Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Leg på høloftet (4 del)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3211

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Onani, Skolesex og Første gang
Da vi kom hjem til Kenneth, løb vi hurtigt op på hans værelse. Han havde to sækkestole, som vi altid kæmpede om at sidde i, da den tredje måtte side på en hård træskammel eller i sengen, som stod for langt væk fra Kenneths Nintendo. De gjorde som regel ikke noget, at en skulle sidde i sengen, da vi sjældent skulle spille samtidig alle tre. Kenneths mor var dog ikke glad for, at vi gjorde det, så det skulle helst ske, når hun ikke var hjemme. Kenneths forældre var dog ikke hjemme, så vi havde huset for os selv – og jeg smed mig i sengen.

Kenneth tændte for tv’et og sin Nintendo. Marc havde allerede taget en controller, så de spillede et par omgange Mario Kart imod hinanden.
Jeg lå bare på sengen imens og kiggede på. Jeg lå faktisk og nød udsigten. Marcs shorts var så løse i buksebenene, at jeg tydeligt kunne se hans bokserbriefs og pikbulen. ”Gad vide, hvor stor den er i stiv tilstand?”

Marc rejste sig efter de havde spillet et par omgange. ”Din tur!” Jeg indtog Marcs plads for tv’et, imens han smed sig på sengen. Kenneth havde fokus på skærmen og var allerede klar til de næste par runder.

