Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En fræk strandtur løber løbsk

Karakter: 0/0
Visninger: 4020

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Unge, Gamle, Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex, Natursex, Gangbang og Biseksuel
Jeg var liderlig og trængende, for nu bare at sige det som det er.
Hende den søde, som jeg havde datet i nogen tid havde droppet mig og nu kogte de indre væsker så meget, at onani ikke rigtigt løste problemet, så hvad gør man(d)?
Well, en af fordelene ved at være bi er, at der er dobbelt så mange muligheder for fræk sex, faktisk nok mere, for det er af en eller anden grund altid lettere af finde et mandeknald.
Så, ud i badet, skylle ud bagi, barbere det der skulle barberes, pakke en strandtaske med gummier, glidecreme, tæppe, håndklæder, kolde drikkevarer mm og afsted mod stængehus.
På vej ud af døren fik jeg lige sat den vibrerende buttplug op, så køreturen var allerede fra starten pirrende og jeg vidste, at grusvejen det sidste stykke ned til stranden i den grad sætter gang i den plug, så forventningerne hjalp.
Vel ankommet til p-pladsen, nu med en halv rejsning og snurrende røv, greb jeg tasken og begav mig ud mod stranden, hvor jeg efter noget asen i gennem det alt for varme sand fandt et sted i at ligge nøgenområdet, med udsigt til nogle par og få enlige mænd.
Men ak, der skete ikke en fis … så, frem med telefonen, på med grindr og trods let banden over den pivringe mobildækning på stranden, lykkedes det at finde en, der også var på stranden og som sgu faktisk så ret lækker ud.
Vi skrev lidt frem og tilbage, som dækningen tillod det og fandt ud af, at vi var omkring en km fra hinanden, så jeg tog en rask beslutning, pakkede grejerne og begav mig i den retning.
Nogen asen senere skriver han og spørger hvor langt jeg er, for nu er han på vej hjemad … what?

Nuvel, skriver at jeg er på vej og som det træffer sig, render jeg ind i ham 2 min efter.
Han er flot, måske en håndfuld år ældre end mine 48, slankere, mere solbrændt og, måske farvet af min sindstilstand, har en møgflot pik, så jeg går direkte på knæ foran ham og tager den i munden uden videre dikkedarer.
Som oplevelser er flest, er det ikke fordi det her er specielt spektakulærrit, men for f… hans pik smager godt, den har en rigtigt fin størrelse og det er lige hvad jeg mangler, så jeg sutter, nusser nosser, kæler for hans brystvorter og går målrettet efter en salt og varm belønning, som jeg da også får på få minutter, i form af en dejlig ladning sperm i min mund.
Han er lidt forfjamsket, men med et let kys og udveksling af almindeligheder går vi hver til sit, han på vej mod hvad han nu skal og jeg videre mod det område ham kom fra, hvor der efter sigende lå flere mænd.
Jeg finder hurtigt et område hvor der ligger vel 6-8 mænd i forskellige aldre, finder en god plads, dropper mine ting der og går direkte i vandet for lige at køle lidt ned, før jeg indretter mig med tæppe osv og får smurt noget solcreme på.
Som altid er der en horde af ”vandrere”, mænd i forskellige aldre, der mere eller mindre afklædte går rundt og kigger de solbadende ud … mig generer det ikke, der er jo af og til nogle gode imellem, så jeg bider ikke meget mærke i det, men fordyber mig i tanker og en kold øl, liggende på maven på tæppet.
På et tidspunkt kommer der en pæn ældre herre med et flot hvidt skæg gående bagfra og ned mod vandet, han er fit og rimeligt slank og jeg når at se en velvoksen pik og et par store flotte nosser inden han forsvinder ud i vandet.
Efter hans bad er herlighederne skrumpet lidt, men han har bestemt ikke noget at være flov over, så jeg stirrer tydeligt og sigende på hans pakke mens han går forbi mig og overvejer, om jeg skal tage initiativet.
Inden jeg når at gøre noget, dukker en anden ældre mand op lige foran mig, han er høj, solbrændt og har en allerede halvstiv pik af fin størrelse, oven i købet med en fræk prins albert, og et par store flotte nosser.
