Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min fars truckerven

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2783

Af: AnonymNord.

Læs flere noveller af:
» AnonymNord.

Skriv til:
» AnonymNord
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Analsex, Aldersforskel og Første gang
Jeg havde kendt Mark hele mit liv. Hele mit tretten år lange liv. Min far havde kendt ham endnu længere. Han var en af mine fars tætte venner. Ikke den tætteste. Den plads var optaget af min mor. Jeg havde aldrig hørt historien om, hvordan Mark og far lærte hinanden. De var bare venner og dermed en del af hele mit liv. Jeg klagede ikke, for Mark var en sej fyr. Han var ungkarl, så der var ingen kvinde i hans liv. Men han virkede ikke til at kede sig. Jeg var i den alder, hvor sex begyndte at interessere mig. Det tror jeg, Mark lagde mærke til, for nogle gange, hvor Mark passede mig - ja, mor og far stolede ikke på mig alene. Havde nok noget at gøre med, at jeg faldt i søvn med hoveddøren på klem for nogle år siden. Ikke just det bedste eksempel på at være alene hjemme. Men når Mark passede mig, var han ikke sky for at fortælle om hans møder med kvinder. Hvordan han scorede dem i byen. Han kunne være en rigtig charmør, så kvinderne fulgte ham bare med hjem og så havde de sex hele natten. Hver gang Mark fortalte en af de historier, strittede min lille pik - Mark kaldte sin tissemand for pik, så det gør jeg også. Jeg smilte altid smørret. Mark virkede til at kunne lide at fortælle mig det. Han kaldte mig altid en uartig og pervers dreng, når jeg smilte og kløede mig lidt i skridtet. Nogle gange havde jeg kun løse shorts på og så kunne min stivert ses. Nogle gange håbede jeg, Mark ville lægge mærke til den, men han kiggede aldrig ned.

Det var blevet sommerferie og vi havde ingen planer. Mor og far havde ikke bestilt rejse til udlandet, selvom vi hver sommer er et sted henne. Jeg var enebarn, så jeg var nok forkælet på den måde. Det ene år Frankrig, næste Italien, så Bulgarien og så videre. Men ikke i år. I år havde vi ingen planer. Og jeg brokkede mig om det.
“Moar, jeg vil altså gerne afsted. Det er så kedeligt herhjemme!” brokkede jeg mig en dag, hvor Mark tilfældigvis var på besøg. Han og far nød en øl i stuen, imens jeg hjalp mor med at skrælle gulerødder til aftensmad.
“Tobias, jeg er ked af det. Far og jeg har talt.” sagde mor, men selv hun virkede lidt trist over det.
“Danmark er så kedeligt!” Jeg kunne virkelig opføre mig som en forkælet møgunger.
Og lige i det øjeblik kunne lyden af lænestolene fra stuen høres. “Jeg synes ellers Danmark er et smukt land, når jeg kører rundt,” Mark kom ind i køkkenet, drikkende fra sin øl og med far lige ved sig. Jeg kiggede på Mark, klar til at komme med en dumsmart kommentar, men han kom mig i forkøbet. “Hey, jeg har en ide. Karen og Magnus, hvad siger I til, hvis jeg tage Tobias med på et lille roadtrip her i Danmark? Jeg skal rundt omkring om en lille uge i min lastbil. Jeg kan snildt have Tobias med. Hvis knægten vil med selvfølgelig.” Og så kiggede først Mark på mig og efter mor og far havde kigget kort på hinanden, var deres blikke også på mig.
Jeg tøvede i et par sekunder, ikke af tøven, men af overraskelse. Og så bredte smilet sig. “Ja, ja, ja! Åh, mor, må jeg godt?”
Mor kiggede kort over på far. “Jeg ved ikke helt.” Mor var meget tøvende, men far trådte frem og viftede med den ene hånd.
“Skat, slap nu af. Mark er en guttermand. Jeg vil sgu hellere have Tobias med Mark en her måned end mange af mine andre venner. Hvor lang tid skal du være afsted, du?”
“To uger. Måske to en halv, alt afhængig trafik og hvor lange hvilepauser, jeg tager.”
Far og mor kiggede på hinanden. Far var helt rolig, men mors ansigt sagde alt. Men så trådte far over til mor, lagde en arm om hendes liv og sagde lavmælt, men højt nok til, jeg kunne høre det: “To en halv uge bare os to. Måske vi skulle tage en afbudsrejse, bare os to.” Jeg kunne nemt have blevet jaloux der, men mit fokus var på Mark. To uger med Mark. Bare ham og mig. Ingen forældre, bare gutterne. Det lød som en drøm. En ren drøm.

Det tog ikke meget mere at overtale mor, så da fem dage var gået, havde jeg pakket en lille kuffert og ventede på Mark. Mor og far ventede med mig. Jeg var virkelig ivrig. Jeg kunne ikke stå stille. Jeg lignede et dampbarn.
Vi kunne høre lastbilen, før vi kunne se den. Den larmende motor og hele molevitten. Og da den var et par huse før os, dyttede den højlydt på den rigtige lastbilmåde. “Der er han!” råbte jeg og pegede på lastbilen. Jeg kunne se Mark på føresædet. Han smilte stort, da han så, hvor klar jeg var.
Fem minutter efter var min kuffert smidt i lastbilen og jeg sad på passagersædet med åben dør. Mor og far stod på fortorvet. “Nu lytter du til Mark, skat. Han bestemmer de næste to uger, okay?”
