Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min fætter Jonas (en corona novelle) afsnit 1

Karakter: 6.0/1
Visninger: 5040

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Første gang
Min fætter Jonas (en corona novelle) afsnit 1

Da min far kom hjem fra forretningsrejse, blev han testet positiv for covid-19 i lufthavnen. Han tog derfor direkte til vores sommerhus for at bo der, til han var helt rask igen. Min mor arbejder nemlig som læge, og skal helst ikke smittes. Hun spurgte mig derfor, om det var okay, jeg boede hos farbror Ib et stykke tid. Jeg er tretten år, og går faktisk og keder mig lidt herhjemme, og så er der jo kun online undervisning nogle få timer hver dag. Jeg må ikke have venner hjemme, så alt foregår via nettet. Men den væsentligste grund til jeg sagde ja med det samme var udsigten til at være lidt sammen med Jonas.
Han er så cool. Jonas har været mit store idol og forbillede i mange år. Han er femten, selvsikker, super sporty og altid helt utrolig sød ved mig.
Min far og Ib kunne ikke være mere forskellige. Min far går op i penge og karriere, og ligner altid en forretningsmand i habit og slips. Ib er pædagog på en sfo og byggelegeplads. Han er lidt bamset, og går i arbejdstøj, og hans ansigt er domineret af et kraftigt skæg. Heldigvis ser vi dem engang imellem. Ibs hus er et ombygget sommerhus, og det er meget lille, men super hyggeligt. Jonas’ værelse er også meget lille, og der er kun plads til en queensize seng og et arbejdsbord. Samt en hylde med alle hans pokaler, og en krog til medaljerne.

Alt er aftalt, jeg bliver hentet om en time, og skal bare pakke tøj og skolesager.

Jonas er med i bilen. Han åbner døren og stiger selv ud, jeg får et dejlig krammer og et kys på kinden. Jonas er altid meget fysik. Nu kommer Ib, det bliver mere til en bjørnekrammer med ham, så tager han min kuffert og skoletaske, og putter dem i bagagerummet.
“Hva´ så yndlings fætter, så skal vi bo sammen, det bliver så skønt”.
Selvom jeg er hans eneste fætter, varmer det nu alligevel. Jonas tager mig i hånden, og trækker mig med hen til bilen. Da vi har fået sikkerhedsbæltet på plads, griber han min hånd igen. Ib smågriner og smiler stort, men sådan er han vist altid.
Det tager en halv time at køre hjem til dem. Jonas fortæller, at vi skal dele værelse, og at det bliver super fedt. Han er også træt af at sidde til hjemmeskole foran sin pc, selvom Nicklas, hans bedste ven fra skolen, kommer hver dag, og så laver de lektier sammen. Men han forsikrer mig, der også er plads til mig. Han roder lidt rundt i mit hår, og så får jeg et kys mere denne gang på munden. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst er blevet kysset på munden. Mine forældre stoppede for mange år siden, og jeg har aldrig haft en kæreste. Jeg var tæt på med Benjamin fra min klasse, da han sov hos os, men det er snart mere end et år siden.
Jeg får mumlet lidt almindeligheder, og om hvor jeg træt jeg bliver af online undervisning. Men mest sidder jeg bare og suger min fætter ind. Han er så livlig og indrømmet; smuk, eller endda super sexet.

Da vi er fremme slæber min farbror min kuffert ind. Den bliver dog på gangen for ikke at fylde for meget på værelset. Så hjælpes vi ad med at stille frem til en frokost. Vi smører os hver en tallerken med madder, og går ind i stuen, hvor der er tændt op og dejligt varmt.
Efter vi har spist, skal jeg over og sidde lidt på skødet af farbror Ib. Naturligvis er jeg for stor til at sidde på skødet, men jeg savnede lidt mere fysisk kontakt i hverdagen, og min krop fandt sig hurtigt godt til rette på ham. Mens vi snakker, går hans hånd lidt på opdagelse på min tynde krop. Han rører mig faktisk steder, ingen har rørt mig før. Og da han rører ved mit inderlår, bliver jeg klar over at min lille drengepik er stiv. ib siger ikke noget om det, men han mærker tydeligt, at jeg er ophidset.
“Mads du er fandme sådan en dejlig dreng, at jeg bliver helt misundelig på Jonas, at han skal sove med dig”
Det er det frækkeste, der nogensinde er sagt om mig. Hvis hans hånd var blevet mellem mine lår, var jeg kommet i mine bukser på stedet.
Jonas vil have mig med ind på værelset nu. vi sidder på hans seng og snakker, da hans telefon ringer. Jeg kan jo kun høre den ene halvdel, men det er tydeligvis mig der tales om.

