Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min søsters kæreste

Karakter: 0/0
Visninger: 1693

Af: Stivstikkeren.

Læs flere noveller af:
» Stivstikkeren.

Skriv til:
» Stivstikkeren
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex og Trekant
Vi er på ferie i Spanien hele familien, min mor på 42, hendes kæreste på 43, min lillesøster og hendes kæreste, som begge lige er fyldt 15 år og så mig, der er 21 år.

Jeg sov i telt med det unge kærestepar, der er dog to sovekaniner teltet.

Min mor og hendes kæreste sov i et andet telt, der lå forholdsvis langt væk fra vores. Derfor havde jeg lovet min søster, at hendes kæreste og hende kunne snige sig med mig ned på stranden, og drikke alkohol i morgen aften.

Da vi lige var ankommet, gik vi bare i seng med det samme.
Jeg er lige ved at lukke min kabine, da Emil (min søsters kæreste) kommer ud af deres. Han fniser og siger, at han bare lige skal hente noget. Han har kun blå boxeshorts på, hvor man kan se hans halvfede pik, som jeg bedømte at være godt 15 cm i den tilstand, som den var i. Han havde faktisk en fræk krop af en 15-årige at være. Flot markeret bryst og mavemuskler, muskuløse lår, og en fast rund røv...

Jeg lukker kabinen og lægger mig ind.

Lidt efter kan jeg høre, de ligger og kysser, indimellem kommer der tillige små støn, så de piller nok også ved hinanden.

Jeg får stiv pik, så jeg begynder at pille ved den.

Jeg kan høre, at Emil spørger om min søster ikke vil tage den i munden. Min søster svarer om hun ikke bare skal ride den?
Lidt efter begynder de at stønne begge to, jeg forestiller mig hvordan Emils pik bare kører løs i min søster, og hvordan hans kugler klasker mod hendes røv. Pludselig kommer Emil med nogle høje støn, hvorefter jeg kan hører min søster irritabelt med høj visken siger, ”ej seriøst ikke allerede”.

Så kommer der ikke flere lyde fra dem, og min pik falder igen til ro.

Dagen efter er jeg inde i byen for at shoppe hele dagen, så jeg ser de andre til aftensmaden.

Vi hygger list med de gamle, inden vi lister ned til os selv. Jeg havde hørt, at der var strandfest i aften, og det skulle vi med til. Vi hopper i vores badetøj og tager posen med sprut, hvorefter vi går ned til stranden. Da vi kommer derned bliver vi overrasket over, hvor vildt mange mennesker der er. Der er et stor bål, en dj med kæmpe højtalere og folk dansker rundt i fuldskab.

Vi drikker og danser rundt blandt alle folk. Alle danser og der er en virkelig god stemning.

Min lillesøster bliver så hamrende fuld, så vi bliver nød til at gå hjem med hende. Jeg må bærer ham hele vejen, og han går kold med det samme, han rammer vores telt.

Emil begynder at kravle ind i kabinen, men jeg spørger om han ikke vil med tilbage til festen – han sover jo alligevel bare, og din aften skal da ikke ødelægges, blot fordi hun ikke kan styre sin brandert.

Han tænker lidt og går så med på den.

Da vi kommer tilbage på stranden, er der stadig en del mennesker, men dog tyndet noget ud i forhold til før.

Vi begynder at danske igen sammen med de øvrige, der er der. Pludselig står en fyr helt tæt op af Emil, og de danser så Emils stramme røv presses mod fyrens skridt. Fyren tager rundt om Emils hofter og presser sig mere mod hans røv. Jeg skynder mig hen og danser med Emil foran ham – det er min søsters kæreste, fyren skal sgu holde afstand.

Emil danser frækt i sandwichen.

Fyren virker mere og mere liderlig, og det virker bestemt også som om Emil kan li’ det.

Jeg må gøre noget!

Jeg tager rundt om Emils hoved, trækker det mod mig. Jeg begynder at snave ham, heldigvis begynder han at snave igen, og mærker han tunge lege mod min. Det er et rigtig dejligt kys.
Fyren bag ved rykker lidt tilbage og råber ” I like that shit you two! You seem like fresh and crazy peeps”. Så spørger han om vi vil med hen og drikke.

Vi går med ham hen til et strandtelt, som han har sprut i. Uden for teltet lægger et stort sort tæppe, som er overdækket. Vi sætter os på tæppet, drikker, snakker og lærer hinanden at kende.

Fyren er 22 år, han hedder Adonis, er fra Grækenland og han er guide. Han er lidt højere end mig og lidt mere trænet.
Efter noget tid er de fleste smuttet, inklusive dj’en, og dem som var tilbage var langt væk.

Jeg kigger på Emils, der sidder i små tætsiddende badeshorts, der ikke overlader noget til fantasien. Jeg kan se, at der er ved at komme en bule. Jeg tænker, at Adonis egentlig ikke skal se, min søsters kærestes pik, men jeg gad egentlig godt selv.
Adonis siger så,” are danisk people borring or do they skinny-dip?”.

