Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Transformation

Karakter: 0/0
Visninger: 4742

Af: Glostrupsutter.

Læs flere noveller af:
» Glostrupsutter.

Skriv til:
» Glostrupsutter
Jeg sidder og prøver at blive enig med mig selv om, hvorfor jeg skal til at skrive til hende igen. Det var som om, at alt pegede imod det modsatte ville være det mest fornuftige. Jeg er 17, hun er 46. Hun vil nogle helt andre ting, end jeg vil, og sidst var det mest som om, hun faktisk var ret ligeglad men, hvad jeg ville.

Jeg havde mødt hende på nettet, og vi havde udvekslet billeder. Jeg var selvfølgelig blevet helt vild over, at en ældre kvinde ville være sammen med mig, så jeg havde stiv pik hele vejen ud til hende, da hun inviterede mig derhen. Selvom hun kan havde sendt et par billeder af hendes ansigt og bryster, så havde hun forlangt mange af mig. Forfra, bagfra, liggende på ryggen, på maven, på alle fire ... Måske ikke lige det, jeg var vandt til, men man går jo gerne lidt længere for at aftalen i hus. Og det var i hvert fald noget andet end de piger, jeg ellers havde været sammen med, så udsigten til at være sammen med en erfaren kvinde, der var noget mere kinky end gennemsnittet, var jo ret tillokkende. Da jeg var kommet derud, bad hun mig om at smide tøjet og lægge mig på sengen. Hun smed ikke engang tøjet, før hun begyndte at sutte mig. Det bedste blowjob, jeg nogensinde har prøvet, så jeg lod hende bare gøre, hvad hun ville. Sagde ikke noget, da flere gange rykkede mine ben og spredte dem. Heller ikke da hun slikkede mine nosser og lige under dem, mens hun spillede min pik. Da hun pludselig slikkede mig mellem ballerne, skulle jeg til at sige noget, men hun tyssede på mig, lige da jeg skulle til det. Smilede til mig og sagde "Bare lige prøv det af, før du bestemmer dig for, om du kan lide det. Jeg har aldrig mødt en fyr, der ikke var vild med det."
Jeg kunne ikke bestemme mig for, om det var løgn, men jeg havde ikke hørt nogen før sige, at de kunne lide den slags. Det er nok heller ikke noget, fyre ville sige til hinanden, når det er. Jeg lod hende gøre det, og der gik ikke lang tid, før hun suttede min pik igen. Hun kunne mærke, at jeg var vild med det men efter lidt tid, kunne jeg mærke en finger mod numsen igen. Jeg stønnede for meget til at protestere, og hun suttede bare hurtigere. Jeg kunne mærke den kom op i mig. Det gjorde ikke ondt, men det var grænseoverskridende. Lidt før jeg kom pressede hun den helt op i mig og fingerkneppede mig uden at røre min pik. Alligevel spermede jeg. Jeg ramte mig selv på maven og halsen.
Hun rejste sig op og smilede. "Nå, det kan være vi kan lave lidt mere næste gang. Du må i tøjet igen."
Jeg havde ikke engang nået at tørre mig af, da hun kastede tøjet hen på min mave og allerede var i gang med en "Du ringer bare en anden gang"-tale.
Da jeg stod i opgangen igen, blev jeg enig med mig selv, at jeg ikke ville kontakte hende en anden gang. Jeg følte det ikke som en erobring. Tværtimod. Jeg følte faktisk mere, at jeg var blevet brugt og smidt ud.

Så hvorfor sidder jeg her så igen med telefonen i den ene hånd og min stive pik i den anden? Var jeg så desperat? Eller endnu værre ... var det fordi, jeg faktisk gerne ville? Jeg fik ikke besluttet mig for, om det var en dårlig ide, før beskeden allerede er sendt.

"Hey. Frisk på noget i aften?"

Jeg venter flere minutter, mens jeg sidder med telefonen i hånden og venter på et svar. Jeg får et chok, da hun ringer i stedet for at skrive. Jeg tager en dyb indånding, før jeg svarer og prøver at lyde så selvsikker som muligt.

