Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sahins første gang

Karakter: 0/0
Visninger: 3492

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Jeg hedder Lars, er 56 og er biseksuel. Jeg har orholdsvist sent har opdaget mine biseksuelle lyster og er bottom/passiv og ikke den aktive eller styrende. Jeg er fortrinsvis til mænd noget yngre end mig selv. Jeg har børn og ikke åben om min biseksualitet, hvilket gør jeg er meget diskret og ikke render rundt efter alle de lækre mænd jeg møder.
Da historien, som så mine andre fortællinger, er sandfærdig har jeg ændret på navne, steder mv. så personer ikke kan genkendes.

Jeg mødte Sahin ved, at han kontaktede mig en sen fredag aften. Han var sammen med sine venner gået i byen i Vejle, men han boede i Grindsted. Han var helt klart beruset og hans beskeder virkede usammenhængende.
Han fortalte, at han i flere år havde haft en fantasi om at være sammen med en fyr ældre end sig selv og han havde nu fundet min profil på Grindr interessant. Han præsenterede sig som Simon. Han var en flot ung fyr på knap 18 år og var i gang med sin ungdomsuddannelse. Han virkede meget ivrig efter at mødes, men jeg måtte skuffe ham med, at jeg ikke havde mulighed for at mødes her og nu.
Vi chattede og jeg den aften og i dagene efter, og jeg fandt ud af, at han var ud af en flygtningefamilie, som kom fra Irak. Han havde søskende og havde store problemer og overvejelser ift at have lyst til sex med mænd. Han havde prøvet at være sammen med piger men aldrig seriøst. Han havde ikke haft sex eller kneppet dem, da han, når det kom til stykket, ikke følte rigtig noget ved det.
Han havde, i sin teenagetid prøvet, sammen med et par jævnaldrende fyre, at spille pik sammen samt også noget dry-hump med tøj på.

Over mange måneder skrev vi sammen og jeg forsøgte flere gange at aftale et møde, men han havde hver gang aflyst.
Pludselig forsvandt al kontakt til ham og hans profil forsvandt totalt fra Grindr. Jeg ærgrede mig voldsomt, da han virkede som en sød og spændende ung fyr, som jeg følte jeg havde kemi sammen med.

Efter næsten et par år fik jeg en henvendelse fra en profil uden tekst eller billede, som dog hurtig afslørede at han var Simon. Hans profil var pludselig blevet slettet og han havde ledt efter mig, men havde ikke kunnet finde mig igen. Nu var han knap 20 år, flyttet hjemmefra til København og v ar startet på en uddannelse. Han var nu hjemme hos familien på ferie. Familien var i mellemtiden også flyttet ind til Vejle.
Han var denne gang meget ivrig efter at mødes og vi aftalte at mødes samme eftermiddag og tage på et hotel sammen.
Jeg sørgede for at booke os på BB Hotel, hvor der ikke er betjening i receptionen, så vi kunne komme og gå anonymt.

Jeg hentede som lovet Simon ved det aftalte busstoppested. Han kom kort efter gående med raske skridt. Han var helt klart blevet mere voksen siden vi chattede først og ift. de fotos han havde sendt dengang.
Han var iført en hvid stram T-shirt, som afslørede at han havde en veltrænet brystkasse med flotte brede skuldre samt nogle flotte veltrænede overarme.
Han var iført sorte stramme lærredsbukser, som viste konturen af en pikbule og en flot røv. Yderligere havde han en hvid kasket og hvide Nike sko. Hans sorte hår strittede lidt ud fra hans kasket, som sad omvendt og hans gyldne hudfarve skinnede og gjorde ham utrolig flot at se på.
Han kikkede sig søgende omkring ved stoppestedet inden han satte sig ind i bilen og sagde:
- ”Kør! Hurtigt, jeg tror min bror er fulgt efter mig”.
Jeg satte hurtigt bilen i gear og kørte hurtigt væk, uden at det virkede påfaldende hurtigt.
Han forsøgte imens at skjule sig lidt bag sin kasket mens vi skyndsomt og i stilhed forlod busstoppestedet.