“Ja, han er kommet”.
……
“Han ser endnu bedre ud nu, end sidst jeg så ham”
…..
“Vil du se ham nu” ?
……..
“Okay, så kom over”.

“Det var Nicklas, han kommer lige forbi. Han bor kun en vej væk herfra”
“Jeg laver lige noget kaffe til os”
Jeg vil ikke indrømme, at jeg ikke helt har lært at drikke kaffe endnu. Vil ikke virke for barnlig over for min helt. Får lige lidt tid til at kigge lidt rundt i værelset, der åbenbart skal være mit det næste stykke tid. Der er de sædvanlige fodboldplakater, nogle diplomer, samt hvad der giver mig et mindre chok, over hans seng hænger der billeder af nøgne fyre med flotte kroppe og nogle endda med stiv pik. Jeg ville selv få stuearrest resten af livet, hvis det var mig der havde hængt dem op. Selvom jeg ville ønske jeg kunne gøre det.
Min drengepik er stiv igen.
Men nu går døren op, og den lækreste dreng kommer ind.
“Hej, jeg hedder Nicklas, gosh, du er smuk, Jonas havde godt nok pralet med dig. Han kommer sgu til at dele dig lidt med mig, jeg sover faktisk her ret ofte”
Nu kommer Jonas tilbage med en bakke med tre krus kaffe og en pakke chokoladekiks.
“Du skal ikke tage dig af Nic, han er ikke helt rask i hovedet”
Jonas når lige at stille bakken på skrivebordet, da der udbryder en brydekamp. Men de bruger mest deres kræfter på at tage hinanden i skridtet og kysse. Nu ligger Jonas underst helt stille, og tungekysser med Nichlas.
Jeg har aldrig set noget så ophidsende før.
Men de rejser op i siddende stilling, og Jonas deler kaffekrus ud.
“Vi drikker den sort, er det okay, eller skal du have sukker og mælk i” ?
Jeg svarer så selvsikkert tilbage, som jeg kan, selvom min verden lige er blevet rystet nogle gange, at jeg også kan tage den sort. Det bliver godt nok første gang, men der er jo en første gang for alting. Og der er noget, der tyder på, at jeg er kommet til en anden planet.
Jonas giver mig et kys på munden.
“Fuck, du er er lækker, hvor er jeg glad for du skal bo her, jeg slipper dig nok ikke fri igen, og så skal jeg ikke hænge på den taber her”.
Jeg prøver kaffen, det er slemt, men med en bid kiks går det lige.
Det er tydeligt, at de er meget tætte venner. De har mange indforståede ord og berøringer, de griner hele tiden, og der er kæmpe smil på hele tiden.
Nicklas skal også lige kysse mig, og hans hånd glider ned på min numse. Jonas skubber lidt til ham for sjov,
“Hov hov, det er min fætter, jeg har førsteret til ham”.
Det lykkedes mig at få det meste af kaffen ned, men så skal Nichlas hjem. Først skal han dog lige ligge lidt med Jonas. Nicklas åbner Jonas` bukser og stikker en hånd ned og klemmer lidt om hans pik. Nicklas griner og rejser sig.
Jeg får også lige et kys på vejen, Så er vi alene igen.
Jonas lukker ikke sine bukser, men rykker hen ved siden af mig. Han lægger sin arm rundt om mig.
“Nicklas og mig er kærester, det skal du ikke tage dig af, men der er også plads til dig, er du okay med det”?
Min pik er stivere end nogensinde, og jeg er så liderlig som aldrig før. Men jeg får sagt, at jeg også kan lide Nicklas, og at jeg er meget glad for at være her.
Jonas trækker min trøje af, og afslører min spinkle overkrop. Hans hænder går på opdagelse.
Blidt presser han mig ned og ligge. Nu ryger strømperne. Jonas kæler for mine fødder, det føles utroligt rart. Det er helt umuligt at skjule min stive pik, da der er en tydelig bule i mine træningsbukser. Jeg er også klar over, at der også må være en kraftig fugtig plet i mine underbukser. Jeg har jo næsten været stiv siden jeg sad i bilen på vej herhen. Jeg hjælper lidt til ved at løfte min numse, da han trækker mine adidas bukser ned. Min hvide underbukser er desværre af den kedelige slags fra et supermarked. Jeg fik et glimt af Jonas’ dr er flotte farver på.
Jeg føler mig lidt som en lille dreng, men er tryg ved ham, og han er jo helt klart erfaren med drenge.
