Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (8) - Trappen

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3583

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Bareback, Rimming og Analsex
Jeg fik – endnu en gang – vasket mig ren. Det gjorde mig nu ikke noget. Det var frækt at blive sprøjtet til med al den sperm. I badet havde jeg tænkt lidt over det at blive kommet op i. Måske havde min liderlighed taget over tidligere, men jo mere jeg tænkte over det, des mere frækt blev det i mit hoved. Mens jeg stod der i badet og tænkte på Mikkel komme i mig, stod min pik igen stiv ud i luften. Det måtte prøves…

Jeg kom i tøjet. Jeg havde mine hvide tights på igen – dem havde jeg jo stort set ikke haft på. Jeg gik ud i køkkenet, hvor Mikkel gik og ryddede lidt op og tjekkede op på, hvad vi kunne lave af aftensmad. Han bøjede sig ned og samlede noget op fra gulvet. Han havde sine træningsbukser på, og det virkede som om, at stoffet sad urimeligt tæt op af hans numse. Det var et lækkert syn. Han rejste sig og vendte sig om. ’Nåå, der er du… Du står ikke og spiller den af i badet, vel?’, spurgte han grinende. Jeg smilede. ’Nej, det job lader jeg dig om…’, grinede jeg tilbage. ’Er du ok…? Har du ondt..?’, spurgte jeg nysgerrigt. ’Jeg har det fedt!’, svarede Mikkel. ’Jeg tror sgu glidecremen gjorde det godt – det er lidt ømt men ikke noget vildt’, sagde han så lidt mere seriøst. ’Cool’ svarede jeg. Jeg kiggede ned af ham og kunne tydeligt se hans afslappede pik i træningsbukserne. ’Sig mig, har du ikke underbukser på…?’, spurgte jeg så. Mikkel grinede. ’Du ser alt, hvad? – nej, jeg ville lige give den lidt luft’, grinede Mikkel så. ’Så vil jeg fandme også’, sagde jeg og gik ud i gangen, trak bukserne af, smed de hvide tights i tasken og trak træningsbukserne på igen.

Det føltes lækkert – og lidt frækt – hvordan stoffet samlede sig om min pik og lagde sig om min røv. Min pik rejste sig en smule. Jeg greb den lille pose i min taske og fiskede en af pakkerne med glidecreme op og stak den i lommen. Man vidste sgu ikke helt, hvornår vi igen ville have lyst….

Jeg gik tilbage i køkkenet med min halvstive pik strittende i bukserne. ’Kan du holde til det?’, spurgte Mikkel da han så mig. Han gik tæt på mig og rørte roligt pikken. Den blev straks fuldstændig stiv. Jeg grinede. ’Det er din skyld’, sagde jeg og trak på skuldrene, inden jeg rakte ud efter hans pik. Jeg rørte den lige akkurat, inden han fjernede sig. Selvfølgelig var den stiv.

Vi fik samlet nogle rester sammen til lidt aftensmad, der hurtigt gled ned sammen med en øl igen. Vi ryddede op og vaskede op. Vi kunne ikke lade være med at røre lidt ved hinandens røve og pikke. Min pik var mere stiv end slap, når jeg havde træningsbukserne på på denne måde, og jeg samtidig skulle kigge på Mikkel på samme vis.

Vi slappede af i sofaen, zappede lidt fjernsyn inden vi spillede Fifa på Playstation. Jeg var klart overmatchet og fik klø, trods at jeg var sikker på, at Mikkel ikke gjorde sig så god, som han i virkeligheden var. Mens vi spillede var min opmærksomhed og især koncentration dog på noget andet end pik, røv og sex, og jeg opdagede, at min pik for en gang skyld ikke var stiv.

Efter utallige nederlag holdt vi inde med at spille. Trods forskellen i vores niveau hyggede vi os og havde det sjovt. Mikkel fik en besked på sin telefon. ’Filip skriver, at han er her i morgen kl. 11’ sagde Mikkel. ’Cool’, svarede jeg. ’Har du tænkt over, hvad vi gør..?’, spurgte jeg lidt nervøst. ’Hvad hvis han løber skrigende væk og siger til alle på skolen, at vi to ligger og knepper, og at vi prøvede at hoppe på ham…?’, sagde jeg lidt grinende men også med en snert af sandhed. Mikkel smilede. ’Du har ret….’. Han tænkte. ’Jeg tror bare, vi skal tage styringen, og så er jeg ret sikker på, at han går med på det..’, sagde Mikkel så. ’Ok’, svarede jeg. Så måtte vi sætte alt på et bræt. ’Hør her’, sagde jeg så. ’I går i gang med historie, og så kommer jeg efter et lidt tid. Det tror jeg overrasker ham lidt, for han ved jo ikke, jeg er her… Så skal jeg nok gøre ham liderlig’. Jeg vidste ikke lige helt, hvordan det skulle gøres i praksis, men i det mindste var jeg herre over planen. Mikkel smilede. Jeg kiggede ned af ham, og hans tydeligt strittende pik tittede frem i træningsbukserne. ’Bliver du helt liderlig af al den snak..?’, sagde jeg drillende. ’Du gør mig liderlig’, sagde Mikkel som svar.

