Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mødet med Juan 3

Karakter: 0/0
Visninger: 720

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Jeg mødte tilfældigt Juan på en cafe, hvor han arbejdede mod drikkepenge som betaling. Han havde mistet sit job i Madrid pga. coronakrisen og de håndøre han nu kunne få i drikkepenge på caféen var hans eneste indtægt. Han var flyttet fra Madrid og boede nu hos hans forældre på Tenerife.
Dette er fortsættelsen på en sand historie, hvorfor jeg har ændret på navne, steder mv.


Aftenen forinden havde Juan været meget ked af det, og ville gerne om han kunne tage med mig hjem til Danmark.
Tidligt næste morgen tikkede der atter en besked ind fra Juan, han undskyldte utallige gange for at han havde grædt og været ked af det, og spurgte flere gange om jeg ville tilgive, og om jeg ikke nok ville være sammen med ham igen. At han elskede mig og vi skulle være sammen hele livet.
Det gjorde mig lidt bekymret, at få så bastante kærligheds erklæringer. Var det ansvarligt af mig at fortsætte med at se ham. Hvor gik grænserne for mit ansvar.
Efter lidt overvejelse fandt jeg frem til, at han med sine 38 år, min transparens omkring min egen situation med kone og familie, og at jeg ikke var til et fast forhold.

Vi korresponderede lidt og han spurgte om, vi skulle tage på en tur sammen, så kunne han vise mig øen.
Vi aftalte, at vi lige over middag skulle mødes og tage på tur sammen.
Jeg fik gjort mig klar, fik pakket et tæppe og hvad jeg ellers vurderede nødvendig til en dagstur. Herefter gik turen forbi en benzintank for at få fyldt bilen op.
Juan skrev, at han ventede ved et shopping center, hvor jeg samlede ham.

Vi kyssede, som et par unge teenagere, hinanden lidenskabelig ved gensynet og jeg begyndte at blive lidt bekymret for mine egne følelser, samt om mine overvejelser og konklusion tidligere på dagen var korrekte eller om jeg var i fuld gang med at lege med en dejlig fyrs følelser.
Jeg parkerede det hurtigt, og besluttede mig for at vi begge er meget voksne mennesker, som med åbne øjne havde gang i en ferieaffære, hvor vi begge kendte slutdatoen.

Stolt hev Juan en Pepsi Max frem til mig og åbnede selv en normal øl. Jeg spekulerede på, om der begyndte at vise sig konturerne af en uheldig vane hos denne flotte unge mand. Jeg lod det dog ligge.
Vi kørte afsted, mens vi forsøgte at samtale via fagter, og en sammenblanding af forskellige sprog. Han lagde sin hånd på mit lår og begyndte at kærtegne mig, sendte mig fingerkys og skålede som en kåd teenager med sin øl.
Han er, som vel alle mennesker er, en meget sammensat person, tænkte jeg. Men nød hans, på den ene side, meget ungdommelige og ubesværede tilgang, og på den anden side den modenheden han også besad.

Inden jeg fik set mig om, havde Juan knappet den næste øl op og skålede igen.
Juan viste vej til bjergområdet på nordøen og fortalte at vi også skulle forbi Pico del Teide. Jeg nænnede ikke at fortælle, at det allerede var kendte steder for mig, men valgte at nyde gensynet og ikke mindst samværet med ham.
Vi gjorde nogle holdt undervejs og nøde naturen og udsigten sammen. Juan var kælen og lænede sig ind imod mig, og kyssede mig kærligt.

