Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mødet med Juan 5

Karakter: 0/0
Visninger: 1386

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Juan var hver dag, siden vi mødtes, kommet til mig i min lejede bolig på Tenerife, hvor jeg var ifm mit arbejde.

Aftenen før, havde Juan atter været ulykkelig og grædt over hele situationen uden job eller indkomst pga den verdensomspændende coronapandemi, samt bl.a. været ulykkelig over ikke at have kunnet skaffe en yngre til en trekant med os.

Næste morgen sad jeg og arbejdede lidt, men denne og de sidste dage, skulle være fridage.
Som de forrige morgener indløb der også denne morgen en række beskeder fra Juan, med at han nu var vågen, hvad han lavede og forsigtig forespørgsel om det nu var helt sikkert, at jeg ville se ham igen.
Han skrev og undskyldte endnu en gang for at have grædt og været ulykkelig, samt at have svigtet i at skaffe en fyr til en trekant, samt at fyren til gengæld så åbenlyst havde bagt på Juan uden hensyntagen til at Juan allerede var sammen med mig.
I mine verden ikke noget at skulle undskylde for, så jeg kunne forsikre ham om, at jeg gerne ville se ham og at det alt sammen ikke påvirkede vores relation.
Og lige netop det begyndte at nage mig. Jeg havde helt klart følelser for Juan, men var på den anden side selv afklaret med, at det ikke var mere end oplevelser for mig, mens det virkede til at Juan begyndte at ligge mere i det.
Jeg besluttede mig for, at det var noget vi var nødt til at tale om, når han kom.

Juan skrev at han havde det bedre og ville komme først på eftermiddagen, når han kort havde været på stranden.

Omkring kl. 14.00 skrev han, at han nu var på vej. Da jeg henter ham ved porten til området kan jeg straks fornemme han er beruset, ikke blot lidt, men temmelig meget.
Han er overstrømmende kærlig og overdænger mig med kys og kærtegn. Vi er knap nået ind i huset, før han som vanligt begynder at klæde sig af.
Han fisker 6 dåseøl op og sætter dem hjemmevant på køl.
Finder en syvende i rygsækken, mens jeg hurtigt får trukket gardinerne for.

Han står lidt gyngende og fortæller en masse på spansk, som jeg ikke forstår. Han får sat noget musik på og får lyden ud via TV’et og begynder at synge de sørgmodige sange han har fundet, mens han seksuelt og indbydende danser til. Med øjnene og hele kroppen flirter han med mig og invitere mig atter op til en dans, jeg på ingen måde har rytme i kroppen til. Jeg føler mig mere som en strandet hval på et dansegulv. Det lader ikke til at anfægte Juan, som snart begynder at afklæde mig. Han finder et tæppe, danser flamingo og tango. Drejer sig og bevæger æggende sit underliv mod mit. Tager min hånd og føre den ned i hans skridt. Ned til hans pik i badebukserne, som er alt for små til hans voksende pik og min hånd.
Efter kort tid står vi begge nøgne og ophidsede. Juan skubber mig ned på alle fire i sofaen, og får famlet noget glidecreme frem og smøre sin pik og min røv med det. Undervejs sniffer han Poppers, som en tandlægepatient indånder lattergas mod smerter.
Han forsøger famlende at ramme mit røvhul med sin pik og til sidst må jeg overtage. Men han kan slet ikke holde pikken stiv.
Jeg aner jo ikke hvor meget han har drukket, men det er bestemt ikke små mængder vurdere jeg.
Jeg ender med at få gelejdet ham op i soveværelset, hvor han trimler nøgen om på sengen og trækker mig med. Han putter sig knugende ind til mig, mens han snøftende kysser mine hænder og arme.
Han føre min højre hånd ned til sin pik og ligger pikken i min hånd, mens han selv holder uden på min hånd og begynder at spille pik på sig selv. Hans pik bliver halvstiv og han vender sig om på siden og føre mit hoved til sin pik. Jeg trækker forhuden tilbage og lader min tunge lege med hans pikhoved. Slikker pikskaftet, mens jeg med min venstre hånd blidt leger med hans brystvorter, som omgående bliver stive af liderlighed. Jeg kærtegner pikhovedet med tungespidsen, mens jeg med den anden hånd leger forsigtig med hans nosser og kildre mellemkødet. Juan stønner vellysten. Jeg lader en hånd lege med hans røvhul, mens jeg med den anden spiller hans pik samtidig med at jeg sutter pikken.

