Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min fætter Jonas (en corona novelle) afsnit 2

Karakter: 0/0
Visninger: 3955

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Min fætter Jonas (en corona novelle) afsnit 2

Det er super hyggeligt at sidde sammen i Ib lille køkken. Der er rigeligt med pizza, og de store drenge får rødvin. Vi to små nøjes med cola. Jeg kysser lidt med Victor.
Da det er ved at blive sent, aftaler vi at Jonas sover hos Nicklas, og Victor bliver hos mig.
Nicklas er rigtig storebror agtig, og siger, han vil hente det Victor skal bruge til natten. Jonas spørger om han ikke lige kan få lov at kneppe mig nu, mens vi venter.
Det skal han da have lov til. Og Victor siger, han også gerne vil se det. Jeg klæder mig derfor selv af, og indtager min stilling på knæ og albuer. Jonas lader bare sine bukser falde, og griber cremen. Efter nogle velsmurte fingre har gjort forarbejdet, er jeg klar til hans teenpik igen. Nu er jeg lidt bedre forberedt, men det gør stadig ret ondt. Jeg ved jo at smerten aftager lidt igen. Men mest af alt er det skønt, at han har lyst til mig.

“I er sgu da da nogle liderlige horebukke, straks man er ude af døren, knepper I”.
Jeg kan nu se på Nicklas, at han finder, det er helt okay.
Jonas tørrer mit numsehul med et stykke køkkenrulle. Og siger tak med et dejligt kys.

Nicklas har en større taske med.
“Mads, nu skal jeg lære dig at skifte Victor, så kan du selv gøre det i morgen tidlig.
Først placerer Nicklas et håndklæde på sengen. Victor tager selv sit tøj af. Jeg skal lige mærke på bleen, nu er den temmelig tung i skridtet. Den er fyldt op med tis. Victor lægger sig roligt ned på ryggen, og Nicklas åbner bleen ved at trække siderne fra hinanden. Da jeg får den brugte ble i hånden, kan jeg rigtigt mærke tyngden, den lugter overhovedet ikke, og den er kun lidt gullig.
Nicklas tager en vådserviet og vasker sin lillebror i skridtet. Hans smukke drengepik er helt stiv. Så bliver hele området smurt ind med en babycreme, og der pudres lidt efter.
Bleen er også en buksemodel, men den er kraftigere og med små søde måner og stjerner i pink på lyseblå baggrund. Jeg får at vide, det er en natble. Nicklas sikrer sig den sidder ordentligt, og giver sin lillebror et godnatkys.
Så kysser de store drenge også mig. Nu skal de hygge sig sammen hos Nicklas.

Men nu skal jeg have nogle svar.
Victor fortæller, at han kom tidligt i skole, er faktisk kun tolv år, og da han var mindre end de andre drenge holdt han sig til pigerne. De betragter ham som en af deres egne. I klassen kalder de ham for Vicky, men det er ikke ment som mobning, faktisk beskytter de andre drenge ham. At han går med pigerne på toilettet er jo helt normalt blandt veninder. Til idræt klæder han dog om hos drengene for ikke at skabe klager eller unødig opmærksomhed.
Han bruger også ble i skoletiden, da han ikke altid kan mærke, når han skal tisse. Derfor har en nogle stykker med i skole dagligt.
Da jeg presser ham lidt, indrømmer han, at både hans storebror og Jonas knepper ham jævnligt. Men der har også været andre drenge og mænd oppe i ham. Hjemme må han gå i det tøj han vil, og han har et skab kun med pigetøj. Men han må kun gå ud som pige, hvis han har en forældre eller anden voksen med. Han må dog godt lige løbe over til Jonas og Ib.

Men nu bliver han mere kærlig.
“Søde Mads, du sover helt sikkert bedre, hvis jeg lige sutter dig tom nu”.
Min lille ekspert arbejder sikkert med min pik, og han får sin belønning efter få minutter.
Og ganske rigtigt, jeg falder næsten i søvn, lige efter jeg er kommet.

Jeg vågner næste morgen dejligt udhvilet. Min smukke sengekammerat sover stadig. Men jeg kan ikke dy mig for at mærke på hans natble. Den er dejlig tung at røre ved.
Victor rykker lidt på sig, men sover videre. Jeg har jo ikke ble på, så må op og ud at tisse på badeværelset. Under bruseren står Ib. Han nynner for sig selv, mens hans dybe røst klinger mellem fliserne. Han hører mig, siger godmorgen og inviterer med med i bad. Det er et tilbud jeg ikke kan sige nej til. Jeg får den sædvanlige bjørnekrammer, og søde kys på munden.
Ib tilbyder at vaske mig. Det er frækt, så siger, ja tak. Jeg får shampoo i håret, og det bliver masseret godt ind. Det er super skønt. Så finder han en stor badesvamp frem, og hælder en god portion flydende sæbe på. Så får jeg vasket ryggen, og skal løfte armene og blive vasket der. Hvor er det vidunderligt bare at stå passiv og lade sig betjene.
Så får numsen en ordentlig tur, og han glemmer ikke sprækken og hullet. Efter at have været vasket ned ad benene skal jeg vende mig om.
Klart min drengepik er banke stiv.
Blidt bliver mit ansigt vasket, og hele forsiden får en tur. Naturligvis også under forhuden.
Ibs pik er nu heller ikke upåvirket. Jeg tænker han stadig er for stor for min lille numse, men jeg kan da godt gå på knæ og hjælpe ham.
Jeg spiller og sutter min farbrors pik, og får hele ladningen i munden. Men nu trænger jeg selv til at komme, og Victor skal jo skiftes, så han må stå til rådighed nu.

