Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min fætter Jonas (en corona novelle) afsnit 3

Karakter: 0/0
Visninger: 3090

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Bondage og Tvang
Min fætter Jonas (en corona novelle) afsnit 3

Jeg vågner ved, at min søde fætter er oppe i mig. Det er vildt dejligt, jeg kunne godt vænne mig til vågne sådan dagligt. Jonas kan mærke jeg er vågnet, og kysser mig i nakken.
“Godmorgen frække dreng, jeg kunne ikke modstå dit stramme hul”.
Jeg svarer ham ikke, hengiver mig bare til nydelsen, og lader ham gøre sig færdig i mig. Kan høre han kommer, og mærker, hvordan den nu slappe pik glider stille ud af mit våde numsehul. Jeg vender mig om og slikker ham ren. Selvom jeg selv er mega stiv, ønsker jeg udløsning nu. Ligger bare og morgenkysser og kæler med min fætter.
“Vil du med i bad, så kan vi spise morgenmad hos Nicklas, og din lille smukke kæreste” ?
Det er en helt ny følelse at tænke på, at jeg måske er ved at få mig en kæreste.Og så en han så lækker og feminin. At han bruger ble, er helt okay med mig. Det er skønt at skifte ham. Om han bruger drenge eller pige tøj, er også okay, bare han selv har en tissemand, og kan lide mig.

Vi har vores pc’er med, da vi alle skal være online kl 8.00, men der bliver lige lidt tid til at kysse lidt.
Jeg giver mig god tid med Victor
“Godmorgen søde Mads, jeg har savnet dig i nat, jeg har brug for dig”.
Victor har en lyserød pyjamas på, og når jeg krammer hans lækre røv, kan jeg mærke hans ble. Der går nok ikke meget længere end til den første pause, før jeg må op i ham.
Vi sidder alle fire ved spisebordet i køkkenet, med åbent cam til første lektion. Jeg har engelsk, og har fået sendt en tekst. Den skal jeg læse på i tyve minutter, og så skal jeg kunne genfortælle og snakke om den. Victor får matematik for, og Jonas og Nicklas skal skrive dansk. Alle arbejder, og der er te og småkager på bordet.
Selvfølgelig vælger min engelsk lærer mig til at læse noget op på engelsk, og jeg skal også kommentere teksten, men det går okay, selvom vi sidder sammen.
Victor blev åbenbart hurtigt færdig med sine regnestykker. Så han kravler ned under bordet, og trækker mine bukser ned. Jeg sidder nu med åbent cam, og modtager undervisning, samtidig med at mins søde sissy kæreste sutter på min pik. Det er vildt frækt, men jeg gør, hvad jeg kan for at holde min udløsning tilbage. Har jo besluttet mig til, at han skal have pik i sin numse om lidt.
Heldigvis får vi pause nu. Jeg har en halv time, så skal jeg være online igen. Nu skal den frække dreng sgu have pik, men først skal han have en endefuld.
Efter at have sikret mig at Jonas og Nicklas ikke har deres mikrofoner tændt, lægger jeg Victor over knæet. trækker hans pyjamas og blebukser ned, og blotter den smukke røv.
At se ham vride sig i smerte og nydelse, og se hans numse skifte farve til rød, ophidser mig vildt. At han piver lidt og beder om nåde, får mig til at forlænge straffen lidt. Men nu skal jeg altså have ham. Skubber min pc til side, og bøjer ham ind over bordet, og med lidt spyt blødgør jeg hans erfarne hul, og trænger op i ham. Jeg forsøger at tage det roligt, men naturen kalder, og jeg knepper ham igennem hårdt. Han klemmer også godt til selv, og jeg tømmer min drengepik oppe i ham. Så trækker jeg hans ble og natbukser på plads. Så kan min sperm selv løbe ud i hans ble. Han kommer op og sidde på mit skød, og vi kysser dejligt dybt.
“Tak min skat, det var lige hvad jeg trængte til”.
Victor er er sød og kærlig ovenpå den dejlige sex.
Jonas og Nicklas går ind på værelset. Nu vil de også elske. Men jeg kan mærke, jeg tændte på, at de to store drenge så mig være dominerende overfor Victor.
Så får vi os en kop te og en småkage, før vi skal have undervisning igen.