Juan begynder at bevæge underlivet, men pikken kan simpelthen ikke holde rejsningen. Han finder atter Poppers frem og tager nogle snif og med lidt sutten af mig samt ved at jeg spiller hans pik bliver den for en periode atter stiv.
Juan begynder at smågræde igen og siger ”kaput”, hvilket jeg forstår betydningen af.
Jeg trækker ham ind til mig og trøster ham, mens jeg kysser og kærtegner ham.
Kort efter falder han i en dyb søvn og snorker højlydt.
Jeg ligger og nyder synet af denne flotte mælkechokolade farvede fyr, som jeg på forunderligvis har opdaget og som selv søger mit selskab hver dag.
Vi ligger og slumre og jeg falder også i søvn.

Jeg vågner ved at jeg ligger på højre side, men Juans veltrænede og brune arm over mig. Hans pik ligger halvfed i revnen mellem mine balder og jeg Juan ånder mig roligt i nakken. Helt klart i en dyb søvn.
Jeg trykker min røv bagud og mærker hvordan Juans pik klemmes imellem vores kroppe. Jeg bevæger røven lidt og får lirket min venstre hånd bagud og ind imellem os, så jeg kan få flyttet hans pik ind imellem mine lår.
Jeg mærke den dejlige følelse af hans pik, som føles til at blive påvirket at presset mellem mine lår og jeg bevæger underlivet forsigtigt frem og tilbage, og mærker hans pik bliver mere og mere stiv ved bevægelserne.
Korte efter kan jeg på Juans åndedrag høre at han ikke længere sover. Men han lader sig ikke mærke med at han er vågen. Jeg kan dog mærke, hvorledes han aktivt lader sit underliv være med i min leg, samt at hans pik nu næsten er helt stiv. Jeg spytter i min venstre hånd og føre hånden ned til hans pik og smøre den med mit spyt, og føre hans pik hen imod mit røvhul, som han trænger ind i, men efter kort tid bliver hans pik atter slap.
Efter flere forsøg opgiver vi. Juan vender mig rundt og vi ligger og kælder for hinandens kroppe og Juan lader flere gange vores næser gnid imod hinanden. Vi tungekysser intenst og lidenskabeligt, mens vores halvstive pikke skiftevis gnider sig mod hinanden og klemmes mellem vores kroppe.
Det er varmt og sveden begynder at drive af os.
Efter lidt tid ligger vi os begge på ryggen og telefonerne bliver hevet fra, og vi begynder via GoogleTranslate at samtale.
Juan er stadigvæk beruset, så mine planer om at vi skal havetalt om vores forhold og de udfordringer der er, udsætter jeg.
Vi snakker om alt mellem himmel og jord, forskellene på vores lande, hans flotte brune hudfarve og min blege. Han er helt indtaget af mine blå øjne og blonde hår, og beder mig vise fotos af mine børn. De er blonde og det er sjovt, hvordan han synes det er så flot og sexet, mens jeg modsat er vildt indtaget og tiltrukket af hans mørke hud, kulsorte hår og mørkebrune øjne.