Han går lige op til mig, siger friskt hej og sætter sig ugenert med spredte ben lige foran mit ansigt … ingen generthed der.
Jeg siger hej, tager solbrillerne af og får møvet mig lidt fremad, så jeg kan tage hans indbydende pik under behandling med hænder og mund og på rekordtid, særligt hans alder taget i betragtning, er den stenhård.
Han kærtegner min nakke og ryg med begge hænder mens jeg sutter ham, bestemt behageligt men på en lidt underfundig måde, der først giver mening for mig, da jeg pludselig mærker en hånd, der af gode grunde ikke kan være hans, kærtegne mit bageste hul omkring plug’en og den forreste mand ligesom tager bedre fat i mig og siger ”det er min ven, der også vil være med … har du noget imod det?”
Jeg ryster på hovedet, stadigvæk med hans pik i munden og mærker hvordan ham der er bag mig kæler og kærtegner mine baller, mit mellemkød, mine nosser og min nu meget stive pik med den ene hånd, mens han leger med plug’en med den anden.
Efter et par minutter på denne måde, trækker han plug’en ud af mig og jeg mærker først hans skæg og siden tungen, der pirrende leger med mit let gabende hul.
Det her er lækkert ! … jeg har en god pik i munden, leger med et par store glatte nosser med hænderne og bliver rimmet på en overordentligt kvalificeret måde.
Jeg fornemmer hvor det bærer henad, så jeg stikker den ene hånd i min taske og får fundet kondomer og glidecreme, som jeg lægger på tæppet ved siden af mig.
Det var et signal der blev forstået, for lynhurtigt mærker jeg lidt glidecreme blive fordelt på og i mit hul, få sekunder senere efterfulgt af et velvoksent pikhovede, der presser sig mod min indgang og, med forbløffende lethed, glider indenfor.
Han er altså ikke helt lille, ham der bagved mig … men han er erfaren, så han stopper og lader mig vænne mig til pikken, før han langsomt begynder at bevæge sig længere op i mig, til jeg mærker hans hængenosser klaske mod mine.
Fantastisk ! … her ligger jeg med en pik i hver ende, det er bedre end jeg på nogen måde kunne have håbet på, så jeg nyder bare og forsvinder lidt ind i mig selv og situationen, mens jeg lader dem kneppe mig i mund og røv med tiltagende kraft og bestemthed.
Efter hvad der føles som måske 5-10 min trækker den bageste sig ud og lynhurtigt får de byttet plads, så jeg nu har den førstes lidt tykkere pik i røven, mens ham der lige har kneppet mig hurtigt fjerner gummiet og stikker sin pik i munden på mig og, med et godt greb om mit hoved, begynder at kneppe min mund.
Nu får jeg kærligheden at føle, for nu er tempoet højere og stilen hårdere, ham der er bag mig knepper i bund med hvert stød og ham der er i min mund presser sin pik så langt ind han kan, tydeligt lidt irriteret over, at jeg ikke er specielt godt til at tage den dybt i halsen.
Efter hvad der føles som et godt stykke tid men sikkert ikke er mere end 5-10 min sætter den bageste tempoet op og med en dybt brøl hamrer han pikken i bund i min røv og kommer voldsomt i gummiet, hvorefter han trækker sig ud og væk.
Jeg har stadigvæk en pik i munden, så er ikke specielt opmærksom på andet, før jeg pludselig mærker en pik mod min røv … denneher er lidt tyndere, men den er lang, finder jeg ud af, da dens ejermand kører den i bund i min godt åbne røv med et langt stød.
Manden i min mund holder mig fast og siger, at jeg bare skal fortsætte med at sutte, så skal de nok styre slagets gang, hvilket jeg studser lidt over, men ikke giver mange tanker, for jeg er altså ikke på raketfysiker niveau mentalt, når jeg har en pik i hver ende, hvis nogensinde.
Der går ikke længe, så kommer pikken i min mund, nærmest uden varsel, og en god ladning flyder ud af den i en lind strøm, som jeg snildt kan følge med og begærligt sluger.
