Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (5) - Dessert

Karakter: 5.0/1
Visninger: 2577

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani og Første gang
Jeg lå stadig på sengen og slappede af. Fuck, det havde været en vild omgang – men også en omgang der overgik min vildeste forventninger. Mikkel kom tilbage fra badeværelset. Jeg åbnede øjnene og betragtede ham gående nøgen ind på værelset. Hans pik var slap, men den havde den der lidt strittende måde at være slap på. Mikkel smilede og betragtede helt sikkert også min nøgne krop og min pik, som lå slap lidt op af mit ben.
Mikkel stillede sig foran sengen. ’Igen..?’, grinede han. Det var dog for sjov, og han lagde sig ned ved siden af mig på ryggen. ’Vi skal jo lige recharge…’, sagde jeg så og lukkede mine øjne igen.

Sådan lå vi lidt og slappede af. ’Har du leget mere med dig selv end at spille pik?’, spurgte Mikkel efter noget tid. Jeg drejede mit hoved og kiggede på ham. Jeg kunne se, at han mente det oprigtigt. ’Nahh’, sagde jeg forsigtigt. ’Lidt finger har jeg prøvet og også lidt med en gulerod og agurk…’ Jeg blev lidt flov, kunne jeg mærke. Var det for underligt mon…? ’Cool’, svarede Mikkel. ’Det samme her’, fortsatte han. Der blev stille lidt tid. ’Tror du, du har lyst til at kneppe på et tidspunkt?’, spurgte Mikkel. ’Sig lige til hvis jeg spørger for meget eller er for ivrig…’, fortsatte han hurtigt. Jeg grinede og smilede. ’Haha, nej nej, det er da fint’, svarede jeg. Jeg tænkte mig om. Jeg havde helt vildt lyst til at kneppe med Mikkel, men var sgu ærlig talt lidt urolig for det. ’Jeg er helt sikkert frisk’, sagde jeg så. ’Men også lidt usikker på det’, sagde jeg så ærligt. ’Fair nok’, svarede Mikkel. ’Jeg er helt sikkert på – men må indrømme jeg nok er mest til at være den, der knepper…’, sagde han så. ’Ok, men helt ærligt – din røv er for fræk… Jeg må indrømme, at jeg ikke helt kan lade være med at drømme om at give den en tur…’, svarede jeg ham. ’Haha’, grinede Mikkel og rødmede lidt. ’Din frækkert!! Nu får jeg sgu næsten lyst…’, grinede han. Vi kiggede nærmest synkront ned på vores pikke, som havde rejst sig igen. Vi grinede. ’Skal vi ikke bare se, hvad der sker…?’, sagde Mikkel. ’God plan’, svarede jeg.

Vi lå lidt og slappede af, inden at Mikkel tilbød mig et bad. Jeg tog en hurtig skyller i badeværelset nedenunder, mens Mikkel brugte det ovenpå. Jeg havde heldigvis taget et par ekstra tights med – et par sorte. Måske lidt kedelige men havde ikke lige tænkt jeg skulle bruge dem. De lysegrønne var røget til vask med Mikkels røde briefs. Jeg fik lige lagt min pik ned i de sorte tights, da Mikkel bankede stille på døren. Han åbnede roligt døren. ’Hey, plejer man ikke at vente på ’kom ind’?’, sagde jeg. ’Nahh, du står vel ikke og gemmer på noget, jeg ikke har set’, svarede Mikkel kækt. Han stod i et par hvide briefs – igen, fucking fræk… - og med sit tøj i hånden. ’Er du bare ude på at gøre mig konstant liderlig?’, sagde jeg, mens jeg gav ham elevatorbilkket. ’Haha, jeg ville bare tjekke om, du var ok? Synes bare jeg smed dig herned til et bad uden videre…’, spurgte Mikkel. Hold nu op hvor var han bare sød…!!! ’No worries, jeg er helt ok. Faktisk super godt’, smilede jeg. Vi kiggede på hinanden. Så gav vi hinanden et af de der fabelagtige kys. ’Nå, lad os så komme i tøjet’, sagde jeg og stoppede. ’Øv’, svarede Mikkel smilende. Vi begyndte begge at skraldgrine.