Der var ikke så meget at gøre for mig. Min pik var tydeligt stiv igen. Jeg skubbede Mikkel tilbage i sofaen og satte mig overskrævs på ham og kiggede ham i øjnene. Så kyssede jeg ham. Jeg bevægede min røv lidt bagud, og jeg kunne klart mærke hans stive pik prikke på min røv. ’Fuck, du er så vild’, pustede Mikkel lidt. Jeg tog hans t-shirt af ham og så min egen. Jeg kyssede hans hals og gik videre ned til hans brystvorter, som jeg skiftevis slikkede og nulrede. Mikkel stønnede hårdt. ’Skal vi ikke gå ovenpå?’, sagde han så stønnende. ’Klart’, sagde jeg og rejste mig.

Vi gik ud i entreen og op af trappen. Jeg gik forrest. ’Hey vent’, sagde Mikkel, efter jeg havde taget et par trin op af trappen. Jeg drejede hovedet undrende. ’Stop her’, fortsatte han, inden han tog fat i mine bukser og trak dem ned og af mig. Min røv var lige ud for hans ansigt. Jeg smilede og bøjede mig forover, og mine knæ kom til at hvile på et trappetrin. Jeg spredte mine knæ og ben lidt, og hurtigt mærkede jeg fornemmelsen af Mikkels tunge mod mit hul. Han slikkede til fra starten af, og jeg blev nærmest med det samme overtændt. Han sænkede tempoet lidt, mens han greb fat i sine egne bukser og trak dem af. Jeg kunne kigge lidt bagud under min armhule og se hans strittende pik. Så øgede Mikkel tempoet igen med sin tunge. Den dansede omkring og på mit hul, og af og til kom den lidt ind i mig også. Mikkel tog sin hånd rundt om livet på mig og rørte forsigtigt min våde pik. Et kort øjeblik nåede jeg at tænke, at det var utroligt så meget presperm og sperm, jeg kunne have i mig.

Så slap Mikkels tunge mit hul. Jeg stønnede og pustede voldsomt. Det samme gjorde Mikkel. Han tog fat i sin pik og klaskede det stive jern mod mine baller og lod pikken ramme mit hul. ’Knep mig her’, sagde jeg liderligt. ’I min lomme i mine bukser’, sagde jeg stønnende. Mikkel greb bukserne og hev pakken med glidecreme op. Jeg drejede hovedet igen og så, han smilede. Han smurte pikken ind i cremen, og igen lod han sine fingre arbejde cremen ind i mit hul. Jeg strittede lidt mere med røven ud over trappetrinnet, og Mikkel rykkede lidt på sig, og så mærkede jeg pikken glide ind i mig. Det var akkurat lige så fantastisk som tidligere på dagen. ’Årghhh…’, stønnede Mikkel, og han mente nok det samme, kunne jeg fornemme. Han kørte stille og roligt sin pik frem og tilbage i mig. Jeg synes, jeg kunne nyde det mere nu, og jeg blev mere opmærksom på, hvor liderlig det gjorde mig. Jeg kiggede ned på min pik, der dryppede presperm ned på et af trappetrinene. Så øgede Mikkel tempoet, mens han igen greb rundt om livet på mig, tog fat i min pik og kørte den af. Vi stønnede begge voldsomt, og jeg kunne mærke det spænde i min krop. Så slap Mikkel min pik, holdt langsomt inde med hans kneppen og trak pikken ud af mig. Han klappede mig roligt på ballen.

Så gik Mikkel forbi mig mens han gav mig et kys. Han gik op til det øverste trin og dernæst afsatsen. Jeg nærstuderede hans lækre røv, jeg havde kneppet tidligere. Så vendte han sig om og satte sig på knæ på afsatsen. Hans pik strittede vildt og vibrerende ud i luften. Den glinsede i en blanding af glidecreme og presperm. ’Kom’, sagde han så lettere pustende. Jeg gik de næste par trin op, vendte mig om et par trin før afsatsen, bøjede knæene lidt, mens jeg stadig stod på fødderne og strittede numsen lidt i vejret. Højden passede perfekt til Mikkels pik, og han skulle ikke rykke sig meget, inden jeg igen kunne mærke ham sætte pikken mod mit hul og trænge ind i mig igen. Han skulle lige finde rytmen i den nye stilling, men så gav han også los. Jeg tror, det var det hurtigste tempo, han havde kneppet mig i. Undervejs stønnede han vildt. Jeg nød det fuldt ud. På kort tid var det som om mit hul bare havde vænnet sig til Mikkels pik og bare tog imod i fuld nydelse.