“Jaja, mor,” sagde jeg. Jeg ville bare gerne afsted. “Det skal jeg nok.”
“Godt. Og Mark, du har vores telefonnumre. Sker der noget eller hvis han bliver for meget, ringer du bare. Så henter vi ham.”
“Karen, bare rolig. Jeg har styr på ungen. I skal nyde tiden bare jer to. Man kan altid bruge lidt alenetid som forældre.” Jeg kunne ikke lade være med at kigge på Mark. Mente han virkelig det..? Troede han, mine forældre ville have sex, mens jeg var væk? Ad!
“Jeg elsker dig, skat.” sagde mor og trådte halvt ind i lastbilen for at give mig et kys på kinden. Jeg krammede hende, lod hende kysse mig og sagde det tilbage. Og så var vi afsted!

“Det her er så fedt. Tak for at tilbyde det, Mark.” Jeg havde takket ham lige, da han havde tilbudt det. Takket ham under maden samme dag. Skrevet tak mindst én gang dagligt og nu gjorde jeg igen.
“Så lidt, mester. Man kan altid bruge en mandetur.” sagde Mark og drejede ned på motorvejen. Jeg kunne godt lide, at han kaldte det en mandetur. Mor havde kaldt det en ‘drengetur’. Men jeg var altså ikke en dreng mere! Jeg var begyndt at blive en mand. Selvom det nok ikke kunne ses på min pik. Til idræt kunne jeg se, at mange af de andre i klassen havde meget større pikke end mig. Og nogle havde endda mange hår dernede. Daniel havde næsten en hel busk, der dækkede hans nosser. Ja, jeg kiggede lidt i smug. Min egen pik var ikke stor. Min var kun 7 og en halv centimeter stiv. Jeg havde målt. Nogle af de andres virkede så store i slap tilstand. Men jeg havde et par hår dernede! Og når jeg legede med pikken længe nok, skød jeg sperm. Det kaldte Mark det. Seksualundervisningen kaldte det sæd, men jeg sagde sperm.

Timerne gik og vi kørte bare. Jeg fik set meget af Danmark. Mest Jylland. Da det var begyndt at blive aften og spisetid, kørte vi ind på en rasteplads, hvor der var en McDonald’s. Det var dagens aftensmad. Vi spiste i lastbilen. Jeg fortalte Mark om alt muligt fra skolen. Hvad vi lavede, hvem der var kærester og sådan. Jeg ved ikke, hvordan vi kom ind på det, men jeg begyndte at liste de drenge, der havde sagt, de havde prøvet sex.
“Kasper siger, Emilia har suttet hans pik. Og Jacob siger, han har givet Julie finger,” Mine sexhistorier var sket ikke lige så gode eller detaljeret som Marks. Især, når det bare var viderefortællinger, for jeg havde intet gjort. “Og Oscar siger, han har kneppet Lisa. Men det tror jeg er løgn, for Lisa er alt for pæn til ham.” Det sidste sagde jeg, fordi det sagde alle drengene. Jeg kunne helt se det. Måske, fordi jeg ikke tænkte på piger som pæne. Jeg ved ikke, hvorfor. De var bare ikke så interessante for mig.
“Vil du da gerne kneppe Lisa også?” Marks spørgsmål fik mine kinder til at blive rødglødende, imens jeg bare spiste videre af min hamburger.
“Jeg, øhm, jeg, måske? Jeg ved ikke.”
“Det er helt i orden, mester. Måske du ikke engang gider piger. Det er også helt okay. En af mine kollegaer er bøsse. Hey, jeg tror, jeg er biseksuel endda.” Dét fik mig til at kigge op. Jeg skyndte mig at tygge biden og sluge den.
“Biseksuel, dig? Men du har kun været med tøser.”
“Jeg fortæller det, jeg vil fortælle, makker. Der er mange historier af mine, du ikke har hørt.” Og dér bed jeg fast, for jeg ville høre alle af Marks historier.
“Fortæl, fortæl, fortæl.” bønfaldt jeg og til sidst bukkede Mark under og så fortalte han. Mange flere historier. Historier kun med ham og mænd.

Resten af aftenen kunne jeg ikke lade være med at tænke på Mark sammen med fyre. Hvordan han også havde sex med dem. Han var selv den aktive rolle der, hvor de mange mænd var den passive, men stadigvæk. Det måtte være anderledes end at have sex med en kvinde, ikke?
Bag sæderne i lastbilen var der et lille soverum. Mark havde en køjeseng, men den øverste brugte han normalt bare til opbevaring. Det var min seng, sagde han. Han faldt hurtig i søvn, men jeg kunne ikke falde i søvn. Jeg tænkte bare videre. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, tankerne ikke gjorde mig ophidsende. Min pik strittede direkte op og lavede et telt ud af min dyne.
Jeg ved ikke, hvornår jeg faldt i søvn, men det gjorde jeg. Og selv mine drømme centrerede om Mark og mænd. Hvordan han kneppede ham, kyssede dem, suttede dem, slikkede dem. Det var ophidsende drømme. Nok til at være en våd drøm. Det fandt jeg ud af, da jeg vågnede. Jeg havde ryggen ud mod det lille rum, så da Mark vækkede mig, kunne han ikke se det. Men jeg kunne mærke det. Det fugtige og klistret ved mit skridt. Det var løbet igennem mine underbukser og havde gjort dynen våd også. Jeg var nervøs. Det var så pinligt! Hvordan skulle jeg forklare det til Mark? Ville han sende mig hjem til mine forældre? Jeg måtte skjule det. Andet var der ikke at gøre.