Pludselig sagde Marc: ”Kenneth, hvor er din pikmåler!”
Kenneth var optaget af spillet og registrerede ikke i første omgang, hvad Marc sagde. Jeg vendte mig om. Marc lå i sengen med den største og stiveste pik jeg til dato havde set.
Kenneth: ”Kom nu! Hvorfor kører du ikke:”
Kenneth kigger på mig og vender sig så om for at kigge på Marc, som ligger helt afslappet på sengen med stiv pik.
Marc: ”Hvor er din pikmåler? Hvis du vil vide, hvor stor den er, så se at find den frem!”
Kenneth var igen mundlam, men fik stavret sig på benene og gik hent til natbordsskuffen, hvor han fiskede et målebånd op.
Marc: ”Hjælp mig lige. Det kan jeg sgu ikke gøre alene.”
Kenneth: ”Jeg skal sgu ikke røre ved din pik!”
Marc: ”En skal sgu hjælpe:”
Kenneth kiggede hen på mig. Jeg vidst ikke helt, hvordan jeg skulle reagere. Jeg havde sådan en lyst til at måle Marcs pik på samme måde, som jeg havde målt Jakobs, men var også bange for, at de skulle opfatte mig som bøsse.
Kenneth: ”Du må sgu hjælpe ham. Jeg tør ikke røre det monster.”
Jeg rakte tunge af Kenneth og rejste mig. Jeg gik langsomt hen imod sengen. Marc var begyndt at onanere ganske langsomt for at holde pikken stiv – det var så lækkert at kigge på. Forhuden rullede ubesværet ned over pikhovedet og afslørede den stor pikspalte, som nærmest mimede til mig. Hvor havde jeg dog lyst til at slikke Marcs pik.
Jeg tog målebåndet fra Kenneth og rullede det ud. Marcs kiggede på mig og smilte. Jeg tænkte: ”Er han ude på noget?”
Mig: ”Vi taler ikke om det her! Ingen skal vide, at jeg har rørt ved Marcs pik.” Jeg så meget bestemt ud.
Kenneth og Marc nikkede forstående og med en alvorlig mine.
Marc: ”Jeg tror den er helt stiv nu. Skal vi starte med længden?”
Kenneth: ”Du skal trække forhuden tilbage for at få det rigtige pikmål.”
Havde jeg hørt det fra Kenneth før eller var det virkeligt noget jeg selv havde fundet på, da jeg sagde det til Jakob.
Jeg havde allerede hånden i nærheden af Marcs pik, så jeg greb chancen og trak forhuden tilbage. Marc gav et meget lille støn fra sig, men sagde ikke mere.
Marcs pik havde også blød hud, men føltes samtidig meget hård. Lidt ligesom min egen pik, da jeg onanerede i plantagen.
Jeg lagde målebanden ved pikroden og benyttede lejligheden til at plante en hånd i dusken. Hårene var bløde. Jeg trak målebåndet op langs pikken – skulle sikre mig, at jeg fik rørt så meget ved den som muligt. Jeg nåede til glansen og tænkte: ”Mon Marcs pikhoved er lige så følsomt som Jakobs.” Fingrene fortsatte hen over glansen – Marcs reagerede kun med små veltilfredse støn. Jeg flyttede hovedet hen til pikken, så jeg bedre kunne aflæse målebånd. Havde Kenneth ikke været der, så havde jeg slikket på Marcs pik.
Mig: ”Hmmm … den er 18 cm lang.”
Marc: ”Så er den ikke meget længere end, når den er slap!”
Kenneth: ”Shower, not a grower!”
Marc og jeg kiggede på Kenneth: ”Hva’!?”
Kenneth: ”Det hedder en shower, hvis pikken ikke bliver større, når den er stiv.”
Hvis nogen vidste sådan noget, så var det Kenneth, så vi sagde ham ikke imod.
Kenneth: ”Min er en grower!”
Marc: ”Ja ja, det er godt med dig. Du er bare misundelig. Hvor stor var det lige, du sagde, at din var i stiv tilstand?”
Kenneth mumlede lidt for sig selv: ”11 cm.”
Marc: ”Nå, så du er stiv hele tiden eller hvad?”
Kenneth blev rød i hovedet – flov, ikke sur.
”Den kan nå at blive større.” fik jeg sagt henvendt til Kenneth.
Kenneth kiggede på mig: ”Hvor stor er din?”
Mig: ”Øh …”
Jeg vidste jo, hvor stor min pik var, men jeg ville ikke afsløre, at jeg havde målt den … eller hvordan og hvornår.
Mig: ”Det ved jeg ikke lige.”
Marc: ”Så smid bukserne og lad os måle.”
Kenneth: ”Ja! Jeg skal også nok gøre det. Jeg har ikke målt min i flere uger.”
Jeg kiggede skiftevis på Kenneth og Marc. Og stak så hånden ned i underbukserne for at lade som om, at jeg lige skulle fluffy min pik lidt op, inden jeg smed bukserne. Egentlig var det for at skjule den massive erektion jeg havde fået af, at røre ved Marcs pik. ”Okay, men hvem skal måle min pik.”
Kenneth: ”Kan du ikke gøre det selv!?”
Marc: ”Jeg skal nok hjælpe dig!”
Jeg smed bukserne og Marc satte sig på sengekanten – uden at tage sine bukser på. Marcs pik flagrede lige ud i luften og pikspalten var lige nøjagtig synlig under den tilbagetrukne forhud. Det gjorde ikke min erektion mindre – min pik dunkede lige så hårdt, som den havde gjort i plantagen.
