Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (6) - Brunch

Karakter: 0/0
Visninger: 3269

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani og Første gang
Jeg vågnede ved, at min mor bankede på døren og åbnede den. ’Godmorgen, Jacob’, sagde hun forsigtigt. ’Sagde du ikke, du skulle over til Mikkel ved 10-tiden? Den er halv elleve nu…’. Jeg blev helt befippet…! ’Shit mand, jo jo… Tak, mor’, fik jeg heldigvis sagt, inden hun blev småmopset. Mine forældre havde i går aftes, da jeg kom hjem spurgt ind til Mikkel. Jeg kunne fornemme, at de undrede sig over, jeg brugte så meget tid med en 8.klasses elev. Men alt i alt tror jeg nu mest de var glade for, at jeg hang ud med en – det gjorde jeg ikke så meget. Jeg fortalte dem, at vi spillede en del Playstation og også computer sammen og hyggede os med det. Den så de ud til at æde råt. De havde tilmed givet mig lov til at sove hos Mikkel til mandag også inden idrætsdagen.

Jeg tumlede lidt rundt i min seng. ’Så må du jo skynde dig lidt – og skriv lige at du kommer lidt senere så’, sagde min mor, gik ud igen og lukkede døren. Jeg fjernede dynen og kiggede på bulen i de sorte tights. Det var et ordentligt morgenjern, der bankede i dem. Jeg rørte forsigtigt ved min pik og kunne mærke en våd plet af presperm ved spidsen. Jeg havde virkelig sovet meget, men havde også vågnet flere gange. Mit hoved havde været ved at springes over tankerne om Mikkel, inden jeg igen var faldet til ro.

Jeg fik fat i min telefon. ’Sorry Mikkel, er helt bombet. Først vågnet nu. Jeg kommer så hurtigt, jeg kan’, skrev jeg. Der gik ikke længe, før der blev svaret. ’No worries. Har selv sovet længe, er stadig i sengen… Med ham her…’, lød svaret efterfulgt af et billede af en stor bule i et par hvide briefs. Jeg grinede, tog et billede af min egen bule og smed afsted. ’Ham her har også forfulgt mig det meste af natten…’, fortsatte jeg. Mikkel sendte en masse grinende smileys. ’Du kommer bare, når du er klar. Glæder mig til at se dig’, skrev han. Mikkel efterfulgte beskeden med en kyssende smiley. Jeg smilede, men kunne også mærke en særlig varme strømme igennem min krop. ’I lige måde!’, svarede jeg og sendte en kyssende smiley tilbage.

Jeg kom ud af sengen og røg i bad. Jeg gik tilbage på værelset og smed håndklædet, jeg havde om livet. Jeg nærstuderede mig selv nøgen i spejlet. Min glatte pik, der lige nu for en gangs skyld var slap, mit fine bryst og de let markerede mavemuskler, når jeg spændte lidt. Det så sgu okay ud, smilede jeg. Jeg drejede mig lidt og iagttog min røv. De glatte baller der buede let. Jeg tog fat i min kontorstol og satte mit ene ben op på sædet. Mit glatte hul blottede sig i spejlet. Det så sgu lidt frækt ud. Jeg kørte en finger henover det. Det gippede lidt i mig. Det var en anelse ømt, men jeg var helt sikkert klar på mere. Jeg fandt nogle hvide Calvin Klein trunks frem og tog dem på. Ellers stod den bare på en rød t-shirt og et par sorte Nike træningsbukser. Igen kiggede jeg lige i spejlet. Man kunne fornemme min bule forfra, og min røv så egentlig også godt ud i de lidt stramme træningsbukser.

Jeg pakkede mine ting. Jeg tog flere par underbukser med denne gang – og jeg tog også mit idrætstøj til mandag med. Jeg gennemrodede mine skuffer. Jeg fandt det, jeg søgte i den nederste skuffe i mit skrivebord. Der lå der kondomer og små pakker med glidecreme. Jeg kunne huske, at jeg havde taget masser, da vi havde haft seksualundervisning i klassen. Vi havde joket med de forskellige ting, men alle havde taget en masse af det hele. Jeg tog det hele og smed det i en lille pose og ned i tasken. Jeg vidste ikke lige med kondomerne – dem havde vi ligefrem ikke brugt endnu, og både Mikkel og jeg havde slugt hinandens sperm, men nu var de med. Glidecremen tænkte jeg mere, vi kunne få brug for. Jeg lagde en af pakkerne i min lomme i træningsbukserne, hvis nu noget impulsivt skulle opstå. Bare ved det fornemmede jeg, at min pik begyndte at rejse sig.