Mark var gået udenfor, dog med døren åben, så vi kunne snakke, skulle vi ville det. Men jeg sagde intet. Jeg havde noget at gøre, som Mark ikke måtte vide. Jeg foldede dynen, så pletten ikke kunne ses. Jeg håbede, Mark ikke kiggede bag her før i aften, hvor det forhåbentlig var tørret ind. Jeg hoppede ned af køjen, kun iført mine grå underbukser. De var tydeligvis mørke i skridtet. Jeg tog dem af. Mit hjerte bankede og jeg havde problemer med bare at tage mine underbukser af! Jeg hoppede på et ben med meget dårlig balance. Jeg stødte ind i noget, der gav en lille lyd.
“Er du okay derinde, mester?” sagde Mark i en forhøjende stemme, som om han var på vej ind. Nej! Det måtte han ikke.
“Jeg er helt okay! Kommer ud om fem!” sagde jeg hurtigt. Underbukserne kom endelig af. Jeg gemte den under dynen. Nu stod jeg her i bar røv og dolk. Jeg kunne ikke finde min kuffert. Hvor var den henne? Jeg ledte overalt. Under sengen, nej, under mit sæde, nej. Hvor var den? Jeg kiggede kort op og dér var den. Oven på et skab. Jeg kravlede op i min seng, knæene på madrassen og strakte armene. Jeg tænkte ikke over, at jeg havde ryggen til og min numse var lige ud til døren. Jeg skulle bare have min kuffert, hvor jeg havde nye underbukser i.
Jeg fik dem på og noget hurtigt tøj. Shorts og trøje. Og så kom jeg endelig ud til Mark, lidt længere end fem minutter efter. “Det tog sin tid. Tog du en morgenspiller eller hva?” Marks stemme var tydeligvis for sjov, men jeg blev stadig lidt rød i kinderne. Havde han set det mon?

Som dagen skred frem, blev tankerne om mit lille uheld gradvist gemt længere og længere bag i mit hoved. Da aften var nået igen og vi holdt ved en ny rasteplads, denne gang på Fyn, havde jeg helt glemt det. Den her rasteplads var meget større, men der var ingen McDonald’s. Der var en tankstation. Og et truckerbadeværelse.
“Hvad er et truckerbadeværelse?” spurgte jeg.
“Det er, hvad det lyder til. Et badeværelse for truckere. Et sted, hvor man lige kan blive vasket. Man kommer til at stinke af at køre flere dage i træk,” Jeg lugtede til mine armehuler. Ja, jeg lugtede meget af sved. Det havde jeg ikke engang lagt mærke til. “Så i dag skal vi sgu have et bad!”
Vi gik ind på tankstationen og direkte op til disken. En gammel kvinde stod der og smilte sødt til mig. Mark førte ordet. “Er jeres badeværelser ledige?”
“Jeg tjekker lige,” sagde hun og kiggede på en skærm. “Nummer 3 er ledig, men resten af optaget.”
Mark kiggede på mig, nærmest med et spørgende blik. Jeg nikkede bare kort, jeg vidste ikke helt, hvad han mente. “Det tager vi.” sagde han og betalte for det.
Jeg fulgte med ham ud igen af tankstationen og om bag bygningen. Der var der en samling døre med numre på. Vi gik hen til nummer 3. Mark havde fået en nøgle, som han låste op med. Jeg trådte først ind. Det lugtede af offentlig toilet og mindede om omklædningsrummet til idræt, bare mindre. Der var en håndvask med spejl på den ene væg, toilet ved siden af og en halv væg længere nede. Jeg kunne se bruserhovedet der. Et par rene håndklæder hang på knager.
Mark låste døren bag sig og kiggede på mig. “Ja, vi må sgu dele, mester,” Og dér faldt femøren. Vi havde ikke hvert vores bad. Vi skulle dele. Jeg var lidt tavs. “Jeg tager først, hvis det er okay med dig. Mellem os to, stinker jeg mest.” Mark grinte og trådte helt hen til badet. Pludselig kom tøj svingende over halvvæggen. Først hans jeans, så hættetrøjen, et par strømper og til sidst et par sorte underbukser. Jeg kunne se toppen af Marks brystkasse og hoved. De stærke skuldre, det mørke hår og det korte skæg. Jeg kiggede hurtig væk med røde kinder.
Lyden af vand kunne høres. Mark var nøgen få meter fra mig og tog et bad. Mine tanker tænkte tydelig på én ting. Marks historier. Jeg ved ikke, om det var varmen fra mine kinder, varmen fra tankerne eller dampen fra badet, der gjorde mig varm. Jeg var nød til at tage noget af mit tøj af. Først røg trøjen, men shortsene fulgte med hurtigt efter. Skoene trådte jeg ud af. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tog også strømperne af. Der stod jeg, kun iført mine underbukser med halvstiv pik og min fars ven nøgen og badende ved mig. Jeg ved ikke, hvad der gik af mig, men jeg trak mine underbukser af. Jeg tænkte ikke, jeg gik bare. Jeg gik ned mod badet. Ned mod vandet. Ned mod Mark.
