Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung

Karakter: 0/0
Visninger: 5054

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Gamle, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Første gang og Biseksuel
Ung "pige" i huset.

En fortælling om udviklingen fra en ung CD dreng, der via mit job i huset hos en moden rig frue, bliver seksuelt oplært og modnet til at betjene fruens "veninder"...


Jeg var netop fyldt 15 og næsten alle mine kammerater havde allerede fritidsjobs. Det var typiske jobs som flaskedreng, opvasker, bydreng, i grillbar, avisdreng osv.
Jeg havde endnu ikke et job, men det skyldes bl.a. situationen derhjemme, hvor både min mor og far måtte arbejde hårdt og med skifteholdsarbejde, hvorfor mange af de huslige pligter hvilede på mine skuldre.
Ikke at jeg anså det som et problem, sådan var det bare, og jeg fik da også rigtig gode lommepenge.
Og jeg blev rigtig god til at stå for en husholdning.
Rengøring, tøjvask ja endog madlavning.
Og faktisk kunne jeg lide det. Det talte til tøsen i mig. Når jeg gik der og ordnede det huslige forestillede jeg mig at jeg var ung pige i huset...
Og den rolle underbyggede jeg yderligere ved at klæde mig som pige, når jeg var alene i huset.
Så fandt jeg min mors lingeri og nød at klæde mig på i hendes tøj.
Det var i en tid med det man i dag vil betegne som gammeldags lingeri, og måske var det allerede lidt gammeldags dengang... BHer med helskåle, hofteholdere til nylonstrømper, nylontrusser i sart rosa, gule, lyseblå og selvfølgelig også hvide. Underkjoler i samme farver. Egentlig helt ordinært, men for mig aldeles uimodståeligt.
Derudover stod valget mellem bluse/nederdel, kjole eller måske en kittel. Sidstnævnte kunne jeg godt lide, det passede til at være ung pige i huset... En dejlig nylonkittel i f.eks. lyserød med knapper hele vejen foran og bælte der fremhævede timeglasformen. Det ekstra lag nylon udenpå undertøjet gav en lækker følelse. Og en hårbøjle til mit ret lange hår, som heldigvis var på mode i de år.
Og ja, jeg var ikke bare tøsen i huset, jeg var den ALTID liderlige tøs!
Sekunder efter jeg have trukket et par trusser på, begyndte min pik at drive af liderlighed, og efter kort tid var de drivvåde og fedtede, og jeg elskede fornemmelsen både mod min pik og helt om i mit lille røvhul... Når det var fedtet godt ind, følte jeg mig virkelig som en RIGTIG tøs... En rigtig LIDERLIG tøs...
Og det var sådan jeg udførte pligterne i hjemmet når det var mig muligt. Og også derfor det ikke føltes som en sur pligt..
Nogle timers husarbejde på denne måde affødte også med usvigelig sikkerhed adskillige udløsninger, og deraf totalt gennemblødte trusser, ja ofte rendte spermen ned af de glatte nylonlår.
Men da det jo var mig selv der stod for også at vaske tøj, var det ikke noget problem med al det tilgrisede lingeri.
Det våde fedtede numsehul, min lille fisse, "kaldte" efterhånden på mere...
Jeg havde læst beskrivelsen af en dildo, nøje beskrevet med alle mål, i en bog skrevet af Maria Marcus (en bog der i det hele taget var meget inspirerende for en dreng i min alder, og ikke mindst inspirerede den min tøseside).
Så med lidt kreativitet gik jeg i gang med at fremstille en selv af et tykt stearinlys. Og snart havde mit snitteri resulteret i en tro kopi af beskrivelsen. WOW, bare at holde om den gjorde mig liderlig, og tanken om at stikke den op i min lille fisse... åhh, jeg kunne næsten ikke vente!
Men vente måtte jeg til jeg igen var alene hjemme dagen efter. Jeg kunne godt have prøvet den om aftenen, men så kunne det ikke være som rigtig tøs, altså omklædt. Og sådan skulle det bare være!
Ventetiden var næsten ubærlig, men endelig have jeg huset for mig selv.
Jeg stillede dildoen på et bord, så jeg kunne betragte den mens jeg klædte om til tøs.
BH, hofteholder, nylonstrømper, en kort chemise men ikke trusser... Selvfølgelig ikke...
Min pik var allerede begyndt at dryppe af liderlighed og jeg smurte mit numsehul, min tøsefisse, med safterne, stak en finger op og masserede ringmusklen for at gøre den modtagelig.
Dildoen blev smurt godt med vaseline og jeg lagde mig på sengen, enden på en pude og benene i vejret, og lod dildoen finde mit lille stramme hul.
Jeg prøvede at presse den op, men jeg var for stram.
Der var ikke andet at gøre end at finde kniven frem igen og tilpasse stearindildoen.
Det gjort lå jeg der igen og lod en finger forberede min fisse endnu engang. Og så dildoen... Denne gang kunne jeg mærke at den allerede i første forsøg gled længere op, men den tykkeste del havde jeg stadig besvær med, men nu var jeg så liderlig, at selvom min lille stramme hul smertede kunne jeg ikke stoppe, og pludselig gled den helt ind, og idet min ringmuskel slappede lidt af og lukkede sig om det tyndere skaft kom jeg i en eksplosiv udløsning!!! Spermen sprøjtende op over chemisen og noget ramte mit ansigt. Aldrig før havde jeg oplevet en så kraftig orgasme. Min pik blev ved og ved med at rykke i spasmer, mens min fisse nærmest "åd" dildoen. Jeg var i den 7ende himmel, og pikken nåede ikke blive slap, før den atter stivnede i endnu en udløsning.
Jeg lå udmattet tilbage og nød den næsten brændende varme i min fisse. NU var det en RIGTIG fisse!
Jeg havde også læst i Maria Marcus bog om at bevæge sig med dildoen oppe. Gå rundt og føle den, føle dens pirren af noget der blev kaldt g-punktet. Jeg vidste ikke hvad det g-punkt var, men fornemmelsen var vidunderlig.
Jeg beholdt den oppe. Gik rundt. Sad ned, og mærkede den pressede sig dybere ind. Jeg følte mig SÅ fræk, og hormonerne rasede i hele kroppen. Jeg trak chemisen af og fandt i stedet et Ole Lukøje natkjolesæt, eller Babydoll som det også blev kaldt. Min mor havde kun et enkelt sådant sæt, men jeg havde haft det på mange gange.
Det var ganske tynd nylon, lyseblåt med masser af flæser ved hals, ærmegab og underkant, og dertil hørende trusser med flæser hele vejen rundt og i benåbningerne.
Jeg stoppede BHen ekstra meget ud med nylonstrømper så jeg havde en rigtig kvindebarm, og jeg vimsede rundt inden jeg lagde mig på sengen, og fantaserede om at "herren i huset" kom og udnyttede stuepigen. Min fisse var nu så varm og medgørlig, at jeg kunne trække dildoen ud og presse den op igen uden det helt store besvær, og med en ny og ukendt lystfølelse. Og det endte igen i flere udløsninger, mens jeg drømte om at blive taget rigtig på sengekanten i mit "lille pigekammer".
Jeg var komplet udmattet ovenpå denne oplevelse, og lå bare og nød fornemmelsen som havde indtaget hele min krop. Da jeg igen havde lidt "kræfter i overskud", rejste jeg mig op, og poserede foran spejlet. Jeg havde aldrig følt mig SÅ tøset før, og kunne næsten ikke slippe grebet, men det var på tide at få vasket det sædplettede tøj. Jeg trak forsigtigt dildoen ud, og fornemmelsen var igen så overvældende, at jeg onanerede en sidste gang.

Det var så her jeg var i min hormonelle og seksuelle udvikling. 15 år gammel, tiltrukket af både piger på min egen alder og modne kvinder, som nok de fleste 15 årige drenge er, men derudover denne uimodståelige tiltrækning af det kvindelige i mig selv. Jeg var både forvirret og skamfuld over mine lyster, men jeg kunne ikke undertrykke denne lyst. Jeg forsøgte i perioder, men det endte så bare med, at lysten og begæret vende mangefold igen. Og forvirringen over mine lyster var selvfølgelig også begrundet af, at der jo ikke var nogen andre der havde det sådan (troede jeg). Jeg vidste ikke hvad der var "galt" med mig. Jeg havde ingen at tale med det om, og jeg havde på det tidspunkt ingen viden andre steder fra, der kunne belyse denne "tilstand". Men ændre på det kunne jeg ikke... Og det gav mig jo sådan en stor nydelse.

Og det var også her at min mor holdt op med at arbejde, og begyndte at gå hjemme som fuldtids husmor. Og dermed var min rolle som "stuepige" udspillet, og mulighederne for at udleve tøsen i mig var pludselig meget begrænsede. Det var næsten ubærligt. Lysten byggede op i mig, og fyldte nærmest hele min bevidsthed. Jeg kunne ikke tænke på andet, men det blev kun til at snuppe et par trusser i ny og næ, og have dem på om natten. Så fik jeg da onaneret i dem, men følelsen af at være en rigtig tøs var ikke til stede.

Og da jeg nu ikke havde al det huslige derhjemme, blev lommepengene også sat ned, og mine forældre opfordrede mig til at finde et fritidsjob ligesom alle de andre.
Men jeg synes ikke rigtig de job der var mulige at få, var særligt attraktive. Og heller ikke særlig godt betalte. Jeg søgte som bydreng hos den lokale købmand, men han synes jeg var al for klejn til at håndtere en longjohn cykel og tunge ølkasser. Jeg søgte så lidt andre job her og der, og det endte med et job i en restaurant lufthavnen som opvasker og altmuligmand på deres lager. Det var egentlig ok, men så heller ikke mere.
Så jeg gennemtrawlede aviserne for at finde et andet job. Og en dag stødte jeg på flg. annonce:

Ung pige i huset søges til herskabelig villa i Hellerup.
Eftermiddage og aften, og til tider weekender.
God erfaring med husførelse, tøjvask og rengøring fordres.
Et godt kendskab til madlavning vil være en fordel.
Du er proper og velopdragen.
God løn efter kvalifikationer gives.
Ansøgning sendes til Billetmrk. 337

Jeg sad længe og stirrede på annoncen. Det var jo lige mig! Altså bortset fra, at jeg ikke var "ung pige".
Jeg opgav selvfølgelig tanken, men ugen efter var annoncen igen i avisen.
Og så tog fanden ved mig! Jeg ville ansøge! Så måtte det bære eller briste. Men jeg tænkte, at jeg ikke ville komme i betragtning, hvis jeg skrev mit rigtige navn, og at jeg dermed afslørede at jeg var en dreng. Jeg måtte tage chancen og underskrive mig med mit "pigenavn" Pia. Det var lidt forrykt, men tanken opslugte mig og min fornuft blev sat ud af spillet.