Jeg fik sagt farvel og røg på cyklen mod Mikkel. Jeg ringede bare på og gik ind og satte tasken. Mikkel kom ud til mig fra køkkenet. Der duftede godt. Han havde en hvid t-shirt på og et par mørkeblå Adidas træningsbukser. Han så pissegodt ud. Mikkel smilede og kom hen og gav mig et kys, kiggede på mig smilende og kyssede igen. ’Jeg har lavet pandekager’, sagde han glad. ’Lækkert, mand! Er der noget, jeg skal gøre?’, spurgte jeg, mens vi gik ud i køkkenet. ’Altså, ud over at trække bukserne ned på mig og sutte min pik…?’, grinede Mikkel. Jeg grinede med. Han stod med ryggen til køleskabsdøren. Jeg tænkte, at det skal han sgu ikke slippe afsted med. Jeg gik hen til ham og hev først hans træningsbukser ned og så de grå Hilfiger briefs, han havde på. Hans pik var allerede halv stiv. Mikkel grinede, da jeg gik ned på mine knæ, men det blev efterfulgt af et stønnende suk, da jeg tog hans pik i munden. Den voksede hurtigt til stiv tilstand i munden på mig. Jeg suttede godt til, mens Mikkel bare nød det. Han nussede lidt i mit hår samtidig. Min egen pik bankede stiv i bukserne på mig. Jeg tog Mikkels pik ud af munden. Han stønnede svagt. Jeg slikkede lidt på hans glatte boller. Jeg vred hans pik en smule, og noget presperm kom ud af hans pikhul. Jeg satte tungen mod det og slikkede pikken ren for presperm. Så trak jeg hans bukser op igen, rejste mig op og kyssede ham. Vi smilede. ’Ud over det?’, spurgte jeg så.

Vi ryddede lidt op i køkkenet, talte lidt om gårsdagens begivenheder, talte lidt om vores søvn og de tanker, vores hoveder flød over med. Mikkel havde åbenbart sovet lidt ligesom mig. Han satte mig til at skære noget franskbrød ud, og mens jeg koncentrerede mig om det, sneg han sig ind på mig bagfra. Han gik helt tæt op af mig, og jeg kunne tydeligt mærke hans stive pik banke mod min røv. ’Blev vi egentlig helt færdige før?’, spurgte han stille, mens han gav mig et lille kys på halsen. Han tog fat om den hånd, jeg skar med og fik mig til at slippe kniven. Jeg pustede og stønnede lidt svagt som svar. Mikkel førte sine hænder ned af siden på min krop og ned til mine ben. Her stødte hans hånd på det, jeg havde i lommen. Han greb ned i lommen og fiskede pakken med glidecreme op. Mikkel grinede. ’Din frækkert…’, sagde han så. ’Jeg kan se, vi har fundet de samme ting fra skolen frem’, fortsatte han. Jeg tænkte, han et eller andet sted havde de samme pakker liggende klar.

Han lagde pakken lige op på køkkenbordet. Han førte sine hænder ind under min t-shirt og trak mine bukser og underbukser ned til anklerne. Jeg kunne fornemme, han gjorde det samme bagefter med sine egne. Jeg kiggede ned og kunne se, vi begge havde tøjet ved anklerne. Mikkel gik tæt på mig igen, og nu kunne jeg mærke hans stive pik mod min røv. Han lagde den op af min revne og lavede et par vuggende bevægelser, så den blev ført frem og tilbage i revnen. Vi stønnede lidt begge to nu. Mikkel tog sin hånd rundt om livet på mig og fik fat i min stive og allerede våde pik. Han kørte den lidt af, og jeg stønnede endnu mere.