Vi ligger der og hygger os, undervejs kærtegner vi hinanden, kysser, krammer mv. Jeg leger med hans pik, trækker forhuden tilbage og lader mine fingre lege blidt med pikhovedet. Snart er den atter halvstiv og jeg begynder at give ham et blowjob. Men dog atter opgive, da pikken hurtigt bliver slap. Jeg begynder at spekulere på, om det er fordi jeg simpelthen ikke tiltaler ham nok eller ikke tiltrækker ham nok sexuelt.
Juan får fortalt mig, at han, siden han for nogle år siden begyndte at tage blodtryksænkende medicin, har haft problemer med potensen, og han derfor bruger Poppers. Jeg kan så fortælle ham, at der formentlig er en sammenhæng i tingene. Pikken bliver stiv af øget blodtilførsel og at blodtrykssænkende medicin kan påvirke potensen, når blodtrykket falder.
Det bekymre ham meget med hans problemer med at få jern på. Han får undervejs også afsløret, at han mest er bottom/passiv ved analsex, hvilket begynder at give mening for mig ift. den lidt kluntede og uerfarne måde han hidtil har haft når han skulle kneppe mig. Vi havde jo sådan set heller aldrig talt om dette. Men meget begyndte at dæmre for mig.
Vi snakkede lidt om, hvorvidt det er smart at bruge Poppers når man tager blodtrykssænkende medicin, og jeg rådede ham til at stoppe for at passe på sig sig selv.

Efterhånden var det blevet et stykke ind på aftenen og sulten begyndte at melde sig hos os begge to.
En lidt sjov episode udspillede, da jeg spurgte hvad Juan havde lyst til. Han sagde han havde lyst til suppe og den kunne man få hos Chinos. Nu kendte jeg ikke lige denne Chino eller vidste hvor hans restaurant var. Juan kunne dog oplyse, at Chino da havde flere restauranter, om jeg ikke kendte dem. Jeg måtte pænt afvise, at dem havde jeg ikke set. Tænkte det var lidt sjovt, jeg ikke havde det, når man så tydeligt kan se McDonalds, Burger King, KFC m.fl.
Til sidst skrev Juan Chinos i GoogleTranslate og stor var min morskab da jeg opdagede at det ikke var et navn på en person eller en kæde, men Chinos betyder kinesisk på spansk.
Så aftenens mad blev indtage på ”un restaurante chino”, som vi fandt i nærheden.
Undervejs i måltidet begyndte Juan atter at være ædru og vi hyggesnakkede helt fornuftigt via telefonerne.

Tilbage i huset, krøb vi hurtigt i seng, hvor vi lå og kælede, bestyrkede hinanden i hvor meget vi nød hinanden og Juan fortalte mig gentagne gange ”Te quiero”, som jeg hurtigt havde fundet ud af betød ”Jeg elsker dig”.
Juan var træt og faldt hurtigt i søvn, mens jeg lå og beundrede ham, inden jeg slukkede lyset og selv lagde mig til at sove.

Næste morgen, vågnede jeg først og lå og læste, hvis ikke jeg lå og nød at se på Juan, der lå så afslappet, lækker og flot til venstre for mig i sengen. Vi havde lagt os til at sove nøgne og da det var varmt havde vi ikke kunnet sove med noget over os. End ikke et lagen. Der lå Juan og så dejlig ud. Hans lækre brune pik hvilede på hans ene lår og jeg hade den største lyst til at begynde at lege med den. Hvilket jeg undlod, for at lade ham få sin søvn.

Efter et par timer, vågnede han med et smil og gave mig kæmpe smæk kys og vi lå og kælede for hinanden.
Juan undskyldte at han ikke havde været i stand til noget sexuelt, hvilket jeg hurtigt fik fejet til side.
Til gengæld tænkte jeg, at vi skulle have talt om hele vores situation mv. Det blev ikke let. Juan græd som pisket, over at jeg næste dag skulle rejse. Han var ulykkelig over sin situation, ville gerne med mig til Danmark. Han bedyrede sin kærlighed og lovede mig alt muligt, hvis blot jeg kunne skaffe ham til Danmark. Jeg måtte desværre skuffe ham, og fortælle at så længe situationen med coronavirus ikke var anderledes, kunne ingen af rejse frit rundt i verdenen.
Han græd og tryglede mig om at hjælpe. Og jeg forsøgte at forklare ham, at vi jo begge hele tiden havde vidst det her var en ferieflirt. Men intet nyttede. Juan argumenterede med, at han jo nu var blevet forelsket i mig og at jeg da bare kunne lade mig skille fra konen og flytte fra familien.
Det var lige så ubehageligt, som jeg havde frygtet og jeg fortrød jeg ikke tidligere havde fulgt mit instinkt og fået talt ud om rammen for vores romance.
Efter lidt snak frem og tilbage, lod Juan til at falde til ro og affinde sig med situationen.