Marc tog målebåndet og placerede en hånd ved min pikrod. Det fik min pik til at danse en smule. Han kørte langsomt målebåndet op langs skaftet. Jeg kunne mærke min pik pulsere voldsomt. Min pik var så stiv, at forhuden havde rullet sig lidt tilbage – Marc hjalp den resten af vejen. Min pik var så hård, at pikhovedet var blevet mørkt, ligesom Jakobs pik dagen forinden. Marc rørte let ved pikhovedet, da han skulle aflæse målebåndet, hvilket gjorde, at der løb en stor dråbe præsperm ud af min pikspalte. Præspermen dryppede ned på gulvtæppet.
Kenneth: ”Rolig nu, Marc, ellers sprænger han sgu i luften.”
Marc: ”Det er bare præsperm. Det er naturligt.”
Jeg var flov, men også klar til at skyde en stor ladning af sted, hvis Marco rørte mere ved min pik.
Marc: ”12,5 cm.”
Mig: ”Øh … ok.”
Marc: ”Så er det din tur Kenneth.”
Kenneth blik skiftedes mellem at kigge på Marcs og min pik.
Kenneth: ”Øh … ja. Men hvem skal måle min?”
Marc: ”Du kan vel gøre det selv – det plejer du jo.”
Kenneth: ”Jo, men … nu har I jo heller ikke målt jeres egne pikke, så … så det er vel mest … øh … fair, at en af jer måler min, så … så ingen kan snyde.”
Kenneths pikbule var blevet markant større.
Marc kiggede på mig: ”Det er vel kun fair. Vil du eller skal jeg?”
Jeg var lidt rådvild.
Mig: ”Kan ikke gøre det sammen?”
Kenneth kiggede misbilligende på os.
Marc: ”Jo. Jeg holder målebåndet, så kan du holde pikken.”
Mig – lidt for hurtigt: ”Okay!”
Kenneth stod et øjeblik og smed så bukserne. Hans pik krummede stadig i en nedadgående bue, men havde rejst sig noget mere i forhold til i badet i omklædningsrummet.
Kenneth: ”Den er vist ikke helt stiv endnu.”
Marc: ”Intet problem. Det fikser vi.”
Marc kiggede over på mig og gav tegn til, at jeg skulle tage fat i Kenneths pik.
Jeg tog forsigtigt fat og trak stille og roligt forhuden tilbage. Kenneth stønnede og hans pik begyndte at pulsere.
Kenneths pikhoved var ikke så stort som Jakobs, men pikspalten var. Den mimede ligesom Marcs. Hvor havde jeg dog lyst til at sutte Kenneths pik – og Marcs!
Kenneths pik blev en smule mere stiv, men blev ikke lige så hård som Marcs og min havde været.
Marc tog fat ved pikroden og lagde målebåndet på. Han trak hånden langsom op ad skaftet på Kenneths pik og hen over pikhovedet. Pikspalten mimede lidt mere.
Marc førte hovedet hent til målebåndet og pikken, kiggede lift og sagde så: ”Hvad siger du? Hvor lang er den?”
Jeg havde stadig fat i Kenneths pik for at holde forhuden tilbage, så jeg slap kortvarig for at rykke mig tættere på for at aflæse målebåndet. Forhuden gled hen over kanten på pikhovedet og Kenneth gav endnu et støn fra sig – der løb lidt præsperm ud af pikhovedet.
Marc: ”Nå nå! Er du ved at eksplodere?”
Kenneth stod bare stille med lukkede øjne og sagde intet.
Marc fjernede målebåndet og gav Kenneths testikler en let klem. Mere skulle der ikke til. Kenneth stønnede ukontrolleret og begyndte at ryste, pikken pulserede og sendte 2-3 ladninger ud over min ledige hånd, som jeg per refleks havde holdt op foran pikken, da jeg vidste, hvad der skulle til at ske.
Kenneth kiggede med store øjne på os. Jeg sad med hans pik i den ene hånd og det meste af hans sperm i den anden. Lidt af hans sperm var røget ved siden af og havde ramt Marcs pik. Der løb igen præsperm fra min pik, men også fra Marcs.
Marc: ”Nå. Ingen nedtælling før affyring?”
Kenneth blev ildrød i hovedet og vidst ikke hvad han skulle gøre. Han stod bare helt stille og jeg sad stadig med hans pik i hånden.
Marc: ”Så må vi andre vel også lette trykket.”
Uden at vente på svar, begyndte Marc at onanere stille og roligt. Hans pikspalte mimede endnu mere og der kom mere præsperm. Kenneths sperm, som havde ramt Marcs pik, blev blandet med Marcs præsperm.
Min pik dunkede som aldrig før. Jeg slap Kenneths pik, som stadig stod helt stiv og spermdryppende. Og begyndte selv at onanere. Det tog ikke mange ryk, før jeg kom. Jeg valgte at sprøjte min sperm ned i samme hånd, som jeg allerede havde Kenneths sperm i.
Jeg kunne se, at Marcs testikler trak sig op og hans pik begyndte at pulsere. Inden jeg kunne nå at reagere, havde Marcs grebet min spermfyldte hånd. Pikspalten åbnede sig og sendte fem store ladninger ned i hånden. Jeg måtte tage den anden hånd til hjælp, for ikke at spilde spermen over det hele.
Nu sad jeg der med hænderne fulde af sperm.
