Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (7 - Part I) - Gåtur, briefs mm.

Karakter: 0/0
Visninger: 3041

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Rimming, Oralsex og Første gang
Vi ryddede op efter brunchen. Vi havde spist godt af det hele. Vi satte os lidt i sofaen og slappede af og lod maden synke sig. ’Er du frisk på en lille gåtur?’, sagde Mikkel så. ’Helt klart!’, svarede jeg og tænkte, noget frisk luft kunne være godt.

Vi gik ned mod vandet. Mikkel – og jeg selv i øvrigt – boede ikke langt fra vandet. Egentlig en ret lækker strand om sommeren. Nu var det vinter men en lækker solskinsrig vinterdag. Vi snakkede om alt muligt. Skole, venner, sport, onani og sex. Jeg kiggede lidt ned af Mikkel, da snakken faldt på sex og så, at hans bule blev lidt større. Vi grinede begge.
Mikkel kom på en lille leg, hvor vi skulle udpege en anden fra hinandens klasser, som vi kunne forestille os at lave noget frækt med. ’Ok, jeg starter’, sagde Mikkel. ’Jeg vælger Martin fra din klasse’, sagde han smilende. Jeg smilede. ’Nåhhh, okay, du kan godt lide en veltrænet fyr med en stor pik…’, sagde jeg drillende. Martin trænede meget og ja, jeg havde nærstuderet hans pik til idræt. Den var rimelig stor. Martin var bestemt en flot fyr, men alt i alt var han ikke lige min type. Mikkel grinede bare. ’Og dig…?’, spurgte han så. ’Hmmm’, tænkte jeg lidt. ’Jeg tager Filip fra din klasse så’, sagde jeg. Filip var adopteret fra Korea. Han var om muligt en smule mindre end os. Jeg havde tit kigget på ham i omklædningen i idræt. Han var slank uden at være trænet og med lidt mørkere hud end os andre. Hans pik var længere end Mikkels og min men også lidt mere tynd i det. Han havde en fin lille sort busk hår foran selve pikken. Selvom jeg mest var til glatte pikke, så det ret frækt ud. Hans røv var rigtig lækker. Letbuet, havde et blødt look med en anelse spændstighed. ’Okay… Du kan godt lide de små, lidt yngre og mørkere fyre…’, grinede Mikkel. ’Arhh, det er da lidt unfair.. Det er jo klart, de er yngre, når det skal være fra din klasse’, sagde jeg lettere fornærmet. ’Og tænker da, at det virker som om, jeg tænder ganske pænt på din lyse hudfarve..’, fortsatte jeg tvært. ’Hahaha, rolig rolig… Filip er faktisk ældre end mig. Jeg husker, han fyldte 15 for et par måneder siden. Jeg driller bare. Jeg giver dig ret – han er en ret så indbydende fyr’, sagde Mikkel.

’Udover det tror jeg, du har en bedre chance hos Filip, end jeg har hos Martin’, fortsatte Mikkel så. ’Hvad mener du?’, spurgte jeg. ’Jeg kan huske Filip en gang klappede mig på røven – for sjov troede jeg. Jeg daskede tilbage mod hans skridt, og hans pik var mega stiv. Jeg kiggede bare lidt mærkeligt på ham, men han smilede og blinkede frækt. Jeg tror helt sikkert, han kunne være til fyre også. Martin derimod, han er klart pigernes ven’, smilede Mikkel. Han havde klart ret med hensyn til Martin, Filip vidste jeg ikke med. Det havde jo også bare været en lille leg men måtte indrømme, at tanken om Filip gjorde mig lidt liderlig.