"Hey ... "

"Hej, det er Marie. I aften passer ikke helt så godt, men jeg tænker også, at vi måske ikke matcher helt. Jeg er nok for kinky til dig."

Der var noget arrogance i hendes stemme. Noget overlegent. Noget, der irriterede mig og fik mig til at give igen.

"Hvad mener du? Det var da dig, der fik lov til det, du ville sidst. Det gik bare stærkt. Vi kan da nå at lave alt muligt andet, hvis du bare ikke har så travlt. Lad os bare gøre det ordentligt."

Der kom et halvt grin fra hende, inden hun fortsatte.

"Det ville du nok ikke kunne holde til. Vil du da kunne klare det hele uden spørgsmål?"

Jeg ville gerne have fortsat med at være provokerende, men kom alligevel til at lyde lidt usikker.

"Hvad mener du med det hele?"

"Det lød som et spørgsmål, du kom med der. Jeg var ude efter et svar. Du spurgte, om jeg var klar på noget her til aften. Okay. Det er jeg. Er du?"

Hun vil jo have mig til at svare på noget, hun ikke vil fortælle mig. Min hjerne kunne ikke bestemme sig for, om den ville komme med et usikkert nej eller et selvsikkert ja, så den fandt den værst tænkelige mellemting: Et usikkert " ... okay".

"Fint. Jeg sender en adresse, du kan møde mig ved. Tag først et bad, og barber al kropsbehåring af. Arme, ben, mave, ansigt, pik, røv ... Det hele. Men du gør alt, jeg beder dig om. Det er aftalen."

Jeg når ikke at svare, før hun har lagt på. Et et par minutter, føles det helt uvirkeligt. Som om det slet ikke er sket, og jeg bare har forestillet mig det. Telefonen vibrerer i min hånd og sparker mig direkte tilbage til virkeligheden. En kort besked med en adresse på. Det er en gade, der ikke ligger langt herfra. En sidegade til Vesterbrogade. Overvejer situationen. Hvad er det mest mandige at gøre? At være en kylling og blive hjemme eller mødes med en kvinde, der vil fingerkneppe mig? Det er som om, jeg ikke engang tager beslutningen, men jeg bare begynder at gøre mig klar til at tage afsted med bankende hjerte uden af være afklaret. Jeg er ikke engang sikker, mens jeg står i badet og barberer hele kroppen, som hun har bedt om. Som om jeg bare gør det og venter på, at min hjerne på et eller andet tidspunkt siger stop.

På vej derned slår jeg adressen op. Det er bare lejligheder, men det er ikke i nærheden af hendes adresse, så jeg aner faktisk ikke, hvor hun vil have mig hen. Jeg skal lige til at dreje ned ad sidegaden, da jeg mærker en hånd på min røv. Hun siger hej og smiler, men før jeg når at svare, kysser hun mig. Trykker mig op mod en husmur med tungen i min mund og en hånd mellem mine ben. Hun har en lang frakke på, der dækker for det meste, så man kan ikke se udefra, at hun tager sin hånd ned i mine bukser og fat om min pik.

"Dejligt. Den er allerede godt stiv. Jeg er glad for, at du tog dig sammen og kom herind."

Selvom hun er næsten et hoved lavere end mig, så er hun intimiderende på en ret speciel måde. Jeg prøver at spørge hende om, hvad der skal ske, men hun svarer hurtigt:

"Ingen spørgsmål. Det var det, vi blev enige om. Hvis du ikke tør, så har du muligheden for at stikke af nu."

"Nej, nej ... Jeg vil godt."

Hun tager min hånd og siger "Kom". Jeg følger efter. Kigger hen mod den opgangsdør, hun havde sendt adressen på, men hun fortsætter. Jeg skal lige til at spørge hende, om det ikke var her, men "Ingen spørgsmål"-reglen bremser mig næsten automatisk. Hun ved vel, hvor vi skal hen. Hun går ned ad en kældertrappe og hiver mig med. Der er en entre med en skranke, hvor hun betaler for indgangen. Jeg kigger forvirret på hende.