Vi har naturligvis badet sammen og leget nøgne i haven siden vi var små, men det her er noget andet. Jeg har tænkt på Jonas utallige gange, når jeg har onaneret. Men det her er virkelighed. Jonas lægger sig ovenpå mig. Jeg kan mærke han også er stiv. Vores munde mødes, og jeg mærker hans tunge i min mund. Prøver at lære ham kunsten efter for det er super skønt. Jeg er lige ved at komme bare af at kysse med ham, men nu finder hans hånd vej ned i mine underbukser. Han masserer blidt min pik, og efter få sekunder fylder pikken over, og jeg kommer i den kraftigste orgasme jeg endnu har oplevet. Jonas kysser mig stadig. Og han holder mig nede, selvom jeg er både flov og stolt på en gang. Hans spermvåde hånd finder vej til min mund, og jeg slikker ham ren for min drengesperm. Jeg har for længst vænnet mig til smagen af min sæd . Men nu får jeg lyst til at gøre noget godt for ham. Ved at presse lidt, får jeg mig fri. Han ruller om på ryggen.
En ting er at se det i gayporn, men nu skal jeg prøve at slikke pik. Jeg har øvet mig på bananer, men nu skal jeg have en anden drengs pik i munden for første gang.
Han er klar over, hvad jeg vil. Ligger bare og smiler til mig. Der er ingen grund til at sige noget.
Jeg trækker hans jeans af ,og nyder synet at de udspillede farverige underbukser. Så befrier jeg hans teenpik. Pikhovedet er dejligt stort og vådt og kigger ud gennem forhuden. Det er det smukkeste syn, jeg har set. Jeg lader tungen lege lidt med med den våde top. Det her skal ikke gå hurtigt. Jeg stikker tungespidsen ind i tishullet. Bliver straks belønnet med mere pre. Men hånden trækker jeg hans forhud helt tilbage. Min tunge leger lidt med det spændte hoved, før jeg kommer det i munden.
Det kan ikke tælles, hvor mange gange jeg har set det på pornhub. Det er en drøm, der er blevet til virkelighed. Jeg sutter pik og så endda på min skønne fætter.
Jeg prøver at huske at variere min sutning, slikke op og ned af skaftet, få den hele i munden og samtidig kæle med hans nosser. Man skulle tro, jeg havde prøvet det før.
Han advarer mig, men jeg vil have ladningen. Der kommer de skønneste lyde, da orgasmen rammer ham. Min mund bliver fyldt op med sperm. Der smager lidt anderledes end mit eget, men lige så skønt. Jeg sluger det hele, og slikker og suger hans pikhoved helt rent.
“Hvor har du lært alt det Mads, ? Du er jo ekspert, du kommer til at vise Nichlas, hvordan de skal gøres”.
Jeg indrømmer, at det var første gang, at jeg har drømt om det længe, og forestillet mig hvordan det ville være, men at det var tusinde gange bedre end ventet. At det så blev min store helt, der blev min første gjorde det kun endnu bedre.
“Kom lad og lige gå ud og blive skyllet. Så kan vi lave aftensmad sammen senere”
Jonas tager min hånd, og det går op for mig at vi skal gå gennem huset helt nøgne for at komme til badeværelset. Badeværelset er nemlig en tilbygning, som farbror Ib selv har lavet for nogle år siden. Ib sidde i køkkenet med en kop kaffe og en nybagt kage.
“Jeg ville jo ikke forstyrre jer, men der er kage, når I er klar”.
Naturligvis har Ib hørt alt, der er foregået, huset har papir tynde vægge, og er jo temmeligt småt. Jeg rødmer lidt, men Jonas ser ud til at det er helt normalt, at to unge nøgne drenge med rødlige fugtige pikke går gennem huset.
Badeværelset er ret lækkert og brusekabinen stor nok til os begge. Vi tager dog kun en hurtig skyller, og tørrer os igen. Igen må vi forbi Ib.
“Hvor er du smuk Mads, jeg kan godt forstå Jonas ikke kunne holde fingrene fra dig”.
Så fortæller Jonas sin far, at han lige har fået sit livs bedste blow job. Ib griner, og ønsker sin søn tillykke.
Inde på værelset, indser jeg at mine underbukser er plettet med sæd. Jonas tager dem fra mig, og slikker lidt på pletterne.
Da han åbner sin skuffe kan jeg se et større udvalg at super flotte underbukser. Så kaster han et par røde og gule jocks efter mig.
“De er ved at være lidt små til mig, dem må du godt få”.
Jeg har ønsket mig noget i denne her stil, men aldrig troet jeg kunne få nogen i mange år frem. Selv finder Jonas sig et par tilsvarende i grønne og blå farver.
Mine hvide bare røv stritter frem bag på jock strappen, og Jonas giver mig et par kærlige klaps i enden. Det giver lidt uro i pikken igen. Har jo set en del film med drengespankning. Måske kunne jeg selv godt tænke mig en rigtig endefuld.