Jeg stod i den anden ende og kiggede. Mark havde ryggen til ham. Jeg kunne se hans stærke, våde ryg. De halvbehårede baller virkede pæne. De stærke og mere behåret ben var stærke. “Argh!” Mark vendte sig om. Han virkede skræmt af mig. “For helvede, Tobias!”
Fornuften kom tilbage til mig. Jeg løb væk og hen på toilettet. Jeg begravede ansigtet i mine hænder og begyndte at stortude. Bruseren blev stoppet og Mark kom kort efter hen til mig. Han havde ikke taget håndklæde om livet. En arm lagde sig på min skulder. “Hey, det er okay. Jeg blev bare forskrækket, bare det,” Men jeg fortsatte med at hulke. Jeg var pinlig berørt, skamfuld og hadet mig selv. Hvorfor gjorde jeg det? Mark bevægede sin hånd beroligende på min skulder, men da det ikke virkede, bevægede han den hen til min hage og tvang mit hoved op. Han var meget stærkere end mig. Mine røde og tårerfyldte øjne mødte hans. Jeg snøftede og hviskede undskyld. “Hey, hey. Ingen undskyldning, okay?” Jeg nikkede og tørrede mine øjne. “Du må gerne tage bad med mig, hvis du vil. Vil du gerne det?” Jeg tænkte lidt over det, men nikkede til sidst. Mark rejste sig op. Jeg kiggede op. Mine øjne kunne dog ikke lade være med at fange hans pik. Den var stor. Men jeg kiggede videre op til hans øjne. Han strakte sin hånd ud til mig. Jeg tog imod den og fulgte ham med ud i badet. Her badede vi sammen. Han hjalp mig med at få sæbe på min ryg. Han gjorde mig glad igen. Fik mig til at grine og smile og alt muligt.
Da vi var helt rene, pakkede han mig ind i et håndklæde, inden han tørrede sig selv. Jeg stod og så på, imens han tørrede sin flotte krop. Han var ikke veltrænet eller muskuløs. Der var ingen sixpack eller markerede muskler, men han var ikke tyk. Og han var heller ikke spinkel. Ikke ligesom mig. Han var velbalanceret og smuk og flt.
“Jorden kalder Tobias, er nogen hjemme?” Jeg måtte have dagdrømmet, for pludselig knipsede Mark lige foran mit ansigt. Han rev mig tilbage til virkeligheden. Det fik ham til at grine. “Hvad tænker du på, mester? Hjemve?”
“Nej, det er ikke det.” sagde jeg lettere fraværende. Jeg kiggede ned i gulvet og trak mine skuldre frem. Jeg kunne mærke min pik blive større. Jeg ville helst ikke have Mark til at se det. Men han lagde mærke til min bevægelse i skuldrene, for han bukkede sig ned, så han var lidt lavere end mand. Han tog sit håndklæde og tørrede mit hår.
Han kiggede mig dybt i øjnene efter det. Jeg kiggede tilbage. Mit hoved begyndte at opføre sig som før. Som da trådte ind i badet til Mark. Jeg tænkte ikke, jeg gjorde bare. Jeg kyssede Mark. Et hurtigt kys, men et kys på læberne. Mine tanker kom tilbage og jeg trak mig tilbage, klar til at græde igen. Men denne gang reddede Mark mig ved at tage mod i hans arme. “Tobias, min ven. Hvorfor gjorde du det?”
Han krammede mig. Helt tæt. Hvorfor krammede han mig? Jeg havde lige kysset ham, han burde blive sur. Hvorfor var han ikke sur? Han trak mig ud fra sit kram, kiggede mig i øjnene, uden tvivl afventende mit svar. Men frem for at svare tog jeg modet og kyssede ham igen. Og denne gang trak jeg mig ikke tilbage. Tværtimod. Jeg lagde mine arme rundt om ham, trak mig tættere ind, åbnede munden og prøvede at kysse med tunge. Og Mark havde også sin mund åben. Han lod mig kysse ham!
Det gjorde mig liderlig. Jeg ved ikke, hvor længe vi kyssede, men det var længe. Begge håndklæder faldt, så vi kyssede helt nøgne. Mark havde taget godt fat i mig og løftet mig op. Mine ben var rundt om hans talje for at holde fast. Min nu stenhårde pik var direkte mod hans mave og mig. Og jeg kunne mærke hans voksende pik under mig. Vi trak endelig vores munde fra hinanden, selvom jeg ikke ville. Jeg kunne ikke lade være med at smile. Mark smilte også, men ikke lige så stort. Han brød stilheden. “Vi burde ikke gøre det her.”
“Men vi gør det.” sagde jeg og gav et lille kys igen. Det fik Mark til at grine.

Vi sagde ikke meget mere på badeværelset. Vi fik tøj på, givet nøglen tilbage, bestilt noget mad og tog det med ind i lastbilen. Det var bare nogle hotdogs denne gang. Vi satte os foran igen og spiste. Da vi var færdige, gik vi dog bag til sengene. Vi sagde det ikke, vi gjorde det bare. Her satte Mark sig på sin seng og klappede ved siden af, hentydende til, at jeg skulle sætte mig der. Jeg vidste, vi skulle snakke om dét. Men ingen sagde noget i starten. Vi var stille. Akavet stilhed. Men det var Mark, der brød tavsheden.
“Hvorfor, Tobias? Jeg er ikke sur og jeg siger intet til dine forældre, men hvorfor kyssede du mig?”
