Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mikkel og Jacob (4) - På fredagsbesøg

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3052

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Oralsex, Onani og Første gang
Det varede længe, før Mikkel svarede. Jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Var det for meget…? Det var jo ham, der startede med at sprøjte på spejlet i toilettet… Jeg kunne ikke helt forstå det. Vi havde spist aftensmad, og nu sad jeg ved mit skrivebord på værelset og prøvede at kigge på matematiklektier. Jeg tjekkede, om Mikkel havde set snappen. Det havde han ikke… Mærkeligt. Jeg fik lavet et par ligninger, inden det endelig gav et bip fra min telefon. Jeg kiggede straks på den. Det var Mikkel. ’Det der er fandme så fucking frækt!’, stod der. Jeg kunne mærke min krop slappe af i ren lettelse. ’Du er så liderlig’, kom der med en masse grinende smileys bagefter ’Og du gør mig monster liderlig!!’. Jeg smilede og mærkede min pik rejse sig igen.

’Er virkelig ked af først at svare nu’, lød det så. ’Mine forældre har besluttet at tage på en weekendtur fra i morgen, så der skulle aftales alt muligt mærkeligt’, fortsatte Mikkel. ’De tog fandme min telefon, så de var sikre på, jeg lyttede…!!’. Jeg grinte lidt og følte mig samtidig lettet. ’Men det var måske meget godt… Var sgu blevet liderlig og havde fået stiv pik, imens jeg skulle tale med dem…’, fortsatte han.

’Men…. Det betyder jo bare en ting…’, skrev Mikkel så. Jeg undrede mig lidt. Hvad mon han mente…? Jeg sendte et par spørgsmålstegn tilbage. ’Du skal da komme her! Vi har hele hytten til mandag eftermiddag!’. Da jeg læste det, blev jeg helt perpleks og rundt på gulvet. Det lød helt vildt fantastisk, men jeg blev også lidt urolig og usikker, for ville det blive godt, ville vi kunne finde ud af tingene. Jeg ville nødig skuffe Mikkel.

’Hvor vildt!!’, fik jeg dog svaret. ’Er vi mon klar til det…?’, skrev jeg så for at vise lidt af min usikkerhed. ’Jeg er i hvert fald’, svarede Mikkel. ’Og ham her er også’, kom der så efterfulgt af et billede af Mikkels stive pik i et par hvide briefs. Jeg blev liderlig og kunne mærke min pik rejse sig. Jeg sendte et par grinende smileys og et billede af min nu stive pik i mine mørkeblå tights. ’Fedt, jeg kender også en, der er klar’, svarede jeg. ’Indrømmer dog at jeg er lidt usikker på det hele’. Jeg blev urolig for, om Mikkel nu syntes, jeg var en kylling eller ikke ville ham nok. ’Fair nok, no worries. Det er jeg da også! Men… Jeg vil helt vildt gerne være sammen med dig… Og… prøve en masse ting af med dig’, svarede Mikkel. Jeg blev helt lettet og mere rolig af hans svar. Han var bare uimodståelig på alle fronter. ’Du er bare fantastisk’, var det eneste jeg ligesom kunne svare. Der gik lidt tid. ’Jeg skal på tur i morgen – den samme som din var i dag – så kommer ikke i skole men kom forbi mig i morgen eftermiddag, ikke?’, skrev Mikkel så. ’Det gør jeg! – glæder mig vildt!, fik jeg svaret.

Næste dag gik mega langsomt. Jeg fik skrevet lidt med Mikkel, mens han var på tur. Dog ingen billeder. Jeg havde ikke fået lov til at overnatte fra fredag til lørdag men umiddelbart kun fra lørdag til søndag. Jeg håbede, jeg kunne få lov at sove hos Mikkel også til mandag, da der var idrætsdag på skolen mandag, som jeg kunne bruge som undskyldning. Uanset hvad kunne jeg ikke vente med at sove sammen med Mikkel. Men fredag stod den på retur til mit hus senest kl. 23. Mikkel havde nærmest selvfølgelig taget det helt fint. ’Glæder mig bare endnu mere til lørdag så’, havde han skrevet.