Da vi sidder påklædte i køkkenet, får jeg endnu en kop sort kaffe. Der er frisk æblekage med kanelsukker på. Ib har vist fået sin del allerede, men der skal jo også noget til at holde hans bamsekrop vedlige.
Jeg bliver overtalt til at komme og sidde på skødet af ham igen. Måske kan han mærke, jeg trænger til lidt fysisk omsorg. Han nusser og kysser mig, og har hånden inde under min trøje. Godt jeg lige har sprøjtet, eller ville jeg blive stiv igen. Men glæden varer kort. Da Ib kører hånden rundt på mit inderlår og skridt, står min drengepik igen. Jeg kan også mærke hans begejstring, så vi er lige gode om det.

Jonas vil vise mig en film. Så vi går ind i stuen. Filmen hedder Call me by your name. Den er vildt erotisk. og jeg er både forelsket i den unge og den lidt ældre fyr. Jonas kæler med min pik inde under mine bukser. Når der er særligt gode scener, får jeg dybe kys.
Efter filmen laver Jonas og jeg spaghetti med kødsovs, der er dog en del mere grønsager i end den vi får hjemme hos mig. Ib sidder bare med et glas rødvin og snakker med. Vi bliver også tilbudt et glas, og da Jonas siger ja tak, gør jeg det naturligvis også. Mine forældre er glade for vin, men de kunne aldrig drømme om at tilbyde mig noget. Mine erfaringer med alkohol er desværre også dårlige. Til en klassefest fik jeg for meget øl, og lå og kastede op i en busk hjemme hos en pige fra klassen.
Vinen smager lidt surt, men Jonas og Ib roser den, så det er nok mig, der er mere vant til cola.
Under maden når jeg op på mit tredje glas. Jeg er helt klart påvirket. Jeg bliver fjollet, snakker for meget og kan ikke helt styre mine bevægelser.
Jeg kan ikke mærke noget på Jonas. Ib tilbyder at rydde op efter maden. Så vi går ind på værelset igen. som det naturligste i verden tager Jonas alt sit tøj af, og begynder at klæde mig af også. Det er vildt ophidsende at blive klædt af.
Nøgen bliver jeg placeret på knæ og albuer på vores seng. Så sker det, Jonas begynder at slikke mit numsehul. Først tænker jeg, det er lidt klamt, men så spreder der sig en vild vidunderlig følelse i mit lille hul. Jeg har haft min finger oppe og prøvet med lidt andre ting, men dette overgår alt.
Jonas kommer også en finger op i mig, men han bliver ved med at bruge sin tunge. Nu kommer der to fingre op. Min pik er kun halvstiv, det er som al opmærksomhed samler sig om mit numsehul. Uden varsel får jeg den vildeste orgasme, min sæd sprøjter ud på lagnet.