Jeg følte mig mega liderlig i dette øjeblik.
Næsten per automatik spredte jeg mine ben en smule. Mit hul blottede sig. Mikkel rørte lidt på sig og gik så ned på hug. Så mærkede jeg hans tunge, der gik mod hullet. Han slikkede først langsomt rundt om og på hullet, men så øgede han tempoet med tungen og slikkede især på mit hul. Følelsen var helt ekstrem, og jeg stønnede højt. Han pressede tungen mod mit hul et par gange, og jeg kunne mærke, den kom lidt ind. Jeg kiggede ned på min egen pik og så, at der faldt et par dråber presperm ned på køkkengulvet.

Så holdt Mikkel inde og rejste sig op igen. Hans pik ramte min ene balle, og jeg kunne mærke, prespermen fra hans pik gøre ballen våd der, hvor den ramte. Vi pustede hurtigt begge to. Mikkel tog hurtigt sin t-shirt af, og bagefter greb han fat om min og rev den over mit hoved og af. Så tog Mikkel pakken med glidecreme fra køkkenbordet. Han åbnede den, og jeg kunne se, at han pressede cremen ud af pakken. Han fik det ud i hånden, og han førte hånden ned til sin pik. Jeg kunne fornemme, at han smurte pikken ind i cremen. Så tog han lidt mere creme ud af pakken på sine ene finger og førte den mod mit hul. Det gav et lille sæt i mig, da hans finger ramte mit hul, og han smurte hullet med cremen. Dernæst satte han fingeren mod hullet og pressede lidt til. Temmelig let gled fingeren ind i mig. Mikkel kørte den lidt mere ind og holdt den så stille lidt tid. Så bevægede han den lidt frem og tilbage. Det var fantastisk! Efter lidt tid trak han fingeren ud af mig. Jeg pustede vildt og kunne også høre Mikkels hurtige åndedræt.

Mikkel rykkede lidt på sig. Han tog fat i min venstre balle og holdt godt fast i den. Han havde fat i sin pik med den anden hånd. Han førte pikken mod mit hul. Da den ramte hullet, gav jeg et lille gisp fra mig. ’Er du ok?’, spurgte Mikkel. Jeg pustede lidt. ’Ja, klart. Knep mig’, sagde jeg så og blev lidt forbavset over min egen liderlighed. Mikkel pressede lidt til med sin pik mod mit hul. Det var som om glidecremen tog fat og langsomt, men roligt og lækkert gled hans pik ind i mig. ’Århhh, fuck mand…’, stønnede Mikkel. ’Det er så vildt det her…’, mens hans pik fortsatte lidt mere op i mig. Jeg kunne ikke svare. Jeg nød det i fulde drag. Der var næsten ingen smerte, kun nydelse.

Jeg bøjede lidt i mine knæ og pressede lidt imod pikken, så den kom mere op i mig. Jeg kunne svagt mærke Mikkels boller mod min ene balle – det måtte betyde, at han var så langt inde, han kunne komme. Jeg tænkte, det var meget godt, at hans pik ikke var længere eller tykkere, for det gjorde lidt ondt nu. Så begyndte Mikkel at trække pikken lidt tilbage, og langsomt begyndte han sine vuggende bevægelser igen, nu med sin pik i mig. Det var fortryllende. Af og til holdt Mikkel lidt inde, og jeg tror mit hul langsomt vænnede sig til hans pik. Det var i hvert fald med fuld nydelse, at Mikkel roligt øgede tempoet i sine kneppebevægelser. Jeg bøjede min røv lidt mere bagud, og Mikkel tog fat om mine hofter. Så gav han den gas – han kørte sin pik frem og tilbage i mig i lyntempo. ’Fuck, ja!’, nærmest skreg jeg. ’Århhh…!’, stønnede Mikkel højt, inden hans tempo dalede igen. Jeg kiggede ned til min pik, som stod bankende stiv ud i luften. Det dryppede meget med presperm fra den nu. Mikkel trak sin pik det sidste stykke ud af mig. I kor stønnede vi næsten begge ’Århhh!’.