"Min søster er hjemme hos mig, det var derfor, det ikke passede så godt her til aften, men her er der små rum, vi kan lege i, så det er fint."

Jeg tænker hurtigt, at det her så er en sexklub. Okay ... Det kommer ikke bag på mig, at hun er typen, der kommer sådan nogle steder. Og det giver jo også god mening, at bruge et rum herinde, når vi ikke kan være hos hende.

Vi går ind i en lang gang. Det er svært at se i den dæmpede belysning, når man lige kommer ude fra den oplyste indgang, men man kan godt se flere skikkelser, der går rundt mellem rummene. Hun trækker mig ind i et lille rum. Der er praktisk talt kun gulvplads til lige at stå op, ellers er resten af rummet en enmandsseng.

"Smid tøjet og læg dig op"

Jeg adlyder. Tøjet kommer hurtigt af, og jeg lægger mig på ryggen som sidst. Hun åbner sin taske og kigger på mig med et alvorligt udtryk.

"Og du var med på det hele, som du sagde?"

Jeg vidste godt, at det ikke gav mening at spørge efter en definition, men det skræmte mig lidt, at hun blev ved med at spørge. Alligevel kom der et hurtigt "Ja" fra mig. Det måtte jeg jo være. Det var mig, der kontaktede hende, selvom jeg vidste, at hun var ret freaky. Hun sagde først nej, men jeg pressede på. Jeg var selv kommet herud og var fulgt frivilligt med herned. Hun trækker en pose op af tasken.

"Tag det her på. Jeg lægger lige vores ting her ud i et skab."

Jeg når ikke at sige noget, før hun har taget tasken og mit tøj med og lukket døren. Jeg tager tingene op fra posen. Trusser? BH? Nederdel? Jeg vendte posen på hovedet, så alt røg ud. Det var kun pigetøj. Var det en fejl? Hvad havde hun tænkt sig? Jeg burde nægte. På den anden side, er jeg nok ikke i en position, hvor jeg kunne stille krav. Hvad nu hvis hun kommer ind, og jeg ikke har taget det på? Vender hun sig så bare om og går igen? Det er nok ikke mange muligheder, jeg har lige nu. Jeg tager trusserne på først. Det er en g-streng, og min stive pik presse den udad. Jeg fumler med BH´en, men det lykkes at få den på. Jeg kigger på mig selv. Jeg føler mig dum. Det er så ydmygende. Nederdelen kommer på, de selvsiddende strømper og til sidst maveblusen. Jeg kigger ned ad mig selv. Det var faktisk mere ydmygende nu. Ikke fordi jeg følte, at jeg så dum ud. Tværtimod. Fordi det passede mig. Fordi jeg lignede en pige, når jeg kiggede ned ad mig selv. Døren går op. Mit hjerte hamrer helt op i halsen. Det kunne jo være alle mulige, der kom ind, men heldigvis var det Marie. Hun smiler.

"Ja ... Helt perfekt. Vi mangler lidt, men du ligner så meget en sød lille tøs."

Hun skubber mig ned på sengen. Sætter sig overskrævs på mig og kører underlivet frem og tilbage, så det presser ned mod min pik. Hun tager en mindre taske med en makeup-pung og beder mig om at sætte mig op mod væggen. Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor jeg bare adlyder. Noget i mig vil måske gerne se, hvor meget jeg kan ligne en pige. Jeg lukker øjnene, når hun beder mig om det, åbner dem, når jeg skal. Har stiv pik hele tiden, indtil hun er færdig. Hun tager en lang lys paryk og giver mig den på, mens hun smiler.

"Fuck, det ser godt ud. Jeg vidste, at du ville være en smuk pige. Læg dig lige på alle fire for mig."

Jeg gør, som hun siger. Hun sætter sig lige bag mig og tager mig på røven under nederdelen.