Jeg kiggede ned i mine hænder og trak på skulderne. Men jeg vidste, det ikke var svar nok. “Jeg tror, jeg kan lide dig.” Mere kunne jeg ikke sige.
“Jeg kan også godt lide dig, men man kysser ikke alle dem, man kan lide. Jeg kan også lide dine forældre, men derfor kysser jeg dem ikke.” Mark prøvede virkelig at lette stemningen. Jeg smilte da også, men det hjalp ikke meget.
Jeg tog en dyb indånding og sagde endelig, som var det en erkendelse i retten. “Jeg kan virkelig godt lide dig, Mark.” Det virkede til, at Mark forstod dette. Han sad i nogle sekunder stille, tænkende. Og så tog han fat i mine skuldre og vendte mig ansigt til ansigt med ham.
“Men det er forkert, okay? Du er en lille dreng stadig. Du burde ikke gøre sådan med mig. Du burde gøre det med sådan en som Lisa.”
“Jeg vil ikke med Lisa.”
“Jamen, så med Oscar.”
“Jeg vil ikke med Oscar,” Jeg kiggede op. “Jeg vil gerne med dig, Mark. Jeg vil, virkelig vil.” Igen virkede Mark til at tænke, men jeg lod ham ikke tænke færdig. Jeg lænede mig ind for et kys igen. Denne gang mere voldsomt end sidst. Jeg lagde min vægt til det, så Mark faldt bag ud på sin seng. Jeg var oven på ham og kyssede ham. Han kyssede tilbage, inderligt og dybt. Mine hænder bevægede sig på hans krop. Mærkede ham. Han holdt mig mellem min side og hofter. Mine hænder begyndte at rejse ned, indtil de nåede hans skridt. Her mærkede jeg på jeansene. Der var en god bule i dem. Ikke helt stor nok, men den var begyndende. Jeg begyndte at gnide bulen. Jeg ville have den største bule i bukserne.
Og da jeg havde nået det, begyndte jeg at trække mig fra kysset. Jeg ved ikke, hvad der gik over mig. Jeg tænkte ikke, jeg lod min krop handle. Jeg kyssede Mark på hagen, så på halsen. Jeg arbejdede ved ned, indtil mit hoved var lige foran skridtet. Jeg sad på knæ på gulvet og kiggede på skridtet. Mine hænder fumlede med at få bæltet op, men det skete. Jeg knappede og lynede bukserne op og prøvede at trække dem ned. Men Mark var nød til at hjælpe. Han var nød til at løfte min røv. Og det gjorde han! Efter nogle sekunder gjorde han det. Dermed kunne jeg få hans bukser helt af og ned til hans ankler. Jeg kiggede på hans pik. Den var hård, stiv, lang og tyk. Den var nok nitten centimeter og næsten lige så tyk som en dåsesodavand. Jeg forstod godt, hvorfor alle de kvinder og mænd var glade for ham.
Jeg gav kort Mark et blik. Han nikkede og med det samme åbnede jeg munden. Jeg ville sluge Mark helt, men jeg bed over mere end jeg kunne tygge - bogstavelig talt. Jeg kunne mærke brækfornemmelsen. Mark satte sig op, klar til at berolige mig, men jeg stoppede ham. Jeg tog pikken ud af munden igen. Jeg måtte gøre det på en anden måde. Så jeg begyndte at kysse hovedet. Højre hånd holdt om dåsepikken og kørte den op og ned. Jeg kyssede uden på forhuden og på selve hovedet. Mark begyndte at stønne. Han kunne lide det og dermed kunne jeg lide det.
Jeg begyndte at kysse med mere åben mund. Langsomt fik jeg hele hovedet i munden. Jeg arbejdede længere ned. Jeg fik nok halvdelen af pikken i munden, før jeg langsomt kunne mærke brækfornemmelsen igen, så jeg stoppede. Halvdelen måtte være nok. Og det var det. For som jeg arbejdede på halvdelen af pikken, suttede og bevægede hovedet, blev Marks støn større og større. Han holdt mig i mit halvlange, brune hår. Og pludselig udbrød han højt og liderligt: “Jeg kommer!” Mark slap mit hår, klar til at lade mig komme fri, men jeg lod ikke hans pik gå. Jeg trak den ud, så kun hovedet var inde. Og så rykkede jeg i hans pik, til han kom mig i munden. De hårde, varme sprøjt af sæd ramte min gane. Jeg havde næsten problemer med at sluge. Jeg var næsten ved at drukne, men jeg gjorde ikke. Jeg slugte alt, hvad Mark gav mig. Alt den varme, salte og klistret sæd.
Da der ikke kom mere og Mark åbnede ud, som havde han løbet et marathon, trak jeg hans pik helt ud af min mund. Jeg kravlede op i sengen igen i Marks arme. Jeg slikkede mig om munden, hvilket fik Mark til at grine. “Det var et af de bedste blowjobs, jeg har fået!” sagde han brustende og tilfreds, inden han tog om mig og trak mig ned og putte med ham. Min mund føltes øm og brugt, men jeg kunne lide det. Jeg var træt. I nat var stikmodsat af sidste nat. Denne gang faldt jeg i søvn med det samme. Jeg faldt i søvn i Marks arme med eftersmagen af hans sæd endnu på min tunge.

