Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Endnu en ordentlig omgang

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4893

Af: openmind.

Læs flere noveller af:
» openmind.

Skriv til:
» openmind
Tags: Bareback, Analsex og Trekant
Min ryg gjorde ond og kiropraktoren var på ferie … bandende efter at have hørt telefonsvareren kastede jeg mig over google for at finde en kiropraktor, fys, massør eller troldmand, der kunne give den forb… ryg en ordentlig omgang.

Jeg fandt forskellige, men ingen af dem havde ledige tider, så jeg udvidede søgeområdet lidt og fandt yderligere nogle stykker. En af dem holdt til i udkanten af Tåstrup, udenlandsk klingende navn, men pæn og ordentlig hjemmeside, så jeg tastede nummeret på min telefon og ringede op.
En mandestemme svarede telefonen, ”Omars massage og wellness”

Jeg præsenterede mig, forklarede problemet og spurgte, om de havde en tid til mig.

”Jeg skal lige spørge, vent …” … der gik vel et minuts tid eller 2, så var han tilbage ”kan du komme i aften kl 1830 ?”
1830 ? det var udenfor deres åbningstid, men hey, jeg havde ondt i ryggen og hvis de kunne tage mig ind allerede i aften, så skulle jeg ikke brokke mig, så jeg takkede pænt ja.
”vi lukker kl 18, men ring på hans mobil når du er her, så lukker vi dig ind” jeg fik nummeret skrevet ned i en mail til mig selv, takkede og lagde på.

Som eftermiddagen gik var jeg, trods ryggen, småliderlig, så jeg tænkte, at hvis jeg nu forberedte mig, så kunne jeg jo køre videre i en af klubberne efter massagen, der forhåbentlig ville løse mine rygproblemer eller i hvert faldt gøre dem bedre.

Efter arbejde gik jeg i bad, barberede pik og nosser, skyllede mig grundigt ud bagi og satte en plug op, for ligesom at varme mig lidt op til aftenen.
Da det var tid til at køre skiftede jeg pluggen til en der var mere behagelig at have i mens jeg kørte og som var næsten usynlig under mine tights.

Jeg ankom til adressen, fiskede min telefon op, kopierede nummeret fra mailen over i telefon-appen og trykkede ring op … ringer til Omar stod der i displayet …

Omar ? … hvorfor kendte jeg massøren nummer i forvejen ? … navnet sagde mig præcis ingeting.

”Omar” svarede en dyb stemme”, ”hej, jeg har en aftale nu kl 1830”, ”ok, min nevø lukker dig ind on et minut”.

Jeg lagde på og kiggede på telefonen … Omar, hvem fanden er Omar ? … ingen opkaldshistorik, ingen sms’er … åbnede whatsapp og søgte på nummeret.
Et billede af min sønderkneppede røv dukkede op på skærmen .,.. FUCK, det var ham med monsterpikken fra stranden!
Jeg kunne være krøbet i et musehul … var massøren den samme kæmpe, der havde givet mig den helt fantastiske oplevelse på stranden for 3 måneder siden?
Jeg kunne høre skrid, en lås der blev slået fra og døren åbnede, ”hej”, en ung mellemøstlig fyr stod på den anden side, vel 17-18 år gammel, høj, bredskuldret og tydeligt veltrænet i løstsiddende joggingtøj.
”kom ind …”
Jeg gik ind, tog skoene af der hvor han gestikulerede og fulgte ham ind i et rum med en stor massagebriks.
”tag dit tøj af og læg dig op, han kommer om lidt”.

Jeg klædte mig af ned til mine tights og lagde mig op på briksen på maven, afventende … gad vide om han også kunne huske det ?

Omar kom ind, han lukkede døren, satte en skål olie til at varme op over et lys, vendte sig imod mig med et lidt tøvende smil og sagde ”hej”
Vores øjne mødtes og han så på en gang lidt beklemt ud og samtidigt lidt glad.
”tak for sidst” sagde han stille og for ligesom at komme ud af forlegenheden ”hvad er der med din ryg, hvad kan jeg gøre?”
Jeg forklarede om min hypermobilitet, de tilbagevendende problemer med ryggen og lidt grinende, at en vis magelighedskuffert foran jo ikke gjorde det bedre.
”nej” sagde han ”lad os se om jeg kan løsne det”.
Han lagde et håndklæde over min røv, hentede olien og gik i gang lige så stille. Jeg havde aldrig fået massage af en mand før, så var vant til små kvindehænder, men de store labber der og den enorme styrke var en helt ny oplevelse.