Et af de steder vi gjorde holdt på en parkeringsplads uden andre biler, spurgte Juan om jeg havde et tæppe med. Jeg fandt et strandhåndklæde frem, Juan smilte og tog et tilsvarende frem fra sin rygsæk.
Juan tog min hånd og førte mig ad en sti gennem en smuk natur og vi endte i et smukt område, med en flot udsigt og en lille stribe græs.
Juan bredte sit håndklæde ud på græsset og jeg gjorde det samme med mit. Juan gjorde tegn til at vi skulle ligge os ved siden af hinanden på håndklæderne.
Inden jeg havde fået lagt mig, fik Juan væltet mig omkuld og begyndte at kysse mig, samtidig med at han tog sin egen T-shirt af og gjorde det samme med min.
Det var pirrende og frækt at ligge der i den offentlige og frie natur, sammen med dette vidunderlige stykke spanske mandfolk.
Vi kyssede lidenskabeligt hinanden, og Juan fik trukket sine shorts af mens han kyssede mig og blidt legede med mine brystvorter. Han tunge bevægede sig sensuelt op til mit venstre øre, som han slikkede blidt og lod tungespidsen lege med øret. Jeg kunne mærke han pik vokse i de badebukser, han åbenbart brugte som undertøj. Bukserne begyndte at bule ud som var en teltstang sat ind i dem. Jeg lod min hånd glide ned og legede med hans pik uden på bukserne, hvilket tydeligt ophidsede ham. Han stønnede vellysten og bevægede sit underliv imod min hånd, men hans åndedrag blev mere stønnende. Han vred sig lidt og fik med sin ene hånd befriet sin pik ud i det fri inden jeg kunne gøre det for ham.

Jeg bøjede mig ned og trak forhuden tilbage og lod min tunge lege med kanten rundt langs pikhovedet. Juan stønnede bevægede underlivet så pikken automatisk blev omkredset af mine læber og jeg kunne sutte hele pikken. Jeg suttede det bedste jeg havde lært og lod samtidig min tunge lege med pikhovedet. Det lod til at Juan nød det. Hans stønnen blev højere og han fik trukket sine badebukser helt af og begyndte også at befri mig for mine shorts og mine boxershorts. Han vendte mig om på maven og lod sin tungespids lege med mit røvhul samtidig med at med hænderne holdt balderne spredte. Det var en fantastisk oplevelse. Han vidste helt klart hvad han skulle og ville, og jeg nød hans behandling.

Han satte sig op, og fik endnu engang fisket den efterhånden obligatoriske poppers frem og indtog et par snif, og tilbød atter mig, hvilket jeg også denne gang afslog.
Han spurgte til om jeg havde kondom, hvilket jeg desværre havde glemt. Før jeg kunne gøre eller sige noget, havde han smurt sin pik og mit røvhul med spyt og han trængte atter lidt fumlende forsigtig op i mig. Smerten i røven var først ubehagelig, men aftog efterhånden som mit røvhul vænnede sig til at vi ikke havde brugt glidecreme.
Juan bevægede sit underliv rytmisk og kyssede mig i nakken. Jeg fik drejet hovedet, så vi kunne kysse hinanden.

Juan løftede mig lidt op, så jeg lå på alle 4 og han tog mig i doggystyle. Jeg begyndte at kunne mærke at hans pik atter var knap så stiv. Juan tog atter et par hiv poppers, hvilket hjalp på potensen og intensiteten i hans rytmiske kneppen.
Jeg forsøgte at følge hans rytme, mens han med hænderne holdt på min hofter og rytmisk kneppede mig.
Han drejede mit hoved lidt kyssede mig i øret og hans mund fangede lidenskabelig min mund, mens han stønnende kneppede mig.
Han gled ud af mig og vi lagde os på ryggen i skestilling med mig forrest og han trængte op i bagfra, mens jeg holdt mit ene ben lidt op i luften. Juan kyssede mig i nakken og på skuldrene og ryggen mens han kneppede mig, pludselig satte han tempoet op. Jeg fik hænderne om bagmig og kunne nå hans røvballer, som jeg pressede på, så han kom helt tæt på mens han kneppede. Pludselig råbte han ”Si!” og med nogle pres med underlivet kom han oppe i mig. Det var så frækt og dejligt at ligge der efter en lækker omgang sex at ligge og slappe af og nyde at kæle med hinanden, mens jeg kunne spille pik.
Pludselig hørte vi stemmer på vej hen imod os og skyndte os at få vores tøj på, grinede og var pjattede som to teenagedrenge. Mens vi stod og var ved at knappe vore shorts og få sko kom en familie med børn forbi os. Bagefter kunne jeg på Juan forstå, at faderen åbenbart havde kommenteret på, om vi skulle finde et andet sted at have sex.

Forlegne skyndte vi at pakke det sidste og skyndte os retur til bilen, for at køre videre.
Vi kørte til en lille kyst by, hvor vi fandt en fiskerestaurant, hvor vi bestilte blæksprutter og chips.

