Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Leg på høloftet (del 3)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 3676

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Offentligt, Onani, Natursex og Første gang
På cykelturen hjem slog det mig pludseligt. Jeg havde fået min første udløsning – jeg havde ”spermet” for første gang, som vi sagde henne i skolen. Min pik bliv stiv igen, bare ved tanken. Det gjorde ondt at cykle med stiv pik, så jeg steg af og begyndte at trække cyklen.
Heldigvis havde jeg boksershorts på, så min pik kunne nemt finde plads i bukserne. Næste strøtanke slog mig: ”Hvorfor havde Jakob drengetrusser på? De var jo alt for små, når nu hans pik var vokset sådan hen over sommeren.” ”Havde han ikke bet sine forældre om ny underbukser?” ”Var det mon for pinligt for ham?”
Tankerne kørte på højtryk, ligesom min stive pik. Det begyndte at gør lidt ondt i pikken, så da jeg kom til plantagen, trådte jeg ind bag nogle træer for at slippe pikken fri. ”Kunne jeg mon også sperme flere gange om dagen, ligesom Jakob?”
Pikken var blevet lidt våd af præsperm, så jeg begyndte at onanere – havde hørt nogle ældre drenge sige noget om at ”lette trykket”.
Den varme luft blæste blidt hen over mine testikler – det føltes rart. Pikken var stiv … nej, hård … meget hård! Havde haft ”stådreng” før, men aldrig en som havde været så hård, selv ikke, da jeg bollede Jakobs røv.
Præspermen fik forhuden til at glide let hen over pikhovedet – jeg sendte en venlig tanke til Jakob. Det kildede dejligt i pikken og gav små stød i kroppen, da forhuden gled hen over pikhovedets kant. Jeg følte mig igen helt elektrisk og kunne mærke pungen trække sig op, ligesom Jakobs havde gjort, da han fik udløsning. Pikken dunkede og hele min krop sitrede. Jeg gav et højt støn fra mig, da spermen begyndte at pulsere ud af mig – to ladninger. Den første ladning skød jeg ind mellem træerne, men jeg fangede den næste i hånden. Kroppen blev ved med at sitre, imens jeg kørte forhuden hen over pikhovedet, men der kom ikke mere sperm.
Jeg kiggede på min hånd. Min sperm. ”Mon det smager lige så godt som Jakobs?”
Jeg kiggede længe på min sperm og stak så forsigtigt tungen ned i den for at smage. Den smagt ikke rigtig af noget – ikke så godt som Jakobs.
Tørrede hænderne og pikke af i et papirlommetørklæde, som jeg havde i skoletasken, trak buskerne på og satte mig op på cyklen igen. Jeg følte mig helt lettet – jeg havde ”lettet trykket”.

---

Om lørdagen vågnede jeg tidligt – med morgenerektion. Alle sejl var sat, så jeg lå et øjeblik i sengen og ventede på, at erektion gik væk. Det skete ikke, for jeg kom hurtigt til at tænke på Jakob og alt det vi havde lavet dagen forinden.
Skulle sådan tisse, men vidste, at det ville blive umuligt med stiv pik.
Lå og lyttede lidt – jeg kunne ikke høre de andre, så de sov nok endnu. ”Kunne jeg mon snige mig ud på toilettet uden nogen opdagede det?”
Lå og lyttede lidt mere – nu var jeg helt sikker. Ingen andre var stået op. Jeg sneg mig ud på badeværelset og låste forsigtigt døren.
Pikken var ikke blevet mindre stiv. Jeg prøvede ihærdigt at bøje den, så jeg kunne ramme toiletkummen. Den var bare for stiv, så den smuttede og klaskede op ad maven på mig – en lille smule præsperm sprøjtede ud.
Jeg turde ikke onanere, hvis jeg skulle komme til at stønne, ligesom i plantagen. Så jeg valgte at gå i bad – det var ikke ualmindelig, at jeg stod tidligt op i weekenderne for at tage et bad, så det ville ikke vække mistanke. Og koldt vand skulle nok hjælpe på erektionen.
Vandet hjalp og jeg kunne endelig pisse. Jeg ved ikke, om det er den bedste følelse, at man får mulighed for at pisse, når man er virkelig trængende, eller at man får en udløsning … men jeg ved, hvad jeg foretrækker, og jeg havde foretrukket noget andet den morgen.

Jeg fik vasket mig og huskede også lige at tjekke underbukserne for pletter, inden de blev smidt til vask.