Jeg skrev:
Til Billetmrk. 337.
Jeg tillader mig hermed at ansøge om den opslåede stilling.
Jeg er 15år og går i 2.real.
Jeg har grundet særlige omstændigheder hjemme varetaget
husholdning og husførelse i flere år.
Jeg kan vaske tøj, både i maskine, hvis en sådan forefindes, eller i hånden.
Også erfaring med tøjrulle og strygning.
Er yderst proper med rengøring, støvsugning og gulvvask.
Har god køkkenkundskab, og kan lave de fleste hverdagsretter.
Er lærenem og betragter mig selv som velopdragen.
Deres ærbødigste,
Pia Samsing

Jeg postede ansøgningen med rystende hænder, og var lige ved at fortryde i sidste øjeblik, men brevet gled ned i postkassen.
Gjort var gjort, men jeg kunne jo altid lade som ingen ting, eller aflyse, hvis jeg skulle blive kaldt til samtale.
Og da der var gået en uge uden noget skete, åndede jeg faktisk lettet op. Puha, heldigvis ikke noget svar, det VAR altså også helt
hen i skoven, det jeg havde gang i... Og dagen efter lå der et brev i postkassen til mig!!!

Kære Pia Samsing.
Tak for deres ansøgning til stillingen som ung pige i huset.
Deres erfaring lyder interessant, og jeg vil hermed
gerne se Dem til en samtale angående stillingen.
Hvis det kan passe Dem fredag 12/3 kl. 17:00 er
det hermed en aftale, ellers må De lade høre fra Dem.
Undertegnede
Enkefru Overretssagfører Britta Levinsen
A N Hansens Alle
Hellerup
Telefon HElrup 6874

Jeg fik hjertebanken og koldsved og mine hænder rystede. Hvad havde jeg dog rodet mig ud i?
Det var onsdag, så der var to dage til. Mit hoved var som fyldt med vat, og al tankevirksomhed som gået i stå.
Jeg skiftede mellem bare at lade som ingenting, til at aflyse og skrive at jeg havde fået et andet job i mellemtiden.
Ja og så stadig den tredje mulighed... at møde op og undskylde at jeg havde løjet angående mit navn og køn.
Og jeg fik overbevist mig selv om, at det værste der kunne ske var, at jeg ville få en skideballe og blive smidt på porten. Og så var det jo bare det.

Så der stod jeg så foran enkefru Levinsens hovedør på A N Hansens Alle præcis kl. 17:00 og ringede på.
Døren blev åbnet, og der stod Enkefru Britta Levinsen. En moden dame. Højere end mig, med et nydeligt gråt krøllet hår, kraftig figur med en stor barm under en sølvskinnende satinbluse og kraftige hofter under en knælang plisse nederdel. En rigtig Hellerupfrue.
Pia Samsing formoder jeg, sagde hun, træd indenfor.
Jeg trådte lidt tøvende indenfor, men kiggede ned i gulvet. Mit hjerte galoperede og nu var jeg knaldrød i ansigtet. Jeg var lige ved at gå i panik og bare løbe min vej.
Efter en kort pause siger Fru Levinsen: Hør, der må da vist være sket en misforståelse. Jeg ventede en PIA Samsing, og det kan næppe være Dem, unge mand?
Sig mig, holder De mig for nar?
Og så kom min tunge ellers på gled. Ordene snublede over hinanden, jeg talte hurtigt og lidt usammenhængende, mens jeg prøvede at forklare, at jeg brændende ønskede jobbet, men jeg nok ikke ville være kommet i betragtning hvis jeg havde oplyst at jeg var en dreng, at mine kvalifikationer var som beskrevet, at jeg var meget ked af at jeg havde løjet angående mit køn, men at det også var det ENESTE jeg havde løjet om, og det ville ALDRIG ske igen, og, og og...
Stop, stop unge mand, og se op på mig. Jeg stoppede min talestrøm og kiggede fru Levinsen i øjnene, og hun kiggede indgående på mig.
Nu de er kommet den lange vej, så kom med ind på mit kontor, og lad os tale om det.
Tak, tak fru Levinsen. Jeg bukkede høfligt, og tog skoene af inden jeg trådte videre ind i huset. Jeg blev anvist en stol foran et stort skrivebord, som fru Levinsen satte sig til rette bag.
Hun sad lidt og så eftertænksom ud, og trommede let i bordet med fingrene, mens hun igen betragtede mig.
Endelig brød hun tavsheden, og sagde:
Unge mand... PIA... (hun smagte ligesom lidt på navnet) Samsing.
Jeg må indrømme, at jeg beundrer Deres mod. Og de har ganske ret, jeg ville ikke have inviteret Dem til en samtale, hvis De havde underskrevet Dem med Deres drengenavn.
Men nu sidder De her altså, og jeg er imponeret over, at der stadig er unge der kan finde ud af at udtrykke sig høfligt i det skrevne såvel som det talte sprog. Det er ikke mere hverdagskost blandt unge i Deres alder.
Og jeg lagde også mærke til, at De som noget selvfølgeligt tog skoene af inden de trådte ind fra entreen.
Derudover er de velklædt, i Deres gabadinebukser og skjorte, i stedet for de cowboybukser og t-shirts alle unge ser ud til at rende rundt i nu om dage.
Og hvis Deres kvalifikationer virkelig er som De beskriver dem, så har De måske overbevist mig om, at jeg skulle ansætte Dem i en prøveperiode.
Jeg må indrømme, at jeg efterhånden har haft en del dårlige erfaringer med de unge piger, som slet ikke ser ud til at have lært at føre hus, og langtfra at kunne lave så meget som simple frikadeller. Og de er også tit næsvise, og taler om alt det der kvindefrigørelse og hvad ved jeg. Jeg har undret mig flere gange over, hvorfor de overhovedet søger sådan en stilling som denne. jeg tænker det er fordi, at jeg udlover en god løn. Men en god løn kommer ikke uden modydelse, men det forstår mange unge åbenbart ikke i dag.
Jeg fornemmer, at De er godt opdraget og stadig besidder de klassiske dyder.
Hun kiggede igen indgående på mig, og jeg nikkede samtykkende.
Jamen lad det så hermed være afgjort. De får en prøveperiode på 14 dage, og så lad os se derefter.
Startlønnen er minimumslønnen som den er på arbejdsmarkedet for unge under 18, men hvis jeg er tilfreds med Deres indsats vil Deres løn stige til en voksenløn.
Har vi en aftale?
Jeg rejse mig, gav hende hånden og bukkede.
Tak fru Levinsen. Ja tak, vi har en aftale, og jeg skal gøre mit bedste for at leve op til Deres forventninger.
Fru Levinsen havde et fast håndtryk, og holdt min hånd lidt længere end man normalt ville gøre.
Jamen så kan De måske begynde allerede i morgen lørdag. Så kan De tage lørdag og søndag som hele dage, og jeg kan sætte Dem ind i tingene.
Og, sluttede hun af, helt gammeldag er jeg altså ikke. Hun smilede og blinkede lidt med det ene øje. Her i huset er vi dus. Jeg følger altså også lidt med tiden.
Men jeg ser gerne at vi er på efternavn. Så fru Levinsen og... hmmm, frøken? Samsing. Hun smilede igen, og jeg anede et lidt skælmsk blik i hendes øjne. Jeg rødmede lidt igen.
Hun smilede lidt bredere, og kommenterede, at det klædte mig når jeg rødmede.

Da jeg tog hjem fra Hellerup var det med en kæmpe lettelse i kroppen, og jeg boblede af glæde. Tænk at jeg virkelig fik det job. Jeg kunne slet ikke forstå det.
Mine forældre blev glade på mine vegne, selvom de synes det var lidt mærkeligt at jeg ville have et job i huset. De mente, at det måtte jeg da have fået nok af hjemme.
Men, fortsatte de, du er jo dygtig til at passe hus, og vi må jo også erkende, at den der fru Levinsen ude i Hellerup, betaler er god løn. Så tillykke med dit nye job.

Jeg var tidligt oppe lørdag morgen, klædte mig pænt på, redte mit lange hår (der var jeg dog med på moden), og tog afsted mod Hellerup.

Det blev en lang dag med at gennemgå mine pligter. Jeg fik gennemgået vaskemaskinen, forhørt om mit kendskab til at sortere tøj, og være opmærksom på vaskeanvisninger.
Og det blev understreget at fru Levinsen havde meget sart tøj, blandt andet lingeri i både nylon, satin, og silke, sidstnævnte som jo krævede håndvask. Og jeg bekræftede, at jeg havde kendskab til det hele. Resten af huset blev gået igennem, hvor der skulle støvsuges, hvor der skulle vaskes gulve med brun sæbe, og selvfølgelig blev køkkenet gået igennem. Sådan gik den dag, og fru Levinsen virkede tilfreds. Hun var overrasket over hvor godt jeg var inde i tingene, og nævne med et glimt i øjet, at der vist var lidt frøken Samsing i mig. Igen rødmede jeg, og hun fik et lille smil på læben,