“Din lille gris, nu skal vi ligge i det i nat”.
Jonas giver mig et par klask i numsen, men han opfatter hurtigt, at jeg nyder det, og at jeg bliver ved med at tilbyde min numse til ham. Han griber om min nakke, og fører mit ansigt ned i klatten.
“Slik op efter dig”.
Jeg fornemmer det er en leg med dominans. Så jeg gør som der bliver sagt. Han fortsætter med at smække mig. Det gør lidt ondt, mens mest godt.
“Kære Mads, må jeg ikke godt prøve at kneppe dig, du tænder mig helt vildt” ?
Jeg siger, at det så er første gang, men hvis han er forsigtig, må han gerne.
Der står glidecreme fremme og jeg får en pæn stor klat op i numsen. Med fingrene kører han det rundt oppe i mig. Hans dejlige pik får også en tur med cremen.
Jeg skal igen ligge på knæ og albuer, da Jonas siger det er den bedste stilling når man er uprøvet.
Jonas står på gulvet, og jeg tilbyder mig til ham.
Da pikhovedet rører mit hul, går der straks alarm kramper i hullet. Jeg tænker det er umuligt, men det er det ikke. Med lidt pres kommer hovedet indenfor. Fuck, det gør ondt, jeg er lige ved at sige stop. Men jeg bider i stedet i dynen, og lader ham presse sig længere op i mig. Afsindig smerte og liderlig lyst blandes i mig. Jonas begynder forsigtigt at kneppe mig. Og mig som troede at analsex var dejligt. Noget jeg havde set frem til og glædet mig til.
Men hvad sker der, ? Smerten dør ud, og lystfølelsen tager langsomt over. Lyden af hans våde pik der kører frem og tilbage i min numse, og stønnelyde fra os begge ophidser mig mig. Jeg er helt slap, men er alligevel liderlig.
“Fuck, du er stram, jeg kommer nu”.
Jonas står stille, mens han tømmer sig i mig. Jeg er ikke jomfru længere.
Da han trækker sig ud, føler jeg straks en tomhed i mig. Jonas stikker dog sin tunge op i mig, og slikker lidt at sin sperm i sig.
Da vi kysser kan jeg smage både sperm og numse. Men det er faktisk okay.
Jeg er totalt udmattet nu, og Jonas må nærmest støtte mig ud på badeværelset. Ib spørger om jefǵ er okay, men jeg svarer, at jeg bare er træt.
Jonas vaske mit numsehul med en vaskeklud, mens jeg børster tænder.
Jeg skal lige kysse Ib godnat, selvom jeg er helt nøgen og ret udknaldet.
Jonas placerer mig inderst på sengen, og vi deler dynen. Jeg falder hurtigt i søvn.