Da skoledagen er slut, beslutter vi at løbe en tur. Jeg smutter med Jonas over og klæder om.
“Han er da vild med dig, I er et godt par, og så får jeg mindre dårlig samvittighed over at tilbringe tid sammen med Nicklas, når jeg ved, du har Victor”.
Jeg kysser og takker min dejlige fætter. Tænk hvad jeg har oplevet efter at være flyttet ind hos ham.

Ude foran huset står en lækker dreng og en ung fræk pige, og venter på os. Det vil sige Nicklas i smart sort løbetøj og Victor i lyserødt.
Ingen vil give sig, så vi løber som om, der var nogen efter os. Naturligvis er Jonas den stærkeste, så da vi andre efterhånden må give op, er han den eneste friske.
“Den der kommer først hjem skal have massage af de tre andre”.
Den skid, han ved udmærket godt, at han vinder, men det er vel også retfærdigt nok. Jeg glæder mig allerede til at lege med hans lækre krop.

Naturligvis har familien en massagebriks. Og der er også en flaske med lækker olie.
Jonas lægger sig nøgen op på briksen. Jeg står ved højre side, Nicklas overfor mig og Victor står ved hoved enden.
Undervejs lader jeg en finger smutte op i hans stramme hul, og jeg kan se, at Victors pik er i munden på min fætter.
Nicklas har god styr på rigtig massage, og jeg gør, hvad jeg kan for at efterligne ham.
Jonas lyder helt sikkert til at nyde det.
Vi afslutter med et fælles bad. Selvom vi alle er stive, vasker vi os bare, og gemmer vores liderlighed til senere.

Nicklas spørger om han kan sove med mig i nat. Jeg har jo ikke prøvet så meget med ham endnu, men det er skønt at vide, at han tænder på mig. Jonas siger det er okay, så længe han kan få Victor med i sin seng. Victor ved, hvad han skal, og siger, det er okay med ham, hvis jeg vil lade ham sove med min fætter. Da alle er enige, kan vi koncentrere os om at lave aftensmad.

Fire drenge fremtryller et lækker måltid til hele familien. Forældre er også godt tilfredse.
Vi ser en film på Nicklas’ værelse før Jonas og Victor smutter over gaden.