Han trækker pikken til sig og, uden at give slip på mig, flytter sig til siden, hvorefter hans plads straks overtages af en en ny mand, hvis pik allerede er stiv.
”Sut ham” siger min skæggede ven der netop har tømt sig i min mund, hvorefter han styrer mit hoved ned over den nye pik, så jeg ligesom ikke kan gøre andet.
Ham der knepper min røv er ved at være der, det kan jeg mærke på den mere og mere krævende og dybe stød, for fanden han kommer i bund.
Pludselig trækker han pikken til sig og jeg når netop at registrere hans dybe støn, før sæden regner ned over min ryg i hvad der føles som anselige mængder.
Hvis jeg præcis når at tænke, pyyh, min røv er lidt slidt, så er det der, da et bredt pikhovede presser sig på og, med skræmmende lethed, trænger op i min hårdt prøvede røv.
Ham her har sådan en pik, hvor hovedet er væsentligt større end skaftet og tilmed har en meget trekantet facon og skarp ”kant”, så han pirrer i den grad min prostata når han passerer den.
Det er noget der virker, så til trods for, at jeg er ved at være noget øm bagi, er den nye og kraftige stimulans af min prostata ikke uden virkning og i løbet af få minutter eksploderer min egen pik helt uden berøring og sæden render ud af mig og ned på tæppet, men samtidigt har jeg åbenbart fået klemt og ”arbejdet” lidt bagi, for ham der knepper mig sætter farten op og kommer hårdt i gummiet, hvorefter han trækker sig ud og, på ingen tid og i hvert fald inden jeg når at gøre noget, lader sig afløse af endnu en pik af velvoksen størrelse, der bare pløjer i bund i min nu, ret ømme og noget overstimulerede røv.
Fyren i min mund kommer, helt uden varsel og min skæggede ven, der har styret slagets gang, holder blot min overkrop nede og siger tørt, at nu skal jeg bare slappe af og tage imod, for der er et par stykker til, der står i kø.
”i kø”, hvad har de egentlig gang i ? … jeg er helt uden kontrol i legen her, og selvom jeg nok kunne have strittet nok imod til at stoppe den, så nyder jeg faktisk at blive misbrugt på den her måde, til trods for, at min røv er noget øm.
Jeg mister lidt tid og sted, men pikken fra min røv rykker frem til min mund og mens han lader mig sutte sig færdig, trænger en ny pik op i mig og knepper i et roligt men insisterende tempo, for at slutte af med, at hamre pikken i bund i mig et par gange og derefter tømme sig ud over min ryg.
Så pludselig er de gået, alle sammen … og her ligger jeg, gennempulet og sølet til i sæd på ryggen og i skægget.
Jeg når lige at puste ud i måske et minut eller 2, så hører jeg drengestemmer bag mig
”fuck, så du lige hvor meget pik han fik?”
”ja mand, der var sygt nok”
”jeg gad godt prøve …”
”du kan da bare gøre det, han er jo helt væk”
Jeg skulle lige til at rulle om på ryggen og sige noget, da jeg mærker 2 hænder tage fat om mine baller og uden nogen som helst form for dikkedarer, får jeg en pik pløjet helt i bund i et hårdt hug.
Han knepper som en kanin ham her, hårdt, hurtigt og dybt.
Han ven finder vej hen foran mig og stikker helt ugenert sin stive unge pik i munden på mig.
Jeg skæver op til ham jeg har i munden … han er vel 16-18 år, max, men han er fit, flot og hans pik smager godt, så jeg sutter bare løs, det bedste jeg har lært til han, alt for hurtigt og uden en lyd, kommer i munden på mig og, nærmest genert, trækker sig væk.
Ham der har gang i min røv er ved at være der og lige så pludseligt som sin makker, kommer han, tydeligvis ubeskyttet, i min røv i hede strint.
Her troede jeg så, at jeg var færdig, men der tog jeg fejl, for nu hører jeg endnu en af dem sige ”hvad så Elefanton, skal du ikke også kneppe ham ?”