Jeg vågner ved at sengen ryster lidt. Der er helt mørkt, men der er helt klart nogen, der boller i sengen. Da jeg kan skimte lidt, ser jeg, at Jonas ligger med benene oppe om ørene, og Nicklas er ved at kneppe ham. Det går lidt mere voldsomt for sig end med mig tidligere.
Jeg kan ikke modstå fristelsen til at tænde sengelampen. vil se, at de dyrker sex.
De smiler begge to, og siger undskyld for at have vækket mig, men Nichlas trængte altså.
Jeg ligger bare og kigger på, og nyder synet, at de smukke fyre. De sveder begge to selvom værelset er ret koldt. Men nu får Nicklas sin udløsning, og lader sig falde ned over sin elsker. De kysser, og takker hinanden. Nicklas trækker sig ud og stikker et par fingre op i Jonas, og kommer dem derefter i munden på mig. Jeg slikker dem pænt rent.
“Du kan lige så godt slikke resten direkte fra hullet”.
Jeg adlyder og tager plads mellem Jonas’ ben og begynder at slikke og suge. Igen får jeg smagen af numse i munden, det kan jeg faktisk godt lide.
Så lægger vi os under dynen alle tre. Helt tæt med armene rundt om hinanden. Sådan sover vi resten af natten.

Jeg vågner ved at jeg skal tisse, men det lykkes mig at klemme mig ud uden at vække min sovekammerater. Det er blevet lidt lysere, så klokken er vel omkring de 8.
Ib sidder i køkkenet med en kop kaffe. Og så er han helt nøgen. Det er jeg forresten også.
Jeg ville fryse, men han er jo bedre polstret. Jeg siger et hurtigt godmorgen, og skynder mig ud og pisser. På vej tilbage stopper Ib mig. Han vil høre om drengene behandler mig ordentligt, og ikke presser mig til noget, jeg ikke ønsker at være med til.
Jeg forsikrer ham om, at jeg er helt okay med det.
Men jeg slipper ikke så let. Skal op og sidde på skødet igen. Hans bjørne favn omslutter mig.
Han nusser og kysser mig, og mærker på min spinkle krop. Shit, jeg bliver stiv igen.
Ib griber om min lille pik, og leger lidt med den. Nu skal vi sidde med maverne mod hinanden, så hans store pik kommer til at ramme mellem mine balder. Ved ikke om jeg er klar til voksen pik endnu, men det er meget fristende. Jeg tror også at Ib tænker, at jeg ikke kan kneppes af ham nu.
“Søde Mads, vil du ikke sutte min pik nu Jeg bliver jo liderlig at at lytte til al den sex, der sker på drengeværelset” ?
Jeg kan jo godt se problemet fra hans side, og jeg er jo gæst, så jeg siger, det er i orden.
Han løfter mig op som var jeg en lille baby, og bærer mig ind på hans soveværelse. Det er lige op af Jonas’ værelse, så hvis vi er for højlydte, vækker jeg drengene.
Farbror Ib lægger sig ned på sin store seng, og jeg finder plads mellem hans ben. Hans store krop virker utroligt sexet på mig, og jeg føler mig heldig at få lov til at tilfredsstille ham.
Jeg bruger samme fremgangsmåde som på hans søn, det virkede jo til at fungere.
Smagen af mandepik er kraftigere, og duften fra skridtet er mere intens. Det er næsten berusende. Hans pre-sperm og også rigelig og lækker.
Han stønner højt, da jeg slikker omkring hans blottede pikhoved. Jeg tager et fast greb om hans behårede nosser. De er store og tunge. Så starter den egentlige sutning, jeg bruger hele mit hoved, og kan næsten få halvdelen af hans pik ind i munden. Der skal arbejdes for sagen, og jeg kan mærke jeg bliver træt, men jeg er fast besluttet til at leve op til forventningerne. Jeg bruger hånden med mellemrum, dels for at slappe lidt af, men også for bedre at kunne få vejret. Da jeg fornemmer, at han er tæt på, sætter jeg dog læberne fast omkring pikhovedet, og bruger hånden på skaftet. Nu sprøjter han sin varme sperm i min mund. Han brøler som en løve, mens han tømmer sig. Mandesperm smager også godt. Som en lydig sexslave viser jeg ham, at jeg har slugt det hele.
Nu kan jeg høre drengene lige inde ved siden af. Jeg kan høre de morgenboller.
Jeg venter på at få lov til at rejse mig. Ib vil kysse lidt først.
Da jeg kommer tilbage på værelset, er Jonas oppe i Nicklas. Måske skiftes de.
Det er sgu et smukt syn. Jeg begynder at spille min drengepik. Men da Nicklas ser det, beder han mig om at komme i hans mund. Han åbner munden, og jeg onanerer mig færdig direkte i munden på ham. Jonas kommer også nu. Og på Nicklas pik kan jeg se, den også har sprøjtet til morgen. Vi kan alle have ro på og starte på en dejlig weekend.
Vi følges ud på badeværelset. Ib er lige blevet færdig med sit bad, og står og tørrer sin kæmpe krop. Drengene skal lige pisse, det gør de over kors.
Med god vilje kan vi lige være tre i badet.
Ib er ved at stille frem til morgenmad, da vi skynder os ind og få tøj på. Ib har en gammel morgenkåbe på, og ser ud til at hygge sig.