Vi hyggede os gevaldigt. Vi bestilte pizzaer, drak en enkelt øl (det er nu ikke lige mig med øl…), spillede Playstation og chillede foran fjernsynet i stuen. Da klokken blev omkring ni, fladede vi ud i sofaen og zappede lidt fjernsyn. ’Det er sgu øv, du skal hjem snart’, sagde Mikkel lidt tvært. ’Ja, mega…’, svarede jeg. ’Men så glæder jeg mig bare til i morgen og måske endda også søndag med’, sagde jeg så nærmest over positivt. Mikkel smilede. ’Ja, det bliver så cool!’, sagde han så. Han rejste sig, gik forbi mig i sofaen og gav mig et hurtigt kys. Hver gang vi kyssede – om det var lange hede eller små hurtige – gav det et sug i maven på mig. ’Vi skal da lige nå at have lidt dessert’, sagde Mikkel og gik ud i køkkenet.

Vi fik spist is med krymmel og flødeskum. Flødeskummet kom fra en dåse, men det hele var nu ganske fint. Vi sad og skrabede de sidste rester af tallerknerne. ’Er du liderlig…?’, spurgte Mikkel så stille. Jeg kiggede på ham og smilede og grinede lidt. ’Hmmm, jeg tror, jeg er lidt liderlig hele tiden, når du er i nærheden’, svarede jeg frisk. Mikkel grinede. ’Er du frisk på noget spas..?’, sagde Mikkel så. ’Måske er det for mærkeligt…’, sagde han, idet han greb ud efter dåsen med flødeskum. Jeg grinede, for jeg var ret sikker på, jeg vidste, hvad han ville. ’Af med tøjet..’, sagde Mikkel og rejste sig. ’Her..!!?’, sagde jeg lidt forbløffet. ’Ja, hvorfor ikke..?’, sagde Mikkel, mens han trak t-shirten over hovedet.

Jeg rejste mig og gjorde det samme. Mikkel trak i et tag både træningsbukser og underbukser ned og tog dem af. Jeg fulgte efter med det samme. Så stod vi der med vores halvstive pikke, der var på vej op i stiv tilstand. Mikkel satte sig ned i sofaen igen og jeg ved siden af ham. Han rørte roligt ved min pik, og lynhurtigt stod den stiv ud i luften. Jeg tog roligt fat i Mikkels pik. Den var også stiv nu. Jeg kørte langsomt hans forhud frem og tilbage et par gange.

Så tog Mikkel fat i flødeskumsdåsen igen. Han rystede den lidt og skubbede forsigtigt mig tilbage i sofaen. Så sprøjtede Mikkel lidt flødeskum ud på toppen af min stive pik. Det var lidt koldt, men hele setuppet var så frækt, at det tændte mig vildt. Min pik vibrerede en smule. Så flyttede Mikkel sit hoved ned til flødeskummet. Han slikkede det forsigtigt af mit pikhoved og tog så hele pikken i munden. Det var fucking frækt, og jeg stønnede allerede. Mikkel kom med små ’uhmm’-lyde, mens han slikkede pikken ren. Han tog pikken ud af munden. ’Det er mærkeligt… Denne her flødeskum smager lidt saltet…’, sagde han så. Min presperm havde blandet sig med flødeskummet. Vi grinede begge. ’Jeg må lige smage lidt mere…’, sagde Mikel og sprøjtede mere flødeskum på min pik. Igen slikkede han flødeskummet væk og suttede bagefter på hele pikken. Jeg sad og vred mig i sofaen nu med flere høje støn. Så slap Mikkel pikken med sin mund. ’Prøv du og se om jeg har ret’, sagde Mikkel og satte sig tilbage i sofaen. Det glinsede lidt fra hans pik. Så det var ikke kun mig, der var fyret op – Mikkels presperm havde også fundet vej.

Jeg tog fat i dåsen og sprøjtede en klat ud på hans pik. Jeg lod to fingre fordele flødeskummet rundt på Mikkels pikhoved og lidt ned af hans skaft. Mikkel rystede let ved mine berøringer. Så førte jeg min tunge ned til pikken og slikkede meget langsomt flødeskummet væk. Nu var det Mikkel, der vred sig i nydelse. Jeg tog hans pik i munden og suttede til. Jeg kunne tydeligt smage den salte presperm og fortsat lidt af det søde fra flødeskummet. Det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg tog pikken ud af min mund. ’Mere?’, spurgte jeg så lidt stakåndet. Mikkel sad og pustede og trak vejret hurtigt. ’Fuck, ja!’, sagde han så. Jeg gentog med en endnu en klat. Denne gang tog jeg endnu mere af Mikkels pik i munden. Mikkel tog nu let fat i mit hoved og holdt det fast. Så lavede han et par rolige bevægelser med sit underliv og kneppede min mund ganske let. ’Århh, fuck mand!’, stønnede Mikkel, mens han kneppede min mund langsomt. Jeg troede, han skulle komme, men så trak han sin pik ud af munden på mig.