Jeg vågnede og havde det virkelig godt. Jeg måtte virkelig have haft en god drøm, siden jeg kunne have det så dejligt. Det var først, da jeg åbnede øjnene og kiggede rundt, at jeg fandt ud af hvorfor. Det var ikke en drøms skyld. Jeg følte mig dejlig, fordi min pik var i Marks mund. Han gav mig mit aller første blowjob! Han kunne have alle mine syv centimeter i sin mund uden problemer. Jeg var lidt jaloux, men følelsen tog overhånd. Jeg greb fat i lagnet og bare nød Marks mund. Det tog maks et halv minut, fra jeg var stået op, til jeg kom i Marks mund.
“Sådan kunne jeg vågne hver morgen.” åndede jeg lettet ud og fik et morgenkys af Mark. Hans mund smagte anderledes end i går. Det måtte være smagen af min egen pik. Det var frækt. Virkelig frækt.
Resten af morgenen var vi meget sobre. Tøj kom på, morgenmad blev købt på tankstationen - lidt seje rundstykker med ost - og så var vi på vejen igen. De første par timer var også meget sobre. Vi snakkede om alt muligt og intet omhandlede sex eller hvad vi havde gjort. Men da klokken var begyndt at blive elleve, begyndte det at klø i mit skridt. Ikke en kløen som ved et udslæt. Nej, en kløen af liderlighed. Mark måtte have lagt mærke til det, for han smågrinte lidt.
“Haha, meget morsomt.” svarede jeg sarkastisk tilbage og kløede lidt videre. Mark tog sig selv i skridtet. Jeg kunne se omridset af hans begyndende hårde pik. Det ville være cliche og sige, at min mund gik i vand, men jeg var lidt sulten efter middagsmad. En lille snack inden kunne jeg godt. Derfor løsnede jeg min sikkerhedssele. Mark skævede over og skulle til at sige noget, men da jeg flyttede mig tættere på ham, sagde han intet. Det var en akavet siddeplads. Håndbremsen nev mig lidt i siden, men jeg fik løsnet Marks bukser og fisket pikken frem. Det tog mig ikke lang tid at få den helt stiv og så ind i munden. I flere minutter suttede, slikkede og kyssede jeg Marks dejlige pik, imens jeg kærtegnede ved hans nosser og kørte hånden om pikken også. Jeg kunne endnu ikke få hele pikken i munden. Modsat mit morgenblowjob holdte Mark i lang tid. Jeg var begyndt at blive øm i kæben, men jeg kæmpede videre. Jeg suttede, indtil han gav mig sit sperm igen. Mit andet blowjob på under fireogtyvetimer og jeg elskede det!

Vi lavede ikke noget specielt resten af dagen. Vi spiste, kørte og snakkede. Da det var blevet aften og vi knap nok havde spist aftensmad, havde Mark den ide at gå om bagi. Jeg vidste godt, hvad det betød, så jeg sprang nærmest ud af mit sæde og om på sengen. Jeg var godt igang med at rive tøjet af mig selv, men Mark stoppede mig. Han var rolig og ville have mig til at være rolig.
“Vi skal lige snakke inden, mester,” Igen klappede han på sengen for at få mig ned og sidde. Jeg skævede kort ned til hans skridt, men han begyndte at snakke igen, så jeg kiggede op. “Hvad vi har gjort indtil nu er meget forkert. Vi kan komme i stor ballade.”
“Det ved jeg godt. Jeg holder mund. Vores hemmelighed.” forsikrede jeg, men Mark fortsatte.
“Jeg kan komme i endnu større ballade, okay? Det er ikke velset det her. Dig og mig. Derfor vil jeg gerne spørge dig direkte, om du er okay med det, vi laver? Er du bare en my i tvivl, stopper vi. Forstået?”
Uden at tøve erklærede jeg: “Jeg vil gerne! Jeg vil gerne fortsætte!” Min iver fik Mark til at grine. Han klappede mig på skulderen og trak mig ind i et dejligt, intenst kys. Vi faldt bag ud, endnu i kysset. Vi gramsede flere steder på hinanden. Han tog mig på et tidspunkt på min ene balle. Det fik en tanke til at komme tilbage. Mark havde kneppet kvinder og mænd. Jeg trak mig fra kysset, satte mig halvt op og kiggede meget seriøst på Mark. Han virkede lidt uroligt over min pludselige skift af karakter. “Mark, jeg vil gerne have, du knepper mig.”
Mark grinte lidt i starten. Som om det var en joke. Men da han kunne se seriøsiteten i mine øjne og stemme, stoppede han med at grine. “Åh, Tobias, det er modigt og sødt af dig. Men min pik er stor og du er lille, for ikke at sige jomfru. Det vil gøre ondt.”
“Jeg er ligeglad. Jeg vil gerne. Du skal være min første. Det vil jeg have. Det har jeg bestemt.” Jeg var konstant og bestemmende i stemmen. Jeg kunne se, at Mark tænkte meget over det. Han kiggede kort på det ene skab. Det undrede mig lidt, men han kiggede tilbage på mig og nikkede.
“Okay, men jeg har nogle krav: Vi bruger rigelig med glidecreme, ellers gør vi skade på dig. Jeg har lovet dine forældre dig hjemme i ét stykke. Derudover skal du vaskes først. Indvendig. Det er vigtigt,” Jeg lyttede ivrigt og nikkede mere ivrigt. Mark var meget seriøst, men så valgte han at kysse mig dybt, inden han trak tilbage. “Og det sidste er, at jeg sgu elsker dig, knægt.”
“Jeg elsker også dig, Mark!” sagde jeg og krammede og kyssede ham.

