Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (7 - Part II) - Gåtur, briefs mm.

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2911

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Første gang
Mikkel lå og pustede hurtigt. ’Fuck, det gjorde du godt’, stønnede han. Jeg smilede tilfreds. Jeg kiggede ned på den stive bule i underbukserne. Den lille våde plet fra før var blevet temmelig stor nu. Ligesom på hans røv trak jeg kanten af briefsene ned over hans pik og lod kanten hvile under hans glatte boller. Den stive presperms-glinsende pik kom frem. Den var som altid et lækkert syn. Jeg tog min mund ind over den og lod den glide ind. Jeg lod min tunge arbejde omkring pikhovedet og slikkede al den lækre presperm væk. Jeg suttede langsomt og dernæst hurtigt. Mikkel var helt væk og stønnede vildt. Så tog jeg hans pik virkelig langt ind i min mund, holdt den der lidt inden jeg trak den langsomt ud igen. Den vibrerede svagt, og der piblede endnu mere presperm frem.

Mikkel satte sig op på kanten, og jeg rejste mig op. Hans hoved var lige ud for den kraftige bule i de orange briefs. Der var en meget stor våd plet i dem nu. Jeg var virkelig tændt. Mikkel smilede og trak stadig vejret hurtigt. Så trak han stille kanten af briefs’ene ud over den stive våde pik og videre ned. Jeg trådte ud af dem. Mikkel satte tungen på spidsen af min pik. Det gav et sæt i mig. Forsigtigt slikkede han al den presperm, der var på min pik væk. Så tog han pikken i munden og suttede til. Han blev ved længe, han gjorde det langsomt, så hurtigt, så tog han den dybt ind i munden, og af og til stoppede han helt og blot slikkede på pikhovedet med sin tunge.

Da han igen havde pikken i munden og suttede i medium tempo, kunne jeg mærke, jeg ville skyde. ’Mikkel.. Jeg kommer….’, udbrød jeg stønnende. Mikkel stoppede hurtigt. Han smilede. ’Så stopper jeg lige….’, sagde han. Jeg kunne mærke den kommende fornemmelse forsvinde. ’Jeg vil kneppes af dig…’, stønnede Mikkel. Det var lidt vildt for mig men fuck, hvor havde jeg lyst. ’Men er det ok, at du bruger et kondom…? Jeg har ikke så meget lyst til at få sperm i mig…. Endnu…’, sagde Mikkel forsigtigt. ’Ja, selvfølgelig’, svarede jeg hurtigt. Jeg vidste ikke lige, hvad ellers jeg skulle sige. Jeg tog sgu gerne et kondom på, hvis det var det, der skulle til. ’Du må gerne komme i mig først, før du selv prøver det’, røg det ud af mig i min liderlighed. ’Fuck, du er fræk’, stønnede Mikkel.

Jeg bøjede mig hen mod ham og tog fat i hans briefs og trak dem helt af ham. Mikkel kravlede hen til sit natbord og trak en skuffe ud. Der lå der kondomer og masser af pakker med glidecreme. Mikkel tog begge dele frem. Han sad igen på kanten af sengen og åbnede pakken med kondomet. Han kiggede op på mig og smilede. Min pik stod stiv ud i luften. Så satte Mikkel kondomet mod min pik og rullede det langsomt ned over den. Han gjorde det på en fucking fræk måde, og min pik vibrerede, da han slap den med hele kondomet på.

Jeg tog fat i ham. ’Vend dig om’, sagde jeg pustende. Mikkel gjordet det, og han satte sine knæ op på sengen, lænede sin overkrop ind over den og strittede med sin røv. Jeg tog fat i glidecremen, åbnede pakken og smurte noget creme på min pik. Så tog jeg lidt creme og smurte på Mikkels hul, som var helt blottet i denne position. Han stønnede og gav små lyde fra sig, da jeg stak en finger ind i ham. Den gled let ind i ham. ’Jahh, mand’, stønnede han. Jeg satte endnu en finger mod hullet og forsøgte at lade to fingre komme ind i ham. Det var ikke lige så let som før, men de gled langsomt ind i ham. Mikkel gryntede lidt mere, men stønnede fortsat i nydelse. Jeg kørte fingrene lidt frem og tilbage, inden jeg trak dem ud.

Mikkel trak vejret hurtigt nu og jeg næsten endnu hurtigere. Jeg tog fat om min pik og førte den mod Mikkels hul. Jeg blev nærmest helt elektrisk, da jeg satte pikken med kondomet på mod Mikkels hul. ’Årh, ja… Giv mig din pik, Jacob’, stønnede Mikkel hedt. Jeg blev nærmest helt overtændt. Jeg holdt fast om min pik med min hånd og pressede let til mod hullet. Jeg kiggede ned på pikken, der lige så stille gled ind i Mikkel. ’Arghh, fuck ja, mand!!’, stønnede han. Følelsen for mig var fuldstændig vild. Varmen, stramheden der bredte sig om min pik gav mig næsten ekstase. Jeg pressede en anelse mere uden at komme helt ind i Mikkel med min pik. Jeg holdt den lidt der. Mikkel stønnede, og jeg pustede hurtigt. Så trak jeg pikken lidt tilbage og frem igen. Mikkel stønnede vildt ved det. Jeg gjorde det en gang til, og så gik der et kæmpe stød igennem min krop. Jeg rystede lidt og spændte i kroppen uden at kunne styre det. Og så gik pikken på mig. ’Nej nej nej…. Fuck fuck, jeg kommer…!!’, sagde jeg helt forfjamsket og en anelse skuffet. Mikkel stønnede. ’What..!?!’, sagde han først. Jeg trak vejret hurtigt nu. ’Arghh.. Pis, mand!’, udbrød jeg. ’Fuck, det var så lækkert’, fortsatte jeg. ’Det var fandme' vildt, Jacob’, stønnede Mikkel. Han trak sig lidt forover, og jeg trak min pik stille ud af ham. Han sukkede højt, da den kom ud. Jeg kiggede ned på min nu halvstive pik, og Mikkel vendte sig om. Vi kunne begge se min hvide sperm, der lå for enden af kondomet. Mikkel smilede.