Fandt et par rene boksershorts frem og tog dem på. ”Måske kunne jeg forære Jakob et par!?”

---

Ingen af de andre var vågnet endnu, så jeg gik i køkkenet for at finde noget morgenmad.

Imens jeg sad og spiste, kom jeg til at tænke på, hvad der var sket dagen forinden. ”Hvad betød det?” ”Var Jakob og jeg kærester?” ”Var vi bøsser?” ”Kunne han finde på at fortælle det til andre i klassen?”
Tankemylderet tog til, så jeg opdagede ikke, at mine forældre kom ud i køkkenet.
”Godmorgen!” sagde de nærmest i kor.
Jeg blev helt forskrækket.
”Der er vist en der halvsover endnu.” sagde min far og begyndte at finde deres morgenmad frem. Mor bryggede kaffe og dækkede bord imens.
”Hvad skal du så lave i dag?”
”Øh … jeg skal spille en håndboldkamp kl. 11.”
”Så er du da tidligt oppe.”
”Vi mødes kl. 10 til omklædning og opvarmning. Vi skal spille på hjemmebane i dag.”
Begge mine forældre nikkede bare, imens de drak deres kaffe.

Efter morgenmaden gik jeg tilbage på værelset for at pakke min sportstaske. Tankemylderet begyndte igen.

---

Klokken nærmede sig 10 og jeg var på vej hen i hallen. Jeg stødte på Kenneth og Marc, som begge gik en klasse under mig, men vi spillede på samme hold. De var pjattede som sædvanligt, men de tog vores håndboldkampe meget seriøst og var begge gode spillere.
Vi gik ind i omklædningsrummet, hvor vi skulle mødes med de andre fra holdet og vores træner. De fleste havde skiftet til sportstøj hjemmefra, så vi kom hurtigt ind på banen og begyndte vores opvarmning. Tankemylderet var væk.

---

Vi vandt kampen og gik jublende ud i omklædningsrummet. Træneren lykønskede os og forlod så omklædningsrummet, da hans andet hold skulle til at varme op.

Kenneth og jeg stod og snakkede lidt om kampen, imens vi klædte os af for at gå i bad. Jeg stod i et hjørne, så jeg havde frit udsyn til hele omklædningsrummet. Marc stod lige bag ved Kenneth med ryggen til os. Marc var egentlig på min alder, men var startet et år senere i skolen. Kenneth havde fødselsdag et par måneder efter mig, så der var heller ikke den stor aldersforskel.
Jeg fik pludselig en lyst til at se, hvad de to havde mellem benene – størrelsesmæssigt. Havde jo set deres tissemænd før, men det var et par måneder siden. Ja, små pikke blev kaldt tissemænd og når først der kom dun eller størrelse på, så blev det kaldt en pik – drengelogik!
Kenneth stod med fronten til mig, så jeg kunne hurtigt spotte, at hans tissemand var blevet til en pik, som dog var lidt mindre end min – og uden hår. Marc stod med ryggen til, så jeg sagde et eller andet ligegyldigt til ham, så han vendte sig om. Desværre havde han allerede fat i håndklædet, så jeg fik ikke rigtig set hans tissemand … eller pik.

I badet stod Marc igen med rygge til, så jeg kunne heller ikke få syn for sagen der. ”Hvorfor gemte han sig sådan? Han plejede da at være ligeglad med, om vi kunne se hans tissemand.”
Kenneth stod derimod med front til mig, så der var frit udsyn. Pungen var også blevet lidt større. Forhuden så også ud til at være blevet lidt løs.
Imens jeg stod og betragtede Kenneth, begyndte min pik at blive halvstiv – jeg var dog ikke den eneste. Det skete tit, at vi drenge fik en ”stådreng” imens vi badet, dog havde det ikke været noget vi snakkede om, da vores små tissemænd ikke synede af meget. Kenneths pik var også svulmet op, imens han stod og sæbede skridtet ind.
”Hva’? Får du stådreng, Kenneth?” lød de fra en af de andre drenge.
”Ja, den virker sgu endnu.” kom det bare fra Kenneth, som ufortrødent badet videre.
Kenneths pik stod i en fin nedadgående bue ud fra skridtet, løftet fri af pungen. Den så lækker ud – et tykt håndtag, lige til at gribe ud efter.
Jeg skruede op for det kolde vand, så min pik ikke blev mere stiv. Det var i orden at have en halvstiv pik, men en fuld erektion var nok for meget.
I det samme går Marc forbi med håndklædet om livet. ”Pis! Så fik jeg ikke set hans pik.”

