Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mødet med Juan 2

Karakter: 0/0
Visninger: 1022

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Som jeg skrev tidligere mødte jeg tilfældigt Juan på en cafe, hvor værtsparret kendte ham. Han havde mistet sit job i Madrid pga. coronakrisen og tjente de håndøre han kunne få i drikkepenge på caféen. Han var nu flyttet fra Madrid og hjem til sine forældre på Tenerife, og jeg endte med at have ham med hjem hvor vi havde sex sammen.
Da dette er en sand historie, hvorfor jeg har ændret på navne, steder mv.

Allerede inden jeg nåede tilbage lå der flere beskeder fra Juan, som spurgte om jeg ville med på stranden næste dag kl. 12.00. Jeg var lidt forbeholden. Jeg kendte egentlig ikke fyren og tænkte på en hel eftermiddag på stranden sammen og endda måske også med hans venner, ville være en dårlig cocktail med det aldersspring der trods alt var imellem os. Måske var hans venner meget yngre og jeg ville ikke udsætte ham for at blive udsat for at nogen pegede fingre. Ja, og så var jeg da også bekymret for min egen oplevelse og risiko for følelse af at være malplaceret og føle mig uden for mit rette element.
Jeg sagde, at jeg først kunne omkring 15.00, så var det trods alt en begrænset tid vi skulle være på stranden sammen.

Næste morgen indløb der allerede kl. 8.00 besked fra Juan om, om jeg huskede vores aftale. Det var meget lettere at kommunikere skriftligt, da det giver umiddelbar mulighed for at få det oversat med GoogleTranslate. Juan foreslog, at vi mødtes på stranden kl. 14.00. Jeg var lidt forbeholden indtil jeg fik fundet ud af, at hans venner ikke var der, så jeg vovede at sige OK.
Jeg skal her indskyde, at i hele Spanien skal man på grund af coronavirus bære mundbind uanset hvor man færdes udendørs. På stranden på Tenerife der ingen strandbar som er åbne, alle strandstole og parasoller er væk pga. faren for overførsel af coronavirus.
Med dette i baghovedet begyndte jeg at forberede mig på en strandtur med en lækker kanarisk fyr.

Omkring kl. 13.30 skrev Juan at han var på stranden og at det blæste for meget til at man kunne vær der. Han forslog at vi mødtes og så lavede noget sammen.
Jeg er for meget planlægningsmenneske til at det ikke passer mig, at ikke at have overblik over hvad jeg skal. Jeg lagde mit planlægningsbehov væk og sagde ja.
Vi mødtes ved et indkøbscenter, hvor vi fik frokost. Med tanke for Juans dårlige økonomi gjorde jeg det klart, at jeg betalte. Jeg kunne se, at det påvirkede Juan, som fortalte mig at han ikke var ude på at udnytte mig og godt selv ville betale. Jeg fortalte ham dog, at jeg ikke kan invitere nogen ud at spise og uden også at påtage mig betalingen. Dette accepterede han og bestilte en burger og en stor øl.

Mens vi spiste fortalte Juan mig, at han syntes vi skulle tage hen til et hotel hvor en af hans venner arbejdede. Der var samme dag og aften halloween party på hotellet, og kammeraten havde reserveret pladser til os. Endnu en af coronakrisen restriktioner er begrænsning af antal mennesker i butikker og arrangementer.
Undervejs bestilte Juan en ekstra fadøl. Da vi var færdige med at spise bestilte Juan en Jägermeister. Da tjeneren kom med den udspandt der sig et eller andet på spansk, hvor efter tjeneren kom retur med en ekstra påfyldning af glasset. Juan fortalte han nok selv skulle betale.