Søndag. Min anden dag i huset. Fru Levinsen bad mig starte med at få ordnet tøjvasken. Det havde hobet sig lidt op.
Der er en del til håndvask, påpegede fru Levinsen, men der hænger et forklæde i vaskekælderen du kan benytte.
Jeg begav mig ned af trappen til vaskekælderen og gik i gang med at sortere tøjet. Mørke og lyse farver, 40gr. 60gr og kogevask. Og det der skulle håndvaskes.
I mens jeg sorterede steg den velkendte liderlighed op i mig. Jeg havde taget forklædet på. Det var et pvc forklæde, storblomstret med knap i nakken og bindebånd på ryggen.
Bare det at have det på, selvom det var uden på mit drengetøj, var en dejlig følelse. Men det der virkelig fik mine hormoner i kog, var fru Levinsens undertøj. Eller jeg må hellere kalde det lingeri, for det var hvad det var. Det var fint, meget finere end min mors, og jeg kunne fornemme at det måtte være dyrt. Der var de fineste trusser, tynde som spindelvæv, hvide med blondekanter, sorte nylontrusser med blodrøde flæser, skinnende elfenbensfarvede satintrusser, praktiske men elegante charmeusetrusser, strømpeholdere, hofteholdere, de skønneste BHer... med STORE skåle! Fru Levinsen havde en meget stor barm. Nylonstrømper, silkestrømper, underkjoler, underskørter, natkjoler, alt i de fineste stoffer. Her var ingen kedelige ribstrikkede bomuldstrusser og bomuldsundertrøjer. Og derudover selvfølgelig nederdele, bluser, kjoler osv.
Jeg måtte virkelig snappe efter vejret! Det var jo, indrømmet, netop denne del af jobbet jeg havde håbet på ville være spændende, og det her var "jackpot x 100"!
Der var et lille toilet i forbindelse med vaskekælderen, og hvis jeg skulle kunne koncentrere mig om at få vasket alt de bedårende tøj, måtte jeg simpelthen have lettet trykket.
Jeg kunne mærke den velkendte våde fornemmelse i mine underbukser, og pikken der voksede. Jeg lyttede lige efter fru Levinsen, men der var stille ovenpå, så jeg tog chancen, snuppede et par af de spindelvævstynde trusser og smuttede hurtigt ud på toilettet. Bukserne ned, først indsnuse duften fra trusserne, en anderledes duft end min mors. De duftede af en diskret parfume og en udefinerbar duft i skridtet... de duftede af... kvinde. Trusserne ned om pikken, og det tog kun nogle få ryk, før jeg fyldte de fine trusser med sperm.
Fik hurtigt tørret mig, bukserne op og tilbage til arbejdet. Det var stadig svært at koncentrere mig, men nu var der da lidt ro på. Jeg fik hurtigt disponeret de forskellige vaskefraktioner og fik sat den første maskinfuld til og kunne, mens den kørte, begynde på det der skulle håndvaskes.
Det blev en lang dag i vaskekælderen, flere maskinfulde og hængen til tørre i tørrekælderen.

Kl. 17 kaldte fru Levinsen, at der blev serveret aftensmad i spisestuen.
Det var fru Levinsen selv der havde stået for maden, en let anretning med skinke, og bød mig til bords.
Ja, sagde hun, her i huset er vi ikke for fine til at spise med vores tjenestepiger. Åh, der var den igen, tjenestePIGE... jamen jeg ved virkelig ikke hvad jeg ellers skal sige.
Åh pyt, fik jeg sagt, det er fint med mig. Jeg har jo selv søgt som tjenestePIGE, så det må jeg vel acceptere.
Hun smilede og sagde, at jeg da var vældig frisk, men at det jo var lidt sødt også.
Nå, fortsatte hun, jeg fik vist sagt "vi". Ja, jeg er jo kun mig selv efter min mand faldt fra for efterhånden en del år siden. Og derfor synes jeg at det er meget velkomment med lidt selskab ved middagen.
Og hvordan er det så gået med storvasken?
Jo, svarede jeg, jeg synes det var gået fint. Jeg ville gerne fortsætte efter middagen, for så kunne jeg få det hele klart inden jeg tog hjem.
Jamen sikke en energi, men det vil jeg da sætte pris på.
Og så fortsatte vi med lidt snak om løst og fast under middagen. Det var hyggeligt og jeg blev igen bekræftet i, at min lille frækhed havde givet pote.
Det passede fint med at det meste af tøjet var tørt efter middagen, så jeg kunne få strøget og lagt sammen. Det var en stor fornøjelse at lægge alt det pikante undertøj sammen, og jeg var meget omhyggelig. Ligeledes blev kjoler og nederdele strøget, og de fine bluser glattet. Nylonstrømperne rullet fint sammen, og det hele laget i kurve, så jeg kunne bringe det op.
Jeg fik anvisninger om placeringen i skabe og skuffer i soveværelset i overværelse af fru Levinsen. Og hun kommenterede, at hun var endog meget imponeret over hvor sirligt det hele var ordnet og lagt sammen. Ja, betroede hun mig, så har jeg faktisk aldrig set det SÅ sirligt gjort før, og tro mig, jeg har haft adskillige tjenestepiger gennem årene.
Jeg rødmede lidt, og det gik ikke ubemærket hen. Det skal du da ikke være flov over, men tværtimod stolt af! Men jeg ved jo godt at det er et stykke kvindearbejde jeg roser dig for, og det måske kan føles lidt ubekvemt, ja?
Joe, svarede jeg tøvende, måske...

Den følgende uge og weekend havde jeg efterhånden været alle rutinerne igennem, inklusive madlavning, og alt til fru Levinsens tilfredshed.
Og så var jeg kommet til den sidste weekend i min prøvetid. Jeg havde lørdagen alene i huset, da fru Levinsen skulle ud. Og det var vaskedag, så jeg havde allerede sommerfugle i maven. Nu havde jeg chancen for at prøve noget af det fine lingeri, mens jeg gik og ordnede vasketøj.
Jeg ventede en rum tid efter hun var gået for at være sikker på, at hun ikke pludselig kom tilbage efter noget. Og SÅ var det tid!
Jeg afførte mig alt mit eget tøj, og begyndte påklædningen i fru Levinsens. Åh ja, det duftede så vidunderligt, men desværre var det alt for stort til min lille spinkle krop.
Men en lycra rool-on hofteholder var så stram, at jeg kunne holde den oppe, og nylonstrømperne passede fint. Og et par af hendes chameusebenklæder passede også, og kunne sættes lidt i klemme øverst i hofteholderen, så de blev oppe. BHerne var store. Jeg fandt en lycra BH, som kva sin elasticitet sad nogenlunde, og jeg fyldte skålene med nylonstrømper, så jeg fik en anseelig barm. Derudover en lang perlon underkjole med blonder i busten og forneden. Og så forklædet over, og i gang med pligterne. Jeg nød den store tunge barn under underkjolen, og fantaserede om at være rigtig moden tjenestepige. Jeg nød det i fulde drag, og mærkede hvordan jeg blev mere og mere våd i trusserne af liderlighed. Men jeg ville ikke komme, selvom det var svært at lade være. Jeg nød hvordan liderligheden fyldte mere og mere i hele kroppen, og hvordan trusserne blev sølet mere og mere til af præsperm.
Tiden gik, og jeg glemte alt omkring mig, nød at være rigtig stuepige, med rigtige stuepigepligter. Og SÅ skete det, der IKKE måtte ske!
Jeg hørte en nøgle i KÆLDERDØREN! Det havde jeg ikke regnet med. Men der stod fru Levinsen og stirrede på mig! Tankerne fløj igennem mit hoved. ALT var ødelagt nu. Jeg ville blive smidt ud med det samme, inden det næsten var begyndt, og jeg kunne skyde en hvid pil gennem at have et drømmejob med en god løn. For pokker hvor følte jeg mig pludselig dum. Og angående min ansigtsfarve, som fru Levinsen synes var så klædeligt når jeg rødmede, må have været "meget klædelig"... Jeg var postkasserød i hovedet og jeg svedte pludselig som havde jeg løbet en maraton. Jeg stod bare tavs og afventende, og vidste ikke mine levende råd, og slet ikke hvad jeg skulle sige.
Efter hvad jeg følte som "hundrede år" tog fru Levinsen ordet:
Jeg er meget overrasket, og meget skuffet! DET var ikke hvad jeg havde forventet mig fra din side! Men, men... hun trak lidt på det, på den anden side... FRØKEN Samsing! Så måske er der mere frøken i dig end først antaget...? Men uanset hvad, så er det absolut IKKE acceptabelt, at du benytter mit lingeri til udleve den lille frøken i dig. Jeg kan vælge at afsætte dig fra pladsen med øjeblikkelig virkning, men jeg har jo været tilfreds med dine kundskaber. Så måske vi kan finde en anden løsning. Og den hedder opdragelse! Med den opførsel har du fortjent en god gammeldags endefuld!
Fru Levinsen satte sig på vaskebænken og gjorde tegn til at jeg skulle komme nærmere, og tvang mig så ned over hendes kraftige lår. Underkjolen blev trukket op, og chameusetrusserne ned, og så vankede der en gedigen endefuld. Jeg havde aldrig fået en rigtig endefuld før, og jeg var meget overrasket over de sviende slag på mine baller, men endnu mere overrasket over, at den brændende smerte fik min pik til at vokse i samme takt som slagene faldt... Og den i forvejen opsparede liderlighed jeg ikke nåede at få udløsning for inden fru Levinsen overraskede mig, og pikkens pressen mod hendes lår, fik mig til at komme, og jeg var meget bevidst om at fru Levinsen ikke kunne undgå at bemærke det. Og jeg kunne heller ikke undertrykke et "åhh-aee-ooeee" da den varme sæd fordelte sig mod mit underliv og mave. Afstraffelsen fortsatte lidt endnu, inden fru Levinsen sagde, at det vist måtte række som en passende lærestreg.
Rejs dig, beordrede hun, med en ukendt hård stemme. Jeg rejste mig og stod foran hende. Hun løftede op i forklædet, og kiggede på de pjaskvåde trusser.
I guuuder, sikke dog et griseri! Det er da godt du havde forklædet på, ellers ville jeg da være sølet helt ind. Og det kan du forresten beholde på, og også resten, for "vi" skal jo ikke have svinet mere til, vel! Og så kan du se at få færdiggjort tøjvasken, og når du er færdig, kommer du op med det og får lagt det på plads. Og så må vi vist også have en alvorlig samtale!

Og der stod jeg så tilbage, med brændende baller og tilsølede trusser, og måtte fortsætte med mine huslige pligter. Tusinde tanker kørte gennem mit hoved, men det vigtigste var, at jeg åbenbart ikke var blevet smidt på porten, og min forundring over, at den endefuld havde givet mig en så stor lystfølelse.