Omar arbejdede sig rundt på min ryg, spurgte til hvor smerten sad, om jeg kunne mærke det ene og andet sted og gik vældigt professionelt til værks.
”du bliver nødt til at tage dine underbukser af, så du ikke får olie ud over dem”
Jeg stivnede, huskede pludselig plug’en … Nå, men fanget i situationen med en mand der havde gennemkneppet mig med sin store pik, var der jo ikke andet at gøre end at tage tightsene af og smide dem over på stolen.
Han sagde intet, arbejde blot videre med min nedre lænd og det øverste af ballerne. Med et strejfede hans ene finger pluggens smalle ”hale” mellem mine baller. Han stivnede kort, men fortsatte bare massagen.
Han sagde ikke noget, arbejdede bare med sine store stærke hænder på min ømme krop og arbejdede sig metodisk rundt på min ryg og på et tidspunkt endte han oppe foran mit hoved.
Lige der, måske 20 cm fra mit ansigt, stod han i et par lyse løstsiddende bomuldsbukser, med en ordentlig bule i. billederne af hans kæmpepik kom frem for mit indre øje og jeg gøs ufrivilligt
” er du okay ?” han må have mærket det lille gys der gik gennem min krop
”ja” kvækkede jeg, pludselig løbet tør for stemme.
Han fortsatte massagen fra den position og nærmest som tilfældigt trådte han lidt frem, så hans store bule hvilede mod mit ansigt.
Sådan stod han lidt, så trak han sig lidt væk ”undskyld, men jeg kan ikke lade være med at tænke på den dag på stranden”, han smilede skævt men med et varmt blik i øjnene ”det var fedt”.
”Ja” svarede jeg, ”det var fantastisk”.
Han smilede og pirkede til plug’gen ”er den for min skyld?”
”nej” svarede jeg ærligt, ”jeg vidste jo ikke det var dig før jeg stod her”.
”okay … går du tit med sådan en når du skal til massør?”
Fanget … hvordan skulle jeg forklare det ?
”jeg øhh … havde planer om at tage et sted hen senere”.
Han sagde ikke noget, fortsatte massagen og bevægede sig ned ad min anden side.
Fra tid til anden lænede han sig ind over mig, så bulen maste mod min arm, men han fortsatte bare massagen, som om han ellers var upåvirket.
Jeg gav mig hen til det, for han fik virkeligt fat og det hjalp meget.
Han nåede ned på ballerne og det øverste af lårene igen, de store stærke hænder og den varme olie var fantastiske og min lå stiv under mig.
Flere gange strejfede han pluggen, det blev mindre og mindre tilfældigtog pludselig, med en forsigtig bevægelse, trak han pluggen ud af mig og lagde den på sidebordet.
Inden jeg kunne nå at sige noget, havde en olieindmurt finger fundet vej op i mig … prøvende, anderledes blidt end på stranden.
”har du lyst til …” han gik i stå i sætningen
”ja” svarede jeg, for gu fanden havde jeg lyst til hans gigantiske pik.
Uden et ord bandt han sine bukser op og trådte ud af dem, trøjen røg samme vej.
Jeg gøs, pikken stod halvstiv i en stor bue ud fra hans krop … de store nosser han dovent under den.
Døren gik op.
I døren stod den unge fyr der havde lukket mig ind, stivnet som en saltstøtte og goloede, først på Omar der stod nøgen med en halvfed på, derefter på mig, der lå nøgen på briksen uden et håndklæde over røven.
Tiden stod stille i hvad der føltes som minutter men nok snarere var få sekunder.
”hvad ?” … den unge mand nåede ikke længere før Omar afbrød ”kom her ind, luk døren og lås den”
Den unge mand gjorde som befalet og stod bare der, aftventende …
”Tag dit tøj af” forlangte Omar … ”det hele!”
Den unge fyr klædte sig tøvende af ned til underbukserne og stod lidt, indtil et blik fra Omar fik ham til også at tage underbukserne af
Wow … hans pik var i hvert fald lige så tyk som Omars, men måske 5-6cm længere. Det så næsten fjollet ud, slanke nærmest senede muskeløse lår og så den der latterligt store pik imellem dem.
Det rykkede i pikken og den begyndte at rejse sig. Det gøs i mig.
”Farouk har en ret stor pik” sagde Omar,måske lidt overflødigt, ”de fleste bliver bange for den, så han får ikke så meget….”
I mit stille sind tænkte jeg, at det kunne jeg godt forstå, men hey, jeg kan lide at blive fyldt ud og havde klaret Omars kæmpe uden skader, så …”
”må han kneppe dig?”, Omar så spørgende på mig
”så skal du varme mig op” røg det ud af mig
Omar gestikulerede af Farouk, der gik hen foran mig og forventningsfuldt holdt den nu halvstive pik frem foran min mund.