Vi aftalte, at vi skulle tage på en sidste udflugt sammen og spise en hyggelig aftensmad på en meget lokal restaurant, uden turister. Vi kørte afsted og nød hinandens selskab. Vi kærtegnede hinandens lår, holdt i hånd mv. så meget det nu kan lade sig gøre, når den ene er chauffør. Juan førte gentagne gange min højre hånd ned til hans skridt og enten stak hånden ned i sine shorts eller trak pikken ud af buksebenet, så jeg kunne lege med den. En af gangene endte han med at få en kæmpe udløsning, så der kom sperm på forruden.

Vi besøgte nogle naturområder, nød udsigten, samt ikke mindst hinandens selskab. Jeg kunne mærke på Juan, at han forsøgte at virke glad og ubekymret, men lige under overfladen fornemmede jeg tydeligt at han var påvirket af, at dette blev vores sidste dag sammen. Om ikke for altid, så for nu.
Jeg på den anden side, havde dårlig samvittighed over at en lille romance havde så stor betydning for Juan og blev dermed også påvirket.
Vi forsøgte begge tydeligt at skabe en god stemning. Juan, var kælen og lænede i bilen sit hoved på min skulder. Holdt min hånd, og kyssede den.
Hver gang vi gjorde stop for at nyde udsigt mv., stod vi mere og kærtegnede hinanden blidt end betragtede udsigten.

Juan ledte mig rundt og vi endte endnu en gang på en helt lokal restaurant, hvor vi ikke mødte turister.
Som vi havde udviklet en vane når vi spiste ude, bestilte Juan og jeg ventede spændt på menuen. Vi fik den kendte majsret ”Gofio escaldado”, brød med smør og aioli, og til hovedret lækker stegt kylling, grillet chorizo og en enorm steak. Heldigvis havde Juan en god appetit.
Mens vi sad og spiste fortalte Juan om de iagttagelser han gjorde over de forskellige gæster i restauranten. Ikke mindst havde han en veludviklet gay-dar. Han kunne fortælle at han var sikker på tjeneren var bøsse, at parret ved siden af var på første date, og sådan fortsatte han med at underholde mig. Samtidig havde han taget den ene sko af og sad og kærtegnede mine ben med sin for. Lod diskret sin hånd hen over bordet holde og klemme min hånd.
Vi havde en hyggelig middag og alle sorger og bekymringer lod vi fordufte.

På vej væk fra restauranten og landsbyen gjorde vi holdt og besøgte en nærliggende gammel kirke, hvor Juan grinende satte sig hen til skriftestolen og bad mig tage et foto. Vi tog fotos af os sammen, af os alene og endte på en bar, hvor Juan atter begyndte at udpege bøsser mv. Jeg fik den tanke, om hans nu meget udadvendte facon var for at overdøve hans helt klare mere bedrøvede sindstilstand eller om blot kendte alle bøsser på øen.
På vej fra baren kom vi forbi en bod, der som så mange steder i Spanien solgte lotterilodder, skrabelodder mv.
Manuel ville købe et lod, men havde ikke penge nok, og han afslog at lade mig købe ham et. Da Juan på et kort efter skulle tisse, så jeg mit snit til at få købt et par lodder til ham, mens han var på toilet. Sørme om ikke han vandt 5 EUR. Desværre ikke den store gevinst på 1 mio., men da til lidt lommepenge. Hanne foreslog straks vi skulle dele, hvilket jeg afslog.
Juan trykkede sig kælent ind til mig over overdængede mig med kærlige spanske gloser og kærtegn.

