Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den unge amerikanske ishockeyfyren kneppede mig

Karakter: 0/0
Visninger: 2019

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Denne historie er også en af de sandfærdig, hvorfor jeg har ændret på flere detaljer, steder mv. for at anonymisere mest mulig.

Jeg mødte Adam via Grindr, hvor han kontaktede mig. Han var en canadisk fyr først i 20’erne. Han havde fra han var helt ung teenager været bevidst om sin sexualitet og havde som aktiv ishockeyspiller været sammen med flere lækre fyre fra ishockeyholdene, og ikke mindst havde han meget uautoriseret haft sex med mindst 2 af sine trænere.
Han fortalte mig, hvordan han via GROWLr var kommet i kontakt med en meget moden dansk fyr på 60 år, som han over noget tid havde mødtes med flere gange, når danskeren via sit arbejde havde været i Canada. De var blevet meget forelskede i hinanden og på et tidspunkt, mens han stadigvæk læste på universitet i Winnipeg, var de mødtes i forældrenes hjem i Calgary og var blevet opdaget af Adams forældre mens de havde sex på Adams gamle drengeværelse.
Forældrene, som var meget religiøse, var flegnet fuldstændig ud og havde omgående smidt Adam ud hjemmefra. Adam fik det ultimatum, at hvis ikke han stoppede med at være til fyre og indlod sig på et ”afvænningsprogram”, ville familien ikke have noget med ham at gøre. Da Adam ikke havde tænkt sig at gøre det, brød forældrene kontakten og stoppede betalingerne for hans universitetsstudier.
Den danske fyr havde tilbudt at tage sig af Adam og at de kunne gifte sig. På den måde havnede Adam, en smadder flot og sexet ishockeyfyr i Danmark.

Vi skrev sammen i nogle uger, hvor han vendte alle sine tanker mv. omkring sin situation. På det tidspunkt havde han været i Danmark i 2 måneder og følte sig meget ene og uden omgangskreds. I tiden inden det var lykkedes dem at få indrejse og opholdstilladelse til Adam, havde han gjort alt hvad han kunne for at lære så meget dansk som muligt. Vi skrev derfor på skiftevis dansk og engelsk.
Adam følte sig meget afhængig af sin mand, som heldigvis havde en god indtægt, men som også var så meget ældre end Adam, at han nok havde glemt hvordan det er at være 22 år.
Adam havde yderligere også et større behov for sex end sin mand, som til gengæld ikke forstod den meget yngre fyrs behov for sex. Dette og mange andre tanker mv. vendte Adam i vores snakke.

Meget hurtig fik vi aftalt, at vi skulle mødes næste gang jeg via mit arbejde kom til København, for så kunne vi være uforstyrret på mit hotelværelse. Han boede i Slangerup sammen med sin mand og havde endnu ikke fået et dansk kørekort, så vi skulle lige koordinere lidt ift hvornår hans mand ikke var hjemme, hvornår jeg var i København og derfor havde mulighed for både at hente og aflevere Adam i Slangerup.

En søndag omkring frokost tog jeg færgen en dag tidligere end nødvendigt, så vi havde eftermiddagen og aftenen til at hygge os i.
Jeg fik tjekket ind på hotellet og kørte forventningsfuld mod Slangerup. Adam boede et stykke uden for byen og kom hurtig ud fra det hyggelige stråtækte hus de boede i, og mødte mig da jeg kørte op i indkørslen. Hans mand ville først komme retur sent om aftenen fra sit sommerhus og forældre på Djursland, så vi havde god tid.

Han var i virkeligheden mere sexet end på fotos. En tæt bygget fyr med et vidunderligt bredt smil. Atletisk velproportioneret krop og med sin blanding af afro-amerikansk og irsk afstamning var han det flotteste mælkeckoladebrune mandfolk med fantastiske sorte krøllede hår. Han var lige til at spise og jeg skulle tage mig sammen for ikke at beynde at savle over sådan en flot fyr på vej til mig.
Meget resolut satte Adam sig ind i bilen, gav mig et knus og sagde:
- ’Let’s go so we get most out of our time handsome”.
Jeg fik bakket bilen ud og vi kørte til hotellet, mens Adam fortalte mere om sin situation. Jeg skal indrømme, at som far, så blev jeg meget berørt af at høre mere om hvordan hans familie fuldstændig havde afbrudt forbindelsen til ham. Uanset hvad, har jeg svært ved at kunne forstå hvordan man som forældre kan afskære sin børn på den måde.