Det tog tid at gøre mig ren. Der skulle vand oppe i mig og det virkede underligt. Det skulle ud igen, så jeg sad i en halv time med min nøgne numse ude af lastbilsdøren og fik det beskidte vand ud på asfalten. Da Mark mente, jeg var ren nok, trak jeg mine shorts op og vi gik i sengen. Jeg kunne ikke vente et sekund mere! Og det kunne Mark tydeligvis heller ikke, for så snart døren var lukket og låst, trak han mig til sig i et kys. Det var vores længste kys nogensinde. Det stoppede kun, når en af os skulle have en trøje af, men så fortsatte kysset. Vi kyssede, indtil vi havde revet al tøjet af hinanden. Jeg nød stadig at se Mark nøgen. Jeg kiggede på hans stive pik. Den virkede større nu end nogensinde. Jeg slugte en smule spyt.
“Er du stadig frisk?” spurgte han forsikrende og da jeg nikkede, tog han sig på pikken, inden han smed mig i sin seng. Han kravlede op til mig, som en sulten løve mod en forsvarsløs zebra. Han kyssede min nøgne, lille krop hele vejen op til min hals. Jeg nød det. Jeg elskede det. Jeg elskede ham. Han gav mig et hurtigt kys, inden han kyssede ned af min krop igen. Han stoppede ved min pik, tog mig på hofterne og vendte mig rundt, så min numse var direkte foran hans ansigt. Jeg havde en lille tanline fra de sidste sommeruger i skole. Og efterskole var nogle af os drenge taget direkte i havet. Selvfølgelig havde vi ikke badetøj med, så det foregik i vores underbukser. En meget primitiv speedos, men solens stråler havde efterladt størstedelen af min hud lettere gylden, imens min numse var kridhvid.
Klask!
Slaget mod min højre balle forskrækkede mig. Jeg gav et lille pip, men fniste bagefter. Mark tog fat i min ene balle. Han kunne have den i sin ene hånd. Den anden fulgte hurtigt med. Han spredte mine baller. Jeg kunne høre ham spytte i min revne. Følelsen af spyt mod mit numsehul. Men jeg nåede ikke at kunne beskrive følelsen, før noget nyt var i min revne. Jeg kunne mærke de behårede kinder mod mine baller. Næsen kildende mod det nedre af min lænd. Og tungen, der dansede i min revne og henover numsehullet. Jeg kunne ikke andet end stønne af nydelse. Mark slikkede min røv. Nej, han spiste den! Hans tunge legede med mit numsehul. Pressede imod. Trængte ind.
Jeg bed mig i underlæben af ren og sker nydelse. Jeg kunne ikke stoppe med at stønne, mumle og pive. Det var så dejligt. Marks tunge legede med mit numsehul. Gjorde det slappere, men ikke løst. Han måtte gerne fortsætte forevigt, men der var noget andet af Marks, jeg gerne vil have i mig også. Og det vidste han også. For efter noget tid slap han mine baller, trak ansigtet op. Jeg kiggede mig over skulderne. Jeg så ansigtet af en sulten og liderlig mand. Han sprang op for at kysse mig. Jeg var ligeglad med, hvor hans mund og tunge havde været. Jeg åbnede frivilligt min mund for hans kys.
Jeg havde lukket øjne, når vi kyssede, så jeg så ikke, da Mark fumlede frem med noget. Eller da han åbnede låget og tog en ordentlig klat på sine fingre. Først, da det kolde gele ramte mit numsehul, kunne jeg mærke det. Hans tunge var erstattet med glidecremesfyldt fingre. Først én, kort efter to, så tre. Han blev ved tre længe, før han fik presset en fjerde en. Hele tiden kyssede vi, mens jeg småstønnede ham i munden. Han fingerkneppede mig med fire fingre i noget tid. Jeg kunne snart ikke vente mere. Jeg ville gerne have hans pik. Og jeg troede heller ikke, Mark kunne vente længere, for han trak sine fire fingre ud af mig. Det gav et halvhøjt plop, da han gjorde dette.
Vores kys stoppede. Vi kiggede på hinanden. Jeg så den blå tube af glidecreme. Han smørrede en ordentlig klat på sin stivhårde pik. Og lidt på mit numsehul for en sikkerhedsskyld. Han tværede det ud, så det var bedre. Jeg lå på ryggen med spredte ben, klar til hans pik. Vores øjne kiggede på hinanden. “Er du klar, mester?”
“Ja, Mark. Knep mig.” sagde jeg. Og jeg skulle ikke sige det to gange.
Jeg håbede lidt, at han ville bare tvinge den ind og kneppe mig hårdt. Men Mark tog det roligt. Han guidede sit pikhoved mod mit numsehul. Langsomt pressede han ind. Det virker ikke så slemt, tænkte jeg, da hovedet langsomt kom ind. Men selv efter al det forarbejde var ringmusklen ikke udvidet nok. Da Mark langsomt men bestemt trængte mere ind, kunne jeg mærke det. Det føltes, som om jeg blev splittet i to! Begge hænder tog hårdt fast i lagenet. Jeg bed mig i underlæben for undgå at skrige.