Han kiggede på mig. Vi pustede begge ivrigt nu. ’Fuck, det var frækt…. Må jeg prøve noget andet på dig..?’, spurgte han så. ’Ja..’, sagde jeg forsigtigt uden at vide, hvad han ville. Han flyttede sig og placerede mig med ryggen i sofaen. Han trak i mine ben, så jeg røg lidt ned i sofaen, og mine ben flyttede han opad og spredte lidt. Nu vidste jeg, hvad han ville. Jeg lod mig bare føre med. Jeg kunne mærke mit hul blotte sig lidt. Mikkel tog flødeskummet og sprøjtede en klat direkte mod mit hul. Det var en mærkelig fornemmelse, og jeg rystede lidt. ’Er du ok?’, spurgte Mikkel. Jeg smilede og nikkede.

Mikkel tog sine fingre hen til flødeskummet på mit hul. Jeg kunne mærke, at han brugte en finger til at fordele skummet om hullet. Det var en helt vild lækker følelse. Langsomt kunne jeg mærke, han pressede sin finger mod mit hul. Så slap han lidt igen, inden han begyndte at presse på ny. Jeg slappede lidt mere af,og jeg kunne mærke hans finger glide ind i mig. Han gjorde det meget langsomt, og det var helt fantastisk. Jeg stønnede og vred mig i nydelse. Han holdt sin finger stille inde i mig. Jeg kunne mærke, at det ligesom strammede om hans finger. ’Kan du lide det?’, stønnede Mikkel. ’Arhh, ja!!’, stønnede jeg tilbage. Mikkel begyndte let at køre sin finger frem og tilbage i mig. Det var ubeskriveligt. Efter lidt tid trak han fingeren ud af mig. ’Århhh…’, fløj det ud af mig. Jeg kiggede ned på min stive pik. Den dryppede temmelig meget presperm nu. Mikkel førte sit hoved mod mit hul, og det næste jeg mærkede var hans tunge, der kørte rundt om mit hul. Det var fucking frækt og lækkert. Jeg vred mig nu virkelig rundt i sofaen. Han lod sin tunge køre hele vejen forbi mit hul, han fortsatte over mine klunker, inden han tog min pik i munden og suttede prespermen væk. Mikkel var nu lige ud for mig. ’Fuck, det var frækt…’, sagde han. ’Vil du prøve på mig…?’, sagde han så pustende.

Jeg skubbede ham væk, og han trak sig ned på gulvtæppet på gulvet. Mikkel vendte sig om og stillede sig på knæ og hænder og strittede med sin røv. Hold nu kæft det var frækt. Han spredte sine ben en smule, og hans glatte hul blottede sig mere. Jeg tog dåsen og sprøjtede skum på hans hul. Jeg fordelte det, lidt ligesom han havde gjort, men så begyndte jeg at slikke ham. Det var en mærkelig ting, men det tændte mig vildt. Jeg lod min tunge slikke ivrigt i og omkring hans hul. Da jeg forsøgte at presse min tunge ind i hullet nærmest skreg Mikkel i nydelse. Jeg tog mit hoved væk og greb dåsen igen. Jeg sprøjtede mere skum på hans hul. Denne gang lod jeg min finger føre mod hans hul og pressede den let ind i Mikkel. Mikkel stønnede vildt, og jeg bevægede den lidt frem og tilbage i ham. Det strammede om min finger, og fornemmelsen var helt vild. Så trak jeg min finger ud af ham. Mikkel stønnede vildt, da fingeren røg ud af ham. Jeg begyndte at slikke ham igen. Jeg tog min hånd rundt om livet på Mikkel og greb hans pik. Den var helt vild våd. Jeg slikkede ham, mens jeg kørte den af på ham. ’Arghhh, fuuuck’, nærmest skreg Mikkel. Så vred han sig lidt. ’Jacob, vent vent vent… Det går sgu ikke, jeg spermer ud over gulvtæppet…’, sagde han så pustende. Jeg stoppede og smilede. Jeg pustede og stønnede også. ’Haha, nej, fair nok’, indrømmede jeg.