Jeg cyklede hjemmefra kl. 16. Jeg kørte stille og roligt de 10 minutter hen til Mikkels hus. Jeg havde taget et langt bad, fjernet de få hår omkring og på min pik og havde sirligt udvalgt mine lysegrønne Calvin Klein tights med den sorte kant. Ellers var jeg bare hoppet i en hvid t-shirt og mine grå Nike træningsbukser. Mit hjerte hoppede og bankede, og det var ikke på grund af cykelturen. Jeg var overspændt på at se Mikkel.
Jeg nåede frem og ringede på døren. Mikkel åbnede. Han smilede stort og stod der i en grå t-shirt og et par mørkeblå Adidas træningsbukser. ’Hey Jacob!’, sagde han. ’Kom ind!, lød det, mens han flyttede sig lidt og gjorde plads. Jeg satte den lille sportstaske jeg havde taget med på gulvet og kiggede på ham. Det blev lidt akavet. ’Du ser godt ud’, sagde Mikkel så. Jeg smilede flovt. ’I lige måde da’, svarede jeg. Så tænkte jeg, det dur simpelthen ikke, det her akavede spil. Jeg måtte steppe mit game op. Jeg gik hen mod ham og gik helt tæt på ham. Jeg lod min hånd tage om hans pik. Den var blød men fucking dejlig at føle på. ’Hold kæft hvor har jeg glædet mig til det her’, sagde jeg så stille. Mikkel smilede og lukkede øjnene. ’Fuck ja’, hviskede han så. Jeg lod min mund gå mod hans, og vi satte læberne sammen. Hurtigt åbnede vi vores munde og lod vores tunger køre rundt imellem hinanden. Dette var faktisk vores første kys! Det var helt igennem fantastisk. Mikkels pik blev hurtigt stiv, men jeg fortsatte bare med at føle på den og kærtegne den. Efter lidt tid stoppede vi nærmest i enighed. Vi stod begge og pustede. Og så grinede vi. Vi kiggede begge ned på vores strittende buler i træningsbukserne. Mikkel grinede. ’Denne her weekend….’, sagde han så. ’Fuck mand…’, udbrød han og smilede. Jeg smilede og lo med. Jeg kunne kun give ham ret. ’Kom, lad mig vise dig rundt’, sagde Mikkel og gik videre ind i huset.

Jeg blev vist rundt i køkken, stue, et enkelt værelse og badeværelse nedenunder, inden turen gik ovenpå op af trætrappen. Mikkel gik forrest, og jeg kunne simpelthen ikke lade være med at overstirre hans eminente røv. Hans spændstige runde baller blev tydelige, som han bevægede sig op af trappen. Jeg kunne fornemme antydningen af hans briefs igennem stoffet. Jeg havde nu fundet ud af, at det var Mikkels foretrukne undertøj – og det var fucking frækt. Antydningen af hans revne kom også svagt frem. Det var som om Mikkel med vilje gik noget langsommere op af trappen. ’Nu glor du vel ikke på min røv’, sagde han, stoppede op og vendte sit hoved lidt. Jeg grinede fanget på fersk gerning. ’Tror du selv på, jeg kan lade være’, svarede jeg. Mikkel grinede højt og gik videre op på 1.salen.

Her fortsatte turen. Der var endnu et badeværelse – større end det nedenunder og med et lille boblebad. ’Kan du lide sådan noget?’, spurgte Mikkel. ’Ja, det er top nice. Er det et krav, at man er nøgen?’, spurgte jeg kækt. ’Nu er det’, svarede Mikkel lige så kækt. Så viste han mig sine forældres soveværelse, gæsteværelset, og så stod vi på Mikkels eget værelse. ’Du kan jo bare sove i gæsteværelset i morgen eller…”, sagde han langsomt. ’Nahh, hvis jeg må vælge ser denne her seng bedre ud’, blinkede jeg tilbage. ’Godt valg synes jeg’, smilede Mikkel.

Jeg studerede Mikkels værelse lidt. Jeg gik hen til en reol og kiggede på et par småting på den. Jeg fornemmede Mikkel nærme sig bagfra. Han satte en hånd på min røv. ’Ved du, at du har en lækker røv?’, sagde han stille. ’Heh heh’, grinede jeg bare stille. Han slap min røv og kom tættere på mig. Jeg kunne mærke hans bule mod min røv nu. Hans stive pik var ikke til at tage fejl af. Min egen stive pik bankede frem i mine træningsbukser. Sådan stod vi lidt. Jeg tror, vi nød det i fulde drag begge to.

