Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mødet med Juan 1

Karakter: 0/0
Visninger: 1862

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Jeg har tidligere skrevet om mine oplevelser med franske Patrice og senere med marokkanske Kerim.
Jeg er biseksuel, er 54 år, hedder Lars og har egentlig ikke været sammen med ret mange fyre i mit liv. Jeg er gift og har familie med børn. Min biseksuelle side er jeg ikke åben med ift. familie mv, da det står mig helt klart at det vil min kone ikke kunne leve med og familien derfor ikke vil kunne acceptere det.

Dette er endnu en sand historie, hvorfor jeg har ændret på navne, steder mv.
I forbindelse med mit arbejde er jeg nogle gange om året på de Kanariske øer. Ofte plejer jeg at forlænge opholdet med en uges tid eller to, enten før jeg skal arbejde, efter eller en blanding. Jeg plejer normalt at leje en lejlighed eller en bungalow.
Nogle gange er familien med derned noget af eller hele tiden. Denne gang var jeg dernede i 3 uger alene.

Jeg mødte Juan på en cafe, hvor værtsparret kendte ham. Han var 38 år hjalp lidt til, da han havde mistet sit job i Madrid pga. coronakrisen og tjente de håndøre han kunne få i drikkepenge. Han havde skaffet sig af med sin lejlighed og indbo i Madrid og var nu flyttet hjem til sine forældre på øen. Jeg faldt i snak med ham og inviterede ham på en drink.

Det var lidt modigt gjort, da jeg stort set intet spansk kan og han kun taler spansk. Ved hjælp af GoogleTranslate fik vi dog kommunikeret og fandt interesse i hinanden. Jeg var egentlig ikke ude efter nogen aftaler denne gang, da jeg er lidt presset arbejdsmæssigt.

Juan virkede, på trods af sine 38 år, som en uspoleret fyr først i 20’erne. Fuld af energi, ubekymret og dog alligevel tydeligt klar over sin situation uden indtægt mv. Jeg var ikke sikker på, om jeg læste ham rigtig, men et eller andet fortalte mig, at han var bøsse. Snakken gik og jeg fik på en pæn måde spurgt til hans kæreste, og fik svaret han og fyren havde slået før coronakrisen startede. Hans eks. kæreste var rejst hjem til sine forældre i Baskerlandet, og hans situation var ligesom Juans. Altså uden arbejde og bolig, og han derfor måtte bo hos forældrene hjemme i den lille landsby. Eller, det var hvad jeg fik ud af samtalen via GoogleTranslate.

Inden jeg have set mig om, var klokken blevet mange og jeg måtte tilbage til huset. Juan spurgte forsigtigt, om ikke jeg gav en øl, og jeg forstod godt hentydningen.
Vi kørte i min lejebil tilbage til ”Mi casa”. Undervejs lænede han kælent sit hoved over mod min skulder og trykkede sig lidt ind til mig. Det lovede godt for aftenen og jeg aflyste mine planer om at være fornuftig og gå tidligt i seng.

Hjemme i huset var vi knap nok kommet inden for døren, før Juan stillede sig an med trutmund og indbød til kys. Jeg gengældte villigt og pludselig stod vi i intense kys og kærtegnede hinandens kroppe. Vores hænder var over alt på hinanden. Vi begyndte at klæde hinanden af. Jeg kyssede mig vej ned over Juans solbrune bryst og mave for at ende ved bulen i hans beige shorts. Jeg kærtegnede den blidt med hænderne og kyssede den, mens jeg lod en hånd glide op i ad benet inde i shortsene indtil jeg nåede bulen derinde.
Den begyndte at være godt påvirket af behandlingen og spændt ud i det der viste sig at være par azurblå speedos. Imens han stønnede og nød behandlingen, bøjede han sig ned og lod sine hænder kærtegne min ryg og mit hoved.

Jeg fik krænget hans shorts af og forsøgte desperat af befri ham for hans badebukser. Det var dog ikke helt så let, da de jo var snøret indefra. Med lidt latter og fælles hjælp lykkedes det at få dem af. Ud stod en flot, brun og lækker spansk pik, som ville gøre enhver teenager misundelig på stivhed og mængden af før-sperm.
Jeg suttede det bedste jeg havde lært. Lod min tunge lege med pikhovedet, kærtegnede hans mave, røvballer, nosser mv. mens Juan stønnede og nød behandlingen.

