direkte på min pik, som så småt var begyndte at rejse sig igen, efter sidste orgasme.

Endelig var vi alle færdige, og alle havde vist fået hvad de kunne ønske sig. Eller hvad? Nej nej, vi havde at gøre med friske unge drenge fyldt med hormoner og sperm. Og de første af drengene som var blevet suttet af, var allerede klar igen med strittende pikke, som manglede en kærlig hånd, eller mund.

Kommentar

Navn:Littledude
Dato:04/12 2023
Fucking hot… mere af det tak.