Da vi havde afsluttet vores drikkevare og betalt, tog vi afsted. Da vi ankom til hotellet tog Juan mig kærligt i hånden og viste mig stolt hen til hotellet, som viste sig af være et gay-resort.
Ikke normalt steder jeg selv opsøger, men jeg gav pokker i hvad jeg plejer at gøre og lod ham lede mig.
Desværre viste det sig, at vennens reservation var blevet annulleret af bossen. Skuffelsen stod malet i ansigtet på Juan, jeg foreslog, at vi da bare kunne tage tilbage til mit hus, hvilket vi aftalte. Undervejs til hotellet bad han mig pludselig køre en anden vej, end den der var den logiske. Jeg kørte den nye vej og Juan bad mig kort efter holde ind ved et indkøbscenter, hvorefter han til mig store overraskelse kyssede mig inderligt og med tåre i øjenkrogen begyndte at stige ud med sine ting. Jeg kunne se tårerne pible ned af hans kinder, og forstod ikke helt hvad der skete, men kunne ikke få en forklaring jeg forstod. Juan viftede mig grædende væk og sagde ”mañana”, og løb ind i indkøbscentret inden jeg kunne nå at reagere.

Jeg kørte derefter noget undrende tilbage til mit hus for at læse lidt i en bog. Mens jeg slappede af og undrede mig over hvad der var sket, sendte Juan mig en besked om ”Hvad laver du?”. Jeg svarede hvad sandt var ”ikke noget særligt”.
Juan skrev derefter en undskyldning for sin opførsel, og forklarede at han var så ked af, at vi ikke var kommet ind i resortet.
Han havde haft aftalt med vennen, at vi skulle have massage og hygge os sammen med alle de andre fyre, som skulle deltage i halloween arrangementet.
Han var så ked af at hans overraskelse til mig var blevet ødelagt og han derfor syntes at han havde skuffet mig.
Det var svært at få ham til at forstå, at han jo ikke kunne skuffe mig, når jeg end ikke havde vidst hvad han havde planlagt.
Jeg lagde en mulighed ud for ham, om vi kunne være sammen stadigvæk, hvilket han hurtigt fangede og sagde han ville komme forbi så hurtigt som muligt. Hvis altså jeg havde tid.
Undervejs mens han gik hen til der hvor jeg bor skrev han flittigt med mig og undskyldte for sin opførsel og bad mig tilgive og ikke dømme ham.
30 minutter senere indløb der en besked om at han nu stod ved en af portene til området. Jeg gik ud og for at lukke ham ind. Han stod og gemte sig lidt, så ikke kunne se ham lige med det samme og pludselig sprang han frem fra en busk og råbte ”Hola!”..

Tilbage inde i huset faldt han mig om halsen og overdængede mig med kys og knus. Han begyndte at tage sit tøj af, hvorfor jeg skyndsomt fik trukket gardinerne til terrassen for.
Vores hænder var atter over alt på hinanden og undervejs smed Juan det meste af tøjet og stod atter i speedos, denne gang et nyt par ift. dagen før.
Juan trak sine badebukser af og fremviste atter en dejlig mælkechokoladebrun pik, som jeg velvilligt suttede. Juan fik hurtigt trukket mig af tøjet og jeg tænke kort på at det var godt jeg havde fået trukket gardinerne for.
Han fik forklaret om jeg havde kondom og glidecreme, hvilket jeg hurtigt fik hentet fra soveværelset og Juan fik kondom på, mens jeg fik smurt min røv med glidecreme. Juan fik mig drejet ind over sofaen på alle fire og endnu engang gentog der sig lidt fumlen med at få anbragt hans pik i mig og jeg måtte hjælpe til. Han gled nænsomt og langsomt op i mig, mens jeg kun høre hans ophidsede åndedrag.

Forsigtig begyndte han at bevæge sin underliv i rytmiske kneppe bevægelser, for kort tid efter at afbryde for at finde Poppers og tage sig nogle snif. Hans pik der hurtigt var blevet slap efter at han trak sig ud af mig, blev påvirket af Poppers og stod, efter lidt sutten af mig, hurtigt stiv og stolt. Juan skubbede mig blidt ned i sofaen og gjorde sig klar til at tage mig i missionærstilling. Endnu engang var det med noget fumlen han fik sin pik op i mig. Jeg begyndte at tænke, om han overhovedet var vant til at være aktiv.

