Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kneppet af Jasper på en rasteplads

Karakter: 0/0
Visninger: 1447

Af: Danishlars.

Læs flere noveller af:
» Danishlars.

Skriv til:
» Danishlars
Dette er som mine øvrige fortællinger en sandfærdig historie. Jeg har derfor ændret tilpas meget, således at personerne ikke kan genkendes.

Jeg traf Jasper via Grinder, hvor han kontaktede mig. Han fortalte, at han altid havde haft en skjult fantasi om at have sex med en moden mand.
Han havde som teenager følt sig tiltrukket af sin voksne svømmetræner og om aftenerne efter svømmetræningerne havde han spillet pik til fantasien om træneren. Utallig var de pornovideoer med trænere han havde spillet pik til. Han havde dog aldrig udlevet sin fantasier.
Som han voksede op og blev voksen begyndte han at date piger. Han var nu først i 30’erne, gift med kone og 2 små børn.
Da han kontaktede mig, var hans kone på barsel med den yngste på 6 måneder og de havde ikke haft sex i mere end 15 måneder. Han havde lige tjekket ind på Grindr og jeg var den første han turde kontakte.
Vi havde en meget lang korrespondance, hvor han fortalte om sine tanker, overvejelser, bekymringer mv. Han var meget forsigtig og bekymret for hans manglende erfaring med fyre. Jeg kunne berolige ham, at ingen nok er fuldt befarne sexuelt og at det ikke er erfaringen der betyder noget, men at det er lysten og viljen til at ville have sex.
Vores skriverier stod på over mange uger og jeg havde til sidst tænkt, at det nok aldrig blev til noget med at skulle mødes.

Efter noget tids pause i vores skriverier skrev Jasper pludselig igen sidst i juni. Han ville gerne at vi skulle mødes. Han bød hurtig ind med, om jeg kunne allerede den næste eftermiddag. Han havde dog nogle betingelser:
Han ville mødes på en forholdsvis stille og sjældent benyttet rasteplads. Han ville have et blowjob, men ville ikke selv give noget og han ville have lov til kneppe mig som han havde lyst. Hvis der var andre på rastepladsen blev aftalen ikke til noget.

Jeg blev meget overrasket over hans beslutsomhed og skyndte mig, at få flyttet lidt rundt på min arbejdsopgaver for næste dag og vi aftalte et nærmere tidspunkt at mødes på.

Dagen efter, kort før det aftalte tidspunkt, kørte jeg spændt ind på den aftalte rasteplads, som havde flere områder hvor man kunne mødes og uforstyrret have sex. Jeg var meget bekymret for, om der uventet ville være andre på pladsen og også om Jasper nu overhovedet ville dukke op.

Jasper havde i løbet af formiddagen skrevet på Grindr flere gange for at sikre sig, at jeg kom og forsøgt at sikre sig at jeg var reel.
Usikkerheden og bekymringen nærmest strålede ud af hans beskeder. Mest var han bekymret for, om det han nu indlod sig på var med en farlig person. Jeg tænkte, at han bare skulle kende mig, og vide hvor fredelig og ufarlig jeg er.

Midt på eftermiddagen skrev han, at han nu kunne forlade sig job som afdelingsleder i et supermarked og som planlagt ville være på det aftalte sted.
Efter at jeg havde ventet, i hvad der var en evighed, kørte som aftalt en sort Ford S Max ind på rastepladsen. Jeg ventede ved et bordsæt på pladsen, hvor jeg sad og iagttog Jasper, som usikkert sad i sin bil og afsøgte om der var uønskede på pladsen. Det var der heldigvis ikke. Han tekstede mig om jeg var der, og jeg kunne berolige med, at jeg var den eneste og det var mig, som sad ved bordet.

Forsigtig steg Jasper ud og lod endnu en gang sit blik afsøge pladsen.
Han var nøjagtig som beskrevet i sine beskeder og lignede sig selv fra det fotos vi havde udvekslet.
Han havde et meget kort klippet næsten sort hår, et fint veltrimmet sort skæg og et usikkert forsigtig smil var på hans læber. Han havde som beskrevet et på ekstra kilo på sidebenene, men ikke nogen stor overvægt. Hans T-shirt afslørede at han havde en velbygget og veltrænet mave og brystkasse også.
Hans hud var meget mørkere end man normalt ser det i hos flertallet i Danmark, måske han var tilsat lidt udenlandske gener fra et eller andet eksotisk land.