Jeg fik færdiggjort vasken, lagt tøjet sammen og begav mig op med det. Det føltes meget akavet at jeg nu var på vej med vasketøjet iført fru Levinsens lingeri, der ikke engang sad særlig godt. Men jeg turde ikke tage det af, når hun udtrykkeligt havde bedt mig beholde det på.
Da jeg trådte ind i soveværelset var jeg ved at tabe det hele på gulvet. Fru Levinsen stod ved sengen iført en tynd hvid gennemsigtig underkjole, der afslørede hendes store tunge bryster UDEN BH, en hofteholder og sorte nylonstrømper med søm. INGEN trusser! Og jeg kunne tydeligt ane en meget mørt trekant mellem hendes lår.
Hun lod sig ikke mærke med at jeg stirrede på hende, men kommenterede bare, om jeg ikke skulle se at få lagt det tøj på plads.
Da jeg stod og hængte hendes bluser ind i skabet mærkede jeg, at hun stillede sig tæt bag mig. Jeg kunne mærke hendes store fruebryster presse mod min ryg, og hendes hænder gled ind under forklædet og masserede min pik i de våde trusser. Ganske kortvarigt, så trak hun sig væk igen, og da jeg var færdig med at hænge i skabet og vendte mig om, lå hun på sengen med underkjolen trukket så meget op, at jeg netop kunne se hendes rigt behårede kusse.
Nå FRØKEN Samsing, lad os så se om du er lige så ferm til at slikke kusse, som du er til de andre huslige pligter! For hvis du vil beholde pladsen her, bliver det en af dine fremtidige pligter!
Jeg trådte tøvende nærmere og vidste ikke hvordan jeg skulle gribe det an, men da fru Levinsen spredte sine lår og da jeg kunne se hendes store skamlæber og glinsende kusseåbning, var jeg ikke længere i tvivl. Ned på knæ for enden af sengen, hovedet ned mellem hendes fyldige lår, og ansigtet presset mod den svulmende kusse.
Aldrig havde jeg duftet en kusse før. Jeg havde snuset til trusser, men dette overgik alt. Hendes kusseduft var kraftig men behagelig, og min tunge begyndte at smage på hendes safter. Hun smagte lidt som mit eget præcum, men meget kraftigere, og der var også en snert af urin, ikke ubehageligt, tværtimod. Og jeg behøvede ikke instruktion til at slikke kusse! Det kom helt af sig selv... jeg begravede bogstavelig talt mit ansigt i hendes kusse, og suttede og slikkede over det hele. Og jeg havde læst om kvinders clit, så da jeg mærkede en "lille pik" mellem mine læber, suttede jeg ekstra intenst der. Og noget rigtig måtte jeg have gjort, for fru Levinsen sukkede og stønnede svagt, og hendes vejrtrækning blev dybere, mens hendes fyldige mave "rullede" og hendes tunge bryster løftede og sænkede sig i hurtig rytme under den tynde natkjole.
Med et stivnede hun kortvarigt, trak vejret dybt ind og holdt det inden hun udstødte et "åhhhh-gud-ja-ja-du-må ikke stoppe-åhhh-åhhhhh-gud..." og så kom hun i en voldsom orgasme, det var jeg slet ikke i tvivl om, selvom det var første gang jeg oplevede en kvindes orgasme. Hun rystede og stønnede og pressede sin kusse mod mit ansigt mens hun holdt om min nakke, så jeg næsten ikke kunne få luft. Og jeg suttede fortsat begærligt på hendes clit og smaskede i hendes safter, inden hun stønnede "åh stop...stop... ikke mere" og skubbede mit hoved væk.
Hun lå tavst og fik styr på vejrtrækningen, inden hun rejste sig og satte sig på sengekanten.
Læg dig på sengen, sagde hun, og jeg lagde mig derop. Uden at sige noget fandt hun min pik under forklædet, tog fat om den med hendes bløde hånd, og spillede den af på mig. Og det varede ikke længe før jeg måtte overgive mig, og jeg kom mellem hendes fingre. Hun fortsatte med at spille den blidt, indtil jeg var helt tømt, og pikken blev slap i hendes hånd.
Så, kan du så komme ned og skifte tøj. Og så kan du komme op på kontoret inden du tager hjem.

Jeg gik ned i kælderen med et mylder af tanker i mit hoved. Ja, der var totalt "kaos" deroppe, og jeg fattede dårligt hvad der var sket. Men jeg følte mig ret sikker på, at jeg nu kunne fortsætte i stillingen. Hvad mon fru Levinsen ville mig på kontoret? Jeg plejede ikke at komme forbi hendes kontor inden jeg tog hjem.

Tilbage i mit normale tøj sad jeg nu foran fru Levinsen, som sad bag det store skrivebord, og klædt helt som vanligt.
Hun kiggede en tid tavst på mig, og tog så ordet:
Ja frøken Samsing, nu er din 14 dages prøvetid jo overstået. Og jeg må sige, at jeg har været meget imponeret over deres kompetencer på det huslige område.
Og så noget overrasket dine kompetencer, ganske uventet, på andre områder... FRØKEN Samsing... jeg har tit ønsket en frøken der kunne mere end lægge tøj på plads i mit soveværelse... Hun blinkede let med det ene øje.
Jeg vil selvfølgelig med glæde fastansætte dig. Vi skal dog lige være enige om, at i et pænt hjem som dette, er diskretion en selvfølge! Men det tror jeg godt du forstår, for jeg er ret sikker på, at der er mange du ikke ønsker skal kende lille FRØKEN Samsing. Og jeg har også et respekteret navn, så der er måske også ting, der foregår her i huset, som jeg ønsker bliver inden for disse vægge.
Det forstår du vel, og vil respektere?
Ja, svarede jeg, ja selvfølgelig.
Godt. Her ligger en kuvert med din løn for dine første 2 uger. Jeg har lagt en lille bonus oveni, for at belønne det fine arbejde du har udført så selvstændigt.
Jeg plejer at operere med tre titler til min hushjælp.
Ung pige i huset er en noget uerfaren pige, der skal have en del hjælp til at løse sine opgaver.
Stuepige, som er den erfarne og selvstændige hushjælp.
Og oldfrue. For mig behøver en oldfrue ikke være gammel, som der ligger lidt i titlen, men en meget erfaren hushjælp, der kan løse ALLE opgaver i huset.
Jeg søgte en ung pige, men i dit tilfælde vil jeg allerede nu udnævne dig til stuepige. Og lønnen følger med.
Hvad synes du om det FRØKEN Samsing?
Jeg rødmede, og takkede mange gange, og fru Levinsen smilede og nævner igen, at det klædte mig at rødme.
Jamen så har vi en aftale. Og med titlen som stuepige følger også en passende uniform. Det ser vi på i morgen.

Den nat drømte jeg om kusse, store bryster, tøsetøj og vågnede tidligt med en flitsbuestiv pik. Jeg onanerede under dynen, mens jeg forestillede mig fru Levinsens modne kusse, og der skulle ikke mange tag til, før jeg sprøjtede op over maven og brystet, og lå lidt og nød den varme sæd på min hud.
Og så ellers i bad og afsted til Hellerup.

Jeg blev modtaget af fru Levinsen i døren, og meddelt, at hun havde gjort det gamle pigekammer klart til mig. Hun mente, at når jeg nu havde status som stuepige, var det passende at jeg havde mit eget kammer til omklædning, og eventuelt overnatning i weekenden, så jeg var fri for den lange tur med bus.
Hun gik foran og viste mig vej til værelset, som lå i en lille afdeling bag køkkenet. Hun åbnede døren og skubbede den op, og bad mig træde indenfor.
Jeg trådte ind og det første jeg så, var en stuepigeuniform der var lagt frem på sengen! Og sirlig ved siden af en hvid blonde BH, hvid blondehofteholder, sorte silkestrømper med søm og et par flortynde hvide calypsotrusser med flæsebesætning hele vejen rundt! Og et par højhælede sorte sko!
Ja, sagde fru Levinsen, det er fra en tidligere stuepige. Jeg tror det passer dig perfekt. Nu vil jeg give dig ro til at klæde om, og så kan du komme ned og servere formiddagskaffen.