Efter lidt tids kneppen, hvor jeg kærtegnede hans lækre brune atletiske krop, søgte han ind imod mit ansigt og indbød til at kysse. Han kyssede vidunderligt mens han kneppede mig både nænsomt, blidt og intenst. Efter noget tid trak han sig ud og fik på et kaudervælsk af spansk, engelsk og alt muligt andet, sagt at han ikke kunne gennemføre, samtidig med at han tog kondomet af sin nu totalt slappe pik.
Jeg blev bekymret for, om det var mig der på nogen måde påvirkede hans potens eller om der kunne være andre årsager.

Vi sad lidt nøgne og Juan trykkede sig ind til mig mens vi gensidigt kærtegnede hinanden. Vi fik dog snart iført os badebukser hhv. boxershorts.
Juan tog en dåseøl op af rygsækken og tændte herefter for fjernsynet og fik sig koblet på den Chromecast jeg selv havde medbragt og fik fundet noget spansk musik på YouTube. Jeg var noget overrasket over hans musikvalg, det var spanske deltager i Eurovision Song Contest, samt meget traditionel spansk musik og sange.
Han kunne alle sangene udenad og begyndte hurtig at danse til musikken.

Han var usædvanlig adræt og dansede rytmisk og sensuelt til sangene mens han flirtede til mig. Han lavede forførende blikke med øjnene og hans underliv bevægede sig sensuelt. Han lapdansede mig og overøste mig med kærtegn, jeg knap kunne nå at gengælde, inden han var videre i sin dans. Han var nærmeste i trance i sin egen verden.
Undervejs tog han store slurk af sin dåseøl, som blev erstattet af endnu en øl fra rygsækken. Han smilte skævt og fik mig forklaret, at når det var lørdag så måtte han gerne feste.
Og hvilken fest han havde, med sin sang og dans. Undervejs bød han mig op til dans, vi dansede tæt, mens han kærligt forsøgte at lære mig de trin han dansede. Vi krammede, kysse, kærtegnede hinanden. Undervejs tog han mine hænder ned i hans skridt og fik min hånd gnedet mod sin pik, som hurtig blev halv stiv. Nogle af gangene kom pikken ud af hans badebukser, og han legede med den i halvstiv tilstand. Juan førte flere gange mit hoved ned i hans skridt, så jeg kunne sutte han flotte spanske pik.

Han sluttede sin dans af med at overdænge mig med tungekys og trak til sidst sine egne badebukser og mine boxer af.
Han ledte mig hen til sofaen, hvor jeg blev sat ned og kunne give ham et blowjob mens han stod op. Når jeg er sammen med en ny fyr er min bekymring altid, om jeg tilfredsstiller ham godt nok. Juan virkede ikke til at være utilfreds. Han udtalte vellystige støn, mundkneppede mig.

Mens han kærtegnede mit hoved, skuldre, mave og krop, suttede jeg det bedste jeg havde lært. Jeg lod min tunge lege med hans bløde nosser, suttede ind i mellemkødet samtidig med at jeg med mine hænder kærtegnede hans lækre røvballer, lår og spillede hans pik.
Juan førte sin pik langt ind i munden på mig og mundkneppede mig, mens jeg holdt godt fast i hans sportstrænede og fast røvballer.
Juan førte min ene hånd helt ind i revnen og inviterede mig til at fingerkneppe ham, hvilket fik ham til at kneppe min mund endnu mere beslutsom, samtidig med der kom vellystige lyde fra ham.

Juan vendte mig nu om i den sofa jeg sad i og fik mig anbragt til at tage mig bagfra. Endnu en gang kommer der Poppers frem. Juan tog nogle snif og tilbød mig noget også, hvilket jeg atter afslog. Jeg fik fisket et nyt kondom frem, men Juan afslog og jeg forstod igen at han var rask og lige testet, samt at han forventede det samme af mig. Det kunne jeg kun bekræfte og Juan overtog nu blidt styring og fik med lidt fumlen anbragt sin lækre pik i min røv og begyndte blidt at kneppe mig.