Nyvasket og nøgen kryber jeg op til Victor. Jeg får det sødeste smil, da jeg blidt vækker den sovende skønhed.
“Godmorgen skat, hvordan vil du have mig” ?
Victor er med det samme klar til mig.
Jeg får ham op på knæ, og trækker hans pisvåde ble lidt ned bagpå, og smører det indbydende hul. Igen må jeg forbløffes over, hvor åben han er. Nærmest i en bevægelse er jeg i bund i ham. Den erfarne dreng klemmer straks om min pik med sine anale muskler.
Jeg knepper ham lidt hårdere denne gang, kan fornemme han helst vil have det på den måde. Igen er hans klynkelyde som den skønneste musik i mine ører. Jeg tillader mig at give slip og brøle min orgasme ud. Jeg trækker hans ble lidt op igen, og får ham vendt om på ryggen. Nu skal han morgenkysses rigtigt. Min hånd finder ned i bleen, og jeg mærker fugtigheden og den stive boypik. Jeg får trang til at smage på den pisvåde pik.
Min mund og tunge leger med den lille tissemand. Den smager af tis på en dejlig måde.
Jeg får ham til at presse lidt mere tis ud i min mund. De gange jeg har drukket noget af mit eget pis, har jeg egentligt nydt det, men det her er som himmelske gyldne dråber.
Jeg tager bleen af ham, og med en lille blid endefuld sender jeg ham nøgen ud i bad.

Der ligger en sms fra Jonas.

der er brunch kl 10, kys

Den smukke nøgne Victor kommer smilende tilbage.
Nu skal jeg prøve at give ham ble på. det bliver rigtigt spændende.
Han lægger sig på håndklædet, og jeg finder en bukseble frem. Den er lyserød med hvide kanter.
Ført smører jeg ham ind i creme, driller ved lege og kæle for hans lille stive drengepik.
Så kommer der lidt baby puder, og bleen kommer på plads. I tasken ligger der også et par smukke hvide blondetrusser samt en matchende bh. Der er også en nederdel, og en bluse.
Victor klæder sig dog selv på, men jeg nyder hans forvandling til sød pige.
Nu har vi begge tøj på, og kan gå over til de store drenge.
Vi går hånd i hånd. Andre ville se ung dreng og hans lillesøster eller veninde.

Jonas og Nicklas ser ud til at have været i bad, de hjælper forældrene med at stille mad og service frem. Vi får begge kysser af drengene, og Vicky bliver krammet og kysset af sine forældre. Der er hentet morgenbrød, og der er æg og bacon på bordet, samt alt hvad man kunne ønske sig af nutella, marmelade, pølse og ost.

Det er super hyggeligt, og alle spiser til de er ved at revne. De voksne foreslår derfor os unge at gå en tur i skoven en god times tid for at få lidt luft og motion. Det er der stemning for.
Jeg går med Jonas hjem for at skifte til noget mere praktisk udendørs tøj. Vi får dog også lige tid til at ligge lidt på sengen og kysse og kæle lidt.
De to dejlige drenge står og venter på os. Victor er dreng nu, men han er sikkert i pigetøj under sin skidragt. Så går vi to og to hånd i hånd mod skoven. Den ligger en lille kilometer herfra.
Måske har jeg ligefrem fået mig en kæreste ?
Vi griner og driller hinanden, løber om kap og alle mulige andre tossestreger. Ved et klatretræ skal vi alle op. Jeg sidder højt på en gren og kysser med Victor.

Efter små to timer er vi hjemme igen, men da vi alle er godt svedige, beslutter vi os for at tage et bad sammen. Naturligvis har familien et kæmpe badeværelse, der er hjørnespabad og dobbelt brusekabine.
Mens karret fyldes tager vi lige et hurtigt brusebad sammen alle fire. Der er tilsat skumbad til spaen. og det dufter rigtigt lækkert. Fire drenge med stive pikke finder plads i spaen. Da der kun er tre hjørner, vælger Victor at sidde på skødet af mig. Og uden det store besvær glider min pik op i ham. Han sidder pænt stille, og jeg nyder bare at være oppe i ham, og mærke, hvordan han klemmer om min pik med sine anale muskler.
Men Nicklas foreslår, at på skift knepper Victor. Jeg skal starte, da min pik er mindst.
Victor kommer på knæ og bøjer sig over kanten, jeg tager plads bag ham. Jeg kan ikke lade være med at smække ham lidt, det er som om hans struttende numse indbyder til det. Desværre er jeg så overstimuleret, at jeg cremer hans hul på et enkelt minut. Nu er det Jonas’ tur. Han følter også trang til at starte med at give ham smæk. Men så kommer han også op i den nu spermvåde numse. Victor kan tydeligvis lide det, selvom Jonas knepper ham ret hårdt.
Da der nu er to ladninger sperm i ham, overlades pladsen til hans storebror. Han vil ikke stå tilbage, og giver også sin lillebror en dejlig hård endefuld først. Da han klynker og er godt rød, trænger han op i ham. Nichlas har den største pik af os tre, men Victor er jo vant til den.
Da Nicklas er tilfreds, kan vi ligge og hygge i badet lidt endnu. Kræver blot mere varmt vand.
Vi tager en skylder i brusebadet som afslutning. Og Nicklas tører karet efter os.

Fire glade nøgne drenge går ind på værelset.
Vi ser lidt lækker gayporn til vi skal spise aftensmad.
Jonas og jeg tager afsked kl 22, og smutter hjem. Der er jo undervisning online i morgen.
Jeg ligger nøgen i sengen med Jonas, og vi taler om det skønne ved at have gode venner, og om dyrke sex med drenge. Jeg indrømmer, jeg er forelsket i Victor. Så falder jeg i søvn som lille ske med min dejlige fætter.
Kommentar