Emil kigger først på mig, så på Adonis og råber, ”of cause they do, last person in the water is a loser!”. Han begynder at smide sine badeshorts og løber mod vandet. Adonis løber også mens han smider badebukserne på vejen. Jeg skynder mig at smide mine badebukser og løber med, men jeg kommer selvfølgelig sidst – jeg var jo slet ikke klar.

Haha du taber siger Emil.

Vi går op på tæppet igen og sidder. Adonis havde en stor og tyk glat pik, fyldt med spændte blodåre, omskåret – spørg mig ikke hvorfor.

Emil havde også en stor god pik på 18 cm, og nogle store hårløse nosser, på størrelse med små hønseæg. Jeg sidder og stirre lidt på hans pik. Siger lidt efter at min søster er meget heldig pige. Emil læner sig hen mod mig og kysser mig vådt på kinden, mens hans hånd strejfer min pik. Han siger så: ”dine fyre, er da også heldig med den pik, og dine kys, du kysser så vådt og liderligt”.

Adonis rejser sig op, hvorefter Emil følger efter, hvorefter han tager Emil om hans runde faste baller, mens han siger, at Emil er et pragteksemplar. Emil bliver lidt genert, fnisser, men siger så ”thans Adonis, you are to, you are almost like af dream to look at, I never, I mean never seen a dick that big”.
“You wanna touch it? Griner han.

Emil tager den med det same I hånden, han sætter sig ned på knæ, og begynder at sutte på den. Jeg står i chok, helt mundlam og der på, uden at sige noget, uden at gøre noget. Jeg er bare helt forstenet, mens min søsters kæreste yder oralsex på en anden. Ikke blot en andens fisse, men en andens PIK. Det eneste der ikke er forstenet, er min pik, der er vokset og står direkte ud i luften.

”Come on, get over here” siger Adonis så.

Jeg stiller mig over ved siden af, hvorefter Emil tager Adonis pik ud af munden, og begynder at i stedet at sutte på min. Adonis ligger sig på tæppet, og beder Emil om at kravle op. Emil sætter sig en på Adonis, og presser stille og roligt hans lille stramme røvhul ned over den store græske pik, men hun små stønner ”av av av for satan, hvor er den stor”, mens der render tårer den af hans kind.

Han stopper med at brokke sig, ridder hurtigere og hurtigere, mens han stønner højere og højere, og udbryder nogle små skrig ind imellem om, hvor stor den er.

Jeg stiller mig hen ved siden af, og begynder at lege med hans stive nipples. Han tager så ved min pik, og begynder at spille den af på mig, mens han klasker op og ned over Adonis pik.
Adonis vælter ham af og siger ”you turn man, that horny bitch will do anything right now”.

Han lægger på alle fire, så jeg sætter mig på knæ bag ham, tager rundt om hans små hofter, mens jeg stirre på den lille stramme røv. Jeg stikker min pik ind i hans smask våde villige røv, og knepper ham hårdt.

Adonis sætter sig hen foran, og siger ”chok that cock bitch”, hvorefter han tager fat i Emils hoved, og begynder at kneppe hans mund voldsomt. Emil savler, stønner og hiver efter vejret.
”Slap that little boy bitch ass” råber Adonis så, mensh an stirre på mig. Jeg smækker ham nogle gange hårdt i røven, og hører om stønne højere, hvilket medfører, at Adonis pik kommer længere ned i halsen på Emil, der kommer med gag lyde.
Adonis tager sin pik ud af Emils mund, griber ham om halsen og siger, ”tell him you want it harder, tell him to slap you bitch ass hard, I know you like it, you little horre”.

Emil hiver lidt efter vejet, men stønner så ”knep mig hårde, kom nu, jeg vil havde det hårde, fuck ja, kom nu, ødelæg min lille røv, smæk den gul og blå, åhh fuck ja hårde hårde...”.
”Aaarg let me show you” siger Adonis, og river Emil til sig.
Han smider Emil ned på ryggen, læggerer sig mellem hans ben, tager rundt om halsen på ham og siger: ”say you want my big greek cock to destrou you little bitch”, og giver ham en lussing.

Emil hiver efter vejret, men får gispet ”give me that big fat greek cock, let it destroy my little tight bitch ass”.
Igen var jeg I chok, tank den lille dreng er så fræk, wow!
Adonis tager hans ben op af hans bryst, presser den store pik ind, og knepper ham hårdt og voldsomt, mens Emil stønner og skriger højt, alt imens Adonis tager kvælertag og giver Emil lussinger.

”Look I said it, he will do anything that little horny bitch”, stønner Adonis.

“You like it hard and rough haaa?” stønner han.

“ÅÅÅHHH fuck jaaa, I like it hard, fucking hard, åhhh fucking hell you cock is massiv, love that”, stønner Emil.

Jeg stiller mig så jeg kan presse min pik i munden på ham, og Adonis og jeg kører løs. Emil stønner alt det han kan, og hans pik sprøjter uden nogle rører ved den. Jeg kommer i munden på ham, så han er ved at kvæles, og Adonis kommer i en lang orgasme som han brøler ud i natten.

Emil og jeg går hjem, uden nogen sinde at tale om, hvad der skete den nat.
Kommentar