Der var ingen chance for, at jeg kunne have mere end hovedet i munden, så jeg tog fat med begge hænder og begyndte at massere skaftet mens jeg slikkede på hovedet.
Farouk gryntede tilfredst mens pikken voksede til en frygtindgydende størrelse og stivhed. Den kunne lige så godt være støbt i beton … men varmt, brunt og velsmagende beton.
I mellemtiden arbejdede Omar blidt med sine fingre og en masse varm olie i min røv, lige så stille varmede han mig op og udvidede mig til først 2, så 3 og til sidst 4 fingre.
Efter lidt tid trak han fingrene ud af mig og kravlede op på briksen, jeg mærkede hvordan han satte sig til rette over mig og lagde pikken til rette, lidt mere olie blev gnedet ud over min nu meget varme og åbne stjerne og så kom hovedet, det store runde pikhovede.
Omar trængte op i mig i en lang glidende bevægelse, til hans nosser stødte imod mine. Han hold sig helt i ro, lod mig fornemme ham i mig. Jeg lå helt stille, lå bare og mærkede den kæmpestore pik i min røv … det var dejligt.
Omar begyndte at bevæge sig stille frem og tilbage … rolige bevægelser, intet af den voldsomhed fra dagen på stranden. Sådan blev han ved lidt, så trak han sig langsom ud, kravlede ned fra briksen og sagde ”kom”.
Farouk og jeg fulgte ham gennem en dør ind til et rum ved siden af, hvor der stod en 1½mands seng.
”læg dig på alle 4” sagde Omar … ”det er Farouks tur nu”.
Jeg lagde mig på alle 4 på sengen, rystede lidt i forventning om det nye monster, der om lidt ville bringe min tarm endnu tættere på, men forhåbentlig ikke over, grænsen for total udspilning.
Omar rakte olien til Farouk, der smurte sin pik ind, så fordelte Omar endnu en håndfuld olie rund ti min stjerne og, henvendt til Farouk sagde han
”det er din tur, men du skal være forsigtig og gøre det langsomt”
Farouk stillede sig tilrette bag mig, tog fast i mine baller og satte sit gigantiske pikhoved mod min stjerne, ventede et øjeblik og så begyndte han at presse sig ind.
Følelsen var fabelagtig … fuldstændigt som med Omars store pik, eller når jeg en sjælden gang imellem var blevet fistet … hele min krop summede og vibrerede, min pik vippede og jeg holdt vejret …
”er det okay ?” spurgte Farouk
”ja” sagde jeg stille, ”fortsæt”.
Farouk trak pikken lidt ud til kun hovedet var oppe i mig, hældte lidt olie ned over den og så kørte han simpelthen hele pikken op i mig i en langsom bestemt bevægelse.
Jeg var tæt på at besvime.
Han ramte min prostata på den helt rigtige måde og min tarm stod udspilet som en for lille handske om hans absurde pik. Han nåede så langt op i mig, som ingen nogensinde har været før.
Et langtrukkent ”wooow” undslap mine læber.
”er du okay” spurgte Omar, nu nærmest bekymret
”ja, den er fandeme stor, men det er dejligt” svarede jeg, hvilket fik Omar til at stille sig hen foran mig med sin nu stive pik, hvor præspermen allerede løb lystigt fra det lille øje.
Farouk måtte have taget min udtalelse som et signal til at gå i gang igen, så med et godt greb om mine hofter begyndte han at kneppe mig, langsomt, men dybt.
Han trak sig helt ud til jeg kunne mærke at hans pikhovede trak min ringmuskel udad, ventede et sekund og så kørte han bare hele den lange pik op i mig, til hans nosser klaskede mod mine.
Efter måske et minut med den behandling kom jeg. Helt uden varsel, helt uden berøring af min pik trak mine nosser sig sammen og så nærmest løb spermen ud af mig.
Ingen af dem opdagede det, så Omar fortsatte med at kneppe min mund og Farouk kneppede min røv, hårdere og hårdere, til han med et satte farten noget op, greb hårdt om mine hofter og så kom han ellers.
Fuldstændigt som Omar, så kom han med stor kraft i store mængder. Jeg kunne mærke spermen vælte ud i min tarm, pikken der trak sig sammen og Farouk der sitrede.
Efter måske 30 sekunder sukkede han, rettede sig op og så kneppede ham fandeme videre.
Omar spurgte igen ”er du okay ? var det okay han kom i dig?”
”jaja” kvækkede jeg ”det er helt vildt det her” og DET var det … jeg var helt væk, som påvirket af stoffer eller fuld … lidt rundtosset, hjertet bankede og jeg kunne slet ikke sanse eller samle, bare være i det, spiddet fra begge ender af gigantiske pikke.