Jeg fik drejet mit hoved så vi kunne kysse og med min hænder fik jeg kærtegnet hans krop, mave og nåede om og gav hans røvballer nogle kærlige kærtegn. Undervejs fik han taget et par ekstra snif Poppers, hvilket helt klar forøgede hans nydelse og potens.
Hans lækre stive pik kneppede mig rytmisk, mens jeg nød det og udtrykte min vellyst ved at opmuntre ham så godt jeg kunne.
Juan forsøgte et par gange at spille min pik og kærtegne min ryg og lege med mine brystvorter. Jeg er ikke til hård nippleplay selv, og kunne mærke det påvirkede Juan når jeg blidt legede med hans brystvorter, så godt jeg kunne i den stilling jeg var i.

Juan vendte mig om og jeg fik lagt mig til rette på sofaen, så han kunne tage mig forfra. Efter indtagelse af endnu et par snif Poppers førte an atter sin stive pig op i position efter lidt fumlen og trængte atter op i mig. Jeg fik slået mine ben om hans hofter og Juan lænede sig og vi kyssede, mens han atter kneppede mig. Jeg kærtegnede hans lækre solbrune krop og nød at tilfredsstille denne fantastiske fyr.
Jeg kunne på hans bevægelser og rytme mærke hvordan han blev mere og mere koncentreret og kunne i hans ansigt aflæse hvorledes det begyndte at nærme sig at han kom. Han satte tempoet hurtigt op og kneppede mig intenst mens vi begge udstødte små vellystne lyde. Han trak sin pik ud, hev hurtigt kondomet af og efter et par ryk i pikken, mens jeg blidt legede med hans nosser, gik der et par ryk gennem ham og Juan spermede ud over min mave. Han sank stønnende sammen ind over mig og lå udmattet på min mave, mens jeg kærtegne ham. Sådan lå vi lidt på sofaen og nød hinanden og slappede af.
Efter lidt tid, gik vi i badeværelset og tog sammen et brusebad, så sved, sperm mv. kun vaskes væk.

Vi fik tøj på og Juan viste vej til en lille lokal restaurant i en nærliggende landsby, hvor vi fik et lækkert måltid. Mens Juan indtog endnu et par fadøl, og han forklarede endnu engang, at om lørdagen må man gerne drikke.

Ude i bilen sad vi med vores telefoner og talte med hjælp fra GoogleTranslate. Juan spurgte hvornår jeg tog retur til Danmark. Da jeg kunne fortælle jeg rejser 6 dage senere spurgte han mulighederne for at følges med mig. Til dette måtte jeg dog forklare at det meste af Europa pga. corona stort set er lukket og at Danmark stort set ikke tillader indrejse af andre end egne borgere. Juan sad lidt tænksom og bankede sin hånd i sit lår og jeg kunne se tårerne begyndte at vise sig i hans øjenkroge og pludselig var han opløst i gråd. Han lænede sig over mod mig og forsøgte så godt jeg kunne at trøste ham.
Han gentog flere gange, at det var umuligt og var så ked af det. Det er svært at kommunikere i sådan en situation, når man ikke har et fælles sprog og ikke lige kan hive telefonen frem.
Jeg kærtegnede ham og fik ham beroliget, men det lykkedes mig ikke at finde ud af hvad der konkret var galt, ud over fortvivlelsen over at han ikke kunne følge med til Danmark.

Han bad om jeg ville køre ham til en bus, men jeg sagde at jeg selvfølgelig nok skulle køre ham hjem. Undervejs begyndte han atter at græde, og jeg holdt ind på parkeringspladsen ved en kirkegård, hvor jeg fik ham ud af bilen og med kram, kærtegn, kys mv. fik ham beroliget og i en forfatning der gjorde, jeg synes det var forsvarligt at køre ham hjem til familien.
Undervejs til hans landsby, lænede han sit hoved over mod mit sendte mig fingerkys og undskyldte på spansk, så det gjorde ondt langt ind i mig.
Vi skiltes som aftenen før på en busholdeplads tæt på han boede og med kys og kærtegn fik vi aftalt at vi skulle ses senere.

Inden jeg atter var hjemme hos mig selv havde Juan skrevet beskeder og undskyldte mange gange og om jeg ville tilgive ham, samt at han gerne ville at skulle mødes næste dag. Så kunne vi gå på stranden og være sammen hele dagen. Hvilket jeg med mine tidligere overvejelser modstræbende sagde ja til.

Fortsættes….
Kommentar