Da vi ankom til hotellet, skyndte vi os ind uden reception så noget og tog elevatoren op. Jeg kunne ikke holde mine hænder fra denne fantastiske flotte fyr. Jeg gav ham et par kærtegn og nåede ikke længere inden vi ankom til etagen med mit hotelværelse.

Inde på værelset fandt vi helt naturligt sammen og kyssede hinanden. Vores tunger søgte rundt i munden på hinanden, legede og udforskede mens vi kærtegnede hinandens kroppe.
Jeg tager noget blodtrykssænkende medicin, som gør at jeg kan have svært ved at få pikken til at reagere som ønsket. Men Adams pik var hurtig blevet påvirket.

Han pressede mig let ned på mine knæ, hvor jeg hurtig fik hans pik befriet fra buksernes snerren. Min gud jeg havde aldrig før set så stor og stiv en pik i virkeligheden. Jeg kunne knap nok gabe over denne store og lækre chokoladebrune pik, som stod stiv foran og stå stor som Rundetårn.
Det lykkedes mig at få pikken i munden og han stødt den hurtigt ind før jeg nåede at få tungen i gang. Langt ind, og jeg var ved at kaste op, så meget pik havde jeg aldrig før haft i munden på en gang.
Med lidt gurglelyde fik jeg trukket mit hoved tilbage og fik plads til at kunne bevæge tungen, og samtidig få beroliget min ”gagrefleks” til ikke at kaste op.
Adam begyndte at få sine bukser helt ned og begyndte at tage min trøje af, samtidig med at hans hænder erfarent kærtegnede min ryg og kom ned bag i mine bukser. Han var atletisk og ferm, fik trukket mig op og vi kyssede. Lod vores tunger vandre ud og ind af hinandens munde. Jeg fik kysset og slikket mig vej til hans ører, hvilket ophidsede ham enormt. Samtidig legede min ene hånd med hans pik, som lækkede kaskader af førsperm.

Jeg fik mine hænder op under hans trøje igen og fik til sidst også slikket mig vej til hans fantastisk store og mørke brystvorter. Adam tog sin T-shirt af, så der fri passage til hans flotte muskuløse brystkasse. Han havde forbavsende få hår på brystet, jeg nåede at tænke det måske skyldtes hans unge alder.
Han bevægede underlivet, så han kneppede den hånd jeg havde om hans pik. Jeg kunne iagttage hver eneste muskel på hans atletiske krop og tænkte, hvordan det mon måtte være at få lov til at være i omklædningsrummet med en hel flok flotte muskuløse ishockeyspillere?

- ”I wanna fuck you”, sagde han resolut og mens vi fortsatte med at kysse, fik Adam os væltet ned i sengen med sig selv nederst.
Jeg begyndte at kysse min vej ned over hans velproportionerede atletiske krop. Det lykkedes mig at få lov til at slikke hans brystvorter, som stod som et par chokoladepastiller og indbød til at blive slikket og leget med.
Jeg bemærkede hvordan jeg kunne se hvordan musklerne på hans veltrænede krop spændtes og afslappedes når jeg kyssede eller kærtegnede de forskellige regioner på hans krop.
Adam stønnede af velvære da jeg atter endte ved hans pik og suttede.
- ”Damn, jeg har aldrig fået et bedre blowjob”, sagde han på dansk og stødte atter sin pik ind i munden på mig, så jeg nær havde kastet op.
- ”Tag den helt ind, sexy man”, sagde han imens jeg forsøgte at få vejret.
- ”God damn, hvor lækkert det er”, sagde han og trak mig op over hans flotte brune krop og begyndte atter at kysse mig. Hans gigantiske pik bevægede sig imellem mine røvballer, som nu blev smurt godt ind i hans store mængder af førsperm.
Jeg kærtegnede hans næste hårløse bryst, legede med hans brystvorter mens jeg sad på hans mave og mærkede hans kæmpe pik bag mig.
Adam spyttede i sine hænder og smurte spyttet ud i røven på mig og gav sin pik endnu en omgang spyt som smørelse.
Med sikker hånd styrede han sit monster af en pik op imod mit røvhul.
- ”Jeg tror du er for stor til mig og vi skal have et kondom”, sagde jeg.
- ”Det har jeg hørt flere sige og alligevel har jeg kneppet dem. To Hell with condoms”, sagde han og begyndte at presse sig ind.
- ”AV av av for pokker”, skreg jeg af smerte, da han begyndte at presse pikken op i mig. Jeg tror aldrig jeg har følt så stærke smerter i røven før. Jeg fik mig væltet af dette fantastiske menneske og fundet noget glidecreme og nogle kondomer.