"Wow. Sådan en dejligt glat tøserøv. Og den søde tøsepik er stenhård."

Hendes hænder kører på min pik, på mine baller og mellem dem. Så presser hun tungen mod. Slikker mig helt våd i hullet. Så kommer fingeren. Lidt efter en mere. Jeg bider det i mig, men jeg kan ikke komme uden om, at det føles vildt frækt. Hendes anden hånd tager fat om min pik, og fingrene kører på mit våde pikhoved. Hun griner lidt.

"Ja, sådan er det. Når piger får slikket fisse, så bliver de våde. Her. Smag det."

Hun presser de våde fingrene ind i min mund. Jeg slikker det af.

"Kan du lide det?"

Jeg tør ikke sige andet end ja. Der kommer et hurtigt og hårdt klask på min røv.

"Sådan taler piger ikke. Giv mig din bedste liderlige pigestemme."

Jeg prøver lidt af, men får et smæk, hver gang det ikke er, som det skal være. Endelig får jeg stønnet ja med en pigestemme, som hun kan lide. Men hun råber stadig strengt.

"Ja, hvad? Hvad er det, du siger ja til?"

"At jeg kan lide det."

Hun griner.

"Ligger du der på alle fire og stønner, at du kan lide smages af piksaft?"

" ... ja ..."

Uden varsel presser hun to fingre op i mig. Jeg skriger lidt. Stadig med min pigestemme. Hun tager en buttplug fra tasken og smider den på sengen.

"Jeg går lige ud med den lille taske her også. Der er ingen grund til at slæbe rundt på den. Få den der op i dig og kom ud til mig. Jeg står nede til højre ved skabene og venter på dig."

Hun rejser sig, før jeg når at sige noget og er hurtigt ude af døren igen. Det kan jeg jo ikke, det her. Jeg kigger på buttpluggen. Den kan jeg jo ikke få op. Jeg må gå ud og sige til hende, at det ikke kommer til at ske. Der er en dispenser lige ved siden af sengen, som jeg fejlagtigt havde troet var til håndsprit. Når jeg kigger på den, kan jeg godt se, at det er glidecreme. Jeg må nok gøre et forsøg alligevel. Uden at vide hvor meget, der skal på, så prøver jeg at smøre den helt ind. Der skal nok også noget på mit hul. Følelsen af cremen mod mit numsehul er ret speciel. Det føles faktisk rart. Jeg kører to fingre op bare for lige at prøve. Det føles skræmmende godt. Jeg må give det et forsøg med den buttplug så ...
Sætter den prøvende mod hullet og med det samme kan jeg mærke, at den næsten kan komme halvt op uden problemer. Måske kan det godt lade sig gøre alligevel. Kører den lidt ind og ud og jeg kan mærke, at den for hver gang kommer lidt dybere ind. Det er så lidt, der mangler nu, så jeg prøver at presse til. Det lykkes. Jeg kan mærke det bredde stykke ryge op, så den sætter sig fast. Det gjorde lidt ondt at presse den op, men nu den sidder der, føles det faktisk okay. Smiler lidt for mig selv, indtil jeg tænker på, hvad jeg skal nu. Jeg skal gå igennem en sexklub i pigetøj og makeup med en buttplug i røven. Jeg tager en dyb indånding og åbner døren. Der er ikke nogen i gangen, men Jeg kan se Marie står nede ved nogle skabe. Hun smiler til mig, og jeg smiler tilbage og tager et par skridt ned mod hende. I det samme kommer en mand ud fra et toilet nede ved siden af skabene. Han smiler hurtigt til Marie, der bare kigger væk. Han får øje på mig og smiler, mens han går forbi mig. Jeg smiler forsigtigt tilbage. Lige da han er gået forbi, kan jeg mærke hans hånd på min røv hurtigt, men han fortsætter bare ned ad gangen. Jeg vil ikke vende mig om og kigge tilbage mod ham. Det kan være, at han ville tage det som en invitation. Marie har set det, og hun står og griner, mens hun kigger på mig. Hun vinker mig ud på toilettet, og går selv derud. Jeg er lige i hælene på hende.