Jeg vendte mig om og kyssede Mikkel. Vi drejede os lidt, så jeg stod med ryggen til hans seng. Jeg greb fat i hans t-shirt og han i min, og hurtigt fik vi dem af og smidt på gulvet. Jeg lod mine fingre køre rundt på Mikkels overkrop. Jeg kælede lidt for hans stive brystvorter. Mikkel begyndte på det samme. Han bøjede sig frem og kyssede mine stive brystvorter, der var hårde som sten og slikkede på dem. Jeg stønnede svagt. Jeg var helt tændt op nu.

Jeg satte mig ned på kanten af sengen og Mikkel blev stående. Foran mig stod hans strittende bule ud i luften. Jeg tog fat i Mikkels træningsbukser og trak dem ned. Han trådte ud af dem. Mikkels stive pik hvilede i de røde Hilfiger briefs. Der hvor hans pikhoved ramte det røde stof, var der en rimelig stor våd plet. Jeg turde slet ikke tænke på mine egne tights – jeg følte, jeg kunne springe, hvornår det skulle være. Jeg kiggede op på Mikkel – han smilede, mens han pustede. ’Du er så fucking fræk i de briefs’, sagde jeg til ham. Han trak vejret hurtigere. ’Ja, jeg fornemmer du kan lide det’, smilede han så frækt tilbage.

Jeg førte kanten af underbukserne ud over den stive pik. Jeg trak dem langsomt ned af hans røv og følte på hans eminente lækre røv. Jeg huskede tilbage på det samme øjeblik, da jeg gav Mikkel ham hans ’fødselsdagsgave’. Følelsen var ikke dårligere nu. Hans glatte hud og den lette buede form var uimodståelig. Jeg førte de røde briefs lidt ned af Mikkels ben. Ud for mit ansigt strittede nu hans lækre pik. Den glinsede på grund af den våde presperm, der kom frem på pikhovedet. Jeg bemærkede, at hans pik var helt glat og ej heller nogle hår for enden af skaftet. ’Fucking lækker glat’, fik jeg fremstammet i min liderlighed. ’Ja, jeg tænkte, du også ville kunne lide det’, fik Mikkel fremstønnet.

Jeg greb fat om hans stive pik. Jeg kørte den af et par gange. Endnu mere presperm kom frem. Den slimede presperm kom ud i en lille strimmel, der forsøgte at slippe hans pik. Strimlen var på vej mod gulvet, men jeg tog min tunge ud og lod strimlen lande på den. Langsomt kørte jeg min mund op og fik hele strimlen i min mund, inden jeg førte den videre ind over Mikkels pik. Jeg suttede løs og slugte den salte lækre presperm. ’Arhhh…!!’, stønnede Mikkel i det samme. Jeg kiggede op på ham, han havde lukkede øjne og bed ligesom tænderne sammen. Jeg suttede videre. Det var helt igennem fantastisk at sutte Mikkel og især at mærke, hvor tændt han blev af det. Jeg trak hans pik ud af munden og rev et par gange i den. Den strittede helt vildt og bankede i min hånd. ’Nej nej, fuck, fuck…’, stønnede Mikkel og tog fat i min hånd og stoppede den. ’Vent lidt’, sagde han pustende.

Så skubbede han mig ned på ryggen i sengen. Han trak de røde briefs helt af og tog fat i mine træningsbukser og hev dem af mig. Nu lå jeg der i mine lysegrønne tights med min stive pik bankende mod stoffet. Der var en ret stor våd plet i mine underbukser. Faktisk meget stor… Mikel kiggede lidt forbløffet på den. ’Er du kommet?’, spurgte han. Mit bryst gik op og ned hurtigt. Jeg rystede bare på hovedet. Så trak Mikkel de lysegrønne tights af mig. Frem kom min glatte stive pik, som på pikhovedet var smurt ind i presperm. Jeg var simpelthen så overtændt. Jeg følte, jeg kunne komme hvert øjeblik.