Jeg smurte mig godt i røven og Adams pik fik gummi på og fik også ordentlig en klat glidecreme. Jeg fik anbragt mig på maven med ansigtet ned mod lagnet og Adam kravlede op på mig.
- ”Du skal være forsigtig, jeg er ikke udvidet nok”, fik jeg sagt inden Adam atter begyndte at lade sin store brune pik trænge ind i mig. Han pressede hårdt til kunne jeg mærke og jeg stønnede mens han forsøgte at trænge op i min stramme tarm.
Men pludselig var det som om han skiftede strategi. Adam trak pikken næsten helt ud og jeg mærkede, hvordan min lukkemuskel og tarm nærmest skreg ”Tak for besøget”.
Men ikke så snart var han ude, førend han atter begyndte at trænge sin pik op igen. Denne gang mere nænsomt og langsomt. Den første omgang havde helt klart gjort forarbejdet. Det føltes ikke længere nær så ømt og vellysten begyndte at mærkes i røven, mens Adam lod sin flotte ishockeystav trænge op i mig.

Han begyndte at kneppe mig rytmisk. Hans store brune nosser klaskede mod min røv og ramte mine nosser. Jeg nød behandlingen, som nu var gået fra hårde til blide rytmiske stød ud og ind af røven.
Han løftede mig erfarent op i doggystyle, mens han beholdt pikken inde. Jeg nød at en så ung fyr
Viste at have så megen erfaring og turde tage styring og initiativ.
Adams store brune hænder tog om mine hofter og mens han kneppede mig klaskede hans stor nosser lydeligt mod min røv, mine nosser og hans hænder var over alt på min krop. Han kyssede mig på ryggen, lod sine hænder lege med min noget slatne pik, kærtegnede min ryg og fik drejet mit hoved så vi atter kunne kysse.
Han bevægede rytmisk sit underliv og efterhånden slappede min lukkemuskel og tarm så meget af, at jeg rigtig kunne nyde at blive kneppet.

Adam vendte mig rundt og trak mig helt ud til kanten af sengen. Fik mine ben op på sine skuldre og anbragte atter erfarent sin pik ved min bagindgang. Lod sin pik lege med mine nosser og mit røvhul. Lod en finger trænge langsomt ind. Jeg stønnede af vellyst og nærmest tiggede ham om at lade mig få lov til at mærke hans pik igen. Så fulgte finger nummer 2. Hans fingre var ikke små de føltes hver som på størrelse med en normal pik, så 2 fingre fyldte godt op.
Atter lod han pikken lege og forsigtig begyndte han at trænge op i mig. Det var en nydelse at se denne fantastiske veltrænede fyr, stå klar til at lade sin pik trænge op i min ømme røv. Se hvordan alle muskler i hans krop spillede sammen og hvordan han afslappet og på engang koncentreret gjorde klat til atter at kneppe mig. Det var en nydelse at se hans muskuløse bryst og med fingerspidserne lige nå at kærtegne hans brystvorter og lade hænderne bevæge sig ned over hans krop lige nøjagtig nå hans lækre muskuløse røvballer. Føle hvordan de skiftevis var stramme og dernæst næsten hel bløde og afslappede.
Jeg i den grad nød at få pik af denne fantastiske veltrænede unge ishockeyspiller.
Hans hænder legede blidt med min pik, som forsigtig reagerede på hans blide kærtegn og jeg kunne mærke lidt førsperm på spidsen.