"Prøv at se dig i spejlet"

Fuck ... Jeg ligner slet ikke mig selv. Jeg ligner fuldt ud en pige. Og en pæn en af slagsen tilmed. Der er noget i mig, der bliver vildt stolt. Føler ikke at jeg ser dum ud mere. Kan jeg virkelig se sådan her ud? Marie stiller sig bag mig og holder rundt om mig. Hendes ene hånd kører ned mellem mine ben, mens den anden kører rundt på min krop. Hun står helt tæt mod mig og hvisker.

"Du ser så sød ud. Jeg vidste godt, at du ville komme til at se godt ud, men du er virkelig smuk. Hvordan er det at se dig selv? Føler du dig som en pige?"

Det gør jeg. Virkelig. Jeg føler mig fuldt ud som en pige. Jeg tænker på alle de film, jeg har set, hvor piger leger sammen. Det er som om, det er meget mere passende til det, jeg har i tankerne med Marie nu. Jeg stønner lidt med min pigestemme.

"Ja ... Jeg føler mig helt som pige."

Hun smiler til mig. Tager hånden om til buttpluggen og begynde og køre den frem og tilbage. Jeg bukker mig frem og spreder benene mere, mens jeg betragter mig selv i spejlet. Hun tager en god håndfuld creme på fingrene og trækker buttpluggen ud, men den bliver hurtigt erstattet af tre af hendes fingre. De fylder mere, men i stedet for at ømme mig, får det mig bare til at pive mere tøset. Jeg tager hånden bagud for at åbne hendes bukser, så jeg også kan give hende finger, men hun fjerner den hurtigt igen.

"Den skal du nok få lov til at lege med bagefter. Eller tror du, at du er klar til at mærke den nu?"

Jeg stønner et stille ja. Marie griner lidt. Hun åbner selv sine bukser, og jeg tager hånden bagud igen. Vil mærke, om hun er så våd og liderlig, som jeg selv er, men hun fjerner hånden, før jeg kommer i nærheden. Hvisker mig i øret.

"Rolig, tøs. Jeg skal nok styre det her. Jeg vidste, at du ville elske at være pige. Du skulle bare lige have den rette lærer, der kunne kaste dig ud i det. Det var også sådan, jeg begyndte."

100 spørgsmål kørte rundt i mit hoved. Hvad mener hun? Begyndte med hvad? Hun trækker fingrene ud af mit hul, men noget andet bliver hurtigt presset mod det igen. Det er ikke buttpluggen. Denne her er større og varmere. Er det en ...

Alle mine spørgsmål bliver besvaret, da hun presser sin pik op i mig. Det gør vildt ondt. Jeg skriger. Men ikke som en fyr. Ikke som en, der får gjort noget mod sin vilje. Jeg skriger som en tøs, der får pik og elsker det. Jeg bider smerten i mig, fokuserer på nydelsen helt instinktivt. Grunden til, at jeg tog ud til hende første gang var, at jeg tænkte, at jeg skulle have fisse. Nu står jeg her og får pik som en tøs ind over en håndvask i en sexklub. Og jeg elsker det. En nøgen mand kommer ind på toilettet. Kigger meget på os, mens han går forbi og fortsætter ind i en bås. Marie knepper mig ugeneret og sætter stille farten op.

Lidt efter kommer manden ud og stiller sig ved siden af os. Han griner lidt, mens han kigger på mig.

"Må man være med?"

Jeg skal til at svare, men Marie banker hårdt op i mig flere gange, så jeg ikke kan få et ord ud af munden. Til gengæld svarer hun selv.

"Ja da. Min tøs her har lige fundet ud af, at hun elsker pik, så hun skal da prøve lidt af hvert i dag. Er det ikke rigtigt, skat?"