Jeg lod mine fingre lege med hans dejlige nosser og slikkede ham ind i mellemkødet, hvilket fik ham til næste at gå i bro.

Juan, stønnede og lavede kneppebevægelser med underlivet, mens han holdt mit hoved fast. Jeg kunne ikke have hele pikken i munden og måtte flere gange lige trække lidt luft for ikke at kaste op. Jeg har ikke de bedste brækreflekser, men det lod han sig ikke mærke af. Han stønnede og forsøgte at få det sidste tøj af mig, mens han sagde et eller andet på spansk, som jeg ikke forstod. Men sexsprog internationalt og meningen var klar smid det sidste tøj, så jeg kan kneppe dig.

Jeg førte ham ovenpå, hvor vi hurtigt tog et bad sammen i badeværelset. Vores hænder var overalt på hinanden. Vi tungekyssede, jeg slikkede hans brystvorter og hans øre, mens han stønnede og virkede ophidset. Han sæbede mig ind, kælede for mit røvhul og gjorde tegn til at jeg skulle gøre det samme ved ham. Han fik min ene finger bevæget ind i sit røvhul, så jeg kunne fingerkneppe ham. Han stønnede og kunne næsten ikke holde sig oprejst.
Juan slukkede for bruseren og steg ud og begyndte at tørre sig. Jeg benyttede mig af lige forsigtigt at få brusehovedet skruet af og skyllet mig forsigtigt ud i endetarmen. Inden jeg også fik tørret mig og gik ind til Juan i soveværelset, hvor han lå nøgen med spredte ben og legede med sin lækre pik.

Som han lå der, var han lige til at spise. Dette stykke chokoladebrune mælkechokolade af en spansk godbid var lige til at spise. Han rakte ud og tog fat i mig og trak mig ned til sig. Vi kyssede og krammede, mens hans pik langsomt gned mod min og han fik den bevæget ned mellem mine ben, så den våd gned sig op langs mine røvballer. Det er altid en ubeskrivelig dejlig følelse af mærke en pik mellem røvballerne og jeg begyndte at bevæge underlivet i takt med ham og et sageligt smil bredte sig om hans læber.

Han fik gestikuleret at jeg skulle ride ham. Jeg fandt hurtigt kondomer og glidecreme frem, mens han på spansk fortalte mig et eller andet, som jeg tror betød, at han var sygdomsfri. Jeg fik dog gjort ham forståelig at vi ikke skulle tage chancer.
Med lidt famlen som en første gangs teenager fik han sat kondomet omvendt på, for hurtigt at opdage fejlen og få det korrekt på.
Jeg fik smurt både hans pik og min røv ind i glidecreme og satte mig overskrævs på ham. Med lidt forsigtighed fik jeg lirket pikken ind og langsomt lade den glide op i mig.
Hvilken følelse det var. Op og ned gik turen. Han virkede på en eller anden måde urutineret og jeg spekulerede på, om det var hans første gang med en fyr. Uanset hvad var han en lækker fyr. Han fik bøjet sig op og søgte med sin mund efter min og jeg fik et lidenskabeligt kys. Vores læber legede med hinandens og vores tunger afsøgte kroge som for os begge var uudforskede. Mens jeg sad der og red ham, og han kneppede det bedste han kunne med underlivet, kunne jeg langsomt mærke hans pik begyndte at blive lidt slap. På spansk fik han sagt et eller andet, som måtte være undskyld og på mystisk vis fik han fremtryllet en flaske Poppers. Hvordan han havde fået den med i soveværelset uden jeg opdagede det er mig stadigvæk en gåde.
Han fik gestikuleret et eller andet, som jeg tydede som en forklaring på at han måtte bruge Poppers som sexuel stimulans. Jeg har aldrig selv benyttet mig af stimuli, så hvad ved jeg om det.