’Ikke så skuffet nu’, sagde Mikkel beroligende. Han tog fat om kondomet og trak det roligt af, slog en knude på det og smed det på gulvet. Så lagde han sig ned på ryggen i sengen med sin stive pik bankende i vejret. Han klappede ved siden af sig som tegn på, at jeg skulle lægge mig ved siden af ham længst inde mod væggen.

Så lå vi lidt og pustede. Jeg ærgrerede mig over, at jeg ikke kunne holde det i mig. Måske Mikkel fornemmede det, for han drejede sig mod mig og begyndte at nusse mig på min overkrop. Af og til strejfede hans hånd mine brystvorter. Han førte sin hånd ned til min pik og kælede for den. Igen blev den hård og strittede i vejret. ’Kan du kneppe mig mere…?’, spurgte Mikkel. ’Jeg ved det ikke, men jeg vil fandme' gerne’, svarede jeg ivrigt.

Mikkel rullede rundt over mod natbordet og greb endnu et kondom. ’Here we go again…’, grinede han. Han rullede igen kondomet på min pik, og den bankede derudaf igen. Hvordan fuck kunne jeg være så liderlig..??

Mikkel flyttede på sig og satte sig overskrævs på mig. Hans pik strittede nu lige ud for min mave. Han greb bag sig fat i min pik og løftede sig lidt op og satte den mod sit hul. Mikkel styrede fuldstændig, hvor hurtigt pikken gled ind i ham. Jeg kunne se på hans ansigt, hvor meget han nød det. Da min pik var godt inde, begyndte Mikkel i roligt tempo at bevæge sit underliv op og ned. Følelsen var igen abnorm og helt ubeskrivelig. Så var jeg tændt igen, og nu greb jeg Mikkel om hofterne. Jeg holdt ham fast, og nu bevægede jeg mit underliv og dermed min pik i roligt tempo frem og tilbage i ham. Mikkel stønnede vildt nu. ’Fuck, ja, Jacob.. Knep mig…’, stønnede han ud. Min vejrtrækning blev hurtig igen, og det føltes endnu en gang, som om jeg kunne komme hvert øjeblik.

Mikkel rykkede lidt på sig. Han tog fra med benene og kom op i en hug-stilling med min pik oppe i sig. Så gled han langsomt ned over pikken, så den kom så langt op i ham som muligt. ’Arghhh, JA’, skreg han. ’Fuck fuck fuck’, pustede jeg. Så bevægede han igen underlivet, så han fik min pik frem og tilbage i sig. Mikkel stønnede vildt. Jeg vred mig i nydelse. Jeg kiggede på Mikkels stive pik, der dansede foran mig i takt med Mikkels bevægelser ned over min pik. Det dryppede og havde dryppet meget med presperm ned på min mave fra Mikkels våde pik.

Jeg kiggede op på Mikkels ansigt. Han havde lukkede øjne, og hans ansigt var sammentrukket og hans mund sammenbidt. Jeg kiggede igen ned på hans pik. Så strammede det vildt om min pik pludseligt, og et stort sprøjt sperm fløj ud over min mave. ’Århhh, shit…’, stønnede han. Det strammede igen vildt om min pik og endnu et sprøjt fløj ud af hans pik. Så gik den stærke fornemmelse igen igennem min krop, jeg spændte vildt og skød min sperm ud i kondomet inde i Jacob. ’Fuck, jeg kommer igen…’, stønnede jeg. ’Fuck, ja, Jacob – fucking gør det igen’, stønnede Mikkel vildt. Endnu et sprøjt stod ud over mig, inden at det næste, der kom ud blot flød ud af Mikkels pik.

Mikkel pustede ud, skubbede let fra og rejste sig fuldt op. Min pik gled stille ud. Mikkel stod nu oprejst i sengen over mig. Hans let faldende pik dryppede sperm ned på mig. Han smilede. Jeg kiggede på min pik, og en mindre klat sperm lå for enden af kondomet. Denne gang var det mig, der trak det af, lukkede det og smed det på gulvet. Jacob gik ned igen og lagde sig ved siden af mig. Han kyssede mig og jeg ham. ’Det var sygt det der’, pustede Mikkel roligt. ’Fuldtændig vildt’, svarede jeg.

Sådan lå vi lidt og pustede. ’Jacob’, sagde Mikkel så. ’Jeg har fucking lyst til dig hele tiden. Jeg vil sutte, slikke, kneppe dig – og nu også kneppes af dig’, sagde han lettere liderligt. ’Mikkel’, svarede jeg. ’Så er det godt, at jeg har det på fuldstændig samme måde…’ Vi grinede og omfavnede hinanden.

’Jeg gætter på, den står på endnu en skyller…’, sagde Jacob. Det måtte det gøre. Alt var snasket til – min krop, min pik, Mikkels pik. Jeg trak mig op i sengen og skubbede mig over Mikkel. Jeg gav ham et kæmpekys og bevægede mig nedenunder til et hurtigt bad.
Kommentar