Jasper forsøgte ubemærket at se i min retning. Han lod sit blik afsøge bevoksningen rundt om på pladsen og forsøgte ubemærket at nikke bekræftende til mig, hvorefter han meget usikkert bevægede sig hen i retningen af toiletbygningen. Han sendte flere gange skjulte blikke i min retning mens han forsigtig gik imod og ind i toiletbygningen. På vej ind nikkede han atter forsigtig, et hvad han nok betragtede som et ubemærket nik, i min retning. Havde der været andre ville de dog helt sikkert have bemærket nikket.

Kort efter fulgte jeg ham ind på toilettet, som endnu ikke var blevet moderniseret og Jasper stod ved tissekummen. Jeg stillede mig ved siden af ham og tog min pik ud, og begyndte at tisse. Jeg kikkede på Jasper og vores blikke mødtes, hvorefter jeg kunne se at hans pik var halv stiv.
Han viskede et næsten lydløst ”Hej”, jeg replicerede og rakte min hånd ud imod hans pik for at røre den.
- ”Er du tosset” sagde han. ”Der kan komme nogen!”. Hvorefter han rykkede lidt væk fra mig.
Jeg foreslog, at vi som aftalt kunne gå ud i noget af bevoksningen der var længst væk, hvilket Jasper indvilgede i, dog ville han ikke at vi fulgtes ad.

Jeg gik hen til min bil og hentede et tæppe, nogle kondomer og glidecreme, imens jeg iagttog hvorledes denne flotte fyr forsøgte at virke afslappet, mens han nervøst bevægede sig hen til den lille skovbevoksning der var bagerst på pladsen. Jeg så ham gå ind af den lille sti, som andre sextrængende før os havde slidt.
Kort efter fulgte jeg ham og lidt inde, bag træerne i noget krat, i en lille lysning andre havde skabt før os, der stod Jasper og så meget usikker og bekymret ud.
- ”Der er vel ikke kommet andre?”, spurgte han. Hvilket jeg kunne afkræfte.
- ”Det er altså noget jeg aldrig har gjort før”, sagde han. Måske nok mere henvendt til sig selv, for at berolige sig selv, end henvendt til mig. Jeg var lige ved at sige, at det kunne jeg se og at det var var jeg helt klar over, men jeg undlod at bemærke noget.

Jeg rakte en beroligende hånd frem for at berøre Jaspers arm med et kærtegn. Han nærmest sprang flere meter væk som om jeg havde givet ham et stød eller brændemærket ham. Helt klart bekymret og usikker på at blive afsløret i hvad vi havde planer om. Lidt ligesom en lille dreng der uventet bliver afsløret i at tage et bolcher ulovligt i slikbutikken.
Jeg skyndte mig at trække hånden tilbage igen, og hvis jeg ikke allerede havde forstået det, så var jeg nu helt klar over, at jeg skulle gå endda meget langsomt og forsigtig frem. Det var helt tydeligt for mig, hvor usikker han var og at han let kunne skræmmes, hvis ikke jeg var yderst forsigtig og tillidsvækkende.

Jeg foreslog, om ikke vi skulle brede tæppet ud og gøres os det behageligt der i lysningen.
- ”Er det nu et sikkert sted her?”, spurgte Jasper nervøst og meget bekymret.
- ”Jeg tror ikke der kommer nogen her, men vi kan jo altid høre deres trin på forhånd, hvis der kommer nogen. Vi vil også kunne høre om der knækker nogle grene og kviste hvis der er nogen på stien”, sagde jeg beroligende. Vi var så langt inde, at vi i hvert fald ville kunne nå at få det mest nødvendige tøj på, hvis der kom nogen mens vi havde tøjet af. Tanken strejfede mig også, at han jo selv havde valgt stedet, så jeg var nok slet ikke den der vidste mest om pladsen.

Jasper stod op,
- ”Hvordan gør vi?”, spurgte han uerfarent og meget direkte.
Jeg foreslog, at han skulle tage sin flotte pik frem.
- ”Synes du virkelig den er flot?”, spurgte han nærmest tvivlende.
- ”Min kone synes den er ulækker og har ikke lyst til at sutte den”, sagde han forsigtigt.
- ”Den er altså heller ikke særlig stor. Heller ikke når den er stiv”, tilføjede han lidt usikker.
- ”Jeg håber ikke den skuffer dig”, sagde han.

- ”Den er da flot og ikke spor lille, efter hvad jeg så på toilettet eller efter de fotos du har sendt”, skyndte jeg mig at berolige jeg ham.
- ”Den så meget normal og lækker ud. Den vil jeg glæde mig til at lege med”, skyndte jeg mig at tilføje.