Efter et snif i begge næsebor suttede jeg atter hans pik som snart atter stod stiv som en klippe. Vi kyssede lidenskabelig og intenst mens jeg spillede hans pik og legede med min, som også blev påvirket at situationen.
Han vendte mig blidt om på maven og trykkede mig ned på sengen, hvorefter han atter trængte blidt op i mig, mens jeg udstødte lille veltilfreds grynt af nydelse. Forsigtig satte han tempoet op og mens jeg med min røv forsøgte at følge hans tempo kærtegnede han min ryg, røv og skuldre, mens han med munden kyssede mig. Han tog fat om mit hoved og drejede det mens han lidenskabeligt søgte min mund til et dejligt kys. Mens vores tunger atter legede med hinandens, kneppede han mig rolig og rytmisk. Mine hænder søgte begge ned og fik fat i hans røv, som jeg fik givet et dejligt klem og kærtegnede hans skridt og krop. Det var så intenst og lidenskabeligt, mens han samtidig stadigvæk havde et eller andet urutineret over sig.

Han vendte mig om på ryggen og trængte atter op i mig efter lidt fumlen, som atter fik mig til at tænke på ham som en teenager i gang med sit første knald. Hans pik begyndte atter at virker lidt slap, og han fik fat i sit popper og indtog endnu et par snif. Kort efter var hans pik atter stiv som et boldtræ. Han satte tempoet op og jeg forsøgte at spille min pik, men på en eller anden måde forstyrrede det hans knepperi. Så jeg stoppede igen.
Jeg forsøgte at følge hans tempo, mens sveden langsomt begyndte at pible tydelig hos os begge to i den tropiske aften med omkring 27°C. Han kyssede mig, og jeg kyssede ham. Min hænder kærtegnede hans ryg, krop og røv. Dette flotte mandfolk var virkelig fantastisk.
Jeg nød vores sex, og nåede midt i nydelsen at tænkte hvor heldig man sommetider kan være. Havde jeg ikke været på den restaurant på det givne tidspunkt, havde jeg ikke mødt dette flotte stykke mandfolk. Jeg synes egentlig ikke jeg er nogen skønhed og kan helt klart vurdere at havde jeg selv været 10-15 år yngre ville jeg have syntes at en fyr med mit udseende ikke var min egen type. Men hvad pokker betyder det, når jeg får de muligheder jeg gør.

Juan udstødte undervejs veltilfredse lyde, som begyndte at blive en anelse højlydte. Pludselig kom jeg i tanker om, at jeg havde alle vinduer åbne, så jeg forsøgte at tysse ham lidt ned. Men forgæves. Da han på et tidspunkt ændrede stilling, fik jeg lukket for vinduet til altanen.

Jeg skyndte mig retur i sengen, hvor denne mælkechokoladebrune gevinst lå og spillede sin pik. Jeg gav atter min røv lidt glidecreme og lagde mig ned til ham. Jeg overtog behandlingen af hans pik og hans hænder søgte blidt ned af min krop og kærtegnede mine brystvorter, og begyndte at lege blidt med min pik, som atter lod sig påvirke af situationen.

Juan vendte mig om på siden og efter endnu et par snif popper trængte han efter lidt fumlen atter ind i mig og begyndte atter de rytmiske kneppebevægelser.
Da jeg havde lukket vinduet begyndte temperaturen i rummet at stige og sveden piblede frem på os begge to, mens vi blev mere og mere varme.
Resolut hev han sin pik ud af mig og tog kondomet af og fik sig sat i position til at jeg skulle sutte hans pik. Jeg tog hans dejlige pik i munden og suttede den det bedste jeg havde lært. Lod min tunge bevæge sig rundt om pikhovedet, mens jeg med mine fingre legede med hans bløde nosser, som var lige så bløde som et barns. Jeg nåede at tænke, hvordan han fik så glatte nosser inden jeg atter fik koncentrationen tilbage til pikken og lod min tunge bevæge sig ned for forsigtig at suge hans nosser forsigtig ind en efter en.
Det var tilsyneladende en behandling Juan brød sig om, han udstødte nogle vellystige lyde og begyndte at mundkneppe mig. Mens han med den ene hånd holdt mit hoved fast kærtegnede han mig med den anden.