Jeg kan ikke svare, så jeg får bare nikket stille. Det er så surrealistisk at se sig selv i spejlet. På en gang, føler jeg, at det her slet ikke er noget, jeg nogensinde har troet, at jeg kunne føle mig tilpas i, samtidigt med det bare mærkes helt perfekt. I spejlet kan jeg jo se, hvad de andre kan se; en pige, der bliver gennemkneppet. Manden fører sin pik op til min mund. Den er slap og stadig våd på sidsen efter han har været ude og pisse. Men det er nok ikke et tidspunkt, hvor jeg skal være snerpet lige nu. Jeg skal bare være villig og slutty. Han presser pikken ind i munden på mig, og jeg begynder at sutte. Smagen af tis er faktisk ikke så slem igen, og den er hurtigt forsvundet. Hans pik vokser i min mund. Det er svært at koncentrere sig om at sutte samtidig med at jeg bliver kneppet, men efter lidt tid, trækker han sig ud af min mund og begynder at spille den. Jeg ved, hvad der skal ske, og jeg prøver mentalt at forberede mig til at få en ladning sperm i ansigtet, men Marie siger hurtigt meget klart:

"Det skal i munden på hende. Jeg gider ikke at rette hendes makeup lige nu. Og hun skal alligevel lære at sluge det."

Han sætter pikken mod mine læber, mens han stadig spiller. Jeg åbner villigt munden. Siger til mig selv, at jeg skal sluge det, lige så snart han spermer. Jeg vil vise, at jeg kan gøre det. Han presser sin pik helt ind, og jeg kan mærke det første skud. Pikken der fylder min mund, gør det svært at sluge det hele, men noget af det ryger ned. Jeg gør det samme ved de næste sprøjt. Han trækker pikken ud, kalder mig en dygtig tøs og går ud igen. Jeg blev næsten overrasket over, at jeg kunne. De piger, jeg har været sammen med, har sjældent ville sluge sperm, og jeg har aldrig fået lov til at kneppe nogen i røven. Så bemærkningen om, at jeg er en dygtig tøs, gjorde faktisk noget ved mig. Jeg er langt bedre til at være ludertøs end dem. Når jeg har set piger i pornofilm, der bare var friske på det hele, så har jeg altid fantaseret om, at være sammen med sådan en. Noget i mig har tænkt, at hvis man er så villig og god til det, så har fyrene næsten krav på at kneppe dem. Og nu er jeg selv ved at være den pige. Tænker jeg virkelig, at fyrene har krav på at være sammen med mig? Den fremmede mand, der lige har kneppet min mund, fik jo faktisk slet ikke min tilladelse, men alligevel var jeg villig til at gøre det. Måske er jeg min egen drømmepige. Måske er jeg bare en ludertøs og vil gøre det så fuldent, som jeg kan.

Marie trækker pikken ud, og stønner højt og er helt klar på at adlyde, hvad hun vil nu. Uanset hvad det er. Hun presser mig op mod klinkevæggen og kysser mig. Jeg er helt sikker på, at hun kan smage spermen i min mund, når vores tunger leger med hinanden. Hun tager hovedet lidt tilbage.

"Fuck, du er en fræk tøs. Men du skal lige blive bedre til at sutte pik. Det skal vi lige lære dig. Kom."