”joo” siger en tredje stemme tøvende ”men tror du at det går? … jeg mener…”
”kom nu, du er ikke en kylling vel ? … snabelen er jo allerede stiv”
Inden jeg når at overveje hvad han mener, mærker jeg noget stort og rundt mod mit allerede hårdt prøvede røvhul og er et øjeblik bekymret for, hvad de har fundet på, men så trænger tredje fyrs pikhoved igennem og i en ubrudt, men langsom, bevægelse, pløjer han en gigantisk pik op i min ømme tarm, ja faktisk så langt op, som jeg ikke umidelbart tror, at jeg har prøvet før.
”fuuck, så du det, Anton gik i bund i hans røv i et hug?”
”ja, det er for vildt, han tog monsterpikken uden at pive”
Ansporet af vennernes kommentarer gik ham, der øjensynligt hed Anton, i gang med at kneppe mig med sin, ganske rigtigt monstrøse, pik.
Jeg er normalt ikke sart med store pikke, men denne her var altså STOR og min røv var mere end almindeligt godt brugt, så helt smertefrit var det bestemt ikke, men det var samtidigt en pirrende fortsættelse af det det gruppeknald jeg reelt lige havde været ”offer” for.
Anton kneppede, modsat sine venner, med et mere roligt tempo, men til gengæld var han gigant pik stiv som bare fanden og han gik HELT i bund i hvert eneste stød, for at trække sig næsten helt ud og så i bund igen.
”jeg har aldrig prøvet at kneppe en, der ikke brokkede sig” sagde Anton, nærmest undrende, og det nød han tydeligvis.
Efterhånden som jeg kom ind i hans rytme og min over anstrengte tarm slappede lidt af, begyndte jeg faktisk også at nyde det, for han ramte igen min prostata klokkerent på vej både ind og ud og i løbet af et par minutter stod min pik stangstiv igen.
”sygt nok, han får sgu stådreng af at blive pulet af Anton” sagde en af de 2 andre og inden jeg fik set mig om, var de begge to oppe ved mit ansigt med 2, på ny, stive pikke, og vupti, så havde jeg en pik i munden igen.
Denne pik smagte noget af min røv, så det var vist ham der havde kneppet mig før, men jeg suttede alt hvad jeg kunne og på max 2 minutter fik jeg ham over kanten og modtog endnu en ladning i munden, hvorefter han flyttede sig og kammeraten, uden videre, proppede sin pik i munden på mig.
Ham her tog fat om mit hoved og formeligt kneppede min mund, men ikke specielt dybt og egentlig rimeligt hensynsfuldt, så jeg lod ham gøre det, og helligede mig min egen nydelse, der med Antons støtte og rytmiske gennemknepning af min røv og pirring af min prostata var for stejlt opadgående.
Efer nogle minutter var jeg meget meget tæt på at komme, men jeg vidste også, at når jeg var kommet ville ophidselsen falde og knepningen af min røv nok ikke føles helt så rar, så jeg holdt stædigt igen og prøvede i stedet at pirre Anton ved at stramme og klemme det jeg nu kunne med mine tarmmuskler mens jeg med tungen hjalp pikken i min mund på vej.
Mine anstrengelser bar frugt, for det tog ikke 2 minutter, så kunne jeg høre på Anton, at han var ved at være der og med en fast greb om mine baller huggede ham monstret i bund og kom, så den store pik krampede og det ene voldsomme sprøjt afløste det næste, mens han fyldte min røv med sin varme sæd, hvilket rev mig ud over kanten, så min egen pik eksploderede og pumpede sæd ud over tæppet, hvilket fik fyren i min mund til at bukke under og levere sin ladning.
Så hurtigt som de dukkede op, er de 3 unge gutter væk igen og jeg ligger bare der på tæppet med sæd i ansigtet, på ryggen, på maven og flydende ud af min sønderpulede røv og ned over nosserne.
Jeg ved ikke hvor længe jeg lå der og pustede ud, men på et tidspunkt hører jeg en kvindestemme helt tæt på mig sige ”er du okay ? … det var vist en ordentlig omgang”
Jeg drejede hovedet i retning af stemmen og missede med øjnene.