Jeg kunne ikke tro det .Var dette virkelighed, eller var det som med Jeppe på Bjerget, "drømmer jeg, eller er jeg vågen?"
Men virkelighed var det, og som jeg stod og betragtede det fine lingeri og stuepigeuniformen voksede en mærkelig fornemmelse indeni. Jeg havde svært ved at beskrive den, en blanding af en sær lykkefølelse og higen efter virkelig at udleve forvandlingen... den fuldendte tøs måtte være en en rigtig stuepige. Jeg var pludselig kun i nuet, og alt andet var ligegyldigt. Jeg smed hurtigt mit tøj, og begyndte, rutineret som jeg var, at klæde mig om.
Hofteholder med hægtelukke, 10 hægter foran i siden, en af de højere modeller. Jeg elsker fornemmelsen af at lukke hægte efter hægte, og mærke hofteholderen forme sig om hofter og talje.
Og guuud altsååå... strømperne var rigtige silkestrømper. Åh ja, at rulle dem op af benene og hægte dem dem på strømpeholderne. BH'en... Armene igennem stropperne og lukke den på ryggen med de 3 hægter. Skålene var skumforede, så jeg fik en fin lille a-skåls buste. Og så calypsotrusserne. Det flortynde stof kærtegnede min pik, men hvad der undrede mig var, at jeg ikke blev stiv som jeg ellers øjeblikkelig gjorde, når jeg mærkede et par nylontrusser mod min pik. Jeg var ligesom på et andet niveau i denne situation, hvor forvandlingen fyldte mere end liderligheden. Stuepigekjolen var med indsyet skørt, der fik den til at danne en fin "trekantet" figur, med slank talje og mere vidde nedefter. Den var "lige over knæene" lang, og sort. Dertil et fint hvidt forklæde med blondekant og bindebånd bagpå. Der var også en kappe til håret, som jeg fæstnede med hårnåle.
Skoene... Jeg havde lidt erfaring hjemmefra med min mors højhælede sko, men de var alt for små, så det havde aldrig været noget jeg havde fået trænet i. Men skoene her passede perfekt. Da jeg tog dem på mærkede jeg hvordan min ryg naturligt rettede sig, og det gav en rigtig fin holdning. Jeg gik prøvende over gulvet nogle gange, og kiggede i det store spejl som stod på gulvet. Jeg kunne næsten ikke genkende mig selv. Her gik den fuldendte stuePIGE! Dog lidt usikkert i de højhælede sko, men jeg synes hurtigt jeg fandt balancen i dem, og var dermed klar til at komme i køkkenet og tilberede formiddagskaffen.
Jeg trippede rundt i de høje hæle, og fik arrangeret det hele på en bakke, og satte kursen mod stuen. Fru Levinsen sad afventende ved sofabordet, og betragtede nøje min entre. Jeg gik med små afmålte skridt, men jeg havde alligevel ikke helt styr på de høje hæle. Jeg vrikkede om og tabte bakken med kaffe og brød. Pokkers! Der lå det hele på gulvet, og jeg rødmede og undskyldte, men fru Levinsen sagde, at sådan en klodsethed havde konsekvenser her i huset. Hun rykkede sig frem i stolen og klappede på sine lår. Her, beordrede hun, og hun behøvede ikke sige mere, jeg vidste at det var en tur over knæet. Min første dag som rigtig stuepige, og så lå jeg hen over fru Levinsens knæ med kjolen oppe om ryggen og trusserne trukket ned. Og det blev til en meget rød og varm ende, og liderligheden fandt vej til min pik og øgedes for hvert svidende slag. Og jeg kunne ikke holde igen, og jeg mærkede min pik pumpe varm sperm ud over fru Levinsens lår.
Hun bad mig rejse mig, og hun kiggede ned på den store hvide plet på hendes kjole. Ja, kommenterede hun, på den måde får du jo kun mere at se til i vaskekælderen.
Træk op i din kjole foran, fortsatte hun, og jeg adlød. Hun fiskede et fint kniplingslommetørklæde frem, og tørrede min pik med det. Og det kan du så også tage med ned i vaskekælderen, sagde hun, mens hun afførte sig sin nederdel. Afsted med det, og kom så tilbage og få tørret op og gjort rent. Det var heldigt at det var på det bare gulv, og ikke på gulvtæppet!
Jeg tog hendes nederdel og lommetørklæde med ned i kælderen, og hentede samtidig kost og spand.
Hun sad stadig kun i sit underskørt da jeg kom op, og gjorde ingen anstalter til at finde en ren nederdel. Jeg måtte ned på alle fire, og tørre op, skure og skrubbe, og da jeg på et tidspunkt kiggede over på fru Levinsen, kiggede jeg lige op mellem hendes fyldige lår, og kunne ane hendes store skamlæber i hendes behårede kusse. Når du nu er dernede lille frøken Samsing, så kan de jo lige så godt gøre lidt gavn. Her! Hun trak yderligere op i underskørtet, og spredte sine ben, og jeg kravlede på alle fire ind mellem dem, og begravede mit ansigt i hendes forunderlige grotte. Og hvilken nydelse at mærke de store svulmende skamlæber nærmest suge sig fast til mine kinder, lade tungen bevæge sig rundt i det bundløse hul og slubre kussesaft i sig. Og igen at finde den svulmende clit som jeg masserede med læber og tunge indtil fru Levinsen måtte overgive sig til en kraftig orgasme. Og ganske overraskende blev den efterfulgt at en lille varm stråle af tis. Men det var ikke ubehageligt, tværtimod smagte det faktisk godt. Lidt salt, synligt og også en anelse sødt. Jeg sank det, og straks fulgte endnu en stråle tis i min mund. Denne gang lidt mere. Det gjorde mig ekstra liderlig, det var så frækt og uprøvet, at jeg uden betænkelighed også slugte denne stråle... Og det fik fru Levinsen til at give slip... der kun et par små stråler mere, og så tømte hun blæren. Det var som at drikke fra en varm kilde, og jeg pressede min åbne mund mod hendes kildens udløb, og sank hver en dråbe.
Da hun var tømt bad hun rejse mig, og løfte op i kjolen. Min pik stod stift i de tynde calypsotrusser, Hun trak dem ned, fandt endnu et kniplings lommetørklæde frem, og onanerede mig med det, og fangede min sperm i det. Da hun havde malket mig tom gav hun mig det sædfylde lommetørklæde, trak mine trusser op og sagde, at nu kunne jeg jo se at få ordnet vasketøjet inden jeg forberedte frokosten. Formiddagskaffen har vi vist klaret...

Og sådan foregik de næste to uger. Jeg fik lært at færdes sikkert i højhælede sko, og lå ofte mellem fru Levinsens lår og slikkede hendes kusse og drak hendes tis, og hun malkede mig med sine kniplings lommetørklæder. Helt klinisk vil jeg næsten sige det var. Ingen kommentarer, bare lommetørklædet og en ensartet rytmisk onaneren indtil jeg kom, fange det hele i lommetørklædet, trusserne op og videre i dagens pligter.
Jeg havde ikke noget at klage over i den forbindelse. Fru Levinsens kusse var vidunderlig, og når jeg var færdig med den, skulle der alligevel ikke meget til før jeg kom.

Men det skulle vise sig, at fru Levinsen havde flere planer med mig.
En dag var kommet til at vaske en bluse ved for høj temperatur, og jeg blev kaldt op i soveværelset, hvor hun stod med blusen der var ude af facon.
Jeg undskyldte mange gange, men som hun havde for vane, når hun synes jeg havde gjort noget dumt, kom jeg over knæet. Men nu vidste jeg efterhånden hvad der kom, og jeg må indrømme, at det ikke rigtig var en straf mere... selv hun slog med fast hånd og mine balder endte mørkerøde og varme, blev jeg så liderlig, at det kompenserede for smerten. Og det vidste fru Levinsen selvfølgelig. Og denne gang udnyttede hun min liderlighed. Da endefulden var overstået, bad hun mig blive liggende. Jeg kunne mærke hun rakte efter noget, og så mærkede jeg en kølig creme på mine varme baller. Hun smurte dem blidt, og jeg slappede af og nød hendes berøring. En finger gled ned mellem mine balder og henover min anus. Det gibbede lidt i mig, og det ansporede hende til også at lade hendes finger presse sig lidt op. Og da hun opdagede at jeg bare slappede af og gjorde plads, gled hendes finger helt ind og op, og meget stille og forsigtigt førte hun fingeren ind og ud. Efter lidt masseren af min anus på den måde trak hun fingeren ud, og jeg mærkede at hun tilførte mere creme og dernæst noget hårdt der pressede mod min ringmuskel. Instinktivt vidste jeg, at det måtte være en form for dildo. Jeg kendte fornemmelsen fra min egen hjemmelavede stearinlys dildo. Så efter hun havde masseret min anus en tid med den glatte runde spids, pressede hun den forsigtigt ind. Og jeg vidste præcis hvordan jeg skulle slappe af i ringmusklen for at give plads, så snart var jeg fyldt helt ud! Fru Levinsen lod den sidde oppe et lille stykke tid, inden hun igen helt forsigtigt begyndte at kneppe mig med den. Jeg sukkede af liderlighed, og kom i en kraftig udløsning ud over hendes nylonlår, hvilket fik hende til at køre hurtigere med dildoen, indtil jeg var helt tømt, hvorefter hun trak den ud, og bad mig lægge mig på knæ, og slikke hendes nylonstrømper rene for min egen sæd.
Jeg rejste mig op og stod foran hende, og kiggede ned på dildoen i hendes hånd. Den var stor! Havde jeg virkelig kunne tage hele den i mit lille røvhul? Og fru Levinsen tænkte åbenbart det samme, for hun kommenterede, at hun sandelig var overrasket over, at sådan en ung frøken kunne tage sådan en stor... hun tøvede lidt med at sige pik. Sådan en stor pik, gentog hun så. Må jeg formode, at lille frøken Samsing måske allerede har trænet lidt?
Jeg rødmede som sædvanlig når fru Levinsen spurgte ind til den slags, men jeg nikkede.
Jeg tror minsandten at vi måske snart kan udnævne dig til oldfrue. Aldrig har jeg haft en så kvalificeret hushjælp. Men det kræver at du også ved hvordan du skal beværte mine gæster. Men det kan vi finde ud til næste weekend. Der har jeg veninde komsammen lørdag. Du kan møde tidligt og forberede frokosten. Derefter spiller vi bridge og forventer kaffe, kage og sherry som eftermiddags traktement. Så har du tid til at forberede middagen. Efter middagen trækker vi os ind i den fine stue og nyder aftenen i hinandens selskab. Og så må vi se, om der er en oldfrue i dig eller ej!

Jeg var meget spændt da jeg mødte den weekend. Det var nu at jeg virkelig skulle vise at jeg havde styr på hele husholdningen, lave mad, servere og være den perfekte stuepige til alles tilfredshed.
Jeg mødte tidligt, og fik styr på frokosten, gjort rent, ordnet blomster dekorationer og dækket op.
Det ringede på døren kl. 1130, og jeg tog imod. De tre veninder ankom samtidig, og jeg nejede og bød dem indenfor, tog deres frakker og viste dem ind i dagligstuen, hvor fru Levinsen ventede. Da jeg gik ud for at hente deres velkomstdrinks hørte jeg dem kommentere mig overfor fru Levinsen. Positivt. Jeg hørte lige den en sige, at denne gang så det da endelig ud til, at fru Levinsen havde fået den perfekte stuepige. Og jeg nåede også lige at høre, at hun bekræftede, at frøken Samsing sandelig var noget ganske særligt.
Jeg rettede ryggen af stolthed, og tænkte samtidig ved mig selv, at de skulle bare lige vide hvad der foregik i huset ud over de huslige pligter...

Dagen skred frem som planlagt, jeg serverede, ryddede af og hvad der ellers hører sig til. Og jeg fik kigget lidt på damerne. Alle meget nydelige, og meget velklædte. Modne damer. Jeg gik og blev lidt småliderlig, for jeg havde så absolut fået smag for modne kvinder, efter fru Levinsen havde vist hvad modne kvinder kan indeholde af opsparet liderlighed.
Der var fru Pilgaard. Høj og slank, sort glat pagehår, en aubergine kjole plisseret over den lille barm og med bølgende vidde nedadtil. Sienafarvede nylonstrømper og auberginefarvede sko der matchede kjolen.
Fru Baum, en kraftig dame med store bryster i den hvide nylonskjortebluse, der lod ane at hun bar en sort BH. Nederdelen var med højt stramt livstykke og svejende vidde nedover. Beige nylonstrømper med søm og hvide højhælede sko. Hendes hår var sort og glinsende, så næsten helt unaturligt ud.
Og til sidst fru Birkemose. Hun var lidt yngre end de andre, havde et smukt blond skulderlangt hår, bar en ret kraftig make-up med knaldrøde læber. Hun var iført en tung rød silkesatin bluse der fremhævede et par velformede bryster under det skinnende stof, og en sort pencilnederdel , der fremhævede en velformet røv. Nylonstrømperne var hvide, hvilket jeg aldrig før havde set. Skoene røde som blusen og med sylespidse stiletter.
Jo, jeg bemærkede alle detaljer, fascineret som jeg var af kvindetøj.