’Fuck mand, jeg tror jeg kommer lige her og nu…’, sagde Mikkel nærmest febrilsk og kiggede ned på sin pik, der vibrerede voldsomt. Han kneb ligesom øjnene sammen og holdt ud. ’Vent’, sagde han så, gik ud af bukserne om anklerne og tog en stol fra spisebordet. ’Her, sæt dig’, sagde han pustende. Jeg gik også ud mine bukser ved anklerne og gjorde, som han sagde. Mikkel tog fat i mine ben som i går, da han slikkede mig. Jeg røg lidt ned i stolen, og da Mikkel løftede mine ben op og spredte dem, blottede mit nu pumpede hul sig. Mikkel kom nærmere med sin pik og satte den mod mit hul. Igen langsomt førte han den ind i mig. Det gav et voldsomt sæt i mig, og min krop rystede. ’Arghhh, shit shit…’, stønnede jeg. Jeg kiggede ned på min pik og så en klump komme ud af min pik. Det føltes ikke, som når jeg kom normalt. ’Kommer du…?’, spurgte Mikkel lidt forbløffet. Jeg rystede på hovedet. ’Jeg tror bare det er pre…’, sagde jeg pustende. ’Fucking frækt’, sagde Mikkel. Så begyndte han igen langsomt at kneppe mig i denne stilling. Det var helt fantastisk. Jeg kunne se hans ansigt, der strammedes, hans lækre bryst og de flotte mavemuskler, der konstant var spændte.

Det var dog ret klart, at vi ikke kunne holde den meget længere. Følelsen var simpelthen for stærk. Mikkel øgede tempoet en anelse, og så kunne jeg ikke mere. Jeg skulle ikke engang røre min pik, da jeg kunne mærke, jeg kom. ’Fuck fuck, jeg kommer!!’, stønnede jeg og kiggede hurtigt op i loftet og så tilbage på min pik. ’Fuck ja’, råbte Mikkel, mens han stadig kneppede mig. Det første sprøjt fløj op langs maven på mig, og næsten i det samme røg Mikkels pik ud af mig. ’Årgggg, shiiit…’, skreg han og kiggede ned på sin pik. Et voldsomt sprøjt stod ud over mig og fløj helt op på halsen af mig. ’Åh arghr…’, stønnede Mikkel mens flere vilde sprøjt stod ud af hans pik, og de blandede sig med mine, der kom fra min vibrerende kommende pik. Jeg pustede vildt og blandede det med støn af nydelse. Spermen fløj og flød ud over min krop i noget, der virkede lang tid, men nok ikke var det. Det var en sindssyg orgasme. Sprøjtene aftog, og Mikkel lod sin pik hvile på mine klunker, mens både hans og min dryppede af. Vi pustede vildt begge to, før vi smilede og grinede.

Mikkel fjernede sig langsomt og gik hen til køkkenbordet og greb køkkenrullen. Han tørrede hurtigt sin spermvåde pik af inden han rev nogle stykker papir af til mig. Han hjalp til og vi tørrede begge min krop tør for vores begges sperm. Vi grinede og smilede begge. ’Det her… Og dig… Det er sgu for vildt..!’, sagde Mikkel så, da han tørrede gulvet rent for presperm og krøllede det sidste stykke papir sammen. ’Jeg ved ikke, hvad der sker…’, svarede jeg. ’Det er ligesom om, du fordobler min liderlighed… Hold kæft det her var dejligt og frækt’, fortsatte jeg. ’Jeg tror aldrig, jeg er kommet så meget før’, sagde Mikkel lettere fortumlet og overrasket.

'Jeg hopper lige tilbage i det her’, sagde han så og gik tilbage til bunken med underbukser og træningsbukser, inden han greb sin t-shirt. ’Men tænker du hellere må nappe en skyller…’, fortsatte Mikkel så. Vi grinede begge to. ’Jamen, tak…’, sagde jeg og tog fat i mit tøj. Da jeg bukkede mig ned, slog Mikkel sin slappe pik mod min ene balle. Det tændte mig igen, og da jeg vendte mig om var min pik halvstiv. ’Rolig nu, frække’, sagde Mikkel. ’ Vi kan jo ikke kneppe hele tiden… Og jeg er fandme sulten!’, grinede han. Jeg grinede tilbage og fortsatte ud på badeværelset.

Efter et hurtigt bad stod brunchen klar. Pandekager, æg, brød, der manglede ikke noget. ’Tag løs!’, sagde Mikkel. Vi gik i krig. Al den sex og liderlighed havde vist gjort os møgsultne – men forhåbentlig handlede det også om at fylde depoterne op til senere…
Kommentar