“Du gør det godt, makker. Lige igennem det værste, okay?” beroligede Mark. Han tog en lille pause. Han lod mig vænne mig. Efter nogle minutter kiggede jeg ned. Hans pikhoved var knap nok inde. Hvordan ville hele pikken føles? Men jeg ville mærke det hele. Smerten havde dødet let ud, så jeg nikkede med lettere sammenbidte tænder. Mere ind. Og det kom der. Hvis følelsen før var som at blive splittet i to, blev jeg splittet i tusind stykker nu. Min røv føltes, som om den brændte! Jeg kunne ikke holde mund. Jeg begyndte at skrige. Skrige af smerte. Mine øjne var lukket hårdt i. Der var tårer i dem. Hele mit ansigt var rødt af smerte.
Jeg mærkede en blid hånd mod min kind. Mark var stoppet med at tvinge mere ind. Jeg åbnede øjnene og fandt hans rolige smil. “Du gør det godt, baby. Stille og roligt. Lidt mere og så er halvdelen inde,” Hånden kærtegnede blidt min kind. Den beroligede mig. Jeg trak vejret roligere nu, stadig tungt, men roligere. “Skal jeg prøve mere, baby?” Jeg kunne godt lide at blive kaldt ‘baby’ af Mark. Normalt ville jeg gerne være en voksen, men Mark måtte gerne kalde mig hans baby, hans skat, hans kneppedukke. Jeg nikkede og forberedte mig på mere smerte. Men som Mark trængte mere ind, blev smerten ikke værre end sidst. Den forblev monoton høj, men ikke højere. Det var ikke en fremmed smerte. Derfor kunne jeg holde den bedre ud. Helt ud til det sidst. “Se, baby! Du er helt til roden.”
Jeg kiggede ned mellem os. Jeg kunne ikke se mere af Marks pik end roden. Og den var helt mod mit numsehul. Hans nosser klaskede blidt mod mit mellemkød. Jeg kunne ikke lade være med at smile triumferende. Jeg gjorde det! Jeg havde en pik i mig! Helt i mig. Og det var Marks. I et par minutter forblev han helt i mig. Mit numsehul skulle vænne sig til det fremmede legeme. Fremmede, men ikke uvelkommen.
Efter noget tid med tilpas, hvor jeg havde samlet mig selv, kiggede jeg Mark dybt i øjnene. “Du skal kneppe mig nu, Mark. Jeg er klar.” Igen, det skulle jeg ikke sige to gange. Mark begyndte at trænge ud igen, men ikke hele vejen. Da halvdelen af hovedet kun var inde, trang han ind igen. Jeg stønnede højt ved dette. Det gjorde lidt ondt, men intet sammenlignet med før. Det værste var overstået. Nu var der kun nydelse tilbage. Ren nydelse.
Tempoet var langsomt i starten, men ikke monotont. Mark satte gradvidst tempoet og hårdheden af hans stød op. Mine støn og piven blev højere og højere. Med tiden kom Mark med. En skøn duet af støn fra os. Mine højtonet og underdanige. Efter noget tid var al smerte væk. Eller i hvert fald smertefuld smerte. Kun nydelse var tilbage i mit numsehul. Mit elskovshul. Jeg nød det. Jeg elskede det.
“Åh, Mark. Knep mig.” pep mig. Jeg kunne ikke lade være. Og Mark lyttede til mig. Han kneppede mig, han gjorde det hårdt nu. Jeg elskede hans hårdhed. Men han var også intim, for han sænkede sig til at kysse mig. Vi kyssede grådigt og voldsomt. Blandingen af den nye form for nydelse, kysset og Mark pressede mig over kanten. Jeg kunne mærke mine drengenosser samle sig og mens vi kyssede og han stødte i mig, kom jeg på vores maver. Jeg stønnede ind i kysset.
Efter mit klimaks stoppede Mark lidt. Ikke helt, men tempoet blev langsommere. Han kiggede ned af os og smilte. “Sikke en gris, du er.” sagde han og tørrede min sæd rundt på min mave. Han slikkede sine fingre rene efterfølgende.
“Ja, jeg er. Du skal komme, i mig.” sagde jeg liderligt. Mark nikkede, tog mig om hofterne og satte tempoet markant op. Han gennemkneppede mig nu. Han var i fokus nu. Jeg var bare hans kneppedukke. Jeg stønnede, pev, hvinede og alting. Det rørte ikke Mark. Han kneppede bare videre, indtil jeg kunne mærke, at han kom dybt oppe i mig. De sidste stød var hårde og voldsomme. Jeg kunne mærke hans sperm i mig. Hvordan han kom dybt i mig.
Efter hans klimaks trak han langsomt ud. Igen kom den ploppende lyd. Jeg kunne mærke dråber af sperm, der faldt ud af mit numsehul. Jeg faldt død sammen på sengen. Mark fulgte kort efter. Jeg rullede rundt, så jeg var i fosterstilling op af ham. Han lagde sin ene hånd på min meget brugte numse. Hans finger var i min revne.
“Det var det bedste nogensinde.” hviskede jeg ham i øret. Det fik Mark til at fnise. Han kyssede mig på panden.
“Du er et af de bedste knald, Tobias.”
Og det var ikke vores sidste knald. Resten af køreturen gjorde vi alt muligt. Imens vi kørte, legede jeg med Marks pik. Han havde noget legetøj i sit skab, som jeg legede med også. Jeg havde en plug oppe på de lange strækninger og om aftenen kneppede vi længe. Jeg fortalte intet til mine forældre eller nogen anden, da vi kom hjem. Men jeg spurgte mor og far, om jeg måtte komme på flere køreture med Mark. Og det måtte jeg med glæde.
Kommentar