Da middagen var overstået og de havde trukket sig ind i den fine stue, var de blevet lidt mere løsslupne ovenpå vinen der blev serveret til middagen. Og jeg synes også jeg bemærkede en lille ændring i deres stemmeføring og stemmeleje. Jeg kunne ikke rigtig dechifrere det, men noget var der der fangede min opmærksomhed.
Jeg kom ind for at skænke sherry, og mærkede en hånd på min røv. Åh hvor yndigt... ak ja, tænk hvem der var ung igen, sukkede fru Baum, som det var, der nu lod hånden glide ned over min stramme unge røv.
Jeg rødmede, og fru Baum smilede. Jamen er det ikke sødt at se, at en ung pige stadig kan rødme.
Jeg flyttede mig, og skænkede for fru Pilgaard. Det samme gentog sig... en hånd på min røv, og en kommentar om, at ungdommens spændstighed var så smuk.
Da jeg efterfølgende skænkede for fru Birkemose, mærkede jeg en hånd finde op under kjolen, og jeg blev så overrasket, at jeg kom til at spilde på hendes nederdel.
Jeg skyndte mig at undskylde, og tog viskestykket jeg havde over armen, og tørrede efter. Hun kiggede ned, og kommenterede, at det måtte jeg gøre bedre. Og jeg gnubbede ekstra meget på pletten, med det resultat at jeg så en bule forme sig i den snævre nederdel!
Og NU vidste jeg pludselig hvad det var jeg ikke rigtigt havde kunne dechifrere... deres stemmer, stemmeføring og også lidt deres attitude... jeg føler mig pludselig overbevist om, at de her fine fruer alle har en pik gemt mellem benene! Den bule der formede sig på på fru Birkemoses nederdel kunne kun være een ting!
Åh, sagde fru Birkemose, det er vist bedre med varmt vand. Lad os gå ud i køkkenet, så kan jeg smide nederdelen, og du kan behandle pletten ordentligt.
Jeg nikkede, og førte an ud i køkkenet.
Åh, vil du lige hjælpe mig med lynlåsen bagpå... såååådan ja, og hun ålede sig ud af den snævre nederdel.
WOW, jeg stirrede på en knaldrød høj hofteholder, med sorte blonder og tilsvarende trusser. Og en MEGET seriøs bule i trusserne!
Så, i gang med dig, inden den plet tørrer. Og jeg lagde nederdelen på køkkenbordet og tændte for det varme vand, og gned pletten med lidt sæbe.
Og SÅ mærkede jeg et par hænder glide op mellem mine ben, finde trussekanten og trække dem ned. Jeg stivnede lidt, men gjorde ingen indvendinger. Kjolen blev slået op over min ryg og jeg mærkede noget varmt og hårdt mellem mine baller. Ingen tvivl om hvad DET var... Fru Birkemoses stive pik! Jeg kunne mærke hun var våd og fedtet af præsperm, og hun smurte mit lille røvhul, min stuepigefisse, med spidsen af pikken, inden jeg mærkede presset mod mit snævre hul. Langsomt, men i en lang bevægelse, trængte hun op i mig, og jeg jamrede sagte. DET var sandelig noget andet end en dildo. Hun var lige så hård, men samtidig varm og "blød", og jeg blev fyldt ud som aldrig før. Jeg slappede af og skød røven bagud, og det var åbenbart signal til fru Birkemose om, at jeg nød det, og hun begyndte at kneppe min stramme fisse i lange seje træk... næsten helt ud, og så helt i bund. Min pik lå stift op af maven, og det sortnede for mine øjne, da jeg måtte overgive mig og jeg kom. Min fisse krampede om fru Birkemoses pik, og det fik hende til at øge rytmen og så kom hun i en voldsom udløsning dybt oppe i mig! Hendes hænder havde et fast tag om mine hofter, og hun pressede sig mod min røv, for at blive oppe så længe som muligt.
Hun bøjede sig ned over mig og spurgte hviskende i mit ene øre: Var det første gang? Var du jomfru?
Ja, svarede jeg hviskende tilbage, men DET er jeg sandelig IKKE mere!
Fru Birkemose lod sig glide ud, tørrede pikken i viskestykket, trak trusserne op og smøg sig i nederdelen, gav mig et lille klap i røven og sagde med smil i stemmen, at jeg aldrig ville blive arbejdsløs som stuepige med min tilgang til faget...
Og så vimsede hun ind i stue igen.

Jeg måtte lige sunde mig lidt inden jeg igen kunne betjene selskabet. Jeg fik tørret det værste af min sæd af trusserne og skørtet, fik glattet på kjolen, og duppede mit ansigt med koldt vand.
Da jeg entrerede stuen igen var det med små korte skridt og samlede ben, for ikke at fru Birkemoses sæd skulle sive ud af min fisse. Jeg følte stadig at den stod lidt åben efter at være blevet blokket ud og kneppet.
Jeg fik besked på at rydde af, og så finde champagne og canapeer frem.
Jeg havde aldrig åbnet en flaske champagne før, og stod og fumlede med proppen, da fru Pilgaard kom mig til undsætning. Hun stillede sig tæt bag mig, og tog min hånd og førte den op og ned af flaskehalsen, og formede den over champagneproppen. Ser du, sagde hun imens, en ædel flaske champagne skal behandles som var det en... ja, hvad tænker du lille frøken Samsing? Hun førte fortsat min hånd op og ned af flaskehalsen inden hun igen formede den over champagneproppen. Hold den stramt her en tid, sagde hun, det vil varme flaskehalsen lidt op, og få proppen til at smutte lettere ud! Hun trykkede sig tæt ind imod mig, og jeg kunne mærke hendes små faste bryster mod min ryg, og... der var også noget der pressede mod min ende. I det samme gav proppen sig med et knald, og fru Pilgaard sagde med munter stemme, at der kunne jeg bare se... teknikken var helt den samme som, og hun lagde munde til mit øre og hviskede "som når man onanerer en pik, ikke lille frk Samsing...
Og jeg behøver vist ikke at nævne, at jeg igen rødmede som jeg stod der med champagneflasken, som havde skummet lidt over, og fru Pilgaard der stadig pressede sig mig min ryg og ende...
Hun flyttede sig og spurgte muntert, om de dog ikke snart skulle have noget i glassene... Og jeg gik rundt og skænkede op, samtidig med at jeg mærkede fru Birkemoses sæd flyde langsomt ud af min fisse, og de tynde trusser kunne ikke absorbere noget, så det rendte ned af mit ene lår. Da jeg bøjede mig forover for at skænke for fru Baum, stod jeg med enden mod fru Pilgaard, og hun lod et par fingre løbe op af mit lår og fangede sæden, og jeg hørte hende hviske, at det var en udsøgt champagne, mens hun slikkede på sine fingre...

Jeg gik i køkkenet igen, og fik tørret mig ren endnu engang. Der var opvask der skulle klares, og imens hørte jeg fruerne hygge og fjante, som skoletøser. De gik godt til champagnen, og fru Pilgaard kom ud i køkkenet med den tomme flaske.
Fru Levinsen sagde, at du kunne vise mig vej til vinkælderen. Vi må have en flaske champagne mere. Jo da, det kunne jeg da, men om jeg ikke bare skulle hente en flaske?
Nej, nej, lad nu bare mig hjælpe, men vis mig gerne vej.
Vinkælderen var bare nogle få trin ned fra køkkenet, og jeg gik foran, og fandt en ny flaske.
Nå, frøken Samsing; skal vi ikke lige se, om du kan huske hvad jeg lige har lært dig. Se, du kan lige øve dig her... Hun løftede op i kjolen, og blottede hendes trusser, som var helt tynde og aubergerginefarvede og matchede hendes dress, og bag det tynde stof lå en flot lang stiv pik. Se, opfordrede hun, du kan træne teknikken her. Jeg tror det er nemmest hvis du knæler foran mig. Hun trak ned i trusserne, og hendes pik stod som en hvid marmorstøtte ret ud i luften, Pikken var lang og ikke så tyk, men havde et meget stort pikhoved. Kom så, hvad var det jeg lærte dig. Tag fat med din ene hånd om "flaskehalsen"... ja, sådan. Og varm halsen op ved at gnide den op og ned... op og ned...
Og så hånden om "proppen" og klemme fast... åh ja, du er sandelig lærenem... Men nogle flasker kræver altså mere arbejde end andre... det har noget med årgangen at gøre, og denne flaske er gammel og vellagret... Så du må blive ved indtil proppen ryger af.
Jeg havde aldrig onaneret andre pikke end min egen. Det var mærkeligt, og samtidig både frækt og liderligt, at mærke en fremmed pik i min hånd. Den var væsentlig større end min, ikke mindst pikhovedet som var svulmende og helt mørklilla. Op og ned... op og ned og så holde fast om pikhovedet. Klare dråber begyndte at dryppe fra det, og jeg fangede dem med håndfladen, og bevægelserne op og ned over hendes pik gled lettere, og jeg kunne mærke at hun måtte være tæt på at komme. Proppen, stønnede hun, proppen, hold fast på proppen... og jeg lod min hånd finde pikhovedet og klemte det fast og så sprang "proppen" ellers med et "knald"... Jeg kunne slet ikke opfange hendes sæd. Det kom eksplosivt og i rigelige mængder og sprøjtede ud mellem mine fingre og ramte mig i ansigtet. Hun kom af flere gange, og mit ansigt drev af hendes sperm.
Hun trak mig op, men bad mig blive ved med at holde om hendes pik, og da vi stod ansigt til ansigt, greb hun mig om nakken og kyssede mig dybt! Det havde jeg ikke lige regnet med, men hendes læber var bløde, hendes tunge søgende og duften af sæd stærk, alt sammen triggede det min liderlighed, og vi kyssede og snavede en rum tid, mens jeg havde et konstant tag om hendes pik, som aldrig blev helt slap.
Hun trak sig endelig tilbage og kiggede mig i øjnene og sagde, at hun lige ville smage en champagne af yngre årgang, inden hun valgte hvilken der skulle serveres...
Hun satte sig på hug foran mig og skubbede op i min kjole. Min pik pressede stoffet i de tynde trusser ud i "teltform", og da fru Pilgaard linnede på taljeelastikken, sprang den ivrigt frem.
Nå, kommenterede hun, lad os se hvor svært det er at åbne en yngre årgang champagne. Jeg var drivvåd allerede, og hendes rutinerede hænder fik det hurtigt til at spænde i underlivet. Op og ned af skaftet, holde fast om "proppen"... og igen... og igen... og det var det! Proppen sprang! Jeg kikkede ned og både så og mærkede fru Pilgaards læber om min pik, og hun slugte hver en dråbe. Jeg måtte holde fast i vinhylden for ikke at falde sammen, mine ben var som gele.
Uha, sagde hun, jeg må sige at sådan en ung årgang sandelig er delikat. Jo, fortsatte hun, der er ikke noget der kommer op på siden af unge "vine".
Nå, jeg smutter lige en tur på toilettet og netter mig lidt, så kan du servere for resten af selskabet imens. Hov vent... Hun dykkede ned og fandt et lille lommetørklæde i min forklædelomme, og tørrede mig lidt her og der i ansigtet. Ja smilede hun, det er ikke sådan med gammel champagne, det har det med at bruse voldsomt over... men nu er du vist klar til at vise dig igen.