Efterhånden begyndte mørket at indfinde sig og vi begyndte at køre retur. Juan foreslog, at vi skulle gøre holdt og gå en tur ved en strand.
Han førte mig bevidst hen langs stranden til et øde område, med en bænk. Her satte vi os nød aftenmørket, den stjerneklare nat, mens vi kyssede intenst og kærtegnede hinanden.
Det var endnu en varm aften med op imod 26°C.
Juan førte min højre hånd ned i hans skridt og jeg kunne mærke hvordan hans pik var halvstiv. Jeg klemte og legede lidt med den uden på bukserne, hvorefter Juan tog pikken ud og lod mig lege med den. Jeg havde lyst til at give ham et blowjob, men var noget tøvende. På grund af coronavirus skal man i hele Spanien benytte mundbind alle steder undtagen i sit eget hjem. Hvad nu hvis vi blev opdaget.
Juan gjorde tegn til at jeg skulle tage pikken i munden, jeg lænede mig forsigtig ind over ham og lod mine læber omslutte hans pik.
Jeg trak forsigtigt forhuden tilbage og lod min tunge bevæge sig rundt langs pikhovedet. Jeg kyssede spidsen af pikhovedet og lod min tungespids lege ned i revnen på toppen af pikken. Det gav et stød i Juan og han stødte hele pikken ind i min mund. Han trak op i sin T-shirt og jeg kyssede mig vej til hans brystvorter, mens jeg med venstre hånd spillede og legede med hans pik. Jeg lod hånden køre gennem hans behårede bryst, som han helt klart trimmede.
Jeg tog hans nosser i hånden, kælede og legede blidt med dem. Juan stønnede og lod sin mund komme til min, så vi kunne tungekysse, mens han kærligt strøg mig på hovedet og begyndte at trække min T-shirt af mig.

Jeg var lidt tøvende. Selvom vi sad afsides og der ikke var lys, var vi stadigvæk ude i det offentlige rum. Jeg skulle ikke nyde noget af at blive taget af politiet, i gang med sex med en fyr, uden mundbind midt i en coronatid.
Juan fornemmede min tøven og fik mig forklaret, at der ikke ville komme nogen, og T-shirten kom helt af, det samme med Juans.
Det var så frækt at sidde der, og opføre sig som om jeg atter var en fjollet og næsten uerfaren teenager.
Efterhånden som liderligheden tog over, forsvandt mine overvejelser og bekymringer for at blive opdaget. Det var også som om, at udsigten og den flotte stjernehimmel ikke længere havde nogen betydning. Vi havde begge nu kun en ting i hovedet.
Juan fik sig vredet ud af sine shorts og badebukser og stod nu nøgen og fremviste endnu engang en lækker pik der stod flot stiv og rank som en jernstang.
Jeg tog fat om hans lår og sugede pikken ind mellem min læber. Med hænderne kærtegnede jeg hans muskuløse lår og op til pikken. Mens jeg med munden og tungen betjente hans pik, greb jeg fat i hans let behårede røvballer og kærtegnede dem. Jeg lod en finger lege med hans røvhul, og fingerkneppede ham, mens han bevægede sit underliv så han kneppede min mund.
Det var så ophidsende, her i den varme aften, at sidde der på en bænk ved Atlanterhavet og give denne lækkerbisken af en spanier et blowjob.