I sikker afstand fra eventuelle ”forfølgere”, blev han snakkesaglig.
- ”Jeg ved simpelthen ikke om jeg blot ser spøgelser, men jeg synes mine storebrødre har været mærkelige og virket mistænksomme på det sidste. Vi har alle været samlet hos mine forældre og min ældste bror har også din kone og børn med. De sidste dage, hvor familien har været sammen, har de pumpet mig om piger. Den ene af mine brødre tog mig med ud på en gåtur, hvor han spurgte til om jeg havde sexuelle erfaringer med piger og en anden lod en bemærkning falde om sin afsky overfor mænd der har sex med mænd. Da jeg gik nu, begyndte min tredje bror også at tage tøj på og jeg blev bange for om han ville følge efter mig”, sagde han.
Jeg kunne berolige ham med, at jeg ikke havde registreret nogen der fulgte ham eller som iagttog os da vi kørte.

- ”For resten, er dit rigtige navn Steven?”, spurgte han. Mit alias er ofte Steven og før jeg nåede at svare fulgte han op:
- ”Jeg hedder rigtigt Shahin, men kalder mig Simon når jeg chatter”. Jeg bemærkede ikke, at jeg for længst havde tænkt tanken, at der nok ikke er mange muslimer der hedder Simon.
På den korte vej til hotellet snakkede han som et vandfald, måske nervøsitet?
Jeg lagde flere gange min højre hånd beroligende på hans knæ og kærtegnede det let. Han tog min hånd flere af gangene og gav den et kærligt klem.

Da vi ankom til hotellet spurgte Shahin:
- ”Er du sikker på vi kan ind uden at blive set? Jeg kender flere der arbejder på hotellerne her i byen”. Jeg kunne jo ikke love ham noget.
- ”Der skulle ikke være nogen reception. Jeg har fået tilsendt en kode til dørene. Skulle der mod forventning være noget personale, når vi kommer ind, så lad være med at lade dit blik søge rundt i foyeren. Blot lad som om du er her som den største selvfølge. Hvis de siger noget, så giv dem et nik, så bemærker de dig ikke”.
- ”Ja, det siger du”, sagde han.

Som forventet var der ingen ansatte, da vi trådte ind. Vi fik os trykket ind og fundet vores værelse.
Som det første skyndte Shahin sig hen at trække gardinerne for, så værelset blev mørkt, samt ikke mindst man ikke kunne se ind.
Jeg tændte lampetterne ved sengene og fik lagt glidecreme og kondomer på natbordet.

Uden større indledning kom Shahin hen til mig og vi begyndte at kysse hinanden. Vores hænder havde travlt med at kærtegne hinanden, mens vi samtidig forsøgte at få tøjet af hinanden. Shahins omskårne pik pressede sig på i hans sorte Calvin Klein boxer. Hvor pikhovedet stødte imod stoffet var en ikke uanselig fugtplet af præsperm.
Vi fik hurtigt krænget det sidste tøj af hinanden, og mens vi kyssede bevægede vi os hen til badeværelset, hvor vi havde aftalt at starte med et bad.

Kyssende, kærtegnende og grinende som to fjollede teenagere fik vi fumlet os ind i brusekabinen og tændt for vandet. Mens vi ventede på at vandet blev varmt nok gik jeg på knæ og begyndte at sutte Shahins pik. Den stod omskåren, flot og strunk med en let krumning. Jeg lod tungen lege rundt om pikhovedet. Lod tungen lege kildrende hvor der ville have været en lille streng, hvis der havde været forhud. Det fik pikken til at give nogle små ryk og Shahin stønnede af vellyst. Jeg lod tungen bevæge sig op og lege med den lille revne yderst på pikken inden jeg atter lod læberne sænke sig ned og tog så meget af hans lækre pik i munden, som jeg kunne rumme.

Shahin fik os bevæget ind i brusekabinen til vandet fra bruseren. Kyssende sæbede vi hinanden ind, mens vi legede med hinandens kroppe jeg legede med Shahins brune brystvorter, som hurtigt blev stive og påvirket af behandlingen. Shahin vendte mig rundt så jeg stod med ansigtet mod væggen og liderligt gned han sin pik op og ned imellem mine røvballer. Jeg forsøgte på bedste vis, at lade mine hænder komme til at kærtegne hans lækre unge veltrænede krop, mens vi kyssede så dybt og intenst vi kunne. Shahin kyssede mig i nakken og på ørene. Han lod sin hånd lege med mine nosser og pik.
Jeg fik en hånd om hans hoved og hals, så jeg kunne gøre gengæld. Vi var begge blevet godt liderlige nu og Shahin lod sit pikhovede lege med mit røvhul.
- ”Kæft hvor er jeg liderlig”, sagde Shahin og fortsatte,
- ”Lad os komme ind på værelset igen”.