Jeg greb champagnen og trippede tilbage til stuen, hvor de andre utålmodigt ventede.
Det tog sørme sin tid frøken Samsing, men du skulle måske lige have lidt mere instruktion i at åbne en flaske champagne...? Hun smilede lidt indforstået og blinkede med et ene øje. Nå, men lad os så se om du mestrer teknikken.
Og jeg gjorde som jeg havde lært... varmede flaskehalsen op med min hånd i glidende bevægelser op og ned af den, og varmede selvfølgelig også toppen/proppen, mens fruerne sad og nikkede og smilede skælmsk. Og lirke proppen af, og et knald og kun lidt spild.
Jeg kunne godt mærke at fruerne var lidt berusede, de grinede og klappede og udbrød et "bravo", og i det samme kom fru Pilgaard ind, og de henvendte sig til hende, og roste hende for hvor godt hun havde oplært mig i den ædle kunst.
Åh ja, frøken Samsing er sandelig lærenem, ikke frøken Samsing, spurgte hun henvendt til mig, og igen kunne jeg mærke mine kinder blive varme og røde, og jeg takkede hende for komplimenten.

Da den sidste flaske champagne var tømt, var det tid for fruerne at bryde op. Dvs. ikke fru Baum. Hun var blevet lidt mere overrislet end de andre, og fru Levinsen tilbød hende at overnatte i gæsteværelset.
Jeg fulgte fru Pilgaard og fru Birkemose ud, og hjalp dem i i overtøjet og nejede til farvel da taxaen kom. Jeg fik endnu et kompliment, at de synes det måtte være en fornøjelse for fru Levinsen at have fået en så kompetent hushjælp. Hun har været SÅ uheldig med de sidste piger hun har haft i huset, betroede de mig. Jeg mærkede fru Birkemoses hånd dykke ned i min forklædelomme, og hun sagde: Det er fra os begge, og så trippede de ned af trappen til taxaen.
Jeg lukkede døren efter dem, og stak hånden ned i lommen, og fandt 200 kr. Det var meget dengang. Drikkepenge. Eller mente de noget andet med det? Ligemeget, 200 kr. var 200 kr.

Jeg fik besked på at rede op til fru Baum, og jeg forsvandt op på gæsteværelset. Sengen var allerede redt, så jeg fandt håndklæder og en housecoat frem, tændte sengelampen og fik det hele til at se hyggeligt og indbydende ud, og vendte tilbage til stuen, og melde værelset klart.
Jamen så vil jeg da finde sengen, meddelte fru Baum. Måske frøken Samsing kan komme med en kande vand senere, når hun har ryddet af og lukket huset ned for natten?
Jeg nejede og svarede, at selvfølgelig kunne jeg det.

Da fru Baum var gået, sagde fru Levinsen, at jeg lige kunne tage "det værste", resten kunne jeg lade stå til i morgen. De regnede nok med at sove længe efter den aften.
Men jeg kunne lige først følge hende op og hjælpe hende med kjolen, der var lynet på ryggen...
Jeg lynede hende ned. Lynlåsen gik helt ned til lige over ballerne, og jeg hjalp hende ud af den, og kunne i den forbindelse ikke undgå at mine hænder gled let hen over hendes bryster. Hun greb begge mine hænder, og pressede dem mod hendes modne fyldige bryster. Hjælp mig med min BH også, sagde hun, og jeg fandt hægterne på ryggen, og hendes BH gled ned. Igen førte hun mine hænder mod hendes nu nøgne bryster, og jeg masserede dem og fandt hendes dejligt store brystvorter, og nulrede dem.
Åh ja, sukkede hun, sikke en aften, hva'. Du har fået SÅ meget ros af mine veninder, og jeg er så stolt og glad på dine vegne. Ja, du kan godt være stolt. Mine veninder er MEGET kræsne i alle livets forhold, så at få ros af dem er noget ganske særligt.
Men nu er det vist din frues tur til at nyde godt af dine evner. Hun førte min ene hånd ned mellem hendes lår, og pressede den mod hendes kusse, som også denne aften var trusseløs. Hun var drivende våd af kussesaft, og stønnede et sagte åhhh-ja, da mine fingre fandt hendes clit.
Kom. Hun lagde sig på sengen med vidt spredte ben, og jeg dykkede ned mellem dem. Dog med en lille pause, mens jeg betragtede hendes modne kusse. Kraftigt behåret, store svulmende skamlæber, en strittende blodfyldt clit og safter der drev ned mellem hendes balder. Og duften! Og så begravede jeg mit hoved mellem de fyldige lår, tungen fandt revnen og jeg lappede begærligt hendes kussesaft i mig, og slikkede, suttede og sugede alle hjørner af denne vidunderlige grotte, inden jeg koncentrerede mig hendes clit, som nærmest dunkede som en lille pik. Hun jamrede og stønnede, og der kom et par små strint af tis inden hun kom i en voldsom orgasme. jeg blev ved at slikke hende, dog ikke så voldsomt (det havde hun lært mig), og jeg kunne mærke hun slappede lidt af, hvilket jeg nu vidste var tegn til, at hun skulle tisse. Og jeg var klar. Jeg formede munden omkring hendes urinrørsåbning, og snart modtog jeg en kraftig strøm af tis. Det smagte anderledes end normalt. Sødere og ikke så koncentreret, det måtte være al den champagne.
Da hun havde tømt sig, var det også netop den kommentar hun havde: Sådan lille frøken Samsing, så fik du også et glas champagne.
Og hun fortsatte: Du må hellere få hente den kande vand til fru Baum. Godnat frøken Samsing, og tak for i dag.
I lige måde fru Levinsen, tak.