Mikkel vendte sig om og lå på gulvtæppet. Hans stive våde pik pegede op af hans mave. Jeg rejste mig op og kiggede ned over det fantastiske syn. Jeg satte mine ben på hver sin side af Mikkels mave og lod mine knæ hvile på gulvtæppet. Mikkel tog fat i min pik og kørte den af i middel tempo. Jeg kunne mærke, at jeg var tæt på at komme. Jeg bøjede mig lidt ned og kunne der mærke Mikkels stive pik mod min ene balle. Jeg kiggede på Mikkel. Hans øjne var meget intense nu. ’Lidt, ok? Ikke meget…’, sagde jeg så hviskende. Mikkel hviskede også. ’Ja, du styrer…’.

Jeg greb bag om min ryg og fik fat i Mikkels pik. Jeg førte den hen til mit hul. Jeg kunne mærke, jeg var lidt usikker på det hele. ’Vi behøver ikke…’, sagde Mikkel så, som om han kunne læse mine tanker. Jeg smilede men fortsatte så. Jeg pressede mit hul mod pikken, og jeg kunne mærke, at Mikkel også pressede mod hullet en smule. Jeg kunne mærke, at den kom en smule ind. Det strammede vildt og gjorde også en anelse ondt. Men hele situationen gjorde det ud for det, og jeg kunne mærke, det tændte mig vildt. Mikkel begyndte at køre min pik af stille. Jeg slappede en anelse mere af, og mere af Mikkels pik kom ind i mig. Jeg gav et lille ryk til, og så var det tydeligt for mig, at Mikkels pikhoved var inde i mig. Mikkel så nærmest helt forkert ud i hovedet, da det skete.
’Fuck fuck fuck.. Shit jeg tror, jeg kommer…’, sagde han så helt overrasket. Han kørte min pik af lidt hurtigere. Det var det for mig. Det rystede vildt i min krop, og mit første skud fløj ud over Mikkels bryst. Jeg slappede af i kroppen, og i den bevægelse blev Mikkels pik skubbet ud af mig. Lynhurtigt derefter kunne jeg mærke noget varmt ramme min ene balle. Jeg skød igen ud over Mikkel, og det ramte hans mave. ’Arghh’, stønnede jeg, og Mikkel vred sig under mig. Jeg mærkede igen noget varmt ramme mig. Denne gang var det mod mit hul. Mikkel førte sin hånd rundt om mig. Jeg fornemmede, han greb sin pik og kørte den lidt af. ’FUUUCK’, skreg han så, og jeg kunne nu mærke, hans varme sperm flyve op af min ryg. Min egen pik vibrerede og gav et par små stød og sprøjt fra sig.

Så aftog det hele en smule. Jeg blev siddende, lettere rystet. Mkkel pustede. ’Shit mand..’, sagde han så. ’Er du ok?’, spurgte han. ’Jeg ved det ikke… Det var ekstremt…’, svarede jeg. Jeg kunne mærke, at det gjorde lidt ondt, selvom Mikkel kun havde været meget lidt inde i mig. Men følelsen, hans og min orgasme… Det havde jo været for vildt!! ’Det var fantastisk…!’, sagde Mikkel så. ’Det må vi gøre mere af – og ja, jeg bliver nødt til også at lade dig prøve…’, sagde han og blinkede. Jeg smilede, bøjede mig ned i al spermen og kyssede ham.

Mikkel greb – igen – sin t-shirt og tørrede sperm væk fra sin krop. Så trak han sig væk og beordrede mig til at blive, hvor jeg var. Han gik om bag mig. ’Fuck, der er meget sperm her…’, sagde han. Jeg grinede mens han tørrede det væk. ’Så, ud i bad med dig’, sagde Mikkel og gav mig et lille klap på min røv.
Jeg gik i bad og kom nøgen ind i stuen igen. Mikkel sad i sofaen og smilede. ’Klokken er desværre kvart i elleve, så du må hellere få fart på’, sagde han så. ’Shit…’, fremstammede jeg og fik hurtigt fat i mit tøj. ’Fucking glæder mig til i morgen’, sagde han så. ’Ja, gid det var nu!’, svarede jeg og kyssede ham. ’Jeg bliver nødt til at smutte’, sagde jeg så ærgerligt. ’Skriv til mig hvornår du er her i morgen. Brunch måske..?’, sagde Mikkel. ’Klart’, svarede jeg og gav ham et sidste kys, inden jeg gik.

Jeg smilede hele vejen hjem på cyklen. Det havde været en helt uforglemmelig dag og aften. Jeg havde lidt ondt i min røv, men havde så meget lyst til mere. Alt vi lavede var bare perfekt, og det ene overgik det andet. Hvad mon i morgen ville bringe?
Kommentar