Jeg kunne se hvorledes alle musklerne på denne vidunderlige fyr blev brugt og hvordan de var vant til at blive brugt. Jeg forestillede mig, at vi var alene i omklædningsrummet efter en ishockeykamp og at han kneppede mig. En fantastisk og fræk tanke.
Adam tog godt fat om mine lår med sine store mørke hænder og pressede i en vedholdende bevægelse pikken op. Lod den atter næsten trænge ud for derefter at gøre dette i flere omgange, mens pikken trængte dybere og dybere op i mig.
- ”Oh my, you are so tight man”, sagde han. Jeg kunne se nydelsen i hans ansigt og tænkte hvordan jeg egentlig så ud.
Jeg følte hvordan han hofter bevægede sig, kunne se koncentrationen i hans ansigt, høre hans åndedrag blive hurtigere sammen med at hofterne nu som en et hurtigt klokkeværk bevægede sig. Jeg tænkte, nu er han tæt på at komme. Men hurtig trak han sig ud af mig og sagde
- ”Nej, jeg vil have mere sex, before I cum”, på sin vidunderlige blanding af amerikansk og dansk.
Jeg var lidt skuffet, jeg nyder at have direkte øjenkontakt med fyren, når vi har sex. Særligt er det en nydelse at se, hvordan orgasmen bygges op. Kunne have øjenkontakt, kysse og kærtegne imens vi knepper.

- ”Turn dig rundt”, sagde han og fik mig anbragt på siden.
Han bøjede mit ene ben let nede i sengen og løftede det andet op og fik mig til at holde det med min ledige hånd. Så lagde han an til at tage mig fra siden bagfra. Denne gang var der ikke megen indledning. Pikken kom resolut og jeg måtte give mig igen. For pokker hvor havde han et værktøj der mellem benene. Og han var bevidst om og erfaren med at bruge den.
Han satte hurtigt gang i knepperiet. Hans hofter bevægede sig rytmisk, mens hans nosser klaskende lavede lyde og det føltes som kirkeklokker og jeg blev helt bekymret for om andre kunne høre det.
Jeg fik en hånd om og kærtegnede let. Adam lænede sig ned og kyssede mig lidenskabeligt, mens jeg følte hvordan hans åndedrag blive hurtigere, hans hofter øgede hastigheden hvormed han kneppede mig og koncentrationen i hans ansigt. Det var en nydelse at ligge der og se denne muskuløse fyr, gøre brug af al sin erfaring. Hvorledes han sikrede sig at jeg også nød vores sex samtidig med, at han helt klart vidste hvad han ville og skulle.

Med et hev Adam pikken ud. Flåede kondomet af og spillede sin pik til han efter meget kort tid med højlydte støn fik sin orgasme og kom udover mig i mængder jeg sjældent har set. Han leverede sin ladning i jeg ved ikke hvor mange omgange. Hver gang jeg tænkte nu kan der da ikke være mere, rev han lidt mere i pikken. Trak forhuden tilbage igen og ud kom endnu er portion sæd.
Der lå jeg oversprøjtet af sperm, mens Adam nærmest klaskede sammen bag mig. Han lagde sin ene arm om min krop og trykkede sig ind imod mig, så vi lå i ske, med mig solidt anbragt i armene på en fantastisk elsker og ishockeyspiller.
Der lå vi og slappede af sammen. Kærtegnede hinanden og nød samværet. Pludselig ringede hans telefon. Først ignorerede han den. Men den ringede flere gang, hvorefter han modvilligt rejste sig og kikkede på den.
- ”It’s my mand, Jeg got a take it”, sagde han på sin herlige blanding af amerikansk og dansk.

Mens han stod der nøgen ved siden af sengen tænkte jeg på hvor heldig man sommetider har lov til at være. Denne fantastiske flotte og adrætte unge fyr, som lige havde kneppet mig godt igennem, stod der i al sin nøgenhed og virkede som om det var helt naturligste i verden at være hvor han var. Jeg forstod hurtig på samtalen, at hans mand tidligere end forventet var på vej retur til Slangerup.
Vi skyndte os at få et brusebad sammen, hvor vi nåede at lege lidt og Adam endnu en gang kom.

På vej retur til Slangerup talte vi mere om hele hans situation og de forskellige udfordringer han havde. Vi aftalte at skulle ses igen, så snart det blev muligt.
Så kom der lige en coronapandemi og vi var ikke setes i over 2 år. Adam er ved at få styr på sit liv i Danmark. Han er begyndt at studere på universitet her og har netop lige skrevet, om vi ikke snart skal ses igen.
Jo, for pokker vi skal, tænker jeg.

Jeg takker for de dejlige kommentarer jeg har fået på de historier jeg hidtil har skrevet. I er velkommen til at skrive med jeres bemærkninger enten her på siden eller på min mail danishlars@gmail.com
Kommentar