Farouk var nærmest forsvundet ind i sig selv, han kneppede mig mekanisk og rytmisk, hårdere og hårdere, dybere hvis det overhovedet var muligt … han byggede op til sit næste klimaks kunne jeg mærke og ganske rigtigt, pludselig hamrede han pikken i bund i mig igen og så kom han, endnu en gang, med lige så meget kraft som før g igen fulgte min pik efter, helt uden berøring strømmede spermen ud af mig igen.
Samtidig trak Omar sin pik næsten helt ud af munden på mig og så kom han også … store mængder af varme dejlig sperm væltede ud i munden på mig.
Jeg slugte og slugte, alt hvad jeg kunne, men jeg kunne ikke magte det hele så noget løb ud af mundvigene.
Samtidigt trak Farouk sig ud af min røv … det var en mærkelig følelse, som om hans pik havde været helt oppe midt i min krop men ud kom den med et plop, og der lå jeg, kneppet sønder og sammen med et gabende røvhul, hvor spermen løb dovent ud af mig tykt og langsomt.
Jeg væltede om på siden, prustende og svedig, smurt ind i sperm i store mængder.
Omar satte sig på sengekanten med et håndklæde og tørrede mig forsigtigt, nærmest ømt, for sved og sperm.
Farouk prustede som en løber der netop var kommet i mål efter sin bedste tid.
”gå ud og hent noget vand” sagde Omar, tydeligvis henvendt til Farouk.
Farouk gik og kom hurtigt tilbage med en bakke med 3 store glas isvand, som han rakte frem.
Jeg greb et glas, halede mig op i siddende stilling og drak begærligt.
”Tak mand”, Farouk så på mig med et imponeret men undrende udtryk, ”det var vildt fedt”.
Omar så på mig med et smil ”det var første gang nogen klarede Farouks pik” … ”jeg fatter ikke du kan have den i dig, jeg har prøvet men det gjorde for ondt.
Jeg smilede mat, fuldstændigt sønderkneppet ”den er fandeme også stor”.
Nogen bankede på døren … ”Omar ?” … ”Farouk?”
”fuck” sagde Omar, ”det er Aisha”.
”Øjeblik” råbte han, ”jeg har en kunde, vi er straks færdige” … skridt forsvandt.
”vil du have et bad?” spurgte Omar
”ja tak” … jeg kunne virkeligt godt bruge en hurtig afvaskning.
Omar rakte mig et håndklæde og viste mig til døren, derhenne, til venstre.
Jeg gik ind på badeværelset, tændte vandet og stillede mig ind under bruseren.
Der var fantastisk at blive skyllet godt for sved og sperm, det gav ro i kroppen og lige så stille kunne jeg samle mig. Min røv brændte, så forsigtigt følte jeg på min stakkels åbning med fingerspidserne, jeg stod stadigvæk gabende åben, så jeg tog bruseren, skruede ned for styrken og temperaturen og rettede de dovne stråler mod min åbne tarm …
”fuck” … en pigestemme lige bag mig bragte mig tilbage til virkeligheden ”er det Farouk der har gjort det der ?”
Jeg snurrede rundt, og bag mig stod en gudesmuk ung pige, måske 160 høj, i en silkedragt og stramt tørklæde. Hendes mund stod åben og hendes øjne var store og runde.
Jeg smilede genert til hende og efter nogle sekunder kom hun ud af sin nærmest tranceagtige tilstand ”undskyld”, hun skyndte sig at dreje sig væk, ”jeg vidste ikke der var en fremmed herude”.
Hun fik hastigt lagt nogle håndklæder i vaskemaskinen og forsvandt ud af badeværelset, så jeg fik vasket mig færdig, frotteret mig og gik ind til Omar og Farouk.
Omar havde lagt mit tøj klar og ved siden af, på en lille bakke, min plug. Farouk var forsvundet.
”Er du okay?” Omar så bekymret på mig.
”Ja, men noget brugt bagi, han er større og længere end dig”.
”Ja, han er min nevø, min bror er død, så han og hans lillebror Khalil bor hos mig”.
Jeg fik tøjet på og stod lidt med pluggen i hånden.
”Jeg tror at den falder ud, hvis du prøver at sætte den op nu” sagde Omar grinende og jeg nikkede og stak den i lommen.
”Hvad skylder jeg?”, jeg så på Omar, der smilede og sagde ”ingenting, det er vidst snarere os der skylder dig”.
Omar lukkede mig ud og jeg vraltede over til bilen, satte mig ind og kørte hjem, for der var vidst ingen grund til at køre i klubben i aften.
Vel hjemme smed jeg mig på sofaen med en GT, tændte fjernsynet og parkerede hjernen i en ligegyldig seri.
Bzzzzt bzzzzt, telefonen vibrerede ved siden af mig og whatapp logoet tonede frem
Jeg tog den op, åbnede den og klikkede på det grønne logo.
Under Omars navn stod der ”video”
Jeg tappede på hans navn og så mig selv, på alle fire, set lidt oppefra og forfra, mens en absurd stor pik pløjede op i min røv” … fandeme om ikke Omar havde filmet, mens Farouk kneppede mig.
Kommentar