Jeg suttede det bedste jeg havde lært. Han stødte sin pik i hurtigere og hurtigere tempo. Han stødte hårdt og hurtigt, så min drøbel blev ubehageligt påvirket. Jeg var flere gange tæt på at kaste op, men det skete heldigvis ikke.
Juan vendte mig om på maven, og atter trængte han op i mig. Jeg nåede hurtigt at tænke, nu var vi begge uden det beskyttende kondom. Hvilket for mig ellers er en betingelse for analsex. Jeg gav pokker i mine egne regler og lod ham trænge op med sin chokoladebrune pik.
Jeg nød at føle ham oppe i mig, fik mine arme bevæget i en position så jeg kunne kærtegne ham mens han lå oven på mig og rytmisk kneppede mig.
Juan kyssede mig i nakken, drejede mit ansigt, så vi kunne kysse hinanden. Alt imens satte han tempoet langsomt op og jeg kunne mærke det var lige før at han kom.

Jeg kunne føle hans koncentration og hvordan orgasmen langsomt blev bygget op. Han udstødt vellyst lyde og jeg var mig selv taknemmelig for, at jeg havde fået lukket vinduerne, på trods af den tiltagende varme i rummet og sveden der efterhånden drev af os begge to.
Pludselig kun jeg mærke at Juan begyndte at spænde i sin krop og med et par stød og støn mærkede jeg han afleverede sin ladning oppe i mig. Jerg mærkede hvordan han stødte lidt videre og langsomt begyndte at slappe af i kroppen.
Han lagde sig med en veltilfreds lyd på ryggen af mig og jeg kunne føle han slappede af.

Mens vi lå der og nød hinandens tilstedeværelse og jeg mærkede Juans pik glide ud af mig væltede vi begge om på siden og kunne ligge og kærtegne hinanden.

Jeg fik nu ekstra mulighed for at iagttage ham. Jeg kunne se de små rynker omkring øjnene, som en fyr midt i tyverne sjældent har. Jeg kunne se lidt grå skægstubbe i hans veltrimmede sorte sydlandske skæg. Han holdt sig godt og hvis det ikke var fordi jeg nu fik mulighed for at nærstudere ham, ville jeg ikke have troet på at han var 38 år gammel.
Vi lå og kærtegnede og kyssede hinanden, mens vi ind imellem tog GoogleTranslate i brug til at få indhold og forståelse i en samtale, som blev besværlig gjort af et manglende fælles sprog. Og det passer jo ikke, for sex er vel også et sprog…

Mens vi lå der og var døsige efter at have haft sex, fandt jeg ud af, at Juan var ud af en familie der er med i Jehovas Vidner og at forældrene havde accepteret hans sexualitet på trods af hvad religionen kunne diktere dem.
Juan var sammen med bror flyttet hjem til forældrene pga coronakrisen og de var begge uden indtægter. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på mit første møde med Kerim, som også stod uden penge og derfor følte sig nødsaget til at sælge sex.
Deres situationer var så ens og dog så forskellige. Juan tjente ingen penge, men havde dog tag over hovedet. Forældrene var pga. coronakrisen uden job, og de fik hver EUR 400 om måneden, mens Juan og han bror intet kunne få.

Efterhånden var det blevet meget sent og jeg tilbød at køre Juan hjem til den lille by han boede i sammen med sine forældre. Inden vi kørte forsøgte jeg at finde ud af, om han var på Grindr eller andre af de tjenester jeg kendte. Det var han dog ikke, men fik mig introduceret til Wapo, som er en meget spansk og italiensk app for bøsser mv.
Han bad om min kontaktdata til WhatsApp, hvilket vi udvekslede inden jeg kørte ham 15 km hjem. Undervejs i bilen fik han fortalt mig, at han var ked af han ikke var så god til at holde sin pik stiv, og så fik jeg en eller anden forklaring på noget jeg ikke forstod.

Da vi skiltes med et langt og lidenskabeligt kys, spurgte han mig ”Hasta mañana”. Jeg kan da så meget spansk at jeg forstod det. Jeg bekræftede, at vi sås i morgen, og tænkte at det havde jeg hørt før på andet sprog og aldrig efterfølgende set fyren igen.

Vel ankommet til mit lejede hus, indløb der en besked med kærlighedserklæringer fra Juan. Jeg besvarede pænt. Belært af erfaringer, skal jeg ikke nyde noget af at forvente for meget andet end en enkeltstående og god oplevelse.

Med det i hovedet lagde jeg mig i seng og faldt hurtigt i søvn.

Fortsættes….
Kommentar