Der gik en evighed før Marcs brød tavsheden: ”Nu er vi spermbrødre. Lidt ligesom blodbrødre.”
Vi kiggede alle tre på hinanden. Kenneth, som havde stået lamslået i flere minutter, begyndte at grine. Marc og jeg kiggede på hinanden og begyndte så også at grine.
Marc tog en af Kenneths sokker, som lå under sengen og begyndte at tørre sin pik. Han smed en anden hen til Kenneth, som gjorde det samme. Jeg sad stadig med hænderne fulde af sperm. Marc forslog, at de skulle hjælp mig op, så jeg kunne komme på badeværelset og vaske hænder, imens de ryddet det værste svineri op på værelset – et par sokker kunne nok ikke suge alt den sperm.
Jeg kom på benene og Kenneth tørrede min pik af for sperm, så jeg ikke dryppede mere på gulvet end højest nødvendigt. ”Hvorfor vil han pludseligt røre ved en andens pik?”
Jeg gik forsigtigt ud på badeværelset og skulle lige til at hælde alt spermen ud i vasken, da det slog mig. Jeg kunne se, hvor Kenneth og Marcs havde spermet på mine hænder, så jeg tænkte, at jeg kunne nå at få en smagsprøve. Jeg stak tungen ned i det jeg mente måtte være Kenneths – det smagt dejligt salt, men ikke så sødt som Jakobs. Marcs sperm var den mest salte, men smagte også mere sødt end Kenneths, men mindre end Jakobs. Jeg kunne ikke lade være, skyndte mig at slikke det meste af spermen af fingrene og vaskede hurtigt hænderne, så de to andre ikke kunne se, hvad jeg havde gjort. Min egen sperm smagte også af lidt mere.
Jeg fandt en vaskeklud og fik vasket min pik grundigt. Der var heldigvis ikke kommet sperm på mit tøj. Inden jeg var færdig, kom Kenneth og Marc ud på badeværelset.
Marc: ”Giver du en vask?”
Marc stod med sin pik i hånden – den så ikke ud til at være blevet mindre, dog lidt mere slap. Men sådan skulle en shower jo være, ifølge Kenneth.
Kenneth: ”Kan det blive til en vask med undervognsskyl?”
Kenneths pik var stadig stiv.
Jeg vred kluden op og gik i gang med at rengøre Marcs pik. Den svulmede en smule op i takt med, at jeg vaskede den. Jeg var også grundig og kom god ind i alle folderne, specielt omkring pikhovedet – jeg skulle jo være sikker på, at jeg fik alt med. Der kom stadig sperm ud af pikspalten, da jeg masserede pikken fra bund til top. Pungen fik også en vask.
Marc var vældig tilfreds, da jeg var færdig med rengøringen.
Marc: ”Glæd dig Kenneth. Det er en guldvask. Husk, at give en advarsel før en evt. affyring.”
Kenneth lod som ingen ting. Hans pik havde ikke lagt sig i mellemtiden.
Kenneth: ”Kom nu godt ind i alle krogene.”
Jeg vred kluden op igen og gik i gang. Kenneths pik var mere glat, som det var nemmere at gøre den ren. Tog mig dog god tid ved pikhovedet, da jeg kunne se, at der stadig løb sperm ud af pikspalten. Kenneth stod igen med lukkede øjne og stønnede lavt. ”Mon han også kunne komme flere gange om dagen?”
Marc havde sat sig ind på værelset igen, så han kunne ikke se, hvad vi lavede på badeværelset.
Jeg tog chancen, kørte forhuden frem og tilbage et par gange og gav testiklerne et let klem, ligesom Marc havde gjort. Der var gevinst. Kenneth pik pulserede igen, så jeg holdt munden hen til pikhovedet og lod tungen glide let hen over pikspalten. Kenneth stønnede dybt og der kom et par gode sprøjt. Jeg slugte spermen og hold hurtigt kluden op til pikken, så han skulle tro, at jeg havde fanget hans sperm med kluden, når han endelig kiggede på mig.
Mig: ”Du glemte at advare.”
Kenneth: ”Undskyld. Jeg kan ikke gøre for det. Jeg bliver helt væk, når jeg får en orgasme.”
Jeg tørrede Kenneth igen og gav hans pik et venlig klem, inden han fik lov til at tage underbukserne på. Kenneth smilte bare til mig. Mon han havde mistanke om, hvad jeg havde gjort.

Vi satte os ind til Marc og spillede et par omgange Mario Kart.

Det havde været en god eftermiddag, men jeg havde håbet, at der skete mere. Ville gerne kneppe Kenneths røv, ligesom jeg havde gjort med Jakobs på høloftet. Og Marc måtte gerne kneppe min.

---

Telefonen ringede. Det var Kenneths mor. Hun ville bare høre, hvordan han havde det, nu hvor han skulle være alene hjemme – Kenneth havde åbenbart glemt, at han skulle være alene hjemme i weekenden. Det skete tit.

Kenneth: ”Okay mor. Må jeg forresten invitere et par venner over til at overnatte her?”
Vi kunne ikke høre morens svar, men der kom sikker en lang liste med formaninger. Jeg var dog ikke i tvivl, da jeg så Kenneths ansigtsudtryk – han fik tilladelse.
Kommentar