Vi skyndte os at få tørret os. Det var så frækt at stå der og tørre hinanden. Shahins flotte fysik var en nydelse at tørre og berøre. Hans lækre brune omskårne pik strittede og var yderst ude våd af præsperm, uanset hvor meget jeg tørrede pikken.
Vi kom hurtigt kyssende og kærtegnende ind på værelset. Jeg satte mig på sengen og fortsatte med at sutte hans pik. Lod mine hænder lege med hans barberede nosser, kildrede ham i mellemkødet, lod mine hænder kramme og kærtegne hans letbehårede røvballer, som var faste og vidunderlige at røre ved.
Shahin stønnede og kærtegnede mit hoved. Kyssede mig på issen og lod sine hænder vandre rundt på min krop, alt imens han sagte bevægede underlivet med den største naturlighed. Jeg nåede at tænke, at i betragtning af at han aldrig havde været rigtig sammen med nogen sexuelt, er det fantastisk som han finder ud af hvordan det hele fungere.

- ”Kom”, sagde han og smed sig på sengen.
Jeg lagde mig ind over ham og gjorde klar til at sutte hans pik. Men næh nej, han trak mig yderligere op så vores ansigter var lige ud for hinandens. Han lod kælent sin tunge spille på læberne og med et smil rakte han sine hænder ud og trak mit hoved ned til sit. Sådan mødtes vi i et stort og saftigt tungekys. Hans tunge kom langt ind i min mund og legede kælent med min tunge. I hans øjne spillede et liderligt og lystent blik, som jeg sjældent har set hos andre. Han udstrålede nydelse, mens vi kærtegnede, kyssede og slikkede hinanden.
Mine hænder kærtegnede hans næsten hårløse bryst, som jeg nu tydeligt kunne mærke, at han havde barberet.
Jeg lod min ene hånd bevæge sig ned og lege med hans nosser og pik, som atter var godt våd af præsperm. Jeg ville til at kysse og sutte mig vej ned over hans mave, men Shahin holdt mig fast og førte en hånd ned og fik nu sin pik flyttet om imellem mine røvballer. Et nydelsens suk kom fra ham og han vendte det hvide ud af øjnene, jeg blev helt bekymret for, om han var ved at besvime.
- ”Fuck hvor er det lækkert. Jeg vil kneppe dig”, sagde han lidt hæst og liderligt.
Han spyttede i sin ene hånd og førte den atter ned til sin pik og forsøgte at smøre den med spyt og styre den op imod mit røvhul. Ny afslørede hans manglende erfaring sig. Det kan være svært for os andre lige altid at ramme hullet. Shahin havde det også svært. Jeg besluttede mig for at hjælpe ham på alternativ måde.
- ”Måske vi skal bruge lidt glidecreme, jeg tror jeg er ret tør”, sagde jeg og tilføjede:
- ”Vi skal også lige finde et kondom”.
- ”Tror du det er nødvendigt”, spurgte Shahin. Jeg var ikke helt sikker på om det var glidecremen eller kondomet han henviste til.
Jeg tog glidecremen og rakte den til ham.
- ”Skal man blot smøre det på pikken?”, spurgte han tøvende og uerfarent.
- ”Ja, og min røv. Ligesom var det noget andet creme du brugte”, svarede jeg.
- ”Jeg har aldrig brugt andet en spyt. Måske jeg skulle prøve det her? Jeg har et par gange spillet så meget pik, at den blev rød og jeg fik sår på den. Fuck hvor gjorde det ondt i flere dage”, sagde han smilende og lidt genert.

Imens fik jeg smurt mig i røven og Shahin ville til at give sin pik en omgang.
- ”Måske du skal vente med at smøre glidecreme på indtil du har fået kondomet på”, skyndte jeg mig at få sagt inden han fik smurt sin pik med glidecreme.
- ”Jeg har aldrig prøvet rigtig at sætte kondom på min pik. Kun da vi prøvede det i skolen”, sagde han lidt forsigtig og genert. Inden jeg nåede at reagere fortsatte han:
- ”Er du rask og uden sygdomme?”, spurgte han.
- ”For det er jeg og jeg vil godt første gang prøve at kneppe dig uden gummi. Fuck jeg er så liderlig!”, fortsatte han.
Nu er jeg rask mht kønssygdomme mv, men havde mine betænkeligheder ved at vi skulle have sex uden beskyttelse. Jeg tænkte meget på signalværdien over for så ung en fyr, som også skulle lære at beskytte sig selv fremadrettet.
Inden jeg nåede at reagere på hans forslag smurte han sin pik med glidecreme. Fik mig tilbage i position oven på ham og han styrede sin pik imod mit hul. Han fedtede lidt rundt med glidecreme på pikken, fingrene og i min røv, så jeg besluttede mig for at hjælpe ham lidt. Kondom eller ej!
Jeg fik hans pik ledt hen mod hullet og sænkede mig langsomt ned over den. For hulen hvor føltes det frækt at tage denne unge flotte fyrs ”mødom”. Nydelsen over at være oppe i mig lyste ud af hans øjne og ansigt. Liderligheden stod malet, da det rigtig gik op for ham, at han nu var helt oppe i mig.

