Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jan

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3821

Af: Den gamle bifyr.

Læs flere noveller af:
» Den gamle bifyr.

Skriv til:
» Den gamle bifyr
Tags: Aldersforskel og Første gang
Vi havde været kollegaer i en del år, men arbejdede nu ikke længere sammen. Jan er en ungkarl på 38 år som bor på landet i Midtjylland på en ejendom med hal og garage. Jeg er en fraskilt fyr på 62 år, som det meste af mit liv har været klar over at jeg er bifil.

Min historie tager udgangspunkt i et jobskifte, som jeg foretog, hvilket bevirkede, at jeg i en kort tid skulle arbejde i Vejle. For ikke at få udgifter til logi, kontaktede jeg Jan for at høre, om jeg kunne bo hos ham. Jeg lovede at sørge for mad hver dag, og det var han temmelig glad og tilfreds med.

Vi aftalte, at jeg skulle komme lørdag eftermiddag, så vi lige kunne komme på plads med vores arrangement. Undervejs handlede jeg lidt mad, som hurtigt kunne tilberedes, samt lidt vin og en kasse øl.

Jeg ankom hos Jan kl. 15.00, og efter at vi lige havde hilst på hinanden, tømte vi min bil, og jeg blev installeret på gæsteværelset, som lå i forbindelse med hal og garage. Der var et stort vindue i værelset som vendte ud imod hallen.
Da vi havde fået mig indrettet satte vi os i køkkenet med den første, kolde pilsner.

Vi snakkede om løst og fast, men jeg kunne fornemme, at der var noget som trykkede Jan. Jeg vidste ikke hvad, og ville ikke lige buse ud med et spørgsmål. Nå, men vi hyggede os, og fik da også varmet vores mad og spist det, samtidig med at vi delte en flaske vin. Øllene og vinen havde gjort mig lidt halvberuset, så for ikke at gå død alt for tideligt, spurgte jeg Jan om jeg lige kunne snuppe et bad.

Det måtte jeg naturligvis godt, så jeg gik ind på mit værelse, smed tøjet og svøbte et håndklæde omkring livet. Jeg kunne ikke lade være med, lige at lege lidt med bruseren på min pik, og jeg fik den da også op at stå.

Jeg tog min barberskraber og glattede mine nosser og rundt omkring pikken, da jeg ikke bryder mig om hår forneden. Da jeg var tør, svøbte jeg håndklædet om livet igen, og gik ind på værelset.

Da jeg kom ind, kunne jeg igennem vinduet se, at Jan gik rundt ude i hallen og røg en smøg. Han så sgu lidt betænkelig ud, så jeg snuppede også en cigaret og gik ud til ham. Vi stod og røg i stilhed.

Jeg kunne se at Jans blik flakkede ned til mit håndklæde af og til, og jeg begyndte at tænke over, om grunden til at han var ungkarl måske lå i hans seksualitet. Jeg besluttede mig til at prøve det lidt af.

Da vi kom ind fra hallen, spurgte jeg om det var ok at jeg bare beholdt håndklædet, så ikke jeg skulle til at trække i tøjet igen, og det synes Jan var en god ide.

Jan satte sig i sofaen, og jeg tænkte at nu måtte det briste eller bære, jeg var overbevist om at vores venskab er stærkt nok til at tåle, at jeg måske havde taget fejl, så jeg satte mig ved siden af ham.

Vi havde hver sin øl med, så vi skålede og sad og så lidt TV. Der var ikke lige noget interessant, så jeg spurgte Jan om ikke han havde en DVD af en slags.

Han spurgte om, hvad jeg kunne tænke mig, og jeg svarede, at bare det var frækt, var det OK. Han kom tilbage med en håndfuld DVD’er og jeg fik lov til at vælge. Heldigvis var der en med lidt bisex, så den rejste jeg mig op for at sætte i DVD afspilleren.

Jeg måtte bøje mig forover for at sætte den i, og jeg sørgede for, at håndklædet lige gled lidt til side, så Jan havde udsigt til min røv.