Vi gik lidt videre et par minutter, inden Mikkel pludselig stoppede mærkeligt op. Jeg kiggede på ham. ’Fuck mand, jeg har en aftale med Filip i morgen husker jeg nu, du taler om ham…’, sagde Mikkel irriteret. ’Hvad mener du?’, spurgte jeg lidt underligt. ’Det er et historie-projekt fra skolen, vi skal arbejde på…’, svarede Mikkel. Jeg tog det nu roligt. ’Nå ja, rolig nu. Jeg kan bare køre hjem, mens I arbejder og komme tilbage senere’, sagde jeg så. Mikkel var lidt irriteret kunne jeg se. ’Arhhh’, sagde han, mens han traskede lidt videre. Så stoppede han igen med et lidt forunderligt udtryk i ansigtet. ’Eller…’, sagde han smilende. Jeg kiggede undrende på ham. ’Vi kunne udfordre min teori omkring Filip…’, sagde han så. ’Hvad mener du..? Altså du skal lave noget frækt med ham…?’, sagde jeg lidt skuffet og en anelse surt. ’Nej, mand!! Din klovn… Os alle tre… Eller er det for mærkeligt?’, sagde Mikkel så. Jeg kiggede på ham og tænkte. Den første tanke var, at det lød voldsomt frækt – men min anden tanke var, at jeg ikke havde lyst til at dele Mikkel med nogle andre. De tanker delte jeg ærligt med Mikkel. ’Klart’, sagde han. ’Jeg har det på samme måde’, fortsatte han. Han fortalte, at han ikke ville have, at noget skulle ændre sig mellem os, så hvis vi var i tvivl, skulle vi ikke gøre det. ’Men vi kan også bare tage det for det, det er… Måske er det bare fræk sex, vi nyder det – og så nyder vi det, vi laver sammen på et andet tidspunkt. Og måske er han slet ikke til det… Husk det.’, sagde Mikkel. Jeg tænkte lidt og gav ham ret. ’Ok, jeg er frisk, hvis muligheden kommer’, sagde jeg så. ’Cool’, svarede Mikkel. ’Men husk, du er så fucking fræk og lækker. Det lyder creepy, men jeg har det faktisk sådan, at du er min, og det vil jeg ikke have lavet om…’, fortsatte han. Jeg smilede. Det var lidt creepy, men jeg havde det jo på samme måde. Jeg kiggede mig lidt omkring og gik hen til ham og gav ham et ordentligt lækkert kys.

Vi kom hjem igen og smed overtøjet. ’Jeg trænger til et bad’, sagde Mikkel. ’Hvad med dig?, spurgte han. ’Tjoo, kunne godt bruge en skyller også’, svarede jeg. ’Ok, men vent’, sagde han. ’Kom med her’, fortsatte han og gik ovenpå mod hans værelse. ’Kunne du tænke dig at prøve et par af mine briefs? – jeg tror vi har samme størrelse, på flere fronter…’, spurgte han blinkende. Det lød mega frækt, tænkte jeg. ’Okay, ja da!’, svarede jeg. ’Cool, du kan vælge et par til mig, og så vælger jeg et par til dig’, sagde Mikkel, smilede og da vi var på hans værelse, trak han to skuffer ud med undertøj. Jeg blev overrasket over, hvor meget han havde. Der var meget lækkert, som jeg kunne forestille mig ville være frækt på Mikkel. Jeg havde jo allerede set en del. Til sidst valgte jeg dog et par lyseblå Calvin Klein briefs med hvid kant. Mikkel smilede, inden han tog fat i et par orange Puma briefs med mørkeblå kant. Jeg smilede. ’Altså, jeg kan ikke love, at de ikke bliver våde jo…’, sagde jeg. Mikkel grinede. ’Der skal vist vaskes en del efter denne weekend, så du gøre dem bare våde, alt det du kan, din frækkert’, svarede han.