Nicklas invitere os hjem til sig. Så kan jeg se, hvor han bor. Vi går det lille stykke, og kommer til et noget andet hus. Det er større end de fleste villaer. Der er dobbelt garage, og der stinker lidt af penge.
Nicklas har selvfølgelig sin egen indgang. I børneafdelingen er der to værelser, men i det andet bor hans lillebror, Han er faktisk på min alder, og ser rigtig cute ud. Victor som drengen hedder vil gerne med ind på Nicklas’ værelse, og det får han lov til.
Jeg kigger mig omkring i værelset, det er et typisk drengeværelse med fodboldplakater og en enkelt rød Ferrari, men på opslagstavlen hænger der en del billeder af Jonas. Han er nøgen på flere af dem, og på det i midten, er der tydeligt sperm ud over hans smukke krop.

De store drenge vil lave noget kaffe til os, så jeg får en stund alene sammen med Victor. Han er bare så lækker, og så fin og feminin. Jeg får bare så meget lyst til ham. Men han er desværre også lidt genert, og siger ikke meget, selvom jeg prøver, alt hvad jeg kan. Han rødmer så sødt, når han skal svare på et af mine mange spørgsmål.
Da de store drenge kommer tilbage, ser de straks situationen.
“Jeg tror sgu at Victor er forelsket i din fætter, men det kan enhver jo forstå, så sexet som han er”.
Stakkels Victor, han flygter ud af værelset. Nicklas tager sig dog sammen, og går efter ham. Der er to kopper varm kakao, jeg er vist afsløret. Victor kommer med tilbage, og får sin kakao. Men han sætter sig lidt væk fra mig. Jeg beslutter mig for at forføre ham, men det kan jo godt vente lidt.
I går var jeg helt og aldeles jomfru, nu tænker jeg på sex hele tiden. Selv nu, kan jeg mærke at min pik er stiv, og det er bare ved at fantasere om en nøgen Victor.
Vi ser en sjov film på Netflix, men jeg kigger mest på Victor, og han kigger faktisk selv en del tilbage,.
Jeg tror, jeg har scoret ham.
Jonas ringer hjem, og siger, vi spiser frokost her.

Så bliver jeg præsenteret for Nicklas’ forældre. De er vist nogle ret kendte arkitekter. Faren er meget langhåret, og de har begge meget moderigtig tøj på, men på den afslappede facon.
At Nicklas og Jonas er et par, er der ingen tvivl om. De kysser og holder i hånd selv under frokosten, som er super lækker.