Nu er jeg alene med Nicklas for første gang.
Naturligvis tænker jeg over, at jeg skal være sammen med min fætters kæreste. Men det tænder mig også helt vildt. Nicklas er en super lækker fyr og utrolig sexet. Jeg har jo været nøgen med Nicklas mange gange allerede, men at klæde sig af foran ham, med udsigt til sex, er nu alligevel noget andet.
Min drengepik er stiv og våd, som jeg står der nøgen foran ham. Nicklas har stadig sine underbukser, omend der er telt i dem og en t-shirt på.
“Wow, du er sgu så utroligt lækker, har haft lyst til at få dig for mig selv”.
Nicklas’ hænder går på opdagelse på min krop.
Jeg står bare helt stille og lader mig befamle. Det er vildt ophidsende. Så åbner Nicklas en skuffe, og frem kommer et par håndjern. Mine hænder bliver låst fast om ryggen på mig. Det her er nyt og spændende. Så får jeg et blindfold på. Og nu kan jeg ikke se, hvad han vil med mig. Jeg mærker en snor blive viklet om min pikrod og den strammes godt til. Nu vikles snoren videre ned om mine små nosser. Det her har han prøvet før. Igen trækkes snoren tæt omkring. Det gør lidt ondt, men jeg vil ikke pive eller stoppe legen, for det er en utroligt intenst oplevelse.
Han fortsætter med at vikle snoren stramt rundt om min stive drengepik. Helt ud til pikhovedet og et tilbage igen. Det klemmer ret hårdt. Der kommer en knude, og min pik er totalt fikseret. Jeg kan høre en kæde rasle, og snart efter er mine ankler låst med manchetter med en kæde mellem.
“De næste timer tilhører du mig, hvis du ikke kan klare det siger du højt “brandbil”, men så stopper legen, nik på at du er indforstået med det”.
Jeg nikker det bedste jeg har lært, ved dog ikke, hvad jeg har sagt ja til.
“Fra nu siger du kun noget, hvis du bliver spurgt direkte, ellers bliver du straffet”.
Jeg kommer til at sige, ja, men nikker straks igen med hovedet. Men det er for sent. Nicklas giver mig et slag i numsen med et fladt instrument. Han mener vist det, han siger. Føj, det gjorde ondt.
Han vender mig om, og bøjer min overkrop ind over bordet. Så mærker jeg hans tunge i mit numsehul. Åh hvor er det skønt. Men nu presser han en butt plug op i mig, den er ikke kæmpestor, men fylder mig alligevel godt ud, og den sidder helt af sig selv oppe i mig. Jeg stønner lidt.
Nu mærker jeg remmene fra en slags pisk kæle for min røv.
“Du er en fræk lille dreng, der fortjener at blive sat lidt på plads, men jeg vil varme dig lidt op med denne bløde pisk”.
Så blød er den nu heller ikke, det svier godt i numsen, da jeg får en del pisk med den.
“Nu er du vist klar til den rigtige”.
Jeg hører et svirp i luften. Før jeg mærker en aflang tynd ting på mine ømme baller.
“Det her er mit spanskrør, du tæller højt, når du får dine 13 slag”.
Jeg hører suset, og først mærker jeg ikke noget, men så breder der sig en brændende smerte hen over min røv.
Jeg er lige ved at råbe “brandbil”, men kommer så i tanke om, at jeg skal sige “et”.
Sus, klask, smerte og mig der tæller højt. to, tre fire fem.
Ved det femte er jeg lige ved at give op. Men jeg tager mig sammen, og modtager min straf. Der er tårer i mine øjne, og snot ud af min næse, men min forræderiske pik er banke stiv og stadig drivvåd og mega liderlig.
Heldigvis klarer jeg de sidste okay, måske han endda slog lidt mindre hårdt på de sidste.
“Godt så slave, nu skal du arbejde lidt for føden”.
Nicklas får mig ned på knæ. han presser sine underbukser ind på mit ansigt. Jeg kan mærke han er stiv, og at der en pæn stor våd plet på dem.
“Slik så slave”.
Han vil have mig til at slikke uden på sine underbukser. Jeg kan mærke varmen fra hans pik og nosser gennem stoffet.
Men nu trækker han lidt ned i underbukserne. Og jeg får den våde pik lige i ansigtet.
Jeg fortsætter med at slikke, og får masser af pre sperm i munden. Jeg nyder også duften af varme nosser.
Men han er naturligvis også totalt liderlig, så jeg bliver langt, stadig med knæene på gulvet, hen over sengen. Min plug bliver trukket ud, og anbragt i min mund. Den smager af numse, men jeg ved da, hvorfra den kom.
Og naturligvis trænger han op i mig. Nicklas knepper mig hårdt, og tømmer sig oppe i mig.
Pluggen kommer op i mig igen.
Jeg får blindfoldet af, og Nicklas kysser mig dybt og længe.
“Det var lige hvad jeg trængte til, nu kan du komme ud og tisse af og få børstet tænder”
Jeg får bundet min pik op igen, den er godt øm, men stadig stiv.
Nicklas rører ikke ved min pik, men hjælper mig op og ud på badeværelset. Det går lige med små skridt, da mine fødder stadig er holdt sammen af kæden. Jeg får lov til at sætte mig og tisse, men må sidde meget forsigtigt, da min røv hænger i laser. Så børster Nicklas mine tænder.
Så trækkes jeg ind på værelset og sendt i seng.
Han gør meget ud af at vise mig, at han tager en øl ude fra køleskabet, og sætter sig i sin gamerstol og ser et afsnit af en serie. Tror mest det er for at ydmyge mig, og vise hvem der bestemmer. Det gør HAN.
Jeg ligger på siden med hænderne i håndjern, mine fødder er i manchetter, og der er en plug i min røv og så er jeg helt sikkert stribet i røven flere dage frem.
Nicklas gør sig selv klar til natten og kryber op til mig. Vi deler hans store dyne, og kysser lidt
“Sov godt søde, vi leger videre senere”.
Kommentar