Kenneth og jeg gik ud af badet samtidigt, så jeg fik fornøjelsen af at se ham tørre sig og klæde sig på. Han havde også skiftet drengetrusserne ud med boksershorts. Pikke lå lidt til højre.
Marc var klædt på, da vi kom ud af badet, men satte sig for at snakke og vente på os.

”Vil I med på stranden i eftermiddag.” spurgte Marc pludselig.
”Ja. Jeg skal lige hjem og have noget at spise først.” svarede Kenneth hurtigt.
”Ja, hvorfor ikke. Jeg skal også lige have noget at spise.” bød jeg ind.
”Ok, så ses vi derned. Kl. 15?” kom det fra Marc.
Kenneth og jeg nikkede.

---

Jeg havde fundet mine badeshorts, håndklæde og strandtæppe frem og pakket lidt sodavand til os. Overvejede længe, om jeg skulle ringe til Jakob for at invitere ham med, men han var ikke et noget ”vanddyr” som os andre, så det ville blive for akavet. Desuden var det jo Marc, der havde inviteret, så jeg kunne vel ikke tillade mig at slæbe andre med – det blev i hvert fald det vindende argument.

På stranden fandt jeg en god plads. Jeg mente i hvert fald, at det var en god plads, for jeg lå altid det samme sted.
Kenneth og Marc kom cyklende kort tid efter. De smed deres ting i ved siden af mine. Kenneth havde badeshorts på og havde ligesom mig skiftet hjemmefra. Marc havde sine håndboldshorts på endnu – jeg tænkte, at det var lidt underligt, for vi badede aldrig i vores håndboldshorts. Det tog også kun et øjeblik, så havde Marc rejst sig og var ved at trække shortsene af. Indenunder havde han et par speedos. Han stod med røven til, så jeg så kun et glimt af hans stramme røv, inden han spurtede ud i vandet. Vi fulgte efter.
Vi legede i vandet som vi plejede. Svømmede om kap og sprøjtede med vand. Kenneth og jeg sprang ud fra badebroen, men Marc blev i vandet. ”Underligt, hvorfor ville han ikke være med til udspring.”

Efter en times tid, havde de andre strandgæster mere eller mindre forladt stranden, så vi havde den helt for os selv. Marc begynder pludselig at kravle op ad stigen til badebroen. Det tager mig lige et øjeblik inden jeg opdagede det, men der stod han i sine fine stramme speedos, klar til at springe ud. Bulen var ikke til at tage fejl af – den var stor. Større end Jakobs.
Marc hopper i vandet og Kenneth sender en spydig kommentar: ”Det var du sgu længe om, Marc!”
Marc puster og spytter. ”Jeg ville vente til, vi var helt selv.”
”Hvorfor det!?” kom det samstemmigt fra Kenneth og mig.
Marc: ”Jeg kunne ikke finde mine badebukser, så jeg havde kun de her speedos.”
Kenneth og jeg kiggede bare på Marc.
Marc: ”De er for små til mig, så man kan se ALT!”
Kenneth havde åbenbart ikke set Marcs bule, så han fortsatte med sine spydige kommentarer: ”Alt! Der er sgu da ikke nogen, der kan få øje på din reje på to meters afstand.”
Marc blev rød i hovedet. ”Det er ikke nogen reje!”
Jeg havde helt glemt, at Kenneth havde været fritaget for idræt i de tre måneder lige før sommerferien, så han havde sikkert ikke set Marcs ”reje” var blevet til en hummer.
Marc rejste sig op, så vi kunne se bulen. ”Det er IKKE nogen reje!”
Kenneth var ved at tabe kæben. ”Hold kæft en bule!”
Jeg så nok lige så dum ud, imens jeg tænkte: ”Hvordan kan en pik blive så stor, så hurtigt?” Jeg sagde det ikke højt, men mit blik sagde det hele.
Marc: ”Jeg fik hår på den i april og så er den bare vokset siden.”
Og vokset var den – det lignede en tyk røget medister pakket ind i speedos. Testiklerne var også fuldt med, så de fyldte også godt op i badebukserne. Der tittede lidt mørkt hår op over kanten. Alt i alt et herligt syn.
Kenneth: ”Hvad har du fordret dem med?”
Marc: ”Øh …”
Kenneth: ”Den kan da ikke blive så stor, uden du har gjort noget ved den?”
Marc: ”Jeg har ikke gjort noget! Den er bare vokset af sig selv.”
Her opdagede jeg også, at Marcs stemme var gået i overgang.
Kenneth og Marc fortsatte deres diskussion et par minutter, indtil jeg brød ind: ”Hvor stor er den blevet? Den ser kæmpe ud!” Kunne være kravlet i et sneglehus efter jeg sagde det højt.
Marc kiggede bare på mig: ”Det ved jeg ikke. Jeg har ikke målt den.”
Kenneth: ”Man kan da ikke rende rundt og ligne en pornostjerne uden at kende størrelsen.”
Marc sendte Kenneth et par onde øjne – men sådan var deres omgangstone og de blev aldrig rigtig sure på hinanden.
Kenneth kiggede bare på Marc og foreslog så, at vi skulle cykle hjem til ham for at måle bæstet.
Kenneth havde i mange år målt sin pik og skrevet målene i en hemmelig dagbog, som vi alle tre kendte til, så vi vidste, at han havde ”udstyret” til at foretage målingen.
Derfor kom det heller ikke som et chok, da han udbrød: ”Min er 11 cm, når den er stiv.”
Marc kiggede bare på Kenneth og sagde ikke noget. Der var larmende tavshed i noget der føltes som en evighed.
Jeg bød ind igen: ”Øh … vi kan også bare sætte os op og få en sodavand.”
Marc trak på skuldrene og sagde ”Ja, hvorfor ikke.” Han vendte rundt og gik ind mod stranden.
Kenneth lignede en, som lige var blevet benådet 30 sek. før sin dødsstraf. ”Sådan har han aldrig reageret før!”