Langsomt begyndte Shahin helt naturligt, at bevæge underlivet. Jeg kærtegnede hans dejligt brune bryst. Lod fingrene lege med hans nu stive brystvorter og lod dem glide gennem hans dejlige sorte hår på hovedet. Bøjede mig ned og kyssede ham. Han lod liderligt og lystent sin tunge søge ind i min mund, mens han rytmisk bevægede sine hofter op og ned, så pikken fulgte med. Jeg mærkede den dejlige fornemmelse af en pik der bevægede sig inde i mig. Atter nåede jeg at tænke på, hvor mærkeligt det er, hvordan nogen ting falder helt naturligt selvom man gør noget for første gang. Shahin havde aldrig før rigtig haft sex, men nu bevægede han sit underliv som den naturligste ting verden mens han kneppede mig. Jeg rejste lidt op igen og tog over og red ham lidt. Først forsigtigt, men så hurtigere. Shahin stønnede lystent og et vidunderligt smil spillede på hans læber. Jeg kunne se hvordan han nød det og glædede mig over at jeg kunne være med til den oplevelse, at han havde ved rigtig sex for første gang.

Mens jeg red ham og nød hans dejlige unge brune teenage pik oppe i mig overvejede jeg hvilken stillinger der kunne være spændende for ham at kneppe i også.
- ”Fuck hvor er det frækt”, kom det liderligt og stønnende fra Shahin.
- ”Fuck jeg tror jeg kommer”, sagde han.
Inden jeg nåede at sige eller gøre noget stødte Shahin sit underliv op imod mig og jeg kunne mærke hvorledes hans pik nærmest voksede oppe i mig. Med nogle hårde hurtige stød med hofterne kunne jeg mærke hans sperm nærmest blive skudt oppe i mig. Shahin vendte det hvide ud af øjnene og jeg var denne gang overbevist om, at han mistede bevidstheden.
”FUCK, FUCK, FUCK, FUUUUUCK…” skreg han i ekstase, mens orgasmen rasede i ham. Han kastede hovedet fra side til side og stødte vildt underlivet op imod mig, hvorefter han gav et på små velrettede stød med underlivet et par sidste gange inden han afslappet faldt sammen under mig i sengen. Sveden dryppede af ham efter hans kraftanstrengelse.

Jeg bøjede mig ned over ham og kyssede ham, mens jeg kunne mærke hvordan hans pik blev slap inde i mig.
Shahin åbnede forsigtigt øjnene og udstødte nogle dybe og meget veltilfredse suk. Kikkede på mig med et vellystent blik, et smil bredte sig på hans læber og op i hans næsten kulsorte øjne. Han blinkede med det ene øje.
- ”Fuck, hvor var det lækkert. Jeg har dælme aldrig skudt så kraftigt før. Fuck, hvor var det lækkert”, sagde han lidt afkræftet og alligevel liderligt frækt.
- ”Jeg bliver oppe i dig, okay?”, spurgte han.
Som svar bevægede jeg røven lidt og mærkede at hans pik var ved at fald ud. Jeg satte mig op, så den ikke gled ud og red ham lidt igen.
For pokker hvor var den fyr viril. Stort set omgående begyndte pikken at blive stiv igen.
- ”Jeg tager dig sgu lige bagfra”, sagde han og bevægede sig, så hans pik med et svup gled ud af mig.