Jeg rakte ud efter hans skridt og han lod mig forsigtig kærtegne bulen, hvor pikken hurtigt reagerede på min berøring. Jasper stønnede og lod sig blik afsøge for uinviterede. Mens jeg med den ene hånd kærtegnede hans bule i bukserne, lod jeg min anden hånd bevæge sig op under hans T-shirt og fandt hans brystvorter, som jeg blidt legede med.
Hans pik var nu tydeligt påvirket og spændte stoffet i hans bukser ud. Jeg lod min mund lege med bulen uden på stoffet, mens jeg med begge hænder begyndte at befri pikken. Med et nærmest swup sprang pikken som fjeder ud og stod stiv med førsperm der fugtig løb ud fra forhuden og havde efterladt en stor fugtigt plet indvendig i hans boxerhorts.
- ”Tror du vi kan være helt sikre og i fred her?”, fik Jasper lavt fremstønnet, mens han lod sin ene hånd kærtegnende glide over mig hårfrie hoved.

- ”Det tænker jeg”, bekræftede jeg og håbede jeg havde ret.
- ”Sut min pik og leg med mine nosser”, sagde Jasper.
Jeg gik i gang det bedste jeg havde lært og tænkte han måtte have et meget indestængt behov for sex, hvis han ikke havde fået noget i 15 måneder.
Jasper stønnede og trak sin T-shirt af, mens han mundkneppede mig. Han holdt begge hænder fast om mit hoved og bevægede sit underliv.
- ”Skal daddy have noget pik af mig”, spurgte han liderligt, mens jeg med munden fuld af pik forsøgte at sige et lille ”Ja”.

Jasper begyndte at trække min T-shirt af mig og virkede utålmodig, mens han fik fremstønnet;
- ”Kæft hvor er det frækt daddy. Det er lige hvad jeg trænger til. Du er dælme god til at sutte pik din frækkert. Kan du lide min pik?”.
- ”Ja, du er dælme dejlig min dreng. Jeg vil fandeme have din pik”, fik jeg sagt, mens jeg suttede hans pik og lod mine hænder bevæge sig rundt på hans krop. Fik fast i begge hans faste og lækre røvballer, legede med hans let behårede nosser, kildrede hans mellemkød og nød at lade mine fingre kærtegne hans lækre lysebrune hud.
Når jeg berørte hans nosser nærmest sitrede han. Han begyndte at trække sine bukser helt af og fik smidt sko og strømper. Tilsyneladende havde han, i sin liderlighed, fuldstændig glemt alle sine bekymringer om vi var uforstyrrede.
Han lagde sig på tæppet og begyndte også at trække det sidste tøj af mig.

Mens Jasper lå der og så vidunderlig indbydende ud, lod han nærmest i trance stønnende sine hænder kærtegne og lege med sine brystvorter og krop.
Jeg suttede hans pik det bedste jeg kunne og forsøgte at aflæse hans behov mv.
Jasper trak mig op til sig og begyndte at kysse mig, hvilket overraskede mig. Han havde på forhånd sagt, at han ikke var til at kysse. Liderligt begyndte vores tunger at lege med hinanden. Vores hænder vandrede rundt på hinandens kroppe, mens solens stråler let ramte os der i skoven, skjulte som to teenagere der i skoven har sex for første gang nogensinde.
- ”For pokker, hvor har jeg drømt om dette længe daddy!”, fik han fremstønnet.
Jasper lod sine hænder søge ned imellem os og han forsøgte at styre sin pik mod mit hul. Jeg kunne mærke hvordan hans pik, der endnu var våd af blandingen af mit spyt og hans førsperm, bevægede sig mellem mine balder. Hans underliv bevægede sig rytmisk og han forsøgte at få pikken presset ind.

- ”Kondomer”, fik jeg mumlet indimellem vores kys. Før jeg selv fik gjort noget havde han fremtryllet et kondom. Jeg kravlede af ham, og mens han fik sat et kondom på fik jeg fundet glidecreme, som jeg fik smurt mig bagi med og samtidig givet ham en klat til hans flotte pik, som flot og let brun stod oprejst som en flagstang. Jeg havde knap nok nået at få smurt mig færdig, før Jasper vendte mig rundt og fik mig anbragt på alle fire i doggystyle.
- ”Shh”, sagde Jasper pludseligt. Vi kunne svagt høre stemmer, fra nogen der var ankommet til rastepladsen. Jeg nåede at begynde at ærgre mig over forstyrrelsen og tænkte det hele nu stoppede. Men Jasper var blevet for liderlig til at kunne stoppe. Mens jeg overvejede om vi skulle begynde at tage tøj på, begyndte han at lade sin pik lege med min røv. Forsigtig ligesom for at smage og mærke, lod han pikhovedet flere gange bevæge sig lidt ud og ind, inden han uventet stødte til. Kæft det gjorde ondt i situationen. Det er mærkeligt, hvordan en smerte hurtig kan vende sig til nydelse. Jasper tog med begge hænder fat om mine hofter og begyndte rytmisk at kneppe mig. Jeg forsøgte at følge med og fortsætte bevægelserne, når han holdt lidt pauser ind imellem. Vi begge stønnede af nydelse og lyst, samtidig med, at han lænede indimellem lænede sig ind over mig og lod sin mund søge mig til lidenskabelige kys, mens vi kneppede og stønnede.