Vi sad i stilhed og drak vores sodavander. Marc havde lagt sit håndklæde over sig, så man ikke kunne se bulen.
Kenneth: ”Undskyld, Marc”
Marc: ”Hvad siger du undskyld for?”
Kenneth: ”Jeg ville ikke fornærme dig. Jeg … jeg blev bare så misundelig, da jeg så din bule.”
Marc brummede og tog en slurk af sin sodavand.
Mig: ”Ja, undskyld at jeg spurgte om størrelsen. Jeg blev også lidt overrasket … og misundelig.”
Marc tog endnu en slurk, uden at sige noget.

Efter nogle minutters stilhed, drak Marc den sidste tår af sin sodavand og rejste sig. ”Jeg går op i toiletbygningen og skifter tøj.”
Det var sjældent, at vi brugt toiletbygningen, når vi skulle skifte tøj. Det sket kun, når der var mange badegæster på stranden.
Marc: ”Kommer I. Vi skal vel hjem til Kenneth bagefter eller hva’?”
Kenneth og jeg kiggede bare dumt på hinanden.
Kenneth: ”Jo … selvfølgelig.”
Vi rejste os, pakkede vores ting og fulgte med Marc op i toiletbygningen.

---

Toiletbygningen var inddelt i en herre- og dameside med et par toiletbåse og en badebås i hver side. Vi gik ind i badebåsen, da der var mest plads.
Marc stillede sig under bruseren for at blive skyllet af. Han havde stadig sine speedos på.
Kenneth og jeg klædte os af og gjorde klar til at hoppe med under bruseren – det gjorde vi altid.
Marc stod lidt og smed så sine speedos. Marcs pik hang tungt ned over de store testikler. Testiklerne var på størrelse med valnødder og pikke var nok 16-17 cm i slap tilstand.
Kenneth gav et lille gisp fra sig. Marc kiggede bare på ham og sagde: ”Kom bare. Den bider ikke.”
Jeg havde mange ideer om og ønsker til, hvordan det skulle opfattes, men vi stillede os bare under bruseren, som vi plejede.
Marc vaskede sig grundigt og jeg fik også lige et glimt af, at han rullede forhuden tilbage for at vaske sig derunder. Pikhovedet var stort og glinsede smukt. Pikspalten var nok 2 cm lang og gabte en lille smule, når han vaskede pikken.
Jeg fik halvstiv pik, men det gjorde Kenneth også. Marc kiggede bare på os og brummede meget fornøjeligt.

Vi fik tørret os og begyndte at tage tøj på. Kenneth og jeg tog boksershorts på, hvor vores pikke kunne hænge løst. Marc havde derimod nogle nye bokserbriefs, som sad stramt og fremhævede hans lækre røv og pikbule. Det var svært ikke at stirre – bare han havde været med på høloftet!

Vi fik resten af tøjet på og kørte derefter hjem til Kenneth.
Kommentar