Mikkel tog sit hoved ind over mig og slikkede langsomt på min pik. ’Århhh…!’, røg det ud af mig, da hans tunge ramte min pik. Jeg lå og vred mig. Aldrig havde nogle rørt min pik og at få den suttet, havde jeg selvsagt heller aldrig prøvet. Så skete det. Mikkel tog min pik i munden. Det var ubeskriveligt. Hans varme mund foldede sig rundt om min stive pik, og han lod sin tunge køre rundt på pikken også. Han suttede langsomt og så hurtigt. Jeg nød det helt ekstremt, og jeg prøvede at holde mig fra at komme. Det var dog en helt umulig opgave.

’Mikkel, jeg kan ikke mere… Fuck… Jeg kommer, tror jeg’, stønnede jeg. Mikkel suttede lidt videre, inden han tog pikken ud af min mund. Så tog han fat i den med sin hånd. Allerede nu følte jeg, at min sperm var på vej. Jeg tror, Mikkel nåede at rive i den to gange, inden det første skud fløj ud af min pik og landede på mit bryst. Jeg råbte højt nu i ekstase. Mikkel fortsatte med at rive i min pik, og sprøjtene fortsatte ud over min krop. Jeg tror aldrig, jeg var kommet så meget før. Spermen stod ud over mig. ’Fuck, du er vild’, stønnede Mikkel. Da sprøjtene var aftaget, og der blot piblede lidt sperm ud af min pik, tog Mikkel igen min pik i munden. Han suttede og slikkede på den og slugte det sperm, der kom frem. ’Arhhh, fuck’, stønnede jeg.

Mikkel slap min pik, der nu begyndte at falde lidt efter den vilde orgasme. Han stillede sig op igen. Hans stive pik strittede vildt og våd ud i luften. Jeg rejste mig op på kanten af sengen igen. Min sperm gled ned af min krop. Jeg tog Mikkels pik i munden igen og suttede løs. Trods jeg lige var kommet, var følelsen fortsat helt eminent. Mikkel stønnede vildt nu. Jeg tog hans pik ud af munden og kørte den af. Ligesom med mig tog den kun to ryk, og så kom det første skud. Det ramte mig direkte på kinden, og det næste skud fløj hen på halsen af mig. Så tog jeg hans pik i munden. Jeg kunne mærke, at der kom to skud mere inde i munden på mig, inden de begyndte at aftage. Jeg suttede løs og slugte hans sperm. Det var simpelthen så frækt. Mens jeg suttede og slugte, stønnede Mikkel vildt. Jeg skævede ned til min egen våde spermindsmurte pik, der igen begyndte at rejse sig. Da Mikkels orgasme var aftaget, lod jeg hans pik glide ud af min mund.

Jeg lagde mig ned på ryggen i sengen, og Mikkel fulgte efter mig ved siden af. ’FUUUCK, MAND’, stønnede Mikkel højt. Jeg grinede. ’What, det var vildt. Hvad sker der lige???’, stønnede han videre. Jeg lå der fuldstændig smurt ind i sperm. Jeg var helt ude af mig selv. Det var lidt ligesom en eksplosion – forventningen, følelsen, det ekstreme i hvor lækkert det havde været. ’Tror du det bliver lige så vildt, når vi gør noget igen?’, spurgte Mikkel nu lidt afdæmpet. Jeg tænkte lidt, for det her ville være svært at overgå. ’Jeg tror og håber det. Nok bare lidt på en anden måde’, svarede jeg så. ’Det håber jeg fucking også’, sagde Mikkel så ivrigt.

Jeg kiggede ned af os. Jeg var selv smurt ind i sperm, og vores pikke var ikke engang faldet til slap tilstand. De lå og hvilede semistive op af vores maver. ’Ej, sorry mand’, sagde Mikkel så lettere forfjamsket. Han rejste sig og greb sin t-shirt fra gulvet. Så begyndte han nænsomt at tørre spermen væk fra min krop. Jeg lå bare og nød det. Han tørrede min pik ren, hvilket han gjorde meget langsomt. Selvfølgelig blev den stiv igen. Vi grinede begge to. ’Den skal vist til vask denne her’ grinede Mikkel så, vendte sig om og gik mod badeværelset.

Jeg nærstudere hans fabelagtige røv, da han vendte ryggen til mig. Jeg kunne mærke min pik banke yderligere efter det syn. Denne her weekend var startet på fantastisk vis!

Kommentar