Inde på værelset siger Nicklas ligeud, at vi små drenge lige kan smutte ind ved siden af, for nu skal de bolle. De er allerede begyndt at klæde sig af, inden vi er ude ad døren.
Men nu er det min chance. Jeg ved jo ikke, hvor lang tid jeg har, men fornemmer, at det skal gå stille og roligt, hvis det lykkedes mig at få ham.
Victors værelse ligner mere et af de pigeværelser, jeg har tidligere har besøgt. Der er lyse farver. Puder og sengetæppe i rødt og lyserødt. Der er en hylde med barbiedukker. Det står klart for mig, at Victor er sissy. Jeg kan mærke, det tænder mig, min pik er stiv igen.
Vi sætter os på hans seng. Der er en lille meter mellem os. Bare jeg havde noget af den selvtillid Jonas har.
Der er lidt pinlig tavshed, men så sker der noget meget uventet. Victor rykker hen til mig og kysser mig på munden. Isen er brudt.
Drengen er ekspert kysser, det føles som om der går går elektrisk strøm gennem min unge krop. Jeg griber fat i ham. Han er så spinkel og fin. Hans hånd finder min pik uden på mine adidas bukser. Jonas’ strap er helt sikkert plettet og våd på det lille stykke stof foran. Men da jeg prøver at mærke på hans pik, kan jeg mærke noget helt andet. Drengen har ble på. Den er blød og elastisk at røre ved. Jeg stikker en hånd ned og ind bag på hans bukser og kan tydeligt mærke plastik kanten på bleen.
Victor kigger først lidt ængstelig på mig, men jeg forsikrer ham om, at det er okay. Jeg ved ikke, hvorfor det tænder mig. Men jeg får et indre billede af, at jeg skifter ham. Jeg trækker hans t-shirt over hans hoved. Den spinkle drengekrop er meget anderledes end Jonas’ , den er er mere piget eller før pubertet agtig. Jeg finder ham meget smuk. Det fortæller jeg ham, og giver ham flere dejlige kys på hans krop og små bryster. Jeg suger og bider lidt i brystvorterne, det får ham til at stønne, jeg er på rette vej.
Victor trækker lidt i min trøje, han vil have den af mig nu. Det lader jeg ham gøre. Jeg kan godt se jeg er længere i min udvikling end ham, men naturligvis ikke i nærheden af Jonas’.
Jeg vil have sex med ham nu. Så får ham op at stå, og tager hans bukser af ham. Bleen er helt sikkert tiltænkt piger, for den er med lyserøde kanter og små blomster på. Men den passer fint til ham også. Jeg ville ønske, den var brugt. Gennemvåd af tis.
Bleen er af bukse typen, så den trækker jeg ned og af ham. Han er helt glat, der er end ikke det mindste hår at se. Drengepikken er stiv med sine få centimeter, og hans testikler sidder højt i den stramme sæk. Han kan nok ikke producere sperm endnu, men det skal ikke afholde mig fra at lege med hans pik. Jeg tager den i munden, den smager frisk og ren.
Men jeg har brug for udløsning nu, så jeg rejser mig og tager mine egne bukser af. Pludselig virker min pik stor. Victor går straks igang med at sutte, og da jeg leger med hans numsehul, vrider hans sig i nydelse. Han har nok fået pik før.
Nu vil jeg slikke han bagi. Jeg ved jo hvor godt det føles efter af Jonas gjorde det på mig. Derfor får jeg ham ned og ligge på ryggen, og bøjer hans ben op til hans hoved. Nu er der fri udsigt til hans smukke drenge numsehul. Det er utroligt dejligt at slikke ham, og numsen smager frisk og lækkert.
“Åh Mads min skat, knep mig nu, der er glidecreme i øverste skuffe”.
Den lille frækkert. Mon både Nicklas og Jonas har kneppet ham før ?
Ganske rigtigt der er vandbaseret glidecreme i en stor tube i skuffen. En godt indsmurt finger glider lige op i ham, og den anden finger følger hurtigt efter. Drengen har virkeligt lært at slappe af dernede. Jeg føler mig lidt stor, da jeg smører min egen pik ind, og placerer den ved indgangen. Plop, så er jeg indenfor i ham. Nu knepper jeg en dreng for første gang, det er super skønt. Victor klynker så smukt, og jeg mærker, at jeg er ved at komme, der er ikke meget andet at gøre, end bare gøre mig færdig i ham. Hele min krop sitrer da jeg eksploderer inde i ham.Jeg falder om ovenpå drengen for at komme ned fra orgasmen.
“Tak skat, det har jeg villet, fra jeg så der første gang”.
Det burde vist have været mig der takkede,men han ser oprigtig glad ud.
Døren går op, og hans storebror kommer ind.
“Nå, er I to også blevet færdige. Ib giver pizza om lidt, så få lige lidt tøj på”.Kommentar