Juan fik sig bøjet ned og begyndte at trække min shorts og boxershorts ned. Alle mine tidligere bekymringer forduftede samtidig med at min hjerne slog fra og de dyriske instinkter og behov tog over.
Mine shorts og boxer røg af. Juan lagde mig på ryggen på bænken og stak sin pik ind i min mund. Jeg suttede som besat og nød hans pik, samt at røre og kærtegne hans lår, nosser, røvballer mv. Juan var godt ophidset nu og uden varsel fik han stukket sin pik op i mig. Jeg gav mig, da han uden glidecreme eller forspil trængte op i mig. Jeg ømmede mig og gav mig, mens Juan trods alt forsigtigt begyndte at kneppe mig.
Mens han rytmisk bevægede underlivet, slog jeg benene om hans hofter og trak hans krop ind over mig, så vi kunne kysse hinanden.
Jeg kærtegnede hans hoved, lækre skuldre og overarme, tungekyssede ham, mens jeg med hænderne kærtegnede hans ryg. Juan slog armene omkring mig og jeg greb med begge hænder godt fast om hans røvballer og trak ham ind til mig.
Juan svedte og hans sved dryppede ned på mig, mens han satte tempoet op. Han rejste sig op og forsøgte at spille pik på mig samtidig med at han kneppede mig. Han kun dog ikke koncentrere sig om begge del, så jeg tog hans hænder og flettede fingre med ham, mens jeg følte hans underliv støde hurtigere og hurtigere mod mit.
Jeg kunne mærke hans orgasme var lige om hjørnet og kærtegnede hans krop, mellemgulv og bryst, samtidig med at jeg følte ham blive mere koncentreret og hurtigt stødte sin pik ud og ind af min røv. Jeg begyndte at blive lidt træt i hofterne, Juan og jeg svedte om kap, mens hans udløsning kom nærmere og nærmere. Jeg fik fat i hans lækre lår og trak ham ind til mig, og følte hvordan hans krop nærmest stivnede kortvarigt og små rystelser og stød gik igennem ham, da han med et brøl kom oppe i mig. Han stødte og stødte sit underliv imod mit og jeg blev bange for om han fik skubbet mig ned af bænken. Med et suk kunne jeg høre, hvordan orgasmen langsomt ebbede ud og han lagde sig ind over min mave og jeg kyssede ham lidenskabelig. Juan lå helt slap og jeg kærtegnede ham på ryggen, røven og armene, mens jeg kyssede ham og slikkede hans øre, kunne jeg mærke hans pik blive slap og glide ud af mig.

Jeg kunne se, at Juan smilede i mørket, mens han kom til sig selv. Kort efter kommenterede han på, at han slet ikke havde brugt Poppers. Jeg glædede mig sammen med ham og nød det der skulle blive vores sidste omgang sex sammen.
Kort efter hoppede vi i Atlanterhavet og blev skyllet i det noget kolde vand. Våde og renvaskede for sæd og sved sad vi og tørrede og nød hinanden.
Uden han opdagede det fik jeg liste nogle eurosedler ned i hans bukselomme. Jeg tænkte det kunne forstrække ham, så han havde til betaling for telefon og til hvad der måtte være af småudgifter han ville have.

Vi fik os påklædt og gik tilbage til bilen og da vi kørte det sidste stykke vej hjem til Juan lænede han sig atter ind til mig og fortalte mig at han elskede mig. Jeg havde efterhånden forstået hvad ”Te quiero” betyder og nød hans nærvær.

Tilbage ved det sædvanlige busstoppested, sad vi og tog afsked med hinanden. Juan kæmpede bravt og kontrollerede tappert sine tåre. Vi forsøgte lidt kækt at sige, ”Vi siger ikke farvel, men på gensyn”, selvom min fornuft fortalte mig noget andet.
Da Juan var steget ud af bilen tog han hånden ned i sin bukselomme for at finde sine nøgler og opdagede de eurosedler jeg havde lagt ned i dem. Det var ikke lige hvad jeg havde regnet med, og Juan brød fuldstændig sammen i gråd, og jeg måtte trøste ham. Han sagde flere gange, at han ikke var ude på at udnytte mig og ikke kunne tage imod pengene.
Jeg fik Juan beroliget og kort efter skiltes vi. Juan igen opløst i gråd og med tårerne trillende ned af kinderne.
Da jeg kom tilbage til huset var der indløbet de vanlige beskeder med kærlighedserklæringer og at Juan savnede mig. Han forsikrede mig om, at han ville betale pengene tilbage, når han atter fik arbejde.

Nu er jeg tilbage i Danmark og modtog de første uger flere gange dagligt beskeder fra Juan. Efterhånden ebbede kontakten ud. Vi levede simpelthen hver sit liv og Juan indså at det nok ikke var så lige til at rejse til Danmark. Jeg på den anden side begyndte at indse, at jeg havde et stort ansvar for udviklingen af vores forhold, som fra min side jo i bund og grund blot var en ferie flirt.

Nu hvor kontakten helt er stoppet går mine overvejelser går på, om jeg, når verden begynder at åbne op igen efter coronakrisen, overhovedet tør nærme mig Tenerife end sige de Kanariske øer.
Kommentar