Han anbragte mig nu på alle fire og begyndte at trænge op i mig bagfra.
Min pik begyndte nu at reagere lidt og jeg bad til, at det blodtrykssænkende medicin jeg tager, og som gør at jeg ofte kan have problemer med potensen, denne gang ville lade mig få lov til at nyde oplevelsen, og få en ordentlig ståpik.
Jeg rakte min ene hånd ind mellem mine ben og fik rørt ved Shahins varme og bløde nosser, som klaskede sagte imod mit mellemkød. Min egen pik legede jeg også lidt med, der dryppede lidt præsperm fra den, men den virkede ikke særlig villig til at blive rigtig stiv.
Shahin, kneppede og pressede mig ned i sengen på maven og jeg følte hvordan han trængte dybt og langt op i mig.
Den sperm han tidligere havde leveret i store mængder var åbenbart nok som glidecreme nu. Jeg følte det som om, at spermen løb ud af mig i store mængder og i en lang lind strøm, mens jeg nød at denne fantastisk flotte og virile unge fyr fik udlevet sine drømme med mig og mit røvhul som aktive medvirkende.

Shahin lod sine hænder kærtegne min ryg og gav mig et par klask på min røvballer, mens han lystigt stønnede og ind imellem sagde ”Fuck fuck fuck fuck…”.
Når han holdt pause, bevægede jeg mit underliv op imod ham, således at pikken blev stimuleret.
- ”Fuck hvor er det lækkert!” sagde han og trak sin pik næste helt ud.
- ”Fuck, hvor har du en fræk røv og et lækkert røvhul”, sagde han og stødte op i mig igen. Jeg fik en arm om bag ham og greb fat i hans ene røvballe og pressede ham ind imod mig selv. Lod min hånd kærtegne hans krop så meget det var muligt inden jeg atter trak den til mig igen.
Shahin fik anbragt sine arme under mine armhuler og greb nedefra fat om mine skuldre. Han satte mere tempo på sine adrætte hofter, som nu kneppede hurtigere end næsten selv en kanin ville kunne. Jeg prøvede at følge med så godt jeg kunne.
Shahin kyssede mig i nakken og fik tungen op til mit ører og slikkede mig liderligt. Jeg mærkede, hvordan hans spyt løb ned af mit ører og jeg stønnede vellystent.

Nu virkede det som om, at energien begyndte at være brugt lidt. Hans kneppebevægelser og stød blev mere afdæmpede og jeg begyndte at tage over.
Mens jeg lå der og bevægede mine hofter og underliv imod hans, følte jeg hvordan hans hænder om mine skuldre strammedes og hans åndedrag blev hurtigere og mere stønnende. Jeg klemte min røvbalder sammen om hans pik og bevægede min røv i små hurtige bevægelser op og ned.
Inden jeg rigtig nåede at gøre andet lød der et brøl ind i mit øre:
- ”Jeg kommer. Fuck jeg kommer. Jeg kommer, FUCK, FUCK, FUCK, FUCK…”, og så kunne jeg mærke hvordan hans hofter gav nogle hurtige hårde velrettede stød imens han atter kom oppe i mig.
Shahin faldt sammen på ryggen af mig og lå stønnende og fik vejret igen. Sveden drev af ham efter disse 2 pragt præstationer på kort tid.
Han lå og slappede af oven på mig. Jeg nød denne lækre fyr, som lige endnu en gang havde afleveret sin teenagesperm oppe i mig.

Da Shahin atter begyndte at komme til sig selv, kyssede han mig kælent og forsigtigt i nakken og på skuldrene. Han tog sine hænder væk fra mine skuldre og lod dem kærtegne mig nænsomt og dejligt på siden af kroppen. Alt imens han bevægede sit underliv lige så stille og på den måde fik holdt sin pik stiv op i mig. En fantastisk dejlig følelse.
Der lå vi lang tid og nød blot det at være til. At være sammen. Føle hinandens kroppe imod hinanden. Føle hvordan vores vejrtrækning blev normal og hvordan vores kroppe lige så stille blev afkølede til normal temperatur.
Det virkede til at Shahin var faldet i søvn. Hans vejrtrækning var blevet dyb og tung, og jeg turde næsten ikke rigtig bevæge mig af frygt for, at vække denne lækre teenager, som jeg ved et Guds mirakel havde liggende ved siden af mig. Han bevægede, nærmest som i søvne, ind imellem sit underliv og jeg kunne mærke hvordan hans pik hver gang blev mere stiv end før bevægelsen.
På et tidspunkt holdt også hans bevægelser med hofterne op, og jeg mærkede hvordan hans pik blev slap og lige så stille gled ud af mig. Jeg fik spredt min lår lige tilpas til at hans pik kunne falde ned mellem lårene. Der klemte jeg pikken, som atter blev påvirket af presset og lå halvfed ned mellem mine lår og forsigtig rørte ved min nosser med hans pikhoved.
Jeg kunne mærke hvordan hans sperm lige så langsomt begyndte at glide ud af min røv. Følte hvordan den langsomt gled ned ad mellemkødet ned mod nosserne, som nu blev våde af både Shahins halvstive pik med sperm og præsperm og så hans sperm fra min røv der nu kom silende lige så stille.