Ved siden af mig, på hug, sidder en kvinde på vel 60-70 år, splitternøgen og med den her dybe farve, der tyder på mange års og lang tids soldyrkning.
Hendes lyseblå øjne ser på mig med et bekymret skær.
”jaa” begynder jeg, ”det blev vist lidt vildere end jeg havde forestillet mig”
”det skal jeg love for” sagde hun, nu med et lille nærmest undskyldende smil, ”jeg har siddet og nydt synet ovre fra min plads … det var utroligt frækt at se på”
Jeg smiler til hende og prøver at rejse mig … mine ben er som våde spaghetti og min røv er ØM, ”jeg kunne godt bruge en dukkert nu” siger jeg.
Hun giver mig en hånd med at komme op og få balancen, ”kom, jeg går med dig derned, du kan nok også godt bruge en hånd til at få al den sæd af ryggen”
Vi går ned til vandet og langsom ud i det … det er dejligt svalende, men da jeg når til en dybde, hvor min røv kommer under, mærker jeg det kolde vand trænge op i mig og giver et lille ”uh” fra mig.
”ja du er stadigvæk ret åben bagi” siger hun med et grin, ”men så bliver du da kølet lidt ned, for du må godt nok være øm efter den omgang, særligt ham knægten til sidst, for det var noget af en krabat, han rendte rundt med”.
Som lovet hjælper hun mig med at vaske sæden af kroppen, tilmed på en dejligt kærtegnende og blid måde og da vi er færdige går jeg op til mit tæppe igen, mens hun hurtigt henter sit og kommer over til mig.
”gør du tit sådan noget?” spørger hun, da hun har sat sig til rette foran mig, i skrædderstilling, frækt fremvisende en let åben kusse med en smukt trimmet behåring, der er lige så hvid som hendes lange krøllede hår.
”nææ, det var heller ikke helt meningen … men jeg tog herop i håb om at finde noget fræk sex, måske bare ikke helt så meget” indrømmer jeg, mens jeg først byder hende en øl og selv tager en.
Hun tager imod øllen, tager en slurk og siger så ”jeg legede med mig selv mens jeg så på, det var utroligt intenst, så jeg skylder dig vidst en god orgasme … eller 3”
Jeg griner ”lige nu, er jeg ikke sikker på, at jeg kan klare mere, men kan jeg have dem til gode?”
”Ja bestemt, men vi du nok have dem med en gammel krage som mig?”
Jeg ser på hende … bevares er det tydeligt, at hun er over 60, men hendes krop er faktisk rigtigt flot holdt, hendes bryster har stadigvæk nogen fylde, brystvorterne er store og stritter frækt og den smukt trimmede kusse virker sgu også indbydende … ”ja da, du er jo en smuk kvinde”
Hun ser på mig med et undersøgende blik i måske 30 sekunder, så siger hun ”tak, det er sødt sagt”
Vi sidder lidt og drikker vores øl i tavshed … hun til syneladende fordybet i tanker og jeg fordøjende de oplevelser jeg lige har været igennem.
Da vi er færdige med vores øl griber hun i sin taske og finder en gammeldags lommebog op, skriver noget nederst på en side, som hun sirligt river ud og giver til mig med et smil … jeg kigger på lappen, hvor der står Grethe og et telefonnummer.
”jeg bor lige heromme bag skoven i mit sommerhus, så hvis du mente det du sagde, gør jeg dig gerne selskab næste gang du vil op og nyde solen”
”Du må også gerne ringe, hvis du bare er på udkig efter sex” siger hun med et frækt smil, rejser sig, planter et kys på min mund og slutter med ”men nu må jeg løbe, min søster kommer til middag. Tak for et skønt show”
Med de ord trækker hun en let sommerkjole på, hanker hun op i sine ting og er på vej væk.
Jeg ser efter hende, nyder synet af et par forbløffende spændstige baller der bevæger sig under den lette kjoles stof og lover mig selv, at jeg skal have den oplevelse en dag … snart !
Kommentar