- ”Hvad så daddy, skal du have noget drengepik”, sagde han flere gange og lod sine hænder kærtegne min krop. Jeg følte hvordan han greb fat i mine overflødige kilo og kærtegnede mig på siden og min mave. Hans hænder søgte ned mod min pik, som var halvfed, men han kunne ikke holde koncentrationen af at spille den og jeg havde rigeligt med at holde mig på alle 4.
Lydende fra andre, som vi havde hørt tidligere var nu forsvundet igen.

På et tidspunkt trak Jasper pikken ud og fik lagt sig på ryggen.
- ”Sæt dig op på min daddy, du skal ride mig til jeg kommer”, fik han liderligt sagt.
Jeg skyndte mig, at gøre som han sagde. Jeg fik mig anbragt og førte hans pik op i mig. Han var knapt nok inde inden han rytmiske begyndte at kneppe mig. Hans underliv bevægede sig hurtige og mere intenst end jeg tror jeg havde oplevet fra andre. Hurtigere og hurtigere, uden jeg havde kontrol over noget som helst bevægede han underlivet op og ned.
Jeg kærtegnede hans let behårede bryst, lod mine fingre kærtegne hans mørke brystvorter og lod fingrene glide gennem hans sorte hår. Lod en hånd glide om og lege blidt med hans nosser, mens Jasper liderligt bevægede underlivet op og ned.
- ”Jeg kommer daddy, kæft jeg kommer. For satan hvor jeg kommer daddy”, nærmest råbte Jasper, uden tanker for hvordan han tidligere havde været bekymret for at blive opdaget. Jeg nåede at tænke, at jeg håbede pladsen nu var helt øde nu.

Jasper var fuldstændig væk i sin orgasme. Han stødte underlivet op imod mig og jeg kunne mærke hvordan hans pik blev større inden i mig og mens hans hænder holdt et fast tag om mine hofter, kom Jasper oppe i mig. Sveden drev af ham, mens han gentagne gange stødte sit underliv op, så hans pik var dybt oppe i mig. Jeg mærkede hvordan han stødte med underlivet og hvordan energien nærmest forlod ham, som når man slukker vandet til en vandslange og spændstigheden i slangen forsvinder, efterhånden som orgasmen også ebbede ud.

Jasper tog fat i mine skuldre og trak mig ned til sig og kyssede mig lidenskabelig. Mens vi kyssede, kærtegnede vi hinanden og jeg kunne mærke hans pik blive slap og begynde at glide ud af mig.
Vi var begge våde af sved og langsomt begyndte Jasper at vende tilbage til virkeligheden igen.
- ”For hulen hvor var det intenst og lækkert”, nærmest udåndende sagde Jasper, mens han begyndte at tage kondomet af. Jeg nåede at se, at han havde afleveret en ordentlig portion sæd inden han slog en knude og fandt en pose at putte det. Vi tørrede os begge i røven og på pikkene med nogle wetwipes, som jeg praktisk havde husket at få med. De kom også i affaldsposen.

- ”Hold da kæft, hvor var det lækkert”, gentog Jasper igen og igen. Jeg kunne jo kun give ham ret.
Hurtigt fik vi gjort os færdige og som 2 flove teenagere sneg vi os sammen ud af bevoksningen. Jeg opdagede nogle fyre gå rundt på pladsen. Et par af dem gav os tumlen op, og jeg kunne konstatere, at vi nok alligevel ikke havde været helt alene i bevoksningen, som Jasper havde villet. Jeg kommenterede ikke noget. Jasper skyndte sig hen til sin bil og fik hurtig sagt tak og sagt det måtte vi snarest gøre om. Hvilket jeg glædede mig til.
Et par dage senere fik jeg en besked på Grindr’
- ”Tusinde tak for en lækker oplevelse på rastepladsen, Lars. Det var det mest intense sex jeg har haft nogensinde. Det var dejligt at få udlevet min fantasi og forestillinger. Jeg vil dog gerne, at vi ikke mødes mere”. Og så skrev han ikke mere.
Det var en lidt nedslående besked. Jeg kan nu af Jaspers profil på Grindr, se at han stadigvæk er aktiv, men nu udelukkende søger fyre yngre end ham selv. Ærgerligt, da jeg gerne to en omgang sex mere med ham. Enten i naturen på en rasteplads eller hvor han kunne have lyst.
Kommentar