Mens vi spiste opdagede Juan et par unge fyre, som på en nærliggende parkeringsplads stod og klædte om ved bilen.
Han var meget observant og spurgte om vi skulle prøve at få fat i dem, hvilket jeg afslog. Han så lidt skuffet ud, og jeg tænkte, at jeg måske her havde gået glip af sex med mere end en fyr, hvilket jeg har en hemmelig fantasi om.

Det var blevet sidst på eftermiddagen og mørket begyndte at vise sig, så vi begyndte at køre retur. Jeg satte ham af ved den fast buslomme og mens vi sad og kælede og kyssede som passerede en politibil forbi os og lod det blålys blinke samt gav et par trut med udrykningshornet. Vi skyndte os forskrækkede at sige farvel og ”Hasta mañana”.

Næste dag
Næste dag var arbejdsdag for mig. Juan sendte mig et hav af beskeder, som jeg slet ikke havde mulighed for at svare på. Jeg fik dog klaret mit arbejde på øen og klaret mit kontorarbejde hjemme i huset. Juan var på stranden at få sol sammen med vennerne.

Juan havde tilbudt at lave aftensmad i huset, en ægte Canarisk tortilla skrev han til mig. Han ville gøre indkøb og da han stod uden for lågen til området skrev han til at han var der, og atter gentog legen fra tidligere, han gemte sig for mig bag en busk og overraskede mig. Jeg havde nu gennemskuet ham, men hoppede med på legen og spillede overrasket.

Inde i huset tog Juan atter alt tøj på nær sine badebukser af og lagde sig på sofaen, mens jeg fortsatte arbejdet. Der lå han, denne vidunderlige mand og forsøgte som en lille dreng at forstyrre mig og få min opmærksomhed. Til sidst opgav jeg at arbejde og satte mig hen på sofaen, hvor han trak mig ned til sig, så vi lå i ske med mig bagerst. Han puttede sig ind til mig. Trak min ene arm under sig og den anden over sig, så jeg lå og omfavnede ham. Han begyndte at kysse mine arme og hænder, mens han ged sit røv mod mit underliv, som ikke var upåvirket. Jeg er på ingen måde den aktive ved anal og fik ham gjort det forståelig, hvilket han virkede helt okay og afklaret med. Jeg tænkte, at det måtte han også have gennemskuet via vores samvær de seneste dage.

Mens vi lå der og hyggede førte han min ene hånd ned til hans skridt og gjorde tegne til at jeg skulle kærtegne hans pik. Den blev hurtigt halvfed inde i de tætsiddende badebukser og hver gang jeg forsøgte at liste min hånd ind i badebukserne fjernede han den igen og smilede frækt til mig. Det var en æggende og ophidsende leg han havde for.
Efter lidt tid i sofaen rejste han sig resolut op og begyndte at finde ingredienser til tortilla frem fra rygsækken. 6 dåseøl med høj alkoholprocent kom også frem sammen med en magnum flaske rødvin fra Rioja og han spurgte om han måtte sætte øllene sammen med de øvrige kølevare i køleskabet, hvilket jeg kun kunne sige ja til.