Jeg smuttede i køkkenet og fyldte en kande med koldt vand, fandt et glas og bragte det op på en bakke.
Bankede på, og hørte et "kom ind".
Nå, der var de, jeg troede et øjeblik du havde glemt mig.
Nej, det havde jeg bestemt ikke, men jeg skulle lige hjælpe fruen først. Mit ansigt kom ret tæt på hendes da jeg satte bakken på natbordet, og fru Baum smilede: Ja DET kan jeg sandelig dufte!
Jeg havde slet ikke tænkt på, at mit ansigt stadig var smurt ind i fruens kussesaft.
Jeg må sige at fru Levinsen sandelig har fået en helt unik hushjælp i dig frøken Samsing. Og det har ikke undgået min opmærksomhed at fru Birkemose og fru Pilgaard vist begge har nydt godt af dine færdigheder. Jeg svarede ikke, men ja... rødmede igen som en genert tøs.
Fru Baum smilede og sagde, at det vist var svar nok.
Men jeg synes du lige mangler lidt i din fremtræden for at være den fuldendte stuepige. Se her. Hun åbnede sin taske, og fandt forskelligt frem og satte på natbordet.
Jeg kiggede, og kunne se, at der var neglelak, læbestift, og en lille make-up dåse.
Sæt dig på stolen der. Der var kommet en lidt kommanderende tone i fru Baums stemme, og jeg satte mig lydigt.
Hænderne frem på bordet. Hun rystede neglelakken, åbnede den, og begyndte at lakere mine negle. Neglelakken var meget dyb rød, næsten sort.
Og mens det tørrer kan vi lige kigge lidt på makeuppen. Hun lagde en lidt rødlig skygge på mine øjenlåg, trak mine øjenvipper og øjenbryn op med sort, pudrede mine kinder og sluttede af med en læbestift der matchede neglelakken.
Hun nikkede tilfreds. Stuepige om dagen og luder om natten! Nu går du ned og finder noget passende til den rolle. Luder Sissy! Tror du du kan finde ud af det?
Jeg var lidt paf. Fru Baum var blevet hård og grov i stemmen, men da jeg kiggede mig i spejlet og på mine nylakerede negle, kunne jeg se hvordan den lidt overdrevne makeup gav mig et "billigt" udseende. Det føltes frækt at blive tiltalt som en lille luder og sissy, og jeg vidste at jeg ville efterkomme fru Baums ønsker. Jeg smuttede ned på mit kammer, og fandt hvad der skulle til. Jeg havde fundet et par netstrømper fru Levinsen havde kasseret. De var løbet lidt, men det gjorde bare udtrykket mere "brugt luder" agtigt ud.
Og jeg havde også et sæt strømpeholder, trusser og Bh i sort og rødt blonde, noget jeg også havde fået af fru Levinsen, med ordene, at det ville jeg måske få brug for en dag!
Og derover en tynd transparent babydoll natkjole i hvid, med blonder i kanten og ved skulderstropperne. Jeg kiggede mig i spejlet, og følte mig som en rigtig sissy. Der manglede dog lige noget. Jeg fandt et par hårbånd, og lavede et par små rottehaler med røde sløjfer. Et sidste kig i spejlet. Sissy. Luder.
Jeg vendte tilbage til fru Baums værelse, og trådte ind. Hun sad på sengekanten, housecoaten var slået til side, og jeg kunne se hendes store barm i den sorte longline BH, en høj sort hofteholder, de beige nylonstrømper med søm og de hvide højhælede sko. Og lige at ane under hofteholderen en tyk pik! Hun bar ikke trusser.
Jeg stod foran hende og vidste ikke hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg var både lidt utilpas i rollen men samtidig begyndte den velkendte liderlighed at bruse i min krop.
Ser man det, frøken Samsing, der gemmer sig virkelig en lille sissy luder i dig. Og hvad koster sådan en luder så? Hun dykkede ned i sin taske, og tog en 500 kr seddel, rullede den, og puttede den ned bag BHen i "kavalergangen".
Jeg stod stadig lidt rådvild, indtil hun spurgte, med lidt nedladende hård stemme, om jeg ikke skulle se at gøre mig fortjent til de 500 kr.
Jeg kunne se, at fru Baums pik var vokset mens hun talte, så det måtte vel være det hun ventede på. Jeg lagde mig på knæ foran hende, og hun spredte sine ben, og pikken lagde sig tungt mellem dem. Fru Baums pik var STOR og TYK! Jeg tog lidt forsigtigt om den, og hun brummede, at det var jo som at mærke en jomfru tage om en sømands pik. Sådan en lille luder burde nok kunne gøre det bedre!
Min hånd fandt ned under hendes tunge nosser, og mit greb i pikken blev fastere, og så fandt min mund det store svulmende pikhoved.
Ja se, DET var bedre. Vis mig at du kan sutte pik som en rigtig luder!.
Og jeg ville vise hende, at det kunne jeg. Hendes pikhoved fyldte min mund, og jeg slikkede og suttede det bedste jeg kunne, og mærkede at hendes pik voksede... og voksede... Jeg var chokeret over hvor stor og tyk den var, men jeg blev ved med at sutte, mens der var plads til begge mine hænder om skaftet.
Åh ja, jeg vidste at du bare er en lille luder! Tror du ikke jeg ved hvad du foretog dig med fru Birkemose og fru Pilgaard. Sådan en simpel tøs.
Mens hun talte kunne jeg også mærke at hendes liderlighed tiltog, og præspermen begyndte at rende fra pikken. Jeg smagte på det, og sank det, suttede og sugede endnu kraftigere, og fru Baum begyndte at stønne rytmisk, pikken dunkede i min mund, og så en kort pause og derefter en eksplosion af sæd i min mund. Det fyldte hele mit svælg, og jeg var lige ved at kvæles, og følte jeg skulle kaste op, men fik endelig sunket, inden der kom en ladning mere som jeg var mere forberedt på, og slugte uden problemer.
Der kom flere mindre "eftersprøjt" mens fru Baum havde et fast greb i min nakke, så jeg ikke kunne trække mig væk.
Hun småmumlede ligesom for sig selv: Sådan en lille ludertøs... åh gud ja, så ung og så fordærvet... bliv ved, behold min pik i munden...
Hendes pik blev kun en anelse slap, og jeg blev ved med at sutte på den, selvom mine kæber næsten var gået i krampe, og jeg stønnede og pustede af luftmangel, og mærkede at hun igen begyndte at blive helt stiv!
Hun skubbede mit hoved væk, og jeg stirrede på denne enorme pik, der stod varm, rød, fedtet og stiv lige ud i luften.
Hun tog fat i mig, og nærmest kastede mig op på sengen, så jeg lå på alle fire og røven strittende. Trusserne blev trukket ned, og straks mærkede jeg fru Baums enorme pik presse mod min lille luderfisse. Min tanker var gået helt i stå, det eneste jeg tænkte var: Nej... nej det kan umuligt lade sig gøre!
Hun maste den lidt ind, og trak sig væk igen, og jeg kunne mærke at jeg stadig havde noget fru Birkemoses sæd i fissen, og at den nu piblede ud ved berøringen som "aktiverede" fissen, og det bemærkede fru Baum, og kommenterede råt, at jeg virkelig VAR en lille luder, der havde fissen fuld af sperm. Og HUN ville nu fylde den, som den nok aldrig var blevet fyldt før, både af pik og sperm!
Og hendes enorme pik fandt igen min lille fisseåbning, som nu også var fedtet af gammel sæd, og fru Baum pressede på. Jeg hviskede nej, nej, men fru Baum var ikke til at standse nu. Jeg begravede ansigtet i puden for at min jamren ikke skulle kunne høres, og skreg af smerte da pikken endelig tiltvang sig adgang.
Fru Baum lod pikken hvile en tid uden at bevæge den, og langsomt slappede min ringmuskel af, og da fru Baum bemærkede det, begyndte hun at kneppe mig. Først langsomt, men så begyndte hun at kneppe hårdere og hurtigere, gryntede som en gris, og blev ved med at kalde mig ludertøs, sissyluder, billig luder. Jeg fornemmede, at det ophidsede hende, når hun brugte de ord mens hun kneppede. Hun bøjede sig forover og fandt mine bryster, og klemte mine brystvorter, og mumlede, at sådan nogle små frække sissybryster skulle man lede længe efter... og sissyluderpikken! Hun fandt min pik med den ene hånd, den var drivende våd, men slap! Smerten og tilstedeværelsen af den enorme pik i min fisse, havde ledt hele opmærksomheden dertil, og havde åbenbart gjort, at min pik, underligt nok, slet ikke var stiv. Fru Baum masserede mit skridt og pik, og det endte med at jeg kom inden jeg var blevet stiv. Åh ja, ja sådan en lille sissyclit, og kommer som en tøs gør du også... Hun gryntede og mumlede nu uforståelige ting, samtidig med at hun kneppede mig med stigende intensitet, og så kom hun!
Min fisse var ved at sprænges da hun i det øjeblik blev om muligt endnu større og stivere, og hun var trængt helt op i mig. Jeg kunne mærke den pulserende fornemmelse af hendes udløsning, og den varme fornemmelse af sperm dybt dybt inde i min fisse, men hun blev bare ved og ved med at kneppe, og det tog en rum tid inden hendes pik endelig blev bare lidt slappere, og hun trak sig ud.
Vend dig om! Ja sådan, bliv på alle fire, men ansigtet denne vej! Jeg vendte mig, og fru Baums stadig halvstive pik svingede tungt foran mit ansigt.
Slik den ren, det kan man vel forlange af en luder man betaler i dyre domme!
Og sådan blev det... jeg slikkede hendes pik længe og omhyggeligt, så den var helt ren.
Da hun var tilfreds gav hun bare tegn mod døren. Så, afsted med dig.

Jeg nærmest vaklede ned på mit pigekammer. Jeg var totalt udmattet ovenpå alle oplevelserne denne aften, og ikke mindst efter fru Baums voldsomme behandling. Mine kæber var ømme, og min fisse brændte. Jeg faldt øjeblikkeligt i en tung søvn, og vågnede først ved, at fru Levinsen ruskede mig i skulderen.
Jeg var helt fortumlet, og var klar over at jeg havde sovet over mig. Fru Levinsen satte sig på sengekanten. Det ser vi igennem fingre med denne gang, men hvordan er det dog du ser ud. Hun lod en hånd glide over min kind, og tog også min ene hånd og betragtede neglelakken. Og hvad er det du har på. Ja undskyld mig, men du ligner jo en lille l...., hun ville have sagt luder, men ændrede det til glædespige.
Må jeg gætte på, at det ikke kun var vand fru Baum ønskede bragt op? Tro mig, jeg kender mine veninder, og jeg burde have vist hvad fru Baum havde i sinde, da hun ville overnatte. Hun kiggede indgående på mig, og spurgte blidt, om jeg var OK?
Først kiggede jeg ned, og kunne stadig mærke min ømme fisse, men kiggede så op på fru Levinsen, og bedyrede, at jeg var ok, men undskyldte igen at jeg havde sovet over mig.
Pyt nu med det, se nu bare at få dig et bad, og få klædt om til den mere ærbare stuepigeuniform. Fru Baum er ikke stået op endnu, så vi springer morgenmaden over, og du kan anrette en let frokost. Hun var lige ved at gå, da hun bøjede sig ind over mig, og fiskede 500 kroneseddelen op af min BH.
Ja, ja, kommenterede hun, man kan i hvert fald ikke sige fru Baum er nærig. Jeg er sikker på at du har gjort dig fortjent til det. Hun lagde den på bordet og blinkede til mig.

Frokosten blev serveret, og jeg nejede inden jeg gik ud, og hørte på vejen ud fru Baum sige til fru Levinsen: Hvor pokker har du dog fundet hende henne? Og du siger hun kun er 15. Hun er dog den mest henrivende stuepige man kan tænke sig. Så spinkel og fin. Gud hvor er jeg altså misundelig.
Ja tænk, svarede fru Levinsen, hun svarede og ansøgte jobbet på den annonce jeg havde sat i avisen. Ja, hun er sgu ikke ked af det!
Nej, det kan jeg da kun bekræfte, svarede fru Baum hvorefter der blev stille, inden de skiftede emne.

De jeg efter frokosten fulgte fru Baum ud og hjalp hende i frakken, mærkede jeg også hendes hånd glide ned i forklædelommen, og da hun var gået kiggede jeg på hvad hun havde lagt der. 200 kr. og et visitkort! På bagsiden af kortet var skrevet:
Hvis du ønsker ansættelse hos mig, kan du tiltræde med dags varsel, og til en løn som er væsentlig højere end den du får nu.
Derudover vil du få en klækkelig bonus når du er min lille sissyluder!

Jeg returnerede til stuen, fik ryddet af, og ryddet yderligere op efter gårsdagen, sat en vask over og var ved at runde af, da fru Levinsen kaldte mig ind på kontoret.
Det må jeg sige, frøken Samsing, de har endnu engang formået at forbløffe mig. Jeg må sige, at de klarede aftenen i går med bravur! Til alles store tilfredshed... hun trak lidt på det sidste ord... tilfredshed...
Og jeg lovede dig jo, at hvis det var tilfældet, ville jeg forfremme dig til oldfrue allerede nu. Og du vil finde lønnen endog meget attraktiv. Så attraktiv, at du ikke fristes af andre tilbud.
Hun kiggede undersøgende på mig, og spurgte så: HAR du fået et andet tilbud? Det kunne ligne fru Baum, at prøve at "stjæle" dig fra mig. Hun er meget velhavende, og kan betale hvad det passer hende.
Jeg nikkede og trak visitkortet op af lommen. Det har jeg ganske rigtigt, svarede jeg, men jeg bliver i stillingen her, og samtidig rev jeg visitkortet midt over.
Tak, svarede fru Levinsen, loyalitet er en dyd. Endnu en dyd du mestrer. Jeg ser frem til vores samarbejde, og jeg er sikker på at mine veninder også ser frem til at komme på besøg her i fremtiden. Selv fru Baum, selvom hun ikke formåede at "stjæle" dig.

Og dette blev starten på en lang og meget lærerig karriere hos fru Levinsen i Hellerup.
Kommentar