Undervejs i filmen, som havde flere gode scener hvor mænd og kvinder elskede på kryds og tværs, spurgte jeg Jan om hvad han godt kunne lide. Han svarede at han godt kunne lide små, slanke kvinder med små bryster, og det var også lige hvad jeg tænder på, så det var jo helt fint.

Han spurgte nu mig, og jeg svarede at jeg tændte på det samme som han, og så tilføjede jeg, at hvis der skulle komme en god, stiv pik forbi gjorde det heller ikke noget.

Jan så lidt forskrækket ud, så jeg lagde forsigtigt og helt tilfældigt en hånd på hans lår. Jeg kunne se, at han kunne lide det, så jeg blev mere modig. Langsom førte jeg min hånd op imod hans skridt. Jeg ramte hans nosser og det gav et sæt i ham. Jeg forsatte op og fandt en dejlig, stiv pik i hans bukser.

Min egen pik havde også rejst sig under håndklædet, så jeg løftede lige røven lidt og hev håndklædet væk. Jan stirrede på min stive pik, hvorefter han, måske på grund af de mange øl, smed alle hæmninger og gav mig et kæmpe, vådt tungekys.

Da han var færdig med at kysse mig fortalte han, at han længe havde haft lyst til dette her, men han var ikke sikker på hvor han havde mig. Nu var det min tur til at give ham et kys.

Jeg rejste mig for at hente et par øl mere, men Jan tog fat i mine lår, og trak mig ind til sig. Med den ene hånd tog ham om min pik og førte den ind i sin mund, mens han kælede for mine nosser med den anden hånd. Jeg stod lidt og nød det, men vristede mig så fri.

Jeg sagde at jeg ville hente et par øl mere, og at han jo kunne smide tøjet imens. Da jeg kom tilbage sad han nøgen i sofaen med den skønneste, stive pik strittende ud.
Jeg stillede øllene på bordet og lagde mig mellem hans ben og tog hans pik i munden.

Han tog et fast greb om min nakke og pressede sin pik helt ned i min hals. Jeg suttede og slikkede, mens jeg legede med hans nosser og hans lille hul bagi. Han rakte nu ned og tog et godt greb omkring min pik, og begyndte at onanere mig.

Efter lidt tid bad jeg ham om at sætte sig på knæ på sofaen med røven ud mod mig. Jeg satte mig på bagved ham, skilte hans baller og slikkede hans lille hul. Forsigtigt stak jeg tungen lidt ind, og han stønnede helt vildt.

Da jeg kunne fornemme, at han var ved at være klar, rejste jeg mig op og satte pikhovedet mod han hul. Min pik er relativt lille og slank, så da jeg havde ladet ham slappe lidt af, begyndte jeg forsigtigt at presse.

Der var dejlig modstand, men endelig gled hovedet ind i varmen. Han stønnede lidt, men det lød som om, at han nød det. Forsigtigt pressede jeg videre op i hans varme, stramme hul og til sidst var jeg helt i bund.

Jan begyndte straks at bevæge røven frem og tilbage, så jeg tog et godt tag i hans hofter og gennem kneppede hans røv. Han stønnede helt vildt, og jeg kunne fornemme at han onanerede samtidig.

Jeg var glad for de øl jeg havde drukket, men på et tidspunkt blev det bare for dejligt, og jeg kom med et brøl langt oppe i ham, samtidig med at han sprøjtede sin sperm ud over mit håndklæde, som belejligt lå under ham.

Totalt udmattede smed vi os i sofaen. Nu trængte vi til den øl, som jeg havde hentet. Klokken var efterhånden blevet mange, og jeg var træt ovenpå min rejsedag, så vi besluttede os til at gå i seng, og så fortsætte den næste dag.

Da jeg gik hen imod gæsteværelset, tog Jan min hånd og trak mig med ind i soveværelset. Da vi begge havde overstået natte vask og tandbørstning lagde vi os sammen i hans dobbeltseng. Jeg greb om Jans pik og han om min, og sådan faldt vi i en dyb søvn.
Kommentar