Mikkel slækkede lidt på tempoet. Han pustede hurtigt og hårdt. Han tog endnu en gang hånden om livet på mig og greb min pik. Han øgede tempoet en anelse igen, mens han kørte min pik af. Det var for vild en følelse. Han slap min pik igen og nedsatte tempoet. Så kunne jeg ikke mere. Det var, som om han var på vej ud af mig, da mit hul strammede sig voldsomt om hans pik. ’Fuuuck ja, Jacob’, stønnede Mikkel. Næsten i et brøl stønnede jeg ’Arghhh…’ og kiggede ned på min pik, der skød et fint skud af sperm ud på det næste trappetrin. ’Phrgh..’, stønnede jeg, da endnu et mindre skud fløj ud af min våde pik. Jeg kunne se noget af spermen dryppede fra trappen og ned i gangen nedenunder.

Jeg stod og pustede vildt, da jeg kunne mærke Mikkel trække sin pik ud af mig. ’Fuck, du er dejlig!’, smilede han, mens han pustede. Jeg vendte mig om og kiggede på ham stadig siddende på knæ med sin strittende stive pik. Jeg gik op af trinnet mod ham med min lidt faldende pik og satte den mod hans mund. Han slikkede den ren for den sperm, der var på den. ’Uhmmm’, stønnede jeg, og min pik rejste sig lidt igen.

’Her, sæt dig på min plads’, sagde Mikkel og flyttede sig. Jeg satte mig på afsatsen, og Mikkel gik et trin ned. Så skubbede han mig forsigtigt ned på ryggen og spredte mine ben med en rolig hånd. Han lænede sig ind over mig, og jeg kunne mærke hans pik ramme mit hul på ny. Han smilede. ’Jeg blev vist ikke helt færdig…’, sagde han stille, mens han med sin ene hånd holdt sin pik fast mod mit hul, så han langsomt kunne glide ind i mig igen. Han stødte roligt sin pik i mig. Jeg overgav mig fuldstændig til hans kneppen. ’Må jeg skyde i dig…?’, spurgte han så nu temmelig pustende. Jeg kiggede på ham. ’Fuck ja! Skyd din sperm i mig’, fløj det ud af mig. Igen var jeg totalt tændt, og jeg kiggede på min pik, der bankede stiv op af min mave.

Mikkel rejste sin ryg en anelse, og jeg spredte mine ben en smule mere. Så kneppede Mikkel igen løs. Jeg kunne dog se, at hans ansigt hurtigt gav en grimasse – den samme fra i formiddag. Han gav et par ekstra hårde stød. Så spærrede han øjnene op og gav et kæmpe pust. ’Bavrhhr..’, røg det ud af ham. Jeg fik en underlig fornemmelse i min røv. Jeg kunne mærke noget varmt i mit hul men at se Mikkels ansigt og vide, at han nu kom i mig var for meget for mig. Jeg fik en kæmpe spænding i min krop og igen fornemmelsen af, at min røv strammede sig om Mikkels pik. Nærmest synkront råbte vi ’Fuuucck!!’, jeg kiggede på min pik og så en lille klump sperm komme frem på den. Jeg var tydeligt tømt, men følelsen af at komme var der stadig, og jeg nød det til fulde.

Vi pustede lidt og lod os selv komme lidt til ro. Så trak Mikkel forsigtigt pikken ud af mig. Jeg kiggede ned på den og kunne se, den var klistret til med sperm. I det samme slappede jeg lidt af i min røv, og jeg kunne mærke noget, Mikkels sperm måtte det være, glide ud af den. ’Fucking frækt’, stønnede Mikkel, mens han iagttog det. Jeg lagde mig helt ned på ryggen og pustede ud. Mikkel lagde sig ved siden af, og vi havde begge benene ud over afsatsen. Jeg kiggede på ham. ’Tak for i dag… Du har tømt mig, tror jeg’, sagde jeg en smule liderligt. Han kiggede tilbage. ’Fedt, så har jeg ikke spildt tiden’, grinede han. ’Tror du, at du er klar igen i morgen..?’, spurgte han. ’Hvis du er, så er jeg’, svarede jeg. ’Så er du…’, grinede Mikkel.

Mikkel tog sig af oprydningen, mens jeg igen tog en skyller. Jeg lagde mig ind i sengen nøgen. Mikkel tog også et hurtigt bad og kom ind i et par hvide briefs. Han trak dem dog af og lagde sig i sengen under dynen med mig. Vi kyssede. Det var tydeligt, at vi var totalt udkørte. ’Godnat’, sagde vi næsten samtidig. ’Du fucking bare for dejlig’, sagde Mikkel så. ’Og i lige måde’, svarede jeg. Jeg lagde mig mod væggen og med ryggen til Mikkel. Han rykkede lidt nærmere, og jeg kunne mærke hans stive pik mod min revne. Jeg nød det, lukkede øjnene og faldt hurtigt i søvn.
Kommentar