Hun tager mig i hånden og vi går ud fra toilettet. Ude ved skabene smider hun selv alt tøjet. Det er første gang, jeg ser hende helt nøgen. Store silikonebryster, slank krop og en stor stiv pik. Jeg prøver at tage rundt om den. Jeg kan mærke, at den er både tykkere og længere end min egen, når jeg har den i hånden. Har jeg virkelig haft den oppe i mig? Og nydt det? Jeg er virkelig en luder. Det må have set så frækt ud. Jeg prøver at mærke mit hul med en finger. Det er ømt, men det der virkelige overrasker mig er, at det er så udspilet og åbent. Det føles meget mere som en fisse. Marie tager rundt om mig og smiler, mens hun fører mig ned ad gangen. Jeg kigger ind i de rum, vi kommer forbi, hvor der kører pornofilm. Der sidder flere mænd i hvert rum med pikken fremme og spiller. For lidt siden ville det bare gøre mig nervøs, men nu går jeg forbi og kigger på deres pikstørrelser og tænker "Den der kunne jeg godt få op. Den er lidt mindre end Maries. Det samme med den der. Den der ved jeg ikke med, men jeg ville gerne prøve at se, om jeg kunne. Ville i hvert fald godt prøve at sutte den."
Alle pikke jeg så, følte jeg mig på en eller anden måde forpligtet til at tilfredsstille. Vi kommer frem til et mindre aflangt rum, hvor der står en række af små taburetter foran en væg. I væggen er der huller, der er ret nemme at gætte, hvad skal bruges til. Ved det sidste hul stikker en stor stiv pik ud. Marie smiler til mig og trykker min hånd.

"Der er du heldig. En helt perfekt pik til dig, skat."

Hun trækker mig ind og sætter sig selv på taburetten, klapper på sit lår og beder mig om at sætte mig. Jeg stiller mig som det mest naturlige i verden med et ban på hver side af hende, tager rutineret et par sprøjt fra dispenseren på væggen med glidecreme, smører hendes pik og mit numsehul ind, kigger liderligt på hende mens jeg bider mig i underlæben og sætter mig ned over hendes pik med et langt støn. Hun stønner selv og tager fat om mine hofter og kører min numse stille og roligt frem og tilbage. Jeg føler mig stolt over, at jeg er så luderagtig. Jeg vil vise hende og alle mændene herinde, at jeg er en dygtig ludertøs. Jeg tager fat om pikken og sutter pikhovedet vådt. Spiller den langsomt og slikker på undersiden af hovedet. Manden stønner på den anden side, og jeg tager fat om nosserne og kæler med dem. Jeg sutter, som jeg ved, det føles godt. Tager den ind i munden så dybt, jeg kan. Jeg kan godt mærke, at det er svært at få den helt ind, men kan samtidig også godt se, at jeg kan få den længere ind, hvis jeg ignorerer, at det er lidt ubehageligt. Jeg vil bevise over for mig selv, at jeg er meget bedre til at sutte pik end pigerne. Presser den helt ind med lukkede øjne, og jeg kan mærke min næse rammer ham lige over pikken. Jeg gjorde det. Trækker mig lidt ud og så ind igen. Fortsætter og sætter tempoet op. Marie bliver ved med at rose mig.
En fyr kommer ind i rummet og stiller sig ved siden af os og spiller sin pik. Marie rejser sig op og trækker sig ud af mig, så jeg bare står foroverbøjet. Manden stiller sig bag mig og presser hurtigt sin pik op i mig. Jeg tager bare imod og sutter videre. Fyren på den anden side af væggen stønner højt og spermer mig i munden. Fyren, der knepper mig, spermer også. Jeg har slet ikke tænkt på knodomer og den slags. Har bare været for optaget af at være en tøs. Marie presser sin pik op i mig, lige efter manden har trukket sig ud. Hun skubber mit hoved hen til hans pik, og jeg sutter den ren for sperm. Han trækker sin slappe pik ud af min mund igen, og Marie trækker sig ud af min numse og presser pikken ind i min mund. Jeg sutter også den ren for sperm.
Hun trækker mig op at stå og kysser mig. Jeg har lidt svært ved at holde balancen, efter mine ben har stået i længere tid i alle de akavede stillinger. Hun tager om min pik og kører lidt frem og tilbage. Jeg kan mærke, at den er lige ved at komme, selvom den praktisk talt ikke har fået noget opmærksomhed. Jeg fjerner hendes pik for ikke at komme til at sperme. Hun griner lidt og kysser mig.

"Nå ... Du er ikke klar til at komme endnu? Du vil have mere?"