Juan tog en øl og returnerede til sofaen, hvor han atter puttede sig ind til mig og vi lå atter og kælede. Vi var begge ophidsede at situationen og vi fik begge klædt os af. Jeg lå og legede med Juans pik og gned den til den stod stiv og indbydende. Han vendte sig om på ryggen og fik bevæget ned i sofaen og kyssede og slikkede mig vej ned over hans krop til pikken.
Juan stønnede vellysten, da jeg lod min tungespids lege blidt med hans pikhoved. Jeg lod min tunge lege med revnen på hovedet og sugede den blidt ind imellem mine læber, mens jeg med den ene hånd fast gned pikken og sugede og bevægede munden op og ned rytmisk. Juan, stønnede og nød behandlingen og vendte mig hurtigt om og fandt noget glidecreme og smurte sin pik og mit røvhul, for at forsøge at ramme røvhullet med pikken et par gange og forsigtigt at trænge op i mig bagfra.
Det var en fantastisk fornemmelse at mærke ham oppe i mig igen, jeg gryntede af velvære og nød hans lækre krop mod min og lyden af klasken, når hans krop ramte min og mærke hans nosser ramme mig i mellemkødet.
Efter kort tid, mærkede jeg hans pik begynde at blive slap, og endnu en gang kom der Poppers frem. Juan tog et par hurtige snif, denne gang undlod han at tilbyde mig noget.
Jeg suttede og spillede hans pik, som atter hurtigt var stiv. Han satte sig i sofaen og jeg satte mig på hans pik med ansigtet mod hans og lod hans pik atter trænge op i mig, mens jeg kyssede ham og vi kærtegnede hinanden.
Han var så dejlig som, han sad der og jeg red ham. Det var vildt lækkert. Han forsøgte forsigtigt at spille pik på mig imens. Endnu en gang blev hans pik atter slap, og han tog endnu et par snif Poppers, hvorefter ham tog mig i missionærstilling. Efter lidt tid blev hans pik atter slap og han opgav at kneppe mig og afslog, at jeg skulle give ham et blowjob.

Hans øl var drukket og han var nu i gang med sin 3 øl. Efter at have siddet lidt i sofaen og kysset og kælet, tog vi badebukser og boxershorts på, og hjalp vi hinanden med at klargøre råvare til tortillaen, som han kyndigt og sikkert lavede. Imens han hjemmevant arbejdede i køkkenet, skiftevis flirtede han med mig og vrikkede frækt med underlivet i takt med den musik han havde sat på.
Det var en vidunderlig oplevelse. Jeg gik til hånde og vaskede lidt op efter ham, mens vi undervejs kærtegnede og intenst kyssede hinanden.
Nu blev rødvinen trukket op og vi skålede. Juan drak hurtigt og inden vi var færdige med at spise den lækre tortilla han havde lavet havde han tømt det meste af flasken og begyndte at være godt beruset.

Mens jeg tog opvasken, begyndte Juan atter at danse og synge til de klassiske sange han fandt og spillede samt forskellige sydeuropæiske sange fra Eurovision Song Contest. Han var så drenget og dejlig. De sidste øl bliver indtaget, mens han danser og synger.
Som tidligere gentog han seancen med at inddrage mig i dansen og vi dansede tæt og han endte med at få opført et mindre stripshow, hvor han til sidst dansede nøgen med pikken ind mellem flagrende og en helikopter propel, som han delvist legede med og spillede på, så han stod med halvstiv pik.
Nu begyndte han at virke træt og spurgte om ikke vi skulle gå op i soveværelset. Med hinanden i hånden gik vi op og han tog min boxershorts af mig, så vi atter begge var nøgne.
Han trak mig ned på sengen, hvor vi kyssede hinanden og hans stive pik pressede sig mod min halvstive pik og smurte førsperm ud på min mave.
Han prøvede atter et par gange om han kunne kneppe mig, men kunne ikke holde sin pik stiv, uanset at han indtog flere omgange Poppers, som åbenbart var hans faste følgesvend ved sex, så han stopper.

Vi ligger i sengen og putter og hygger os med hinanden, han tager atter mine arme om sig og trykker sig bagud in til mig, så min pik ligger halvstiv mod hans røvballer. Et kort øjeblik overvejede jeg, som jeg kunne blive så stiv at jeg kunne kneppe ham, men afskrev det, da jeg ikke finder nydelse i at være aktiv ved anal.
Juan forsøger et par gange undervejs atter om han kan kneppe og opgiver til sidst helt. Sådan ligger vi et stykke tid, hvorefter Juan atter drejer snakken hen på muligheden for at komme med til Danmark og arbejde.
Han bryder atter helt sammen, da jeg forklare at det meste af Europa er lukket og Danmark ikke længere er åbent, medmindre man som udlænding har et anerkendelsesværdigt formål. Jeg bruger lang tid på at få ham trøstet og ender med at han hulkende får sagt, at ”Quiero ir a casa con mi madre”. Jeg kan ikke meget spansk, men kunne dog forstå, at han gerne ville hjem til sin mor.
Mens han tager sit tøj på, lister jeg 20 EUR ned i hans lomme, som betaling for mad og drikkevare.

Fortsættes….
Kommentar