Vi kyssede og gik i hvert vores bad. Jeg gik nedenunder. Jeg nød det varme vand længe. Tankerne kørte rundt i hovedet på mig. Mikkel, det vi lavede sammen, hans pik, hans røv, de lækre briefs og nu også Filip. Min pik vekslede mellem at stå stiv ud og modtage vandet til slap tilstand for igen at blive stiv. Jeg slukkede bruseren, stod lidt uden at gøre noget og tørrede mig så. Jeg tog fat i de orange briefs og trak dem forsigtigt op og lagde min pik ind i dem. Jeg smilede. Det tændte mig, og min pik blev stiv i underbukserne. Det strammede lidt, men det var uimodståeligt frækt. Jeg drejede mig og betragtede min røv i briefs’ene. Stoffet samlede sig flot om min røv, og den nederste del af min revne var synlig. Måske jeg skulle gå over til briefs…? Jeg ryddede lidt til side på badeværelset. Min pik faldt lidt men ikke så meget. Jeg gik ud og så ovenpå.

Fra gangen kunne jeg se, at Mikkel lå på kanten af sengen med benene ud over kanten og kiggede på sin telefon. Han havde de lyseblå briefs på, og fra gangen betragtede jeg hans lækre bule i dem. Jeg gik ind på værelset, Mikkel lagde sin telefon væk og rejste sig op på albuerne. Min pik var allerede stiv igen.

’Hold da op hvor frækt!’, sagde Mikkel. Jeg kom tæt på ham, og han lod sin hånd føre hen over min stive pik i underbukserne. Jeg stønnede allerede lidt. ’Vend dig lige om’, sagde Mikkel stille. Jeg vendte mig om, og han tog mig roligt på ballerne og kørte en finger op igennem min revne. Jeg vendte mig om igen. Igen lod han sin hånd køre over min stive pik. En meget lille våd prik kom til syne for enden af min pik. ’Allerede…?’, sagde Mikkel så og grinede. Jeg trak på skuldrene. ’Jeg sagde det jo…’.

Jeg skubbede let til ham så han faldt ned på ryggen. Hans pik lå nu flot stiv i de lyseblå briefs. Jeg kørte min hånd forsigtigt hen over den. Mikkel stønnede svagt. Jeg lod min mund gå ned til pikken og lod den følge hans stive pik uden på stoffet. Det tændte mig vildt. ’Fuuuck, mand’, pustede Mikkel også. Jeg lod min finger køre lidt op og ned af den stive pik, og da jeg pressede lidt på spidsen, kom en våd plet til syne. ’Nå nå, du kan også…’, sagde jeg lettere pustende. Mikkel smilede bare.

Jeg greb fat i hofterne på ham og med lidt af hans egen hjælp, fik jeg vendt ham om på maven. Hans ben var stadig lidt ud over kanten på sengen. Jeg studerede hans fabelagtige røv i de lyseblå briefs. Hvordan hans baller buede let, og hans revne blev markeret af stoffet.

Jeg tog fat i den hvide kant og trak briefs’ene ned over numsen på ham og lod dem blive der. Jeg kyssede hans baller. Mikkel lod sine ben glide lidt længere ned over kanten og spredte sine ben en smule. Hans glatte hul kom til syne og blev endnu mere tydeligt, da jeg tog lidt fat i hans baller og spredte dem en anelse. Jeg var temmelig liderlig nu, kunne jeg mærke. Mikkel lå og stønnede.

Jeg tog mit hoved ned til hans hul og satte forsigtigt min tunge mod det. Det gippede lidt i Mikkels krop. Jeg slikkede roligt på hullet og lidt omkring det. Jeg øgede min tunges bevægelser og slikkede hurtigt på hullet. Mikkel lå og vred sig en smule nu, mens han stønnede hurtigere. Så pressede jeg min tunge lidt hårdt mod hullet. Der skete ikke rigtig noget, men jeg blev ved, og til sidst kom min tunge lidt ind i Mikkel. Det var en vild fornemmelse, og da Mikkel samtidig stønnede hårdt, gjorde det mig vildt tændt. Jeg tog tungen ud og satte den på hullet og pressede den ind igen et par gange. Hver gang til stor nydelse for os begge. Så slikkede jeg en sidste gang rundt om hullet og tog mit hoved væk. Jeg trak hans briefs op om hans numse igen og på plads, inden jeg vendte Mikkel om på ryggen igen.
Kommentar