Jeg nikker. Jeg vil have mere. Hun tager mig i hånden og hiver mig ud af rummet ind i et mørkere rum med en sling. Jeg lægger mig op i den uden at sige noget. Hun smiler og løfter mine ben op på sine skuldre og presser pikken op i mig. Det mærkes helt anderledes oppe i mig. Hun rammer på en helt anden måde, der får det til at dunke i min tøsepik. Jeg lægger hovedet bagover med lukkede øjne og nyder det.

Jeg kigger op igen, da jeg hører en mandestemme.

"Det ser sgu frækt ud. Skal hun ikke også kneppes i munden?"

Marie griner lidt og siger "Selvfølgelig". Manden kører hænderne rundt på mig og siger, at han lige skal ud og pisse, så kommer han tilbage og mundknepper mig. Marie smiler.

"Du behøver ikke at gå ud og pisse. Bare gør det i hendes mund. Hun er til det hele."

Jeg når ikke at protestere, før manden griner og presser sin pik ind i min mund. Kan jeg virkelig gøre det? Jeg har set det på film før, men jeg tænker, at det har været piger, der har øvet sig lidt efter lidt. Kan jeg virkelig bare drikke ...
Jeg når ikke at tænke mere, før det kommer ud i min mund. Jeg sluger, alt hvad jeg kan. Jeg bryder mig ikke om smagen til at begynde med, men efter de første par gange, hvor jeg synker, kan jeg mærke, at jeg faktisk godt kan. Igen bliver jeg vildt stolt, og jeg drikker det hele villigt. Der er intet, der når at løbe ud af min mund, og når jeg kan mærke, at han er ved at være færdig, skifter jeg over til at sutte hans pik, mens jeg stønner nydende.

Hans pik vokser og han knepper min mund, mens Marie knepper min fisse. Min pik dunker mere og mere. Som om bare det, at den vipper er ved at få mig til at komme. Manden stønner højt og spermer i min mund. Jeg sluger villigt og sutter ham ren. Marie styrer pikken rund i min fisse, mens hun knepper mig.

"Dit hul er så dejligt. Jeg skal give dig en rigtig tøseorgasme. Du kommer til at komme af at få pik."

Jeg kan mærke det. Jeg er virkelig tæt på. Hun trækker mig længere op på skuldrene og knepper mig hurtigt. Min pik peger lige ned mod mit ansigt. Jeg stønner højt, mens det første sprøjt rammer mig. Det rammer mine læber og jeg åbner instiktivt munden og får det næste sprøjt, hvor det meste rammer min tunge de næste sprøjt rammer min mave. Jeg tror aldrig, at jeg har spermet så meget. Jeg kan mærke mit hul bliver strammere, om Marie stønner højere. Det gør ondt, når hun banker den op lange lange stød, mens hun tømmer sig oppe i mig, men det er stadig dejligt at mærke.

Hun trækker sig ud, og vi stønner begge færdig, før hun hjælper mig op at stå igen. Hun kysser mig og vi står et stykke tid sådan. Normalt plejer jeg at miste liderligheden, lige efter jeg har spermet, og der er ingen tvivl om, at jeg ikke er helt klar igen endnu, men tanken om at jeg står her som pige er stadig vildt fræk. Jeg er forelsket. I Marie. I mig selv som tøs. I store frække pikke. Hun smiler til mig.

"Havde du regnet med, at du kunne lide denne her slags? Og at du var så god til det?"

Jeg smiler og ryster på hovedet. Jeg lægger mærke til, at jeg stadig bruger min pigestemme, når jeg taler. Det har måske ikke kun været seksuelt ...

"Det havde jeg aldrig troet. Jeg er så glad for, at du fik mig til det. Tak."

Hun smiler.

"Kom. Vi lægger os lige ind og hygger lidt og slapper af. Vi skal lige rette din makeup lidt, før vi fortsætter."

Jeg tænker slet ikke, at jeg vil kunne fortsætte i dag, men lige da hun siger det, kan jeg mærke, at min tøsepik rør på sig. Så helt færdig er jeg nok ikke ...
Kommentar