Jeg lå og begyndte at få lidt krampe i et ene ben, og overvejede, hvordan jeg kunne få ham ned fra mig uden at vække ham. Det løste Shahin selv, efter at ligget fuldstændig afslappet og helt klart blundet oven på mig, vendte han tilbage til virkeligheden og spurgte om det var i orden, at han blot lagde sig ved siden af mig.
Han rullede ned og lagde sig nu på siden med front mod mig klar til at ligge i ske. Han trak mig ind til sig, fik anbragt sin halvfede pik ind imod min røv og lagde en ram over mig. Der lå vi så i ske, mens jeg kunne mærke ham bevæge underlivet så pikken gled op og ned i mellem mine balder.

Begge vores telefoner havde undervejs givet lyde, men nu begyndte hans nærmest at blive spastisk og brummede konstant for modtagelse af beskeder.

Shahin sprang hurtig nøgen ud af sengen og tog sin telefon.
- ”Fuck, fuck!”, sagde han. ”Min bror skriver, at de leder efter mig. De har kontaktet Mohamad, min kammerat, som jeg sagde jeg tog hen til. Jeg sagt til Mohamad at jeg skal mødes med en og aftalt at han skulle dække mig af. Mohamad tror det er en pige. Men min bror tog hen til ham for at hente mig. Mohamad sagde til ham at jeg var gået, så nu leder de efter mig. Fuck, FUCK. Hvad skal jeg gøre?”

Der stod denne lækre fyr. Nøgen, flot og fuldstændig som Gud havde ladet ham udvikle sig. Jeg fik sgu lige en omgang faderfølelser for den dejlige gut.
Jeg sagde til ham, at han skulle tage det roligt. Hans familie ved jo ikke hvad han har lavet og han kunne jo sige, at han var taget ind til byen for at se på tøj og han ikke havde hørt beskederne komme ind. Så ville han have en rimelig plausibel god undskyldning.

- ”Sig mig, er du vant til at lyve?”, spurgte Shahin. Det kunne jeg afkræfte, men mit ræsonnement var at de jo ikke vidste hvad vi havde lavet. Så de kunne højest være undrende over, hvad der var sket og hvis han gav dem en rimelig god forklaring, og holdt sig til den, så ville de ikke finde ud af noget.
Vi skyndte at få tøj på og jeg kørte ham til et busstoppested i nærheden af hvor familien boede og satte ham af. Undervejs sad han og modtog og skrev beskeder og så mere og mere beklemt ud.
Da han steg ud havde jeg sådan en lyst til at give ham et knus og et kys, men jeg lod klogelig være. Jeg havde jog også fået min del af kys og kærtegn i løbet af de sidste par timer.
- ”Pas nu godt på dig selv og hold dig til den forklaring vi har aftalt”, sagde jeg til ham da han steg ud af bilen.
Shahin kikkede bekymret og tvivlende på mig. Jeg kunne se hans nervøsitet og hvordan han var våd i øjenkrogen af bekymring og frygt for hvad der nu var sket og om hans hemmelighed nu blev afsløret. Han gav et lille svirp med hånden til farvel og begyndte nedbøjet og modløs at gå hjemad.

Lidt senere på skrev jeg bekymret til ham for at høre hvordan det gik. Men på trods af utallige beskeder fik jeg ikke noget svar. Nogle dage senere var hans profil blevet slettet, så jeg ved ikke hvorledes det gik ham.

Hvis du, Shahin, læser denne historie kan du sikkert godt, på trods af kamuflage, genkender vores dejlige oplevelse. Du skal have tak for en skøn oplevelse, som jeg aldrig glemmer og tak fordi jeg fik lov til at være den første mand du var sammen med. Du kan altid kontakte mig, jeg vil glæde mig over at høre fra dig.

Og til de af jer, som venligt kommenterer på mine historier, I skal have tak.
I er velkommen til at skrive med jeres bemærkninger enten her på siden eller på min mail danishlars@gmail.com. Og som sagt skulle du Shahin læse og genkende dig selv, så har du også min email her :-)
Kommentar